6/2/10

Στη Βουλή η ιεροσυλία της Vodafone από τον ΛΑΟΣ

Η αντίδραση στην αντεθνική διαφήμιση κλιμακώνεται, ενώ μέγα θέμα προκύπτει πλέον από τις πρακτικές της εταιρίας, που προκαλεί λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει. Την προσβολή της μνήμης των ηρώων της Επανάστασης του 1821, κατά την πρόσφατη διαφημιστική εκστρατεία της Vodafone, στηλιτεύουν με ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Μαυρουδής Βορίδης και Αθανάσιος Πλεύρης.

Στο κείμενο της ερώτησης, υπογραμμίζεται ότι «κατά την πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Vodafone, εμφανίζονται συναθροιζόμενοι οι ήρωες της Επαναστάσεως του 1821 να κάνουν χρήση καρτοκινητών τηλεφώνων και να συνδέουν την Επανάσταση της Απελευθέρωσης του Γένους με τα νέα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας».

Στο κείμενο της ερώτησης, υπογραμμίζεται ότι «κατά την πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Vodafone, εμφανίζονται συναθροιζόμενοι οι ήρωες της Επαναστάσεως του 1821 να κάνουν χρήση καρτοκινητών τηλεφώνων και να συνδέουν την Επανάσταση της Απελευθέρωσης του Γένους με τα νέα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας».

Οι βουλευτές της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό «αν επιτρέπεται να γίνεται χρήση των Εθνικών μας Συμβόλων και νεκρών Ηρώων μας στις διαφημιστικές καμπάνιες των διαφόρων εταιρειών» και «αν υπάγεται στις αρμοδιότητες του ΕΣΡ ο έλεγχος των διαφημιστικών μηνυμάτων και εάν ναι, γιατί δεν έχει επέμβει ακόμη».

Την ίδια ώρα, η απόπειρα των κερδοσκόπων να θυσιάσουν τα όσια και ιερά της φυλής μας στο βωμό του κέρδους, αλλά και η διακωμώδηση των ηρώων της Επανάστασης του 1821, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ο κόσμος παρακολουθεί εμβρόντητος μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα, να προσπαθούν μέσω των διαφημιστικών τους μηνυμάτων, να υποβάλλουν τους πολίτες σε εθνομηδενιστικές αντιλήψεις.

Η παρουσίαση των ηρώων της Εθνεγερσίας ως «καταναλωτών» υπηρεσιών, οι οποίοι ανταλλάσουν SMS (μηνύματα μέσω της κινητής τηλεφωνίας), εκτός του ότι υποβαθμίζει το σημαντικότερο γεγονός της σύγχρονης Ιστορίας μας, ασεβώντας στη μνήμη των πρωταγωνιστών του, λειτουργεί ισοπεδωτικά, συμβάλλοντας στο γενικότερο μηδενισμό που παρατηρούμε σε καθημερινή βάση γύρω μας.

Και αυτό, δεν φαίνεται πλέον να είναι και τόσο «τυχαίο», ούτε μια απλή επινόηση ενός ευφάνταστου διαφημιστή...
Είναι απαραίτητο η πολιτική της εν λόγω εταιρείας, η οποία δείχνει να λειτουργεί ασύδοτα παραβιάζοντας την κείμενη νομοθεσία (βλέπετε την υπόθεση των υποκλοπών μέσω των ψηφιακών της κέντρων, αλλά και το «σβήσιμο» του καθόλα νόμιμου προστίμου ύψους 75,5 εκατομμυρίων ευρώ που της είχε επιβληθεί), να τεθεί επιτέλους υπό το μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών (που εξαντλούν «αλλού» την αυστηρότητά τους), δεδομένου ότι βλάπτει σοβαρά τη δημόσια «υγεία».

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι την άνοιξη του 2009, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ τους και η νυν υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να μάθουν για το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στη Vodafone για το θέμα των υποκλοπών, αν και πότε κατεβλήθη και αν όχι, ποιος ευθύνεται...

