5/3/10

Bild προς Παπανδρέου: επειδή δεν έχετε λεφτά ούτε καν για να απαντήσετε, "εσωκλείουμε το γραμματόσημο"!

Μία προκλητική επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα BILD ZEITUNG, ενόψει της επικείμενης συνάντησής του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, το απόγευμα στο Βερολίνο.

Ξεκινώντας με την προσφώνηση "Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ", οι συντάκτες της εφημερίδας αναφέρουν πως "όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα βρίσκεστε σε μία χώρα, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σας. Βρίσκεστε στη Γερμανία".

Συνεχίζουν δε τονίζοντας βασικές διαφορές των δύο χωρών, τουλάχιστον όπως τις αντιλαμβάνονται εκείνοι. "Εδώ, οι άνθρωποι εργάζονται μέχρι τα 67 τους. 14ος μισθός για δημοσίους υπαλλήλους δεν υπάρχει πλέον από καιρό. Εδώ, δεν πρέπει να πληρώνει κανείς χιλιάδες ευρώ για 'λάδωμα', για να βρει εγκαίρως κρεβάτι σε νοσοκομείο. Ούτε πληρώνουμε συντάξεις για κόρες στρατηγών, που δυστυχώς δεν βρίσκουν σύζυγο. Σε μας, τα πρατήρια βενζίνης έχουν ταμειακές μηχανές, οι οδηγοί ταξί δίνουν αποδείξεις και οι αγρότες δεν παίρνουν επιδοτήσεις της ΕΕ με εκατομμύρια ελαιόδενδρα, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν", σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Προσθέτουν βεβαίως ότι και η Γερμανία έχει μεγάλα χρέη, με την υποσημείωση όμως ότι "μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε, ... επειδή το πρωί ξυπνάμε αρκετά νωρίς και δουλεύουμε όλη την ημέρα, επειδή πάντα αποταμιεύουμε ένα μέρος του μισθού μας για δύσκολους καιρούς, επειδή έχουμε υγιείς επιχειρήσεις, τα προϊόντα των οποίων έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο", συνεχίζουν, προτρέποντας εμμέσως τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο.

Συνεχίζοντας, οι συντάκτες της εφημερίδας τονίζουν ότι με τις χιλιάδες τουριστών της η Γερμανία φέρνει 'ένα σωρό χρήματα' στην Ελλάδα, ενώ μιλούν ακόμα και για τον Όττο Ρεχάγκελ και τις επιτυχίες του στην ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. "Θέλουμε να είμαστε φίλοι με τους Έλληνες. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που η Γερμανία έχει δώσει για την χώρα σας από τότε που εντάχθηκε στο ευρώ γύρω στα 50 δις καθαρά. Αλλά ένα πράγμα πρέπει να είναι επίσης σαφές: Ίδιον της καλής φιλίας είναι να λες στον άλλο -όταν είναι αναγκαίο- καμιά φορά και την αλήθεια", καταλήγουν.

Η προσβλητική σε έναν βαθμό και προκλητική σε κάθε περίπτωση επιστολή, που υπογράφεται από την 'σύνταξη της BILD', τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο. Στο ειρωνικό τους υστερόγραφο, που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, οι συντάκτες σημειώνουν επί λέξει : "Σε περίπτωση που θέλετε να μας απαντήσετε, εσωκλείουμε το κατάλληλο γραμματόσημο. Στο κάτω-κάτω, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε οικονομία...".

NEWSTIME.GR

45 σχόλια:

  1. To πρόβλημα είναι η προκλητικότητα της ή μήπως ότι έχουν δίκιο;

    Τροφή για σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Γερμανία, όταν θέλουν να πουν ότι κάτι (έντυπο, γνώμη κλπ) είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, λένε "αυτό ούτε η Bild δεν θα το έγραφε", ή "στην Bild το διάβασες;" κλπ. Λοιπόν, μην ασχολείσθε. Αληταράδες είναι.

    ΕΔΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ:

    Συλλογή υπογραφών - Αίτημα για ανάκληση της απόφασης αναστολής του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις ελληνικές διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχουν μάθει για το χαμηλό IQ του ανθρώπου,τον ειρωνεύτηκαν και στη συνεντευξη τύπου για τα νησιά και ο ανεκδιήγητος απάντησε σοβαρά!οτι αγαπάει τα νησιά και να συνεργαστούμε με τη γερμανία να τα κάνουμε "πράσινα"!!!ντρέπομαι για τον πρωθυπουργό της χώρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Das ist fur dich :
    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/how-nazis-took-fetuse-from-belly-of.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Und das, auch:
    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/how-nazis-slaughtered-babies-and.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον έβλεπα που προσπαθούσε να εξηγήσει σε τι αξιοποιούμε τα νησιά μας και μου γύρισαν τα άντερα.Πόσο γελοίος μπορεί να είναι ένας πορδυπουργός για να φτάσει να απαντά με τέτοιο τρόπο;
    Πού είναι η πυγμή ενός ανθρώπου που αντιπροσωπεύει ένα κράτος;
    Αντε να χαθείτε γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι οντως προκλητικοι αλλα λενε την αληθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοπριτες γερμανοι ......ουσττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαντασθειτε καταντια μια τετοια επιστολη να παιρνει ο πρωθυπουργος μας και να μην αντιδρα..

