31/3/10

Ο Πάγκαλος επέστρεψε το δώρο Δεν δέχθηκε το κρασί γιατί παράγεται στα Υψώματα Γκολάν

Με μάθανε από μικρό παιδί να μην κλέβω και να μη δέχομαι κλεμμένα δώρα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να δεχτώ το δώρο που μου στείλατε και γι’ αυτό σας το επιστρέφω. Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας, έχει κατακτήσει, με παράνομο τρόπο, τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στη Συρία και αυτό βάσει της διεθνούς νομιμότητας και των αποφάσεων των Διεθνών Οργανισμών.

«Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣτης ελληνικής κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος επέστρεψε στον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα δώρο για τη γιορτή του Πάσχα, το οποίο του είχε χαρίσει ο Ιισραηλινός Πρέσβης νωρίτερα, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο δώρο είναι κλεμμένο από την περιοχή των υψωμάτων του Γκολάν».

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ Αχραμ, ο κ. Πάγκαλος απέστειλε στον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, επιστολή στην οποία αναφέρει: «Δυστυχώς, παρατήρησα ότι το κρασί που μου στείλατε είναι παραγωγή περιοχής των Υψωμάτων του Γκολάν.

Με μάθανε από μικρό παιδί να μην κλέβω και να μη δέχομαι κλεμμένα δώρα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να δεχτώ το δώρο που μου στείλατε και γι’ αυτό σας το επιστρέφω. Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας, έχει κατακτήσει, με παράνομο τρόπο, τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στη Συρία και αυτό βάσει της διεθνούς νομιμότητας και των αποφάσεων των Διεθνών Οργανισμών.

Επίσης, ο κ. Πάγκαλος, ανέφερε ότι τα όσα πραγματοποιεί ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα, υπενθυμίζουν στον ελληνικό λαό τις σφαγές που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν, στα Καλάβρυτα και στα Δωδεκάνησα, στην Ελλάδα».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

39 σχόλια:

  1. πάντως χωρίς παρεξήγηση θυμάμαι αυτή η είδηση την είχαμε δημοσιεύσει στο kala nea το 2008 και μάλλον σας την έστειλαν από σπόντα ή κάτι άλλο..

    δείτε και εδώ..
    http://www.parapolitiki.com/2008/12/blog-post_611.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να ανακατευόμαστε στα "χωράφια" των άλλων, ας φροντίσομε τα του οίκου μας, δηλαδή τα δικά μας κατεχόμενα πρώτα από όλα.

    Βλαβερές "μαγκιές" δεν είναι επί του παρόντος.

    Εξάλλου αυτό είναι "παλιό νέο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απο το φύλλο του Φιλελεύθερου 31/03/2010 σελίδα 6 http://www.philenews.com/digital/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η είδηση είναι παλιά και συμφωνώ με τον 12:48 μ.μ. Ο Πάγκαλος θα μπορούσε να φροντίσει πάρα πολλά που αφορούν στο "σπίτι" του, αντί να επιδίδεται σε φτηνούς ενυπωσαισμούς και ψευτομαγκιές.

