6/2/10

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης για τις παρελάσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες Δηλώσεις:

"Για να βγη η Χώρα μας από το δεινό οικονομικό αδιέξοδο, η Κυβέρνηση βρήκε, ανάμεσα σε άλλους, κι' αυτόν τον τρόπο: Στις 22 Ιανουαρίου τ.ε. ο υπουργός Εθνικής Αμύνης εδήλωσε - φυσικά, με την σύμφωνη γνώμη της Κυβερνήσεως -ότι «χωρίς την συμμετοχή μηχανοκίνητων μέσων θα πραγματοποιούνται στο εξής οι παρελάσεις, με την ευκαιρία των εθνικών εορτών η επετείων» και ότι «στις παρελάσεις θα λαμβάνουν μέρος μόνο πεζοπόρα τμήματα, ενώ τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύωνται κατά την διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους όπου εδρεύουν οι μονάδες αυτές». Εξ' άλλου, στελέχη του υπουργείου Εθνικής Αμύνης για την λήψη της εν λόγω αποφάσεως επικαλούνται «λόγους οικονομικούς αλλά και επιχειρησιακούς».

Η απόφαση αυτή είναι εξωπραγματική και απαράδεκτη. Γιατί αν θέλη η Πολιτεία, μπορεί να κάνη περικοπές δαπανών σε άλλους τομείς και όχι στις εθνικές παρελάσεις, που, επί τέλους, γίνονται δύο φορές τον χρόνο: στις 25 Μαρτίου και στις 28 Οκτωβρίου. Και δεν αναλογίζεται ο κ. υπουργός, και μαζί του και η Κυβέρνηση, πόσο εξυψώνεται το εθνικό φρόνημα του λαού όταν βλέπη και τα σύγχρονα οπλικά μέσα των Ενόπλων μας Δυνάμεων; Τι επιδιώκουν με την εν λόγω απόφασή τους και τις φαιδρές δικαιολογίες για περικοπή, τάχα, των δαπανών; Πως θα φρονηματίζεται η νέα γενιά, αλλά και, γενικώτερα, ο Ελληνικός Λαός, αν τυχόν - ο μη γένοιτο - προκληθή από κάποιον από τους γείτονές μας και χρειασθή να υπερασπίση τα αιματοπότιστα εδάφη της Ελληνικής μας Πατρίδος;

Ο Έλληνας, κύριε υπουργέ, χωρίς ψωμί ζη. Χωρίς Χριστό, όμως, και Ελλάδα δεν ζη. Αυτό μαρτυρεί η υπερτρισχιλιόχρονη Ιστορία μας. Μη κάνουμε τα ιερά του Έθνους θέμα μόνο οικονομικό.

Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη να ανακληθή πάραυτα η εν λόγω εξωφρενική απόφαση. Γιατί, πότε καταργώντας τα υπουργεία Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου, πότε αφαιρώντας τον όρο «εθνικός» από τα υπουργεία Παιδείας και Αμύνης, πότε καταργώντας την παρουσία των μηχανοκινήτων τμημάτων από τις παρελάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και πότε επιχειρώντας την νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών προς άγραν ψήφων, φρονώ ότι ξεπουλάμε ουσιαστικά την Πατρίδα μας, στην οποία, όπως πάμε, θα καταντήσουμε να είμαστε ξένοι...

Χωρίς να υποτιμώ την φιλοπατρία κανενός, κάνω, εν τούτοις, για άλλη μια φορά θερμοτάτη έκκληση να ανακληθή η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης σχετικά με τις παρελάσεις, υπενθυμίζοντας τον λόγο του Πνεύματος: «ουκ επ' άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος...». Πρόσχωμεν ! Στώμεν καλώς! Οι καιροί ου μενετοί".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

30 σχόλια:

  1. Γιατί ο Καλεντερίδης κόβει όλα τα σχόλια υπέρ της Ορθοδοξίας και του Βυζαντίου και κατά της ΕΕ-ΝΑΤΟ, ενώ αφήνει ΚΑΘΕ υβριστικό σχόλιο κατά της Ορθοδοξίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Proteinw na ginei tameio opou osoi 8a 8eloune mhxanokinhtes parelaseis na dinoun xrimata olon ton xrono kai an to poso kalyptei ta eksoda thw parelasews, tote h parelash na ginetai.

