17/3/10

«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

Η άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από μία πρόσμειξη των φύλων που έχουν περάσει κατά καιρούς από τη χώρα, είτε ως κατακτητές είτε ως πρόσφυγες και μετανάστες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδας της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung. O Γερμανός συντάκτης Αντρέας Κιλμπ, στο δημοσίευμά του, καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι Έλληνες δεν κατάγονται από Έλληνες»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, ο πολιτιστικός συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας υποστηρίζει «χωρίς πολλά λόγια» ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτά που άφησαν πίσω τους οι Σλάβοι το 600 μ.Χ., οι Φράγκοι σταυροφόροι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Καταλανοί, οι Οθωμανοί και τα αλβανικά φύλα.

Μάλιστα ο Κιλμπ επιχειρεί να... ψυχολογήσει τον ελληνικό λαό , καταλήγοντας ότι η διαφορετικότητα στην «καταγωγή» υποκαθίσταται από τη συλλογική συνένωση μπροστά στην αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού.

«Ένας στους τέσσερις σημερινούς Έλληνες προέρχεται από τους πρόσφυγες, άλλοι τόσοι έχουν σλαβικές ή αλβανικές ρίζες, αλλά όλοι είναι ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό. Και ελλείψει των Τούρκων, ιδεώδης στόχος είναι τώρα οι Γερμανοί. Διότι στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέλυσαν στη γενέτειρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού με τρόπο που ακόμα και σήμερα κοκκινίζει κανείς από ντροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, με πηχυαίο τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», καθώς και την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus, καταγγέλλοντας την ελληνική «απάτη στην οικογένεια της Ευρωζώνης», σειρά έχει η γερμανική αμφισβήτηση στην έννοια της ελληνικότητας.
ΝΕΑ

63 σχόλια:

  1. http://dienekes.50webs.com/arp/articles/fallmerayer/

    ^^Yawn. Nonsense.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατες έρευνες DNA απέδειξαν το αντίθετο.28 Πανεπιστήμια απ' 'ολο το κόσμο απέδειξαν πως το DNA των Ελλήνων δε μεταβλήθηκε ούτε κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας ούτε με την κάθοδο των Σλάβων.Απο την Ελλάδα συμμετείχε ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας του Α.Π.Θ κ Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύδι φον Αντρέας Κιλμπ.
    Σφάξτε κάνα Τούρκο πριν χαλάσουν την σλαβική σας καταγωγή και εξαφανιστεί η σπουδαία γερμανική φυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας κολακευει μαλακοκιλμπ το ενδιαφερον σου για μας.σου εχει μιλησει η μαμα σου για εκεινο το καλοκαιρι στην παρο?.αυτος που θεωρεις πατερα σου ηταν μεθυσμενος εκεινο το βραδυ και κοιμοταν.οι υπολοιποι ντοπιοι οχι.για κυττα το
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ευχαριστήσω τον Achaean γι' αυτή την εξαιρετική έρευνα.

    Φαίνεται, όμως, ότι πέρα από τη διεθνή οικονομική κρίση και τη δική μας οικονομική και πολιτική κρίση, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακέφαλοι εμπρός σε μια διεθνή μεθόδευση (Αγγλοσαξονική αφού εκτός από τους Βρετανούς και Αμερικανούς Άγγλους μετέχουν και οι Γερμανοί Σάξονες) για μια άνευ προηγουμένου εδαφική ανατροπή σε βάρος της Ελλάδας (όπως ακριβώς έγινε και σε βάρος της Σερβίας πάλι με πρωταγωνιστικό ρόλο της Γερμανίας).

    Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο εντός του 2010 (κατά προτίμηση προς το καλοκαίρι για μεγαλύτερο διεθνή αντίκτυπο και επιπτώσεις στον τουρισμό), κατάληψη μικρών νησιών εντός του 2011 από την Τουρκία, πλήρη επικράτηση της Τουρκίας σε μια κατά πολύ αυτονομημένη Θράκη (Καλλικράτης), πλήρη αναγνώριση της ΤΔΒΚ και παραχώρηση τελικά, μετά από μια "ειρηνευτική διαδικασία" απόλυτων δικαιωμάτων στην Τουρκία επί του Ανατολικού Αιαγοίου και της Δωδεκανήσου. Κατά προτίμηση, μάλιστα, χωρίς πόλεμο (το ΔΝΤ θα περιορίσει τις αμυντικές μας ικανότητες και το ασφαλιστικό τη στελέχωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων) ώστε η Τουρκία να είναι πλέον απερίσπαστη να παίξει απόλυτα περεμβατικό ρόλο σε Ιράκ και Ιράν.

    Φυσικά, με παράλληλες πιέσεις από τα "απελυθερωτικά κινήματα" "Αλβανών" και "Μακεδόνων" που "στενάζουν" υπό τον "Ελληνικό ζυγό".

    Έτσι, το αργότερο μέχρι το 2014 θα είμαστε ως χώρα έναν αιώνα ακριβώς πίσω, ακολουθώντας ανάστροφη πορεία.

    Να παραπέμψω, μάλιστα, στο βιβλίο του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου, μέλους παλαιότερα του ΠΑΚ, "2017 - Η Ελλάδα υπό Νεο-Οθωμανική Κατοχή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο που αυτό κατά τον αείμνηστο Σβορώνο δεν είναι ιστορία αλλά ... ζωολογία. Με όρους ζωολογίας κρίνει ο "ερευνητής" την καθαρότητα των φύλλων και όχι με πολιτισμικούς. Ανάλογο και το συμπέρασμά του που πάντως με αφήνει εντελώς αδιάφορη αφού είμαι και αισθάνομαι Ελληνίδα γιατί μιλώ, σκέφτομαι και νοηματοδοτώ τη ζωή μου ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    Καίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρουν οι Γερμανοί τι λένε, και δεν έχουν κάνει λάθος, έχουν βάλει και αυτοί το χεράκι τους στον αφελληνισμό μας . απόδειξη? Τα καταστήματα γύρω μας όλα έχουν λατινικές πινακίδες, τα τοπωνύμια έχουν ονόματα ναζωραίων ,τα σύμβολα μας παραποιημένα (η σημαία μας αλλαγμένη, από όπως είχε αποφασισθεί να γίνει στην πρώτη εθνική συνέλευση στην Επίδαυρο το1821) οι ιεροί μας τόποι κατεστραμμένοι και λεηλατημένοι, οι προτομές και τα αγάλματα εξαφανισμένα, η γλώσσα μας εκτός σχολείου, οι βασιλιάδες τους και οι εγκάθετοι πολιτικοί μας από αυτούς δεν μας επιβληθήκαν ? λοιπόν έτσι δεν είναι ? ΑΛΛΑ! Ο κορμός του δένδρου και αν ξεράθηκε, η ρίζα του είναι ακόμη χλωρή και θα ξαναβλαστήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε 50 χρόνια από σήμερα, ο Γερμανικός Λαός θα είναι κατά 60% μελαχροινός, θα δοξάζει τον Αλλάχ, θα τρώει στο πάτωμα έπάνω στο χαλί, θα χρησιμοποιεί πολυμορφικά αυτοκίνητα 9 θέσεων για να κουβαλάει τα παιδία του, και θα περνάει από την Ελλάδα κομβόι για να πάει διακοπές στην γεννέτηρα ΤΟΥΡΚΙΑ......

    Αυτά για την κατά τα άλλα Αρια Φυλή.

    Νώντας Π. Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Γερμανοί έχουν τρελαθεί διότι υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία που λένε ότι με όλους εμείς οι Έλληνες αναμειχθήκαμε, εκτός από αυτούς. Από την βαθιά αρχαιότητα ποτέ δεν είμασταν μία ράτσα, αλλά κάναμε μεικτούς γάμους. Ποτέ όμως με Γερμανούς, διότι και οι Αρχαίοι και οι Βυζαντινοί γνώριζαν ότι οι Γερμανοί παθητικά γονίδια τα οποία εμποδίζουν την διανοητική εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Φραγκουδάκη σε μεταπτυχιακό του ΕΑΠ δήλωσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι δεν καταγόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες και ότι είμαστε ένα έθνος με άσχημο και μπάσταρδο πρόσωπο.Μάλιστα στην 1η εργασία πρέπει να γράψουμε ότι η άρνηση για απόδοση ιθαγένειας δείχνει ρατσιστική συμπεριφορά.Στη δε 3η εργασία πρέπει να γράψουμε ότι απαιτείται να διδάσκονται τα αλβανικά στο σχολείο για να μάθει ύστερα ελληνικά ο αλβανόφωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορείτε να του στείλετε αυτό:
    http://www.promitheasblog.com/2009/05/dna.html. Πρόκειται για έρευνα των Πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ και Παβία της Ιταλίας.
    Επικουρικά στείλτε του κι αυτό:
    http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_3274.html
    Βαρέθηκα τον κάθε χαλβά Δυτικο-βορειοευρωπαίο να λέει την παπαριά του και μεις να καθόμαστε σαν χαϊβάνια να τους ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μες την αγραματοσύνη μου σκέφτομαι ότι οι Έλληνες δύο πράγματα σημαντικά καταφέραμε.

    Το πρώτο είναι να εφεύρουμε, να εισάγουμε και να χρησιμοποιήσουμε την κριτική σκέψη. Γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω στον αρχαίο αλλά και στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό όχι απλά επηρέασε, όπως λένε, αλλά καθόρισε την σύγχρονη δυτική φιλοσοφία αφού αυτή δεν αποτελεί παρά επαναδιατύπωση της αρχαίας ελληνικής προσαρμοσμένη (ελάχιστα) στις συνθήκες και τις ανάγκες της εποχής.

