8/2/10

Η περίπτωση της κ. Δραγώνα ακυρώνει τις 'καλές πρoθέσεις' της κυβέρνησης για διαφάνεια και αξιοκρατία.


Κόλαφος για την κυρία Δραγώνα! Στερείται βασικού τίτλου σπουδών, βεβαιώνει το ΔΙΚΑΤΣΑ!
Έκθετη είναι η κυρία Δραγώνα, αλλά και εκείνοι που την εξέλεξαν καθηγήτρια, από τη στιγμή που αποκαλύπτεται, σύμφωνα με τη βεβαίωση του ΔΙΚΑΤΣΑ, ότι δεν έχει βασικό τίτλο σπουδών! Δημιουργείται τεράστιο ηθικό και πολιτικό, αλλά και νομιμότητας θέμα από τη στιγμή που η κυρία Δραγώνα είναι ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Και δεν έπρεπε να υπάρχει καμία σκιά στους τίτλους σπουδών της… Τώρα τι θα απαντήσει σ’ εκείνους που δεν έχουν βασικό τίτλο σπουδών και πρέπει να ξανακάτσουν στα θρανία;
Το έγγραφο του ΔΙΚΑΤΣΑ διαψεύδει και τους ισχυρισμούς που έχει προβάλει, ότι εκείνη την εποχή το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν έπραττε όπως σήμερα. Έπραττε και καλοέπραττε. Υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα συναδέλφων της με τα ίδια προσόντα που αναγκάστηκαν να δώσουν μαθήματα ή να επαναλάβουν από το Α’ έτος μαθήματα (4 χρόνια, όπως η Αννούλα Βεγλερή, που είναι της ίδιας με την κ. Δραγώνα χρονιάς…). Απλούστατα, η κυρία δεν το έπραξε.
Το σημαντικότερο είναι ότι με αυτόν τον τίτλο η εκλογή της ή οι εκλογές της ήταν ΑΚΥΡΩΣΙΜΕΣ στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είτε λοιπόν δεν είχε συνυποψήφιο ή κανένας άλλος που να έχει έννομο συμφέρον δεν προσέφυγε στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, οπότε ήταν 100% βέβαιη η ακύρωση της εκλογής, ή υπήρξε συνυποψήφιος που πείστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Αλλά και να είχε ακυρωθεί όπως του Λιάκου, πάλι θα τη διόριζαν… Αυτά για την ευνοιοκρατία, η οποία περιέργως σε άτομα με την αυτή ιδεολογική απόκλιση εφαρμόζεται…
Πηγή: ΠΑΡΟΝ

31 σχόλια:

  1. Τέρμα στην αναξιοκρατία. Τέρμα στους κουμπάρους.

    ΠΑΣΟΚ. Δύναμη ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έλεγε ο Νεοκλής Σαρρής. Η κ. Διαμαντοπούλου έκανε πως δεν άκουγε... Τα "δικά μας" πράσινα παιδιά.

    http://www.youtube.com/watch?v=0vR6Lzff_Ng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βιογραφικά τους μέσα, βρε ουστ κωθώνια...