    Proswpika, protimw na dinontai ta xrhmata gia agora oplismou, para na ksodeyontai xrhmata gia mhxanokinhtes parelaseis gia na tis blepoun "paidakia pou tous aresoun ta stratiwtakia..."

    To oti oi monades sthn periodo twn parelasewn sxedon ypoleitourgoun, to oti den bgainoun kan oi ypiresies, kai to oti apo neyralgikes monades ths 8rakhs proswpiko metaferetai sthn 8essalonikh kai thn a8hna kai menoun ekei ews kai 3 hmeres den to skeftetai kaneis...

    An kapoioi 8eloun ta to paiksoun patriwtes na dia8esoun 100 eyrw ka8e mhna gia na to steiloun ston logariasmo trapezhs tou ypourgeiou Amhnas gia tous eksoplismous kai ta eksoda ths amhnas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τους προηγούμενους σχολιαστές;

    1. Greeklish δεν κάθομαι να διαβάζω.

    2. Δεν μου έχει δώσει την εντύπωση το μπλογκ του κυρίου Λακεντερίδη ότι κόβει γενικώς οποιαδήποτε σχόλια.

    3. Προς τον Σεβασμιώτατο κ.κ Ανδρέα:
    Σας φιλώ το χέρι Σεβασμιώτατε και συμφωνώ μαζί σας. Γνωρίζω ότι εσείς προσωπικά έχετε πάρει θέση εναντίον του ανθελληνικού λαθρονομοσχεδίου, όπως και άλλοι πατριώτες ιεράρχες. Ωστόσο η ηγεσία της ιεραρχίας και η Ι.Σ περί άλλων τυρβάζουν. Αλλού γίνεται πόλεμος και αυτοί χορεύουν μπάλο.
    Εδώ αποκαθηλώνεται ο Χριστός και αυτοί μιλούν για την χριστιανική αγάπη και την ανωτερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 5:47 μ.μ.

    Το παραπάνω άρθρο σε διαψεύδει. Μήπως είσαι ηλίθιος; Μάλλον, διαφορετικά δεν θα συνέχιζες το χαβά σου, αφού βλέπεις ότι αναρτούν τα δικά σου σχόλια.

    @ 6:17 μ.μ.

    Γιατί ποσό μιλάμε, ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον πρώτο σχολιαστή:

    Μα τι περίμενες; Ο Καλεντερίδης εργάζεται στις μυστικές υπηρεσίες.

    Και είναι γνωστό τι δουλειά κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες μιας χώρας-προτεκτοράτου της Δύσης.

    Τώρα το παραμύθι ότι αυτός είναι "τίμιος" που καταλάθος βρέθηκε στα κυκλώματα των μυστικών υπηρεσιών, δεν το τρώει κανείς. Απλά φοβήθηκε ότι θα τον φάνε οι φίλοι του Οτσαλάν, και μας παραμυθιάζει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλεντερίδη, παρότι ΕΣΥ τρολάρεις κατά των Κούρδων για να δείξεις ότι οι Έλληνες είναι κατά των Κούρδων και άρα "δεν ήταν και κάτι φοβερό η παράδοση Οτσαλάν", πιστεύεις ότι οι Κούρδοι θα ξεχάσουν τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Ο Έλληνας, κύριε υπουργέ, χωρίς ψωμί ζη. Χωρίς Χριστό, όμως, και Ελλάδα δεν ζη.''

    Προσωπικα χωρις ψωμι οντως δυσκολο να ζησω, χωρις Χριστο τα καταφερνω μια χαρα μα το Δια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 06 Φεβρουαρίου 2010 7:39 μ.μ.

