9/2/10

Το θρήσκευμα του Ομπάμα και ο κ. Χρυσοχοΐδης

Αναταραχή προκλήθηκε από μια φράση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος αναφερθείς στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι «είναι μουσουλμάνος» (ενώ ανήκει σε χριστιανικό δόγμα).

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος παρενέβη για να ζητήσει να αποφεύγονται οι αναφορές στο θρήσκευμα αρχηγών κρατών διότι μπορεί να υπάρξουν λάθη. «Αλλωστε ο κ. Ομπάμα είχε ο ίδιος θυμίσει ποιο δόγμα πρεσβεύει» πρόσθεσε, ζητώντας να παραλειφθεί από τα πρακτικά η σχετική αναφορά. Στο θέμα παρενέβη ο κ. Καρατζαφέρης επισημαίνοντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι «αν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, δείχνετε πόσο επικίνδυνος είστε και δεν συγχωρείστε, και μάλιστα ένας υπουργός που ταξιδεύει τόσο συχνά στις ΗΠΑ». ΒΗΜΑ

Έντονη αντιπαράθεση Χρυσοχοΐδη με Καρατζαφέρη στη Βουλή«Πυρά εκατέρωθεν» ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς.

Οι αιτιάσεις του κ. Καρατζαφέρη ότι το 60% των κακουργηματικών πράξεων στην χώρα μας γίνεται από μετανάστες, καθώς και ότι υπάρχει ο κίνδυνος με το νέο νόμο για τους μετανάστες να πολιτικογραφηθούν Έλληνες 500.000 μουσουλμάνοι, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη που τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται σκόπιμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την πρότασή του για δημοψήφισμα, καλώντας και την Αριστερά αυτή τη φορά να την υποστηρίξει. Κάλεσε την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει τι προτίθεται να κάνει με το ένα εκατομμύριο των υπόλοιπων μεταναστών που δεν θα νομιμοποιηθούν, ενώ την επέκρινε γιατί υποστηρίζει την ενταξιακή προοπτική της Τουρκίας, όταν η τελευταία δεν σέβεται την υπογραφή της.

Απευθυνόμενος δε, προσωπικά στον κ. Χρυσοχοΐδη και χαρακτηρίζοντας τον «υπουργό Προστασίας αριστερού πολίτη» και «αγαπημένο των Αμερικανών», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι οι Αμερικανοί δεν δίνουν ακόμα βίζα σε Έλληνες πολίτες, συνδέοντας το με το νέο νόμο για το μεταναστευτικό.

«Θα πηγαίνουμε στη Νέα Υόρκη και θα είμαστε τριτοκοσμικοί. Παράρτημα της Αλ Κάιντα θα είμαστε, όταν 500.000 μουσουλμάνους τους κάνουμε Έλληνες. Σε μια πολυκατοικία δεν έχουν δικαίωμα οι ενοικιαστές και ψηφίζουν οι ιδιοκτήτες. Εσείς τους βάζετε συνιδιοκτήτες. Δεν ξέρω πόσους ακόμα μετανάστες θα νομιμοποιήσετε. Με το νόμο που φέρνετε, 500.000 μουσουλμάνοι και 200.000 μετανάστες, μπορεί να προκύψει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μουσουλμάνος εκ Τουρκίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης που ζήτησε και πήρε το λόγο κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι υπερέβη τα εσκεμμένα στο κοινοβούλιο. «Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Αν οι Αμερικανοί θεωρούν ότι έχουμε 500.000 μουσουλμάνους, προφανώς το ακούνε από εσάς, γιατί εμείς λέμε ότι έχουμε 60.000», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Στο σημείο αυτό ο κ. Χρυσοχοΐης και αφού τόνισε ότι η χώρα μας παλεύει για μια ευρωτουρκική συμφωνία σε ότι αφορά τη λαθραία μετανάστευση, σημείωσε: «Μουσουλμάνο πρόεδρο έχουν οι ΗΠΑ, ως προς τι αυτά που λέτε ότι δεν δίνουν βίζα».