    Νομιζω οτι κατρακυλαμε τα τελευταια πια σκαλια της απολυτης ξευτιλας που μας οδηγησε το βρωμερο καθεστως της μεταπολιτευσεως... αλλωστε απο προδοσια γεννηθηκε με πολιτικη πορνεια μεγαλωσε και με νταβατζιλικι και ξεπουλημα γερναει.. ευχομαι ο επιθανατιος ρογχος του να μην μας στοιχισει κατι περισσοτερο απο οτι ηδη στοιχησε ο βδελυρος του βιος και να μην αργησει και αλλο..

    Δεν τα βαζω με την δημοκρατια τα βαζω με τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τους εντεταλμενους ξενοδουλους εκπροσωπους της πολιτικης μας σκηνης .

    Ευχομαι το γρηγορο τελος τους, μονο τοτε θα εχει η πατριδα μας και εμεις ελπιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλληνες!

    Θα σας το πω ακόμη μια φορά μπας και το καταλάβετε.

    Σήμερα οι εβραίοι άμεσα κυβερνούν:
    Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ενώ έμμεσα έχουν τεραστία πολιτική και οικονομική επιρροή σε μικρότερες χώρες.

    Λόγω τσιφουτιάς τους όμως, ποτέ τους οι εβραίοι δεν "πετούν μια πέτρα να σκοτώσουν ένα πουλί". Πετούν μια πέτρα να σκοτώσουν δέκα πουλιά.

    Αυτό έκαναν με την τρομοκρατία της 11ης Σεπ 2001.
    1) Με την προδοσία των Μπους, Μπλαιρ και Σαρον μπουρλότιασαν τους Πύργους, ενοχοποίησαν (με τα κλεμμένα διαβατήρια-παλιά και νέα η ιστορία) τους Άραβες σαν τρομοκράτες.
    2) Ώθησαν τους Άγγλο-Αμερικανούς και ορισμένα άλλα εθελοντικά κωθώνια της Υφηλίου να επιτεθούν στους Μουσουλμάνους εχθρούς τους στην Μέση Ανατολή.
    3) Ούτως έφεραν σε σύγκρουση Χριστιανισμό και Μωαμεθανισμό (ενώ αυτοί κάθονται στην απ' έξω και γελάνε) συγγράφοντας ηλιθιότητες περί "Συγκρούσεων Πολιτισμών" «Μωάμεθ ο Τρομοκράτης» και άλλες παρεμφερείς γελοιότητες υποψήφιες για μελλοντικά Νόμπελ.)
    4) Τώρα επιχειρούν να στρέψουν και Χριστιανούς εναντίον Χριστιανών με τα "καμώματα" τους στην Γερμανία. Κοιτάτε την πραγματικότητα και την ουσία. Όλα τα Γερμανικά ΜΜΕ (κρατικά και ιδιωτικά) ανήκουν στους Εβραίους. Δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ χωρίς την έγκριση της υπόγειας κυβέρνησης των Εβραίων. Αλλιώτικα θα βγουν και θα κραυγάζουν περί "αντί-σημιτισμού", 4ου Ράιχ, νέας «Νύχτας των Κρυστάλλων» κλπ. Δεν είναι λοιπόν ο Γερμανικός Λαός που επιτίθεται εναντίον του Ελληνισμού (αν και παντού υπάρχουν αργυρώνητα καθίκια) τώρα που οι Έλληνες ξεβρακώνουν τους απανταχού τοκογλύφους εβραίους.

    Αυτοί είναι που υποκίνησαν και χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και τους Ναζί.



    Ανοίξτε τα μάτια σας.



    Λιάκος Αριστομένης

    Εκπαιδευτικός





    ΥΓ. Στα Χανιά (προπύργιο της εβραΐλας μέσω της Αμερικανικής βάσης στη Σούδα ) έγινε κι άλλο ένα περιστατικό. Τούτη τη φορά όχι "αντισημιτικό" αλλά "ρατσιστικό". «Κάποια» κοπέλα δήλωσε ότι κουκουλοφόροι Ναζί της χάραξαν τον αγκυλωτό σταυρό στο κορμί και στα ρούχα γιατί αφιλοκερδώς δίδασκε σε παιδιά λαθρομεταναστών.

    Αναμείνατε στο ακουστικό σας.

    Σε Ευρώπη και Αμερική αλλά και στα Χανιά τον περασμένο Ιανουάριο (για να μην ξεχνιόμαστε) έχουν γίνει πάμπολλα τέτοια "αντισημιτικά και ρατσιστικά" περιστατικά που μετά αποκαλύφθηκαν ως προβοκάτσια με θύματα και θύτες τα ίδια πρόσωπα.

    Κάποιος δηλαδή για να επιτύχη τους σκοτεινούς σκοπούς του ακολουθεί τον αλάθητο νόμο του εμπορίου: Παραγωγή και Ζήτησις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έκανε πάλι ο Τζέφρυ;
    Η κρεμάλα πότε θα έρθει;
    Όταν θα δώσει ελληνικό έδαφος;
    Τότε θα πίνει ντρινκς στο Αμέρικα
    με την Μάργκαρετ και θα γελάνε με
    το Ελλάντα και το λαμάκα τον Έλληνα.