    Γιατί τέτοια αγωνία να διοριστεί η κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τι να πείς?
    Και άλλοι χιλιάδες που ξενιτευτήκαμε και επιστρέψαμε πίσω αρνούνται πεισματικά να μας δώσουν μια αναγνώριση που τι δικαιούμαστε μόνο και μόνο για να κατέχουμε τον επίσημο τίτλο της επιστήμης που σπουδάσαμε και όχι να μπούμε σε κανένα δημόσιο. Και κάποιους άλλους τους βάζουνε ειδικούς γραμματείς σε κρίσιμες θέσεις... Και ύστερα λένε πως έφεραν επανάσταση στο δημόσιο τομέα και με το νέο τρόπο αξιολόγησης και πρόσληψης στελεχώ. Μας δουλεύουν..
    Είναι σκέτη κοροϊδία τελικά!!!
    Για άλλη μια φορά λυπάμαι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI EGINE PSEUTOKATHIGITRIA PSEUTOdiaXIRISTRIA 17.000.000 europoulon ta opoia diethese gia tin mousoulmaniki meionotita periorizontas ta xrimata gia oles tis ales katigories paroti oi mathites ton alon itan polaplasioi afti kyria afou adikise kapoin kai tou pire tin thesi meta adikise ki tous xilliades mathites pros ofelos ? ton mousoulmanopaidon .Eidame to vivlio pou egrapse me tin voithia tou tourkou kathigiti tin andistixi ekdosi tourkikou vivliou leo mipos voithise kanena tourko kathigiti na grapsi tourkiki istoria Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αναγνώριση πτυχίών των σχολών έγινε έμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δραγωνες και Γιωργακηδες
    τ' αξιζουν τουτου του λαου. Γιατι αν δεν του αξιζαν δεν θα τους ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aνώνυμε 08 Φεβρουαρίου 2010 2:50 μ.μ.
    δεν έγινε έμμεσα.
    Το έγγραφο που της αναγνωρίζει το διδακτορικό, λέει ξεκαθαρα ότι "ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ".
    Η περίπτωσή της είναι σκανδαλάρα πολλών μεγατόνων.
    Πρέπει να γίνει προσφυγή εναντίον της και να της ζητηθούν πίσω τα λεφτά που ή΄ρε από το δημόσιο ή από τα προγράμματα.
    Το σημαντικότερο, ποιοί είναι εκείνοι οι κύκλοι που την στηρίζουν;
    Είναι σκοτεινοί κύκλοι, που την έκαναν βουλευτή επικρατείας, γενική γραμματέα του Παιδείας και εκ των διαχειριστών 16.000.000 ευρώ.
    Ποιοί είναι οι σκοτεινοί κύκλοι;
    Όποιος το βρει κερδίζει ένα 'πρόγραμμα' και ένα ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ (γιατί χαιρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Οι αστυφύλακες αγνοούν γιατί φέρουν το εθνόσημο!"

    "ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ,
    ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/2 ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5ΜΜ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ Η ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ(ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ) ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ Κ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: "ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?".ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ& ΚΑΡ.ΣΕΡΒΙΑΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ,ΑΓΝΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ", ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ?ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛ.ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔYΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ."


    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_4774.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι ο λόγος που ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στηρίζει τη Δραγώνα με τακτικές που θα τις ζήλευε και ο Γκαίμπελς;
    Μήπως υπάρχει κάποια σχέση που αφορά στα περιβόητα προγράμματα των 16.000.000 του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, που πληρώνει τα κάθε φασιστοειδές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στήν περίπτωση τῆς Δραγώνα, ὅπως καί σέ χιλιάδες ἄλλες βλέπουμε τό πρόσωπο τής Νέας Τάξης καί αὐτῶν πού θέλουν νά τήν ὑπηρετήσουν. μήν αὐταπατᾶστε νά φωνάζετε ἀξιοκρατία ἀξιοκρατία. Ἰδοῦ τά πρόσωπα πού τήν ὑπηρετοῦν καί ἰδοῦ οἱ μέθοδοι καί οἱ νόμοι -πού δέν ἐφαρμόζονται.
    Καί φαντασθῆτε τί ἔχει νά γίνει ἀκόμα μιᾶς καί δέν ἔχουν ἐπιβάλλει ὁλοσχερῶς τό σύστημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η ''Γομάρα'' δεν έχει πέτσα να παρετηθεί; Τί άλλο πρέπει να βγεί στη φόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ….. ‘’Σπαστή’’ μέση εάν έχεις….,
    που να κάνει επικύψεις….,
    ψυχή, και, με….. σκοτογένεια….,
    ‘’Μπάρμπα’’ –σου μέσα στο Κόμμα….,
    μα και ‘’γλώσσα που να γλύφει’’….,…..
    και μισή, ας, ‘’αλφαβλητα….,…..
    έχεις όλα τα προσόντα….,
    σίγουρα θε να προκόψεις….,
    σαν θα μπεις στην….. ‘’Οικογένεια’’….,….!

