18/2/10

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu προειδοποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σε μια εκτός προγράμματος συνάντηση στην Μόσχα 15 Φεβρουαρίου ότι η Τουρκία σύντομα θα έχει πυρηνικά όπλα , ανέφερε η Τουρκική εφημερίδα ZAMAN.

Σύμφωνα με αυτόν εάν το Ιράν σχεδιάσει την Α-Βόμβα , αυτό θα προκαλέσει ανταγωνισμό εξοπλισμών δίνοντας την δυνατότητα στην Τουρκία να γίνει πυρηνική δύναμη.

‘ ‘ Όχι μόνο η Τουρκία αλλά και η Σαουδική Αραβία θα θελήσει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι αδιάφορη σε όλες αυτές τις διαδικασίες.’’ είπε ο Netanyahu

O Παπανδρέου έλαβε αυτή την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψη του ιδιαίτερα από την άποψη της διμερούς στρατηγικής συνεργασίας η οποία ενισχύθηκε τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μετά την επιδείνωση των σχέσεών της Ιερουσαλήμ με την Άγκυρα ενημέρωση η IzRus.

O πρώην Γ.Γ. του ΝΑΤΟ George Robertson σε μια έκθεση που έγινε από κέντρο Ευρωπαϊκών εμπειρογνωμόνων για τις μεταρρυθμίσεις (CER) περιέγραψε ότι τα Αμερικάνικά πυρηνικά όπλα είναι στην περιοχή της Τουρκίας στην βάση του Ιντσιρλίκ.

http://news.am/en/news/14526.html

Μετάφραση:Κα. Χριστίνα

36 σχόλια:

  1. "O Παπανδρέου έλαβε αυτή την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψη του".

    Αυτό μάλλον είναι το αστείο της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λοπον τι εγινε;Μηπως μας ριξει πυρηνικη βομβα;Αστειοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=10308859

    Καμπανάκι για πυρηνική Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι αγαπητε φιλε πιστευεις οτι η τουρκια θα ειχε ενδοιασμους εαν ειχε στρατιωτικη υπεροπλια και μαλιστα πυρηνικη να την χρησιμοποιηση εναντια στην Ελλαδα για τα δικα της συμφεροντα????γιατι ποιος θα τους μαλωσει ο uli ren και το βελγιο???ε εε!!!λιγο ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτο, θα στηριξουμε ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ την τουρκικη ενταξη στην Ε.Ε, ωστε επιτελους, υπο ευρωπαικο μανδυα, να προχωρησουμε στη συνδιαχειριση και εποικισμο του Αιγαιου και της Θρακης και σταδιακα της υπολοιπης Ελλαδας, με αποτελεσμα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δωθει η πρεπουσα λυση στα ελληνοτουρκικα.

    400 χρονια πώς εζησαν οι Ελληνες κατω απο το Σουλτανο; θα ξαναζησουν και τωρα. Μαθημενα τα βουνα απο τα χιονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑΤΕ??

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το Ισραήλ προειδοποίησε εμάς;
    Και πιστεύετε ότι θα αφήσει το Ισραήλ την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνική υπεροχή στην Α. Μεσόγειο;
    Μάλλον αυτή η προειδοποίηση είναι καμπανάκι κινδύνου για τους Ισραηλινούς και ψάχνουν συμμάχους για κάτι που πρόκειται να επιχειρήσουν σύντομα . Τα σχέδια του Ισραήλ είναι άλλα και δορυφόρους αφεντάδες στην Αν. Μεσόγειο όχι μόνο δεν θα τους επιτρέψουν αλλά θα τους εξωντόσουν πριν την γέννησή τους.
    Πολλές λυκοφιλίες άρχισαν στην περιοχή. Τουρκία – Συρία, Συρία – Αμερική κλπ
    Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό για να μην πω την νύφη.

    Είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Νετανιάχου ανέφερε ότι βασικός σκοπός της επίσκεψής του στη Μόσχα ήταν η αναζήτηση υποστήριξης για τα μέτρα, τα οποία πρόκειται να ληφθούν κατά του Ιράν. Όπως σημειώνει επί του ιδίου θέματος η τουρκική εφημερίδα Τουρκιγιέ, ο στόχος του κ. Νετανιάχου ήταν στο να εξασφαλίσει την κινητοποίηση της Ελλάδας έναντι του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

    Φιλελεύθερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Vre ti simptosi na sinantithoun tichea sto estiatorio sti Moscha...
    Olos o kosmos, ena xorio! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο defence net στην ίδια είδηση γράφει ότι "Υποτίθεται ότι ο κ. Παπανδρέου έλαβε σοβαρά υπ' όψιν του...." κλπ... Υποτίθεται...
    Κλάνει ο πεθαμένος:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KALHMERA SAS APO THN GERMANIA
    FILE H FILH AZ EILIKRINA MOU EKANES THN MERA ME TO ANEKDOTO SOU NASE KALA.... GIATI SYGNWMH KIOLAS MONO GIA ANEKDOTO MPORW NA TO THEWRISW OTI TO ISRAHL ENDIAFERETE GIA TO KALO MAS TO KALO THS ELLADOS
    TA FILIA KAI THN AGAPH MOU STHN ka XRISTINA
    (pontios ek germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ἦλθε ἡ ὥρα ἡ Ἑλλάδα νὰ ἀποκτήση ἕνα πυρηνικὸ ἀντιδραστῆρα γιὰ παραγωγὴ ἠλεκτρικοῦ ρεύματος, κάπου στὰ σύνορα κατὰ προτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι μπράβο να σας δείχνουν το δάσος (Πυρηνική Τουρκία) και να βλέπετε το Δάκτυλο (Ισραήλ). Η Τουρκια δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά, αν και όταν τα αποκτήσει. Και μόνο που θα τα έχει θα υποχωρούμε σε κάθε της διεκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1:25 ,
    ενώ τώρα και μέχρι τώρα, δεν υποχωρούμε σε κάθε της διεκδίκηση, μ'αυτούς τους "λαμπρούς" που κυβερνούν την Ελλάδα και τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ??? ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.

    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ??

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ????

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΑΠΛΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΥΠΕΠΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟς (ΠΧ SPREADS ΚΛΠ).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατά την ταπεινή μου άποψη η Τουρκία και το Ισραήλ ήταν είναι και πάντα θα είναι σύμμαχοι όχι από την αγάπη τους αλλά απο το κοινό συμφέρον όλα τα άλλα για προειδοποιήσεις και τα λοιπά προς την Ελλάδα είναι όπως τότε που τσακώθηκαν και είχαν οι σχέσεις τους πρόβλημα αλλά μετά έπεσε ένα συγνώμη κλλπ κλπ.
    Πότε θα το καταλάβουμε ότι όλα είναι ένα παιχνίδι και απλά το θέμα είναι ποιος έχει τα ζάρια ποιος κινεί τα πιόνια και ποιος είναι το πιόνι.

    Πόντιε εκ Γερμανίας :-) εμφανίστηκες εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταρχήν, υπάρχουν μελέτες για την κατασκευή Πυρηνικού Εργοστασίου στην χώρα μας, αλλά είναι κοινό μυστικό (εγώ το έμαθα στα πλαίσια μαθήματος στο Πανεπιστήμιο).

    Ουράνιο έχουμε, ποτάμια έχουμε, επομένως θέληση και γερό στομάχι χρειάζονται...

    Σχετικά με την Τουρκία, εσείς νομίζετε ότι το Ισραήλ προειδοποιεί εμάς, για την πρόθεση της Τουρκίας; Ή μήπως για να τ' ακούσει η ίδια η Τουρκία;;

    Έστω ότι η Τουρκία γίνεται μία πυρηνική χώρα...Ε και;;;Ας γίνει....Και η Βουλγαρία πυρηνική χώρα είναι....Λέτε να την αφήσουν ν'αναπτύξει ατομική βόμβα;;;

    Εσείς πιστεύετε ότι οι επιστήμονες - ερευνητές ενός Τμήματος Φυσικής που ασχολούνται με την Πυρηνική Φυσική, δεν μπορούν να φτιάξουν μια παρόμοια βόμβα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω με τον ΑΖ στο 1:47 μ.μ. Τα εχουν αποφασισει ολα σχετικα με τη Τουρκια, και ολα δειχνουν οτι εχουμε γινει ηδη δορυφορος/σφουγγοκωλαριος της. Δειτε οικονομικες συνεργασιες, επενδυσεις εκατερωθεν, αγοραπωλησιες τραπεζων, σχεδια για συνεργασια στον τουρισμο, και πολλα αλλα καλουδια. Η ενδεχομενη προσφυγη στη Χαγη θα γινει ακριβως για να ερθει ο λαος προ τετελεσμενων και να εχουν τη δικαιολογια οι "πολιτικοι" μας οτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως.

    Το σεναριο πυρηνικη Τουρκια δεν ειναι καθολου απιθανο. Ειναι απολυτα συμβατο, για να μην πω απολυτως αναγκαιο, με τον νεο-Οθωμανισμο Νταβουτογλου και τα μεγαλεπιβολα σχεδια του. Μενει να δουμε πως θα εξελιχθει και στην πραξη.