    Αν του στείλουν οι Τούρκοι κανένα τσίπουρο από το Ντιαρμπακίρ, τι θα πει; Ότι δεν το δέχεται διότι έχουν κλέψει την γη των Κούρδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή την επιστροφή του κρασιού δώρου με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Πάγκαλου την θυμάμαι κι εγώ, είναι κάποια χρόνια πιο παλιά και σίγουρα αποκλείται να επαναλήφθηκε το περιστατικό..
    Τώρα γιατί το φέρνει σαν τωρινό θέμα η εφημερίδα..
    από προβοκάτσιες δεν έχουμε παράπονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανέφερα την πηγή όποιος αμφιβάλλει ας ανατρέξει.Απο την Αλ Αχράμ δεν μπορώ να το διασταυρωσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η είδηση μεταδόθηκε σε μέσα ενημέρωσης της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, όταν ο Θ. Πάγκαλος επιστρέφει Χριστούγεννα και Πάσχα το δώρο του Ισραηλινού πρεσβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει, καταλάβαμε το Πρωταπριλιάτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους πιέζουν οι αμερικάνοι και για τα υψωματα του Γκολάν. Αλλά να το θέσω επί της ουσίας. Ο Πάγκαλος είναι γυφτοπασόκος, εχθρός του ελληνικού έθνους νεοταξίτης, "πήρε ο άνεμος τη σημαία", πως να το πούμε κακός άνθρωπος(?) δεν τον προβάλουμε. Κατά τ' άλλα τα μήντια που γράφουν καρμπόν τα (γ)ίδια, είναι κουραδομήντια, γράφουν απίστευτες παπαριές, κάνουν τρελά λάθη, βρίσκονται εκτός ελέγχου από καθε άποψη. Οποιος τους τα χώσει τα φραγκα τον "περιποιούνται" οι πουτάνες του "σπιτιού" (οι δημοσιογράφοι), ακόμη και τούρκικη προπαγάνδα θα σπρώξουν αν πλερωθούν, γκέ-γκε ?
    Μήπως μ' αυτά που λέω προξενώ ζήλια και θέλεις να τους μοιάσεις ?? ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:07 Κατά τ' άλλα τα μήντια που γράφουν καρμπόν τα (γ)ίδια, είναι κουραδομήντια, γράφουν απίστευτες παπαριές, κάνουν τρελά λάθη, βρίσκονται εκτός ελέγχου από καθε άποψη. Οποιος τους τα χώσει τα φραγκα τον "περιποιούνται" οι πουτάνες του "σπιτιού" (οι δημοσιογράφοι), ακόμη και τούρκικη προπαγάνδα θα σπρώξουν αν πλερωθούν, γκέ-γκε ?

    Αν τα γράφεις αυτά για τον Φιλελεύθερο σου απαντώ πλανάσαι πλάνης οικτρά.Δεν είναι ντροπή καμιά δουλειά, μην αισθάνεσαι άσχημα για την δική σου γιατί η χαρά σου δεν σε αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΤΤΑΞΤΕ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

    ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...ΤΟΣΟ Μ@@ΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο πάγκαλος είναι ο κλασσικός παπάρας που μόνο φανφάρες είναι αλλά επί της κρίσεως κοινώς χέζεται και λέει ας πάρει ο αέρας την σημαία.

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ και αυτοί που τον ψήφισαν ας πάνε για χαρακίρι διότι και αυτοί έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτόν τον τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος Πάγκαλος τώρα...μαμ κακά και νάνι και καμμιά μεγαλοστομία ενδιάμεσα... δεν υπάρχει ηγεσία στον τόπο εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου λες Σαββα να χρησιμοποιω πολιτικα κριτηρια στα σχολια μου. Τωρα να τα χωσω στους οβριους που ΜεγαλοΤεταρτιατικα βγαλανε γλωσσα και σπυρακια ταυτοχρονα;
    Γιατι ρε σεις Ελληνοφωνοι "ανωνυμοι" και καλα οβριοι (η οβριε γιατι μπορει νασαι και ενας με πολλα κεφαλια), αν το κρασι φτιαχνοτανε στο Τελ-Αβιβ ας πουμε ΔΕΝ θατανε φτιαγμενο απο κλεμμενα σταφυλια και σε κλεμμενη γη; Τα πορτοκαλια της "Γιαφας" τι ειναι δεν ειναι κλεμμενα; Ολος ο οπλισμος που εχετε τι ειναι ΔΕΝ ειναι κλεμμενος; (Αλλα κι οτι δηποτε υπαρχει στο ισραηλ. Εχετε καμμια αποδειξη οτι αγορασαταε τιποτε;) Στο Κλεψιμο και στη Ζητιανια εισαστε πρωτοι απο το 45. (Χωρια στους εκβιασμους και στην εθνοκαθαρση).
    Μονο τα υψωματα του Γκολαν ειναι κλεμμενα; Ολακερη η Παλαιστινη τι ειναι; Δεν ειναι κλεμμενη γη;
    Πατε να δημιουργησετε τετελεσμενες καταστασεις εξαγοραζοντας η εκβιαζοντας για χρονια τα καθηκια του ΟΗΕ;
    Και συ μωρη Κοντυλω (31 Μαρτίου 2010 2:07 μ.μ.)
    δεν εχεις μαθει ακομα οτι στο σπιτι του κρεμασμενου ΔΕΝ μιλανε για σχοινι; Εβγαλες γλώσσα για πουλημενες πουτανες; Να σου ριξω μια λιστα να δης ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες των μπουρδελων στις οποιες οι "πουτανες σου" συχναζουν;

    Αϊ σιχτιρ Μεγαλοβδομαδιατικα.


