16/3/10

Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα για όλους τους Αλβανούς! ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Η Κυβέρνηση θα βοηθήσει να καταργηθεί η «βίζα»

• Χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει ούτε μία (!) έμπρακτη απόδειξη ότι οι γείτονές μας Αλβανοί σέβονται την υπογραφή τους, κάτω από τις κατά καιρούς διακρατικές ελληνοαλβανικές συμφωνίες που έγιναν, ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης που επισκέφτηκε τα Τίρανα, όχι απλά δεν έλαβε υπόψη του τα παραπάνω, αλλά αντίθετα σε δηλώσεις του εξύμνησε την Αλβανία, πλέκοντας το εγκώμιο του ομολόγου του υπουργού και της αλβανικής αστυνομίας.

Μάλιστα δήλωσε ότι θα βοηθήσει ώστε οι γείτονές μας να έρχονται πλέον στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζονται «βίζα», μίλησε για τον πρόσφατο νόμο απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες Αλβανούς, τους οποίους όπως είπε θεωρεί «γέφυρα» φιλίας και συνεργασίας των δυο λαών, δίνοντας και πολλά άλλα «εύσημα» στην αλβανική κυβέρνηση.
Αντίθετα ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για την ελληνική μειονότητα, η οποία ακόμη στερείται βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσον αφορά τα σχολεία, τις περιουσίες, τις θρησκευτικές ελευθερίες κ.α.

Ο Έλληνας Υπουργός σα να ζει σε άλλο… πλανήτη «αγιογράφησε» τους Αλβανούς και εκθείασε την ιστορία τους, ενώ χωρίς όρους και προϋποθέσεις τους διαβεβαίωσε για συνεχή ελληνική στήριξη και βοήθεια σε όλους τους τομείς!

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
• Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε στα Τίρανα με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών κ. Λουλζίμ Μπάσα, όπου υπέγραψαν Πρωτόκολλο Αστυνομικής Συνεργασίας. Ο κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε και τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, ενώ συναντήσεις είχε ακόμη με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο, αλλά και τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε και τον Πρόεδρο της «Ομόνοιας» και δήμαρχο Χιμάρας Βασίλη Μπολάνο.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
• Από το ίδιο το κείμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Τίρανα ο κ. Χρυσοχοΐδης, επιβεβαιώνονται επακριβώς όλα τα παραπάνω. Ο Έλληνας υπουργός κυριολεκτικά «έσταζε μέλι» όταν μιλούσε για την γείτονα χώρα, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην ελληνική μειονότητα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς, ενώ διαρκώς έκανε λόγο για στενή συνεργασία, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην ολιγωρία που επιδεικνύει η αλβανική πλευρά σε όλους αυτούς τους τομείς.
Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στα Τίρανα. Είναι μια από τις πολλές επισκέψεις που έχω πραγματοποιήσει ως Υπουργός, αλλά και ως ιδιώτης, στη φίλη και γείτονα χώρα και χαίρομαι για την τόσο σημαντική εξέλιξη που σημειώνει ο αλβανικός λαός και η χώρα. Θέλω να διακηρύξω, για μια ακόμη φορά, τη φιλία και τη συνεργασία των δύο χωρών και των δύο λαών. Πιστεύουμε βαθιά στη φιλία με τους γείτονές μας και ιδιαίτερα με ένα ιστορικό έθνος, όπως είναι ο αλβανικός λαός…»!

«…Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά που συναντώ σήμερα για πρώτη φορά το συνάδελφό μου τον κ. Μπάσα, έναν νέο και σημαντικό πολιτικό, με σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας του, που καταβάλλει σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας του. Θέλω να σας διακηρύξω κι εγώ εκ μέρους μου, όπως είπε και ο κ. Μπάσα, ότι ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία των δύο χωρών, που έχει σχέση με τη συνεργασία των Σωμάτων Ασφαλείας για να σταθεροποιήσουμε την περιοχή, να την κάνουμε πιο ασφαλή, πιο αναπτυγμένη και πιο ειρηνική».

