24/2/10

Πεντάγωνο: Να, ποιοί είναι οι απατεώνες της Ευρώπης!

Άρματα μάχης από ...βούτυρο και υποβρύχια που γέρνουν αξίας περίπου πέντε δις μας έχουν πουλήσει οι γερμανοί,οι οποίοι μας κατηγορούν ως απατεώνες της Ευρώπης και μας δείχνουν ...δάχτυλο μέσω Αφροδίτης της Μήλου.

Το Βερολίνο έχει πουλήσει στην Ελλάδα 170 καινούργια Leopard και 253 μεταχειρισμένα. Κόστος; Πάνω από δύο δις!

Τα άρματα έχουν παρουσιάσει ρωγμές στη θωράκισή τους και τα κανόνια τους ...ξεφλουδίζουν μετά από κάθε βολή!

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη σε Ελληνικές εταιρείες που είχαν εμπλακεί στη συμπαραγωγή σε ότι είχε να κάνει με τις ρωγμές.

Για το ξεφλούδισμα κατηγορούσαν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ότι δεν συντηρούν σωστά τα άρματα.

Μόνο που ίδια ακριβώς προβλήματα παρουσίασαν και τα άρματα μάχης του γερμανικού στρατού!

Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στη ποιότητα του χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε και τον οποίο είχαν προμηθευτεί από την Σουηδία.

Προς το παρόν οι Γερμανοί σφυρίζουν αδιάφορα υποσχόμενοι ότι θα βρουν λύση.

Ίδιες υποσχέσεις είχαν δώσει και για τα υποβρύχια.Τέσσερα χρόνια μετά όχι μόνο δεν έχουν λύσει το πρόβλημα αλλά μας απειλούν και με κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Μετά απ´όλα αυτά είναι λογικό στο ελληνικό Πεντάγωνο να ...δείχνουν δάχτυλο!
http://www.sigmalive.com/news/greece/241630

*Αυτό το "μας κατηγορούν" αφιερώνεται εξαιρετικά σε όλους εκείνους που πιστεύουν οτι η Ελλάδα και Κύπρος δεν είναι ενιαίος χώρος.

17 σχόλια:

  1. Οι απόγονοι του Χίτλερ και του Γκαίμπελς με την συμπεριφορά τους,αποδεικνύουν οτι ο ναζισμός δεν ήταν τυχαίο γεγονός,αλλά η αθεράπευτη κοινωνική τους ασθένεια!!!
    Προκάλεσαν δύο παγκοσμίους πολέμους,καταλήστεψαν την Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα.Κλέψανε έργα τέχνης,επειδή δεν έχουν κανένα δικό τους.
    Παράγουν υπερτιμημένα προϊόντα,τα οποία είναι προβληματικά!Άρματα τρύπια,Υποβρύχια που Γέρνουν,BMW που καίνε λάδι,περισσότερο από βενζίνη.
    Απαίτηση, να πληρώσουν τώρα το ΑΙΜΑ και τους ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ που προκάλεσαν.
    Καμμία υποχώρηση στους απογόνους των Βαρβάρων ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META τα κουσουρλιδικα αμαξια αρχισαν και τα κουσουρκιδικα τανκς.Η γερμανια αρχισε να ξεφτιζει.Ευρολιγουρια παρτε το αποφαση μονο τα χερακια μας θα μας σωσουν και κανενας αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα ανακαλύψαμε ότι μας πούλησαν μαιμουδιές ? να προσέχουμε γιατί κάτι μεγαλύτερο παίζεται και λόγω ιδιοσυγκρασίας βάλανε εμάς για δόλωμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απευθύνομαι στον Κύριο η Κυρία απο το πρώτο σχόλιο, να παραμείνει στις ιστορίκές αλήθειες οπου αναφέραι ήδη, αλλα να τα περι BMW και λάδι γιατί φαίνεται να είναι ΆΣΧΕΤΟΣ καλύτερα να τα αφήσει καταμέρος και να ασχοληθεί όπως εύλογα αναφέρθηκε για τους Γερμανούς και τις βαραβαρότητες των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρματα τρύπια,Υποβρύχια που Γέρνουν,BMW που καίνε λάδι,περισσότερο από βενζίνη.
    24 Φεβρουαρίου 2010 8:29 π.μ.

