15/1/10

Η σκύλευση της μνήμης του Στέλιου και το έγκλημα εις βάρος ανήμπορων παιδιών


To Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκαν δυο συναυλίες εις μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, με το γενικό τίτλο: "Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ".
Για τις εκδηλώσεις, που πήραν μεγάλη δημοσιότητα, ανοίχτηκε ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας μπορούσε κανείς να κάνει και on-line αγορά εισιτηρίων.
Tα έσοδα από τις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον τύπο, θα έπρεπε να διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» και τη δημιουργία ξενώνα που θα φέρει το όνομα του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη.
Μετά την πραγματοποίηση των συναυλιών, παρότι σύμφωνα με υπολογισμούς εισπράχτηκαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.
Πού πήγαν τα λεφτά;
Κανείς δεν ξέρει.
Γιατί δεν πηγαίνει σήμερα η εφορία στην εταιρεία του κ. Καραχάλιου, του κ. Κωνσταντινούπουλου και οποίουδήποτε άλλου εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση;
Γιατί δεν επεμβαίνει σήμερα ο εισαγγελέας;
Μήπως η υπόθεση αγγίζει το οικογενειακό περιβάλλον κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης;
Ας ξεκαθαρίσουν άμεσα την υπόθεση, γιατί ο τόπος και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλες ξεφτίλες.
Διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί, αναλογιστείτε γιατί δεν μιλά η Μαρινέλλα και ποιόν δεν θέλει να εκθέσει.


Περίεργη η σιωπή της Μαρινέλας σχετικά με τα χρήματα από τη συναυλία;

Είναι απορίας άξιο λόγου, πόσο ακόμα η κυρία Μαρινέλλα, θα συνεχίσει, να μην βγάζει μια ανακοίνωση, σχετικά με το που πήγαν τα χρήματα που μαζεύτηκαν, στη συναυλία του Στέλιου Καζαντζίδη!

Όπως ακούγεται, στα ταμεία του ιδρύματος “Αρωγή”, που για το σκοπό αυτό είχε γίνει και η συναυλία, μπήκαν μόνο 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, που υπολογίζονται, γύρω στο 1.500.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν!

Κανονικά, η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, πρέπει να βγει και να πει στον κόσμο, που πήγαν τα χρήματα της συναυλίας και ποιοι είναι αυτοί που τα βούτηξαν.

Είναι αδιανόητο, μια κυρία, σαν τη Μαρινέλλα, που τόσα χρόνια που είναι στις επάλξεις του καλλιτεχνικού στερεώματος, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει, κανένα μα κανένα δικαίωμα, για τη ζωή της, να μη βγαίνει, επιτέλους να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα και αφήνει να στιγματίζεται με αυτό τον τρόπο, το όνομα της;

Εννοείται, πως κανένας δεν την κατηγορεί, όμως, πιστεύουμε ότι, οφείλει, για την αποκατάσταση των πραγμάτων, αλλά και του ονόματος της, να βγει, στον κόσμο και να πει, τι έγινε με την συναυλία και συγκεκριμένα, που πήγαν τα χρήματα του κόσμου, που προσήλθαν στις δύο συναυλίες, στο ΟΑΚΑ και στο Καυταντζόγλειο…!
SPORTIME

23 σχόλια:

  1. Γνωρίζει κανένας κάτι;Ποιό στέλεχος της κυβερνησης υπονοεί το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβαζω:

    [Μετά την πραγματοποίηση των συναυλιών, παρότι σύμφωνα με υπολογισμούς εισπράχτηκαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.
    Πού πήγαν τα λεφτά;]

    Και παρακατω:

    [Όπως ακούγεται, στα ταμεία του ιδρύματος “Αρωγή”, που για το σκοπό αυτό είχε γίνει και η συναυλία, μπήκαν μόνο 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, που υπολογίζονται, γύρω στο 1.500.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν!]

