18/3/10

Τα «καλά» του 6ου Στόλου και από τη Frontex


ΜΑΛΤΕΖΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΣΠΡΕΪ ΚΑΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ.
Σαν δύναμη ...κατοχής συμπεριφέρονται οι Μαλτέζοι της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας Συνόρων

Του ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
Αγριο ξύλο χθες τα χαράματα σε κέντρο διασκέδασης, στην προκυμαία της Μυτιλήνης, ανάμεσα σε ντόπιους θαμώνες του μαγαζιού και μέλη της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας Συνόρων, γνωστής ως Frontex.

Οι Μαλτέζοι ακτοφύλακες λειτουργώντας κυριολεκτικά ως δύναμη κατοχής επιτέθηκαν με κλομπ και σπρέι πιπεριού σε προσωπικό και θαμώνες του κλαμπ, επειδή «τόλμησαν» λίγη ώρα μετά να βγάλουν έξω δύο «δικούς τους» γιατί μεθυσμένοι δημιουργούσαν επεισόδια. Την ίδια ώρα, 10 χιλιόμετρα νοτιότερα, στην παραλία της Χαραμίδας αποβιβάζονταν ανενόχλητοι 15 παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο Μαλτέζοι ακτοφύλακες διασκέδαζαν σε κλαμπ της προκυμαίας της Μυτιλήνης στις 4 τα ξημερώματα. Οπως έγινε γνωστό, ήταν μεθυσμένοι, ενοχλούσαν και κάποια στιγμή οδηγήθηκαν έξω από το μαγαζί. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν με «ενισχύσεις». Συναδέλφους τους που έφεραν αφού τους ξύπνησαν από το ξενοδοχείο όπου κοιμούνταν!

Οι «μαλτέζικες δυνάμεις» έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα άσπρο βαν που έχουν νοικιάσει για τις μετακινήσεις τους στο νησί ως δύναμη της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας Συνόρων. Μαζί τους είχαν αυτή τη φορά κλομπ και ένα σπρέι πιπεριού. Επιτέθηκαν σε πορτιέρηδες και προσωπικό του μαγαζιού καθώς και σε θαμώνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα από την «παρέα» των Μαλτέζων που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πρωταγωνιστές των επεισοδίων. Μικροζημιές στη συνέχεια προκάλεσαν οι υπόλοιποι Μαλτέζοι και στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν όταν επέστρεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν ζημιές στο ξενοδοχείο και έχουν γίνει η αιτία ν' αναστατώνουν τα βράδια τους ενοίκους όταν μεθυσμένοι δημιουργούν φασαρία. Πάντως ξενοδοχεία, βόλτες με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, διασκέδαση στα κλαμπ εντάσσονται στην... καθημερινότητα των στελεχών της Frontex, οι οποίοι, υποτίθεται, ενισχύουν τις δυνάμεις του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος στη φύλαξη των συνόρων. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι την ώρα που εκείνοι διασκέδαζαν και στη συνέχεια ασχολήθηκαν με το να... εκδικηθούν τους πορτιέρηδες που τους έδιωξαν από το μαγαζί, στην παραλία της Χαραμίδας αποβιβάζονταν 15 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες. *
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

9 σχόλια:

  1. Μέχρι και οι Μαλτέζοι μας πήρανε πρέφα.

