25/1/10

Το φιάσκο του «αντισημιτισμού»


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου, με την αποκάλυψη των δραστών της επαίσχυντης πράξης. Εχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι... δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Ελληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! Οπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τούς υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!

Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών. Εννοείται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το θέμα χειρίζεται απευθείας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης λόγω του εκρηκτικού πολιτικού χαρακτήρα του θέματος.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως... εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διατάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες.

Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Ελληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!

Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων! Τι έχει άραγε η Ουάσιγκτον να πει τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι δύο Αμερικανοί και όχι Ελληνες πολίτες συμμετείχαν στους εμπρησμούς, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι και ο εμπρηστής την πρώτη φορά;

Παρόμοιο διασυρμό υπέστη και η αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», η οποία την Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας», για να καταγγείλει τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων. «Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» έγραφε λάβρη η αμερικανική εφημερίδα, επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»!

Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι η αμερικανική εφημερίδα ορίζει ως δήθεν αντισημιτισμό... «τη συνηθισμένη τώρα σύγκριση του Ισραήλ με τους ναζί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης»! Αποδεικνύεται έτσι ότι όλος αυτός ο θόρυβος αποσκοπεί συν τοις άλλοις στο να πιέσει τα ελληνικά ΜΜΕ να σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττουν τα αιμοσταγή στρατεύματα του Ισραήλ σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων. Μάταιος ο κόπος των Αμερικανών. Δεν θα το καταφέρουν.

ΥΠΟΨΙΕΣ
Προβοκάτσια ξένων υπηρεσιών;

Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ των δραστών εγείρει ένα κρίσιμο πολιτικό ερώτημα: οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί από τις βάσεις πυρπόλησαν δύο φορές τη συναγωγή λόγω προσωπικής πολιτικής εμπάθειας εναντίον των Εβραίων ή έδρασαν κατόπιν εντολών μυστικών υπηρεσιών των χωρών τους; Εχουμε να κάνουμε δηλαδή με τυχαίες πράξεις αντισημιτικού κρετινισμού τεσσάρων ανεγκέφαλων Αμερικανών και Βρετανών ή με πολιτική προβοκάτσια ξένων πρακτόρων με στόχο τη δυσφήμηση της Ελλάδας στον εβραϊκό κόσμο που κατέχει κορυφαίες θέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σε μια φάση που η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και επομένως έχει ανάγκη τις ξένες τράπεζες;
ethnos.gr

39 σχόλια:

  1. Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη

    καλα ειμαστε κατεχομενη χωρα και δεν το ξεραμε?τι δουλεια εχουν οι κυριοι στην κρητη?
    τελικα ισως παιζει το σεναριο και της ενδοοικογενειακης εριδας(ισραηκ-ηπα)με τροπαιο την τουρκικη ευνοια.
    εκεινο ομως που ενδειαφερει ειναι η ανακληση ολου του δηλητηριου που ριξαν πρωιμα στο εσωτερικο και το εξωτερικο που με αλογιστη βιασυνη εχυσαν εναντιον της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πράξη έχει ευρύτερη στόχευση και αυτή δεν είναι μόνο η ψυχολογία του εβραϊκού τραπεζικού κεφαλαίου. Πολλές ενέργειες που εντάθηκαν τα τελευταία χρόνια και έχουν κατεύθυνση την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας απαιτούν σημαντικά κεφάλαια και υψηλή τεχνογνωσία και οργάνωση έτσι ώστε να φαίνονται σαν «τυχαία», ασύνδετα γεγονότα. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε τις καλές «αθώες» εποχές που κάθε ένας «τραγουδούσε» στον χαβά του.
    Υπήρξαν εγκληματικά γεγονότα πρωτόγνωρης κλίμακας τα λίγα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα που βαίνουν όλο και εντεινόμενα και μόνο η προϋπάρχουσα κοινωνική συνοχή αποσόβησε τα χειρότερα. Αλλά όλες οι κοινωνίες έχουν τις αντοχές τους. Η Αμερική και η Βρετανία επιθυμούν αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και διαθέτουν σημαντικότατα κεφάλαια και τεχνογνωσία για να το πετύχουν χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες στον ελληνικό πληθυσμό. Πρέπει να το κατανοήσουμε. Είναι πλέον μόνον τυπικά σύμμαχοι και αυτό είναι ανεξάρτητο από τις ηγεσίες που θα εκλέξουμε εδώ. Σκεφτείτε αν αυτά συμβαίνουν τώρα, τι θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να τεθεί σε εφαρμογή με την προηγούμενη κυβέρνηση που είχε μόνο υπουργό εξωτερικών δική τους.
    Πρέπει η χώρα να αποδεσμευτεί σε ουσιαστικό επίπεδο από τις εξαρτήσεις με αυτές τις χώρες αν θέλει να ζήσει. Αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι.
    Και μια μόνο φράση για την «αριστερά». Σε όποιο θεό πιστεύετε, δείτε πως λειτουργούν, αισθανθείτε τις προθέσεις τους, καταλάβετε ότι σας χρησιμοποιούν σαν άμισθο στρατό εκμεταλλευόμενοι τις ευαισθησίες σας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!.

