10/2/10

Ισραήλ: Απαγόρευσε διαφήμιση «ΤΔΒΚ»

ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗεταιρεία, η οποία διοργάνωνε περιηγήσεις από το Ισραήλ στα κατεχόμενα, επιβλήθηκε διαφημιστική απαγόρευση. Η εταιρεία Green Solution κατηγόρησε το ΥΠΕΞ του Ισραήλ για την απαγόρευση αυτή.

Ο ισραηλινός Τύπος συνδέει την εν λόγω απαγόρευση με την ένταση που υπάρχει στις σχέσεις Άγκυρας - Τελ Αβίβ. Η ανωτέρω εταιρεία είχε νοικιάσει χώρο στο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ, αναγγέλλοντας παράλληλα ότι από τη Χάιφα προς την Αμμόχωστο θα διοργάνωνε τριήμερες εκδρομές. Παράλληλα, προέβαινε και σε κρατήσεις ξενοδοχείων στην Αμμόχωστο και στην Κρήτη. Η διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης Αrtara ανέφερε στην Green Solution τα εξής: «Λόγω ειδικής ευαισθησίας στο θέμα της Κύπρου, αλλά και μετά από ειδικές εντολές που λάβαμε από το ΥΠΕΞ, δεν θα σας επιτραπεί να αναφέρετε ότι οι υπηρεσίες σας στρέφονται προς τη βόρεια Κύπρο, αλλά ούτε και να προσδιορίζετε και τα ονόματα των ξενοδοχείων».

Οι ίδιοι αρμόδιοι ανέφεραν, επίσης, ότι θα ήθελαν να εξετάσουν δύο ημέρες νωρίτερα τόσο τα διαφημιστικά έντυπα, όσο και τα άλλα μέσα προβολής, τα οποία η Green Solution θα χρησιμοποιήσει. Το θέμα έτυχε ευρείας δημοσιότητας στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος αναπαρήγαγε δημοσιότητα από τον ισραηλινό.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

17 σχόλια:

  1. Το Ισρήλ είναι σοβαρό Κράτος,δεν επιτρέπει σε κανέναν να θίγει τα συμφέροντα του!Είναι παράδειγμα προς μίμηση σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας!


    731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα βγουν οι Μασώνοι να γράφουν για Ελληνο-Ισραηλινή συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον τον "μασώνο" τον πρόλαβε κάποιος ηλίθιος (--> 2:44 μ.μ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'ώρα θα βγουν οι Μασώνοι να γράφουν για Ελληνο-Ισραηλινή συμμαχία.'

    Μπα, οπου ναναι θα γεμισει μαλλον το ιστολογιο με υπερορθοδοξα σχολια για το οτι η Ελλας πρεπει να συμμαχισει με το Τουμπουκτουσταν, οτι οι Ελληνιδες πρεπει να βγαλουν τα μινι και να βαλουν τσεμπερια κλπ κλπ. Η κυβερνηση δεν μπορει ν'απαγορεψει τα λαπτοπ στο Αγιο Ορος? Εσεις οι μοναχοι ή ομφαλοσκοπειτε ως γνησιοι απογονοι των 'ησυχαστων΄μακρια απο τα κοινα ή οχι. Κι επιτελους κυριοι της κυβερνησης ποτε θα χωριστει το κρατος απο τη θρησκεια?
    Και για τον ανοητο αντι-τεκτονα (10 Φεβρουαρίου 2010 2:44 μ.μ.) αν δεν υπηρχε ο Τεκτονισμος, τωρα εσυ θα ζουσες σε σπηλια και θα σε μαστιγωνανε ακομα, αλλα ισως και να σου αρεσε, ειναι γνωστος ο χριστιανικος μαζοχισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε παντογνώστη ιλουμινατι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια εταιρεία ήταν πριν από αρκετούς μήνες που διαφήμιζε στην Αθήνα (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμη, διότι δεν είμαι Αθηναίος):
    α) Ταξείδια στην "Ισταμπούλ" και
    β) Ταξείδια στα Κατεχόμενα μέσω "Ισμίρ"

    Και την άφηναν να το κάνει, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Βέβαια, δεν υπάρχει κανείς νόμος να απαγορεύει να λέει κανείς την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη με το τουρκικό τους όνομα, εντούτοις είναι πρόκληση τουρκική εταιρεία να τις λέει έτσι στην Αθήνα, στην μούρη μας μπροστά, αφού κανείς εδώ στην Ελλάδα δεν τις λέει έτσι. Είχαν κολλήσει και αφίσες στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

    Καλό είναι αυτό που έκανε το Ισραήλ, για την Κύπρο μας τουλάχιστον. Μήπως έχει σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη του Λίμπερμαν (;) εκεί; Ίσως είναι και αντίποινα. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

    Φέτος αναμένονται όντως πολλοί τουρίστες στην Κρήτη από το Ισραήλ. Άντε να πάρουμε καμιά ανάσα, αν και δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ανοιχτοχέρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τουρκική αεροπορική εταιρία με το πανάρχαιο τούρκικο όνομα Pegasus σε δικτυακή της διαφήμιση σε portals ελληνικά, διαφήμιζε: "Οικονομικές πτήσεις για Ινσταμπούλ, Άδανα, Άγκυρα, μέσω Σμύρνης" !!!!!!!!!!!!!!!