Η αποστροφή αυτή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, που παρότρυνε: «να είναι πιο προσεκτικές οι αναφορές μας για να μην κάνουμε λάθος σε σχέση με την πίστη και τα δόγματα στα οποία ανήκουν αρχηγοί άλλων χωρών. Ο Ομπάμα είχε ο ίδιος θυμίσει πιο δόγμα πρεσβεύει», πρόσθεσε ο κ. Πετσάλνικος.

Παίρνοντας εκ νέου το λόγο ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Η επιπολαιότητα δεν συγχωρείται σε υπουργό».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

30 σχόλια:

  1. Αυτα παθαινεις για να κανεις παρεα τον ΓΑΠ.

    Η βλακεια ειναι κολλητική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιπαρερχομαι τον φαιδρο ροδακινο συλλεκτη εξ ημαθιας ορμομενο και πρωτο καλαμοκαβαλαρη ,που τον εβαλε στην θεση του ο....πετσαλνικος και θελω να αναφερω οτι πρωτη φορα ακουσα απο τον καρατζαφερη εχθες σε ανοιχτη ομιλια να επιβεβαιωνει αυτο που σαν εκτιμηση μονο ακουγοταν δηλαδη τον κινδυνο θερμου,δεν ξερω ποσο, επεισοδιου τη ανοιξη με τον βεζυρη της αγκυρας? το σαιτ τι εκτιμηση κανει επι του προκειμενου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός των Αμερικανών είναι το χρήμα και η ισχύς.

    Η Αμερική είναι η χώρα των εγκληματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε Χρυσοχοιδη, αλλα μην ξεχνας οτι σε 4 χρονακια ισως και λιγοτερο δεν θα εισαι πια υπουργος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kώστα επίτρεψε μου να σου πώ ότι και ο Κος Καρατζαφέρης τα έκανε το ίδιο θάλασσα.Μάλλον ξέχασε το τηλεγράφημα με τις ευχές πρός τον Τούρκο ηγέτη των Πρασίνων Οικολόγων της Γερμανίας , την επερώτηση για το τζαμί των Ελλήνων Μουσουλμάνων και την επερώτηση για το νεκροταφείο των Ελλήνων Μουσουλμάνων.

    Τρικυμία εν κρανίω άπασας πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που πέραν κάθε αμφιβολίας θα πρέπει να θεωρείται, υποτακτικό όργανο ξένων δυνάμεων και ανθελληνικών ιδεολογιών είπε:

    "Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Αν οι Αμερικανοί θεωρούν ότι έχουμε 500.000 μουσουλμάνους, προφανώς το ακούνε από εσάς, γιατί εμείς λέμε ότι έχουμε 60.000», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης".

    Τήν ίδια ώρα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, η υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ κα ΤΖΑΚΡΗ ομολόγησε μετά από πιέσεις ότι πρόκειται να χορηγηθεί η ιθαγένεια σε 660.000 αλλοδαπούς!!

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, είναι λοιπόν και μέγας ΨΕΥΤΗΣ, εκτός από ανημέρωτος για θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής. Η απόλυτη ξεφτίλα, η σύσταση του Προέδρου της Βουλής να μη γραφούν στα πρακτικά τα λεγόμενα του.

    Σε αυτόν και σε όλους τους άλλους, όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ δεν έδωσαν καμία λευκή επιταγή. Η βάση του ΠΑΣΟΚ βράζει ήδη. Πολλοί αμφισβητούν πλέον ανοικτά τις πραγματικές προθέσεις τους για τον "εναρμονισμό" της χώρας μας στο πνεύμα της Νέας Τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω-πώ, είπε το αφεντικό μουσουλμάνο!

    Λέτε να τον απολύσει?

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας καταλάβει καλά το ΠΑΣΟΚ οτι όσους ψήφους θα πάρει(περιστασιακά,απο τους μετανάστες) διπλάσιους θα χάσει απο τα σπλάχνα του!!

    Οι ψηφοφόροι είναι δεδομένοι αλλα σε τέτοια θέματα οργίζονται ,
    και στην καλλίτερη περίπτωση μαυρίζουν ένα ...νέο... κόμα.

    Επιμενίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Καυκάσιος: Kώστα επίτρεψε μου να σου πώ ότι και ο Κος Καρατζαφέρης τα έκανε το ίδιο θάλασσα."

    Θέλει να κρυφτεί (ο Νεοδημοκράτης) και η χαρά δεν τον αφήνει.

    Ο βήχας, το χρήμα, και οι πολιτικές προτιμήσεις δεν κρύβονται.

    Από Βορρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιμενίδη, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Ο Ελληνικός λαός είναι αποκοιμισμένος και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ούτε θα μαυρίσει φυσικά κανένα πασόκ, για αυτά τα θέματα. Αν επρόκειτο να κοπεί κανα 50αρικο απο τη σύνταξη ή το μισθό ναί ενδεχομένως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέραν της πολιτικής τοποθετήσεως του ανδρός υπάρχουν τα εξής δεδομένα
    1ον η Τουρκία έχει ξεκινήσει πολιτική κλεισίματος των ανοιχτών μετώπων με α)Ρωσία β)Αρμενία γ)με Συρία δ) PKK (αποτυχούσα προς το παρόν) με σχετικά καλά αποτελέσματα .
    2ον έχει εξασφαλίσει από την Ε.Ε. και τα κονδύλια και την ατιμωρησία όπως είδαμε στα Ιμια προ πολλού
    3ον έχει αποσυνδεθεί , δεν ξέρω σε ποιο βαθμό , από την αμερικανική και ισραηλινή εξάρτηση ,για τους δικούς του λόγους ,που οι ασχολούμενοι γνωρίζουν.
    4ον η οικονομική κατάσταση της οικονομίας μας ,σε συνδυασμό με την πολιτική της ηγεσία ,την κάνουν ευάλωτη σε κάθε είδους πιέσεις για παραχωρήσεις
    5ον συνεχώς εντείνει την πίεση προς αιγαίο και Θράκη αδιαφορώντας για κάποιου είδους (?) συνέπειες.
    Η αλλαγή της φύσεως του τουρκικού κράτους από πλήρως στρατοκρατικό σε ένα μίγμα θεοκρατικό-αστικό το αποδεσμεύει από τον κίνδυνο κατάρρευσης του σε περίπτωση ήττας (Αργεντινή , Ελλάδα)
    Δεν γνωρίζω αν ο Ερντογαν τολμήσει να κάνει πόλεμο , αλλά οι οιωνοί είναι ,για την ώρα , μαζί του και η καλλίτερη περίοδος είναι ο Απρίλης η’ ο Ιούλιος..
    Σ’ ΑΥΤΑ θα ήθελα μια άποψη από εσάς ακόμη και αντίθετη αλλά δικαιολογημένη.
    Ευχαριστώ και συγγνώμη αν μακρηγόρησα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ψεμματα του Υπουργου Προστασιας Αριστερου Πολιτη:

    1.Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μουσουλμάνος (!)
    2. Στην Ελλάδα ζουν μόνο 50.000 μουσουλμάνοι (!!!!)
    3. Οι αλλοδαποί εγκληματίες στην Ελλάδα δεν είναι μετανάστες (και τι είναι δηλαδή;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο/Η bio είπε...

    Ως Έλληνας εθνικιστής που κατανοεί ότι η χώρα του βρίσκεται υπό κατοχή ξένης δύναμης ωφείλω να πω πως προσβάλλομαι βαθύτατα που οι δυνάμεις κατοχής επέλεξαν για Υ.ΠΡΟ.ΠΟ αυτό το διανοητικά ++++ άτομο. Μα για τόσο ζώα μας έχουν;

    Ρεσιτάλ ++++ έδωσε ο Κοεν-τζόγλου (κατά κόσμον Χρυσοχοίδης) κρυπτοεβραίος από τη Βέροια.


    Δείτε εδώ το βίντεο με τις πολλαπλές +++++ Κοεντζόγλου

    http://www.youtube.com/watch?v=-4CfCDFmRh0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. bio
    βρίζοντας τον υπουργό ή τον οποίονδήποτε, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φάμε καμιά μήνυση, να κλείσουμε το ιστολόγιο και να χάσουμεένα πολίτιμο πατριωτικό βήμα, που αγωνιστήκαμε χρόνια να δημιουργήσουμε.