Το να μετατρέπεται το ιερό (αγώνας για την Ελευθερία) σε κάτι πολύ ευτελές (διαφήμιση), αναδεικνύει τη λογική του διεθνούς κεφαλαίου. Μια βέβηλη και σταλινική πρακτική, στην οποία οφείλουμε να αντισταθούμε σθεναρά, για να διατηρηθεί η εθνική μας συνοχή και να μη μετατραπεί η κοινωνία μας σε ζούγκλα.

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, σε λίγο καιρό όλα θα επιτρέπονται και θα ακολουθήσει απόλυτο ηθικό χάος. Και αυτή θα είναι η ταφόπετρα της Ελευθερίας...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

16 σχόλια:

  1. Αν αύριο αλλάζαμε όλοι μας εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, προσωπικά εγώ θα το κάνω,θα ήθελα πολύ έβλεπα τα ξυνισμένα μούτρα των μάνατζερ που θα έπρεπε να εξηγήσουν στα αφεντικά τους τις απώλειες απο τις πωλήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KRATISA TON ARITHMO TIN VODAFONE TIN ESTEILA ESY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/38594/Rick_Ross_on_Alex_Jones__How_CIA_Operate_Drugs_2_5/

    www.youtube.com/watch?v=xn28RvxRkCA&feature=related

    Secret Illuminati New World Order World War 3 Martial Law Plan Leaked 2012

    http://video.google.com/videoplay?docid=-1551348336255792191#
    police state alex johns

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η VODAFONE ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ....

    ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΧΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΘΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...
    Η VODAFONE ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ....

    ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΧΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΘΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜ
    DISTIXOS AUTO EINAI IMAYRI ALITHEIA
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ VODAFONE ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H άδεια λειτουργίας κινητής τηλεφωνίας που παραχώρησε σκανδαλωδώς η κυβέρνηση Ζολώτα στην ΠΑΝΑΦΟΝ-VODAFONE, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί.
    Όταν δεν λειτουργεί το κράτος, η ανεξάρτηση δικαιοσύνη και η πολιτική, τότε αλωνίζουν αυτή τη δίσμοιρη χώρα οι κάθε είδους ιερόσυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πω και εγώ τη γνώμη μου σε αυτό το θέμα...
    Απο όλα τα σκουπίδια της Ελληνικής Τηλεόρασης και τα όσα προσβλητικά κατά της νοημοσύνης μας βλέπουμε κάθε μέρα, σε αυτό κολλήσαμε? Σε μια χαζοχαρούμενη διαφήμιση?
    Ναι, όντως αυτό που βλέπουμε στη διαφήμιση δεν είναι ότι καλύτερο (σε χώρες όπως στην Τουρκία θα τους είχανε κρεμάσει όλους της Vodafone αν λέγανε κάτι για τον κεμάλ!!!) αλλά ΠΑΝΤΑ κατά τη γνώμη μου είναι χαζοχαρούμενο και δεν προσβάλει κανένα αγωνιστή του 1821..
    Είναι και ευκαιρία να μάθουνε και μερικά ελληνάκια τα ονόματα των αγωνιστών της επανάστασης..!!!

    Μανώλης Τσαγκαράκης
    Ηράκλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πριν λίγες μέρες πήγε και έκλεισα τον vodafone αριθμό μου, πληρώνοντας 101 ευρώ μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω να βλέπω την διακομώδηση της ιστορίας και των νεκρών ηρώων μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πολύ πατριώτες που δήθεν θίγονται από χαζοχαρούμενες διαφημίσεις, κατάπιαν την συνέχιση της λειτουργίας μιας εταιρείας η οποία είτε από πρόθεση, είτε από αμέλεια συνετέλεσε στην μεγαλύτερη πράξη εθνικής προδοσίας από συστάσεως του Ελληνικού κράτους.