    Όσο για τους Γερμανους προφητικό δημοσίευμα:
    http://kommatoskylo.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο το κακο εχει η αληθεια ειναι ασχημη και ενοχλει γιατι δαγκωνει και ποναει.Εντελει ας προσεχαμε ολα αυτα τα χρονια !!! μεχρι προσφατα !!!
    Φιλικα Διογενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Γερμανοί δεν ήταν που εκλέξαν τον εγκληματία Χίτλερ;Αυτοί δεν τον άφησαν να βγεί στην εξουσία,και με τη βοήθεια των καρτέλ,να αιματοκυλίσει την Ευρώπη και όχι μόνο;Αυτοί δεν είναι που έκαιγαν παιδιά και γυναίκες στα Καλάβρυτα,στο Δίστομο και αλλού;Οι απόγονοί τους ήταν.Οι πατέρες τους,οι παππούδες τους,οι θείοι τους...Τι μπορούν να πουν αυτοί στον Παππού μου που παίρνει 650 ευρώ και πολέμησε 20 χρονών εναντίον αυτών;Τι μπορεί να πει η φυλλάδα η BILD για τους Έλληνες;Λένε πράγματα που ισχύουν.Αλλά αν είναι,και εγώ μόνο αρνητικά μπορώ να πω για τους Γερμανούς.Είναι οργανωμένοι,έχουν βιομηχανία,καταπληκτικά μέρη,λουκάνικα,μπύρες και ένα κάρο άλλα.Αλλά έχουν και πολύ βρώμικα χρόνια,αυτά του Χίτλερ.Και δεν ξεχνιέται αυτό.Η Ελλάδα μόνο μίζα και διαθφορά έχει λοιπόν;Κανένα θετικό δεν βρίσκουν οι "Άρειοι";Έχουμε ηλίθιους ξεπουλημένους πολιτικούς,και πολίτες που απλώς δεν ασχολούνται.Ψηφίζουν μια φορά στα τέσσερα χρόνια(έχει γίνει συνήθειο να γίνονται νωρίτερα οι εκλογές βέβαια,οπότε συχνότερα ψηφίζουν οι πολιτικοποιημένοι πολίτες...),και μετά περιμένουν να διοριστεί η κόρη στην Εφορία,ο γιός στο ΙΚΑ,ο άλλος εκεί ο άλλος αλλού.Και έχουμε καταντήσει,με όλη αυτή τη σύψη και τη διαθφορά,απο μια χώρα του φωτός,σε μια χώρα του σκότους,μια χώρα που όλοι οι ξένοι την κοιτούν σαν να κοιτούν έναν βιαστή βρέφους.Με αποστροφή.Μας λένε φτωχομπινέδες,κλεφτοκοτάδες,απατεώνες,κομπιναδόρους,βρώμικους...Παίρνει ο Έλληνας 14 μισθούς των 800 ευρώ,παίρνουν αυτοί 12 μισθούς των 2.500 ευρώ.Είναι το ίδιο έτσι;Βέβαια,είναι περίεργο όλο αυτό το κλίμα απέναντι στην Ελλάδα,απο Γερμανούς και άλλους,και ακόμη πιο περίεργο που τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν ενοχληθεί απο τα υποτιμητικά σχόλια των Γερμανών,και σχολιάζουν αρνητικά τους Γερμανούς.ΜΜΕ που παίζουν σημαντικό ρόλο στη χειραγώγιση των πολιτών.Απλώς,ίσως,θέλουν να δείξουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι κακοί,ας πάμε στους Αμερικάνους.Δεν ξέρω.Αλλά με ενοχλεί όλο αυτό το αρνητικό κλίμα εναντίον της Ελλάδος,και ότι πραγματικά δεν ασχολείται κανένας πολίτης...
    Μαθητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα τέτοιος φανατισμός!!

    Και τι να γίνουν ρε τα νησιά μας. Ψαρχώρια και θέρετρα για πλούσιους Γερμανούς? Είναι κακό να αποκτήσουν ενεργειακές υποδομές?

    Θα προτιμούσα κι εγώ να μην έχει απαντήσει στη τη γνώμη περί πώλησης των νησιών.
    Άλλα η απάντηση δεν ήταν τραγική. Τι είπε? Ότι οι έλληνες έχουν δώσει αγώνες γι αυτά τα νησιά και τα αγαπούν και δεν τίθεται τέτοιο θέμα εκ των πραγμάτων.

    Σε κάθε περίπτωση η πολιτική δεν κρίνεται από το αν ο πολιτικός είναι και δεινός ρήτορας. Κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Είδαμε και την πολική αποτελεσματικότητα του κ Καραμανλή που ήταν δεινός ρήτορας.

    Αντί να τον απαξιώνουμε πρέπει να τον σπρώξουμε να διαχειριστεί τα θέματα μας με την υπερηφάνεια που αρμόζει σε ένα Έλληνα. Θέλει δε θέλει ο ίδιος πρέπει να τον αναγκάσουμε. Αυτή είναι η δουλειά του λαού. Όχι να πάμε να ρίξουμε το βόλι μας και μετά να βρίζουμε από το καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. <>.