    Τελικα η "Αρωγη" πηρε 30.000 ευρω ή οχι; Αλλα και να πηρε, υπαρχει μεγαλη διαφορα μεχρι τα 1.5 εκατομμυρια που συγκεντρωθηκαν, αν ειναι ακριβες το ποσο.
    Που πηγαν τα λεφτα; Σε εξοδα "παραστασεως";
    Και ΠΟΙΟΙ οι "παρισταμενοι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 30.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της η ΑΡΩΓΗ, προέρχονται από προσκλήσεις επισήμων προσώπων που πούλησε η ίδια.
    Αν αναλάμβανε τη διάθεση των προκσλήσεων η "συμμορία", δεν θα έμπαιναν ούτε αυτά στα ταμεία της ΑΡΩΓΗΣ.
    Θλίψη.
    Όσο για τον ανώνυμο που ρωτά για το στέλεχο της κυβέρνησης, ας απευθύνει την ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
    Εκείνος ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θλίβομαι ως Ελλην και ως άνθρωπος γι αυτά που διαβάζω. Απ' ότι θυμάμαι στην συνέντευξη Τυπου που εδωσαν στο Ζάππειο Μεγαρο, ήταν παρόντες και παρούσες, μία κυρία υπεύθυνη της αρωγής, η σύζυγος του Νταλάρα που εμφανιζόταν ως μέλος τηςς επιτροπής και είναι σήμερα βουλευτής και κάκισε μάλιστα την τότε κυβέρνηση γιατι δεν φτιάχνει εκείνη το " σπίτι της Αρωγής", ο Νταλάρας, η Μαρινέλα, η Χαρις Αλεξίου, ο Μητροπάνος ο Πασχάλης Τερζής κ.α. Απ' ότι είχα ακούσει, οι καλλιτέχνες μετείχαν στον ιερό σκοπό αφιλοκερδώς για τα ανάπηρα παιδιά αλλά και για να τιμήσουν τη μνήμη του Καζαντζίδη. Και είχα μείνει με την εντυπωση πως θα τραγουδούσαν δωρεάν. Αν δεν πληρώθηκαν, δίκαια προβάλει το ερώτημα, ποιός κ α τ α χ ρ ά σ τ η κ ε τόσα χρήματα;
    Ξέρω οτι η Δικαιοσυνη είναι τυφλή για να μην αδικεί, όχι όμως και κουφή. Εμπρός, ο αρμόδιος εισαγγελέας να αρχίσει έρευνες. Εχει βουίξει το σύμπαν!

    Οσία Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://nonews-news.blogspot.com/2010/01/blog-post_4951.html

    Το δεξί χέρι του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα είναι ο Ανδρέας Καραχάλιος που κατηγορείται ότι τσέπωσε πάνω από 1.000.000 ευρώ για 2 συναυλίες που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό. Κι όμως ο Νταλάρας υποστηρίζει ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του κάπου 2 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσία Μαρία
    όχι μόνο ο εισαγγελέας και η εφορία, να μην ξεχνιόμαστε.
    Η εφορία έχει να βρει κι' άλλα.
    Όλα στο φώς, όπως είπε και ο πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ skal

    Τουλαχιστον ετσι διευκρινιζεται η απορια για τα 30.000 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ αυτά τα πράγματα ποτέ δεν τα κατάλαβα, γίνεται να κάνεις φιλανθρωπικό έργω με αλλονών χρήματα ? δεν μου φαίνονται αφελής οι καλλιτέχνες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έγκλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι φαίνεται.
    Εδώ μιλάμε για ινδάλματα που φτιάχτηκαν από το αμαρτωλό ΔΟΛ και το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ινδάλματα που αποτελούν πρότυπα και για μεγάλο μέρος της κοινωνίας που πιστεύει σ' αυτά.
    Τα ινδάλματα αυτά είναι βουτηγμένα μέσα στην ανομία και την αθλιότητα.
    Γιατί πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που τρώει τα λεφτά που προορίζονται για ανάπηρα και ανήμπορα παιδιά;
    Το σύστημα αυτό, που κινείται με λεφτά του ελληνικού δημοσίου, δημιουργεί καλλιτεχνικά, πολιτικά, δημοσιογραφικά ινδάλματα, που μέσα τους είναι σάπια, σαν βόθροι, ακριβώς για να είναι του "χεριού" τους και έτσι ο Λαμπράκης και ο κάθε ψ+++++++ος ελέγχει την πορεία αυτής της δύστυχης χώρας.
    Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, λοιπόν.
    Ο εισαγγελέας και ο εφοριακός έχουν το λόγο.
    Τώρα.
    Να πιέσουμε όλοι μαζί.

