9/2/10

Όποιος βρει ποιός ειδοποίησε τον Χριστοφοράκο, κερδίζει ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου ή ένα στεγνωτήριο ή ένα τηλεφωνικό κέντρο!

Κάποιος προειδοποίησε τον Μ. Χριστοφοράκο για την επικείμενη σύλληψή του, κατήγγειλε ο Τ. Τέλλογλου

Με την κατάθεση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης Siemens από την αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Στη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Τέλλογλου κατήγγειλε διαχρονικές πληρωμές της εταιρείας Siemens και στα δύο μεγάλα κόμματα και εξαιρετική βραδυπορία στις ελληνικές δικαστικές έρευνες, που κατατείνουν σε συσκότιση.
Κατέθεσε ακόμη στην επιτροπή το δικόγραφο του Γερμανού δικηγόρου του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, στο οποίο δίδονται, κατά κάποιο τρόπο, σήματα προειδοποίησης ότι επίκειται η σύλληψή του, γεγονός που τον οδήγησε στη φυγή του στη Γερμανία.
Το έγγραφο δόθηκε στο γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του κ. Χριστοφοράκου για τη μη έκδοσή του στην Ελλάδα.
Μέσω του εγγράφου παρουσιάζεται να του διαμηνύθηκε ότι υπάρχει πολιτική διάθεση επιτάχυνσης της δικαστικής διερεύνησης, πριν και μετά τις ευρωεκλογές του 2009, κάτι που θα οδηγούσε σε σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών, που έφθαναν μέχρι τα ισόβια.
Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη από ποιον μπορεί να ήλθε το μήνυμα, ο μάρτυρας απάντησε ότι «μόνον από την κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει τέτοια ειδοποίηση».
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

10 σχόλια:

  1. Κάποια πράγματα ενοούνται αλλά σε μια εξεταστική επιτροπή αναφέρουν αυτό που γνωρίζουν και όχι τι εικάζουν. Ακόμα και οι φήμες από κάπου βγαίνουν, και οφείλουν να πουν από που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ Υπάρχουν οι αποδείξεις που απαιτεί ένα δικαστήριο γιανα βγάλει απόφαση. Και υπάρχουν και οι πολιτικές "αποδείξεις". Αυτές δηλαδή που θεμελιώνουν πολιτικά (αλλά όχι δικαστικά)ενά γεγονός, πχ δεν μπορεί να αποδειχθεί, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, δικαστικά ότι οι ΗΠΑ "έκαναν" τη Χούντα στην Ελλάδα. Είναι λοιπόν προφανές ότι κάποιος ειδοποίησε τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει. Το ποιος το υποδεικνύει εμμέσως και με χιούμορ ο τίτλος της ανάρτησης. Η δικαστική απόδειξη ειναι άλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mια ψηλη και αχαρη,Θελω το οικοπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι κυρία μου, αλλά πήρε ήδη τουλάχιστον ένα ο άδελφός σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν ο Σαμαράς και οι σύνεδροι της ΝΔ συνεχίσουν να παρέχουν στέγη στους απατεώνες, αυτά τα άθλια υποκείμενα που έβλαψαν την παράταξη και τη χώρα, θα έχουν προδιαγράψει την τύχη τους, που δεν θα είναι καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον ειδοποίησε ο Τέρης Χρυσός. (μπορώ τώρα να έχω το τηλεφωνικό κέντρο παρακαλώ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που "τα έπαιρναν" θα τα δώσουν πίσω, ή θα αναλωθούμε στο "λόγος να γίνεται " για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνοντας την γνωστή κατάσταση της αχτύπητης αρπαχτής; Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΣ . Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ .. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΘΕΙ .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΙΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ .. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ... ΣΑΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι τον ειδοποιησε ο Παλαιοκωστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.