    Ρε παιδιά, τα υπόλοιπα τα ήξερα, αλλά όχι και το πιο πάνω. Έχουν όντως έτσι τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν τα Ίμια ψάχναμε κόσμο που θα εποικήσει τις βραχονησίδες, ώστε να επεκτείνουμε έμμεσα τα χωρικά μας ύδατα και την κυριαρχία μας.

    Να η ευκαιρία λοιπόν, πουλήστε γη σε γερμανούς (μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ αλλαγή κυριαρχίας). Για να γίνει η δουλεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το σχολιο του 9:28 μ.μ. στη Γερμανια δεν περνουν 2500 το μηνα αλλα 1300/1500 και δεν εχοθν δωρα και επιδωματα.Ενας Γερμανος για να παει το παιδι του στο νηπιαγωγειο πρεπει να πληρωσει 150/200 ευρω το μηνα,γιαυτο οταν ακοθνε για 14 μισθους και συνταξεις με15/20 χρονια προ υπηρεσια 110% επι του μισθου λογικο ειναι να φρικαρουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ.ΑΠΛΩΣ,ΚΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΙΓΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μηπως ηθελες να πεις ρε φιλαρακι οτι ειναι αβαπτιστος ο ανθρωπος,λεω μηπως.Γιατι εχουμε παθει και αυτη τη συμφορα.Αν οχι εχει καλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά ο,τι και να λένε οι Γερμανοι εμείς πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Κάτι δεν κάνουμε καλά τόσο καιρό, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για τον εαυτό μας και τις κοινές μας υποθέσεις. Σήμερα θέλησα να στείλω μια σημαντικότατη αίτηση για μεταπτυχιακό με το ταχυδρομείο κ βρήκα την πόρτα των ΕΛΤΑ κλειδωμενη λόγω απεργίας. Παρακάλεσα έναν υπάλληλο να με εξυπηρετήσει αλλά βλέπεις το δικαίωμα της απεργίας είναι «ιερό»!! Αναγκάστηκα λοιπόν να σκάσω το πενηνταρικο στην DHL. Και ερωτώ Γιατι ρε γαμωτο! Εγώ αν δεν δουλέψω μια μέρα θα βρω τον μπελά μου. Αυτοί οι κηφηνες οι παρατρεχάμενοι των βουλευτών, γιατί νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να καθιστούν μια Ελληνικη δημόσια υπηρεσία, που είναι δική μου και δική σας, σε προσωπικό τους τσιφλίκι; ΔΕΝ δέχομαι πια για οποιονδήποτε λόγο να βλέπω την δημόσια διοίκηση την Αθηνα και μια ολόκληρη χώρα να παραλύει προς εξυπηρέτηση του συμφέροντος κάποιων. Οφείλουμε να αλλάξουμε και να νοικοκηρευτουμε αυτό είναι κατα την ταπεινή μου άποψη το συμπέρασμα των καιρών. Όχι για χάρη του Γερμαναρα αλλά για εμάς και τα παιδιά μας διότι δεν μας αξίζει η σημερινή Ελλαδα, δεν αξίζει ούτε στην ένδοξη ιστορία μας ούτε στη μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν για να υπάρχει αυτή σήμερα. Είμαι 25 ετών και έχω ήδη αρχίσει να γκρινιαζω σαν τον 80 χρόνο παππού μου και δεν το θεωρώ καλό σημάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "To πρόβλημα είναι η προκλητικότητα της ή μήπως ότι έχουν δίκιο;"


    "Ειναι οντως προκλητικοι αλλα λενε την αληθεια....."


    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ";
    ΑΠΕΧΕΤΕ "ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!

    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντι να βριζετε,γαμ+++ε τα καθικια που τα εκλεβαν τοσα χρονια και τα χουν στην Ελβετια.ΟιΕλληνες δευτεροι σε καταθέσεις στην Ελβετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η γκάφα που έκανε δε συμμαζεύεται και δεν θα αφήσουμε να περάσει στα "ψιλα" κι ας δώσατε τέτοια γραμμη στα ΜΜΕ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;η δουλειά του λαού είναι να σας ανεχτεί για 6 μήνες ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όσο για το αποτέλεσμα έρχεται απο βδομάδα και τότε θα δείτε τον πραγματικό φανατισμό μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είναι μόνο ο εκπαιδευτικός κ. Αριστομένης Λιάκος που μας κρούει τον κώδωνα κινδύνου (με τους "Γερμανούς") αλλά και άλλοι λογικά και ανεξάρτητα σκεπτόμενοι Έλληνες.
    Όπως του κυρίου του οποίου απόκομμα από ένα άρθρο του σας παραθέτω πιο κάτω.