    Καιρο ειχα να διαβασω τετοιες λαμακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θυμάμαι καλά....ποιος ήταν αυτός που είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να συμμαχήσει με Γαλλία-Γερμανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε ξεκολλάτε με τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους γενικότερα;
    Aς φτιάχναμε δικά μας άρματα μάχης και υποβρύχια να μην έχουμε ανάγκη τους "απατεώνες" Γερμανούς. Ποιός είπε στους φωστήρες των υπουργείου εθνικής (;) άμυνας να πάρουν όπλα από απατεώνες; Ποιός είπε στους νεομαλάκες Ρωμιούς να αγοράζουν γερμανικά αυτοκίνητα; Κανείς, τα αγοράζουν διότι είναι απλά αξιόλογα. Εμείς γιατί δε φτιάχνουμε υποβρύχια, τανκς και αμάξια; Α ξέχασα, αυτά θέλουν δουλεία και εμείς θέλουμε απλά να απεργούμε. Θέλουμε αν είμαστε συνδικαλιστές κηφήνες και να μας ζουν άλλοι (στη συγκεκριμένη περίπτωση οι φορολογούμενοι και οι Ευρωπαίοι).

    Που είναι η ελληνική βιομηχανία; Καταστράφηκε από τους συνδικάλες και τα λαμόγια που μεγάλη μερίδα Ελλαδιτών (σιγά μη τους πω και Έλληνες) ψηφίζει εδώ και δεκαετίες
    Ας εκλέγαμε σοβαρούς πολιτικούς και όχι απατεωνίσκους με την υπόσχεση να μας κάνουν κηπουρούς στο δημόσιο, ώστε να αναπτυσσόταν η ελληνική στρατιωτική βιομηχανία, να μη πηγαίναμε σα ζητιάνοι στην Ευρώπη κλπ.

    Ο GAP που 3 εκατομμυρια ελληνόφωνα δίποδα θυλαστικά (ιθαγενείς και νομιμοποιημένοι λαθροεισβολείς) ψήφισαν μαζί με αυτό το απίθανο ανθρωπάκι τον Παπακωνσταντίνου μόνο που δεν αυτομαστιγώνονται όταν βλέπουν Ευρωπαίους. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα.
    Ενας λαός δεν είναι δυνατόν να είναι περηφανος και να ψηφίζει τέτοια άτομα για ηγέτες.
    Φάτε τους στη μάπα τώρα μαζί με τις ροχάλες των Ευρωπαίων.

    Υοrgo και εθνική υπερηφάνεια είναι πράγματα ασύμβατα, όπως ασύμβατα είναι ευνομούμενη πολιτεία και Κοεν-τζόγλου/Βούγιας/Αλ Σάλεχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το πρώτο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Που είναι η ελληνική βιομηχανία; Καταστράφηκε από τους συνδικάλες και τα λαμόγια που μεγάλη μερίδα Ελλαδιτών (σιγά μη τους πω και Έλληνες) ψηφίζει εδώ και δεκαετίες"

    Η ΕΕ μας επέβαλε να μην παράγουμε και να καταργήσουμε τους αγρότες και να γίνουμε καταναλωτές και να ζούμε με δανεικά. Όσο είμαστε στην ΕΕ το πρόβλημα θα γίνεται μεγαλύτερο. Έτσι κι αλλιώς θα μας διώξουν, κι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν να μας δώσουν δανεικά ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφεις

    "Η ΕΕ μας επέβαλε να μην παράγουμε και να καταργήσουμε τους αγρότες και να γίνουμε καταναλωτές και να ζούμε με δανεικά"

    Εγώ μίλησα για βιομηχανία και όχι αγροτική παραγωγή. Δεν ήξερα ότι η ΕΕ μας είπε να περιορίσουμε την ΕΛΒΟ στη κατασκευή οβίδων....

    Εμένα μου φαίνεται πως εμείς είμαστε πρόβλημα για την ΕΕ και όχι το αντίστροφο. Όσο πιό γρήγορα φύγουμε θα είναι καλυτερο για την Ευρώπη και ίσως και για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@ΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ....ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΟΥΤΕ ΤΑΝΚΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΠΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Όσο πιό γρήγορα φύγουμε θα είναι καλυτερο για την Ευρώπη και ίσως και για εμάς."

