6/1/10

"Kάθε χρόνο έρχεται πιο κοντά η επιδίωξη για ένωση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος".

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του UCK Jakup Κράσνικι υποστήριξε την ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος, παρέχοντας μια ακόμη ισχυρή ένδειξη για τον τελικό στόχο της δημιουργίας μιας «Μεγάλης Αλβανίας" στα Βαλκάνια.

"Kάθε χρόνο έρχεται πιο κοντά η επιδίωξη για ένωση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος. Εκτός της Αλβανίας και του Κοσόβου, υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου οι Αλβανοί αποτελούν τη πλειοψηφία του πληθυσμού, όπως η νότια Σερβία, η δυτική "Μακεδονία", περιοχές της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου".

Η εκπλήρωση αυτού του ιδανικού αντιπροσωπεύει την ευθύνη όλων των Αλβανών πολιτικών ... η ενοποίηση των Αλβανών είναι ένα ιδανικό το οποίο έχει ζωή 100 ετών. Οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια τους να επιτύχουν αυτό και οι δυνατότητες για αυτό το αποτέλεσμα αυξάνονται κάθε χρόνο ",

strategy-geopolitics4.blogspot.com
kosovocompromise.com

11 σχόλια:

  1. Δεν έχει Αλβανικά χαρακτηρισικά αυτός ο άνθρωπος. Όποιοι ξέρουν απο ανθρωπολογία ξέρουν που ανήκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι <> διαδεδομένο.
    Βασιλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διόρθωση στο σχόλιο 06 Ιανουαρίου 2010 8:24 μ.μ.

    Είναι ''ΕΒΡΑΙΟΣ'' διαδεδομένο.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΙΑΚΩΒ'' , Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;
    ΧΜΜ......ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας σφαξουνε οι τουρκοι και οι αλβανοι, μας εχουνε πνηξει οι μουσουλμανοι και εσας σας φταινε παλι οι εβραιοι.

    Ολες αυτες οι θεωριες σας περι σιονιστων που ελενχουν τα παντα ειναι γελοιες. Εαν επικρατησουν οι μουσουλμανοι στην Ευρωπη (κατα κει παμε) τοτε ο πρωτος που θα την πληρωσει ειναι το Ισραηλ.

    Δεν με νοιαζει για οσα λετε για τους Εβραιους. Αλλα τα παιρνω που υποτιματε τα δισεκατομυρια των φανατικων μουσουλμανων οι οποιοι εκαναν περισσοτερα κακα στον κοσμο και τον Ελληνισμο απ'οσα εκαναν οι εβραιοι.

    με ξενερωσατε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ένωση Ελλάδος - Κύπρου - Βορείου Ηπείρου- Ιμβρου- Τενέδου πως σας φαίνεται; Την Πόλη την Αγια Σοφιά τον Πόντο την Καπαδοκία τα ξεχάσαμε; Την Ανατολική Ρωμυλία μήπως, Κρέσνα, Τζουμαγιά;

    Κάθε λαός έχει δικαίωμα να ονειρεύεται αρκεί να ξυπνάει έγκαιρα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτον φιλε "προοδευτικέ" ανθέλληνα, που δεν κοιμάσαι και εισαι πιο ξύπνιος απ ολους,όλα αυτα που ανέφερες είναι Ελληνικότατα εδάφη, τα οποία εδω και αιώνες κατοικούνται η κατοικούνταν απο Ελληνες! Κάποια απο αυτα χάθηκαν, απο προδοσίες πολιτικών οπως οι σημερινοί κυβερνωντες!

    Και πέρα απ όλα αυτα, πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες για τέτοιες διεκδικήσεις, επισήμως απο Ελληνα πολιτικό; Η τελευταία φορα πρέπει να ήταν πριν την καταστροφή της Σμύρνης! (Αυτή την ξέχασες). Απο τότε το μόνο που κάνουμε είναι να παραχωρούμε Ελληνικά εδάφη!

    Γεμίσαμε "ξύπνιους", "προοδευτικούς" , "πολίτες του κοσμου"! Εσείς είστε οι φασίστες του σήμερα όσο και αν δεν το καταλαβαίνετε!!!

    Αντε καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριοι προοδευτικοι και εθνοσωτηρες,
    με το να αναπτυσετε προσωπικες βεντετες, ριχνετε το επιπεδο του ιστολογιου και φευγει πολλες φορες η συζητηση απο το στοχο των αρθρων,
    Η χωρα...η οτι απεμεινε απ' αυτην απειλειται ανοικτα. Παρακαλω συγκεντρωθητε και αφηστε το ιστολογιο να παραξει εργο....

    Ενας Χανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Κοσοβαροι εχουν μεγαλη διαφορα φυσιογνωμιας με τους Αλβανους εξ Αλβανιας. Μη ξεχναμε τοσα χρονια συνυπαρξης με Γιουγκοσλαβους αλλα και Τουρκους παλιοτερα.
    Oσο για τον εν λογω κυριο αυτα του εχουν πει να λεει τα αφεντικα του (ελα ντε που κανετε πως δεν ξερετε ποιοι ειναι.....), αυτα λεει. Το ανταλλαγμα ηταν η μεγαλυτερη νατοικη βαση στον κοσμο, το Bondsteel.
    Οι Αμερικανοι εχουν ξεκαθαρη πολιτικη στην περιοχη οσον κι αν καποιοι εθελοτυφλουν. Τη δημιουργια και εμπρακτη υποστηριξη Μουσουλμανικων κρατιδιων στην Ευρωπη με σκοπο την παραπλανηση των Μουσουλμανων "αδελφων" στην Μ. Ανατολη και την αποφυγη δημιουργιας εχθρικου προς αυτου κλιματος απο τους Μουσουλμανους, που απλως "τυχαινει" να ζουν στις κυριοτερες πετρελαιοπαραγωγικες" χωρες του πλανητη. Με λιγα λογια δεν ειμαστε εναντιον της θρησκειας σας, κοιταξτε πως υποστηριζουμε τους "καλους" Μουσουλμανους που ειναι με το μερος μας και ελατε μαζι μας για να απολαμβανετε κι εσεις τα ιδια προνομια. (τον πληρη ελεγχο και εκμεταλλευση δηλαδη των πετρελαιων μονο που αυτο δεν το λενε....)
    Σειρα μετα την Μεγαλη Αλβανια (αμφιβολο ομως αν θα υποστηριχτει πληρως απο τις ΗΠΑ οι οποιες εχουν μια ταση προς τη διασπαση και οχι την ενωση χωρων) εχει η Δυτικη Θρακη....
    Και οσοι εχουν αντιθετη αποψη ή ειναι εντελως τυφλοι η επιτελουν εργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.