28/1/10

«Μετά τους Οραμς και νέο κτύπημα με την υπόθεση «Χουρμά»

Ο Πάνος Ιωαννίδης προσέφυγε σε Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την περιουσία του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.Το Δικαστήριο εξέδωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, την απόφασή του με την οποία ο Τ/κ κάτοχος απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το εν λόγω ακίνητο.Ο καταπατητής της περιουσίας του κ. Ιωαννίδη την μετέτρεψε σε εστιατόριο το οποίο ονόμασε «Χουρμά»

Τουρκοκύπριοι θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ
Για την υπόθεση Πάνου Ιωαννίδη

«Θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ» είναι ο τίτλος της σημερινής «Κίπρις» και αναφέρεται στην υπόθεση Πάνου Ιωαννίδη ο οποίος προσέφυγε σε Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την περιουσία του στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.Το Δικαστήριο εξέδωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, την απόφασή του με την οποία ο Τ/κ κάτοχος απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το εν λόγω ακίνητο.

Ο δικηγόρος του Χακκί Ονέν, παράνομου διαχειριστή της περιουσίας, δήλωσε ότι εντός 42 ημερών θα προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δημοκρατίας από το οποίο όμως δεν περιμένουν απόφαση υπέρ του Τ/κ οπότε, αφού εξαντλήσουν όλα τα εσωτερικά ένδικα μέσα, θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ.

Η εφημερίδα Αφρίκα έχει τίτλο «Μετά τους Οραμς και νέο κτύπημα με την υπόθεση «Χουρμά».Ο καταπατητής της περιουσίας του κ. Ιωαννίδη την μετέτρεψε σε εστιατόριο το οποίο ονόμασε «Χουρμά».Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η «Σταρ» με τον πηχυαίο τίτλο «Χάσαμε και την υπόθεση Χουρμά».Η εφημερίδα γράφει ότι το κυπριακό έχει πνιγεί σε δικαστικές υποθέσεις.Η εφημερίδα «Χαμπερντάρ» έχει τίτλο «Χάθηκε και η υπόθεση Χουρμά» ενώ η «Ορτάμ» έχει τίτλο «Η μια υπόθεση ακολουθεί την άλλη- Λοϊζίδου, Οραμς-Χουρμά».Και η «Βολκάν» στεγάζει το θέμα με τίτλο «Μετά τους Οραμς η Χουρμά».

iKypros

2 σχόλια:

  1. Απ’ ότι φαίνεται μονάχοι τους οι πολίτες θα λύσουν το κυπριακό !
    Την λύση δεν την δίνουν οι κυβερνώντες , εποφθαλμιώντας μάλλον τις περιουσίες τον ε/κ, αλλιώς δεν ερμηνεύεται η αλλοπρόσαλλη πολιτική τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γίνεται!!! που το είδατε το "κτυπημα". δηλ τι περιμέναμε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας να πάρει θέση υπερ του καταπατητη; κι επειδη το έγραψε όποια εφημερίδα το έγραψε... είναι και Θρίαμβος; γιατί εγώ ο καχυποπτος άλλα αντιλαμβάνομαι από το "Ο δικηγόρος του Χακκί Ονέν, παράνομου διαχειριστή της περιουσίας, δήλωσε ότι εντός 42 ημερών θα προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Δημοκρατίας από το οποίο όμως δεν περιμένουν απόφαση υπέρ του Τ/κ οπότε, αφού εξαντλήσουν όλα τα εσωτερικά ένδικα μέσα, θα προσφύγουν στο ΕΔΑΔ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.