    Omadeon
    Κατεχομενη Παλαιστινη

    ΥΓ
    Και που 'στε, πρεπει να φχαριστουμε τους αδερφους μας εβραιους που πλερωνουμε αδρα το λιτρο τη βενζινη. Χωρια για την ειδικη εξυπηρετηση που μας κανουν οι αστυνομικες αρχες στα αεροδρομια οταν ταξιδευουμε.
    Και αν ταξιδεψετε στους Αγιους Τοπους την Λαμπρη κρατατε τα διαβατηρια σας σφιχτα για θα τα κλεψουν οι οβριοι του Ισραηλ να τα χρησιμοποιοιησουν στην επομενη τρομοκρατικη ενεργεια που σχεδιαζουν. (Μπορει και στην Αθηνα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μεχρι τωρα γελουσα με το τρωκτικο για τις αμπελοφασιστομαλακοφιλοσοφιες που ελεγε..
    τωρα γελαω με εσας..
    ρε που καταντησατε..αναγνωστες και διαχειριστες..(κυριως οι τελευταιοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 31 Μαρτίου 2010 4:04 μ.μ.
    KALA RE OBRIE. OTI PEIS ESY.



    ALH KOEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 31 Μαρτίου 2010 4:04 μ.μ.

    Συμφωνώ μαζί σου. Αν θες όμως να γελάσης περισσότερο κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέφτη.


    Galia IV

    ΥΓ
    Μιλάς σαν αναγνώστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχαχαχα...ουτε οπαδικο μπλογκ τετοια καραγκιοζιλικια...
    συνεχιστε ετσι ελληναρες μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ τσακωθηκαμε πολλοί με τις ίδιες αποψεις. Εκείνες του Ομαντέον εννοώ... Ο λόγος που συνέβει αυτό ? Ο φόβος του ρουφιάνου ! )) Η αφορμή μία λάθος δημοσίευση και η επανάληψή της ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον ξέρουμε τον Πάγκαλο από καιρό και αυτά είναι παπαριές...
    Οι Αμερικάνοι στην είσοδο του υπουργείου εξωτερικών τους έχουν μία επιγραφή από μία ρήση του Κίσσινγκερ(άλλο γουρούνι κι' αυτός) ο οποίος είχε πει:
    Η ΗΠΑ δεν έχουν εχθρούς ούτε φίλους, έχουν μόνο συμφέροντα...
    Ας καταλάβουν και οι δικοί μας κάποτε αυτό το απλό πράγμα ιδίως τώρα που η Τουρκία τα έχει ψιλοχαλάσει με τους Ισραηλινούς και αν και αυτοί μας έχουν κάνει ανοίγματα εμείς το παίζουμε ιδεολογία και τζούφιες κλανιές, αντί να επωφεληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά το μόνο ορθό που διαβάζω εδώ μέσα είναι για κάποιον κύριο που σχολιάσε ότι η Ελλάδα δεν έχει κυβερνήτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχει απόλυτο δίκιο. Οσο για τον Πάγκαλο δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένας φαφλατάς. Ολοι ΄ψαχνουμε να βρούμε τους εβράιους κανεις όμως δεν λέει πως είναι μαγκια των Ισραηλινών που καίτοι 3 000 000 ψυχές έχουν στην σούζα 80 000 000 ισλαμο-άραβες. Και ξεχνάμε όταν κουνήθηκε στο Ισραήλ ο Ανδρεας ο μακαρίτης 250 ελληνικών συμφερόντων πλοία έμειναν χωρίς ναύλο για πάνω απο 3 μήνες. Και μην μου πείτε οτι εσείς οι περηφανοι τιμητές την περιφάνειας του Πάγκαλου δεν εχετε φάει ψωμακι που έρχετε κατεψυγμενο ζυμάρι η τυροπιτούλες που έρχονται κατεψυγμενες απο το Ισραήλ, η πορτοκαλάκια απο Ισραήλ η τοματάκια τσέρυ που εξάγει σπορο το Ισραήλ, ΕΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ, οι Ισραηλινοί αγαπάνε την πατρίδα τους ΕΣΕΙΣ??? ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Με μάθανε από μικρό παιδί να μην κλέβω"
    Θ. Πάγκαλος