    "....Υπάρχει λαός ανθρώπων πάνω σ' αυτόν τον Πλανήτη, ο οποίος να στέκεται στα δύο του πόδια και να επιτεθεί στον Ελληνικό πολιτισμό με αυτόν τον τρόπο; Υπάρχει …μόνον ένας. Ένας λαός θλιβερών υπανθρώπων, οι οποίοι επί αιώνες κινούνται στους "βόθρους" της ανθρώπινης ιστορίας και θα είχαν λόγο και αιτία να επιτεθούν σε έναν λαό της "βιτρίνας" αυτής της ιστορίας. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί, οι οποίοι εδώ και αιώνες αποδίδουν τα δικά τους χαρακτηριστικά στους εχθρούς τους. Αυτοί, οι οποίοι είναι ρατσιστές και "δείχνουν" τους πάντες σαν τέτοιους. Αυτοί, οι οποίοι έχουν βγάλει μεροκάματο από τον ρατσισμό. Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν το χτίσιμο στρατοπέδων συγκεντρώσεων και στη συνέχεια πλουτίζουν σαν θύματά τους.
    Μόνον ρατσιστές, τεμπέληδες και απατεώνες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν έτσι τους Έλληνες και τέτοιοι είναι μόνον οι..."

    Όλο το άρθρο εδώ: Διαβάστε το αξίζει τον κόπο.
    http://www.eamb.gr/new_text/germanen.htm

    Γ. Μανακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O PROTOS NOMOS APAGOREUSHS POLISIS DHMOSIAS GHS .ANALOGA ME THN EPENDISI KAI TA XRONIA PARAXORISIS.OPOS PREPI NA SKEFTOUME NOMO GIA THS YPARXOUSES IDIOKTISIES AS POUME MEXRI 100 ETOI.GIATI TELIKA APO AYTO POU APELEYTHEROSAN OI PROGONOI MAS THA POLITHI SE POLIETHNIKES ETAIREIES.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O PROTOS NOMOS APAGOREUSHS POLISIS DHMOSIAS GHS .ANALOGA ME THN EPENDISI KAI TA XRONIA PARAXORISIS.OPOS PREPI NA SKEFTOUME NOMO GIA THS YPARXOUSES IDIOKTISIES AS POUME MEXRI 100 ETOI.GIATI TELIKA APO AYTO POU APELEYTHEROSAN OI PROGONOI MAS THA POLITHI SE POLIETHNIKES ETAIREIES.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρωτα απ'όλα χρειάζεται να εχει ΚΑΚΑΛΑ ενας προθυπουργος,για να κατάσχει τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού,να τιμωρήσει τα καθήκια,να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
    Ελα ομως που χρειαζεσαι πολεμικη βιομηχανια,εραυνητικα πανεπιστημια για να μπορείς να εισαι ελευθερος και διασφαλίζεις την ανεξαρτησία σου(ΚΑΚΑΛΑ),και απο τη μια μερα στην αλλη δεν γινεται.Τολμας να πείς κατι τέτοιο και σε πιάνουν απο το λαιμό,λες βλακείες αυτά δεν γινονται κτλ.Και τοτε ποιά ειναι η λύση;ΚΑΚΑΛΑ η εχεις η δεν εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι Γερμανοί θέλουν χαμηλό ευρώ, πάνε και αυτοί για φούντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. MPOREI I FILADA NA NA MIN AKSIZEI OUTE GIA XARTI TOUALETAS ALLA EPEIDI EXOUN ENA APERIGRASPTO THRASOS OPOS EXO KASNAGRAPSEI AUTO POU TOUS XRAIZETAI EINAI MAI MINISI KAI AGRIO PROSTIMATAKI OSTE NA YPEMISOUN TA "PAIDAKIA" GIATI APO OTI FAINETAI TO "ALITES ROUFIANOI DIMOSIOGRAFOI" DEN ISXUEI MONO GIA TOUS ELLINES DIMOSIOGRAFOUS
    EPISIS AS THIMITHOUN AUTOI OI "KYRIOI" OTI I XORA TOUS ITAN I XORA POU OUSASTIKA KSEKINISE TON PROTO PAGKOSMIO POLEMO (I AUSTRIA POTE DEN THA EKANE EPITHESI STIN SERVIA XORIS TIN GERMANIKI YPOSTIRIKSI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    διαβασαμε με ενδιαφερον την επιστολη σας και ειναι αληθεια οτι οι δικοι μας ταξιτζηδες δεν δινουν αποδειξεις.ουτε πολλα απ τα βενζιναδικα.ισως ξυπναμε και λιγο αργοτερα απο σας,το κλιμα βλεπετε.
    σας ζητουμε συγνωμη που σας βαλαμε στον κοπο να ασχοληθειτε με μας.ζητουμε συγνωμη για τους πολιτικους που μας εκπροσωπουν ειναι πραγματι κατωτεροι των περιστασεων.προσωπικα συγνωμη και απο μενα που μπηκατε στα εξοδα να εκτελεσετε τους συμπατριωτες μου και συγγενεις μου λιγα χρονια πριν.
    σας ζητουμε συγνωμη που ακομα δημιουργουμε αντιδρασεις για την καλοπροαιρετη επιστολη σας και δεν κανουμε το ιδιο οταν ο μαντελης πηγε στο αζερμπαιτζαν και ο χριστοφορακος στην φιλοξενη γη σας,
    αλλα να γνωριζεται κατι.ο ελληνας δεν ειναι κανεις απο τους 300 της βουλης που ξερετε.ειναι ενας λαος που αγωνιζεται και διατηρει ακομα ιχνη της παλιας περηφανειας,κακα πληροφορημενος απο τους δημοσιογραφους και επηρεασμενος απο δημαγωγους.μας συγχωρειτε που αργησαμε να ξυπνησουμε.
    ειναι πια κοντα η στιγμη της αφυπνισης μας και ισως δεν θα σας αρεσει αυτο.οσο για το γραματοσημο ειμαι σιγουρος οτι ο πρωθυπουργος με το κληρονομικο χαρισμα θα σας ευχαριστησει ο ιδιος.οι υπολοιποι ελληνες σας το επιστρεφουμε και σας περιμενουμε το καλοκαιρι να σας φιλοξενησουμε.δεν κραταμε κακιες εδω.ο λαος μου ειναι φιλοξενος.και ισως παραπανω ανεκτικος απο σας.
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    διαβασαμε με ενδιαφερον την επιστολη σας και ειναι αληθεια οτι οι δικοι μας ταξιτζηδες δεν δινουν αποδειξεις.ουτε πολλα απ τα βενζιναδικα.ισως ξυπναμε και λιγο αργοτερα απο σας,το κλιμα βλεπετε.
    σας ζητουμε συγνωμη που σας βαλαμε στον κοπο να ασχοληθειτε με μας.ζητουμε συγνωμη για τους πολιτικους που μας εκπροσωπουν ειναι πραγματι κατωτεροι των περιστασεων.προσωπικα συγνωμη και απο μενα που μπηκατε στα εξοδα να εκτελεσετε τους συμπατριωτες μου και συγγενεις μου λιγα χρονια πριν.
    σας ζητουμε συγνωμη που ακομα δημιουργουμε αντιδρασεις για την καλοπροαιρετη επιστολη σας και δεν κανουμε το ιδιο οταν ο μαντελης πηγε στο αζερμπαιτζαν και ο χριστοφορακος στην φιλοξενη γη σας,
    αλλα να γνωριζεται κατι.ο ελληνας δεν ειναι κανεις απο τους 300 της βουλης που ξερετε.ειναι ενας λαος που αγωνιζεται και διατηρει ακομα ιχνη της παλιας περηφανειας,κακα πληροφορημενος απο τους δημοσιογραφους και επηρεασμενος απο δημαγωγους.μας συγχωρειτε που αργησαμε να ξυπνησουμε.
    ειναι πια κοντα η στιγμη της αφυπνισης μας και ισως δεν θα σας αρεσει αυτο.οσο για το γραματοσημο ειμαι σιγουρος οτι ο πρωθυπουργος με το κληρονομικο χαρισμα θα σας ευχαριστησει ο ιδιος.οι υπολοιποι ελληνες σας το επιστρεφουμε και σας περιμενουμε το καλοκαιρι να σας φιλοξενησουμε.δεν κραταμε κακιες εδω.ο λαος μου ειναι φιλοξενος.και ισως παραπανω ανεκτικος απο σας.
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτοί είναι που υποκίνησαν και χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και τους Ναζί.



