9/3/10

Όταν η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε τα αεροπλάνα της..

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην αεροπορική βάση του Ικονίου στην Τουρκία πίσω στο 2005.Από ότι έγινε γνωστό ένας τούρκος πιλότος έβαλε λάθος τις συντεταγμένες της περιοχής του πεδίου βολής στον υπολογιστή του αεροσκάφους του με αποτέλεσμα να βομβαρδίσει με (εκπαιδευτικά) βομβίδια την μητρική αεροπορική του βάση.

Τα μαχητικά που καταστράφηκαν είναι του τύπου F-5 Freedom Fighter τα οποία η τουρκική αεροπορία έχει εκσυγχρονίσει και τα χρησιμοποιεί για προωθημένη επιχειρησιακή εκπαίδευση για τους πιλότους που θα επανδρώσουν τα F-16.

Να προσέχουμε καλύτερα γιατί αυτοί οι πιλότοι παραβιάζουν κατά συνήθεια και τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, και όχι μόνο αυτό, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περνούν πολύ συχνά τετράδες αεροσκαφών πάρα πολύ χαμηλά πάνω από τις σκεπές των σπιτιών στα νησιά, ειδικά στo νησί των Φούρνων Ικαρίας, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, προσπαθώντας με θρασύδειλο τρόπο να τρομάξουν τους κατοίκους και πραγματοποιώντας αποστολές εικονικού βομβαρδισμού.

ΠΗΓΗ:http://drflight.blogspot.com




Ολόκληρη η σειρά φωτογραφιών προέρχεται από το http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?74905-Turkish-airctaft-bomb-their-own-base-some-pics

Δημοσίευμα της Τουρκικής Εφημερίδας Haber

Στην ανάρτηση έχει χρησιμοποιηθεί υλικό απο το φιλικό Ιστολόγιο http://nationalpride.wordpress.com/ και απο το εξαιρετικό Ιστολόγιο http://fox2e-mag.blogspot.com/

12 σχόλια:

  1. Στη παραπάνω ιστοσελίδα - φόρουμ υπάρχει νήμα με φωτογραφίες και βίντεο από τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις το οποίο ανανεώνουν συχνά μια παρέα από Ελληνες μέλη του εν λόγω φόρουμ.

    Το ακριβές λινκ είναι:

    http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?53823-Hellenic-Armed-Forces-Photos/page355

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=T8-A46oJhP0
    if you want to see how many things can go wrong from a mistake like this over pharmakonisi...go to that link!
    Χρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ , ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΚΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:36 ευχαριστώ για την επισήμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρίζουν σόναρς στά..χταπόδια για θαλάμια,προσαράζουν,αυτοβομβαρζίζονται,βυθίζουν δικά τους πλοία.
    Μήπως η βόλτα τής φρεγάτας στήν Ραφήνα ήταν πορεία γιά Σμύρνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ξεχνάτε ότι από τα λάθη μαθαίνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το συγκεκριμένο site είναι κάργα Σιωνιστικό, οιαδήποτε κριτική στο Ισραήλ και είσαι αυτομάτως εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI EPIKINDINO NA UPOTIMAS TON ANTIPALO SOU. AS THIMITHOUME TO PARADEIGMA TON GERMANON ME TOUS ROSOUS STON DEUTERO PAGKOSMOI POLEMO,PO IN ALLI AN SE KAPOIUS DEN ARSEI TO SITE MPOROUN NA MIN GRAFOUN SE AUTO I EOPISIS NA FRAPSOUN TA PARAPON TOUS EPONIMOS ALLA ANDRAS PRAGMATIKOS KAI OXI THRASIDEILOS KAI ANADROS KAI FASISTAS OPOS O ANONIMOS 6,34 DEN GINETAI!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τουρκία είναι ένα πολύ ισχυρό κράτος, που εκπροσωπεί έναν λαό με αρχές και συγκεκριμένους στόχους.
    Ο Τουρκικός στρατός, είναι ισχυρός, ετοιμοπόλεμος και με πολύ καλή οργάνωση. Ούτε για αστείο δεν θα μπορούσε ο Ελληνικός στρατός να αντιπαρατεθεί μαζί του.
    Και αυτό, όχι λόγω μεγέθους ( ανέκαθεν οι Τούρκοι ήταν περισσότεροι). Ο λόγος είναι, ότι η Ελλάδα βρίσκεται δε φάση κατάρρευσης στο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό αλλά και στρατιωτικό πεδίο.
    Ενστικτωδώς, οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες γνωρίζουμε αυτή την πραγματικότητα. Γι' αυτό, και το Ελληνικό κράτος εκδηλώνει αυτή την εξόχως φοβική στάση απέναντι στην πανίσχυρη Τουρκία.
    Περαστικά μας, και ας προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε. Ίσως γλιτώσουμε καμιά "σφαλιάρα" έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ; ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ Α/Φ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε το λέει ξεκάθαρα. Επρόκειτο για εκπαιδευτικά βομβίδια. Αν ήταν αληθινές βόμβες, δεν θα έμενε ούτε η άτρακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.