    Το δεύτερο που καταφέραμε είναι να μετουσιώσουμε, να κάνουμε, το φόβο του θανάτου, οίστρο της ζωής. Αυτό δεν επηρέασε ούτε καθόρισε κανένα ευρωπαίο, καθ' ότι για να το βιώσεις αυτό, για να το ψυχανεμισθείς πρέπει να είσαι Έλληνας.

    Υπάρχει ένα πασχαλιάτικο έθιμο της Θεσπρωτίας, που θέλει τους συγγενείς να πηγαίνουν στους τάφους τον κεκοιμημένων με τα όργανα και να τους τραγουδούν.

    Εδώ η αρχαία ελληνική παράδοση συνταντά την παράδοση της Ορθοδοξίας. Οι ζωντανοί τραγουδούν εκεί που άλλοτε μοιρολογούσαν τους νεκρούς, ξορκίζουν το φόβο τους, τραγουδώντας.

    Σκεπτόμενοι πως οι ψυχές των κεκοιμημένων ζουν στην πραγματική ζωή (μια φράση που λένε στο χωριό μου όταν αναφέρονται σε πεθαμένο λέει: "αφήστε τον αυτόν, κείνος είναι στην αλήθεια και μεις στα ψέμματα") και ακούν (εκτός απ' τις προσευχές) τα τραγούδια τους. Έτσι παρηγορούνται για τους "φευγάτους", δικούς τους ανθρώπους αλλά παρηγορούν και τον ίδιο τον εαυτό τους.


    Αφού βάδισαν με την σαρακοστή και τη μεγαλοβδομάδα το δύσκολο, ανηφορικό δρόμο προς την κορυφή (έτσι κι αλλιώς οι κατηφόρες δεν βγάζουν ποτέ σε κορυφές) βιώνουν την Ανάσταση.
    Με τη σειρά τους, οι κεκοιμημένοι, θαμμένοι κατά την ανατολή, προσμένουν την ημέρα της Ανάστασης των σωμάτων. Ως τότε οι ψυχές τους που ζουν, θα ευφραίνονται και θα δροσίζονται απ' τα μνημόσυνα, τα πρόσφορα, τα κόλλυβα και τα κλαρίνα.

    Άϊντε τώρα να εξηγήσεις σ' ενα Γερμανό όλα τούτα και να 'χεις την απαίτηση να σε καταλάβει.
    Άϊντε να δει τέτοια έθιμα και να μην πει πως αυτοί χάζεψαν και πάνε πάνω από νεκρούς και τραγουδάνε.
    Άϊντε τώρα να εξηγήσεις πως για μας δεν υπάρχουν νεκροί, αλλά κεκοιμημένοι. Και το βράδυ μετά την Ανάσταση θα πάμε με το Άγιο Φως ν' ανάψουμε το καντηλάκι στο μνημούρι τους.


    Γι' αυτό ρε παιδιά αυτές τις μέρες που ακούγονται και γράφονται διάφορα για μας τους Έλληνες ούτε νευριάζω, ούτε θυμώνω, ούτε οργίζομαι.

    "Άστους" λέω μέσα μου, "τόσα ξέρουν τόσα λένε, τόσα καταλαβαίνουν, τόσα λένε".

    Ας λένε λοιπόν ότι δεν είμαστε Έλληνες. Φτάνει να το νιώθουμε εμείς και να το δείχνουμε όταν χρειάζεται. Και τώρα νομίζω κοντοζυγώνει η ώρα να το δείξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2010 3:28 μ.μ.

    Σημαντικό αυτό που λες φίλε, αν και δεν μου προκαλεί έκπληξη. Γράψε καλύτερα ένα μικρό άρθρο με περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες και διέδωσέ το στα blogs, για να ακουστεί άλλη μια φορά τι διδάσκουν οι εθνομηδενιστές καθηγητές στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σκέψη του έχει μείνει στην εποχή της φυλετικής καθαρότητας. Μόνο και μόνο οτι τον απασχολεί αυτό και όχι ο πολιτισμός είναι δείγμα του πόσο ο το θέμα της φυλετικής καθαρότητας απασχολεί ακόμη την σκέψη του σχολιαστή.

    Κατά τα άλλα θα έλεγα - με δεδομένη την ιμπεριαλιστική τακτική της Γερμανίας - οτι εάν η γενικότερη προσέγγιση του άρθρου εκφράζει πολλούς, που είναι το πιθανότερο, τότε είναι άλλο ένα σημάδι οτι η Ευρώπη θα βαδίσει μια μεγάλη κρίση με άγνωστο αν το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή αρνητικό για τον πολιτισμό. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού είναι έτσι, τότε νομιμοποιούμαστε να θεωρούμε τους κατοίκους των όμορων βαλκανικών κρατών εν γένει "Έλληνες" – του ίδιου μείγματος με εμάς, και άρα είναι δίκαιο και θεμιτό να ενώσουμε όλους αυτούς τους φυλετικά όμοιούς μας και τα εδάφη τους σε ένα μεγάλο πολιτιστικά Ελληνικό κράτος. Να τους εκπολιτίσουμε μαθαίνοντας τους τον Ελληνικό πολιτισμό, την Ελληνική γλώσσα και τα Ελληνικά ήθη και έθιμα. Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Ρίγας Φεραίος...

    Η Αυστρουγκαρία φυλάκισε τον Ρίγα Φεραίο γιατί η ιδέα να ενωθούν οι βαλκανικοί λαοί (που είχαν μπολιαστεί από τον Ελληνικό πολιτισμό και κουλτούρα) υπό την πολιτική, πολιτισμική και κοινωνική ηγεμονία του Ελληνισμού ήταν ενάντια στα συμφέροντά της. Έτσι και η σημερινή Γερμανία θα αντιληφθεί ότι τελικά να θεωρήσουν οι όμοροι βαλκανικοί λαοί ότι συνδέονται είτε με πολιτιστικά είτε με φυλετικά ή θρησκευτικά κριτήρια, πάει ενάντια στα σχέδιά της για πολιτική και οικονομική ηγεμονία στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την Ελληνική επανάσταση μας ήρθε ο Όθωνας, ένας πειραγμένος αρχαιόπληκτος Γερμαναράς, ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να περιορίσει τον χαρακτήρα του μεταγενέστερου Ελληνικού κράτους σε στενά εθνοφυλετικά Ελληνικά πλαίσια, και όχι στα πλαίσια ενός πολιτισμικά Ελληνικού κόσμου.

    Τα συμφέροντά της Γερμανίας είναι ενάντια στα συμφέροντά της Ελλάδας. Κατά τα άλλα, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιδου τι λεει ο-κατ'εξοχην αρμόδιος για αυτο το θέμα-καθηγητης της βιολογίας(συνταξιούχος πλέον)κος Τριανταφυλλίδης.

    http://www.ardin.gr/node/274

    Ολα τα αλλα που γραφονται ειτε απο "ασπονδους φιλους και εταιρους", ειτε απο εγχωριους "νεροκουβαλητες" τους(ορα και "αλαφροϊσκιωτους" οπαδούς της "πατρώας λατρείας"),εναι "πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιές" που ελεγε και ο Χαρι Κλιν!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Dear Αντρέας Κιλμπ,



    How does your thesis compare with that of, say, Karl Marx, who tried to understand «The Difference Between the Democritean and Epicurean Philosophy of Nature»? Likewise, have you tried to understand the influence of Orientalism in the thought of Martin Heidegger, when he wrote «Being and Time (German title: Sein und Zeit)»?

    You are right to compare building blocks of civilisation with the Greek ones, which might have started with the Minoan civilization, a Bronze Age civilization that arose on the island of Crete and flourished from approximately 2700 to 1450 BC. The problem is that we now have found the Archanthropus of Petralona in Greece, approximately 670,000-years old based on electron spin resonance measurements.

    But you are right to think about the «sharp defining line between the progressive, enlightened and democratic West and its Other, the regressive, despotic and religious East». The people of Crete drew that sharp defining line by going about their business in the nude, exposing their body-parts to the elements of nature.

    You are right to think about Pythagoras’ Theorem, but you have no clue about why Pythagoras’ Theorem is called Pythagoras’ Theorem; have you? Pythagoras did not develop this theorem. The well-known around the world theorem was named after him because Pythagoras did something much more esoteric than c^2=a^2+b^2.

    Pythagoras convinced people that it is okay to think and to say that 2+2=4. Before Pythagoras, when people were asked what 2+2 is, they would reply «2+2 what?» So because Pythagoras convinced people that it is okay to reason with numbers in the abstract, we named a theorem after him in order to honor his very important contribution.

    Neper, like Pythagoras, also made a huge contribution to humanity. Neper invented the decimal dot. You know, that little dot that goes between the whole part and the decimal part of a number, e.g., 1.618. So, to remember his contribution to human computing, we named some logarithms after Neper, even though Neper never did any work on logarithms per se.

    You see Αντρέας, there are many minor details in the history of civilization. That is why you thesis might be too broad for a thesis. I suggest that you focus it a bit, just like Karl Marx and Martin Heidegger focused theirs. And these two people are not any odd stupid idiots you know. You have to learn from them.

    Keep in mind that the objective of every thesis is the same for all: to finish it. So focus on a small detail and make your contribution to humanity about it. As Louis Pasteur observed, both human civilization and science advance by finding answers to subtle questions. And this is how human civilization and science advance all around the globe, not just in Babylon or in Athens or in Berlin.



