25/1/10

Απαράδεκτο θεωρεί το ΑΚΕΛ να εορτάζουν κάποιοι τη μνήμη του Γεώργιου Γρίβα-Διγενή

Το ΑΚΕΛ, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Αντρος Κυπριανού, θεωρεί ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι να εορτάζουν τη μνήμη του Γεώργιου Γρίβα - Διγενή, ''εκείνου, που προετοίμασε το πραξικόπημα του 1974, το οποίο μας έχει οδηγήσει στην οδυνηρή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα''.

''Είναι, επίσης'', είπε σε δηλώσεις του σήμερα στο ξενοδοχείο ''Χολιντέι Ιν'' στη Λευκωσία, ''απαράδεκτο, κατά την άποψή μας, να ανασυσταίνονται διάφορες φασιστικές ομάδες, οι οποίες επιδιώκουν να λειτουργήσουν με έναν πανομοιότυπο τρόπο με άλλες παρόμοιες ομάδες πριν από το 1974''.

''Θεωρούμε ότι, σε μιαν περίοδο, κατά την οποία ο κυπριακός λαός δίδει ακριβώς τη μάχη, για να αποσείσει τα δεινά που έχει προκαλέσει το πραξικόπημα στον τόπο μας, θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους αυτούς: ότι δεν ξεχνά και ότι δεν συγχωρεί αυτούς, οι οποίοι έχουν φέρει τον τόπο μας σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση και ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει επανάληψη παρόμοιων φαινομένων''.

iKypros
24/01/2010

15 σχόλια:

  1. EIΠΑΜΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΟΚΑ 3!!!

    ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ...ΠΟΥ (ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ..) ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΖΤΙΚΩΣΤΗ???

    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣ??ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ??

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ...Η ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ??

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που έμεινε να μας πεί ο Ά(νάν)τρος Κυπριανού είναι: ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Ντεκτάς και τον Ατίλα που έφερε την δημοκρατία στη Μεγαλόνησο!
    πόσο κόμπλεξ;;;;;; για την ανυπαρξία του ΑΚΕΛ απο τον μεγάλο αντιμπεριαλιστικό αγώνα του Ελληνικού κυπριακού λαού;;...
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το ''ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ''
    ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ΑΚΕΛ είναι ανθελληνικό κόμμα σε όλες του τις εκφάνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλά καλά θα κάναμε να αφήσουμε τον Διγεννή στην ησυχία του. Πρόκειται για αμφιλεγόμενη προσωπικότητα .. και ασφαλώς όλα τα στοιχεία της δράσης του δεν είναι θετικά..

    Μερικά πράγματα ας τα αφήσουμε στην σκιά που βρίσκονται. Η αναμόχλευση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο και να θέλει να ξεχάσει κανείς την Ιστορία κάποιων, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι, αν δεν ήταν ο Γρίβας, η Κύπρος δεν θα είχε ελευθερωθεί.
    Μπορεί πολλά να αμφισβητήσει κανείς σ' αυτήν την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά όχι τον πατριωτισμό, την μαχητικότητα και τελικά την αποτελεσματικότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε θα ανοιχθεί ο "Φάκελος της Κύπρου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΑΚΕΛ είναι ο καλύτερος φίλος του Άγγλου ακριβώς όπως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. { το μονο που έμεινε να μας πεί ο Ά(νάν)τρος Κυπριανού είναι: ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Ντεκτάς και τον Ατίλα που έφερε την δημοκρατία στη Μεγαλόνησο! }


    καλά το λες, Αστυάναξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό 1959 ο Sir Hugh Foot νομιμοποίησε κρυφά τό ΑΚΕΛ από τίς κυβερνήσεις Ελλάδος καί Τουρκίας.
    Γιατί το Foreign Office αποφάσισε να παρακάμψει την μυστική “Συμφωνία Κυρίων” των συμμάχων του στο ΝΑΤΟ για ένα κομμουνιστικό κόμμα; Τι επίδραση - άραγε - είχε, έχει και θα ΕΧΕΙ η τελεσίδικη νομιμοποίηση του ΑΚΕΛ το 1959 από τον Άγγλο Κυβερνήτη Sir Hugh Foot?
    Τό βλέπουμε σήμερα πού τό ΑΚΕΛ πρωτοστατεί γιά τήν διάλυση τής Κυπριακής Δημοκρατίας (ΔΔΟ) καίμέ τά μνημόνια.....συνεργασίας μέ τούς Αγγλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:20 μ.μ.
    Τιερωτήσεις είναι αυτές φίλε μου;
    ΠΟΤΕ!!....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://alithia.com.cy/alithia_v2/front-end/main.php?action=nptext&page=&design=default&nptext_id=54261