    Εμένα πάλι με έμαθαν, ότι όταν κάποιος δέχεται επίθεση οφείλει να αμυνθεί για την ακεραιότητα της πατρίδας του. (και όχι να κάθεται να βλέπει τα πλοία να περνούν)
    Τώρα αν στην άμυνά του, φτάσει ως τη Δαμασκό... ας το σκεφτόντουσαν καλύτερα οι επιτιθέμενοι. Γιατί ό,τι κερδίζεται με πόλεμο και αίμα δεν παίρνεται πίσω ούτε με πληρωμένα ΜΜΕ, ούτε με διεθνή ζητιανιά και κλάψα. Εκτός αν μιλάμε για την εξαίρεση του κράτους του Ισραήλ που έχει επιστρέψει εδάφη που κέρδισε με αντάλλαγμα ΕΙΡΗΝΗ.

    ------------------------
    Και να που κάποιοι "ευσεβείς" και "καλοί" πατριώτες "σιχτιρίζουν μεγαλοβδομαδιάτικα".

    Και να που μαθαίνουμε μια νέα αναθεωρημένη εκδοχή της Ιστορίας:
    "ολάκερη η Παλαιστίνη είναι κλεμένη".
    Μόνο που δεν μας διευκρινίζουν ποιά "Παλαιστίνη";
    η γνήσια Παλαιστίνη: http://en.wikipedia.org/wiki/File:BritishMandatePalestine1920.png

    ή η σημερινή μούφα "παλαιστίνη" των σημερινών Παλιγουντιανών;

    Και να που μάθαμε ότι ο κάτοικος της "κατεχόμενης" "Παλαιστίνης" ζητάει και τα ρέστα,
    όταν οι 900.000 Εβραίοι κάτοικοι ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ από το 1948 διώχθηκαν κλωτσηδόν από τα κράτη που διέμεναν.

    Και να που μάθαμε ότι αν δεν υπήρχε Ισραήλ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ήταν υπό ισλαμική κατοχή, θα καλοπερνούσε. Όπως καλοπερνά το Οικουμενικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο και η Αγιά-Σοφιά στην "μετριοπαθή" Τουρκία, προφανώς. Όπως καλοπερνούν όλοι οι χριστιανικοί, εβραϊκοί, βουδιστικοί, παγανιστικοί τόποι λατρείας που βρίσκονται υπό το Ισλάμ.


    Και αφού αναφέρθηκα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που οι άραβες προσπαθούν να αρπάξουν, ξέρετε ότι οι παλιγουντιανοί προπαγανδίζουν ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν "παλαιστίνιος ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ";

    Εδώ θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα βίντεο με δηλώσεις παλιγουντιανών για τον "μουσουλμάνο παλαιστίνιο προφήτη Ιησού"

    http://palwatch.org/main.aspx?fi=506&fld_id=506&doc_id=1522

    http://www.youtube.com/watch?v=u3qd2tsiV2Y&feature=related

    Και για να μην κατηγορηθώ ότι πρόκειται για διαστρεβλώσεις, δείτε ενδεικτικά τί ισχυρίζονται οι ίδιοι οι ισλαμιστές:
    http://www.youtube.com/watch?v=ogXWwKcHPNc&feature=related

    http://muslimreverie.wordpress.com/2009/12/25/jesus-was-a-palestinian-and-why-it-matters/

    Και να που ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Και να μας "προειδοποιήσουν" για την "οβριακή τρομοκρατία στην Αθήνα". Πόσο θράσος, ε;
    Ειδικά αυτές τις μέρες που λόγω της επικαιρότητας,
    ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, όλοι αρχίζουμε μετά από 13 χρόνια και καταλαβαίνουμε ποιό μακρύ χέρι και γιατί δολοφόνησε τον αείμνηστο Περατικό τότε...

    Γιατί "καλή" η μούφα, "καλή" και η κλεψιά, αλλά ακόμα καλύτερες η Αλήθεια και η Εντιμότητα.

    Καυκάσιε, εύγε για την ανάρτηση-αναδημοσίευση. Τις καλύτερες ευχές μου για το Πάσχα!
    Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους
    Και ειδικά σε κάποιους εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει ΜΕ ΑΓΑΠΗ τα γεμάτα μίσος και ψεύδος, αρπακτικά, αιμοδιψή και διεστραμένα μυαλά τους...