    Best of luck,
    Nikko
    Nicholas C. GEORGANTZAS
    Professor, Management Systems
    Director, System Dynamics Consultancy
    FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
    113 West 60th Street, Suite 617-D
    New York, NY 10023-7484
    U.S.A.
    1-917-667-4022 | Fax: 1-212-765-5573 | E-mail: georgantzas@fordham.edu
    http://www.cambridgewhoswho.com/Members/NY/Nicholas-Georgantzas-758741.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Γερμανοί πολύ για ράτσες και βίδες μιλάνε, όχι για πνεύμα και πολιτισμό. Να περιμένουμε το τέταρτο Ράιχ. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν αλλάξει και πρέπει κάποτε να τιμωρηθούν σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χτυπάνε,χτυπάνε,χτυπάνε........Δέν έχουν καταλάβει οτι υπάρχει ένας πυρήνας ανθρώπων σε αυτή τη χώρα που ΔΕΝ ντρέπεται να φωνάξει οτι έιναι Έλληνες και δεν το βάζει κάτω????Τι να πώ, πλέον, με τον ΓΑΠ επάνω, δεν αποκλείεται να το δούμε και επίσημη θέση του κράτους...η κ.Δραγώνα μπορεί να φροντίσει...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι έχουν πάθει τα γερμανικά ΜΜΕ ;;;

    ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν τη συντονισμένη επίθεση εναντίον της Ελλάδας ;

    διότι υπάρχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ επίθεση, όχι απλώς επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτή η καταχώρηση

    στην Frankfurter Allgemeine Zeitung,

    είναι πληρωμένη από την Δραγώνα

    και το συνάφι της

    (με τα λεφτά μας βέβαια) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και πρέπει να περιμένω εγώ τον κάθε Γερμανό να μου πει ποια είναι η καταγωγή μου;

    Δεν βλέπω διαχρονικά ποια γλώσσα μιλάω;
    Δεν βλέπω διαχρονικά ποιες είναι οι συνήθειες μου;
    Δεν βλεπω διαχρονικά ποια τα ελλατώματά και τα προτερήματά μου;
    Δεν βλέπω διαχρονικά τη συνέχεια της θρησκείας μου;

    Ναι ρε Γερμαναρά μας κατακτήσατε πολλές φορές, γερμανούς όμως δεν μας κάνατε ποτέ, γι'αυτό σκάτε τώρα.

    Ρε ούστ από'δω και σεις και το ευρώ σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7 Μαρτίου 2010 3:26 μ.μ.]

    ine toso pathitika ta gonidia ton germanon file mou pou agorazis to 70 tis ekato ton siskevon pou hrisimopiis apo autous.ine toso pathitika pou anasigrotithikan mesa se mia pentaetia apo ton ww1 kai kanan ww2...
    ine toso pathitika pou to 2010 pas na zitisis danika me hamilo epitokio!!!
    ine toso pathitika pou sfacsan mesa se mia pentaetia tous misous autohthones tis kentrikis bretanias!!!
    ine mallon to antitheto polli dinamika ite mas aresi ite ohi!!!
    kai mallon den epimihthikame me autous giati autoi den theloun....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άν πήραν DNA απο τους πολιτικούς που απαρτίζουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο τότε καλά τα λέει η έρευνά τους.Δίκιο έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΡΜΑΝΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ.
    ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας αφήσουμε, κατ'αρχάς, τα περί γενετικής και άλλων επιστημών που καταρρίπτουν το συμπέρασμα του Γερμανού κυρίου Κιλμπ. Στο άρθρο του μιλά για "ιστορική αλήθεια" και αξιωματικά αποκλείει τη γενετική σχέση μεταξύ Αρχαίων και Νεότερων Ελλήνων. Αυτές τις "ιστορικές αλήθειες" περί φυλών μήπως τις έχουμε ακούσει και από κάποιον άλλον; Μήπως το μικρό του ήταν Αδόλφος και το επώνυμό του Χίτλερ; Την ίδια "ιστορική αλήθεια" δεν είχε επικαλεστεί και αυτός όταν οι Νεοέλληνες δεν του παρεδόθησαν αμαχητί αλλά του αντιστάθηκαν σθεναρά;

    Αυτό λοιπόν τους τσούζει: Προσπάθησαν με το 3ο Ράιχ να δημιουργήσουν μια κοσμοκρατορία με τους Γερμανούς αφεντικά και εμάς δούλους αλλά δεν τους έκατσε με τον πόλεμο. Τώρα μέσω της ΕΕ (που θεωρεί εμπνευστή της τον ιδρυτή της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους, Καρλομάγνο!) και με το προσωπείου του "προχώ" ευρωπαϊσμού προσπαθούν να υποτάξουν πάλι εμάς και να μας κάνουν προτεκτοράτο ειρηνικά.

    Οι Έλληνες πάντα τους έκαναν να νιώθουν συμπλεγματικά. Ακόμη και ως Ρωμιοί παλιότερα τους δημιουργούσαν πρόβλημα στα περί ανωτερότητας του Γερμανικού Έθνους. Γερμανός ιστορικός τον 16ο αιώνα άλλαξε το όνομα ολόκληρης αυτοκρατορίας από "Βασίλειο των Ρωμαίων" ή "Ρωμανία" σε "Βυζαντινή Αυτοκρατορία" γιατί δε συνέφερε τους απογόνους του Καρλομάγνου. Οι δε Ευρωπαίοι εταίροι μας μας ονόμασαν Γραικούς από Ρωμιούς (υποτιμητικά) αλλά τώρα ούτε αυτό τους συμφέρει για να μας υποδουλώσουν.

    ΥΓ.: Ο Andreas Kilb είπε όμως και μια αλήθεια: Ότι τα έθνη δημιουργούνται από τους κοινούς αγώνες και επιδιώξεις. Το είπε βέβαια με άλλα λόγια (ότι τους Griechen τους ενώνει ως λαό ο κοινός εχθρός-Γερμανοί) αλλά η ουσία είναι ίδια. Για παράδειγμα, εκατομμύρια Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και νοτιο-Ιταλοί έχουν γενετική συγγένεια με τους Αρχαίους Έλληνες και με τους Ρωμιούς (Νεοέλληνες) αλλά στην πορεία άλλαξαν επιδιώξεις από το λοιπό σώμα των Ελλήνων και δημιούργησαν μαζί με άλλα φύλα άλλα έθνη.

    ΥΓ2: Τώρα που αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαϊστών (και καλά!), ας κάνουμε μια κουβέντα περί πατριωτισμού και εθνικών μειοδοτών: Ποιος είναι ο προδότης; Τα κόμματα του ευρω-μονοδρόμου ή οι ενάντιοι στην ΕΕ; Ποιον λαό εξυπηρετεί η παραμονή μας στο λάκκο με τους λέοντες-ναζί (ΕΕ); Τον ελληνικό πάντως όχι. Θα δικαστεί κανένας Έλληνας πολιτικός για εσχάτη προδοσία; Και όχι μόνο για την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος αλλά κυρίως για την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους! Ζούμε μέρες Τσολάκογλου, αν δεν το έχετε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας αφήσουμε, κατ'αρχάς, τα περί γενετικής και άλλων επιστημών που καταρρίπτουν το συμπέρασμα του Γερμανού κυρίου Κιλμπ. Στο άρθρο του μιλά για "ιστορική αλήθεια" και αξιωματικά αποκλείει τη γενετική σχέση μεταξύ Αρχαίων και Νεότερων Ελλήνων. Αυτές τις "ιστορικές αλήθειες" περί φυλών μήπως τις έχουμε ακούσει και από κάποιον άλλον; Μήπως το μικρό του ήταν Αδόλφος και το επώνυμό του Χίτλερ; Την ίδια "ιστορική αλήθεια" δεν είχε επικαλεστεί και αυτός όταν οι Νεοέλληνες δεν του παρεδόθησαν αμαχητί αλλά του αντιστάθηκαν σθεναρά;

    Αυτό λοιπόν τους τσούζει: Προσπάθησαν με το 3ο Ράιχ να δημιουργήσουν μια κοσμοκρατορία με τους Γερμανούς αφεντικά και εμάς δούλους αλλά δεν τους έκατσε με τον πόλεμο. Τώρα μέσω της ΕΕ (που θεωρεί εμπνευστή της τον ιδρυτή της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους, Καρλομάγνο!) και με το προσωπείου του "προχώ" ευρωπαϊσμού προσπαθούν να υποτάξουν πάλι εμάς και να μας κάνουν προτεκτοράτο ειρηνικά.

    Οι Έλληνες πάντα τους έκαναν να νιώθουν συμπλεγματικά. Ακόμη και ως Ρωμιοί παλιότερα τους δημιουργούσαν πρόβλημα στα περί ανωτερότητας του Γερμανικού Έθνους. Γερμανός ιστορικός τον 16ο αιώνα άλλαξε το όνομα ολόκληρης αυτοκρατορίας από "Βασίλειο των Ρωμαίων" ή "Ρωμανία" σε "Βυζαντινή Αυτοκρατορία" γιατί δε συνέφερε τους απογόνους του Καρλομάγνου. Οι δε Ευρωπαίοι εταίροι μας μας ονόμασαν Γραικούς από Ρωμιούς (υποτιμητικά) αλλά τώρα ούτε αυτό τους συμφέρει για να μας υποδουλώσουν.

    ΥΓ.: Ο Andreas Kilb είπε όμως και μια αλήθεια: Ότι τα έθνη δημιουργούνται από τους κοινούς αγώνες και επιδιώξεις. Το είπε βέβαια με άλλα λόγια (ότι τους Griechen τους ενώνει ως λαό ο κοινός εχθρός-Γερμανοί) αλλά η ουσία είναι ίδια. Για παράδειγμα, εκατομμύρια Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και νοτιο-Ιταλοί έχουν γενετική συγγένεια με τους Αρχαίους Έλληνες και με τους Ρωμιούς (Νεοέλληνες) αλλά στην πορεία άλλαξαν επιδιώξεις από το λοιπό σώμα των Ελλήνων και δημιούργησαν μαζί με άλλα φύλα άλλα έθνη.