    Εξαρτάται πώς εννοείς εσύ την ζωή και πώς ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος είναι μία σπουδαία μορφή. Και το γουρούνι ζει χωρίς Χριστό, αλλά όχι χωρίς λάσπη και αποφάγια. Μα την ... Αφροδίτη (μέρες που είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γνωρίζω ότι εσείς προσωπικά έχετε πάρει θέση εναντίον του ανθελληνικού λαθρονομοσχεδίου, όπως και άλλοι πατριώτες ιεράρχες.

    epeisis eyxaristoume tous patriorxes ierarxes pou ta brikan me tous tourkous kai trogane mazi 400 xronia kai enakan ton ellinismo ftoxo kai amorfoto. epeisis epeidi eriksan anathema ston Venizelo kai stiriksan tin xounta pou exase tin kipro. epeisis epeidi sto byzantio esfaksan tosous tosous pollous ellines kai tous ekanan orthodoksous me tin via.

    i orthodoksia einai to varidi tou ellinismou.

    ton kalderidi tin ton brizete? den ftanei pou o anthropos exei to blog se aristi katastasi kai mathenoume kai kanena neo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παει ξεμωραναν τελειως οι παπαδες..ασχολουνται τωρα και με το αω θα πρεπει να παρελαυνουν και τα αρματα...
    μηπως να τον ρωταμε τον παπα και για τις υπηρεσιες στο στρατο..?
    οχι τιποτα αλλο αλλα λεω αν που φαινονται λιγες οι σκοπιες να βαλουμε και στις εκκλησιες,,,
    πες μας τη γνωμη σου πατερ...ειναι σημαντικη για εμας..

    τι αλλο θα δουμε σε αυτη τη χωρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το είπα και το ξαναλέω, εγώ προσωπικά δεν διαβάζω τα Greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι με τρικυμία εν κρανίω οτι το παρόν είναι αμυντικο/διπλωματικό,ιστολογιο και όχι εθνοβλαμμενο,θεοπληττόμενο κλπ;


    East,έκατσα και είδα το βιντεο με το οποιο μας ειχες ζαλησει και διαπίστωσα τι αθλιότητα ανθελληνική και εντελώς ανιστόρητη ήταν.οπότε μην προσπαθείς να μας πείσεις για τις Ρωσικές σου αηδίες...Η Μόσχα,νέα Κωνσταντινούπολη δεν πρόκειται να γίνει ποτέ,αυτό να το χωνέψετε καλά οι Ρωσορωμαιοπληκτοι :)
    Καθώς επίσης δεν θα γίνει πότε και Ελληνική,αυτό να το χωνέψετε καλα οι εθνοβλαμμενοι.Κουρδική μπορεί να γινει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AGAPITE "APELLI" !

    MHPOS MPOROUN KAI OI OMOGENEIS NA
    DAIAWASOUN TO BLOG KAI NA SXOLEIAZOUN ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. APELLIS είπε...
    Το είπα και το ξαναλέω, εγώ προσωπικά δεν διαβάζω τα Greeklish.

    "Προσωπικα" το εγω δεν χρειαζεται, εμπεριεχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.Em emis den imaste ellines mono
    o tipas pou appokali Greklish afta
    pou Grafoume apo exo.

    2 dikio exei o sewasmitatos i Parelasis tous Piraxane ?!

    3 290dis Euro den hathikane stis Parelasis.

    P.S
    Gia to kiros ton Ellinon Exo to

    stilane oli i Kleftes ke Pseftes

    ston adir .

    MAS GELAI KE I KOUTSI MARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. <>
    Τί σχόλια είναι αυτά? Πραγματικά λυπάμαι, δε λέω τπτ άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έδωσαν τα τρία Γενικά Επιτελεία στο ΥΕΘΑ, μια παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, στο Στρατό κοστίζει 750.000 ευρώ, στο Ναυτικό 308.000 ευρώ και στην Αεροπορία 1.000.000 ευρώ. Το σύνολο δηλαδή φτάνει τα 2,058 εκατ. ευρώ. Για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, τα κόστη είναι αντίστοιχα: 430.000, 470.000 και 1.000.000 ευρώ, ήτοι ένα σύνολο της τάξεως του 1,9 εκατ. ευρώ.

