20/3/10

Τα πλοκάμια της αλβανικής μαφίας


Οι νέες συμμορίες των αλβανών κακοποιών- Οι «φαμίλιες», οι ελληνικοί σύνδεσμοι και τα... γαϊδούρια τους
Μουλάρια που κουβαλούν ναρκωτικά μέσω των συνόρων, αλλά και απόφοιτοι σωφρονιστικών καταστημάτων με... ντοκτορά. Επτά νέες συμμορίες αλβανών κακοποιών «δεύτερης γενιάς» δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα λαμβάνοντας μέρος σε ιδιαίτερα αξιόποινες πράξεις, ενώ συνολικά 42 εγκληματικές οργανώσεις από τη γειτονική χώρα... εξάγουν τη δράση τους εντός των ελληνικών συνόρων.

Δράση που εξάγεται με... γαϊδούρια που κουβαλούν ναρκωτικά και ευθύνεται για περιστατικά όπου οι αστυνομικοί συναντούν αποφασισμένους για όλα κακοποιούς, όπως οι Αλβανοί που πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό του Βύρωνα. Τα στοιχεία για τα «επιτεύγματα» των αλβανικών συμμοριών περιλαμβάνονται σε εμπιστευτική έκθεση για τη δράση της αλβανικής μαφίας που παραδόθηκε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. λίγες ημέρες μετά το μακελειό του Βύρωνα και είναι αποκαλυπτικά. Παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, κυκλώματα πορνείας, μαζικές διαρρήξεις και ληστείες στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας περιλαμβάνονται στο... ρεπερτόριο των εγκληματικών αυτών συμμοριών.

Μέσω της πολυσέλιδης έκθεσης, που συντάχθηκε έπειτα από έρευνες της ιταλικής αστυνομίας σε συνεργασία με έλληνες αξιωματικούς υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας, η ΕΛ.ΑΣ. πληροφορείται ίσως για πρώτη φορά ότι τα χτυπήματα των αλλοδαπών κακοποιών στην Ελλάδα δεν είναι αποσπασματικά, όπως εκτιμούσαν στελέχη της στο παρελθόν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οργανώνονται από αλβανικές «φαμίλιες»- με τη συμμετοχή, πολλές φορές, ελλήνων κακοποιών του οργανωμένου εγκλήματος.

Ποινικοί με προϊστορία
Ανώτατοι αξιωματικοί που παρέλαβαν την έκθεση διαπιστώνουν ότι στην ελληνική επικράτεια δραστηριοποιούνται επτά νέες συμμορίες με μέλη αλβανούς ποινικούς που έχουν ήδη προϊστορία στις φυλακές. Πρόκειται για συλληφθέντες και φυλακισθέντες για κλοπές και διαρρήξεις κατά τη δεκαετία του 1990, οι οποίοι «εκμεταλλεύτηκαν» την παραμονή τους στις ελληνικές φυλακές προκειμένου να οργανώσουν νέες, ακόμη πιο σκληρές συμμορίες με στόχο μεγάλα χτυπήματα. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον 200 επικίνδυνοι αλλοδαποί κακοποιοί βρίσκονται εκτός φυλακών έχοντας παραβιάσει τον θεσμό της πενθήμερης άδειας.

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία ξένων και ελληνικών αρχών, κάθε χρόνο εισάγονται στην Ελλάδα 40 ως 50 τόνοι χασίς από την Αλβανία και κατάσχεται μόλις το 10%. Η μεγαλύτερη ποσότητα προέρχεται από τις «φαμίλιες του Λαζαράτι». Οπως μνημονεύεται στην έκθεση «για λόγους ασφαλείας οι οικογενειακές οργανώσεις εκπαιδεύουν... γαϊδούρια και μουλάρια προκειμένου να περνούν χωρίς συνοδεία τα ελληνοαλβανικά σύνορα φορτωμένα με ναρκωτικά».

Από την Αλβανία εισάγονται επίσης 500 ως 800 κιλά ηρωίνης ετησίως, ενώ στην έκθεση επισημαίνεται ότι συνολικά οι αλβανικές εγκληματικές οργανώσεις διακινούν κάθε χρόνο 85 ως 100 τόνους ηρωίνης, αξίας πολλών δισ. ευρώ, ενώ τον τελευταίο καιρό διαπιστώνεται εμπλοκή της αλβανικής μαφίας και στη διακίνηση κοκαΐνης στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, στη χώρα μας δραστηριοποιούνται περίπου 3.000 Αλβανοί που σχετίζονται με τις «φαμίλιες» της χώρας τους, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στο δίκτυο μεταφοράς και διανομής χασίς και ηρωίνης.

Ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν κατορθώσει να συγκεντρώσουν στοιχεία για τις οργανώσεις που κατευθύνουν τη διακίνηση ναρκωτικών και για το πώς ακριβώς δομείται το σχετικό εμπόριο.

Περίπου 2.500 Αλβανοί, τέλος, συλλαμβάνονται κάθε χρόνο για συμμετοχή σε ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις, χωρίς να υπάρχει ως σήμερα σαφής εικόνα για τις διασυνδέσεις τους.