    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιτάχτε τίς φωτογραφίες στο τοῦ
    Bernard-Henri Lévy Γάλλος ὑποτίθεται φιλόσοφος
    καί τοῦ Κοεντζόγλου πού λέτε καί ἐσεῖς ...
    οὑνα φάτσα οὕνα ράτσα ...

    Καμιά ἀπορία γιατί θέλουν τούς ξένους στήν ἑλλάδα.

    Καί παιδιά τό πρᾶγμα θά εἶναι πολύ σκληρό καί μέ ἕνα γύρο μόνο. Ἔχουν παίξει ὅλα τους τά λεφτά σ᾽ ὅλες τίς χῶρες παντοῦ ὅλοι οἱ λάοι τό λένε -- ἤ ἐμεῖς ἤ αύτοί ...
    Θά εἶναι παγκόσμιο ὅταν ἀρχίσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ?ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η Ν. Δ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ......ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2010 6:26 μ.μ
    Νευρικότητα, νευρικότητα, στήν Ούάσιγκτον κάποια θεματάκια ἐκεῖ κάτω πρέπει νά κλείσουν μέ to giorgo στό τιμόνι καί γρήγορα ἐμᾶς ὄμως τελαυταῖα μᾶς ἔχει φύγει ἡ νευρικότητα. Ἔτσι δέν εἶναι ...

    ΥΓ, Ἔχετε δίκιο γιά τά ὑβριστικά μυνήματα. Καί ἐγώ τά παίρνω στό κρανίο -καί στέλνω μερικά- ἀλλά δέν μέ πειράζει ὅταν τά κόβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή βλέπω αρκετοί ασχολείστε με κάτι ανούσιο, δλδ το ότι ο Χρυσοχοίδης έκανε έλα λάθος και εσείς το μετατρέψατε σε μέγα σφάλμα πείτε μου εσείς ποιος δεν κάνει λάθος. Μήπως αυτός που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του? Και επειδή είδα ότι το είπε ο Καρατζαφέρης όσοι τον έχετε παρακολουθήσει έχει αναφερθεί σε διάφορα πρόσωπα με αισχρές λέξεις που δεν λέγονται ούτε κατ'ιδίαν, αυτό είναι σεβασμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν είμαι ΛΑΟΣ αλλά ο Καρατζαφέρης είχε δίκιο λέγοντας ότι ο γκόλντεν είναι υπουργός προστασιας του αριστερού πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο χωριό καταγωγής μου στη Κεντρική Μακεδονία λέγουν "Τον λύκο τον εκούρευαν και αυτός φώναζε ... παν τα πρόβατα !"

    Τι τους έπιασε, με τέτοια τρομερά οικονομικά προβλήματα, να θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν με ένα εξόφθαλμα ... κομματικό θέμα [θέλουν να ψηφοθηρίσουν με τις ψήφους τον "ιθαγενοποιηθέντων λαθρομεταναστών", όπως θέλουν και το ΚΚΕ και το Σύριζα !) ενώ μένεται η οικονομική θύελλα ;

    Εδώ κινδυνεύει η χώρα να κάνει στάση πληρωμών ..... κινδυνεύει η χώρα να χρεωκοπήσει !

    Αχ άτιμη Νεοδημοκρατία που μας έφερες πάλι όλο αυτό το ... μάζεμα.

    Τουλάχιστον ο πατέρας του ήταν πιό πατριώτης από τον γυιό !

    Ερώτηση: Οι ιθαγενοποιηθέντες λαθρομετανάστες όταν θα πέρνουν την Ελληνική ιθαγένεια θα ορκίζονται , όπως γίνεται στις ΗΠΑ, ότι σε περίπτωση πολεμου θα πολεμήσουν κατά της πατρίδας καταγωγής τους ;;;

    Ο ΓΑΠ έχει δώσει αυτόν τον όρκο, όπως τον είχε δώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν έγινε Αμερικανός πολίτης ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτός, ο Μιχαλάκης, δεν είναι που έκλεισε την "17Ν" στην φυλακή; Διάνοια, δεν το συζητώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. LOGIA MEGALON ANDRON!!!
    ELLAS 2010 A.D.