    Και δε θα ‘σαι αποπαίδι….,
    που από κάτω απ’ το τραπέζι
    του Αφέντη και ‘’των άλλων’’…..
    ψίχουλα να βρει θα ψάχνει….,…..
    θα ‘σαι μες στη Συντεχνία
    των βαμπίρ…., μικρών, μεγάλων….,
    και ‘’δε θα σε φάει η Αράχνη’’….!

    ….. Εδώ πέρα…., στην τρ Ελλάδα….,
    ‘πού ‘ν’ κι οι άνεργοι αράδα….,
    μόν’, με ‘’μέσον’’ είσαι ‘’μέσα’’….,…..
    κι αν γεννήθηκες με μπέσα….,
    ‘’άει…., φαγώσου στα σκοτάδια’’….,
    μύριες κλίκες κι ομαδούλες….,
    των Κομμάτων παρακλάδια….,….!.....


    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η κ.Δραγωνα πρεπει να φυγη!!!!!ειπαμε οχι στους φανατισμους,οχι στους εθνικιστες,αλλα αυτα που λεει ειναι ηλιθιοτητες!!!!!!οσο κακο κανουν οι φασιστες στην πατριδα αλλο τοσο κανει και η Δραγωνα!σε δημοκρατια ζουμε ο καθε ενας εχει την αποψη του,αλλα ζουμε σε δυσκολη περιοχη,με εχθρους γυρω-γυρω!!!!grevena iq!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω αν το παρόν λέει αλήθεια, που είναι από τις πλέον εγκάθετες εφημερίδες (όπως ο Ριζοσπάστης, ο Ελεύθερος τύπος, και το έθνος...).

    Όμως το ΔΙΚΑΤΣΑ και πλέον το ΔΟΑΤΑΠ, πρέπει να καταργηθούν. Να αφανιστούν τα κτίρια τους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά με δημόσιο ντοματοβολισμό (με σάπιες μουχλιασμένες ντομάτες), όλοι οι υπάλληλοι, από τον μικρότερο μέχρι τον πρόεδρο και μετά παλούκωμα.

    Ο ρόλος τους είναι αντεθνικός. Με τις μεθοδεύσεις τους υποχρεώνουν σε αναγκαστική μετανάστευση χιλιάδες Έλληνες που σπούδασαν στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν.

    Εάν δεν υπήρχε το ΔΟΑΤΑΠ, τουλάχιστον 15,000 με 20,000 Έλληνες που σπούδασαν στο εξωτερικό (ανά ΕΣΣΟ) θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, θα κατατάσσονταν για να κάνουν την στρατιωτική τους θητεία και θα πρόσφεραν καινούργιες γνώσεις στην Ελληνική αγορά και οικονομία.

    http://dikatsadoatap.blogspot.com
    http://dikatsadoatapuk.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενώ λέγονται και γράφονται αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παρεμβαίνει κανείς εισαγγελέας. Είναι το ΔΙΚΑΤΣΑ υπεράνω του νόμου; Μέχρι πότε θα ζούμε σαν πεμπτοκοσμικό κράτος, στο οποίο θα αλωνίζουν ασύδοτοι οι εκάστοτε ευνοούμενοι των κομμάτων και των κομματαρχών;

    Τελικά, πιστεύω ότι οι Έλληνες φταίμε, ο λαός. Αυτοί απλώς βρίσκουν και κάνουν. Εμείς αδιαφορούμε, δίνουμε συγχωροχάρτι για όλα και στο τέλος πληρώνουμε την νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε παιδια τα πανεπιστημια κανουν ειδικοτητες οχι προσωπικοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 08 Φεβρουαρίου 2010 8:35 μ.μ.