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Ελληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!"

    Η παραπάνω παράγραφος εγείρει εύλογα ερωτηματικά:

    α) Για ποιον λόγο ευρίσκεται στην Κρήτη μόνιμο κλιμάκιο της Μοσάντ;

    β) Πώς "εισβάλλουν" και απαιτούν κάτι στα γραφεία της ΕΛΑΣ; Υπό ποίαν ιδιότητα και με τίνος την εξουσιοδότηση;

    γ) Αν ήταν σχεδιασμένη προβοκάτσια, τότε δεν θα ήσαν ενήμεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμ.....η Μοσάντ έχει μόνιμο κλιμάκιο στην Κρήτη???γιατί άραγε..???
    Πάλι καλά που ήταν όμως και αποκαλύφθηκε το γεγονός γιατί ακόμα θα μιλάγαμε για τρομοκρατία στην Ελλάδα και θα έβγαιναν ανακοινώσεις να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα κλπ κλπ κλπ...!!!!Και θα έβγαιναν οι κλασσικοί ανεγκέφαλοι προοδευτικοί να μιλάνε για τους Ρατσιστές Ελληνες κλπ κλπ...!!!ααααχ...αυτή η πολύπαθη χώρα, τι άλλο θα δει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δε λέει και για τους ξεφτυλισμένους "Ελληνες" δημοσιογράφους που πριν ακόμα ανακαλυφθούν οι δράστες άρχισαν να διατυμπανίζουν τα ίδια με τους αμερικάνους συναδέλφους τους περί αντισημιτισμού των Ελλήνων, περί ρατσιστών Ελλήνων και του γελοίου Πεταλωτή που προσπάθησε να συνδυάσει το θέμα με το λαθρονομοσχέδιο;

    Αλλά ξέχασε κ. Δελάστικ. Αυτοί είναι σύντροφοι και όχι φονιάδες των λαων αμερικάνοι. Αι σιχτίρ με την αριστερή μαλάκυνση της Ελλάδας, βαρεθήκαμε 35 χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει η μοσαντ κλιμακιο μονιμο στην κρητη???αντε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To dedomeno einai oti i mosad vrike emesos ta atoma auto ki mono peripleki ta senaria .Apodikse ali mia fora gia tin apodisi tis EA opou den yparxi esto i koini logiki na mazepsoun apo tis kameres to yliko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον Ελευθέριο Β. Οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν και επιμελημένα άπεργάζονται σχέδια και ενέργειες για την αποσταθεροποίηση της Ελλαδας. Καλά είναι άπαντες να έχουμε το νου μας.