    Το Ισραηλ εννοειται πως δεν μας αγαπησε ξαφνικα. Μαζευει υπογραφες, που λενε, για να αρχισει τις στρατιωτικες επιχειρησεις εναντιον του Ιραν, αν χρειαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω πάντως φοβάμαι πιο πολύ το αγριεμενο βλέμμα του Νετανιαχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "O Παπανδρέου έλαβε αυτή την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψη του".

    Αυτό κι αν είναι πυρηνική βόμβα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χριστίνα, τα ζάρια και τα πιόνια βρίσκονται όλα στην Αμερική.
    Όταν σχολάσει ο γάμος εκεί, τότε θά τούς δείς να τρέχουν γιά κάλλυμα καί θα φωνάζουν "έλεος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι στην Αμερική σύμφωνώ αλλά ποιοι τα κινούν ερωτώ και ποιος είναι το ζάρι ποιος το πιόνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον αρκετοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει το πόσο πολύ δυστυχώς έχει ανοίξει η ψαλίδα της χώρας μας με την Τουρκία.
    Στρατιωτικά,διπλωματικά,οικονομικά...
    και δυστυχώς η ψαλίδα πλέον ανοίγει με γεωμετρική πρόοδο!

    ΥΓ:Ούτε ουράνιο έχουμε,ούτε πυρηνική τεχνογνωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΣ...
    ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε, και? Οι τούρκοι δεν είναι τόσο χαζοί να μας χτυπήσουν με πυρηνικά, πολύ απλά γιατί είμαστε δίπλα τους ! Βάζω ποτέ βόμβα στο σπίτι του διπλανού μου ? Ο κίνδυνος θα ήταν αν αποκτούσαμε εμείς πυρηνικά, γιατί με το μυαλό που κουβαλάμε, και το στρουμφοχωριό που μας κυβερνάει,θα το πατούσαμε το κουμπί, μπορεί και κατά λάθος... Και μετά θα έκαναν εξεταστική οι κατσαρίδες. ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χριστινα,
    Απο εγκυρες πληροφοριες που εχω, στις ΗΠΑ υπαρχει μεγαλη εκστρατεια αφυπνισης του Αμερικανικου λαου.
    Και αρχιζει να παιρνει σαρκα και οστα. Εξ αλλου μην ξεχνας οτι η Ιστορια "ροδα ειναι και γυριζει".
    Θα αρχισουν παλι οι απελλασεις και τουτη τη φορα απο τα κρατη ολου του κοσμου.
    Τα δε "ζαρια" θα πανε στο "χυτηριο" για να χρησειμοποιησουμε την "πλαστικη υλη" τους για ποιο επικοδομητικους σκοπους και οχι για τζογο και εξαθλιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απορώ με αυτά που υποστηρίζουν οι περισσότεροι φίλοι σχολιαστές. Δεν νομίζω ότι το ενδεχόμενο να έχει πυρηνικά όπλα η Τουρκία, αποτελεί πρόβλημα για την Ελλάδα. Όχι μόνο επειδή δεν έχει τους κωδικούς ενεργοποίησης των βομβών που φιλοξενεί στο έδαφός της επειδή είναι αμερικανικές. Αλλά κυρίως από το γεγονός, ότι ακόμη και αν θα διέθετε δικά της πυρηνικά όπλα δε θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ελλάδας, λόγω της γειτνίασης και της μικρής συγκριτικά απόστασης ανάμεσα στις δύο χώρες. Τα παράλια της Μικράς Ασίας θα υφίσταντο φοβερές συνέπειες. Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν την Χιροσίμα, αλλά αυτή απείχε 6.000 χιλιόμετρα από τις αμερικανικές ακτές. Πέρα από αυτό, και η υποψία μόνο ότι η Τουρκία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα (βόμβες-όχι πυρηνικά βλήματα όπως αυτά στην Σερβία) μέσα στην αυλή της Ευρώπης, θα ξεσήκωνε όλες τις χώρες εναντίον της (όχι φυσικά για να υποστηρίξουν εμάς), αλλά επειδή θα κινδύνευαν και οι ίδιες. Σαν να ρίχνει δηλαδή κάποιος μια χειροβομβίδα σε ένα δωμάτιο όπου βρίσκεται ο ίδιος και άλλοι 5-6 για να σκοτώσει μόνο τον ένα. Ακόμη κι αν αποκτήσει πυρηνικά θα είναι περισσότερο για ζήτημα εθνικού της γοήτρου, καθώς προαλείφεται για Νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία, παρά για χρήση στον άμεσο περίγυρο της.
    Από αλλού, σπό άλλα οπλικά συστήματα και από τις λανθασμένες στρατηγικές επιλογές μας, αναδύεται ο πραγματικός κίνδυνος εκ Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γειά σας και από ἐμένα.
    Καλή σαρακοστή,καί καλό στάδιο για αὑτούς πού καταλαβαίνουν τί ἐννοῶ..
    Τῶρα,δέν νομίζω πῶς οἱ μεγάλες δυνάμεις καί ἰδιαίτερα ἡ Ρωσία θά ἀφήσουν τήν Τουρκία νά γίνει ὑπερδύναμη..ἔχουμε νά δοῦμε πολλά..
    Εὑχαριστῶ..