    ΥΓ2: Τώρα που αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαϊστών (και καλά!), ας κάνουμε μια κουβέντα περί πατριωτισμού και εθνικών μειοδοτών: Ποιος είναι ο προδότης; Τα κόμματα του ευρω-μονοδρόμου ή οι ενάντιοι στην ΕΕ; Ποιον λαό εξυπηρετεί η παραμονή μας στο λάκκο με τους λέοντες-ναζί (ΕΕ); Τον ελληνικό πάντως όχι. Θα δικαστεί κανένας Έλληνας πολιτικός για εσχάτη προδοσία; Και όχι μόνο για την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος αλλά κυρίως για την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους! Ζούμε μέρες Τσολάκογλου, αν δεν το έχετε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ας αφήσουμε, κατ'αρχάς, τα περί γενετικής και άλλων επιστημών που καταρρίπτουν το συμπέρασμα του Γερμανού κυρίου Κιλμπ. Στο άρθρο του μιλά για "ιστορική αλήθεια" και αξιωματικά αποκλείει τη γενετική σχέση μεταξύ Αρχαίων και Νεότερων Ελλήνων. Αυτές τις "ιστορικές αλήθειες" περί φυλών μήπως τις έχουμε ακούσει και από κάποιον άλλον; Μήπως το μικρό του ήταν Αδόλφος και το επώνυμό του Χίτλερ; Την ίδια "ιστορική αλήθεια" δεν είχε επικαλεστεί και αυτός όταν οι Νεοέλληνες δεν του παρεδόθησαν αμαχητί αλλά του αντιστάθηκαν σθεναρά;

    Αυτό λοιπόν τους τσούζει: Προσπάθησαν με το 3ο Ράιχ να δημιουργήσουν μια κοσμοκρατορία με τους Γερμανούς αφεντικά και εμάς δούλους αλλά δεν τους έκατσε με τον πόλεμο. Τώρα μέσω της ΕΕ (που θεωρεί εμπνευστή της τον ιδρυτή της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους, Καρλομάγνο!) και με το προσωπείου του "προχώ" ευρωπαϊσμού προσπαθούν να υποτάξουν πάλι εμάς και να μας κάνουν προτεκτοράτο ειρηνικά.

    Οι Έλληνες πάντα τους έκαναν να νιώθουν συμπλεγματικά. Ακόμη και ως Ρωμιοί παλιότερα τους δημιουργούσαν πρόβλημα στα περί ανωτερότητας του Γερμανικού Έθνους. Γερμανός ιστορικός τον 16ο αιώνα άλλαξε το όνομα ολόκληρης αυτοκρατορίας από "Βασίλειο των Ρωμαίων" ή "Ρωμανία" σε "Βυζαντινή Αυτοκρατορία" γιατί δε συνέφερε τους απογόνους του Καρλομάγνου. Οι δε Ευρωπαίοι εταίροι μας μας ονόμασαν Γραικούς από Ρωμιούς (υποτιμητικά) αλλά τώρα ούτε αυτό τους συμφέρει για να μας υποδουλώσουν.

    ΥΓ.: Ο Andreas Kilb είπε όμως και μια αλήθεια: Ότι τα έθνη δημιουργούνται από τους κοινούς αγώνες και επιδιώξεις. Το είπε βέβαια με άλλα λόγια (ότι τους Griechen τους ενώνει ως λαό ο κοινός εχθρός-Γερμανοί) αλλά η ουσία είναι ίδια. Για παράδειγμα, εκατομμύρια Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και νοτιο-Ιταλοί έχουν γενετική συγγένεια με τους Αρχαίους Έλληνες και με τους Ρωμιούς (Νεοέλληνες) αλλά στην πορεία άλλαξαν επιδιώξεις από το λοιπό σώμα των Ελλήνων και δημιούργησαν μαζί με άλλα φύλα άλλα έθνη.

    ΥΓ2: Τώρα που αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαϊστών (και καλά!), ας κάνουμε μια κουβέντα περί πατριωτισμού και εθνικών μειοδοτών: Ποιος είναι ο προδότης; Τα κόμματα του ευρω-μονοδρόμου ή οι ενάντιοι στην ΕΕ; Ποιον λαό εξυπηρετεί η παραμονή μας στο λάκκο με τους λέοντες-ναζί (ΕΕ); Τον ελληνικό πάντως όχι. Θα δικαστεί κανένας Έλληνας πολιτικός για εσχάτη προδοσία; Και όχι μόνο για την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος αλλά κυρίως για την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους! Ζούμε μέρες Τσολάκογλου, αν δεν το έχετε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το φυλετικό κόμπλεξ (ειδικά) των Γερμανών έναντι των Ελλήνων από ότι φαίνεται δεν θεραπεύεται. Να ευχηθούμε περαστικά (από ευγένεια, όχι ότι θα θεραπευθούν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η πίεση που μας ασκείται είναι πλέον αφόρητη. Εμείς οι πολλοί που μέσα μας καίει η ελληνική φλόγα, να πάρουμε τη τύχη μας στα χέρια μας.

    Στη ευρύτερη κοινωνική έκρηξη που έρχεται, πρέπει να επικρατήσουμε ενάντια στους σημαιοφόρους της αντιπατριωτικής αριστεράς και αναρχίας, που σήμερα κυριαρχεί στο δρόμο.

    Όμως πρέπει να επικρατήσουμε και έναντι της κάθε χρυσής αυγή (Golden Dawn για όποιον κατάλαβε) που αποτελεί την άλλη πλευρά του ίδιου ξενόφερτου νομίσματος.

    Ως πότε θα παρακολουθούμε αμέτοχοι?

    Ας αυτόοργανωθούμε, χωρίς να περιμένουμε τον μεσσία αρχηγό όπως μας έχουν μάθει στα παραμύθια.
    Ο αρχηγός θα ξεπηδήσει μέσα από την συλλογική μας αντίδραση.

    Να συνεννοηθούμε με sms, email, μέσω αυτού του blog, άλλων, όπως κάνει η πιτσιρικαρία της χώρας μας. Να πείσουμε και άλλους, να πάμε όλοι στο σύνταγμα και να αντιδράσουμε ελευθέρα για πρώτη φορά. Χωρίς κομματικές βαλίτσες.

    Βουβά. Χωρίς συνθήματα, ομιλίες από εθνοκάπηλους, προβοκατόρικα πανώ, κλπ.

    Θα έρθουν και άλλοι, και οι ποιο φοβισμένοι θα σηκωθούν από τους καναπέδες τους. Και όσο πιο πολύ κάτσουμε εκεί, τόσο μεγαλύτερο θα γίνει το κύμα της βουβής πλειοψηφίας.

    Όχι στο ξεπούλημα της χώρας στη δύση.
    Όχι στο ξεπούλημα της χώρας στη Τουρκία.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οταν εμεις φτιαχναμε πολιτισμο αυτοι ηταν στα δενδρα πριν χιλιαδες χρονια
    τα χρονια περασαν εμεις χασαμε το πολιτισμο μας , αυτοι κατεβηκαν απο τα δενδρα και σιγα σιγα μας ξεπερασαν
    και εκτος απο τον ηλιο και τις λερωμενες παραλιες δεν μπορουμε να συγκριθουμε με αυτους
    ειναι κορυφη στην ευρωπη , ενω εμεις ειμαστε οι ζητιανοι τη ευρωπης
    για τα εθνικα τους θεματα δεν γλυφουν γυρω γυρω σαν εμας πχ κυπρος μακεδονια
    κανουν ενα σωρο εξαγωγες αυτοκινητα ηλεκτρικα ηλεκτρονικα
    ενω εμεις πουλαμε ντολμαδες
    φτιαχνουν οπλα ειναι ικανοι να κανουν ενα πολεμο μονοι τους
    ενω εμεις τι φτιαχνουμε?
    το επιπεδο ζωης του γερμανου ειναι καλυτερο απο το δικο μας 700ε
    και 400 ταμειο ανεργειας
    εχουν κρατος ανεξαρτητο εμεις ειμαστε κρατος ανεξαρτητο?