    K1RK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας διάφορες περιπτώσεις δράσης μυστικών υπηρεσιών στη περιοχή. Στις 19 Οκτωβρίου 2001 συνελήφθησαν 4 Ισραηλινοί για κατασκοπεία ενώ βιντεοσκοπούσαν εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Σούδας, έδρας της 115 Πτέρυγας Μάχης. Στις 29 Μαΐου 2006 συνελήφθησαν 3 Τούρκοι τεχνικοί υπάλληλοι, διαπιστευμένοι στο ΝΑΤΟ, να φωτογραφίζουν γενικότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Σούδας
    απο http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html
    ειμαστε στα καλα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει Κράτος, δεν υπάρχει τίποτα. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες αλωνίζουν και ήδη έχουμε πληρώσει αρκετές φορές ως Έλληνες τις συνέπειες των προβοκατσιών τους.
    Αλλά αφήστε αυτούς και ας ασχοληθούμε με τους δικούς μας. Για τον Μητσοτάκη τον αρχι-προβοκάτορα, δεν έχετε να πείτε κάτι; Για την κα Φραγκουδάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ποσο κοντοφθαλμοι ειστε καποιοι???
    ασχολειστε με το αν η μοσαντ εχει πρακτορες η οχι στην κρητη και παραβλεπεται το σημαντικοτερο..
    οι δυο αμερικανοι φυγαδευτικαν στην βαση..οπου δεν εχει δικαιοδοσια η ελας και μετα ισως στο εξωτερικο...
    αυτο ειναι ξεφραγο αμπελι και δουλικη συμπεριφορα..
    και αν δεν κανω λαθος δεν ειναι η πρωτη φορα που αμερικανοι της βασης εμπλεκονται σε ποινικα γεγονοτα χωρις να μπορουμε ουτε να τους συλλαβουμε ουτε και να τους απαγγειλουμε κατηγοριες,,, γιατι απλα οι αμερικανοι τους προστατευουν και τους φυγαδευουν..
    ελεος!!!
    αυτο πρεπει να τονισουμε!!!!!!
    ΥΣ. παλιοτερα θυμαμαι αμερικανοι ειχαν δειρει χανιωτες..και φυσικα εφυγαν σαν κυριοι στο εξωτερικο μεσω της βασης για να μην συλληφθουν μετα τις μηνυσεις που εγιναν...
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε τις απόψεις του κ. Κωνσταντίνη, Πρόεδρου του Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος του οποίου και τον πατριωτισμό γνωρίζω, αλλά και την εντιμότητα.
    Δηλαδή κάποιοι έβαλαν τη φωτιά για να ενοχοποιήσουν την Ελλάδα και τους Ελληνες, οι Αμερικάνοι χωρίς ιχνος τσίπας εξαφανίζουν τους δράστες και μιλούν για καταπολέμιση της τρομοκρατίας και ότι πρέπει να στείλουμε εμείς δυνάμεις στο Αφγανιστάν για να πολεμίσουμε τους ταλιμπαν ενώ αυτοί οι ίδιοι είναι οι ταλιμπάν της Ευρώπης. Και βγάζουν και ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα γιατί έριξε κάποιος ένα γκαζάκι στο Σύνταγμα.
    Κύριοι η υπόθεση θα κουκουλωθεί.!!!
    Ο Γιωργάκης δεν έχει το ανάστημα να ενεργήσει σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον ( ούτε ο Κωστάκης είχε ) το πολύ πολύ σαν αντάλλαγμα να του εξασφαλίσουν συνάντηση με τον Ομπάμα που τόσο επιθυμεί.

    Το θέμα πρέπει να κρατηθεί στην επικαιρότητα και να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής δημοσιότητας σε όλον τον κόσμο.
    Θα δείτε που ήδη ο Γιωργάκης θα έχει λάβει τηλεφώνημα απο τις ΗΠΑ (απο χαμηλόβαθμο στέλεχος) το οποίο θα εξέφρασε την απορία του για την συμπεριφορά αυτή και θα ζήτησε και συγνώμη και παράκληση να μή δωθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό και το θέμα Ε Λ Η Ξ Ε
    Άλλωστε αν πραγματικά είχαν την πρόθεση να το αναδείξουν σαν θέμα θα έπρεπε η κρατική τηλεόραση να το είχε ήδη σαν πρώτο θέμα.
    Εδώ και τώρα προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
    Πρέπει να διερευνηθούν τα κίνητρα και οι στόχοι αυτής της ενέργειας.
    Εχω την εντύπωση ότι κάτι οργανώνεται σε βάρος της Ελλάδας


    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ηλικίας ήταν οι Αμερικάνοι; Μήπως σύχναζαν και στην οδό Ριανκούρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. >>Κύριοι η υπόθεση θα κουκουλωθεί.!!!<<

    Μα τι λες;
    Αυτό έγινε ήδη......

    ΜOUGA Channel

    ΥΓ. Τόσο αποφασισμένοι είναι οι Αμερικάνοι να μην καταργήσουν την visa.

    Αμ δεν φταίνε αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ καί ενάμιση χρόνο φωνάζουμε.Άς προετοιμαστούμε, σωματικά,υλικά,ψυχικά, μα πάνω από όλα πνευματικά...
    Είμαστε πολύ κοντά..

