7/2/10

Οι οικονομικές διαστάσεις της περίπτωσης Δραγώνα

>

13 σχόλια:

  1. Καλά που υπάρχουν και μερικοί, δυστυχώς λίγοι, σαν τον Καθηγητή Νεοκλή Σαρρή και μαθαίνουμε και αλήθειες.
    Ερώτηση προς όλους τους αναγνώστες, πόσοι υπογράψατε την petition για την απομάκρυνση της Δραγώνα από το Υπουργείο Παιδείας http://www.gopetition.com/online/33538.html? Φοβάστε μήπως φακελωθείτε? Φακελωμένοι είμαστε και δεν το ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι άδικο να συνδέεται το θέμα της εκπαίδευσης των αλλοδαπων με τον χρηματισμό παραγόντων για το σχέδιο ΑΝΑΝ.

    Ειδικότερα οι περισσότεροι όταν περνάνε τα 70 , έχουν την τάση να αυτο-ξεφτηλίζονται, . Παράδειγμα ο κ Νεοκλής με τα τηλεοπτικά του καμώματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρπακόλα,

    Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο Σαρρής, πήγαινε στην Κουμουνδούρου να σου το εξηγήσουν.

    Μπράβο στον καθηγητή Σαρρή που έχει τα κότσια να λέει τα πράγματα με το όνομά των, χωρίς να καλύπτεται πίσω από ασυλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι "άδικο"; Η σύνδεση είναι προφανής, δηλ. τα ίδια πρόσωπα που μας πουλούν προοδευτισμό πλουτίζουν από το βδελυρό τους έργο.
    Το δε ως άνω σχόλιο προέρχεται από την Σχολή Goebbels, δηλ. εαν δεν μπορείς να αγγίξεις την αξιοπιστία της πληροφορίας ή του επιχειρήματος τότε επιτίθεσαι ad hominem, ακόμα και με τον πιό φθηνό τρόπο... QED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρπακόλα
    νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς στους χαρακτηρισμούς μας.
    Φυσικά, δεν μπορεί να ενοχοποιούμε ανθρώπους χωρίς στοιχεία, αλλά 16.000.000 ευρώ είναι τεράστιο ποσό.
    Και όταν το διαχειρίζονται άτομα που αναμειγνύονται σε κάθε τί που -δίκαια ή άδικα δεν το συζητάμε- βρίσκει αντίθετη τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τότε δικαιολογημένα γίνονται και διάφοροι συνειρμοί.
    Για παράδειγμα, όταν η κ. Δραγώνα διαχειρίζεται 16.000.000 ευρώ, ο άνδρας της συμμετέχει σε μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα την Βαλαωρίτου και η ίδια αναλαμβάνει καίρια θέση στο υπουργείο (πρώην εθνικής) παιδείας, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει φοιτήσει σε πανεπιστήμιο, τότε άστα να πάνε.
    Είναι όλο το 'κάδρο' της ηθικής παρακμής της ενοελληνικής κοινωνίας.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρπακολα αν υπερασπίζεσαι την Ντραγκόνα και την Φραγκουδακη φαίνεται πως τρως κι εσυ μαζί τους. Απορώ πώς υπερασπίζεσαι τρωκτικά. Γιατί περί τρωκτικών πρόκειται. Οσο για το σχεδιο Αυνάν το υπερασπίστηκαν οι προοδευτικοί περεκεντέδες και έχουν αμειφθεί πολύ καλά και αμοίβονται. Είναι ολόκληρη σπείρα και αλληλουποστηρίζονται. Μία απορία έχω: Ολοι αυτοί μπορείτε να μας πείτε που έχουν κατοικία; Ζούν στα δυτικά προάστεια όπου ζούμε εμείς στα υποβαθμισμένα ή θα τους βρείς στα πλουσια σπίτια της Κηφισιάς της Εκάλης, της Πολιτείας; Αεισιχτίρ, και κανουν τους προστάτες των φτωχών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kυριε Καλενδεριδη,σας χαιρετω απο Γερμανια,μια ειναι η ουσια,οποιος
    εκμεταλευεται κρατικο χρημα δεν αγαπαει τον τοπο του,οποιος εκμεταλευεται κοινωτικο χρημα παρα
    νομη παραφορα και αρκη ενας ευρωβου
    λευτης μας να το φερει στην Ευρωβουλη για να γεινουμε παλι ρεζιλη των σκυλιων.Το φταιξιμο
    δεν το εχει η καθε Δραγωνα,το εχει ο καθε αρχηγος,αυτοι πρεπει να καθαρησουν τα κομματα τους,αν δεν το κανουν ξερεται πολυ καλα οτι και
    ο λαος καποτε θα ξεσηκωθει και οι Ευρωπαιοι δεν θα μας υποστηριζουν για πολυ ακομα.Εδω λενε ,οσο πιο διαπλεκομενος εισαι στην Ελλαδα τοσο πιο ψηλα ανεβαινεις,Ε!!!!!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIA TIN PERPIPTOSI TIS DRAGONA ISXUEI O STIXOS TOU SOFOKLI (APO TIN ANTIGONI):GIATI DEN VYPARXI KATI POU NA DIAFTHEIREI PERISOTERO APO TO XRHMA! AUTO KAI POLLLEIS KYRIEUEI...
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ skal