    TADE EFI VRAHMAPOUTRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ.Καλεντερίδη

    Έχετε απόλυτο δίκιο, παρασύρθηκα...ζητώ συγνώμη και καλά κάνατε και αποσύρατε το σχόλιο μου. Αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Προσβάλλομαι βαθύτατα που επιλέχθει ένα τέτοιο άτομο για αυτή τη θέση.
    Οι μαριονετίστες πρέπει να μας έχουν σε πολύ χαμηλή εκτίμηση για διορίσουν υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ ένα τέτοιο άτομο.

    Παρακαλώ προσέξτε τις πολλαπλές γκάφες μέσα σε 3-4 λεπτά ομιλίας

    http://www.youtube.com/watch?v=-4CfCDFmRh0&feature=player_embedded

    1. Ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος.
    2. Οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα είναι 50.000 (λιγότεροι και από τους μουσουλμάνους της Θράκης δηλαδή).
    3. Οι αλλοδαποί κακοποιοί δεν είναι μετανάστες, απλά είρθαν στη χώρα (πλήρης σύγχυση εννοιών και ιδεών...)
    4. Το ΛΑ.Ο.Σ. δίνει πληροφορίες στους Αμερικάνους ότι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα είναι 500,000. Ευρωπαίοι και αμερικάνοι δεν έχουν δηλαδή δικές τους υπηρεσίες, περίμεναν το ΛΑ.Ο.Σ. Αντίστοιχα νούμερα και πιό μεγάλα δίνουν και οι διάφορες ισλαμικές κοινότητες στην Ελλάδα. Ας ρωτήσει ο κ. υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ την υπάλληλο του και σύμβουλο (...) Βούγια Αφροδίτη Αλ Σάχλεχ που κάνει παρέα με πακιστανούς να του πει τι στοιχεία δίνει η αυτοαποκαλούμενη πακιστανική κοινότητα Ελλάδος.
    5. Η χώρα λέει ο υπουργός δυσφημείτε από τη "φήμη" ότι έχει 500.000 μουσουλμάνους. Σε αυτό δε διαφωνώ αλλά αναμένω τις εγχώριες μουσουλμανικές οργανώσεις και το τΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν. Είναι ισλαμόφοβος ο υπουργός;
    6. Κατηγορείτε από τον υπουργό το ΛΑ.Ο.Σ. και όποιος κρίνει αρνητικά τα καραγκιοζιλίκια της ελληνοτουρκικής "προσέγγισης" ως υπονομευτές της χώρας διότι αν δε συνεχίσουμε να στήρίζουμε άνευ όρων τους Τούρκους στην ΕΕ θα μας "μπουκώσουν" με λαθρομετανάστες. Δηλαδή ο υπουργός παραδέχεται ανοιχτά ότι εκβιαζόμαστε από τη Τουρκία και κάνουμε το χατήρι της επειδή μας εκβιάζει με τους λαθρομετανάστες
    7. Ως συμπλήρωμα στα παραπάνω αναρωτιέται κανείς τι παραπάνω πρέπει να κάνει η Τουρκία για να μας μπουκώσει με λαθρομετανάστες; Να τους ρίχνει με αλεξίπτωτα στην Αθήνα;

    Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τέτοια απίστευτη σωρία απίθανων γκαφών-δηλώσεων μέσα σε 3-4 λεπτά ομιλίας. Πρόκειται για Ρεκόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξεφτίλα. Αυτοί υποτίθεται ότι είναι σοβαροί πολιτικοί που κυβερνούν τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το "Κοεντζόγλου" πόθεν προκύπτει και τι σημαίνει τελικά; Το είδα σε μερικά ... "ποιοτικά" blogs, τύπου ... "TARGET" (έχω την αίσθηση ότι πολλοί σχολιαστές εδώ προέρχονται απ' εκεί, αν κρίνω από το επίπεδο), και ειλικρινά δεν βγάζω νόημα. "Τούρκογλου", "Μπεν Ζελού"..., μα είναι επίπεδο σχολίων αυτό;