«…Εμείς υποστηρίζουμε το αίτημα της Αλβανίας για την κατάργηση της βίζας, τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από αυστηρούς ελέγχους, έτσι ώστε ανοίγοντας τα σύνορα να περιορίσουμε όλα τα εγκληματικά δίκτυα που αξιοποιούν τα εμπόδια για να εκμεταλλεύονται δυστυχείς ανθρώπους. Συμφωνήσαμε με τον κ. Μπάσα να οργανώσουμε κοινές εκπαιδευτικές προσπάθειες, να οργανώσουμε κοινές επιχειρήσεις στα σύνορα, στενή συνεργασία των περιφερειακών διοικητών της αστυνομίας, ανταλλαγή πληροφοριών, μια κοινή βάση δεδομένων, για τους εγκληματίες, να καταπολεμήσουμε τη διακίνηση των όπλων σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, από όπου κι αν προέρχονται αυτά…».

«Για τη διαδικασία της άρσης των θεωρήσεων υπάρχει μια προδιαγεγραμμένη διαδικασία με συγκεκριμένα στάδια και συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα πάρει η υποψήφια χώρα που ζητά την απελευθέρωση της βίζας, έτσι ώστε τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα να πάρουν αποφάσεις. Εξ όσων μου περιέγραψε ο κ. Μπάσα, η Αλβανία πραγματοποιεί θετικά βήματα, έτσι ώστε η τελική αξιολόγηση που θα παρουσιαστεί στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, να τύχει θετικής απόφασης».
***

• Όλα τα παραπάνω η αλβανική πλευρά τα υπόσχονταν πάντα, σε όλες τις διακρατικές συμφωνίες, αλλά και στις κατά καιρούς συναντήσεις που είχε με Έλληνες αξιωματούχους. Ειδικά σε ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα, τη φύλαξη των συνόρων και τις εισαγόμενες πυρκαγιές. Όμως η πραγματικότητα την διαψεύδει. Συχνά η Αλβανία επιδεικνύει μια ολιγωρία και είναι η Ελλάδα αυτή που καλείται να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση. Ο Έλληνας υπουργός όφειλε κατά την επίσημη επίσκεψή του να τα επισημάνει αυτά στον Αλβανό ομόλογό του με αυστηρό ύφος και να μην περιοριστεί μόνο σε κολακείες και ύμνους!ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Πρωτόκολλο αστυνομικής συνεργασίας Ελλάδος - Αλβανίας

Πρωτόκολλο αστυνομικής συνεργασίας υπέγραψαν χθες η Ελλάδα και η Αλβανία κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στα Τίρανα.

Το Πρωτόκολλο προβλέπει τη δημιουργία βάσης δεδομένων για κοινή χρήση από τις δύο πλευρές, την ανταλλαγή πληροφοριών, την οργάνωση κοινών αστυνομικών επιχειρήσεων, τη διασυνοριακή συνεργασία στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα προσφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο προσωπικό του υπουργείου Εσωτερικών της Αλβανίας.

«Ανοίγουμε σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο χώρο των σωμάτων ασφαλείας για την περαιτέρω σταθεροποίηση της περιοχής μας, ώστε να την κάνουμε πιο ασφαλή», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών Λουλζίμ Μπάσα.

Από την πλευρά του ο Αλβανός υπουργός ευχαρίστησε για τη στήριξη της Αθήνας στη διαδικασία κατάργησης των θεωρήσεων βίζας για τους Αλβανούς πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε χώρες της ΕΕ, καθώς και για το νόμο περί ιθαγένειας που, όπως είπε, θα προσφέρει νέες ευκαιρίες και δυνατότητες στους Αλβανούς μετανάστες να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.

Η Ελλάδα υποστηρίζει τη διαδικασία κατάργησης των θεωρήσεων για τους Αλβανούς πολίτες και την ιδέα των «ανοιχτών συνόρων», υπό αυστηρούς ελέγχους, διευκρίνισε με τη σειρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ώστε -όπως τόνισε- το άνοιγμα των συνόρων να απομονώσει τα εγκληματικά στοιχεία και τα παράνομα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στις δύο χώρες.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία στο ζήτημα της καταπολέμησης του ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος και των κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τα ποσοστά συμμετοχής Αλβανών στο σύνολο των εγκλημάτων που διαπράττονται από αλλοδαπούς στην Ελλάδα, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε:
«Υπάρχει, όντως, μια μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας από τους ξένους στην Ελλάδα και το ποσοστό συμμετοχής του αλβανικού στοιχείου έχει αυξηθεί σε σημαντικό επίπεδο, εφόσον αποτελεί και ένα μεγάλο μέρος του αριθμού των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα».

