18/2/10

Στον εισαγγελέα ως ύποπτοι ανώτατοι αξιωματικοί του ΤΠΝ που υπηρετούν στη Σμύρνη

Ο αντιναύαρχος Kadir Sağdıç, διοικητής Ναυτικής Διοίκησης Νότιας Θαλάσσιας Περιοχής (Güney Deniz Saha Komutanlığı) που έχει έδρα τη Σμύρνη και ο υποναύαρχος Mehmet Fatih Ilgar, διοικητής της Διοίκησης Αποβατικών Πλοίων (Çıkarma Gemileri Komutanlığı) που έχει έδρα τη Φώκαια, κλήθηκαν και έδωσαν κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ως ύποτποι για συμμετοχή στο σχέδιο πραξικοπήματος "Kafes" (Κλουβί).

Οι ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί, που διοικούν σχηματισμούς του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που αναλαμβάνουν κρίσιμους ρόλους στους σχεδιασμούς των Τούρκων στο Αιγαίο, κατηγορύνται για συμμετοχή στην παραστρατιωτική-τρομοκρατική οργάνωση ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.
Οι δυο Τούρκοι αξιωματικοί παρουσιάστηκαν στους ειδικούς εισαγγελείς χθες, στις 10:00 στη Σμύρνη και έδωσαν κατάθεση, η οποία διήρκεσε μέχρι τις 17:30.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑΡΑΦ, το όνομα του αντιναυάρχου Sağdıç αναγράφεται ως δεύτερος στη σειρά-ιεραρχία στην Συμβουλευτική Επιτροπή του "Σχεδίου Kafes", ενώ είναι και επικεφαλής ομάδος δράσης που αποτελείται από 41 άτομα.
Ο υποναύαρχος Mehmet Fatih Ilgar, με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του ο εισαγγελέας, ανήκει επίσης στη Συμβουλευτική Επιτροπή του "Σχεδίου Kafes", όπου αναφέρεται ως ο τρίτος στην ιεραρχία της οργάνωσης που θα έκανε το πραξικόπημα.
Με βάση τα έγγραφα που βρέθηκαν στο γραφείο του απόστρατου πλοιάρχου Levent Bektaş, που συνελήφθη στα πλαίσια της επιχείρησης που έκανε η τουκρική αστυνομία για την αποδιάρθρωση της οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, το "Σχέδιο Kafes" προέβλεπε την τοποθέτηση βομβών σε γειτονίες και συνοικίες που κατοικούν εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες, με σκοπό την πρόκληση χάους και τη διεθνή απομόνωση της Τουρκίας.
Επίσης, στο κατηγορητήριο της "Υπόθεσης Poyrazköy" (επιχείρηση της αστυνομίας, κατά την οποία συνελήφθησαν αξιωματικοί του ΤΠΝ για προετοιμασία βομβιστικών επιθέσεων και δολοφονιών), στο σχέδιο Kafes προεβλέπετο και η τοποθέτηση εκρηκτικών στο υποβρύχιο που βρίσκεται στο Μουσείο Koç, με στόχο την πρόκληση κοινωνικού χάους.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος και ο αντιναύαρχος ε.α. Feyyaz Öğütçü, ο οποίος ήταν επικεφαλής της όλης επιχείρησης, με βάση τα έγραφα του "Σχεδίου Kafes".

8 σχόλια:

  1. ΥΓ
    ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ CIA Η ΙΔΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ" ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΕ NSA-CIA - US NAVAL ΟΠΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ- ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤOY ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΗΛΙΟΛΑΤΡΙΚΟ" ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ (ΚΑΥΚΑΣΙΕΣ) ΚΡΥΠΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ( ΜΕΣΩ ΦΡΥΓΙΑΣ -ΓΑΛΑΤΙΑΣ. ΛΑΤΙΟ ) Ή ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΝΩ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΩΤΥΠΑ

    * Coat of arms of Argentina
    * Coat of arms of Bolivia
    * Coat of arms of Colombia
    * Coat of arms of Cuba
    * Coat of arms of El Salvador
    * Coat of arms of Haiti
    * Coat of arms of Nicaragua
    * Reverse side of the Flag of Paraguay ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πίνεις ρε, φιλαράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σαηντελογία δεν είχε εμπλακεί με την εργκένεκον;
    Το Θεμα είναι ποιο είναι το υπόβαθρο της σαηντελογίας και έδωσε χέρι βοηθείας στην εργκένεκον εκτός απο παρακλάδι της cia που είναι.