    1 ευρώ να πληρώσει κάθε φορολογούμενος πολίτης, χρηματοδοτούνται οι παρελάσεις...Για να καταλάβουμε για τι ποσόν μιλάμε. (δεν χρειάζεται να πληρώσουν οι Αλβανοί)

    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''Και το γουρούνι ζει χωρίς Χριστό, αλλά όχι χωρίς λάσπη και αποφάγια.
    06 Φεβρουαρίου 2010 7:46 μ.μ. ''

    Ωρε μαλ..., το γουρουνι σιγουρα ζει χωρις Χριστο, μιας και το γουρουνι δεν γραφει το 'Ειναι και Χρονος' του Χαιντεγγερ ή τον 'Αντιχριστο' του Νιτσε. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ομως ΑΝ θελει ζει μια χαρα χωρις 'θεους' κι αφεντες, αλλα εσυ ως σκλαβος-υπανθρωπος θελεις καποιον συνεχως να σου μαστιγωνει τον λοκο. ΞΥΠΝΑ!

    ΠΟΡΚΙ ΠΙΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "@ 06 Φεβρουαρίου 2010 7:39 μ.μ.

    Εξαρτάται πώς εννοείς εσύ την ζωή"

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ-ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΖΩΗ?????!!!!!????? ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ''East,έκατσα και είδα το βιντεο με το οποιο μας ειχες ζαλησει και διαπίστωσα τι αθλιότητα ανθελληνική και εντελώς ανιστόρητη ήταν.οπότε μην προσπαθείς να μας πείσεις για τις Ρωσικές σου αηδίες...''

    Ευγε φιλε kostakoutas 06 Φεβρουαρίου 2010 9:16 μ.μ. , αυτο λεω μηνες τωρα

    ANTI-EAST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολύ σωστάς κοστακούτας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το βιντεάκι!είναι εντελώς ανιστόριτο,ανεδαφικό,βρίθει προπαγάνδας και ανθελληνισμού!Η διαφορά δε στις απόψεις ρωσσόπληκτων-φαναριωτών-ρεπούση,δραγώνα,και σια ως προς τα εθνικά θέματα δεν είναι παρά ελάχιστη,κινούνται στο πλαίσιο "για όλα τα κακά φταίει ο ελληνικός εθνικισμός".
    Το χειρότερο είναι ότι μέσα στο γενικότερο κλίμα ημιμάθειας προσβάλουν ένα πολύ μεγάλο και ένδοξο κομμάτι της ιστορίας μας,την βυζαντινή περίοδο και σκυλεύουν έννοιες όπως η ορθοδοξία.Να σας θυμίσω ρωσσόπληκτοι ότι η ορθοδοξία δεν είναι δικιά σας,δεν είναι κανενός!δεν είναι ούτε ένα ιδεολόγημα ούτε πολιτική άποψη!

    Τώρα για τους νεοειδωλολάτρες που λύσσαξαν...τα είπα κι άλλες φορές:η ημιμάθεια και η ημιαμορφωσιά σε οδηγούν εκεί,αν είσαι ο ιδίος αποτυχημένος και δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου,νιώθωντας ότι είσαι το ένα και το αυτό με ένδοξους προγόνους αυτοδοξάζεσαι!ε μια ένεση αισιοδοξίας είναι η νεοειδωλολατρία για ορισμένους.Η δε ανιστορισία τους και η προπαγάνδα που υφίστανται είναι επιπέδου του "μεγάλου ανατολικού" και αποδεδειγμένα έχουν χρηματοδότηση από ξένα κέντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τώρα το παραμύθι ότι αυτός είναι "τίμιος" που καταλάθος βρέθηκε στα κυκλώματα των μυστικών υπηρεσιών, δεν το τρώει κανείς. Απλά φοβήθηκε ότι θα τον φάνε οι φίλοι του Οτσαλάν, και μας παραμυθιάζει τώρα
    Kapoioi edo pera eite exoun ksefigei entelos kai EXOUN XASEI KATHE ENOIA NTROPIS (AN TOLMOUN AS GRAPSOUN TETOIA SXOLIA ME TO ONOMA TOUS GIA NA TOUS KSEROUME)i leitourgoun Allois i opos egrapse o Tsiforos stis 'Staurofories" "i pemti fallagga einai toso palaia oso kai o Kosmos.Kyrie Kalnteridi synexiste tin prospatheia sas kai min lamvanete ypopsei sas kapoious "salous" (Zito signomi gia tin prosopiki anafora)
    ZITO I ELLADA I ALITHEIA KAI I DIKAIOSYNI!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολύ σωστάς κοστακούτας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το βιντεάκι!είναι εντελώς ανιστόριτο,ανεδαφικό,βρίθει προπαγάνδας και ανθελληνισμού!Η διαφορά δε στις απόψεις ρωσσόπληκτων-φαναριωτών-ρεπούση,δραγώνα,και σια ως προς τα εθνικά θέματα δεν είναι παρά ελάχιστη,κινούνται στο πλαίσιο "για όλα τα κακά φταίει ο ελληνικός εθνικισμός".
    Το χειρότερο είναι ότι μέσα στο γενικότερο κλίμα ημιμάθειας προσβάλουν ένα πολύ μεγάλο και ένδοξο κομμάτι της ιστορίας μας,την βυζαντινή περίοδο και σκυλεύουν έννοιες όπως η ορθοδοξία.Να σας θυμίσω ρωσσόπληκτοι ότι η ορθοδοξία δεν είναι δικιά σας,δεν είναι κανενός!δεν είναι ούτε ένα ιδεολόγημα ούτε πολιτική άποψη!