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ma ti nomizete?. Ki an o Proedros itan opos ton theloume tha ton patage i to fortigo ito treno i tha eixai kapio aeroporiko atyxima.Na tou dosoume ti dikaiologia na andidrasi sta keleusmata ton neotaksikon ki tis eksothen epirois an oxi na pesi prin psyfisti to nomosxedio .To xreos mas mas kalei ekso apo tin vouli i aftoi i emeis.Ala den ftani afto prepi na arxisoume tin amesi epanaproothisi ki mideniki anoxi .Austiroterous nomous gia tous lathreous tora malon extes.Ki na vgaloume ton logariasmo poso mas stixizoun oi lathreoi .Na mas pei i kyria Dragona pou ksodepse ta lefta 17.000.000e. Poli tha ithela na do ki to periexomeno tou didaktorikou tis vasi tou opoiou egine kathigitria . Afou perase nuxta, nomos gia analoges periptosis san tin diki tis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περα απο την αποσταθεροποιηση, πλεον διαφαινεται και μεθοδευμενη προσπαθεια δαιμονοποιησης της Ελλαδας σε πολλα επιπεδα. Παρουσιαζομαστε ως λαμογια και απατεωνες στις οικονομικες μας σχεσεις, ρατσιστες και φαντασιοπληκτοι στις αντιληψεις μας περι της ιστορικης πραγματικοτητας, φυσει αντι-αμερικανοι λες και ειναι γραμμενο στα γονιδια μας, και ασφαλως, αντι-σημιτες για κερασακι. Η ολη υποθεση μου θυμιζει λιγο Σερβια και τον τροπο με τον οποιο ενας λαος εγινε, εν μια νυκτι, ο διαολος προσωποποιημενος. Μηπως ετοιμαζουν και για εμας τιποτα αποσχισεις, και διαμορφωνουν αναλογα την συλλογικη μας εικονα προς τα εξω, ετσι για παν ενδεχομενο, για την (απιθανη) περιπτωση που διανοηθουν οι κυβερνητες μας να αντιδρασουν; Γιατι, τετοιας ευρειας εκτασης ψυχολογικες επιχειρησεις ξεφευγουν απο τα ορια της ρουτινας και προοιωνιζουν σοβαρες εξελιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Εχω την εντύπωση ότι κάτι οργανώνεται σε βάρος της Ελλάδας"


    Μήπως η υπόθεση αυτή θα πρεπει να ενταχθει στο "πακέτο" των "οικονομικών" επιθεσεων που δεχεται η χωρα μας το τελευταιο διαστημα απο διαφορους "οικους" του εξωτερικού και δη των ΗΠΑ(τα Δ.Σ.των οποιων αποτελουνται απο ατομα με πολυ συγκεκριμενη καταγωγή και κοσμοθεωρία), σε συνδιασμό με την προ μηνων ασκηση που διεξήγαγε το Ισραηλ με την Τουρκια ανοιχτα του Καστελοριζου, οπου το Ισραηλ αναγνωρισε Τουρκικη κυριαρχια στην περιοχή;Αυτου του ειδους οι "οικονομικοφανείς" επιθεσεις συνήθως καταστέλονται με γεωπολιτικά ανταλλαγματα και αυτο ειναι κατι που συνεβη πολλες φορες στο παρελθον.Αν σε συντομο χρονικό διάστημα δουμε τα πορισματα αυτων των "οικων" να γίνονται θετικά για την Ελλάδα, να ειστε σίγουροι οτι μπηκαν υπογραφες "κατω απο το τραπεζι" και ισως να εχουμε μια νεα περίπτωση "Ιμίων"(αυτη τη φορα "αναιμακτων" και τετελεσμένων) και οχι κατ'αναγκη σε συνενόηση με την Τουρκία!Ποιος ξερει τι ανακαλυψαν στην περιοχή οι Αμερικάνικοι δορυφόροι;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν ετοιμάζεσαι να μπουκάρεις σε κάποια χώρα προετοιμάζεις πρώτα το ποπολό σου, πω-πω πόσο τεμπέληδες, πόσο αντισημίτες ,και πόσο αντιπαθητική, είναι οι κάτοικοι σε αυτήν την χώρα! Όσο για τα κλιμάκια μην το ψάχνεται η περισσότερες σεκιούριτη είναι η δικές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το λιγότερο που θα 'πρεπε να κάνει η Ελλάδα είναι να απαιτήσει απο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ΜΜΕ (ελληνικά και ξένα) σαφέστατη και προβεβλημένη διόρθωση των όσων έγραψαν.
    Αλλά ακόμα και αυτό είναι πολύ για να το τολμήσουν.
    'Οσο για τη Μοσάντ κλπ και εμείς έχουμε πράκτορες σε άλλες χώρες και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Το ανησυχητικό είναι ότι αυτοί περιφέρονται με την επίσημη, προφανώς, ιδιότητα τους λες και είναι και φυσιολογικό.

    ΓΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγά-σιγά αγαπητοί φίλοι. Σιγά-σιγά.

    Σας έχουμε επαναλάβει ότι οι Εβραίοι κυβερνάνε την Αμερική. Επίσης κυβερνάνε και όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Αγγλίας. (Δηλαδή ολο τον Κοσμο και νομίζουν ότι κρύβονται)
    Σας αρέσει η όχι, ζούμε στην Εβραϊκή Αυτοκρατορία.
    Η πρίν από χρόνια υπόθεση ενός εβραίου αλήτη με το όνομα "Πατσίφικο" δεν σας λεει τίποτα; Κινητοποίησαν (οι οβριοί) μια ολάκερη Αγγλία να αποκλείσει ναυτικά μια νεο-απελευθερωμένη Ελλάδα, μέχρι να πάρουν τα λεφτά. Κι αυτά πριν από τον Χίτλερ και τα παραμύθια του ολοκαυτώματος τους.
    Αμέτρητα παραδείγματα "αντισημιτισμού" {λες και Σήμιτες είναι μόνο οι Εβραίοι) στον Διεθνή χώρο, προκατασκευασμένα και εκτελεσμένα από τους ίδιους τους Εβραίους ή τους συνοδοιπόρους τους. (Κι αν τα κάνουν αυτά σήμερα, ποιος μας αποκλείει ότι δεν τα έκαναν και στην Γερμανία του Χίτλερ).
    Τι Μοσσαντ, ΣΙΑ, Ι5 αραδιάζετε. (Αυτά είναι αυτονόητα).
    Οι εβραίοι ή οι αργυρώνητοι συνοδοιπόροι τους έκαναν τον εμπρησμό στα Χανιά για δυο λόγους. (Εμείς προσωπικά πιστεύωμεν ότι ο Σταυρουλακης – άκου εβραίικο όνομα- ήταν γνώστης της πράξης εκ των προτέρων).
    Για να διευκολύνουν την Κυβέρνηση Γιωργάκη με τα νομοσχέδια περί ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, στιγματίζοντας ταυτόχρονα τους διαφωνούντες (την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δηλαδή) μέσω των αγορασμένων ΜΜΕ, σαν Ναζιστές, Φασίστες και δεν συμμαζεύεται, και δεύτερον να αποκτήσουν ακόμα ποιο δυνατότερο έρεισμα μέσα στην σημερινή αλλά και αυριανές κυβερνήσεις γραικύλων γιά συνεχή εκβιασμό.
    Πάγια πολιτική των Εβραίων ο εκβιασμός κυβερνήσεων.
    Αυτά έκαναν σε κάθε Αμερικανό Πρόεδρο (αλλά και σε κάθε κυβέρνηση) και συνεχίζουν να κάνουν τώρα και στον Ομπαμα. "κάτσε καλά γιατί θα σου βγάλουμε στη φόρα τα περί ομοφυλοφιλίας σου, χώρια αν ανοίξουμε το στόμα μας για την 11 Σεπ 2001 στις βρωμοφυλλαδες μας”

    Άντε λοιπόν τι καθόμαστε. Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια σας. Φτύσιμο σε κάθε εβραίο που θα συναντάμε στην Ελλάδα. Μέχρι, γονυπετείς να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνισμό σε διεθνή κλίμακα, να καταδικάσουν δημοσίως όλους τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και να δηλώσουν υπεύθυνα βάσει των συνεπειών του νόμου, ότι δεν θα ξανά-επιχειρήσουν την δυσφήμιση της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
    Αλλιώτικα θα ρέψουν απ’ την υγρασία.
    Ή μπας και νομίζετε ότι οι χοντρόπετσοι του ΚΙΣ και της Πρεσβείας θα συγκινηθούν;

    Η δουλειά (Δυσφήμηση του Ελληνισμού) εγινε!!! Διαβάστε τον νεο Εφιάλτη "Αντρέα Αποστόλου" στην εβραιοπληκτη "Γουώλ Στρίτ Τζουρνάλ".



