20/1/10

H φωνή του bio

Ο bio άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Περικοπές στα μαχητικά του Αιγαίου;":

Προς Γρεβενά IQ
Αν και καταλαβαίνω από το τρόπο γραφής σου (κεφαλαία, θαυμαστικά, πολλαπλά ερωτηματικά και μάλιστα λατινικά), ότι βρίσκεσαι σε παράκρουση αντίστοιχη αυτής των αλαλαζόντων (γηγενών και αλλοδαπών ελληνόφωνων και μη-ελληνοφώνων κατοίκων της Ελλάδος) που βρίσκονταν σε οργασμό στις 4 Οκτώβρη και χοροπηδούσαν στους δρόμους με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να διαβάσεις το μηνυμα μου με ηρεμία.
1. Τα τέκνα των νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν εντός ελληνικών συνόρων (αφού οι γονείς τους τα παραβιασαν πρώτα) είναι τόσο Έλληνες και γίνονται αντιληπτοί από τους εχέφρονες ανθρώπους ως τόσο Έλληνες όσο και το δικό σου παιδί εάν γεννιόταν στη Νιγηρία θα ήταν Νιγηριανός και όσο οι συμπαθείς μαύροι Νιγηριανοί θα τον αντιλαμβάνονταν ως έναν από αυτούς. Κατανοητόν;
2. Αποτελεί μνημείο απύθμενης ανοησίας το να πιστεύει κανείς ότι η ερχόμενη οικονομική καταστροφή της Ελλάδας είναι αποκλειστικό προιόν των 5 1/2 χρόνων της ΝΔ. Η ΝΔ υπήρξε μια απαράδεκτη κυβέρνηση, ανίκανη να συγκρουστεί με το πασοκικό παρακράτος και την ιδεολογική (και όχι μόνο) τρομοκρατία της αριστεράς. Η ευθύνη της όμως η μεγάλη είναι που άφησε τον Γιωργάκη να γίνει ελέω θεού αυτοκράτορας της Ελλάδος. Από όλα τα εγκλήματα του Καραμανλή αυτό ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ.
3. Εάν θες να κάνεις συζήτηση για το θέμα της ιθαγένειας μάλλον δεν έχεις ελπίδα. Εάν γράψεις στο opengov και διαφωνήσεις έστω και με μικρολεπτομέριες του νομοσχεδίου, το μήνυμα σου θα κοπεί. Εάν δε κοπεί οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και στις εφημερίδες αλλά και ο πρωθυπουργος που ψήφισες εσύ και άλλα 3 εκατομμύρια κάτοικοι της Ελλάδος (γηγενείς και νομιμοποιηθέντες/ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς από το ΠΑΣΟΚ το 2000 και από τη ΝΔ) θα σε χαρακτηρίσουν "ακραίο", "φασίστα", "τρελλό" και μέρος οργανωμένης βιομηχανίας ακροδεξιάς προπαγάνδας (τάδε έφη Χ. Παππάς δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας στην εκπομπή Ανατροπή). Εάν τολμήσεις να ζητήσεις δημοψήφισμα θα σε πουν επίσης "ακραίο", "ηλίθιο", "ξενόφοβο" και "αντιδημοκράτη" (τάδε έφη ο “κουκούλας” Taki Kabili στη παλαί ποτε ναυαρχίδα της κεντροδεξιά Καθημερινή). Αλλά ακόμα κι αν είχες τη διάθεση να τα ανεχτείς αυτά, δεν έχεις και πολλά περιθώρια, στις 25 Ιανουαρίου υπογράφεται το τέλος της Ελλάδος με τη ψήφιση του νομοσχεδίου. Δε ξέρω εάν αισθάνεσαι περήφανος ως πασόκος που ακύρωσες τους αγώνες τόσων Ελλήνων ανώνυμων και επώνυμων για να φτιάξουν ένα δικό τους κράτος. Μπορεί να "δικαιολογηθείς" ότι ο Γιωργάκης ποτέ δεν είπε προεκλογικά ότι μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση σήμαινε νομιμοποιούνται ΟΛΟΙ και αποκτούν και ιθαγένεια. Οι δικαιολογίες όμως είναι δικαιολογίες. Φέρατε το τέλος της Ελλάδας, σε μερικά χρόνια θα ψηφίζετε έντρομοι άλλα κόμματα μήπως και σώσετε τίποτα από την Ελλάδα, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα παραμένει στην εξουσία με τη ψήφο των ελληνοποιημένων πακιστανοαλβανοαφρικάνων. Εάν δεν ήταν τόσο τραγικό θα γέλαγα όπως παλαιότερα γέλαγα με τους ψηφοφόρους του Μιτεράν που γαλλοποίησε όλο τον τρίτο κόσμο της Γαλλίας και τώρα τρέμουν στην ιδέα να περάσουν από τα προάστεια του Παρισιού. Αλλά τα γέλια μου έχουν κοπεί πλέον.