    Ανοίξτε τα μάτια σας.



    Λιάκος Αριστομένης

    Εκπαιδευτικός

    MNIMEIO ISTORIKIS ASXETOSYNIS! ENO FISKAI O HITLER ITAN TOSO "OPADOS TON EVRAION" OSTE P.X . TO 1935 ME TOUS NOMOUS TIS MYREMVERGIS TOUS AFAIRESE ME TO ETSI THELO TO DIKAOIMA TOU GERMANOU POLITI!
    KAI META PAOROUME GIATI I PAIDEIA MAS PAEI KATA DIAVOLOU ME KATHIGITS SAN TON PARAPANO KAI TIN DRAGONA ME TIN OPOIA DIAFERI MONO STO PROSIMO KLAFTE TIN ELINIKI PAIDEIA!ZITO I ELLADA, I DIKAOISYNI KAI I STORIKI ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino
    YS. To sxolio gia ton rolo ton Germanon sto 10 Paksosmio Polemio einai diko mou aplos ksexasa na valo to onoma mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μα φυσικά τους αφαίρεσε την υπηκοότητα και ιθαγένεια. Πως αλλιώς θα πήγαιναν μαζικά στη Παλαιστίνη ώστε να αλλοιώσουν το συσχετισμό με τους άραβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχουμε λεφτά για προφυλακτικά το καλοκαίρι που θα έρθουν οι Γερμανίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πόσοι γραφικοί ποστάρουνε εδώ μέσα σχόλια τέλοσπάντων.

    Μας ξεσκίζουνε στο βρίσιμο οι Γερμανοί. Γράφει ο κλασσικός ο ηλίθιος ο ¨Ελληνας:

    `Ρε παιδιά δίκιο έχουνε οι άνθρωποι`

    Και δίκαιο να είχαν που δεν έχουν, είμαστε το μοναδικό έθνος στον κόσμο το οποίο διασύρεται με τόσο ιταμό τρόπο. Το μοναδικό έθνος. Και υπάρχουν ραγιάδες ¨Ελληνες που λένε `δίκιο έχουν`.

    Μετά έχουμε τους άλλους μαλάκες, τους Ναζί Αντι-Εβραιομανιακούς.