    Εγώ προτείνω οι ακρίτες νησιώτες μας να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να βγάλουν από τα μπαούλα τα G3 τους. Μόνο τότε θα αναγκαστεί το γ******ο κράτος να τους προστατεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Μ Ο Ν Ο Σ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ Σ Υ Ν Ο Ρ Α ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΝΩΝ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...(ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΜΑΛΤΑ!!! ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΤΡΙΧΕΣ...ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΧΩΡΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ)...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάρμακο
    Ξύλο 3 φορές τήν ήμέρα
    πρωΐ -μεσημέρι -βράδυ πρίν τό φαγητό.
    γιά νά ἐτοιμαζόμαστε γιά τούς εὐρομπάτσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πνίχτε τους στο λιμάνι ρε....Αντε με τον κάθε μακακα που μαζέψαμε να μας "προστατέψει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς,τό πρόβλημα δέν είναι αυτό πού παρουσιάζεται εδώ αγαπητοί φίλοι.Τό μεγάλο πρόβλημα είναι πώς υπάρχουν συνέλληνες(καί έν γένει συνάνθρωποι)πού έχουν τήν εντύπωσιν πώς ζούν 'ελευθέρως' στήν εποχήν πού διανύουμε.Όταν άπαντες νοιώσουν τήν πλάνη,όταν άπαντες νοιώσουν τήν σκλαβιά πού σκεπάζει τά πάντα ίσως υπάρξει καί Ελπίς Αντιστάσεως.Τό μόνον πού ακόμη καί σήμερα ουδείς δύναται νά μάς αφαιρέσει(πρός τό παρόν τουλάχιστον)είναι η Πραγματική Ελευθερία,η Εσωτερική,αυτή πού μάς ενώνει μέ τό Θείον Όν,εκείνη η μόνη πού αληθώς δύναται νά μάς ενώσει μετ'αυτού.Όταν καί άν θά προβληθεί κάποτε η (κατακτημένη μέ απείρους κόπους)εσωτερική ελευθερία όλων τών ανθρώπων στόν υλικόν κόσμον τότε καί μόνον τότε θά έχει έρθει η 'Ουράνια Βασιλεία' επί Γής,η Πραγματική Ελευθερία καί Παράδεισος.Θαρρώ λοιπόν πώς αυτό ΠΟΤΕ δέν θά συμβεί.Θά μπορούσαμε όμως νά εργαζόμαστε αιωνίως πρός αυτή τήν κατεύθυνσιν ώς κοινωνίες,κάτι πού θά οδηγούσε σέ διαρκή βελτίωσιν.Αυτό ήταν καί τό όραμα τών Φιλοσόφων μας.Γι'αυτό καί εξοβελίστηκαν παντοιοτρόπως από τήν Παιδεία,όχι μόνον τών Ελλήνων,αλλά εν γένει.Γιά τούς μέν Έλληνες αυτό είναι λοβοτομή γιά τούς υπολοίπους αποκτήνωσις. Καλό κουράγιο σέ όλους.Μιά θνητή ζωή είναι θά περάσει άλλωστε...Άς φύγουμε τουλάχιστον μέ Αξιοπρέπεια.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayto einai to proto deigma ths katoxhs ths euroastunomias sthn ellada... se ligo pou tha erthoun merikes dekades xilliades gia na sthriksoun ths kubernhsh tote tha doume th tha ginei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε περίπτωση που σας διέφυγε οι "κατοχικοί" μαλτέζοι μπουζουριάστηκαν όπως τους άρμοζε και -υποθέτω- θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ποινικές και πειθαρχικές.
    Θέλω να πω, ας μην τρελαινόμαστε απλά και μόνο γιατί οι συγκεκριμένοι αποδείχθηκαν ηλίθιοι. Οι μαλτέζοι και οι κάθε "μαλτέζοι" της FRONTEX ήρθαν γιατί εμείς τους καλέσαμε. Και τους καλέσαμε γιατί είμαστε ανίκανοι να προστατέψουμε τα ίδια μας τα σύνορα!
    Ας αναλάβουμε την ευθύνη της χώρας μας πρώτα, ας σταματήσουμε να κλαιγόμαστε για τις δικές μας αδυναμίες και ανικανότητες στους ευρωπαίους και μετά μιλάμε για "κατοχή" απο την ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ωραία να υπάρχουν λογικές απόψεις και όχι φωνές και φανατισμοί αναίτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΥΤΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΑ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΠΡΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΥΠΕΔΑΦΟΣ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ.
    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΦΘΟΡΑ.
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΚΗΞΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Β!Π.Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.
    ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.