    Όχι μόνον αυτό, αλλά κατάπιαν ακόμη και την κατάργηση του υποτυπώδες "για τα μάτια του κόσμου" πρόστιμο ύψους 70εκατομυρίων.

    Αν δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης αυτής, σίγουρα μπορούσαμε να τιμωρήσουμε τους αυλικούς τους...

    Άλλα όπως είπε και ένας σοφός παλιός "γνωστός" μου: "Διυλίζομεν τον κώνωπα, αλλά καταπίνουμε την κάμηλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν φύγετε όλοι εσείς, οι δήθεν θιγόμενοι ,να μας πείτε αν τολμάτε , πιο ήταν το κριτήριο επιλογής της συγκεκριμένης εταιρίας? Από που πήρατε οδηγίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 07 Φεβρουαρίου 2010 4:29 μ.μ.

    Κανεις αληθινος πατριωτης δεν καταπινει τιποτα. Τα μαζευει ολα, χωρις να ξεχνα τιποτα, και καποια στιγμη γινεται το μπαμ. Καπως ετσι εγινε και η επανασταση. Αλλωστε δεν ειναι δυνατον ενας απλος πολιτης να παρακολουθει καθημερινα τι εξελισσεται π.χ. με το προστιμο της Vodafone. Αυτο, απο ενα σημειο και μετα, ειναι ευθυνη του κρατους. Δηλαδη τι θες, να μην ξεσπα αντιδραση, εστω οταν πρωτοβγαινει ενα τετοιο θεμα;

    Επισης, αυτη δεν ειναι απλα μια "χαζοχαρουμενη" διαφημιση. Διαβαστε επιτελους κατι για κοινωνικη ψυχολογια, ψυχολογια των μαζων, και πως το χιουμορ χρησιμοποιειται για προωθηση ιδεων και αποψεων δρωντας υποσυνειδητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φίλε omniscient κοντά είσαι...γιά τήν ακρίβεια 'αυτοί' πού όλοι ξέρουμε/ετε μέσω όλων καί όσων μέσων διαθέτουν 'μιλούν' στήν γλώσσα τής συμβολικής.τό γιατί δέν θά τό αναλύσουμε εδώ,όστις αμφιβάλλει άς ψάξει λίγο καλύτερα. ΔΕΝ είναι μόνον η εν λόγω διαφήμισις.τήν άλλη,άλλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας,πού παρουσιάζει τόν Ε.Σ. λίγο ώς πολύ μέ gay musical καί μέ μαχιμότητα πού εξαντλείται στήν μάσα καί στό άν η γκόμενα μάς βάζει κέρατο ή όχι; αυτή δέν σάς πειράζει;ή μήπως έχει απονεκρωθεί τόσο πιά ο εγκέφαλός μας πού δέν βλέπουμε τόν προφανέστατο στόχο πού έχει μιά τέτοια διαφήμισις;καί πολλές πολλές άλλες βέβαια διαφημίσεις καί εκπομπές.Είναι γενικό τό κακό. Η ουσία είναι πώς άν καταφέρουμε νά 'αποκωδικοποιήσουμε' τί θέλουν νά μάς πούν μέ όλα αυτά οι 'κύριοι' ίσως πράξουμε καί αυτά πού πρέπει...τί νά πεί κανείς... προσωπικώς δέν θά μού έκανε καμμιά εντύπωση άν μέ όλα αυτά θέλουν νά μάς πούν πώς είμαστε πολύ λίγοι όχι γιά επανάσταση πιά αλλά καί γιά τήν όποια υποτυπώδη μορφή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,αφού είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ,έχοντας βυθιστεί μέσα στόν ΥΛΙΣΜΟ,τήν ψευδοευδαιμονία,στόν πανηδονισμό.Άραγε μάς αξίζει νά έχουμε ακόμη ΕΛΠΙΔΕΣ;μάς λυπάται κανένας θεός εκεί πάνω ή μάς βαρέθηκε καί εκείνος;