    Τώρα για τους νεοειδωλολάτρες που λύσσαξαν...τα είπα κι άλλες φορές:η ημιμάθεια και η ημιαμορφωσιά σε οδηγούν εκεί,αν είσαι ο ιδίος αποτυχημένος και δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου,νιώθωντας ότι είσαι το ένα και το αυτό με ένδοξους προγόνους αυτοδοξάζεσαι!ε μια ένεση αισιοδοξίας είναι η νεοειδωλολατρία για ορισμένους.Η δε ανιστορισία τους και η προπαγάνδα που υφίστανται είναι επιπέδου του "μεγάλου ανατολικού" και αποδεδειγμένα έχουν χρηματοδότηση από ξένα κέντρα!
    Saphire se paralao deksou ta synxaritiria mou!EUGE auta akivos leo tosous mines s' oti afora tin Orthodoxia kai tin Arxaia Ellada an kai distixos oxi toso euglota oso esy!Kai pali synxaritiria itan to kalitwro arthro pou exo diavasei pote sto site gia auta ta themata!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Sapphire, η αναγεννηση των ευρωπαικων εθνικων κουλτουρων ειναι γεγονος. Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αλλα παντου εδω και 40 με 50 χρονια. Στην Ισλανδια, Δανια και Λιθουανια οι Εθνικες θρησκειες ειναι επισημα αναγνωρισμενες (ισως κι αλλου, δεν το ξερω), υπαρχουν δε Ρωσοι κι Ουκρανοι Εθνικοι που προτιμουν τον Περουν (ο Διας των Σλαβων) απο τους μαυροφορεμενους μεσανατολιτες.Αν το ψαξεις στο google θα βρεις απειρα στοιχεια. Το να καθεσαι και να λες ομως οτι ολα αυτα ειναι υποπτη προπαγανδα με χρηματοδοτηση απο ξενα κεντρα και αυτοι που ακολουθουν αυτο το δρομο ειμαι ημιμαθεις σε κανει να ξεπεφτεις σε επιπεδο προπαγανδας Ριζοσπαστη. Αν εχες αποδειξεις γραψ'τες να τις μαθουμε κι εμεις. Ο ανθρωπος ομως εχει το δικαιωμα να λατρεψει η να μη λατρεψει οποιο θεο θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο στρατος κυριοι!δεν ειναι για πασαρελες!ουσια θελουμε..οχι φανφαρες και φιεστες!!!ρωτηστε τα στελεχοι,να σας πουνε ποσες μερες σταματανε την εκπαιδευση τους...για να ασχολουντε με τις προβες τις παρελασεις!!!!!μονο τριτοκοσμηκες χωρες τα κανουν αυτα!!!!καλυτερα τα λεφτα που δαπανουμε στις παρελασεις να παρουν εξτρα πυρομαχικα για τα ΛΕΟΠΑΡΤ 2!!!θα πιασουν και τοπο!!!οσον αφορα τους παπαδες.....ας μην μπερδευουν τα θρησκευτικα τους καθηκοντα..με την πολιτικη!!!εχουμε καταντησει να μην πηγαινουμε στις εκλησιες εξαιτιας τους!!!ο εφραιμ κυκλοφορει με ελικοπτερα!!!!κλεφτες και απατεωνες,εχει γεμισει η εκλησια!!!θα επρεπε να ντρεποντε...και οχι να μας πουλανε και πατριωτισμο!!!!!ας κανουν μια δωρεα στην πολεμικη αεροπορια 20 EUROFIGHTER!!!