    αυτα τα λιγα .. και ας μεινουμε με τις αναμνησεις των αρχαιων γιατι μονο γιαυτο ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαφωτιστικό στο θέμα είναι το site www.romanity.org για τον καθηγητή Ιωάννη Ρωμανίδη που αναφέρεται στην εξέλιξη των Ελλήνων ανα τους αιώνες.
    Οσον αφορά τους Γερμανους, μην ξεχνάτε οτι ο ρατσισμός ξεκίνησε απο αυτούς και μαλιστα εγινε επιστήμη, που κατέληξε στο Γ' Ραίχ. Μπορεί να μας αφιερωσαν την αφροδίτη να μας δείχνει το δάχτυλό της σηκωμένο, εμείς τους αφιερώνουμε όλους τους κούρους που βρέθηκαν στην ελληνική γη με το "εργαλείο" τους επίσης σηκωμένο. Ελπίζω να τους ικανοποιήσει. Οσο για τα νησιά μας, αρκεί στους λιγούρηδες που τα βλέπουν τα καλοκαίρια που έρχονται και νοιώθουν λίγο από πραγματική ζωή. Αυτό βεβαια δεν δικαιολογεί τις δικές μας αδυναμίες. Οπως λέει και ο ποιητής, τη Ρωμιοσύνη μην τη κλαίς. Λίγο θελουμε να τους παρουμε και τα σώβρακα. Πλούτο φυσικό έχουμε, επιστήμονες έχουμε, μορφωμένους πολίτες έχουμε. Λίγο να ξυπνήσουμε και να βάλουμε χέρι μερικά λαμόγια-εφιάλτες που απομυζουν σαν παρασιτα τη χώρα και οι γερμαναράδες θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Αιώνες τώρα (για όσους ξερουν ιστορία) ήταν ορκισμένοι εχθροί της Ρωμυωσύνης, δηλαδή του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δημοσιεύτηκε στο έγκυρο: The American Journal of Human Genetics
    Θέμα: "Origin, Diffusion, and Differentiation of Y-Chromosome Haplogroups E and J: Inferences on the Neolithization of Europe and Later Migratory Events in the Mediterranean Area". Paper των
    Ornella Semino, Chiara Magri, Giorgia Benuzzi, Alice A. Lin, Nadia Al-Zahery, Vincenza Battaglia, Liliana Maccioni, Costas Triantaphyllidis, Peidong Shen, Peter J. Oefner, Lev A. Zhivotovsky, Roy King, Antonio Torroni, L. Luca Cavalli-Sforza, Peter A. Underhill, and A. Silvana Santachiara-Benerecetti
    Επιγραμματικά: Εμείς και οι κάτοικοι της Νότιας Ιταλίας έχουμε το ίδιο αίμα και μάλιστα διαφορετικό από των Σλάβων. "J-M12 is almost totally represented by its sublineage J-M102, which shows frequency peaks in both the southern Balkans and north-central Italy". Και φυσικά το una faccia, una razza δεν είναι τυχαίο (όπως και το ότι αυτοαποκαλούμαστε ρωμιοί αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία): "Southern Italy (Apulia and Calabria) contains sites of the early Neolithic period, but we know from history that these regions were subsequently colonized by the Greeks (Peloponnesians). To test the relative contribution of Greek colonists versus putative earlier Neolithic settlers, an admixture analysis was performed, using E-M78 and J-M172(xM12) as signatures of Greek and Anatolian lineages, respectively. The Anatolian source population was based on 523 Turks, of whom 118 were J-M172(xM12) and 25 were E-M78. The Greek population comprised 36 Peloponnesian samples, 5 of which were J-M172(xM12) and 17 of which were E-M78 (R.K., unpublished data). In spite of the small Peloponnesian sample size, the high E-M78 frequency (47%) observed here is consistent with that (44%) independently found in the same region for the YAP chromosomes harboring microsatellite haplotypes typical of Hg E-M78. The admixture analysis yielded an admixture proportion from Greece of 0.07±0.15 for the Calabrian samples and of 0.22±0.15 for the Apulian samples. SD was determined by bootstrapping 1,000 replicates." Όποιος διάβασε τα παραπάνω, θα κατάλαβε επίσης ότι το 25% των "τούρκων" έχουν το δικό μας αίμα! Όπως οι περισσότεροι βέβαια βρίσκω την συζήτηση ηλίθια, καθώς δεν με νοιάζει αν ένα Ελληνάκι τσιγγανάκι ή εβραιάκι έχει ή δεν έχει το JM102 αλλά αν σέβεται και αγαπάει έμπρακτα την πατρίδα του, την Ελλάδα και θέλει με όλο του το είναι να πολεμήσει γι' αυτήν. Ούτως ή άλλως δεν προτιθέμεθα να το στείλουμε στο κρεματόριο για να απαλλαγούμε από αυτό επειδή δεν δεν είναι "ράτσας", ζει στο γκέτο και κάνει και καλό σαπούνι._Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Μήπως το μικρό του ήταν Αδόλφος και το επώνυμό του Χίτλερ;Την ίδια "ιστορική αλήθεια" δεν είχε επικαλεστεί και αυτός όταν οι Νεοέλληνες δεν του παρεδόθησαν αμαχητί αλλά του αντιστάθηκαν σθεναρά;"


    Και μαλιστα ειχε ετοιμο σχέδιο να μεταφερει ολόκληρο τον πληθυσμό της Ελλάδας στην Βορ.Αφρική και να επικοίσει την χωρα μας με "άρειους", στηριζόμενος στην "λογική"(η οποια απο ό,τι βλέπουμε εξακολουθεί να υφίσταται και δεν χαρακτηρίζει μονο την Γερμανία αλλα και πολλες χωρες του Ευρωπαϊκού βορα) οτι οι σημερινοί Ελληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ, τους οποιους θεωρούσε "γνήσιους αρειους"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πάντως επιμένω: σταματήστε να αγοράζετε γερμανικά προϊόντα. Δυστυχώς αισθάνομαι δικαιωμένος που παρότι γερμανομαθής (Goethe Institut, γερμ. δημ. σχολείο κλπ) βλέπω ότι οι γότθοι δεν αλλάζουν μυαλά (αρκεί να διαβάσει κανείς το Mein Kampf σε αντιπαραβολή με την σύγχρονη εποχή της Merkel, για να καταλάβει...). Από την άλλη ευτυχώς "υιοθέτησα" ήδη από την εφηβεία μου, την Ιταλία και δη την νότια, η οποία πιστεύω είναι η μόνη περιοχή της Ευρώπης μαζί με την νότια Γαλλία που είναι κοντά στην ψυχοσύνθεση μας. Στο δια ταύτα, το ψυγείο μου μάρκας SMEG δεν έχει βγάλει επί 10 έτη ούτε μια βλάβη , η Alfa μου αρνείται πεισματικά επί 16(!) έτη να χαλάσει, όπως και το FIATάκι της συζύγου ή το πάλαι ποτε η Lancia του μακαρίτη του πατέρα μου. Το ίδιο ισχύει και για τους ιταλικούς μετασχηματιστές υψηλής τάσης που τοποθετώ σε μεγάλα έργα ή τους ιταλικούς καυστήρες φυσικού αερίου που βάζω σε λεβητοστάσια. Για να μην ανοίξω το στόμα μου και κελαηδήσω: μήπως κάποιοι μετασχηματιστές γερμανικής εταιρείας της... επικαιρότητας, που μπήκαν σε μεγάλα έργα, είναι ιταλικοί "Tesar" που έχουν "βαπτισθεί" με το κατάλληλο ταμπελάκι και "φακελάκι"; Μήπως πρέπει να ανοίξετε τα σωθικά του μπόιλερ σας, "μεγάλης" γερμανικής μάρκας για να δείτε τί (ελληνικότατες) εκπληξούλες κρύβει; Μήπως ο κινητήρας της "λιμουζίνας" σας κατασκευάζεται σε εργοστάσιο Β' διαλογής στην... Ουγγαρία και μπαίνει "πίσω" με τρένο τράνζιτ το βράδι για να είναι το πρωί στο "γερμανικό" εργοστάσιο; Συνεχίζω και επιμένω: σταματήστε να αγοράζετε γερμανικά προϊόντα. είναι πανάκριβα, υπερεκτιμημένα και μετά και το τελευταίο κύμα ανθελληνισμού, καρφί δεν μου καίγεται αν "κάποιοι" προσπαθούν να μας κάνουν να τσακωθούμε με τους γερμανούς (μπορεί όντως να ισχύει). Οι γερμανοί είναι αυτοί που στηρίζονται στην προσφορά (supply) και τις εξαγωγές τους και όχι στην εσωτερική τους ζήτηση / κατανάλωση και οφείλουν να έχουν "καλή συμπεριφορά" μόνο και μόνο για marketing, εμείς ως "πελάτες" έχουμε πάντα δίκιο. Και ας καταργήσουμε επιτέλους την βίζα για Ρώσους και Κινέζους τουρίστες. Προτιμούμε τόσο πολύ την τριχωτή γερμανίδα που θα φάει μισή σαλάτα και μια μικρή μπύρα από τον κιμπάρη Ρώσο και τον "άβγαλτο" ακόμη κινέζο που μπορούμε να τον κάνουμε (αυτόν και άλλα τριακόσια εκατομμύρια) μόνιμο θαμώνα;_Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα
    Εμένα με λένε Ζαχαρία…το όνομα μου το έδωσαν δεν το επέλεξα!
    Εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ εσύ?......γιατί το συζητάς?
    ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ…ΕΣΥ?...Μήπως σου πασάρουν αυτά που θέλουν?
    Έρευνες και μαλακιές…..ΕΣΥ δεν ξέρεις τι είσαι? Πρέπει να σου το που η έρευνες……δεν ξέρεις τι αισθάνεσαι?
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΩΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρε παιδια παντα μια ενοτητα διαφορων φυλων δεν ημασταν?Και μετεπειτα πολεων - κρατων!Δεν ειναι θεμα αιματος μονο αλλα θεμα πολιτισμου!Κατι που οι νεο-Ουννοι ΝαζοΓερμανοι δεν μπορουν να κατανοησουν!Μην ψαρωνετε!Γιατι αντιθετα με εδω που πολλοι νοιωσαν και γιναν Ελληνες κανεις δεν θελει να γινει Γερμανος!:Pp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ας ήμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουμε τη πρώτη αντίσταση στον επερχόμενο νέοναζισμό της Γερμανίας.

    Όπως τότε που τους χαλάσαμε το timing στην επιχείρηση Μπαρμπαρόσα.

    Ας ήμαστε εμείς οι πρώτοι που θα φύγουμε από την καταδικασμένη ΕΕ .
    Η διάλυση της είναι θέμα χρόνου. Η νέα Ευρώπη που θα προκύψει, θα μοιάζει πολύ με εκείνη του 19ου αιώνα.

    Η κυρίαρχοι γερμανοί στην ανατολή, η μόνη Γαλλία, η «διαίρειν και βασίλευε» Αγγλία (και κατ επέκταση ΗΠΑ) και η πάντα εποφθαλμιούσα Ρωσία.