7 σχόλια:

  1. Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη σχέση ιθαγένειας - ανθρωπίνων δικαιωμάτων.....
    Ο Μετανάστης της διπλανής πόρτας αυτόματα θα ασφαλισθεί στο ΙΚΑ με την ιθαγένεια; Δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ανώνυμε αυτό να είναι το πρόβλημά τους γιατί το θέμα ΙΚΑ και ανασφάλιστη εργασία δεν έχει ούτε θρησκεία ούτε ιθαγένεια πολλοί Ελληνες δουλεύουν ανασφάλιστοι ...
    Εχει να κάνει με την αλλαγή του δημογραφικού και την αλλοτρίωση του Ελληνισμού με προβλήματα κοινοβουλευτικά μακροπρόθεσμα όταν θα έχουν δικαίωμα να είναι στην Βουλή έχει να κάνει με θρησκευτικά όταν θα έχουν δημόσια αξιώματα και το Ισλάμ θα έχει άποψη σε θέματα που αφορούν την δημοκρατία και που εμείς ως΄Ελληνες έχουμε διαφορετική άποψη.
    Εχει να κάνει με τόσα πολλά που είναι πίσω απο αυτό που το ασφαλιστικό θεωρώ ότι το έχουν γραμμένο επί του παρόντος.
    Απλά παρουσιάζεται ως κύριο θέμα σε σχέση με την μετανάστευση για να χρυσωθεί το χάπι.
    Οταν ο πλυθησμός ενός κράτους έχει πάνω απο 10% μετανάστες το πρόβλημα είναι ορατό όταν φτάσει στο 20% γίνεται θέμα όταν ξεπεράσει έχει προβλημα ο λαός.
    Τι να το κάνουμε το ΙΚΑ όταν δεν θα έχουμε Ελλάδα ;
    Οι λύσεις δύο ας κλείσουν τα σύνορα και το 70% όσων μπήκαν να επιστραφούν όσοι μείνουν να είναι όχι απλά νόμιμοι αλλά να έχουν ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις με εμάς για να μιλάνε περί δικαιωμάτων.
    Οσο για το θέμα δημοκρατία και ελευθερία όσο δημοκρατικά νιώθω εγώ και οι υπόλοιποι Ελληνες (λαός εννοώ) στο πετσί μου/μας όλη τη κατάσταση θα πρέπει και αυτοί που έρχονται για να μείνουν εδώ να το νιώσουν.
    Πρώτα εκπληρώνουμαι τις υποχρεώσεις και μετά μιλάμε για δικαιώματα.



    Οσο για το οτι δεν τους φερόμαστε ανθρώπινα ή όχι ας μου επιτραπεί η έκφραση ότι πραγματικά λυπάμαι αν γίνετε αλλά δεν μπορόύμε να είμαστε ελεήμονες σε όλο το ταλαιπωρημένο λαό παγκοσμίως γιατί έχουμε και δικούς μας ταλαίπωρους να κοιτάξουμε που τους αμελούμε εσκεμμένα και τους θυμόμαστε στο παραπέντε των εκλογών.
    Αυτά για τους κυρίους κατ επάγγελμα πολιτικούς και κατά συνείδηση προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη στεναχωριέσαι bio… Σε πολλούς θα κοπεί το χαζοχαρούμενο γέλιο και πολύ πιο σύντομα απ’ ότι μπορούν να φανταστούν οι ίδιοι… Η Ελλάδα έχει τεράστια προβλήματα χαμηλής παραγωγικότητας. Αυτό σημαίνει ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι χαμηλής ανταγωνιστικότητας και δεν έχουν ζήτηση στις ξένες αγορές διότι είναι υψηλής έντασης εργασίας (προϊόντα που συμμετέχει σε μεγάλο μέρος του κόστους παραγωγής το εργατικό κόστος) και άρα είναι ακριβά. Ακριβώς λοιπόν διότι το κόστος παραγωγής πρέπει να περιοριστεί για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα η ευκολότερη λύση είναι να πέσει το κόστος μισθοδοσίας. Ο καθένας μπορεί να μαντέψει πως θα γίνει αυτό σε μια αγορά εργασίας που έχει εθιστεί στο χαμηλό μεροκάματο. Μια πιθανή εισαγωγή πλεονάζοντος εργατικού δυναμικού στην αγορά εργασίας θα αποστερήσει από πολλές ομάδες τα εισοδήματα ακόμα και αν η ελληνική οικονομία σαν σύνολο αναπτύσσεται. Ιδιαίτερα αν υπάρξει επίκληση κοινωνικών κριτηρίων ένταξης («θετικές διακρίσεις» είναι ο εξελληνισμένος αμερικανικός όρος των λίμπεραλς που τόσο θαυμάζει ο κύριος πρωθυπουργός) αυτών των ανθρώπων θα μειωθεί το επίπεδο ζωής των χαμηλότερων εισοδηματικά τάξεων. Αυτούς τους μηχανισμούς της αγοράς φυσικά άνθρωποι που δεν έχουν ψάξει για δουλειά στην ζωή τους δεν μπορούν να τους καταλάβουν.