Σύμφωνα όμως με τον υπουργό, το ανησυχητικό είναι ότι το κοινό έγκλημα έχει εξελιχθεί σε οργανωμένο έγκλημα, στο οποίο δεν συμμετέχουν απλοί Αλβανοί μετανάστες, αλλά στοιχεία οργανωμένων κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία. «Αυτά τα φαινόμενα προσπαθούμε να εξοντώσουμε», κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Πηγή:www.naftemporiki.gr

32 σχόλια:

  1. Νάτα τα μούλτι-κούλτι ΠΑΣΟΚ+ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράσινη χλαπάτσα...Ημαρτον ρε βόδια πια ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είμαστε ρεαλιστές, σίγουρα δεν εμπόδιζε η βίζα τους Αλβανούς να έρθουν στην Ελλάδα.

    Η Αλβανία έχει πλεον ερημώσει, έχουν μείνει μόνο οι βολεμένοι του καθεστώτος και οι πολύ τεμπέληδες/φοβητσιάρηδες να μεταναστεύσουν.

    (Όχι πως φυσικά τους αξίζει τέτοια διευκόλυνση-επιβράβευση για την αλυτρωτική συμπεριφορά τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά κάθε μέρα καταπατάνε τις περιουσίες Βορειοηπειρωτών με πλαστά χαρτιά.

    Το ξέρετε ότι δεν μπορείς να μπείς σε κανένα υποθηκοφυλάκιο αν δεν έχεις το ΟΚ από την μαφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΑΣ!


    ΠΑΤΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
    ΑΠΟΛΥΣΟΥ ΡΕ ΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELLADISTAN albanoi,pakistanoi,irakinoi,avxanoikinezoi,tourkoi,boulgaroellines,Afrikanoi,anatoliki ditiki europi oloi edo erxontai na mamisoun,mathan oloi oti aptous politikous kai kato iparxei ena megalo mpourdello kapou sta balkania.

    NWO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 11:37 έχεις δίκιο και τους Τούρκους δεν τους εμποδίζει ότι το Αιγαίο είναι Ελληνικό για να κάνουν ασφαλείς διελεύσεις.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους χαρίσουμε και την διαδρομή΄.
    Τι λέω τώρα όμως όπως λέει και το τραγούδι :
    Τα λόγια είναι περιττά...

    Τελικά μήπως μετανάστευσε η Ελλάδα και εγώ ακόμα κοιμάμαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ
    ΑΦΕΛΗΝΗΣΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
    ΨΥΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O 'Χρυσος' υπουργος μας ανοίγει τα σύνορα γιατί :

    α) Οι Αλβανοί είναι ένας λαός που η συναναστροφή μας μαζί τους θα μας αποφέρει τεράστιο πολιτισμικό όφελος.

    β) Με αυτό τον τρόπο θα ελέγξει τους Αλβανούς εγκληματίες που δρουν στην Ελλάδα.

    γ) Οι "μάτσο" αρρένες των εισαγόμενων θα "περιποηθούν" τ' αγόρια της τΣΥΡΙΖο-ψευδοαριστεράς και θα ησυχάσει από αυτούς.

    δ) [ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ]

    ..............................

