2/1/10

Μεντβέντεφ και Πούτιν σε πρωτοχρονιάτικο... ντουέτο στην Κόκκινη Πλατεία

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ παίζει ακορντεόν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνοδεύει με το ντέφι, με φόντο μια βροχή από πυροτεχνήματα στην Κόκκινη Πλατεία Το ηγετικό «δίδυμο» γίνεται καρτούν και τραγουδά ένα ντουέτο για το 2009, σε ένα σατιρικό βιντεάκι που προβλήθηκε στη ρωσική τηλεόραση και κάνει το γύρο του κόσμου.

Το βιντεάκι που σατιρίζει «απαλά» τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Ρωσίας μεταδόθηκε σε γνωστή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Channel One, αμέσως μετά την επίσημη δήλωση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ για την έλευση του νέου έτους.

Το τραγουδάκι έχει διάρκεια δυόμισι λεπτών, οι φωνές μοιάζουν πάρα πολύ με αυτές του ηγετικού διδύμου της Ρωσίας και ξάφνιασε πολύ τους Ρώσους, ο οποίοι δεν έχουν συνηθίσει σε σατιρικές απεικονίσεις των ηγετών τους.

«Ντυμένοι» καρτούν, Πούτιν και Μεντβέντεφ τραγουδούν για γεγονότα του 2009, όπως την ανεπιτυχή απόπειρα ενός κονσόρτσιουμ, στο οποίο ανήκει η ρωσική τράπεζα Sbertbank, να αγοράσει την Opel από την General Motors, αλλά και για τον αγωγό Nord Stream.

Μέσα σε βροχή από πυροτεχνήματα που φωτίζουν τον ουρανό της Μόσχας, ο χαρακτήρας του Μεντβέντεφ εκτελεί μία κομψή φιγούρα για την οποία δέχεται τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, ο οποίος και επαινείται με τη σειρά του.

Το βιντεάκι διακωμωδεί την πάλη εξουσίας από ποτέ που ο Μεντβέντεφ ανέλαβε τη ρωσική προεδρία από τον Πούτιν το 2008.

«Μόλις είχα το δεύτερο πρωτοχρονιάτικο χαιρετισμό προς το έθνος» λέει περήφανα ο Μεντβέντεφ για να δεχθεί την απάντηση του Πούτιν: «Το έχω κάνει εννέα φορές, ξέρεις»...

Επίσης, διακωμωδούν την ΕΕ, τις ΗΠΑ, τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, καθώς και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιουστσένκο.
ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Separated At Birth?

    likeness.ru/blog/topic/739/detyonish_babuina_pokhozh_na_vladimira_putina.php

    likeness.ru/blog/topic/1270/dmitriy_medvedev_i_mister_bin_-_blizneci.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.