28/1/10

Papandreou Says Rumors Hurt Greece, Not Seeking Aid

1 σχόλιο:

  1. Η Παπαρήγα και η ροζ αριστερά...


    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ δεν μας είπαν για τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού με την ομόλογη του στο ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Κάποτε μιλούσαν για αδελφά κόμματα, αλλά τώρα φαίνεται ότι δεν έχουν κανένα σημείο επαφής, αφού δεν τους συνδέει οτιδήποτε. Οι πάντες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ άλλαξε , μάλλον έτσι ήταν πάντα αλλά το έκρυβαν, ουσιαστικά την κοσμοθεωρία του και πολιτική πρακτική και έγινε δεξιό κόμμα με κόκκινη επικάλυψη.
    Εξάλλου η προσπάθεια για αποστασιοποίηση από το ΚΚΕ είναι για το ΑΚΕΛ τρόπος ζωής, αφού δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία και οι Κύπριοι κατ’ ευφημισμόν αριστεροί , όπως τους χαρακτηρίζουν οι Ελλαδίτες κομουνιστές, πήραν δεξιά μονοπάτια.

    Συζητείται έντονα στους διαδρόμους των κομματικών γραφείων, οι φονικές ατάκες της Παπαρήγα κατά τη συζήτηση με τα στελέχη του ΑΚΕΛ. « Αν είστε εσείς αριστεροί» είπε απευθυνόμενη στον Άντρο Κυπριανού « τότε κι εγώ είμαι το next top model». Βεβαίως και το ευφυολόγημα της Γ. Γρ. του ΚΚΕ έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Σπίτι του Λαού στο Περισσό και όλοι οι ΚουΚουΈδες υποστηρίζουν την εν λόγω άποψη. Μάλιστα στις μεταξύ τους συζητήσεις το ΑΚΕΛ το χαρακτηρίζουν ως τον εκφραστή της ροζ αριστεράς στη σύγχρονη εποχή. Εξάλλου η απαξίωση του ΑΚΕΛ προς το ΚΚΕ είναι ενδεικτική, αφού όσες φορές ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Γ.Γρ του ΑΚΕΛ συναντήθηκαν με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, για το πάλαι ποτέ αδελφό κόμμα του ΚΚΕ , οι αναφορές και οι δηλώσεις για τα αποτελέσματα των συζητήσεων τους ήταν από ελάχιστες έως και ανύπαρκτες.

    (ποντίκι 22.01.10)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.