    "Φραπόβιος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι δεν "χρειάζονταν" την βίζα για να έρθουν δεν παει να πει ότι μπορούμε να βγαίνουμε και να τους την χαρίζουμε και επίσημα. Δεν έχω τίποτα με τους Αλβανούς αλλά η ηγεσία τους όταν με υπόδειξη της Άγκυρας ακύρωσε την συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα έδειξε ότι περί άλλων τυρβάζει. Καλά, ως τώρα η Τουρκία ήταν που μας έτσουζε και μας άρεζε... τώρα και από ΑΛβανία το ...και πονάω και μ αρέσει; Άντε Chrysochoides...άξιος συνεχιστής των ΝΔ προκατόχων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ, ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.
    ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝ.
    ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ;
    "ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ; ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !!! ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ; ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΡΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ....ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ".
    ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ
    Χ_Ο_Υ_Ν_Τ_Ο_Χ_Ο_Ϊ_Δ_Η .
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ......ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ..... ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.....

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ αυτά γίνονται εν Ελλάδι να δούμε τι γίνεται και σε 'αλλες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ (όπως την "μοναδική Δημιοκρατία" της Μέσης Ανατολής)


    ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
    (μετά την αναθεώρηση του 2003)

    -Απαγορεύεται η απόκτηση άδειας παραμονής & ιθαγένειας σε Παλαιστινίους παντρεμένους με Ισραηλίτισσες
    -Απαγορεύεται η απόκτηση της Ισραηλιτικής ιθαγένειας σε τέκνο γεννηθέντα από Ισραηλίτισσα με πατέρα Παλαιστίνιο.
    -Απαγορεύεται η παραμονή στο Ισραήλ της ανωτέρω οικογένειας πέρα από τη με ειδική άδεια του Υπουργείου Εσωτερικών παραμονή του τέκνου ως την ηλικία των 12 ετών, όπου απελαύνεται υποχρεωτικά από τη χώρα.
    Το κράτος παράλληλα ενθαρρύνει την τόνωση του ιουδαϊκού θρησκευτικού συναισθήματος αποκλειστικά (η διάδοση της Καινής Διαθήκης σε μη Χριστιανούς είναι ποινικό αδίκημα) & παροτρύνει την ελεύθερη διάδοση εθνικιστικών ιδεωδών...

    Λιάκος Αριστομένης
    Εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε και αυτό... Ποιοί ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για το λαθρονομοσχέδιο αλλά και ΠΟΥ (Κολωνάκι)....

    Και μετά από τις λαμπρές εθνικές "επιτυχίες" της κυβέρνησής μας, διανέμεται από το Περιοδικό ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (σ.σ. του Ελληνοαλβανικού Συνδέμσου Φιλίας¨" Σωκράτης") το παρακάτω email:

    Πάρτυ για την ψήφιση του Νόμου Κυριακή, 14 Μάρτιος 2010, 21:57
    Από: "Περιοδικό Διαβατήριο"

    Την Τρίτη γιορτάζουμε για την ψήφιση του Νόμου για την ιθαγένεια, γνωριζόμαστε και συζητάμε για τις εξελίξεις στα θέματα που μας αφορούν.

    Οικοδεσπότες: Περιοδικό "Διαβατήριο", Περιοδικό "ASANTE". Second Generation07 και το "Φελέκι"
    Ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι
    Ώρα: μετά τις 8
    Που:Bar City (Χάρητος 43ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!!!!)
    ---------------------------------
    Ελληνικέ Λαέ ξύπνα !!!!!!

    Όποιος έτυχε να παρεβρεθεί χθες στην εκδήλωση της ΕΔΑΜ στη Θεσσαλονίκη, θα έφριξε με τις αθλιότητες που τόλμησαν να εκστομίσουν οι Γ.Γ.Μετανάστευσης Α.Τάκης και Υφυπουργ.Εσωτερικών Θ.Τζάγκρη.
    Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κος Τάκης χαρακτήρισε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των μεταναστών την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας και όταν ερωτήθηκε τι πρόκειται να κάνει η Κυβέρνηση με τους παράνομους μετανάστες απάντησε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ !!!
    Επιπρόσθετα ανακοίνωσε ότι με μεταβατική διάταξη επήλθε αλλαγή στο κείμενο του Νομοσχεδίου και είναι πλέον επιτρεπτή η απόκτηση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ του οποίου ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Na τους δωσουμε και την θεσπρωτια ρε παιδια κριμα ειναι οι φιλοι μας.Ου να χαθουνε μας ξεπουλανε σαν τσουβαλι με φασολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μετά λένε ψυχραιμία ...καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, τέτοιοι μας αξίζουν!