    Σάββα, αν υπήρχε κάτι μεμπτό σ' αυτά που λέει ο Σαρρής, το οποίο κρίνω σοβαρό άνθρωπο, υπάρχει η διάψευση και η μήνυση ακόμη. Είδες τίποτε από τα δύο; Και οι κατηγορίες που εκτοξεύει είναι βαριές!

    @ Ανώνυμο από Γερμανία

    Και οι δύο έχουν φταίξιμο. Και ο κλέφτης και αυτός που χρησιμοποιεί τέτοια αμφιβόλου τιμιότητας άτομα (υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες όφειλαν να ερευνηθούν) στην κυβέρνησή του. Εδώ, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πώς η "κυρία" αυτή κατέχει πανεπιστημιακή έδρα, χωρίς τα κατάλληλα προσόντα. Ξέρεις εσύ στην Γερμανία κανέναν καθηγητή πανεπιστημίου, χωρίς αναγνωρισμένο δίπλωμα;



    http://apanthesma.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O K. SARRIS EXEI AGANAKTISI KI FYSI TALANDOUXA PARASIRETE KAI DIATRAGODI TIN OLI KATASTASI. AN MBOROUSE NA KOPSI TO THEATRIKO MEROS THA AKOYGOTAN POLI KALITERA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας κρατήσουμε τη φράση "Θα αλλάξουν κάποτε τα πράγματα". Είναι βασικό να ακούγεται αυτήν την εποχή που μας έχει καταβάλει η ηττοπάθεια. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη ταυτίζεστε με άτομα. Διαμορφώστε τις απόψεις σας μόνοι σας. Λογική έχετε. Τα δεδομένα τα έχετε ή μπορείτε να τα βρείτε.
    Δε φταίει η Δραγώνα. Αυτή κάνει απλά τη δουλειά της. Εμείς που δε ξυπνήσαμε φταίμε. Το ερώτημα είναι τι κοινό έχει η Δραγώνα, η Διαμαντοπούλου, ο Παπανδρέου, και το υπόλοιπο σινάφι. Ξέρετε τι ?

    Είναι μασόνοι. Και αν ξέρατε πως λειτουργεί και επεκτείνεται η μασονία δε θα ήσασταν τόσο σίγουροι ότι ο Σαρρής είναι διαφορετικός από αυτούς. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί δεν ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύουν ότι καταστρέφοντας την Ελλάδα (και όλες τις άλλες χώρες) χτίζουν μια υπέροχη παγκόσμια αυτοκρατορία!!! Θεωρούν τους εαυτούς τους παγκόσμιους ήρωες! Ιδρυτές μιας νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας! Το καταλαβαίνετε αυτό ??? Ανήκουν σε θρησκεία!!! Θέλουν να ενώσουν όλες τις θρησκείες σε μια και να ενσωματώσουν όλα τα κράτη!!! Παίζουν θέατρο εμπρός σε κάμερες μαλώνοντας ενώ όλοι στοχεύουν σε κοινό στόχο!!!

    Μη πολεμάτε μόνο τη Δραγώνα! Υπάρχουν άπειρες Δραγώνες εκεί έξω που περιμένουν να μπουν στη θέση της. Πολεμήστε το σινάφι της. Μάθετε πως λειτουργεί το σινάφι της. Ενημερώστε και άλλους. Ζητήστε από τηλεοπτικές εκπομπές να προβάλλουν ενημερωτικά βίντεο από το internet για το σινάφι της.

    http://www.youtube.com/watch?v=uQ8-PwLO7No
    http://www.youtube.com/watch?v=bSQ2AyAZI54
    http://freelakon.pblogs.gr/2009/08/o-apodistrias-iwkths-twn-asonikwn-etairiwn.html
    http://www.youtube.com/watch?v=-3T3gWKURc8
    http://www.youtube.com/watch?v=VWpqhyARZC4

    Μια ιδέα είναι να απαιτήσετε να μπει όρκος για τους πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους στον οποίο να αποκηρύσσουν τη μασονία και να παραδέχονται ότι είναι δημόσιος κίνδυνος που θα πολεμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.