    Έγινε μια βίαια συγκράτηση του μεροκάματου σε μεσαίες δουλειές που σχετιζόταν με την οικοδομή στην δεκαετία του ’90. Έγινε ένα σάρωμα των εργασιών χαμηλής ειδικεύσεις ιδίως στον αγροτικό τομέα. Αλλά τα «αφεντικά» της αγροτικής παραγωγής της δεκαετίας του ’90 θα είναι οι νέοι άνεργοι της ερχόμενης δεκαετίας (Το μεγάλο μπαμ θα γίνει πριν το 2013 -για τέτοιο χρονικό ορίζοντα μιλάμε-)… Αυτούς και τα παιδιά τους ποιος τομέας θα τους απορροφήσει και με ποιες προοπτικές; Σχεδιασμός για την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας απλά δεν υπάρχει. Όταν όλοι αυτοί οι πρώην λαθρομετανάστες αρχίσουν να μπαίνουν στο εκπαιδευτικό σύστημα και αποκτούν τίτλους σπουδών και πλήρη δικαιώματα ακόμα και τα τωρινά μη απειλούμενα (θεωρητικά) μεσαία εισοδήματα –που επωφελήθηκαν έμμεσα από τα χαμηλά μεροκάματα στην οικοδομή και στην αγροτική παραγωγή- οι τωρινοί διαπρύσιοι κήρυκες της πολυπολιτισμικότητας που οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι κρατικοδίαιτοι υπαλληλίσκοι θα δουν ότι τα παιδιά τους θα ζουν μια χειρότερη ζωή απ’ ότι οι ίδιοι διότι λόγω του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας ακόμα και μια θέση στο δημόσιο δεν θα είναι «εξασφάλιση» για «τα δικά τους παιδιά» όπως ήταν μέχρι τις μέρες μας.

    Αν θέλεις βέβαια να το πάμε ακόμα πιο κοντά χρονικά το θέμα της χαράς του ανόητου… Θέλω όλους αυτούς να τους δω με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την φορολογία. Όταν θα κλιθούν να πληρώσουν δύο με τρεις φορές περισσότερο φόρο ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους. Ακόμα συντομότερα δε όταν θα επιβληθούν διάφοροι «περιβαλλοντικοί» φόροι στα καύσιμα για την χρηματοδότηση της «πράσινης ανάπτυξης»… «για να μην χάσουν τα καημένα τα αρκουδάκια τις παγονησίδες τους»…

    Πραγματικά η ανοησία έχει και όρια. Εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού και φαίνεται από τις επιλογές αυτών που μας κυβερνούν.

    Ελευθέριος Β.

    ΥΓ Το πρόβλημα της Ελλάδας ήταν ότι από πάντα επένδυε στο χαμηλό μεροκάματο και αυτό της αποστερούσε την ανάγκη της καινοτομίας… Αυτός ο φαύλος κύκλος δεν σπάει με εισαγωγή πλεονάζοντος εργατικού δυναμικού αλλά με επιλεγμένη εισαγωγή και πολιτογράφηση ατόμων που θα δίνουν καινοτόμες παραγωγικές λύσεις. Πρότυπα για την πολιτική αυτή υπάρχουν αλλά συνειδητά δεν ακολουθούνται επιλέγοντας τον υποδεικνυόμενο από ΜΚΟ δρόμο. Δηλαδή αν ένας άριστος ρώσος μηχανικός βιομηχανικών αυτοματισμών είναι άνεργος γιατί να επιλέξεις χίλιους πακιστανούς ανειδίκευτους εργάτες; Ποια από τις δύο αυτές επιλογές μπορεί να προσφέρει πολλαπλασιαστικά στην ελληνική παραγωγικότητα; Ειλικρινά δεν έχει καμία λογική η πολιτική της κυβέρνησης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Bio έσκισες !!!!!
    Φίλε μου Ελευθέριε Β., έχεις απολυτο δίκιο συμφωνώ μαζί σου.