    Βεβήλωσαν μνημείο ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ που βρίσκετε έξω απο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΤΣΗΣ στην Λευκωσία και υπέστειλαν την Ελληνικά σημαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τά σκουλήκια στίς τρύπες τους καί νά αφήσουν ήσυχους τούς ΗΡΩΕΣ τού Γένους.όχι καί 'αμφιλεγόμενος' ο Γρίβας!αμφιλεγόμενα μάλλον είναι άλλα πράγματα...ιδεοληψίες άς πούμε;ΕΛΕΟΣ πιά.ξεκολλάτε από τό 'αριστερά-δεξιά' καί τρίχες κατσαρές.παλιότερα ήταν τά 'γαλλικά,ρωσσικά,κτλ' κόμματα. μετά 'βασιλόφρονες-φιλελεύθεροι',κτλ.τί σκατά έχετε καταλάβει τόοοοοσα χρόνια πάνσοφοι Έλληνες;σάς σπέρνουν τήν διχόνοια καί μάλιστα μέ ιδεολογήματα πού ελάχιστη έως καθόλου σχέσιν έχουν μέ τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΙΝ,καί αντί νά δείτε τά χάλια μας πού ακόμη καί τώρα λίγο πρίν τούς τίτλους ΤΕΛΟΥΣ επιμένουμε στήν διαίρεσιν,κάνετε ό,τι μπορείτε γιά νά γελάνε μέχρι δακρύων οι εχθροί μας.Εμπρός, ανοίξτε τά μάτια καί καταλάβετε πώς τά 'κόμματα'=κομμάτια(ορισμός τής λέξεως).ΣΠΑΝΕ τό ΣΩΜΑ τόύ ΕΘΝΟΥΣ(τό οποίον δέν είναι κάτι απρόσωπο καί τεχνητό,αλλά ΟΛΟΙ/ΕΣ ΕΜΕΙΣ) σέ κομμάτια!!!δημιουργούν ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.τί θά συμβαίνει συνέχεια όσο δέν ΟΜΟΝΟΟΥΜΕ στό ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ(=Ανάγκη Επιβιώσεως τού Γένους ΜΑΣ μέ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ);αυτό πού εύχομαι νά καταλαβαίνετε. καί τά γέλια τών εξουσιαστών μας θά είναι ακόμη πιό δυνατά,διότι όταν ο ιστορικός τού μέλλοντος θά μελετά ΠΩΣ εξηφανίσθη ΤΕΛΙΚΩΣ η παναρχαία Φυλή τών Ελλήνων(Γραικών=Γραίων=Πολύ παλαιών)θά διαπιστώνει μέ έκπληξιν πώς ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ από αυτές τίς διάφορες 'φυγόκεντρες' δυνάμεις. Εμπρός λοιπόν,δώστε τους κι άλλη χαρά.

    γραφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα το όνομα και το επίθετό σου εκπρόσωπε του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού!!!!!!!!!!!Αν δεν ήταν ο Διγενής Γρίβας βρε αθεόφοβε θα ήσουν επίσημα ακόμα γιουσουφάκια στους φλώρους της Αλβιόνας. Αλλά εσείς του ΑΚΕΛ προτιμάτε να είστε σκλάβοι παρά Έλληνες, κρίμα που επιβεβαιώνεται κάθε μέρα την ανθελληνική σας υπόσταση! Για αυτό στο Νησί της Αφροδίτης δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί λύσει γιατί κάποιοι(ΑΚΕΛ) ΔΕΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ, ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΥΝ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΟΎΛΟΙ ΜΙΑ ΖΩΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τιμηθεί για τη δράση του στην ΕΟΚΑ.Που και πάλι,δεν τα ξέρετε καλά,καμιά δικαίωση στο εθνικό ιδεώδες δεν επέφερε.
    Την ΕΟΚΑ Β΄όμως την ξεχνάτε;Τα δεινά που ακολούθησαν στην Κύπρο,το πραξικόπημα και η εισβολή πού πάνε;Το ΑΚΕΛ σας έφταιξε τώρα;
    Μα τι μας λέτε!!!Δεν μας εξηγείτε γιατί δεν πάτε στην Κύπρο να την απελευθερώσετε εσείς οι "υπερέλληνες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Δεν μας εξηγείτε γιατί δεν πάτε στην Κύπρο να την απελευθερώσετε εσείς οι "υπερέλληνες"; "

    Διότι γνωρίζουμε ότι εσείς οι ΑΚΕΛιστές θα κάνετε αντάρτικο στις πλάτες μας για να χάσουμε.
    Η Κύπρος ωφείλει πρώτα να απελευθερωθεί από το ΑΚΕΛ και έπειτα από τους Τούρκους. Διότι δεν είναι δυνατόν να πας σε πόλεμο με τους Τούρκους και να έχεις ΑΚΕΛιστές δίπλα σου στη πρώτη γραμμή ή πίσω σου.

    Για το τι εστί ΑΚΕΛ δείτε τι αναρτούν ως πανό οι οπαδοί της Ομόνοιας (για όσους δε ξέρουν το ποδόσφαιρο στη Κύπρο είναι έντονα πολιτικοποιημένο και ΑΚΕΛ=Ομόνοια)

    http://2.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/SyKXxe80_HI/AAAAAAAAqJY/0VDcDXPuiHw/s400/omonoia-gamo-ethnos%5B3%5D.jpg

    http://blog.antibaro.gr/wp-content/uploads/2008/10/omonia.jpg

    http://lh4.ggpht.com/greekalert/SJnEl_QXp5I/AAAAAAAAA-E/3WA-PQrjLOI/omonoia_apoel_thumb%5B1%5D.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.