    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα μου 'ρχονται στο μυαλό τα λόγια του Πάγκαλου - κάποτε - για τη Γερμανία, η σοφή όπως αποδεικνύεται στο πέρασμα του χρόνου ατάκα, περί γιγάντων και νάνων.
    Όσο για αυτά που λέγονται και γράφονται στην Ευρώπη για μας, μάλλον δεν αφορούν τον ελληνικό λάο, αλλά τα λαμόγια που αποτελούν την άρχουσα τάξη στον τόπο μας.
    Αυτού πρέπει να ντρέπονται εάν έχουν τσίπα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαλαρώστε λίγο..Τα leopard είναι τα κορυφαία άρματα παγκοσμίως και τα υποβρύχια γέρνουν εντός των ορίων αλλά δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τις δόσεις..Μην τα ισοπεδώνουμε όλα..Οι Γερμανοί είναι αυτοί που ξέρουμε..κατάπτυστοι για τον προβατοειδή τρόπο σκέψης και δράσης, αξιοθαύμαστοι για την εργατικότητα-μεθοδικότητα τους. Ας μην ψαρώνουμε με προβοκατόρικα εξώφυλα..απο φυλλάδες.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καί γιά νά μήν ξεχνάμε η πρώτη παραγγελία υποβρυχίων στήν Γερμανία πληρώθηκε σέ τούβλα χρυσό.
    Δέν δεχόντουσαν ούτε Γερμανικά Μάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω ώς προοδευτικός τους πάω τους Γερμανούς. Λίγο το έχετε να μπορεί ένας υπουργός να κρατά τον γκόμενό του απο το χέρι και να τον συνοδεύει εβως την πόρτα του υπουργικού συμβουλίου; Λίγο το έχετε - άλλος υπουργός άλλης βόρειας χωρας- να φοράει σκουλαρήκια να έχει αλογουρά, χαλκά στη μύτη- για...αλλού δεν ξέρω- και να ΄κανονίζει τις τύχες μας; Είμαι πολύ υπερήφανος σ' αυτήν την ευρώπη... Την Ευρώπη όπου έχουν το πάνω χ΄'ερι οι γκέϊδες και οι γκέϊσες... Να είστε καλά ευρωπέοι, βόρειοι και νότιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνελληνες
    Αν η Ελλάδα αναδείξει όλα τα αρχαιολογικά της ευρήματα καθώς και αυτά που θαμένα ακόμη σε γνωστα΄και αγνωστα μέρη του σημερινού ελλαδικού χώρου δεν θα χρείαστεί κανείς ελληνας να ''δουλευεί΄΄ σε φάμπρικες κλπ. Ολος αυτος ο γνωστός και άγνωστος αρχαίος πλούτος που προνόησαν για μας οι ενδοξοι πρόγονοι μας είναι εσκέμενα παραπεταμένος και ξεφτυλισμένος θα έλεγα. Η ελλάδα δέν εχει ανάγκη τις φάμπρικές αλα γερμανία μπορεί να μονοπωλησέι πουλώντας μόνο πολιτισμο και αυτό το γνωρίζουν οι μεγαλες δυνάμεις εντός και εκτός ευρώπης και για αυτό θελουν να σκλαβώσουν με χρεός και απεχθη συμπεριφορά όχι τους ελληνες κυβερνητές και πολιτικούς γιατί αυτους τους έχουν στο χέρι έιναι τα φιλαράκια τους αλλά τον ένδοξο και ηρωικό ελληνικό λαό που αντέχει ακόμη αντεχει..... Θελουν να΄'τυφλώσουν' την ψυχή του έλληνα να τον κάνουν να νίωσει ανίκανος και πνιγμένος και να ρθουν αυτοι ώς δήθεν λυτρωτές και να έιμαστε μια ζωή υποταγνένοι σε αυτούς. Το 1204 πέρασε και η θεία πρόνεια δεν θα το επιτρέψη να ξανάρθςι στη σύγχρονη ελλάδα ΠΟΤΕ.
    Μπορεί η Γερμανια και η παρέα τους να έχει χρήμα και βιομηχανια αλλα η ελληνες εχουν ΨΥΧΗ, ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ που κανένας φραγκος και παραλλαγή των βικινγκ δηλαδή οι σημερινοι ευρωπαίοι δεν εχεί. Οτι και να κάνουν ο γνησιος ελληνικός λαός τους περιμένει υπομονετικά για να ξαναγράψει το έπος του στην σύγχρονη και αλοιωμένη ιστορία απο αυτούς τους θρασύδειλους και εκφυλισμένους ανθρωπάκους.

    MATZIKERT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.