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγα-σιγά θά ἰδοῦμε τούς ἀγωνιστές
    τοῦ'21 νά στήνωνται δίπλα σέ διαφη-
    μιζόμενες WC-τουαλέτες.Κε vontafon
    σέ αποχαιρετῶ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρέ! εσείς όλοι δεν έχετε καταλάβει τίποτα ότι η VODAFONιάδες, οι WIND-TELLAS και η COSMOTE ανήκουν σε ξένα συμφέροντα!! Από Αίγυπτο μεριά μέχρι Γερμαναράδες. Για ποιά Ελλάδα ρε μιλάμε τώρα; Που είναι η Ελλάδα του 40' του 50' του 60' του 70' και του 80'; Μας πούλησαν όλους μας σαν τομάρια γδαρμένα στο παζάρι. Σηκώστε ρε όλοι τα μανίκια και πάρτε τα μαχαίρια πλέον. Δεν εννοήσατε ότι με τα τελευταία γεγονότα τα λεγόμενα της "οικονομίας" μας έχουν σκλαβώσει στην κυριολεξία κι εμάς και τα εγγόνια μας στα ξένα συμφέροντα; ΕΥΡΩ και Ευρώπη δεν θέλατε; Ε να πάρτε τα όλοι σας τώρα. Θάνατος ωρέ αρμόζει και μόνο στους ξεφτίλες βρωμο-πολιτικούς που κυβέρνησαν και πούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Θάνατος στους κάθε Ρεπούστηδες και Δραγώνισσες, στους ύπουλους δημοσιογράφους αλλά και στην Ψαρούδα-Μπενάκη που έβγαλε τη γνωστή προφητεία αλλά και στην έχιδνα τη Γιαννάκου που την έβαλε ο Καρα-μπούνταλος και πάλι στην εξουσία. Σημίτης-Καραμανλής στα μπουντρούμια έπρεπε να είναι σήμερα και όχι μόνο. Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι πουλημένο στον ξένο παράγοντα και το απέδειξε με ΙΜΙΑ-Οτσαλάν και την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας για τη μουσουλμανική μειονότητα και όχι μόνο. Τώρα με τους λαθρομετανάστες τους κάνει Έλληνες ιθαγενείς. Ο Στρατός υπό πλήρη διάλυση! Μέχρι και τις Εθνικές Οδούς πούλησαν! Μόνο το νερό απέμεινε και θα το πουλήσουν κι αυτό όπως έγινε στη Χιλή!! Ρε, Όλοι οι κερατάδες στην γκιλοτίνα! Ρε τυφλοί είστε και φιλολογείτε εδώ μέσα; Αντιδράστε και χτυπήστε τον Συνασπισμό, το προδοτικό ΚΚΕ και τους αναρχο-αντιεξουσιαστές. Δεμένοι ρε με αλυσίδες είμαστε ήδη. Εγώ ξεκίνησα αριστερός στα νιάτα μου και σήμερα έγινα ακροδεξιός. Καλύτερα ο πρώην βασιλιάς να τον γδέρνουμε όλοι μαζί αν χρειαστεί παρά όλα αυτά τα αμέτρητα φίδια που αποτελούν το βρώμικο Κοινοβούλιο της ψεύτικης Ελληνικής Δημοκρατίας. Αν νομίζετε ότι έχετε μέλλον και περιμένετε καλύτερες ημέρες γελαστήκατε οικτρά. Ξυπνάτε ωρεεεεέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φίλε 07 Φεβρουαρίου 2010 7:31 μ.μ.
    συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Εχεις απόλυτο δίκιο.
    Ολα αυτά ξεκινούν με αστειάκια, ανέκδοτα, χα-χα-χα, χου-χου-χπυ και μετά που σε έχει πάρει η μπάλα, πάει η μπάλα, πας κι εσύ.
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΩΝ !!! Αυτό είναι.
    Η απόλυτη ξεφτίλα, ο απόλυτος ξεπεσμός, πόσο άλλο ακόμα ;

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.