    Ας διαλύσουμε αυτό το μόρφωμα μια ώρα αρχύτερα. Να φύγουμε τώρα και ας λύσουν τα προβλήματα τους μεταξύ τους. Εμείς έχουμε σοβαρότερα να λύσουμε με τη Τουρκία.

    Μπορεί να περάσουμε δύσκολα στην αρχή. Όμως μια διαλυμένη Ευρώπη, θα μας δώσει νέους συμμάχους.
    Ας φύγουμε λοιπόν, να διαλυθεί η κωλο ΕΕ και ας είμαστε για μια ακόμη φορά πρωτοπόροι στο κάλεσμα της ιστορίας.


    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φυσικά και μίλησε το δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ ( ντι εν έϊ). Φυσικά και είναι άσχετος ο Γερμανός γιατί αν ήταν σχετικός θα ανέφερε και τους χιλιάδες αλλοδαπούς δούλους της αρχαίας Αθήνας, που μετά την απελευθέρωσή τους ή σίγουρα μετά τη Ρωμαϊκή κατοχή (π.Χ.) εξελληνίσθηκαν. Και ίσως να ήξερε ότι απόγονοι των Ελλήνων είναι πολλοί άλλοι λαοί από Γιβλαρτάρ ωςτα βάθη της Ανατολίας, από την Β.Αφρική έως την Βρεττανία, ίσως και έως τον Αμαζόνιο... Ντόιτς λαντ- Ντέους λαντ - Θεός λαντ = Θεού γη ... ρε μήπως κι΄αυτός είναι απόγονός μας; 'Αλλο Ελλάδα, το μικρό κρατίδιο που δημιουργήθηκε το 1823 και άλλο η Ελλάδα του κόσμου, από τις αποικίες, την Αυτοκρατορία του Μ.Αλεξάνδρου, τη Βυζαντινή... από τη Β.Αφρική μέχρι Βρεττανία (Θούλη) από Γιβραλτάρ μέχρι τα βάθη της Ανατολής. Πολλοί λαοί είναι απόγονοι των Ελλήνων... τα αρχαία μνημεία μιλούν... αλλά εμείς εγκλωβιζόμαστε και ιστορικά στο σημερινό κρατίδιο της ποτέ ουσιαστικά ελεύθερης και πάντα κάπου υποτελούς Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτοι ειναι σε θεση να μιλανε για φυλετικη καθαροτητα;Ο ΒΠΠ και ιδιαιτερα το Ρωσικο μετωπο αφανισαν τον πραγματικα Γερμανικο ανδρικο πληθυσμο και οι σημερινοι μπασταρδοι απογονοι απ'ολα τα ευρασιατικα απομαζωματα εχουν αποψη για μας;Γι'αυτο και η συμπλεγματικη συμπεριφορα τους προς τη χωρα μας ειναι αυτη που αρμοζει σε μουλοσπερματα.
    Ας συνεχισουν με τ'αλλα τα ξαδερφια τους τους βλαχοαυστριακους στη τουρκολαγνεια,ουτως η αλλως η σημερινη τους Σλαυοασιατικομογγολικη καταγωγη τους το επιτρεπει,το αιμα τους καλει!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. α) Πόσοι άραγε Γερμανοί γνωρίζουν ότι τα τοπωνύμια ΒΕΡΟΛΙΝΟ και ΔΡΕΣΔΗ είναι ΣΛΑΒΙΚΑ;

    β) Όσο για το "Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την Ελληνική επανάσταση μας ήρθε ο Όθωνας, ένας πειραγμένος αρχαιόπληκτος Γερμαναράς, ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να περιορίσει τον χαρακτήρα του μεταγενέστερου Ελληνικού κράτους σε στενά εθνοφυλετικά Ελληνικά πλαίσια, και όχι στα πλαίσια ενός πολιτισμικά Ελληνικού κόσμου", δεν ξέρω τι εννοείς, φίλε. Πάντως ο (Γερμανός)Όθων και η Αμαλία αγάπησαν πολύ περισσότερο την Ελλάδα από τους σημερινούς πολιτικούς μας και αγαπήθηκαν πολύ περισσότερο από τους Έλληνες.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ελληνισμός= Ελευθερία,πολιτισμός, αντίσταση στην δεσποτεία.

    Εσύ, ανεγκέφαλε νεοφαλμεράιερ, πασαλίψου με "καθαρά" αίματα..
    Χάρισμά σου,απολίτιστε βάρβαρε, δούλε του φεουδάρχη, του βασιλιά, του Κάιζερ, του Χίτλερ, του Χόνεκερ, και της Μουντεσμπαγκ...

    Αλλά, έχε χάρη, που η Ελλάδα βρίσκεται κάτω απο την κατοχή των κυβερνητικών ψωροελίτ, εδώ και 200 χρόνια..

    Εχε χάρη, που αντι, σύμφωνα με το όραμα του Ρήγα, να ανασυστήσουμε την Οικουμένη της Ανατολικης Ρώμης,σαν μια σύγχρονη δημοκρατική συμπολιτεία ελέυθερων κοινων και εθνών, με πρωτεύουσα, και πάλι, την Πόλη, και με ενοποιό στοιχείο το Ελληνικό έθνος και πολιτισμο,
    αντ' αυτού καταλήξαμε ένα μίζερο μικροσκοπικό προτεκτοράτο...
    Αλλιώς, τωρα, δεν θα τολμούσες να μας αντικρίσεις, απολίτιστε πίθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έγραψε μια μαμακία κάποιος ανόητος Γερμανός περι καθαρότητας της φυλής μας και εις απάντησιν φροντίσαμε να του ανταποδώσουμε τα ίδια.
    Νομίζω ότι η συζήτηση αυτή γίνεται σε λάθος βάση και επειδή το θέμα είναι και επίκαιρο θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου.
    Δεν πιστεύω αυτά τα περί DNA και δεν τα βρίσκω ενδιαφέροντα.
    Η ερώτηση είναι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;
    Έναι αυτός που έχει ελληνικό διαβατήριο;Είναι αυτός που μπορεί να αποδείξει ότι το DNA του είναι ελληνικό;Δεν νομίζω.
    Πιστεύω λοιπόν ότι έλληνας είναι (ενδεικτικά)
    1. Αυτός που πραγματικά αισθάνεται και θέλει να είναι Έλληνας ασχέτως καταγωγής.
    2. Αυτός που μετέχει της ελληνικής παιδείας
    3.Αυτός που αισθάνεται ότι η ελληνική ιστορία είναι και δική του ιστορία
    4. Αυτός που αισθάνεται κάτι ακούγοντας τον εθνικό ύμνο

    Προσωπικά έχω γνωρίσει ξένους που, τόσο καλά γνωρίζουν την ιστορία μας,τόσο πολύ μελέτησαν τον πολιτισμό μας (τον αρχαίο γιατί σύγχρονος δεν υπάρχει) τόσο αγαπούν την Ελλάδα, που χωρίς να έχον την ελληνική υπηκοότητα,είναι σίγουρα Έλληνες,πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία ημών των ελλαδιτών. Ένα παράδειγμα. Είμαι εγώ περισσότερο Έλληνας από την Ζακλίν ντε Ρομιγί ή την Μαργκερίτ Γιουρσενάρ;
    Είμαι εγώ περισσότερο Έλληνας από το παιδί του μετανάστη που γεννήθηκε εδώ αγαπά την Ελλάδα σαν πατρίδα του και θεωρεί την ελληνική ιστορία ιστορία του;

    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;(ενδεικτικά)
    1.Αυτός που δεν θέλει να είναι
    2.Αυτός που σκίζει την ελληνική σημαία
    3.Αυτός που κονομάει στην Ελλάδα και στέλνει τα λεφτά στην Ελβετία
    4.Αυτός που δεν αγαπάει την Ελλάδα (στην κατηγορία αυτή ανήκουν πολλοί)

    Αυτού του τύπου νομίζω ότι πρέπει να είναι τα κριτήρια σήμερα για να αναγνωρίζουμε τον Έλληνα και όχι το DNA
    Και κάτι ακόμα. Ως πότε θα κρυβόμαστε πίσω απο τους ένδοξους αρχαίους προγόνους μας;Πότε επιτέλους θα αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι είμαστε αντάξιοι συνεχιστές της ελληνικής ιστορίας;