    Ὑπάρχει καταδικαστική ἀπόφαση γιά τό Λιἀκο καί δέν ἐφαρμοζετε 16 χρόνια λένε τί περιμένεις τώρα.

    Καί γι᾽αὐτό ὅταν λέμε προδότες ἐνοῦμε προδότες πού συνεπάγετε ΕΚΤΕΛΕΣΗ γιά ὅλους αὐτούς πολιτικούς στρατιωτικούς δικαστές κλπ κλπ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν δεν υπήρχε το ΔΟΑΤΑΠ, τουλάχιστον 15,000 με 20,000 Έλληνες που σπούδασαν στο εξωτερικό (ανά ΕΣΣΟ) θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, θα κατατάσσονταν για να κάνουν την στρατιωτική τους θητεία και θα πρόσφεραν καινούργιες γνώσεις στην Ελληνική αγορά και οικονομία.

    Φίλε, αν αγαπούσαν την Ελλάδα θα επέστρεφαν για να κάνουν την θητεία τους κι ας μην προσέφεραν τις καινούργιες τους γνώσεις στην ελληνική αγορά και οικονομία.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν βγαινανε στη φόρα όσα κάνουν οι πανεπιστημιακοί τότε κανένας γονιός δεν θα τους εμπιστευόταν το παιδί τους να του μάθουνε γράμματα. Δυστυχώς τα είδα από πολύ κοντά...μακαρι να μην τα έβλεπα και να ήμουν στα σύννεφα...και να διαβαζω τους μεγαλόσχημους Τσούκαλη, Κουλουμπή, Χατζηβασιλείου, Λιάκο, Σβολόπουλο, Ντόκο, Γρηγοριάδη,, Δραγώνα, Φωτάκη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ και να είμαι στον κόσμο μου...δυστυχώς ξέρω τι συμβαίνει...και κατέληξε τακτική καθηγήτρια χωρίς αναγνωρισμένο πτυχίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 6:03 μ.μ., αν είχε 'πέτσα' δεν θα έγραφε πρώτα απ' όλα αυτά που της λένε να γράφει...

    Ανώνυμε 6:51 μ.μ. [Δεν ξέρω αν το παρόν λέει αλήθεια, που είναι από τις πλέον εγκάθετες εφημερίδες (όπως ο Ριζοσπάστης, ο Ελεύθερος τύπος, και το έθνος...)], είχα την εντύπωση ότι οι πλέον εγκάθετες ήταν το Βήμα, τα Νέα, η Καθημερινή, και η Ελευθεροτυπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά θέλω να πω τα εξής σχετικά με το θέμα "Θάλεια Δραγώνα":

    H απόφαση του ΔΙΚΑΤΣΑ που αναγνωρίζει το "διδακτορικό" της Δραγώνα με την υποσημείωση "Η ενδιαφερομένη ΔΕΝ διαθέτει βασικό τίτλο σπουδών" είναι πραγματικά απίστευτη.

    Επειδή είμαι και εγώ παθών, θύμα της "δυσκαμψίας" του ΔΙΚΑΤΣΑ που δεν μου αναγνώρισε βασικό πτυχίο από αναγνωρισμένο(!) εκπαιδευτικό ίδρυμα της αλλοδαπής, αναγκάζοντάς με εν καιρώ να (ξανα)ξενητευτώ, εύλογα -νομίζω- αναρωτιέμαι πώς "τα κατάφερε" η εν λόγω "κυρία". Η απάντηση νομίζω είναι γνωστή, περιττεύει να "τρώω" τον χρόνο σας για κάτι που είναι κοινό μυστικό.

    Όμως, θέλω να σας επισημάνω κάτι που ίσως αποτελεί το κλειδί του μυστικού της "ανέλιξης" της Δραγώνα στην Πανεπιστημιακή κοινότητα (και όχι μόνον).

    Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο "αναγνώρισε" το Διδακτορικό της από το University of Aston, αναφέρεται ο Μανόλης (με όμικρον) Παπαθωμόπουλος. Μιά μικρή έρευνα πάνω στο όνομα αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον γνωστό Φιλόλογο - Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ο Μανόλης Παπαθωμόπουλος, ήταν ένας από τους "έμπιστους" του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου και ένας απ' αυτούς που συνέταξαν στις 2 Σεπτεμβρίου 1974, μαζί με τον Ανδρέα, στο σπίτι του στο Καστρί, την τελική διακήρυξη της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοι δύο ήταν ο Γ. Ζαφειρόπουλος, βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ και ο Δ. Βασιλειάδης. Όλοι τους δε είναι ιδρυτικά μέλη του "γνωστού" ΠΑΚ.

    Επίσης σημαντικό είναι το ότι ενώ η Δραγώνα απέκτησε το πτυχίο της στις 26-4-1984, καταθέτει τα δικαιολογητικά της στο ΔΙΚΑΤΣΑ ένα και πλέον χρόνο αργότερα, δηλ. στις 24-9-1985, ενώ η επιτροπή συνεδρίασε και "αναγνώρισε" το Διδακτορικό της στις 24-1-1986. Το αναφέρω αυτό διότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε (αλλά και το πώς) έγινε πρόεδρος ο Παπαθωμόπουλος στην επιτροπή του ΔΙΚΑΤΣΑ. Είναι προφανές ότι η παρουσία του Παπαθωμόπουλου -ως Πρόεδρου μάλιστα- στην επιτροπή μόνον τυχαία δεν μπορεί να είναι. Μάλιστα η υπόθεσή της διεκπεραιώθηκε σε χρόνο ρεκόρ για τα "ΔΙΚΑΤΣΑϊκά" δεδομένα. Να φανταστείτε ότι εγώ -για να πάρω το... ΟΧΙ- περίμενα περίπου 2 χρόνια η δε υπόθεσή μου εκκρεμεί από το 1993, και μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχω λάβει επίσημη απάντηση για την τύχη της αίτησής μου. Τα όποια σχόλια είναι περιττά.

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. (συνέχεια)

    Τώρα, για να προσληφθεί στο Πανεπιστήμιο κάποιος εκείνα τα χρόνια μας λένε ότι δεν απαιτείτο βασικός τίτλος σπουδών (ολίγον εξωφρενικό δεν νομίζετε;), αλλά μόνο Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό. Σαν να μας λένε ότι ένας γιατρός προσελήφθη σε νοσοκομείο με μόνο κριτήριο το πτυχίο της εξειδίκευσής του, χωρίς δηλαδή απόδειξη ότι έχει φοιτήσει στα βασικά έτη της Ιατρικής Σχολής. Προφανώς η Δραγώνα είναι ένα "φαινόμενο" μάθησης. Πάντως η "κρίση" και πρόσληψή της έγινε από επιτροπή του ιδρύματος. Πόσο διαφανείς ήσαν οι διαδικασίες αποτελεί θέμα προς έρευνα. Περιέργως όμως, η Δραγώνα αρχίζει την "καριέρα" της στο ίδιο Πανεπιστήμιο (Ιωαννίνων) με τον "κύριο" που την "έκρινε" στο ΔΙΚΑΤΣΑ δηλ. τον Παπαθωμόπουλο. Δεν θα εκπλαγώ διόλου αν, εκείνη την περίοδο, ο πρώην "σύντροφος" του "Αντρέα" στο ΠΑΚ, όλως τυχαίως μετείχε, ίσως και ως επικεφαλής της επιτροπής που έκρινε την "επάρκειά" της, κατά συνέπεια δε εισηγήθηκε την πρόσληψή της Δραγώνα ως καθηγητρίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