    πάντως όσον αφορά το πολεμικο ναυτικό των ΗΠΑ είναι προέκταση του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, όσον αφορά δευτερον το δικαστικό σύστημα, λειτουργεί με τους "νόμους της θάλασσας" ενω στην Αγγλία αναπαριστούν το συμβολο της δικαιοσύνης με άγαλμα σαν και αυτό τηε ελευθερίας το οποίο κρατά την ζυγαριά της θέμιδος. ΤΟ Αμερικανικό κράτος σίγουρα το έστησαν μασόνοι απο Αγγλία και Γαλλία του γνωστού schotish rite όπως και το δικαστικό σύστημα, όπως δόμησαν και τις μυστικές υπηρεσίες.
    τώρα όσον αφορά το πρώτο άρθρο κάνει πλάγια αναφορά στους illuminati και στην ιστορία της φυγής του Αίνεια απο την φρυγία (σημερινά εδάφη Σμύρνης) προς ιταλία με το φρυγικό καπελάκι.
    Το φρυγικό καπελάκι συναντάται και στην γαλλική επανάσταση που η θεωρία θέλει να την έστησαν οι ιλλουμινατι με τον βαϊσχαουπτ και αλλους
    Το περίεργο όντως είναι τι δουλεία θέλει σε στρατιωτικά εμβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΝΑΡΗΣ, Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, Ο ΒΟΤΣΗΣ, Ο ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΘΕΛΑΝΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΟΥΝΕΣ.
    Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΒΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣ. ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ, Έ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΡΕ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΡΕΕΕΕ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΣΤ΄ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήσιμη η ιστοσελίδα σας και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας. Φροντίστε λίγο περισσότερο τις πηγές των άρθρων που δημοσιεύετε..
    ΠΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...επίσης μήν δημοσιεύετε τα σχόλια του κάθε καμμένου και πικραμένου αργόσχολου. Πέφτει πολύ το επίπεδο του ινφογνώμονα

    ΠΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς ΠΓ 2010 12:43 μ.μ., και ποιός ή ποία είστε που θα δώσετε τα διαπιστευτήρια σας για το αν είναι χρήσιμη ή δεν είναι μια ιστοσελίδα;
    τι πρόβλημα έχετε με τον τομέα σχολιασμών;
    Το επίπεδο σε μια σελίδα πέφτει οταν δεν υπάρχει τεκμηρίωση, στον ιμφογνώμονα και σε άλλα ιστολόγια γεωπολιτικής γεωστρατηγικής ότι ανεβαίνει σε άρθρο είναι γεγονός και αναπαράγεται ή αναλύεται βάσει ορατών και άμμεσων παραγόντων, ότι ανεβαίνει σε σχολιασμούς είναι απλώς προς διερεύνηση και γίνεται βάσει ελευθερίας λόγου.

    Μην ρίχνετε το επίπεδό ειδικά παρεμβαινοντας με έμμεσες υποδείξεις του τύπου "μη ρίχνεις το επίπεδο γιατί δεν θα σε ξαναδιαβάσω" όταν δεν είστε εσείς κύριε "ΠΓ" 2010 12:38 ικανός να το
    κρατήσετε ψηλά και να ορίσετε τι είναι υψηλό επίπεδο παρόχής πληροφορίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. rising sun turkey
    http://3.bp.blogspot.com/_N2zmj--SwU0/SPee6Fuh9yI/AAAAAAAAD0U/BcmK2jI2InY/s400/Basbug1.jpg

    gul sun
    http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=d7fa60ab-2544-4b32-99ae-ff6849afbff3

    http://www.trt.net.tr/medya/resim/2009/12/30/2ed288ca-3f2e-4b5f-85cb-7ae2a3825bb9-444x333.jpg

    http://www.ensonhaber.com/images/news/89395.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.