    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητέ 3.26, ήθελαν και παρα ήθελαν, αλλά έχασαν σχεδόν κάθε πόλεμο μαζί μας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, παρά της τεράστιες καταστροφές που έκαναν. Έχασαν επίσης σχεδόν κάθε πόλεμο με Σλάβους. Ποτέ δεν κατάφεραν να αποικήσουν τα Βαλκάνια και να επικρατήσουν στην Ανατολική Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έχει δίκιο ο φίλος που λέει να μην τους απαντάμε .
    Κάποιο επιχειρούν να συντηρήσουν την ένταση εις βάρος μας.
    Απλά να θυμόμαστε ότι διακαής πόθος των γερμανών είναι η κατάκτηση των εδαφών μας. Γιαυτό οι ναζί μιλούσαν με τόσα κολακευτικά λόγια για τους αρχαίους Έλληνες πίστευαν μάλιστα ότι η γερμανική φυλή έχει απώτερες Ελληνικές ρίζες
    Η ιστορία της γερμανίας από εμφανίσεως της μόνο σφαγές και γενοκτονίες έχει να επιδείξει.
    Άπ όπου περνούσαν ξεπάστρευαν του γηγενείς πληθυσμούς και λεηλατούσαν τις περιουσίες τους. Το προηγούμενο αιώνα δύο φορές αιματοκύλησαν την Ευρώπη.
    Εν πολύς η σημερινή οικονομική δυσπραγία των ευρωπαϊκών χωρών οφείλεται στους δύο παγκοσμίου πολέμους που προκάλεσε η γερμανία.
    Μην αυταπατάσθε εάν η οικονομική κρίση ισοπεδώσει τις χώρες του νότου θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της γερμανίας . Τότε οι βάρβαροι θα βγάλουν ξανά το προσωπείο του πολιτισμένου και του επιστήμονα και θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι γερμανοί διανοούμενοι και επιστήμονες δεν ήταν γερμανοί αλλά Εβραίοι . Σε αυτού οφείλουν την επιστημονική τους πρόοδο και την οικονομική τους ευημερία και αυτό δεν μπόρεσαν να τους το συγχωρήσουν ποτέ. Τώρα ήρθε η σειρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ετσι όπως το πάνε τούτοι εδώ θα
    μας διατάξουν να εγκαταλείψουμε τη χώρα μας.
    Το θράσος τους έχει ξεπεράσει τα όρια της αλητείας.
    Έίναι καιρός να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας ,
    τα φράγκα τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
    Ας πάνε στην Τουρκία να μαζέψουν ήλιο το καλοκαίρι , να φάνε τα λουκάνικά τους και να πίνουν μπύρες.
    Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως αυτός εδω ο τόπος μας γέννησε και πως δεν υπάρχει Ελλάδα δίχως Ελληνες.
    Ονειρο πολλών Γερμανών είναι να ζήσουν τα χρόνια μετά τη σύνταξη εδώ στη χώρα μας, υπάρχουν δε πολλοί απο αυτούς εδω.
    Ασ σταματήσουμε να είμαστε φιλόξενοι απέναντί τους μήπως και καταλάβουν τι σημαίνει η λέξη
    ''φιλότιμο''
    ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Την πατησαμε!!!
    Ολοι οι παραπανω εχουν δικαιο για
    αυτα που γραφουν αλλα...
    Η πολωση Ελλαδας-Γερμανιας ειναι
    γεγονος πλεον και αυτο οδηγει την
    Ελλαδα στο ΔΝΤ και εκτος Ευρωζωνης
    και Ευρω.Μετα απο αυτο σφιγγουμε το
    ζωναρι και μεσα στην ανεχεια και
    στην λαικη αντιδραση που θα ακολουθηση οι επικυριαρχοι θα λυσουν Κυπριακο,Σκοπια,Θρακη,Αιγαιο
    και πετρελαια και ταυτοχρονα θα ακο
    λουθηση και αλλη διασπαση στην EU
    ωστε η Ευρωπη οχι σαν αυτοκρατορια
    αλλα μεμονωμενα σαν κρατη να συνεργαστει με το μπλοκ της Ευρασιας μαζι με ΗΠΑ,UK και Ινδια με μικρες καιμεσαιες επιχειρησεις
    και ταυτοχρονα την ιδια την Γερμανια να συμμετεχει σαν κρατος
    και οχι σαν ηγετιδα μιας Ευρωπαικης
    αυτοκρατοριας.Ετσι αυτα που ξεκινησαν με Rumsfeld,Cheney,Bush
    κλπ για μια Γερμανια παγιδευμενη σε μια EU και οχι με κυριο ρολο ατο
    μικο στην οικονομικη αναπτυξη αρχικα της USSR και μετεπειτα Ρωσσιας στο προγγραμμα American Century Doctrine με βαση το Αγγλοσαξονικο συστημα για μια Παγκοσμια Κυβερνηση καλως προχωραει.Διαιρει και βασιλευε.Μηπως ετσι πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. "Οι Έλληνες

    Σχετικά με τους Έλληνες βλέπουμε πως δεν υπάρχει επικάλυψη με άλλους λαούς που μελετήθηκαν στο συγκεκριμένο άρθρο, με εξαίρεση κάποιους από την πρώην Γιουγκοσλαβία που ομοιάζουν με τους Έλληνες."

    Περσσότερα στο ...

    http://greekgenetics.blogspot.com/2008/08/500000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυριοι
    Υπαρχουν υπουργοι και βουλευτες του
    Ελληνικου κοινοβουλιου που υποστηριζουν τα ιδια πχ παπαδοπουλος
    υπουργος παγκαλος,και αλλοι πολλοι πασοκοι και του συριζα απο αυτους
    πηρε το θαρος ο γερμανος.
    εχουμε προδοτες στην βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ Γερμανοί μπορεί κάποτε να πάψουν να υπάρχουν , οι μαλάκες ποτέ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ

    Το ότι την 25η Μαρτίου θα αποφασίσουν στην Ε. Ένωση για τον δανεισμό μας ή όχι, είναι για να μας εγκλωβίσουν σε ψυχολογική αποδοχή κατάργησης του Έθνους με αποδοχή της Οθωμανικής νέας τάξης στην περιοχή.
    Υπάρχουν λίγες μέρες για τους εκπροσώπους της πολιτείας να απαντηθεί ανάλογα η απόδειξη απέναντι στην παραχάραξης της ιστορίας με μπαράζ (σύμπτωσης ) από μοναδικά ηρωικές επετείους:
    -Οι πατεράδες μας αγωνίσθηκαν το ίδιο όπως οι πρόγονοί μας πριν 2.500 χρόνια, στην μάχη του Μαραθώνα.
    -Έγραψαν πριν 100 χρόνια μοναδική πράξη ηρωισμού για την κατάκτηση των δικαιωμάτων της Αγροτιάς που τώρα είναι πάλι Έωλα στο βωμό του κεφαλαίου
    - Οι πατεράδες μας έγραψαν την ηρωικότερη και καθοριστικότερη αντιφασιστική ανατροπή της εξέλιξης του 2ου Παγκοσμίου πολέμου με το προ 70 ετών έπος του 40.
    - Οι πατεράδες μας προ 50 ετών με μεγάλους αγώνες κατάκτησαν την Ανεξαρτησία της Κύπρου.
    Οι πρόγονοί μας συγγραφείς φιλόσοφοι χάρισαν ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ με αντίκρισμα μόνο πολιτισμό στην ανθρωπότητα όλα τα μοναδικά σε αρμονία και ωφέλεια συγγράμματά τους για να είμαστε τώρα όλοι οι πεπαιδευμένοι άνθρωποι ξεστραβωμένοι..

    Οι γερμανοί σύγχρονοι ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ ιδιοποιήθηκαν την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση των συγγραμμάτων της Ευκλείδειας Γεωμετρίας ορθότερα μαθηματικών το οποίο ακόμη απολύτως απαράλλακτο παραμένει εγχειρίδιο για κάθε μαθηματική προς ενέργεια σκέψη. Δεν υπάρχει κανένα ούτε κοράνιο, ευαγγέλιο ούτε άλλο κανένα έντυπο σε ετήσια μεγαλύτερη διεθνώς έκδοση.
    Σε αυτό υπάρχει η διαφορά εμείς όλα τα δώσαμε μόνο για την ευτυχία του πολιτισμού και όχι την αλητεία της κίνησης των κεφαλαίων προς εξαγορά των πάντων.
    Επίσης αυτός ο ακατονόμαστος για την αχαριστία του λαός γιατί δεν απέδειξε ότι σήμερα έχει έστω έναν πρόσφατα μυαλωμένο που να αντέδρασε ακόμα σε αυτή τη χώρα που τόλμησε και αγόρασε από τα ξεπουλημένα Μεμέτια ξεθεμελιώνοντας τον ναό της Περγάμου για να στολίζει τον βάρβαρο πολιτισμό των σημερινών Ούννων.
    Χωρίς μαγκιές :

    ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑι τι μας νοιάζει τι θεωρεί ο καθένας ξένος για μας;
    Τι μας ενδιαφέρει αν λέει ότι είμαστε ή δεν είμαστε;
    Γιατί ασχολείστε;
    Γιατί μπαίνετε στην διαδικασία να αποδείξετε με διάλογο την αλήθεια;
    Τέτοιου είδους άρθρα και προκλήσεις απαντώνται με τον ίδιο τρόπο.

    Οταν απαντάς με αποδείξεις μπαίνεις στην διαδικασία να συζητήσεις την αμφισβήτησή του κάθε ανεγκέφαλου.

    ΠΡοσωπικά θα πω ένα και μόνο σχόλιο:
    Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει εμείς είμασταν, είμαστε, και θα είμαστε Ελληνες. Αλλά Ελληνες όχι ελληνες γερμανοί κλπ κλπ κλπ Ελληνες .