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΥΓ:Καυκάσιε συγνώμη για τήν καθυστέρηση τῆς ἐπικοινωνίας μας,μόλις ἐπέστρεψα,μέσα στην ἄλλη ἐβδομάδα να περιμένεις email μου.
    Εὐχαριστῶ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΥΓ:Ούτε ουράνιο έχουμε,ούτε πυρηνική τεχνογνωσία

    Τελικά κάποιοι ξέρουν πολλά περισσότερα από πανεπιστημιακούς ή ερευνητές, αρμοδίων ινστιτούτων ή πανεπιστημίων....

    Γιατί να μην παραδεχτούμε ότι υπάρχουν όλα αυτά στην χώρα μας και πως έχουμε την τεχνογνωσία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ Παιδιά, άλλο να έχεις πυρηνικά όπλα και άλλο να τα χρησιμοποιοήσεις. Επίσης εννοείται ότι ο Νετανάχιου δενμας ειδοποίησε για το καλό μας αλλά επειδή τον συνέφερε. Αυτό ήταν όμως άραγε το περιεχόμενο της συνάντησης; Ή είπαν κι άλλα, πχ μια ε΄πιθεση στο Ιράν και χρήση του ενάεριου χώρου μας;
    Χριστίνα ο ανταγωνσιμός Τουρκίας-Ισραήλ είναι πραγματικός και βαθύς. Δυο περιφερειακές δυνάμεις στην ίδια περιοχή δεν χωρούν. Πολύ περισσότερο όταν είναι τρεις, δηλαδή και το Ιράν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Απελή (5:14 μ.μ.)

    Ακόμη και βόμβες με απεμπλουτισμένο ουράνιο (DU) αν είχε, δεν θα μπορύσε να τα χρησιμοποιήσει ακινδύνως για την ίδια.

    Εν πάση περιπτώσει, σωστό είναι αυτό που γράφει ο 4:18 μ.μ., εκτός του ότι δεν έχουμε ουράνιο. Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας είναι τεράστιος, αλλά δυστυχώς ανεκμετάλλευτος.

    Οι θησαυροί της Βόρειας Ελλάδας

    Ελπίδα και απειλή για την πατρίδα μας


    Είμαστε πλούσιοι και δεν το ξέρουμε;

    Κι όμως, είμαστε υπό πτώχευση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ συμφωνώ αλλά όλοι γνωρίζουμε οτι μπροστά στο όφελος συμμαχεί κάποιος και με το διάολο και μετά τρώγεται μαζί του στη μοιρασιά ...Η Τουρκία με το Ισραήλ μπορεί να είναι έτσι όπως το λες αλλά μέχρι τώρα κάθετη ρίξη κανείς εκ των δυο δεν έκανε άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει απώτερος σκοπός ως εκ τούτου μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι πρώτα πιάνουμε το στόχο μας και μετά κάνουμε την κάθαρση.
    ΘΑ έλεγα μάλιστα πως πάντα στο παρα πέντε τα ''όπλα'' κατεβαίνουν. Οσο για το αν μπορούν 3 δυνάμεις να είναι στην ίδια πίτα θα έλεγα ότι έχεις απόλυτο δίκιο με την εξής διαφορά .Πρώτα κάνουν την πίτα δική τους ολοκληρωτικά και μετά την μοιράζουν.
    Χέρι που δεν μπορείς (και στην παρούσα φάση δεν σε συμφέρει να το δαγκώσεις) το γλύφεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ta xeria ta sfingis ore den ta glifis mbirom, gia mbori na dangosis tin glosa sou ore mbirom .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στο γεύμα που είχαν ο πρωθυπουργός μας με τον Νετανιάχου στη Μόσχα (συναντήθηκαν λέει τυχαία) ο Παπανδρέου "υποκλίθηκε" στις θέσεις του Ισραηλινού για το θέμα πυρηνικών του Ιράν και μάλιστα του τόνισε ότι η Μόσχα πρέπει να τον υποστηρίξει!! Αλλο ένα καλόπιασμα του δικού μας που απαντήθηκε από τονΙσραηλινό ως εξής. "Η Τουρκία θα γίνει η πρώτη πυρηνική δύναμη και να...το ξέρετε όμως. Ετσι είναι, μετά το γεύμα μας σερβίρανε και το επιδόρπιο. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.