    Εμάς μόνο η Τζούλια μας κόφτει.

    Ελλάδα τέλος,πάρτε το απόφαση...

    Τελικά ίσως δέν αξίζαμε και τόσο σα φυλή. Αλλιώς, ΚΑΠΩΣ, θα είχαμε αντιδράσει.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ερώτηση,
    Πόσο μα@@κας πρέπει να είναι κάποιος για να τους ξαναψηφίσει ?
    Αλλά θυμήθηκα τον Χάρυ Κλύν, «όσο υπάρχει η Ελλάδα, από μα@@κες άλλο τίποτα» …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε μπάς και είναι Σίπταρ ο υπουργός "μας" ;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο άνθρωπος αυτός, προκαλεί τήν τύχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριε Λιάκο, μηπως μπορειτε να παραθέσετε και κάποιο αξιόπιστο link(εστω και ξενο)σχετικα με τον Ισραηλινό κώδικα ιθαγενειας;Διοτι τα στοιχεια που παραθέσατε, φαινονται πολύ ακραια ωστε να ειναι αληθινά!Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι σχέση έχουν ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και Χρυσοχοΐδης με τον Αλάριχο, τον Αρκάδιο και τον Ρουφίνο?

    The Universal Captivity of Greece*

    In 396 Alaric led his barbarian Goths from Thrace in northern Greece to central and southern Greece, Boiotia, and Peloponnesos, where he left ruins and a huge, destructive, bloody footprint. Everywhere he marched, he demolished the temples and everything else of value.

    Once behind the throne, the barbarian managers of the young emperors conspired to kill each other. In order to get both east and west, Rufi nus would wreck Greece. He appointed his own men, both Christian Greeks, to prominent positions: Antiochos, proconsul of Greece, and Gerontios, commander of the garrisons of the country’s two strategic defense bases, Thermopylae and the Isthmus of Corinth. Rufi nus then urged the Visigothic barbarian warlord, Alaric, to invade Greece. Alaric was working for the Roman Empire for some time. He was angry, however, because the emperor did not give him a higher office. So his plans and those of Rufi nus, if not identical, were complementary. Both wanted to teach the Romans they could no longer play around with them: they would wreck the Roman Empire and cared less that Greece would be the target of their premeditated murder.

    * Evaggelos Vallianatos (2004) Christians and the classics: war against reason. Mediterranean Quarterly 15(3): 75-94.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ελλάδα να δώσει υπηκοότητα και χαρτιά ΜΟΝΟ στους Ορθόδοξους Αλβανους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αλάνια
    οι αλβανοί πλέον μας θεωρούν υποδεέστερους και κορόιδα γιατί με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε αλόιμονο σε μάς και τα παιδιά μας.
    Ο Χρυσοχοιήδης πριν γίνει βουλευτής ηταν δικηγόρος στην Ημαθία που μόνο υπογραφές έβαζε και διεκπεραίωνε έγγραφα καμμιά συμμετοχη σε δίκη. Και τώρα μας το παίζει υπουργός.
    Να τον χαιρόμαστε και αυτόν και το Πασοκ και όλους τους ξεφτύλες 300 χαραμοφάηδες της βουλής.

    Εμπρος στον αγώνα να βγούμε στα βουνά να πάρουμε τα τουφέκια μας αλλο δεν μας μένει τιποτα θα μας πιούν το αίμα.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
    ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΛΕΩ.

    ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε υπερπατριώτες!!! Ακούστε.

    Πρώτον, διαβάζω σαχλαμάρες «Ελλάδα τέλος ….. μας ξεπουλάνε……… κ.λ.π κ.λ.π» Σαν φοβισμένοι και τρομοκρατημένοι μου φαίνεστε !!!!!!!!!