    Επίσης, πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Δραγώνα, ενώ σήμερα "είναι μαζί" (συζεί, παντρεμένη, κανείς δεν γνωρίζει) με τον Νίκο Μουζέλη, (γνωστό κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ), εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το όνομα του (πρώην συζύγου της), Γιώργου Δραγώνα, ο οποίος ήταν συμμαθητής του Γ. Παπανδρέου (με τον οποίο και διατηρεί στενές σχέσεις) στο Κολέγιο (αμφότεροι μέλη της περίφημης "Τάξης του 1971"). Μάλιστα ο "πολυμήχανος" εκδότης Γιώργος Δραγώνας, είναι σήμερα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού. Ρίξτε μιά ματιά στο βιογραφικό του (http://www.ekethech.gr/?action=paging&cat_id=1_18_90&code=61) και θα καταλάβετε. Προφανώς η εναλλασσόμενη "γαλαζο-πράσινη" διαπλοκή δεν χρειάζεται το δαιμόνιο του Sherlock Holmes για να αποκαλυφθεί. Και, έτσι, "για να δέσει το γλυκό" μιά απλή έρευνα στο google θα σας εντυπωσιάσει με τα "διαπιστευτήρια" του (νυν) ετέρου ημίσεως της Δραγώνα, ο οποίος -τελείως συμπτωματικά- είναι κολλητός του απίθανου αυτού πρωθυπουργού που το βράδυ των Ιμίων αντί να υπερασπίσει την Ελλάδα προτίμησε να ευχαριστήσει τον ...Clinton.

    Τώρα, η πορεία του Παπαθωμόπουλου είναι γνωστή, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με το όνομά του. Είναι "σάρκα εκ σαρκός" του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο και η Δραγώνα μόνο που ως ολίγον νεότερη (είναι σχεδόν συνομήλικη του ΓΑΠ του νεοτέρου, λίγο μικρότερη) προφανώς δεν εμφορείται από την ρήσιν του Ανδρέα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" παρότι βρήκε όλες τις πόρτες διάπλατα ορθάνοιχτες με αποτέλεσμα, τόσα χρόνια να μην έχει παράξει έργο προς όφελος της Ελλάδος ενώ εξακολουθεί και σιτίζεται πλουσιοπάροχα από εμάς τους Έλληνες και το υστέρημά μας.

    Συμπέρασμα: Όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" δεν είναι τίποτε άλλο από έναν συρφετό ημιμαθών, τεμπέληδων, ανθελλήνων, πρώην κομμουνιστών και νυν εθνομηδενιστών οι οποίοι έκαναν την ιδεολογία επάγγελμα και αφού εξοβέλισαν τον υγιή εθνικό πατριωτισμό ως ιδεοληψία, κατάφεραν, κάνοντας αρκετές μεταξύ τους ..."αλλαξοκωλιές" να μας καθήσουν στον σβέρκο ως καταξιωμένοι πατριώτες, επιστήμονες και πολιτικοί. Προφανώς δε, από κει που είναι τώρα, ΔΕΝ πρόκειται να τους κουνήσει ούτε ο ...Εγκέλαδος.

    Τα σχόλια δικά σας. Αν όντως οι συλλογισμοί μου είναι σωστοί τότε με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι αν δεν καεί η ρίζα της ευνοιοκρατίας και της διαφθοράς, στην Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να δούμε προκοπή, αντιθέτως θα βαδίζουμε νομοτελειακά προς την (αυτο)καταστροφή μας.

    Ευχαριστώ!