Οι επτά νέες συμμορίες, οι οποίες «χαρτογραφήθηκαν» από την αναφερόμενη εμπιστευτική έκθεση και τα στοιχεία τους διασταυρώθηκαν από αναλύσεις εγκληματικών επιθέσεων κατά τους τελευταίους μήνες, προτιμούν τις ληστρικές επιθέσεις σε τράπεζες, χρηματαποστολές, σουπερμάρκετ.

Σκληροί και αποφασισμένοι
Οπως ανέφερε στο «Βήμα» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για ομάδες 3-5 αλβανών κακοποιών, ηλικίας 30-40 ετών, οι οποίοι έχουν ήδη φυλακιστεί και έχουν αποκτήσει νέες διασυνδέσεις μέσα από τα σωφρονιστικά ιδρύματα. Ο οπλισμός τους προέρχεται από τις αποθήκες του αλβανικού στρατού».

Ακόμη χειρότερα, δεν θέλουν να συλληφθούν ξανά και να οδηγηθούν στη φυλακή, με αποτέλεσμα να είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν αιματοχυσία σε περίπτωση εντοπισμού τους από την Αστυνομία.

Οι κακοποιοί στον Βύρωνα είχαν στόχο να ανατινάξουν το διαμέρισμά τους σε περίπτωση αστυνομικής εισβολής. «Οπως ακριβώς έπραξαν και οι ένοπλοι που είχαν επιτεθεί στον σταθμό της Ατότσα στη Μαδρίτη, το 2004. Αυτή η αντίληψη για τον τρόπο δράσης και αντίδρασης αναθεωρεί όλα τα σχέδιά μας και μας φοβίζει ιδιαίτερα» αναφέρει ο έμπειρος αξιωματικός.

ΒΗΜΑ

16 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα λυθούν τώρα που θα παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια.Αντί για χειροβομβίδες θα κουβαλάνε καραμέλες και αντί για εμπόριο ηρωίνης θα γίνουν σωστοί εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O συντηριτισμός και στενοκεφαλιά
    κυριαρχούν στη χώρα μας εδω και πολλά χρόνια.
    Τεράστια ποσά φεύγουν στην Αλβανία,
    και στις άλλες χώρες παραγωγής
    κανάβεως, μόνο και μόνο για να πλουτίζουν ορισμένοι έξυπνοι Ελληνες. Ποιός ο ηλίθιος λόγος να απαγορεύεται η χρήση του χασίς
    όταν ένας 10χρονος μπορεί να το
    προμηθευτεί έξω απο το σχολείο του η ακόμα και μέσα σε αυτό?
    Απαγορεύουν το χασίς και επιτρέπουν
    τον καπνό και το αλκοόλ στα μικρά παιδιά.
    Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
    Στήν Ολλανδία η χρήση ναρκωτικών
    είναι ε΄λεύθερη κι όμως εκεί
    υπάρχουν τα λιγότερα ποσοστά χρηστών στην Ευρώπη!

    ευχαριστω για τη φιλοξενία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το 1990 και μετά ΤΙΝΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ και στο ΜΑΥΡΟ σχεδόν ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    Καλό θα ήταν να γίνει και μια ανάρτηση σχετικά με αυτό και με στατιστικά στοιχεία αν μπορείτε να βρείτε κάπου.


    Οι Αλβανοί ; XA ! Δεν έχουν σχέση με αυτά τα πράγματα ....απλά ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI kakes gloses lene oti olo to xarti tis mykonou to mazeuoun oi alvanoi emboroi kokas.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 12:50 μ.μ.

    >Στήν Ολλανδία η χρήση ναρκωτικών είναι ε΄λεύθερη<

    Συχνά τ' ακούμε και το διαβάζουμε αυτό, αλλά είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Απαγορεύουν το χασίς και επιτρέπουν
    τον καπνό και το αλκοόλ στα μικρά παιδιά.<
    Από πού έχεις τις πληροφορίες αυτές; Απαγορεύεται η πώληση αλκοολούχων και τσιγάρων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18. Άλλο αν μερικοί παραβιάζουν τον νόμο.