    Ξέρουμε για ποιους λόγους την Κων/πολη θέλουν να μας την επιβάλουν σαν Ιστανμπούλ.
    Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιούν τα Άνκαρα και Ιζμίρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λευτεριά, Λευτεριά, θὰ σ' ἀγοράσουν
    ἔμποροι καὶ κονσόρτσια κι ἑβραῖοι.
    Εἶναι πολλὰ τοῦ αἰῶνος μας τὰ χρέη,
    πολλὲς οἱ ἁμαρτίες, ποὺ θὰ διαβάσουν
    οἱ γενεές, ὅταν σὲ παρομοιάσουν
    μὲ τὸ πορτραῖτο τοῦ Dorian Gray.

    Καρυωτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 'Σιγά ρε παντογνώστη
    ιλουμινατι......'

    Ετσι ακριβως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτα η ΕΛΛΑΔΑ και μετά οι συμαχίες της.

    Αν δεν συμφέρει τοτε δεν συμαχείς.

    3 Λύσεις

    1 Συμαχια
    2 εχθρότητα
    3 Τίποτα απο τα 2

    Γνώμη δικιά μου είναι οτι

    δεν υπάρχουν παντοτινές φιλίες στην πολιτική κρατών αλλα παροδικές και μεταβαλόμενες συμαχίες.

    Εκτός και αν είσαι τοσο δυνατός που περνάς την πολιτική σου μόνος σου.

    Αυτό είναι το καλλίτερο γιατί πολλές φορές μας πηδήξανε οι... συμάχοι μας.!!

    Επιμενίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εγινε με την συναγωγη στα Χανια ρε παιδια;
    Ποιος την εκαψε και μαλιστα δυο φορες;
    Τους πιααασανε; Ποιοι ησαντε;
    Χρυσαυγιτες; ή εβραιοαυγιτες;
    Για λεγετε μου να μαθω κι εγω.

    Να φωναξουμε τους ισρααλητες τωρα ναρθουνε με τις μπουλντοζες τους να παρουνε τα μπαζα.
    Εχουνε εμπειρια αυτοι απο τα γκρεμιζματα των Παλαιστινιακων σπιτιων με τις οικογενειες μεσα.

    Ντακγλας Φαϊθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3:08 π.μ.

    Δεν θα είχα αντίρρηση να μαζέψουν κανένα μπάζο σαν κι εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Zulu

    Ναι, να είσαι καλά! Pegasus την λέγαν.

    >Ξέρουμε για ποιους λόγους την Κων/πολη θέλουν να μας την επιβάλουν σαν Ιστανμπούλ.
    Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιούν τα Άνκαρα και Ιζμίρ;<

    Μα δεν θέλουν να μας επιβάλουν (οι Τούρκοι εννοείς;), άλλωστε Ankara και Izmir λένε. Και διεθνώς όλοι Istambul την ξέρουν την πόλη και στα εισιτήρια όλων των εταιρειών έτσι γράφεται. Απλώς, στην Ελλάδα δεν την λέμε έτσι. Άκουσες ποτέ κανέναν να σου πει ότι πήγε ταξείδι στην ιστανμπούλ για να δει την Αγιά Σοαφιά και να ψωνίσει και κανένα φτηνό δερμάτινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OPSOMETHA! OPOU AKOUS POLLA KARASIA KRATA MIKPO KALATHI OPOS EXO KSANPEI FILIKES SXESEIS ME OLOUS PLIN TOURKON KAI SKOPIANON KAI ISOS ALVANON ALLA TYFLI EMPISTOSYNI SE KANENA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 11 Φεβρουαρίου 2010 10:22 π.μ.

    Γυρω-Γυρω ολοι και στην μεση ο Σαγιαν!!!
    Ελληνες δεστε τους μυγιασμενους και ανεπιθυμητους Σαγιανιμ εν δρασει!!

    ----------------------------------
    (Για να μην ξεχνιωμαστε)
    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    Εβραιοι χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html


    Νταγκλας Φαϊθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι στους αντισημίτες και στους ανθέλληνες! που κυκλοφορούν στο blog

    - Ποιοι άραγε (ημιμαθείς και φανατικοί) αγγλόφιλοι, αμερικανόφιλοι, ισλαμόφιλοι είναι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γυρω-Γυρω ολοι και στην μεση ο Σαγιαν!!!
    Ελληνες δεστε τους μυγιασμενους και ανεπιθυμητους Σαγιανιμ εν δρασει!!

    ----------------------------------
    (Για να μην ξεχνιωμαστε)
    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    Εβραιοι χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    υπερβολές ενος φαντασιόπληκτου ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚOY ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ όπως η αφεντιά μου!Σαφως και ειμαι φασίστας KAI ΕΧΩ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ "ΔΙΔΑΣΚΩ ΙΣΤΟΡΙΑ"!
    Νταγκλας Φαϊθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.