    Όσιος Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όσους δεν γνωρίζουν...ο πατέρας του Στέλιου Καζαντζίδη ήταν Κομμουνιστής και μπροστά στο Στέλιο κάποιοι Έλληνες τον σάπισαν στο ξύλο.
    Δε θα σας κάνω τη χάρη να σας μιλήσω για τον Κομμουνισμό...θα σας πω όμως τούτο.Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το γιό του Πολύζου, Αντάρτη του 5/42 ΣΕ από τα Πεντεόρια Φωκίδος.Ο Πολύζος συμμετείχε σε μεγάλες μάχες που έδωσε το 5/42 ΣΕ.
    Όμως ο γιός του Πολύζου μου είπε για το Ανταρτοδικείο το οποίο πέρασε ο πατέρας του.Σας ορκίζομαι ότι τα παρακάτω είναι όπως ακριβώς μου τα είπε.
    Για οικονομία του χώρου δεν θα μπω σε επεξηγήσεις και όποιος καταλάβει...κατάλαβε!Περνά λοιπόν ο Πολύζος Ανταρτοδικείο κατηγορούμενος για το φόνο Αντάρτη εντός της οικίας του.Αναγνωρίζει στον Α΄ Ανταρτοδίκη, τον Ανθυπολοχαγό που είχε στη μάχη του Οχυρού Ρούπελ...Ο Ανθλγός παίρνει το λόγο και προτείνει την αθώωση του κατηγορουμένου...διότι..."Ανθρώπου στόμα έκανε την καταγγελία, χωρίς να είναι σίγουρο εάν ο κατηγορούμενος που φορά πολιτικά, είναι ο ίδιος με το δολοφόνο που φορούσε Στρατιωτικά.Ακολούθως λαμβάνει το λόγο ο Β΄ Ανταρτοδίκης και προτείνει "Θάνατο...στο "Φασίστα του 5/42 ΣΕ"!
    ΠΑΓΩΜΑΡΑ... στο Ανταρτοδικείο....τι θα πεί ο Γ΄ Ανταρτοδίκης;
    Ακούστε λοιπόν Έλληνες...τι είπε ο Γ΄ Ανταρτοδίκης απευθυνόμενος στο Β΄ Ανταρτοδίκη..."Σύντροφε, έχω σοβαρές αμφιβολίες για την ενοχή του κατηγορουμένου...βγάζει το περίστροφό του και το δίνει στο Β' Ανταρτοδίκη και του λέει...Δώστο στον κατηγορούμενο...! και άστον να πάει διακόσια μέτρα μακρυά... μετά αν είσαι Άντρας...βγές έξω να αναμετρηθείτε!
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!
    Ο Γ' Ανταρτοδίκης ήταν ο Εύελπις Σπύρος Νικολόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΟΣ),αξιωθείς το βαθμό του Μεγάλου Διδασκάλου εν "ΣΤΟΑ ΣΚΕΝΔΕΡΜΠΕΗΣ" της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ... βρε τι σου είναι αυτοί οι ανταρτοδίκες... Τέτοιους θέλει να επιληφθούν στην υπόθεση "Αρωγής" η ... "¨Βαθειά Ψυχή;" Θα τους αθωώσουν! Και για να μη ξεχνιόμαστε. Τι έγινε, χτύπησε κανείς την πόρτα εισαγγελέα; Και επι τέλους, αυτός ο εισαγγελέας που αυτεπάγγελτα ζήτησε να γίνει ερευνα για τον θάνατο του Κακαουνάκη, γιατί δεν το κάνει και στην περίπτωση αυτή; Επι τέλους, πότε θα σταματήσει σ' αυτή τη χώρα η ρεμούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ας πούμε ότι αυτός που πήρε τα λευτά μπορεί να αρχίσει από Μ και τελειώνει σε α. Αλλά κύριέ Σάββα σίγουρα θα το ξέρετε και εσείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ "ΑΡΩΓΗ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΑΡΩΓΗ",ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου θυμίζει τις συναυλίες γιά την Κύπρο όπου ο μεν Νταλάρας τραγουδούσε αφιλοκερδώς, η δε υπεύθυνη της οργάνωσης της συναυλίας (κα Νταλάρα) παρακρατούσε τεράστια ποσά γιά τα έξοδα.