    Ένας "μαλάκας" Έλληνας που ψήφισε ΠΑΣΟΚ το 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιδρώνει κανενός το αυτί ;;;Ποιός;; τι ;;;Μακαριοι οι έχοντες και κατέχοντες.. και οι κλεφτοντες(κατα Μπόστ).Εσείς που τους ψηφίσατε να τους λουστήτε.Ομως όλο και περισσότερο εκτιμώ τον Β.Λεβέντη που ευθέως μας έλεγε βόδια, γιατι τι άλλο είμαστε ;;;εκτός από βόδια ;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. OPOS EGRAPSA KAI ETXHES I PEPIPTOSI TIS DRAGONA DIKAOINEI TON SOFOKLI: "GIATI TIPOTA DEN DIAFTEIREI TOUS ANTHROPOUS APO TO PERISSOTERO APO TO XRIMA" AN KAI SINKEKRIMENI "KYRIA" MALLLON EIXE "PROVLIMA" EKS ARXIS: P.X. DEN MPOREI NA DILONEI DEN EIMAI ISTORIKOS KAI DEN GRAPHO GIA ISTORIKA THEMATA EN O SAPO TIN ALLI NA "ASXOLEITAI" ME TIN DIAMORFOSI TIS ETHIKIS TAUTOTITAS THEMA KATEKSOXIN ISTORIKO! EPISI M' OLO TO SEVASMO EPEIDI TYNXANEI NA EXO PARAKOULOUTHISEI MATHIMA TOU K. EUYANTHI XANTZIVASILEIOY KAI TYNXANEI NA EXO PAREVRETHEI SE EKILOSEIS POU EXEI KANEI GIA TIN KYPRO MAS DEN MPORO NA TON KATATAKSO STIN IDIA KATIGORIA ME ton K ANTONI LIAKO (TON OPOIO EIXA TIN ATYXIA NA TON SYNANTISO KATA TIN DIARKEIA TIS POREIAS MOU OS PROPTYXIAKOS KAI (GIA TON OPOIO EXO ORISMENA PROSOPIKA PAPAPONA ALLA AYTO DEN EINAI TIS PARPOUSIS) OPOIOS APO ESA KSEREI THA MPORUSE NA MOU PEI KATI GIA TIN KATAADIKASTIKI APOFASI ENANTION TOU LIAKOU? THA ME ENDIEFERE PARA POLY NA MATHO KAI THA ITAN SIMANTIKO GIA MENA....ELPIZO NA MIN DIMIOURGO KANENA PROVLIMA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν περιμένουν κάποιοι, οι Έλληνες φοιτητές οι οποίοι σπούδασαν στο εξωτερικό να επιστρέψουν για να κάνουν την θητεία τους μόνο και μόνο από αίσθημα πατριωτισμού και αισθήματος ευθύνης, και να πετάξουν στα σκουπίδια όσους κόπους κι αν έχουν κάνει (σε στερήσεις, χρήμα και χρόνο) για να γίνουν καλοί επιστήμονες, να βρούν καλή δουλειά και να φτιάξουν την ζωή τους όπως αυτοί θέλουν, πλανώνται οικτρά.

    Οι ευκαιρίες για ανάδειξή δίνονται με το που τελειώνει κανείς τις σπουδές του, και δεν είναι εκεί να σε περιμένουν όποτε εσύ θα ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου στο μαλακισμένο Ελληνικό κράτος. Προσωπικά θα το κλαίω μια ζωή το ότι επέστρεψα στην Ελλάδα, έκανα την θητεία μου και έμπλεξα με το ΔΟΑΤΑΠ. Στην κυριολεξία έχασα 4 χρόνια από την ζωή μου και κατέστρεψα την καριέρα μου. Τώρα είμαι άνεργος και σκέφτομαι σοβαρά ότι αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Πλέον σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό. Εσείς αν μπορείτε, ζήσετε μόνο με πατριωτισμό. Αλλά μάλλον είστε από αυτούς του κρατικοδίαιτου πατριωτισμού που άμα σας κόψουν τα επιδόματα (ιπταμένων και επικινδυνότητας) ή σας αυξήσουν το όριο συνταξιοδότησης ξαφνικά εξεγείρεστε.

