25/3/10

Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία διοργανώνει την ετήσια ελληνική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι το Στρατιωτικό Γραφείο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας απάντησε θετικά στο αίτημά της για τη συμμετοχή Ευζώνων και στη φετινή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην παρέλαση θα συμμετάσχουν συνολικά 19 εύζωνες και δύο αξιωματικοί της Προεδρικής Φρουράς. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλύψει το ελληνικό κράτος, ενώ τα έξοδα παραμονής από την Πέμπτη 15 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου ανέλαβε να καλύψει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 16 Απριλίου θα λάβουν μέρος στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν, της Γουόλ Στριτ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα είναι παρόντες στην εκδήλωση μετά δείπνου σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, όπου θα τιμηθούν οι χορηγοί της παρέλασης. Το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου, οι εύζωνες θα συμμετάσχουν σε πολιτιστική εκδήλωση νεολαίας, με ομογενειακά χορευτικά συγκροτήματα στην Πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια. Την Κυριακή 18 Απριλίου, θα ανοίξουν τη μεγάλη παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν. Το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου, θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν, επιστρέφοντας στην Αθήνα.

agelioforos.gr

3 σχόλια:

  1. -- Χα, το ελληνικό κράτος θα καλύψει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων?

    Θα πει το ΔΝΤ (IMF στα ελληνικά).

    -- Γιά κάτσε, θα σας φτιάξω τώρα.

    Αμάν, πάει το δάνειο.

    Εμ, εύζωνες θέλατε τρομάρα σας, που από Έλληνες αγωνιστές της ελευθερίας τόχετε γυρίσει σε Αβρααμίζοντες προστάτες του status quo της μιζέριας. Φτου σας ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!!!


    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ
    ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί οι ΝΑΤΟϊκοί σύμαμχοι Αμερικανοί δεν δίνουν όπλα (χωρίς φυσίγγια φυσικά) στους Εύζωνες για την παρέλαση; Ή μήπως δίνουν αλλά δεν τα ζητάμε εμείς; Άγημα δίχως όπλα είναι οξύμωρο για να μην πω τίποτε βαρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.