ας βοηθησουν απορες,πολιτεκνες οικογενιες!!!!λεφτα εχουν...μεγαλη περιουσια εχουν...αλλα οχι!οταν το κρατος λεει οτι σκεφτεται να τους φορολογησει,δεν το δεχονται!!!!αλλα πουλανε κατα τα αλλα ανεξοδο πατριωτισμο!!!GREVENA IQ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε 6:51 και 7:04 μ.μ., δεν την κάνεις καλά ρε συ τη δουλειά. Η σωστές προβοκάτσιες γίνονται σε παρεμφερείς αναρτήσεις και με κάποια χρονική απόσταση η μία με την άλλη γιά να είναι πιό πειστικές. Έτσι που τά 'κανες καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο της ανάρτησης και προσπαθούνε να απαξιώσουν το μπλογκ και να πετάξουν τη μπάλλα σε άλλο γήπεδο. Θες διάβασμα ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωραία, το καταννοώ και ζητώ συγνώμη για τα Greeklish που είπα πως δεν κάθομαι να τα διαβάζω. Αυτό όμως δεν αφορούσε τις λίγες γραμμές που γράφουν κάποιοι, αλλά τις ολόκληρες παραγράφους που στέλνουν ορισμένοι άλλοι. Παιδιά, είναι δύσκολο να διαβαστούν, πονοκεφαλιάζεις, δεν το καταλαβαίνετε. Από την άλλη καταλαβαίνω και το πρόβλημα που δημιουργεί το λατινικό πληκτρολόγιο. Πάντως κάποια χρυσή τομή πρέπει να υπάρχει, πιο σύντομος, περιεκτικός λόγος δεν ξέρω...πάντως κατεβατά ολόκληρα, δεν διαβάζω (παίρνω μόνο το νόημα του γράφοντα στις γενικές του γραμμές) ούτε στα ελληνικά, πόσο μάλλον στα Greeklish! Δεν είναι δυνατό να αφιερώνουμε τόσο χρόνο μπροστά στην οθόνη.
    Όσο για το "προσωπικά", που μάλλον φάνηκε ως πλεονασμός σε κάποιον άλλο φίλο, επειδή προηγείτο η αντωνυμία "εγώ", του λέω πως το προσωπικά ,δίνει έμφαση σε σχέση με εμένα στο γεγονός πως στο μπλογκ δεν είμαι μόνος, ούτε υπάρχει μόνο η προσωπική μου άποψη, αλλά υπάρχουν και άλλοι που πιθανόν να διαφωνούν με εμένα.....όπως άλλωστε και φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Ο ανθρωπος ομως εχει το δικαιωμα να λατρεψει η να μη λατρεψει οποιο θεο θελει."


    Πολύ σωστά!Φτανει μόνο να μην προκαλει τον διπλανό του(με προσβλητικες φρασεις οπως "ιουδαιοχριστιανοι" κλπ)που δηλώνει Ορθοδοξος Χριστιανος!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εβραιοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μήν ανησυχείτε ρε παιδιά.σέ λίγο καιρό,ίσως μήνες,ίσως χρόνια,όλοι μαζί θά κάνουμε παρέλαση στόν Άδη,όπου θά περνάμε εμπρός από τούς προγόνους μας καί θά μάς φτύνουν ομαδικώς.εκεί νά δείτε γλέντια.καί εκεί δέν παιρνάνε δικαιολογίες περί χρημάτων...

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.