    Αν και το έχω πει πολλές φορές, όλοι οι ψευτοπροοδευτικοί ΠΑΣΟΚοαριστερίζοντες, πολυπολιτισμικοί και "υπερανθρωπιστές" βλέπουν μόνο τη μία όψη του νομίσματος και εκεί έχουν κολλήσει.
    Εχουν τόσο "γράσσο ψευτοπροοδευτικότητας" στα μάτια που δεν μπορούν να δουν τίποτε άλλο. Όπως επίσης και πολλοί άλλοι. Μέσα στους ίδιους, κατατάσσω και τον κ. Τζέφρυ και υπουργούς-βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σύσωμμο το ΞΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, καθώς και τα ΜΜΕ (Μαζικά μέσα εκμαλάκυνσης).
    Τώρα πολλοί από αυτούς δεν συζητούν για την οικονομική παράμετρο του ζητήματος των "λαθραίων", είτε γιατί δεν τους νοιάζει, τα "παίρνουν" έτσι κι αλλιώς (ΜΜΕ, ΜΚΟ της πλάκας, ΚΚΕδοΞΥΡΙΖΑΙΟΙ, είτε γιατί είναι απύθμενοι βλάκες, ανύποπτοι, άνθρωποι του ποδαριού είτε για κάτι άλλο (ΠΑΣΟΚ με βουλευτές και υπουργούς).
    Αλλά δυστυχώς στην τελευταία κατηγορία βρίσκεται και η βάση ή όσοι ψηφισαν ΠΑΣΟΚ και πολλοί άλλοι "ρομαντικοί ψευτοανθρωπιστές" αριστεροί.
    Χρωστάμε και της "Μιχαλούς" και το ξέρουμε όλοι, αυτό το έχουμε καταλάβει καλά. Ρε παιδιά, τα λεφτά για να εντάξουμε όλους αυτούς στην ελληνική κοινωνία, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ; Το ΚΟΣΤΟΣ όλων αυτών των Ιθαγενοποιήσεων ποιός θα το πληρώσει ; Ε κ. Τζέφρυ ;
    Φυσικά ο μαλάκας ελληνικός λαός, που μέσα σε αυτούς βρισκόμαστε και όλοι εμείς.
    Γιατί λοιπόν δεν μας ρωτάτε αν θέλουμε ; Δεν είναι απλό ; Εγώ δεν θέλω και προτιμώ το δημοψήφισμα (ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ Κ. ΤΖΕΦΡΥ ;) γιατί θα πρέπει να το κάνω με το ζόρι ;
    Μιλάμε για πλήρη φασισμό.
    Το κόστος για όλα αυτά θα είναι υπέρογκο και θα έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία, στα πάντα και δεν το έχει καταλάβει ο κόσμος !!!!
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.
    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ κ.κ. ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ;
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημαντική ματιά του ΜΠΙΟ, σε ένα πρόβλημα που οξύνεται και παίρνει ανεξέλεγτες διαστάσεις. Σημαντικά και τα σχόλια. Το μόνο που προσθέτω για την παραφιλολογία της φθηνής εργατικής δύναμης (που την έχουν κάνει σημαία οι ψευτοπροοδευτικοί) είναι : πριν μερικά χρόνια όταν δεν υπήρχαν οι λαθραίοι στην χώρα μας, η παραγωγή προϊόντων ήταν σε ανεκτικά επίπεδα. Τώρα τα προβλήματα διογκώθηκαν και η παραγωγή νέκρωσε. Πότε ήταν καλύτερα ; Πριν ή τώρα ; Τουλάχιστον δεν είχαμε κοινωνικό πρόβλημα. Τουλάχιστον δεν είχαμε γκέτο. Τουλάχιστον εσείς οι Αθηναίοι κυκλοφορούσατε άφοβα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Τώρα όλα άλλαξαν, ακόμα και την ημέρα υπάρχει φόβος. Τώρα γκετοποιηθήκατε εσείς, κλειδαμπαρωμένοι στα διαμερίσματα.
    Και δεν είναι μόνον αυτό, η εξάρτηση απο την "φθηνή εργασία", των αλλοδαπών πέρασε σε όλα τα επίπεδα. Αποτέλεσμα αυτών είναι και η εγχώρια χειμάζουσα εργατική δύναμη, η οποία έδινε διέξοδο σε εργατικά χέρια απο την επαρχία.
    όμως ακόμα κι εκεί, το φαινόμενο έχει ραγδαία εξέλιξη προς το χειρότερο.
    ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανεργία έχει μπει στη κόκκινη ζώνη. Όσο θα έρχονται όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες η ανεργία θα χτυπήσει μαύρη ζώνη στο καράτε. Τότε θέλω να δω όλους αυτούς που αβαντάρουν το νομοσχέδιο. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.