    Στο τέλος έμεναν κάτι ψιλά τα οποία ούτε αυτά ξέρουμε πού πήγαιναν.
    Στην Κύπρο πάντως όχι αφού αυτό το κράτος, ακόμα και στην χειρότερη φάση του, ήταν πολύ πιό πλούσιο από ό,τι η δήθεν ψυχοπονιάρα Ελλάδα.
    Ο Τζίμης Πανούσης δεν ήταν ένας βλάκας που θα έβαζε το κεφάλι του στον πάγκο του χασάπη χωρίς να έχει τα στοιχεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://stelioskazantzidis.blogspot.com/2010/01/group-facebook-httpstelioskazantzidisbl.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα ινδαλματα μας στον χωρο της μουσικης ειναι κυριως γύφτοι, αθιγγανοι, ρωμά, και κατι αλλοπροσαλλα ρεμαλια...Δεν εχω τιποτα με ολους αυτους, αλλα δεν μπορώ να δεχτώ οτι διακατεχονται απο υψηλα ιδανικα..Συρφετος ειναι...Σαν αιωνιοι μαλακες περα απο τα λεφτα μας, τους δινουμε και σημαντικα αξιωματα...Γκερεκου, Νταλαρα και δεν συμμαζευεται...Ειναι δυνατον αυτα το κατακαθια να αφησουν 1500000 ευρά να παει σε αυτιστικα παιδια; Υπαρχουν φυσικα και πολλοι σημαντικοι ανθρωποι, με παιδεια στον χωρο αυτο, οι οποιοι δυστυχως ειναι υποχρεωμενοι να συγχρωτιζονται με κατακαθια τυπου Νταλαρα ή Πανουση......Ο Καζαντζιδης δεν θα αφηνε ποτε τον Νταλαρα να πει τραγουδι του...Τον συχαινοταν..Τον κατηγορουσε οτι ειχε "πουλησει" το τραγουδι..Θυμαστε την σκηνη στο δικαστηριο πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακαλώ να αποφεύγονται προσωπικές αναφορορές στο θέμα αυτό.Είναι αλήθεια ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι κινούνται γύρω από συγκεκριμένη οικογένεια, όμως, αυτό που θα πρέπει να απαιτήσουμε είναι άμεση παρέμβαση της πολιτείας και απόλυτη διαφάνεια.
    Ειδικά στην περίπτωση αυτή το διακιούμαστε, γιατί εμείς πληρώσαμε εισητήριο για μια συναυλία τα έσοδα της οποίας προορίζονταν για ανάπηρα, ανήμπορα και κακοποιημένα παιδιά και όχι για βίλες και κότερα κάποιων άθλιων ανθρωποειδών, όπως είναι αυτοί που διασπάθισαν αυτά τα χρήματα που προορίζονταν για ιερό σκοπό..
    Διαφάνεια λοιπόν και όχι ενοχοποίηση και σπίλωση ανθρώπων, των οποίων δεν έχει αποδειχτεί η ενοχή.
    Όταν το κάνουμε αυτό, όταν δηλαδή δεν συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα και κατηγορούμε ανθρώπους των οποίων η ενοχή δεν έχει αποδειχτεί, αποδυναμώνουμε το αίτημα για διαφάνεια και κάθραση.
    Να απαιτήσουμε λοιπόν διαφάνεια και κάθαρση και να μην κατηγορύμε ανθρώπους των οποίων η ενοχή δεν έχει αποδειχτεί.