    Jasmine/Koτen/Ταγματαρχης/Σούγελο Επικοινωνιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άκρα του τάφου σιωπή..... στην ΕΡΤ .
    Όύτε κουβέντα ...στο μεσημεριανό δελτίο. Σαν να μην έγινε τίποτα...
    Τι να πεί; Ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν με καθε τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα;
    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. QUIZ.
    Ποιος φωναζει 35 χρονια τωρα να κλεισει η βαση της Σουδας,και για το ρολλο των Αμερικανων;
    Λιδορειται και αποκαλειται γραφικος;
    Τωρα λουστητε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Χανιωτες αλλα και οι μαγαζατορες που διατηρουν μαγαζια διπλα απ' την συναγωγη πρεπει να μυνησουν τους εβραιους, την Αγγλια και τους Αμερικανους (βαση της Σουδας) για υποκινηση μισους εναντιον τους, για δησφημηση, και για εκθεση των περιουσιων τους σε κυνδινο εμπρησμου.
    Ενας καλος Ελλην δικηγορος θα τα εξηγηση ολα αυτα στους ενδιαφερομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα καπιταλιστικά κοuμμουνια της Κίνας και πατριώτες είναι και λεφτά βγάζουν (τώρα) με την σέσουλα...ενώ τα δικά μας ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ...sorry... κουμμουνια είναι άμισθος στρατός
    των Τούρκων, των Σκοπιανων, των Αμερικανών...και που και που (να έχουμε να θυμόμαστε) και των Ρώσων.

    υπάρχει Κράτος για σάκο του μποξ: διασυρμό υπέστη από την αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ ενω παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ,
    έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων

    Οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν και επιμελημένα απεργάζονται σχέδια και ενέργειες για την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και οι

    Αμερικάνοι ταλιμπάν της Ευρώπης επιθυμούν αποσταθεροποίηση της Ελλάδας ενώ διαθέτουν σημαντικότατα κεφάλαια και τεχνογνωσία

    Αλλα πάλι καλά που ήταν η Μοσάντ που έχει μόνιμο κλιμάκιο στην Κρήτη (άκουσον άκουσον) αλλιώς θα μιλάγανε για τους Ρατσιστές ΕΛΛΗΝΕΣ όπως κάνουν οι ξεφτιλισμένοι "ΕΛΛΗΝΕΣ" δημοσιογράφοι πριν ακόμα ανακαλυφθούν οι δράστες...αλλά βρήκαν οι Ισραηλινοί πράκτορες Αμερικάνους και Βρετανους και τώρα τραβούν τα μαλλιά τους την στιγμή που οι δυο αμερικανοι φυγαδεύτηκαν στην βάση..όπου δεν έχει δικαιοδοσία η ελας και ίσως
    και στο εξωτερικό


    ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ

    Πέφτει μπουκάλι coca-cola στην Ελλάδα και νομίζουμε ότι είναι θεϊκό στοιχείο πλέον...Εαν μας το πει και η τηλεόραση τότε σίγουρα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ: Κι έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τα απωθημένα ενατίον των εβραίων (διόλου αθώων για πολλά)ενώ αμερικάνοι και εγγλέζοι έκαναν τηνδουλειά!
    Όποιος πέφτει από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι ξένες υπηρεσίες δρουν στην Κρήτη (και σε όλη την Ελλαδα και σε όλες τις χώρες)θα πρέπει πράγματι να μένει εκεί-στα σύννεφα. Καλή προσγείωση. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι φίλος κατασκοπεύει φίλο, εξακολουθεί να κατοικεί στα συννεφα-χωρίς ελπίδα να προσγειωθεί. Όποιος δεν ξέρει ότι αυτές οι υποθέσεις κουκουλώνονται (σε όλες τις χώρες)κι αυτός αλλού μένει, όχι στη γη. Θυμάστε ότι μαθεύτηκε πως οι Αμερικάνοι είχαν βάλει κοριό στο προεδρικό γραφέιο του Σιράκ; Και άκουσαν τον Σιράκ να βρίζει τον Μπους; Δεν έγινε "τίποτα". Δηλαδή ότι έγινε, έγινε στο παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εφιαξαν μιά πατρίδα,διώχνοντας τούς Αραβες.Ωραία;Γιατί δέν γυρνάνε όλοι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ''Το θέμα πρέπει να κρατηθεί στην επικαιρότητα και να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής δημοσιότητας σε όλον τον κόσμο.''

    Πρέπει να απαιτηθεί και να αποκατασταθεί η ψευδολογία ενάντια στην Ελλλάδα και στον Ελληνικό λαό με την Αλήθεια σε HΠ και ΕΕ.