    Μας ξεσκίζουν στο βρίσιμο οι Γερμανοί, λέει ο κλασσικός ο ανεγκέφαλος ηλίθιος Ναζί:

    `Εβραιοι είναι`

    Μα...

    `Εβραίοι είναι`

    Μα ρε φίλε

    ¨Εβραιοι είναι`.

    Ρε ούστ σας σιχάθηκα, τι πίνετε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητέ Μινω

    Πως φαντάζεσαι τον αληθινό πατριώτη?

    Τυφλό?

    Φανατισμένο?

    Κρετίνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. gregoire, οχι παντως εναν ανθρωπο που σπευδει να δικαιωσει την καθε κακεντρεχεια που εκτοξευεται(για διαφορους λογους)εναντιον της Ελλάδας!Με την ιδια λογικη θα επρεπε να δικαιώσει και ενα πρωτοσελιδο της Daily Telegraph του 1996 ή του 1997, οταν ειχε τεθει το θεμα της επιστροφης των γλυπτων του Παρθενωνα στην Ελλαδα!Η συγκεκριμένη φυλλάδα ειχε γραψει οτι "κακως μας ζητουν οι σημερινοί Ελληνες να τους επιστρεψουμε τα γλυπτα, διοτι δεν εχουν καμια απολύτως σχεση με τους αρχαιους Ελληνες"!Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. α)Israel Shahak, Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years
    β)Leon de Poncins-
    Judaism and the Vatican
    γ)Eustace Mullins- New History of the Jews
    δ)Arthur Koestler-The Thirteenth Tribe: The Khazar Empire and Its Heritage
    ε)Bernard Lazare-Aντισημιτισμός:Ιστορία καί αίτια
    στ)Lennie Brenner-Zionism in the Age of the Dictators
    ζ)Μιχάλης Καλόπουλος-Βιβλική θρησκεία:Τό μεγάλο ψέμα,Ένοπλος δόλος
    η)Τά πρωτόκολλα τών Σοφών τής Σιών(όποια έκδοσιν αγαπάτε)
    θ)Des Griffin-Fourth Reich of the Rich καί Descent Into Slavery?
    ι)Ανδρέα Δενδρινού-Πρόβλημα Ισραήλ
    ια)Κυριάκου Διακογιάννη-Είναι Έλληνας Ορθόδοξος Σφάξτε τον!
    ιβ)Παντελεήμονος,Μητροπολίτη Κορίνθου-Εβραίοι καί Χριστιανοί
    ιγ)Bryan Mark Rigg-Hitler's Jewish Soldiers
    ιδ)Edwin Black-The Transfer Agreement: The Dramatic Story of the Pact Between the Third Reich and Jewish Palestine
    ιε)Norman Finkelstein-The holocaust industry

    καί βεβαίως,τά 'Πρωτόκολλα' είναι τόσο 'πλαστά' όσο η ίδια η ΙΣΤΟΡΙΑ...καλά ξυπνητούρια σαγιάν.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ Μινω δεν διαφωνώ μαζί σου...

    Αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την κακεντρέχεια από την αλήθεια.


    Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να επαναφέρω το ερώτημα που έθεσα στο πρώτο post.

    Τι μας ενόχλησε περισσότερο, η κακεντρέχεια, η αγένεια, το εμετικό γούστο που χρησιμοποίησαν για να εκφραστούν ή μήπως ότι κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε ότι μας λένε πράγματα που εν πολλοίς είναι αληθινά?

    Για σκέψου, και απάντησε ειλικρινά.
    Και ρωτάω εσένα, και όχι κάτι "φρουτάκια" που "ποστάρουν", μαζί μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ Achean.

    Συμφωνώ μαζί σου και στο περιεχόμενο και στο ύφος.

    Διαφωνώ όμως στη επιλογή της λέξης "Ναζί", αναφερόμενος στους αντισιωνιστές.

    Δεν ασπάζονται τον ναζισμό όλοι οι αντισιωνιστές.

    Πρόκειται για δυο διαφορετικά κινήματα, τα οποία είναι μεν σαφώς εθνικοσοσιαλισικά, άλλα επίσης σαφώς διακριτά.

    Σε κάθε περίπτωση και τα δυο κινήματα είναι φύσει ανθελληνικά, καθότι πρεσβεύουν ένα παράφρονα ολοκληρωτισμό.

    Παρ όλα αυτά το μήνυμα σου το πέρασες, θίγοντας με δυνατό τρόπο ακριβώς τη κατάρα της φυλής μας.
    Το διχασμό, που είναι συνεπεία της ανεπάρκειας μας να αντιληφθούμε ότι στα χέρια μας κρατάμε το κλειδί της κοσμοκρατορίας.

    Τον πολιτισμό μας, που κατακτά εδώ και χιλιετίες την καρδία και το μυαλό της υφηλίου.

    Αυτή η σκέψη ξέρεις , ήταν η αντιεπαναστατική άποψη στην εθνική ζύμωση που λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια 150 ετών περίπου , πριν το 1821. Να μη διαλύσουμε δηλαδή την οθωμανική αυτοκρατορία αλλά να την κληρονομήσουμε.