    Ας δούνε όλοι οι ένστολοι την μείωση ή κατάργηση αυτών των επιδομάτων και την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ως μέγιστη πατριωτική πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε (09 Φεβρ.2010,3,56μμ), να είσαι οργισμένος, αλλά γιατί διάλλεξες τους συγκεκριμένους ένστολους για να κλείσεις το σχόλιό σου. Τουλάχιστον αυτοί παίζουν κορώνα-γράμματα κάθε μέρα τη ζωή τους. Τόσοι άλλοι χαραμοφάηδες,τεμπελχανάδες κρατοδίαιτοι δεν σου έκαναν για το φινάλε σου;
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εὐχαριστῶ,τόν ἀνώνυμο 9-2-10 1:48πμ
    διότι μοῦ συμπλήρωσε τό΄΄ληξιαρχεῖο
    μου.Ὅλο αὐτό τό λησταρχεῖο-'αληταρ-
    γιό εἶναι εἰς ἄκρον θρασύδειλον...
    μέ ἀνήσυχον τήν συέίδησιν λόγω τῶν
    βρομερῶν πεπραγμένων των.Διότι,πού
    ξέρεις;Ἡ Κλωθώ τῆς μυθολογίας μας,
    αὐτή πού στρίβει τό νῆμα τῆς ζωῆς,
    κάποτε κατά λάθος τό στρίβει ΄'ανά-
    ποδα ! Καί τότε εἶναι πού θά τούς
    πάρει ὁ διάβολος...Γελιοῦνται ἄν
    νομίζουν, ὅτι θά πέσουν στά μαλακά
    ἀλλά Παπαδόπουλου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κορόνα γράμματα παίζουν την ζωή τους οι πραγματικοί υπτάμενοι και όχι ολόκληρη η μηχανή υποστήριξης της πολεμικής αεροπορίας. Όπως επίσης έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια ταγματάρχες του ΕΣ να πέρνουν κρυφά κατεψυγμένα κοτόπουλα από τα μαγειριά της μονάδας για να ταΐσουν την φαμέλια τους, γιατί πιθανόν έχοντας αγοράσει το τελευταίο υπέρμοντέλο της Μερσεντές η δόση τους είναι 600 ευρώ και βάλε και ζορίζονται να τα βγάλουν πέρα, καθώς επίσης και υπαξ/κούς που λιμπίζονται και κλέβουν τις κούτες με κονσέρβες κασέρι που προμηθευόμαστε από την Αυστρία.

    Άρα σέβομαι απόλυτα τους ήρωες αυτού του τόπου, αλλά δεν θα σεβαστώ τον περίγυρό τους. Όπως υπάρχει στο δημόσιο συρφετός και χαραμοφάηδες, έτσι υπάρχει και στον ΕΣ.

    Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι, εγώ προσωπικά έκανα την επιλογή να επιστρέψω από το εξωτερικό για λόγους πατριωτισμού και επειδή δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να μιλάνε Αγγλικά για μητρική τους γλώσσα, όμως τα εμπόδια που βάζει αυτός ο τόπος σε όσους επιθυμούν να επιστρέψουν είναι τόσο μεγάλα που σε αναγκάζει να νιώθεις πίκρα για την χώρα αυτή.

    Και νιώθεις ακόμη ποιο μεγάλη πίκρα όταν μιλάνε για πατριωτισμό πολλοί εκ του ασφαλούς, έχοντας λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα.

    Είναι προς όφελος της χώρας αυτής να εξαλείψει τα εμπόδια που υπάρχουν σε όσους Έλληνες επιστρέφουν ή επαναπατρίζονται στην Ελλάδα - αν ελαττωθούν τα εμπόδια αυτά πολλοί και θα επιστρέψουν και θα κάνουν την θητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δραγώνα μου,κοκώνα μου!
    (http://3.bp.blogspot.com/_SYRDRclMq4Q/S07iH1Or4PI/AAAAAAAAAEk/75RevMHzbo0/s1600-h/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1+%CE%BF%CE%BB%CE%B1.jpg)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.