    φιλικά

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι ενοχοποίηση και σπίλωση! Σωστά... Αλλά διαβάζοντας εδώ τα σχετικά με τη συναυλία και τη συμμετοχή κυβερνητικού στελέχους, μη γνωριζοντας τίποτα, άρχισα να υποψιάζομαι πώς τα "έπιασαν" δυο- τρεις κυβερνητικοί χωρίς να είμαι σίγουρος ποιος... Δεν σπίλώνοντας έτσι τόσοι και τόσοι άδικα, επειδή βρέθηκε ένα λαμόγιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αγαπητά συντρόφια, πώς ερμηνεύεται την σιωπή των καναλιών και άλλων μέσων ενημερωσης στην υπόθεση της αρωγής;;; Ρε τι δύναμη έχουν μερικοί... Μου προκαλεί κατάπληξη, κάθε λίγο και λιγάκι ακροαριστεροί βάζουν βόμβες και δεν διαμαρτύρεται κανείς. Φαντάζεστε να ήταν ακροδεξιοί; Κάποιοι λεςγάμενοι προοδευτικοί θα μιλουσαν για αυγό του φιδού και θα είχαν διαρρήξει τις ... Ζαρτιέρες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν ο συγκεκριμενος διοργανωτης συναυλιων(Καραχάλιος)είναι απο πάρα πολλα χρόνια ο αποκλειστικός διοργανωτής των συναυλιων του κου Νταλάρα και εχει κάνει και παραγωγες δίσκων του.Ο έτερος κύριος(Κωνσταντινόπουλος,alphasound) είναι επίσης ο αποκλειστικός συνεργάτης του κου Νταλάρα σε θέμα ηχου,σκηνης και φωτισμού.
    Δηλαδή πως πήγε ενας καλλιτεχνης,χρόνια στο κουρμπέτι,και τραγούδησε σε μια φιλανθρωπική συναυλία και δεν ρώτησε τον συνεργάτη του για τα πεπραγμένα;;
    Επίσης σχετικά με ολα αυτα τα φιλανθρωπικα:συναυλίες,παρασυναυλίες κλπ.,κλπ,η αλήθεια είναι οτι στο τέλος τα ποσα που αποδίδονται στους δικαιούχους είναι της τάξης των 30000-50000,δηλαδή ψύχουλα σε σχέση με τις εισπράξεις.
    Μην σας φανεί παράξενο αν βγεί ο διοργανωτής με ενα λογαριασμό οπου
    θα λέει:Ηχος και φώτα 500.000,εξοδα διοργάνωσης 500.000,μένουνε και τριάντα χιλιάδες για το σωματείο.(χοχοχο)
    Οποιος θέλει να κάνει φιλανθρωπική συναυλία να είναι υποχρεωμένος να ανρτήσει στο διαδίκτυο και τα παραστατικά.
    Ολα αυτά θυμίζουν τον περίφημο Καρμουτζούναη που είχε γεμίσει την αθήνα με κουτάκια δήθεν για τους καρκινοπαθείς και μάζευε το χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν γίνεται μία συναυλία γιά φιλανθρωπικό σκοπό στην οποία οι τραγουδιστές προσφέρονται να τραγουδήσουν χωρίς αμοιβή, ΔΕΝ είναι δυνατόν όλοι οι υπόλοιποι να παίρνουν αμοιβή.
    Δηλαδή να πληρώνεται ο μπουζουκτής ή ο ντράμερ, ο ηχολήπτης, ο φωτιστής και όλοι οι άλλοι συντελεστές, του οργανωτή συμπεριλαμβανομένου.
    Ακόμα και αυτοί που διαθέτουν τα μηχανήματα, τον χώρο της συναυλίας ή κάνουν την διαφήμιση, να το κάνουν χωρίς αμοιβή.
    Αρκετά κερδίζουν όλοι αυτοί από τις εμπορικής φύσεως δραστηριότητές τους.
    Εάν -παρά ταύτα- επιμένουν να πληρωθούν, τότε το γρφείο να αναζητεί άλλους να κάνουν την δουλειά εθελοντικά. Εάν δεν βρεθούν τέτοιοι -πράγμα απίθανο γιά μιά ολόκληρη χώρα- είναι καλύτερο να μη γίνεται αυτή η συναυλία.
    Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες πρόθυμα να πληρώνουμε ένα ποσό από το οποίο μόνο ελάχιστο μέρος καταλήγει στους αναξιοπαθούντες και τα υπόλοιπα να πηγαίνουν στις τσέπες ''καλλιτεχνών'' κ. ά. που δεν διαθέτουν την ίδια ευαισθησία.
    Έτσι, ΠΡΙΝ (και όχι μετά) από κάθε συναυλία, να είναι υποχρεωτικό να δημοσιεύεται το ποσό του εισιτηρίου που θα πηγαίνει στον σκοπό γιά τον οποίο καταβάλλεται.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ και ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ME THN ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=2QCKL8ej_dA&feature=player_embedded

    *ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ VIDEO ΛΈΕΙ ΠΕΡΙ ΝΤΑΛΑΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.