    Υπάρχουν ιστολόγια, τα οποία ούτε μετριασμούς έχουν, ούτε σβήνουν κι όμως το επίπεδο των σχολιαστών είναι σοβαρό. Καμμία σχέση με τούτο εδώ μέσα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σταθείτε ρε καλόπαιδα...η αλήθεια είναι πώς κι εμένα 'κάποιος' μού 'σφύριξε' πώς ο κύριος πλανητάρχης είναι μουσουλμάνος. κρυφομουσουλμάνος θέλετε; έστω... αυτό θά εξηγήσει πολλά από τά επερχόμενα.θυμηθείτε το.Άν δέν,τότε γιά άλλη μιά φορά θά αναγκαστώ νά παραδεχτώ τήν γραφικότητά μου,τήν οποία δέν κρύβω άλλωστε.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Γραφικός

    Ότι ο Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα είναι κρυπτομουσουλμάνος είναι κάτι που ακούγεται πολύ καιρό τώρα. Το να το πεις εσύ και εγώ δεν έχει σημασία. Το να ξεφύγει του Γεωργιάδη στην εκπομπή του είναι ατόπημα όχι όμως σοβαρό. Αλλά όταν υπουργός της κυβέρνησης μιας σοβαρή χώρας (λέμε τώρα) κάνει τέτοιο απίστευτο ατόπημα, ειδικά δε όταν το ζήτημα είναι "καυτή πατάτα" τότε μιλάμε για τραγέλαφο. Από κάτι τέτοια γίνονται διπλωματικά επεισόδια. Εάν μαθευτεί παραέξω και το πάρουν τίποτα αμερικάνοι συνομωσιολόγοι θα αρχίσουν να πλάθουν σενάρια και μπορεί το ζήτημα να τραβήξει μακριά...

    Ο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ νομίζω έχει πλέον ξεπεράσει τα εσκαμμένα, σε μια κυβέρνηση η οποία είχε έστω και επίφαση σοβαρότητας με τα όσα απίστευτα έχει κάνει θα είχε εκπαραθυρωθεί. Αλλά το αστείο είναι πως σε σχέση με άλλους στη κυβέρνηση Γιωργάκη δείχνει σοβαρός!

    Βρισκόμαστε στο Ναδίρ κύριοι. Ουδέποτε η χώρα είχε πιό καταστροφική κυβέρνηση...Εντός 2010 οι άνθρωποι θέλουν να τελειώσουν τον Ελληνισμό. Ο συνδυασμός Λαθρονομοσχεδίου, Καλλικράτη και εκλογονόμου θα τελειώσουν την Ελλάδα ολοκληρωτικά σε βάθος χρόνου 20-30 ετών.


    @ανώνυμο 12:16 μ.μ.

    Τι καιρό κάνει στο Brooklyn;
    Άσε φιλαράκι εδώ είμαστε υποψιασμένοι. Τράβα αλλού να πουλήσεις φούμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δυστυχώς κύριοι, όποιος νομίζει ότι ο Έλληνας θα "ξυπνήσει" και θα "μαυρίσει" τον George στις επόμενες εκλογές (όποτε κι αν γίνουν) επειδή ελληνοποίησε 650.000 αλβανο-πακιστανούς πιστέυω ότι απατάται οικτρά!...Ο ΝΕΟ-Έλληνας είναι πλέον τόσο αποχαυνωμένος και τόσο προσηλωμένος στην "παράταξη" (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που δεν συγκινειται με τίποτα!
    Και το 1996 έτσι λέγαμε για τον Mr ελαιοπαραγωγό λόγω των Ιμίων και τι έγινε;...Βγήκε και μάλιστα πανυγηρικά!...και μετά τον Οτσαλάν ξαναβγήκε! Δυστυχώς οι Έλληνες είναι σχεδόν νεκροί και δεν το'χουν καταλάβει γιατί ασχολούνται με το να μη τυχόν και χάσουν κάποιο επίδομα ή πως θα τρυπώσουν στο δημόσιο!
    Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία!
    Κι εγώ ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.