    Galia, η Ι και η αυθεντική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. { Αντί να ανακατευόμαστε στα "χωράφια" των άλλων, ας φροντίσομε τα του οίκου μας, δηλαδή τα δικά μας κατεχόμενα πρώτα από όλα.

    Βλαβερές "μαγκιές" δεν είναι επί του παρόντος.

    Εξάλλου αυτό είναι "παλιό νέο".
    31 Μαρτίου 2010 12:48 μ.μ. }



    ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξέρω για τα Ισραηλινά κατεψυγμένα αλλά οι πατατούλες που τρώμε στα σάντουιτς, στα σουβλάκια μας στα σουβλατζίδικα, είναι προτηγανισμένες κατεψυγμένες Τουρκίας στην συντριπτική τους πλειοψηφία... με τους τους τόνους έρχονται...καλή μας όρεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Πάγκαλος καλά θα κάνει να πάρει κόνιο, και ας αφήσει τα καλά κρασιά της πολιτικής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Ελληνικωτατο εθιμο της Μεγαλης Πεμπτης!

    Καψτε τον Ιουδα!
    Εστω και νοητικα! Εξοστρακιστε τους αντιΧριστους οπου γης, που εχουν και το θρασσος να μας ευχονται Καλη Ανασταση.
    Συγνωμη για Το Εγκλημα της Ανθρωπωτητας ΔΕΝ εχουν ζητηση ακομη! Ενω συνεχιζουν να δολοφονουν αθωους Παλαιστινιους να μας αποδειξουν οτι κρατουν τα εθιμα των προγονων τους.


    Αλη Κοεν απο Βιεννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο πάγκαλος,παλιός μαθητής του σίμου του υπαρξιστή από τα μέγαρα και ,κατά δήλωση του οινοποιός το επάγγελμα οταν θυμάται χαίρεται, ομως που και που λέει και σωστά πράγματα. Παλαιστίνιοι-Εβραίοι είναι πρώτα ξαδέλφια (κατά δήλωση παλαιστινίου συναδέλφου μου) και οι ενδοοικογενειακές ρήξεις είναι οι χειρότερες. Σκεφτείτε οτι το ισραήλ διατηρεί την γλώσσα και την γραφή επί τουλάχιστον 3 χιλιάδες χρόνια. Και τις παραδόσεις του. Κάποια σύγκριση με εμάς ;;;; Ρεπούση και δραγώνα και τα συναφή ...;;; Οι εβραίοι αγωνίζονται για την πατρίδα τους.Αμφιβάλλει κάποιος ;;;Ενώ εμείς .....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Σκεφτείτε οτι το ισραήλ διατηρεί την γλώσσα και την γραφή επί τουλάχιστον 3 χιλιάδες χρόνια."


    Α.Λ.απο την Θεσσαλονίκη θα μου επιτρεψεις μια μικρη διορθωση!Δημιουργος η μαλλον "αναγεννητης" της γλωσσας και γραφης του συγχρονου Ιστραηλ ειναι ενας Σιωνιστης ονοματι Eliezer Ben-Yehuda.Οποτε η θεση σου περι "διατηρησης γλωσσας και γραφης επι τουλαχιστον 3000 χρονια", ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικότητα!Στην πανσπερμια λαων και γλωσσων που μαζωχτηκαν στο Ισραηλ πολυ πριν την επισημη δημιουργια του, ο Yehuda ηθελε να προσφερει εναν "συνδετικο ιστό"!Για αυτο αναβιωσε-κατα το δοκουν-τα Hebrew, μια αρχαια πλην ξεχασμενη γραφή!


    http://en.wikipedia.org/wiki/Eliezer_Ben-Yehuda


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Κοντυλω μιλησε. Και τι ειπε; Γκουχ-Γκουχ-Γκουχ!!! Κρυομενη θαναι φαινεται.
    Διαβαστε την με προσοχη: (31 Μαρτίου 2010 10:31 μ.μ.)
    Λοιπον, οι
    ορθοδοξες υποχρεωνονται απο την θρησκεια τους να ξυριζουν το κεφαλι οποτε αναγκαστικα φορουν περουκες στις "δημοσιες" εμφανισεις τους.
    Εσυ Κοντυλω μ' το ξυριζεις;

    Το κεφαλι εννοω.