    Δεύτερον. Όλα τα σχόλια είναι εκτός θέματος.
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ είπε: θα βοηθήσουμε και θα ήμαστε θετικοί, στο μελλοντικό αίτημα της Αλβανίας, που θα εξεταστεί στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, για να αρθεί η βίζα στους Αλβανούς πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν χώρες της Ευρώπης.
    Δηλαδή μιλάει για όλες τις χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο για την Ελλάδα.
    Σας πετούν την μπανανόφλουδα και όλοι πατάτε επάνω.
    Ερώτημα: Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της επίσκεψης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ στην Αλβανία;;;;;
    Μήπως να τους μεταπέίσει να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα; Μήπως δημιουργεί συμφωνίες με τους Αλβανούς, που θα χρησιμοποιηθούν στο Σκοπιανό;;;;;
    Όποιος το βρει κερδίζει γλειφιτζούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Chrysochoides, έχεις δει ψυχίατρο τελευταία...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτο ειναι και το τρανο αποτελεσμα των συνεχιζομενων αυτοκαταστροφικων αντιληψεων και νοοτροπιων, σε ολο του το μεγαλειο.

    Ποτε θα απαλλαγουμε και θα παψουμε να ψιφιζουμε επιτελους της γνωστες εθνο-μηδενιστικες αποψεις;

    Ποτε θα καταλαβουμε πως με το δογμα της αυτοαποκαλουμενης "προοδευτικης" αριστερο-συνδικαλιστικης συμμοριας εχουμε πτωχευσει σε ολα τα σημεια;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ειναι καιρος να τελειωνουν τα λογια
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 16 Μαρτίου 2010 9:05 μ.μ.

    >Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ είπε: θα βοηθήσουμε και θα ήμαστε θετικοί, στο μελλοντικό αίτημα της Αλβανίας, που θα εξεταστεί στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, για να αρθεί η βίζα στους Αλβανούς πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν χώρες της Ευρώπης.<

    Μα η Ελλάδα πάντα βοηθά και πάντα είναι θετική προς την Αλβανία. Γιατί; Επειδή καλομεταχειρίζεται την ελληνική μειονότητα; Ο Χρυσοχοΐδης είναι μπουνταλάς, αλλά κάθε μπουνταλάς δεν είναι και απαραιτήτως σφουγγοκωλάριος των Αλβανών! Δεν σου κάνει εντύπωση αυτή η αλβανολαγνεία; Τι σόι διαστροφή είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στον μυστικό χάρτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων
    Αλβανία και Σκόπια θα ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας.
    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/o_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς "Ανώνυμος" 16 Μαρτίου 2010 9:02 μ.μ.

    --

    Τα "συμφωνηθέντα" είναι συμφωνηθέντα για να εφαρμόζονται, όχι για να αθετούνται. Όταν σε μιά συμφωνία τα "συμφωνηθέντα" ΔΕΝ εφαρμόζονται, τον λόγο τότε έχει η δικαιοσύνη ή, ενίοτε, η ..."βία". Επειδή ο Χουντοχοΐδης ΔΕΝ έχει και πολύ σχέση με την δικαιοσύνη και φυσικά για "βία" ούτε λόγος, διότι θα μας χαρακτηρίσουν Εθνικιστές, φοβικούς, ακραίους και φασίστες, αυτό που μας μένει είναι να το παίξουμε "υπεράνω" και (μετα)μοντέρνοι ώστε να πουλήσουμε και τσάμπα μούρη στον λαουτζίκο.

    Βέβαια με αυτά τα μυαλά σε 20-25 χρόνια (και πολλά λέω) Ελλάδα δεν θα υπάρχει αλλά μόνο Νότιος Αλβανία, ΝοτιοΑνατολική Μακεδονία, Νότιος Βουλγαρία, Δυτική Τουρκία και μπορεί και Βόρειος Αίγυπτος. Το πού θα συναντηθούν αυτά τα νέα σύνορα, προφανώς θα αποτελέσει το αντικειμενικό περιεχόμενο νέων "συμφωνηθέντων".

    Όσο για σένα που τόλμησες να βγεις και να υπερασπιστείς τον Κοεν-τζόγλου, τί από όλα είσαι:

    1)Βλάκας

    2)νεο-Πρασινοφουρός

    ή απλά

    3) ένα ΤΙΠΟΤΑ και μισό;

    Αν το βρείς κερδίζεις ΔΥΟ γλυφυτζούρια. Ένα να το πιπιλάς και ένα να το βάλεις στο απευθυσμένο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.