    Οι εχγώριοι ρουφιάνο-δημοσιογράφοι τι κάνουν; Θα φέρουν το θέμα αυτό στην επιφάνεια; Μια διαδυκτιακή βόλτα απο τις εφημερίδες δείχει όντως τακτική μούγκας!

    Η ΗΠΑ και το γαμημένο ΗΒ δεν είναι σύμμαχοι πάρτε το χαμπάρι! Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να το καταλάβουμε ;


    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητε ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ Β.Για πρωτη φορα διαφωνω με το ημισυ του σχολιου σου [προς το τελος].Μονο αμισθι δεν εχουν αναλαβει την εργολαβια διαλυσεως του Ελληνικου εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ένας μας εποφθαλμιά, ο άλλος δεν μας θέλει, ο τρίτος μα κάνει "οικονομικές επιθέσεις" και πάει λέγοντας.

    Αυτές τις ανοησίες συνέχεια επαναλαμβάνομε για να αποσείσομε την ευθύνη από την πλάτη μας της κακομοιριάς μας. Εμείς ψηφίζομε αυτούς που μας κυβερνούν και μας κλέβουν ασυστόλως κι έχουν καταντήσει την χώρα Μπανανία, εμείς επιτρέπομε να κάνουν σουρωτήρι τον εναέριό μας χώρο και να αμφισβητούν τα σύνορά μας, εμείς επιτρέπομε στους Τούρκους να αλωνίζουν στην επικράτειά μας (Θράκη) και να δημιουργούν προβήματα, εμείς εκτουρκίζομε βιαίως τους Πομάκους και τους Αθίγγανους, εμείς επιτρέπομε σε όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια να κατέχουν πανεπιστημιακές θέσεις κλπ., κλπ.

    Αηδιάζω πια με την ανανδρία να παραδεχτούμε ότι για την κατάντια της χώρας δεν φταίνε ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι, ούτε κανείς άλλος, εκτός ΑΠΟ ΕΜΑΣ.


    ΥΓ: Γράφει κάποιος από τους "συνήθεις" καφενόβιους Ρωμιούς: "Κινητοποίησαν (οι οβριοί) μια ολάκερη Αγγλία να αποκλείσει ναυτικά μια νεο-απελευθερωμένη Ελλάδα, μέχρι να πάρουν τα λεφτά. Κι αυτά πριν από τον Χίτλερ και τα παραμύθια του ολοκαυτώματος τους."

    Λοιπόν, μπράβο τους και με γειά τους και χαρά τους αφού είχαν/έχουν την δύναμη να το κάνουν. Γιατί να μην την έχομε κι εμείς; Μήπως στερούμαστε μυαλού; Μήπως δεν έχομε ανθρώπους ικανούς παντού στον κόσμο; Μήπως δεν είχαμε κοτζάμ Υπουργό των Εξωτερικών της Ρωσίας, το Καποδίστρια; Τι τον κάναμε; Το δολοφονήσαμε. Δεν είχαμε υπασπιστή του Τσάρου τον Υψηλάντη; Πέθανε πένης στην Βιέννη, όπου ζούσαν πολυάριθμοι πλούσιοι Έλληνες.

    όσο για τα παραμύθια του ολοκαυτώματος, είναι εξίσου παραμύθια με την γενοκτονία των Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και τώρα τι θα γίνει, θα ζητήσουν συγνώμη από το Ελληνικό κράτος και τους θιγμένους Έλληνες, το State Department, η Wall Street Journal και οι λοιποί συκοφάντες και ψευδολόγοι λεβέντες ;;;