    Omadeon
    Κατεχομενη Παλαιστινη

    ΥΓ
    Μεγαλοβδομαδιατικο παλι μας ωθεις στην αμαρτια. Ημαρτον Κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το Ισλάμ είναι σχεδόν σύσσωμο στο πλευρό της Τουρκίας. Ιούδες είναι όσοι είναι σύμμαχοι των εχθρών της Ελλάδας. Ιούδες είναι και αυτοί που από την βλακεία τους σταυρώνουν αθώους. Ιούδες είναι αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες στον πολιορκητή, και μοίρασαν μαζί του την Πόλη, μόνο κι μόνο για να πέσει το κεφάλι του Παλαιολόγου και όσων άλλων έγιναν Καθολικοί. Ιούδες είναι οι Αντίχριστοι που παριστάνουν τους Χριστιανούς, και όχι οι Άθεοι και οι Αλλόθρησκοι. Και κάτι άλλο, τον Ιούδα τον κρέμμασαν (Μαρτύριο Αγίου Πολυκάρπου, κεφ. 6: οἱ δὲ προδόντες αὐτὸν τὴν αὐτοῦ τοῦ Ἰούδα ὑπόσχοιεν τιμωρίαν) διότι τα είχε πάρει, όπως εσύ τα πήρες.
    ellinikesaxies.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ. Γιώργο Σιδηρούντιο ενταυθα!!!


    Μοιάζης σαν μπακαλιάρος αφυδατωμένος!
    Κόψτην, γιατί στέγνωσες ήδη!
    Ή μάλλον το σχοινί και το σαπούνι στα δωρίζω εγώ.
    Εσύ βρές την πιο κοντινή συκιά.



    Δημήτρης Παναγιωτάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ιούδες είναι αυτοί που άνοιξαν τις πόρτες στον πολιορκητή, και μοίρασαν μαζί του την Πόλη..."


    "Σιδηρούντιε",θα επρεπε να γνωρίζεις οτι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλαν για σκοινί"!Εκτος εαν επιθυμεις να ανοιξουμε παλι "τας δελτους της ιστορίας"!Ο Γεώργιος Φραντζής ειναι λεπτομερέστατος!Ενεκα της ημέρας, ας σταματησω το σχολιο μου εδω!Θα συνεχίσουμε μετα την Ανάσταση!Σου'χω πολλα μαζωμένα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτός είναι και ο ορισμός του Θράσους (Chutzpah κατ' άλλους) Μίνω.

    Ή 'οπως λέει και ο πάνσοφος Ελληνικός Λαός "Γάτος γα..΄ Και γάτος σκούζει"

    Δημ. Παναγιωτάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 4:24 μ.μ., χάρισμά σου ο λόγος, η Ισλαμοφιλία και ο μισθός. Δεν θα είμαι συνομιλητής σου, θα θα πάω να κρεμαστώ. Σε ευχαριστώ για την προσφορά. Στείλε μου τα υλικά στην διεύθυνσή μου. Ελπίζω να είδες το μπλόγκ μου. Η διεύθυνσή μου βρίσκεται κάτω από τις φωτογραφίες των άλλων κρεμασμένων, αυτών που κρέμασαν οι δικοί σου άνθρωποι.

    Μίνωα, διάβασε το πρώτο τεύχος της Εκκλησιαστικής Αλήθειας, 1880, όπου υπάρχει ξεκάθαρη επιστολή του Πατριάρχη Ιερεμία του Α' για το πως έγινε η προδοσία και από ποιούς Χριστιανούς, και με τι ανταλλάγματα. Για την πτώση της Πόλης δεν υπάρχει μόνο ο Φραντζής, αλλά και ο Δούκας, και ο Κρειτόβουλος και άλλες πηγές. Ή μεγάλη άγνοια έχεις, ή πληρώνεσε για να λες αυτά που λες και να θάβεις την αλήθεια. Αν έχεις μαζεμένα να μου τα στέλνεις στο μπλόγκ μου, διότι εδώ δεν μπορώ να παρακαλουθώ τα πάντα, δεν ανοίγω όλα τα θέματα, και επι πλέον, όμως έμαθες, πάω για κρέμασμα και δεν θα μπορώ πλεόν να μιλάω. Να χαίρεσε λοιπόν την κυριαρχία σου στα σχόλια. Κέρδισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 4:24 μ.μ., χάρισμά σου ο λόγος, η Ισλαμοφιλία και ο μισθός. Δεν θα είμαι συνομιλητής σου, θα θα πάω να κρεμαστώ. Σε ευχαριστώ για την προσφορά. Στείλε μου τα υλικά στην διεύθυνσή μου. Ελπίζω να είδες το μπλόγκ μου. Η διεύθυνσή μου βρίσκεται κάτω από τις φωτογραφίες των άλλων κρεμασμένων, αυτών που κρέμασαν οι δικοί σου άνθρωποι.