    >Στήν Ολλανδία η χρήση ναρκωτικών
    είναι ε΄λεύθερη κι όμως εκεί<

    Κάθε άλλο. Επιτρέπεται σε ορισμένα στέκια υπό προϋποθέσεις. Αλλά αν το πείραμα της Ολλανδίας ήταν τόσο επιτυχές, γιατί δεν το εφαρμόζουν και οι άλλες χώρες και γιατί το "μαζεύουν" τώρα και οι ίδιοι οι Ολλανδοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα οικονομικα που εχουμε...
    Καιρος ν αρχισουμε και εμεις παραγογη και εξαγωγη.
    Οπλα και ναρκωτικα, τα μονα που πουλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai meta theloun na boun ke stin europi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nομιμοποίηση της καλλιέργειας κάνναβης και εξαγωγή της.
    Να πως θα πλουτίσουμε (ιδίως η Πελοπόννησος και Κρήτη)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χρήση της κάναβης επιτεέπεται σε όλες τις χώρες που οι κυβερνήσεις σέβονται τους πολίτες
    τους Φιλανδία, Δανία, Ισπανία,
    Ολλανδία, μάλιστα στην Γαλλία ορι-
    σμένοι καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Σορβόνης κάπνιζαν ανενόχλητα μέσα στις τάξεις.
    Εχοντας τη χρήση της κάναβης εκτός
    νόμου η Ελληνική κυβέρνηση το μόνο
    που καταφέρνει είναι να συντηρεί την οικονομία της Αλβανίας και να
    αυξάνει τους χρήστες της ηρωινης στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΦΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΣΚΥΛΙΑ, ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΩΘΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΠΕΔΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ Ή ΟΧΙ;
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PREPH NA STAMATHSH AYTH H AIMORAGIA SE ANTHROPOS KAI LEYTA POY PANE STOUS EMBOROYS .OPIOS EINAI XRISTHS HROINHS AMA THN EKSETASH TOY APO GIATROUS XORGISI THS OUSIAS MESA STO NOSOKOMIO KAI PSYXOLOGIKH PSIXIATRIKH YPOSTIRIKSH. ENDAKSH TOY SE ENA PROGRAMA APEKSARTISI ANALOGOS TON ANAGON TOU XRISTH AKOMA KAI SE PERIPTOSH POY O XRHSTHS DEN THELH NA APOTOKSINOTHI IATRIKH XORIGISH HROINIS H YPOKATASTON NA SPASOYME TO EMBORIO .3 ISOBIA GIA MEGALOEMBOROUS EIDIKES FYLAKES GIA EMBOROUS HROINHS.TO THEMA THS KANABIS EINAI MEGALO KEFALEO . THA MBOROUSE NA XORIGITE ME IATRIKH SYNDAGH OPOS GINETE SE ORISMENA KRATOI.TALOS POLLA TA LEYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πραγματικα ολες αυτες τις μπαρουφες σχετικα με το οτι επιτρεπεται η χρηση της καναβης στο εξωτερικο θα θελα να ξερα που τις μαθενετε και τις αναπαραγαγεται συνεχως. Εχετε ζησει καθολου εξω η λετε οτι ακουτε δεκια και αριστερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ.Η ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑ,ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ-ΟΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ(ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩ ΕΓΩ)ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ ΚΛΠ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατα τα αλλα μεγαλο κομματι της πολιτικης μας 'ελιτ' σκεφτεται την αναγνωριση του 'Κοσοβου'.....!!
    Περα απο την καταισχυνη που μια τετοια ενεργεια θα φορτωνε στην μεχρι προτινος εντιμη και ηρωικη ιστορια του Ελληνικου Εθνους, ανοιγοντε τρομακτικοι κινδυνοι για την ασφαλεια και την κυριαρχια της χωρας....η τουλαχιστον οτι εχει απομεινει απο αυτες.
    Οι Αλβανοι χρησιμοποιουν τις εγκληματικες οργανωσεις τους σαν μεσο γεωπολιτικης και εθνικης επιβολης σε ολες τις ομορες τους χωρες. Γινοντε δυσαρεστοι και δολοφονικοι γειτονες ωστε να 'ανοιγουν' ζωτικο χωρο, οπου μετα μυρμιγκιαζουν.
    Οι πολιτικες 'ηγεσιες' της Ελλαδας, ενω γνωριζουν πολλα περισσοτερα....προχωρουν με ανοικτα συνορα, ελληνοποιησεις και απελευθερωσεις καταδικασθεντων Αλβανων κακοποιων στην καταπροδωση του Εθνους και ετοιμαζουν τις φρικτες μερες που θα ακολουθησουν.
    Τα Σωματα Ασφαλειας που δινουν ηρωικο αγωνα για να ανασχεσουν το κακο απαξιωνοντε και λοιδωρουντε.
    ...θα τους βγαλουνε λεει και το εθνοσημο!!! Το εργο τους ακυρωνεται απο την επικινδυνη πλεον πολιτικη 'ελιτ' του τοπου και οδηγουντε σε απογοητευση και παραιτηση.

    ...αλλα τι λεω τωρα ? Κατσε να ανοιξω την τηλεοραση να δω μηπως εχει σοβαρες δηλωσεις καποιου πορνιδιου, γιατι το 10χρονο μακελειο της Γιουγκοσλαβιας δεν μου εβαλε μυαλο...

    Ενας Χανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 20 Μαρτίου 2010 6:13 μ.μ.

    Καταλαβαίνω το ζόρι που τραβάς να αποποινικοποιηθούν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα, διότι τώρα η πρέζα (σου) στοιχίζει ακριβά.

    Πρέπει, όμως, να προσκομίσεις και στοιχεία για όσα παραπάνω ισχυρίζεσαι. Έχεις; Ασφαλώς όχι, διότι απλούστατα είναι αποκυήματα της φαντασίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.