    Αυτή η πολιτική σκέψη όμως δεν ήταν αποκλειστικό εφεύρημα των ελλήνων. Κατά ακριβώς την ίδια λογική εδραιώθηκε η πολιτική σκέψη της εβραϊκής διασποράς. Οι εβραίοι απώλεσαν τον γεωγραφικό τους προσδιορισμό από το 1ο αιώνα μχ με τη καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους ρωμαίους , έως και το 1948 με τη δημιουργία του σύγχρονου Ισραήλ.

    Η πολίτικη αφύπνιση των εβραίων της διασποράς και η γιγάντωση του σιωνισμού, είναι ωστόσο ένα ύστερο φαινόμενο που συνδέεται άμεσα και με το ναζισμό.

    Οι έλληνες, κατάφεραν να επιβιώσουν και να επιβληθούν θελημένα ή αθέλητα σε όλους τους κατακτητές της γης τους.

    Η αυτοπραγματούμενη ανωτερότητα της ελληνικής σκέψης διέβρωσε και αυτούς τους ίδιους τους κατακτητές, διασπώντας τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία και εξελληνίζοντας το Βυζάντιο. Και φυσικά, η διαδικασία εξελληνισμού του βυζαντίου διήρκησε πολύ περισσότερο από την οθωμανική κατοχή.

    Σήμερα, είμαστε ένας μορφωμένος και πνευματικά πλούσιος λαός, με ισχυρά εθνικά αντανακλαστικά, με ισχυρά ψυχικά ερείσματα στους άλλους πολιτισμούς, αρκετά φονικά όπλα για να τιμωρήσουμε τον οποιονδήποτε, με μεγάλη διασπορά που διαπερνά όλες τις κοινωνικές διαστρωματώσεις στα κράτη που τη φιλοξενούν.

    Ας αφουγκραστούμε το ιστορικό κάλεσμα και ας κάνουμε τη πολυδιάστατη κρίση μας ευκαιρία, να μας δούμε από σωστό μάτι και να μεγαλύνουμε το εύρος της δύναμης μας.

    Γνωστός Άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Γερμανός του “FOCUS” μιλά στην “Π”

    Τι αποκαλύπτει για το περιοδικό και γιατί σταματά τη συνεργασία μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την κακεντρέχεια από την αλήθεια."

    Αγαπητέ gregoire, συνηθως σε κατι τετοιες περιπτωσεις με εντονο backgroud story(διοτι οπως και να το κανουμε, ο εμμεσος εκβιασμος των Γερμαναραδων ειναι εξοφθαλμος, καθοτι στην ολη υποθεση "παιζουν" και εκεινα τα οπλικα συστηματα καθως και το επιπλεον πακετο που θελει να αγορασει η D.Telecom απο τον ΟΤΕ),η αλήθεια "παει περίπατο" και "η τριχα γίνεται τριχιά"!Εξυπνος φαινεσαι και πιστευω να καταλαβαινεις σε τι αναφερομαι!Δεν ισχυριζομαι οτι η χωρα μας ειναι ενας "επιγειος παραδεισος", αλλα αλλο αυτο και αλλο το να επικροτω-σε πρωτη ευκαιρια- τις αποψεις και τις θεσεις του καθε αργυρώνυτου "αλητη ρουφιανου δημοσιογραφου"!Ελπιζω οτι τωρα εγινα περισσοτερο σαφης!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπητέ Μίνω,

    Θα μου επιτρέψεις να σημειώσω ότι συγχέεις την Γερμανία με την Γαλλία.

    Στην Γαλλία το σύνολο του τύπου διαπλέκεται με την αμυντική βιομηχανία. Παρόλα αυτά, δεν είδαμε μια παρόμοια επίθεση των γαλλικών φυλλάδων με απώτερο σκοπό τα rafale, παρά το γεγονός οτι πολλές από αυτές ανήκουν στην Dassault!!!!

    Στην Γερμανία η Bild είναι μια λαϊκίστικη φυλλάδα που δεν κάνει τπτ άλλο απο το να εκμεταλλεύεται την "οργή" του Γερμανικού λαού, για να πουλήσει φύλλα, οχι eurofighters.

    Παρόλα αυτά θα σεβαστώ την απάντηση σου, στο ερώτημα που έθεσα.
    Θεωρώ όμως ότι θα πρέπει να σεβαστεις και εσύ την δικιά μου,και δεν είμαι μόνος.

    Ότι δλδ περισσότερο με πικραίνει το γεγονός ότι στα περισσότερα από όσα λένε έχουν δίκιο.

    Ως πατριώτης, αυτό με ενοχλεί περισσότερο απο όλα. Και με διαφορά.
    Και δεν θεωρώ ότι δικαιούται κάποιος να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό μου εξ αιτίας αυτού.
    Το αντίθετο μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο "κλασσικο" κοπανο ή και προβοκατορα που το παιζει "Αχαιος".

    Διαβασε μετα προσοχης το παρακατω κειμενο, κανε δεκα κολοτουμπες, φερε δεκαεξι γυροβολιες απο την ουρα σου και μετα ξαναδιαβασε το.
    Και την δευτερα θα σου βαλω διαγωνισμα απο το βιβλιο μου: "Οι οβραιοι και η 11η Σεπτεμβριου 2001"

    http://www.eamb.gr/new_text/germanen.htm


    Οmadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.