    Μίνωα, διάβασε το πρώτο τεύχος της Εκκλησιαστικής Αλήθειας, 1880, όπου υπάρχει ξεκάθαρη επιστολή του Πατριάρχη Ιερεμία του Α' για το πως έγινε η προδοσία και από ποιούς Χριστιανούς, και με τι ανταλλάγματα. Για την πτώση της Πόλης δεν υπάρχει μόνο ο Φραντζής, αλλά και ο Δούκας, και ο Κρειτόβουλος και άλλες πηγές. Ή μεγάλη άγνοια έχεις, ή πληρώνεσε για να λες αυτά που λες και να θάβεις την αλήθεια. Αν έχεις μαζεμένα να μου τα στέλνεις στο μπλόγκ μου, διότι εδώ δεν μπορώ να παρακαλουθώ τα πάντα, δεν ανοίγω όλα τα θέματα, και επι πλέον, όμως έμαθες, πάω για κρέμασμα και δεν θα μπορώ πλεόν να μιλάω. Να χαίρεσε λοιπόν την κυριαρχία σου στα σχόλια. Κέρδισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ 01 Απριλίου 2010 7:33 μ.μ. και
    01 Απριλίου 2010 7:33 μ.μ.

    Δόξα σοι ο Θεός δεν είμεθα μυωπικοί ρε κουμπάρε. Αν όλα πάντοτε τα 'γραφες διπλά σε χαρτί θα σε κογιονάριζαν και τα δένδρα. (πρωτίστως οι συκιές).
    Τώρα αν πας για κρέμασμα είναι θέμα συνείδησης. Το "σχοινί" στο 'στειλα ήδη.
    Για το σαπούνι απευθύνσου στον εν' λόγω κύριο.



    Δημήτρης Παναγιωτάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Σιδηρούντιε", εχω την εντυπωση οτι παρεξηγησες αυτα που εγραψα(ισως επειδη δεν ημουν αρκετα σαφης, η ισως επειδη χρησιμοποιησα λαθος εκφρασεις)!Η εκφραση "σου'χω πολλα μαζωμενα" δεν αφορα το συγκεκριμενο post αλλα εχει να κανει με αυτα που ισχυριζεσαι στο ιστολογιο σου!Και δεν διεξαγεται καποιος διαγωνισμος εδω μεσα για το ποιος θα εχει την κυριαρχια στα σχολια!Απλα ολοι(η εστω αυτοι που συμμετεχουμε ενεργα, καθοτι οι περισσοτεροι που παρακολουθουν το ιστολογιο ειναι απλοι αναγνωστες)εκφερουμε ελευθερα την αποψη μας!Και ουτε "ισλαμολαγνος" ειμαι ουτε "ισλαμοφαγος"!Δεν "καταπινω" ομως "αμασητο" αυτο που με "ταϊζει" νυχθημερον η Αμερικη δια των φερεφωνων της(π.χ. οι Αμερικανοι κρατουσαν στα χερια τους την οικογενεια του Μπιν Λαντεν και την επομενη της επιθεσεως στους διδυμους πυργους, την φυγαδευσαν στο εξωτερικό!Πηγή, MichaelMoore και Fahrenheit 9/11.Αν δεν το ειδες, δες το οπωσδηποτε για να καταλαβεις γιατι κρατω αυτην την σταση)!Εν πασει περιπτωσει θα επανελθω μετα την Ανάσταση!Μ.Πεμπτη σήμερα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. I ask Kurds to give Pangalos justice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. asxolithite me tin xora mas kai afiste tous palestinious arabes kourdous ktl malakes aftou tou planiti .opios kseri istoria kai de milo gia tis malakies pou didaskoun sta sxolia mas gnorizi kala ti esti kourdos palestinios ktl kai oso afora ton eftrafi politiko onomanti pagkalo o papous tou tha kani storfes emsa sto mnima tou giati ipirkse stratigos me @@ kai oxi @@ politikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.