    Ολα τ'αλλα τ'ακούμε όπως και τα μεσημεριάνά στην τηλεοβλακεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ελπίζω βέβαια όσοι μετέχουν στην συζήτηση να μην μένουν μόνο στα λόγια. Πρόσφατα άκουσα "φίλο" του Ινφογνώμωνα, υψηλόβαθμο σύμβουλο ΔΕΚΟ, να "περηφανεύεται" που έβγαλε στην Ελβετία 50000 ευρώ "μήπως και τα χάσει από πιθανή έξοδο και υποτίμηση". Μάλλον έχουμε μουρλαθεί εντελώς. Σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού Λαού έχει ιδιόκτητη οικία (σε πόλη ή σε χωριό, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία), το 95% των οικογενειών έχει ΙΧ ή πρόσβαση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και εκτός λίγων εξαιρέσεων (κυρίως ανθρώπινων ναυαγίων από την Αλλοδαπή) όλοι έχουμε να φάμε, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Μα τα ιερά και όσια μας, δεν δίνω δεκάρα αν δεν ξαναγοράσω... Miele, Bosch ή μερσεντέ και... γκεμπάλα καγιέν . Άρα προς τι η υστερία; Οι μόνοι που θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης σε πιθανή στάση πληρωμών του Δημοσίου θα είναι όσοι βολεψάκηδες και τεμπελόσκυλα δημόσιοι υπάλληλοι επαναπαύτηκαν και δεν είναι ικανοί να εργαστούν σε κανέναν κλάδο (αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία και στο κάτω - κάτω της γραφής, μόνοι τους ξέπεσαν). Πάντως οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι που γνωρίζω, μια χαρά θα τα καταφέρουν ως ιδιωτικοί υπάλληλοι ή επιχειρηματίες (αρκετοί είναι... ήδη εδώ και πολλά χρόνια, από την 15:00 μ.μ. και μετά, και μάλιστα με περισσότερα φράγκα (και "μαύρα") από τον "πρωινό" μισθό. Αλλά τι τα γράφω, λες και δεν τα ξέρουμε στην υπερ- υποκριτική μας μικροκοινωνία). Η πλειοψηφία του λαού θα ζήσει μάλλον καλύτερα, απαλλαγμένη από την διαφθορά, την γραφειοκρατία, την δυσκαμψία και την απουσία καινοτομίας, τους διπλοτριπλοθεσίτες που θα αφήσουν τον άνεργο να βρει επιτέλους μια δουλίτσα, τους εργατοπατέρες που νοιάζονται όντως για τον μη προνομιούχο (δηλ. τον εαυτό τους, την οικογένεια τους, τους φίλους, τους συγγενείς και τον κομματικό στρατό που τους ακολουθεί), τα μπεμβέ και τα εκατομμύρια τόνων "μπετού" και ασφάλτου καθώς και από τις χίμαιρες των ανίκανων και κομπλεξικών πρωθυπουργών των τελευταίων ετών. Βεβαίως επειδή δεν είμαστε ρατσιστές ως.. ράτσα, θα πρέπει να μην συμπεριφερθούμε απρέπως στους τουρίστες εκ Γερμανίας που θα μας τιμήσουν το καλοκαίρι. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα έλθουν στην Ελλάδα παρά την κυβερνητική προπαγάνδα της χώρας τους που τρώνε εδώ και μήνες στην μάπα, τους κατατάσσει στους φιλέλληνες_Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θα μπορούσαν οι υβριστικές τοποθετήσεις των Γερμανικών εντύπων να είναι στην ουσία προβοκάτσια των Αμερικανών -κι όσων κρύβονται πίσω τους- με στόχο την ψυχική εξουθένωσή μας για να περάσουν στη συνέχεια τις θέσεις τους;
    Μήπως θα έπρεπε να τους αγνοήσουμε ή αυτό θα ήταν εις βάρος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ Nick Marvel

    Νομίζω ότι θα είμαστε ηλίθιοι εάν ασχολούμαστε με το τί γράφει η κάθε παλιο-κομπλεξικιά.

    Από την άλλη όμως, δεν πρέπει να φερόμαστε και εμείς ως κομπλεξικοί. Γράφεις:
    "Αμερικανών -κι όσων κρύβονται πίσω τους-"

    -Προς τί οι εικασίες και οι συνωμοσιολογίες τη στιγμή που ακόμα και ο Ρώσος μας είπε ευθέως να πάμε στο ΔΝΤ;
    -Γιατί ψάχνεις για "εχθρούς" την ώρα που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε αυτήν την κατάσταση προκειμένου να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ ώστε να ξεπουληθεί η χώρα για ψίχουλα; (Προφανώς θα εισπράξουν τις μίζες τους)
    -Γιατί αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι ο Πρωθυπουργός μας είπε χωρίς περιστροφές ότι "δυστυχώς αυξήθηκε πολύ το προσδόκιμο ζωής του Έλληνα";
    -Γιατί νομίζεις ότι ελληνοποιούν όλη την αφγανοπακιστανία;
    -Όταν έχεις μια κυβέρνηση απατεώνα που άρπαξε την εξουσία με ψέματα του στυλ "λεφτά υπάρχουν" και έναν πρωθυπουργό που σου λέει ότι "δυστυχώς εσείς οι βρωμο-έλληνες δεν ψοφάτε γρήγορα"
    δε νομίζω ότι χρειάζεσαι εχθρούς...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον ας μας φερουν τους Παστουν οι οποιοι καταγονται απο τον Μεγα Αλεξανδρο.Ζουν στο βορειο Πακισταν και στο Αφγανισταν.Οι περισσοτεροι Ταλιμπαν ειναι Παστουν.Πολλες φυλες σε ολο τον κοσμο καταγονται απο τους Αρχαιους Ελληνες, οπως οι Αραουκανοι στην νοτια Αμερικη (Χιλη), οπως οι Αινου (Ιωνες) στην Ιαπωνια οπως οι Ελληνες της Κινεζικης επαρχιας Γιουναν (Ιωνια) οι Καλας στο Πακισταν και αλλες.

      Διαγραφή
    2. Αλλα ειπαμε για ολα αυτα που λενε για την καταγωγη των ΝεοΕλληνων φταινε οι Εβραιοι.Πιστευω δεν φταινε ουτε οι Γερμανοι, ουτε οι Αγγλοι, ουτε οι Αμερικανοι, ουτε οι Ρωσοι.Τους 2 παγκοσμιους πολεμους τους ξεκινησαν οι Εβραιοι.Ο Χιτλερ ηταν Εβραιος.Η Αρεια φυλη ειναι οι Εβραιοι γι αυτους που κυβερνουν τον κοσμο, γιατι οι Εβραιοι τον κυβερνουν αφου αυτοι εχουν το χρημα.Οι Εβραιοι μισουν τους Ελληνες περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον λαο στπν κοσμο.Η μεγαλυτερη γιορτη των Εβραιων ειναι η Χανουκα συμφωνα με την οποια γιορταζουν την απελευθερωση τους απο τους απογονους του Μ.Αλεξανδρου (Αντιοχος ο Επιφανης).Για τον λογο οτι καποιοι Εβραιοι πηγαν να Εξελληνιστουν αφομοιωσουν τον Ελληνικο τροπο ζωης, και αυτο μονο οι Ελληνες το εκαναν, να μαθουν δηλαδη οι Εβραιοι ξενο τροπο ζωης.Οι Εβραιοι δεν τους ενοιαζε και τοσο αν κατακτουσαν τη γη τους αλλοι λαοι.Τους ενοιαζε να μην μαθουν αλλοεθνη τροπο ζωης.Το μονο πραγμα μαζι με τον Χριστιανισμο που πιστευαν και πιστευουν οτι θα διαλυση το λαο τους.Γι αυτο βαζουν ανθρωπους και καταστρεφουν την Ελλαδα, Εξαθλιωνουν τον Ελληνικο λαο, λενε για μη καταγωγη των Ελληνων απο τους Αρχαιους Ελληνες.Θεωρια της μαυρης Αθηνας, Εβραιος Φαλμεραυερ και αλλοι Εβραιοι και μη βαλμενοι απο τους Εβραιοσιωνιστας.Ενας Ελλην πατριωτης ο οποιος εγραψε και το σχολιο με τις Ελληνικες φυλες οπως οι Παστουν, Αραουκανοι και Αλλοι.ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

      Διαγραφή
  59. >"περηφανεύεται" που έβγαλε στην Ελβετία 50000 ευρώ "μήπως και τα χάσει από πιθανή έξοδο και υποτίμηση".<

    Η Ελλάδα είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση και θα περιέλθει σε ακόμη αθλιότερη, διότι έχει καταλάβει τον κόσμο πανικός.

    Αυτό που γράφεται παραπάνω ισχύει για πολλούς καταθέτες, όπως με πληροφόρησε φίλος τραπεζιτικός. Είχαν φύγει σε πρώτη δόση 18 δισ. €, τότε που διαδόθηκε ότι θα φορολογούνταν οι καταθέσεις. Τώρα φεύγουν συνεχώς χρήματα προς άλλες χώρες, διότι φοβούνται ότι η Ελλάδα τελικά θα πτωχεύσει.
    Οίκοι του εξωτερικού δεν πουλούν πια με πίστωση, διότι φοβούνται μήπως δεν πάρουν τα χρήματά τους και ζητούν προεμβάσματα. Δηλαδή, όποιος δεν έχει κεφάλαιο κίνησης, κινδυνεύει να μείνει χωρίς εμπόρευμα και να κλείσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα, η οποία πρέπει να μας προβληματίζει και όχι τα γραφτά του γερμανικού τύπου, τα οποία με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. Το τελευταίο "FOCUS" έκανε στροφή 180 μοιρών, λέει ότι η Ελλάδα θα αντεπεξέλθει στην κρίση, συνιστά διακοπές στην Ελλάδα και αγορά ελληνικών ομολόγων, διότι είμαστε κράτος αξιόπιστο (!!!). Από κει θα καταλάβετε πόσο πρέπει να ασχολείται κανείς και με τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Βεβαίως επειδή δεν είμαστε ρατσιστές ως.. ράτσα, θα πρέπει να μην συμπεριφερθούμε απρέπως στους τουρίστες εκ Γερμανίας που θα μας τιμήσουν το καλοκαίρι. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα έλθουν στην Ελλάδα παρά την κυβερνητική προπαγάνδα της χώρας τους που τρώνε εδώ και μήνες στην μάπα, τους κατατάσσει στους φιλέλληνες_Κ.Π.


    όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οι Έλληνες κατά 70% είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και κατά 30% απόγονοι εξελληνισμένων πληθυσμών. Αυτό περίπου έχει πει και ο γενετιστής Γεώργιος Σταματογιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.