    ΑΠΟΡΙΑ
    Στο Ισραήλ υπάρχει Ελληνικό κλιμάκιο της ΕΥΠ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλες και φίλοι, όσοι έσπευσαν να κατηγορήσουν για το συμβάν αυτό τους κακούς και "αδυσώπητους" Έλληνες ακροδεξιούς μάλλον εκτέθηκαν, για τον απλούστατο λόγο ότι λησμονούν πως στους νατοϊκούς επαγγελματικούς στρατούς υπηρετούν αρκετά στελέχη, κυρίως χαμηλόβαθμα που ενστερνίζονται και λόγω της εμπλοκής τους στα θέατρα επιχειρήσεων της Μέσης Ανατολής, αντισημιτικές και κακώς εννοούμενες εθνικιστικές ιδέες. Η όλη ενέργειά τους δείχνει απίστευτο ερασιτεχνισμό γεγονός που κατά τη γνώμη μου απομακρύνει το ενδεχόμενο εμπλοκής μυστικών υπηρεσιών. Όσον αφορά τη θρυλούμενη εμπλοκή της Μοσάντ τη θεωρώ πιθανή εφόσον υφίσταται ισραηλινό προξενείο στα Χανιά απ'όπου ενδεχομένως να εκπορεύονται και όλες αυτές οι εμετικές προσπάθειες σε επίπεδο παραπληροφόρησης περί αυτονομίας της μεγαλονήσου. Άλλωστε και κάποια περιοδικά που ασχολούνται με αμυντικά θέματα έχουν στο παρελθόν αναφερθεί σε κάποιους...που έστελναν σε αποδέκτες των Αθηνών χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές για την ευόδωση της πολυπόθητης αυτονομίας. Οι ποντικοί όμως αυτοί εσίγησαν μόλις αισθάνθηκαν την αναπνοή μας...
    CIATICTINOC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σαν πολύ εύκολα δεν μοιάζουν όλα;

    Πρώτα μας σερβίρησαν ότι ήταν αποτέλεσμα του αντισημιτισμού»

    Μετά οτι έχουμε Εχουμε να κάνουμε με πολιτική προβοκάτσια ξένων πρακτόρων με στόχο τη δυσφήμηση της Ελλάδας στον εβραϊκό κόσμο που κατέχει κορυφαίες θέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σε μια φάση που η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και επομένως έχει ανάγκη τις ξένες τράπεζες.

    Εχει πολλές πράξεις το έργο ακόμα. Αυτό που έχει να προτείνει η ταπεινότητα μου είναι να προσθέτουμε κάθε είδηση που αφορά την Κρήτη και κάθε είδηση που αφορά τις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας-Ελλάδας.

    Το πάζλ πολύ εύκολα θα συμπληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς ολους τους επισκεπτες του ιστολογιου.

    "Κωενσταντινος"

    Πρακτορας της ισραελογιαφκας και με την βουλα. Παρτε ματι τον αθλιο. Δεν τον πειραξε η δυσφημηση του Ελληνισμου αλλα προσπαθει να αποπροσανατολιση την συζητηση για την αποκαλυψη της προβοκατσιας εναντιον του Ελληνισμου.
    Και το ονομα του;
    Ελληνικωτατον: "Κωενσταντινος"
    Σα να λεμε η Χιονατη και 14 νανοι, η Κοκκινοσκουφιτσα, Ο Ταρζαν και η Τζεην, ο ποκοπικος και ο Γκαλιας, εκκενωσεις βοθρων "ο Ραβινος", ο επικοινωνουν ξεγανωτος ντενεκες;

    Ολα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ 25 Ιανουαρίου 2010 7:49 μ.μ.

    "Αηδιάζω πια με την ανανδρία να παραδεχτούμε ότι για την κατάντια της χώρας δεν φταίνε ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι, ούτε κανείς άλλος, εκτός ΑΠΟ ΕΜΑΣ."

    Μπράβο προβοκατόρισα που συμπεριλαμβάνεις καί τον εαυτόν σου στούς Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κωνσταντίνε (7:49)

    Εκνευρίστηκες και σου βγήκε το Chutzpah σε παραπάνω δόση.
    Λοιπόν καλή η προσπάθεια να μας περάσεις τι θολοπροπαγάνδα σου πως εμείς οι Έλληνες (βάζεις και τον περιτμημένο ευατό σου μέσα τρομάρα σου) ευθυνόμαστε για τα πάντα. Αλλά σας έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον.

    Για δε τραβάς στο Brouklyn να ασχοληθείς με κάνα gay parade, να φας κάνα kosher meal και να μας παρατήσεις στην ηρεμία μας; Άντε γιατί καταντήσατε αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "ΑΠΟΡΙΑ
    Στο Ισραήλ υπάρχει Ελληνικό κλιμάκιο της ΕΥΠ ;;;"

    Αααα, χα-χαααα, ααααα χα-χα-χαααα, χι-χιχι-χιιιι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:00 Π.μ
    Φυσικά , έχουν και site, Googlare να δείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γιατί να έχει η Κρήτη μόνιμη Μοσαντ; Εμ πως αλλιώς θα καταφέρουν αυτό που θέλουν δηλ την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης από την Ελλάδα το 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.