13/3/10

H ισλαμική πληθυσμιακή δυναμική στην Ελλάδα, με φόντο το 2045, με βάση προβολές της CIA




Islamic takeover by year 2045?

του Νικολάου Κ. Γεωργαντζα

Ευχαριστώ την Δρ. Amalia Arvaniti, Associate Professor, UCSD Linguistics, γιά το λίνκ στο CIA FACTBOOK on GREECE. Based on the data there (https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html), I built a very crude basic population model.
Here are the very crude model equations. Any Runge-Kutta 4 scheme can be used to replicate the attached computed results.
Ellas_Pop(t) = Ellas_Pop(t - dt) + (births - deaths) * dt
INIT Ellas_Pop = 10737428 {10,737,428 (July 2009 est.)}
INFLOWS:
births = Ellas_Pop * birth_fraction
OUTFLOWS:
deaths = Ellas_Pop * death_fraction
Imm_Pop(t) = Imm_Pop(t - dt) + (imm_birth_s - imm_deaths) * dt
INIT Imm_Pop = 1000000
INFLOWS:
imm_birth_s = Imm_Pop * birth_fraction * imm_birth_fraction
OUTFLOWS:
imm_deaths = Imm_Pop * death_fraction * imm_death_fraction
birth_fraction = 9.45 / 1000 {9.45 births/1,000 population (2009 est.)}
death_fraction = 10.51 / 1000 {10.51 deaths/1,000 population (July 2009
est.)}
imm_birth_fraction = 8 {The 8:1 ratio based on data from France}
imm_death_fraction = 1 {multiplier}
total_pop = Ellas_Pop + Imm_Pop
The attached computed results show that, by year 2045, we can expect the Islamic population in Greece to match our Hellenic population. So, the question is: does anyone on this planet have any bright ideas on how to reverse this grim scenario? Or how can Greece be able to absorb this huge population growth?
Or are we just to follow the MANY islamic scholars on the Way to Stop Islam:
http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=347:way-to-stop-islam&catid=53:ayesha&Itemid=58

Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484
U.S.A.
1-917-667-4022 | Fax: 1-212-765-5573 | E-mail: georgantzas@fordham.edu
http://www.cambridgewhoswho.com/Members/NY/Nicholas-Georgantzas-758741.html


Dear Friends,


A recent blog post on Ινφογνώμων Πολιτικά* acknowledges Dr. Amalia Arvaniti
as a contributor to the computed scenario of population and immigrant
growth in Greece, developed by Dr. Nicholas Georgantzas. Dr. Arvaniti and
Dr. Georgantzas would like to stress that Dr. Arvaniti's name was linked to
this model without her knowledge or consent, and that Dr. Arvaniti neither
contributed to the development of this model nor endorse its conclusions.


Amalia Arvaniti
Associate Professor
Department of Linguistics
University of California, San Diego

I concur and add my sincere apology for citing Dr. Amalia Arvaniti, out of
academic research habit, without her consent.

Repentantly,
Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
Fordham University Business Schools, New York

* http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/h-2045-cia.html

14 σχόλια:

  1. χωρίς να υπλογίζει την εισροή νεων λαθρομεταναστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Africa and Europe are beset by creeping islamism, promoted by their leaders. America is beset by creeping socialism, likewise promoted by its leaders. Coincidence? Not likely.

    No coincidence for sure. It’s the alliance that I call the CHIMERA, an alliance between all the forces that hate Freedom and are moved by a (pseudo) philosophy of nihilism.

    The european elites that are allowing the islamization of Europe are moved by the same (pseudo) philosophical nihilism of the American socialist elites. WHAT THEY HATE IS THE TRADITION that lives in the ancient European civilization and that the Founding Fathers have strengthened in America.

    The godless fanatics and the fanatics of a “god” that is invented out of hate and ignorance stem from the same poisonous root.NIHILISM = NIHILISM= NEW ORDER .TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γλώσσα των αριθμών είναι ψυχρή. Αλλά οι προβολές που γίνονται με βάση τους αριθμούς δεν περιγράφουν πάντα την πραγματικότητα και σίγουρα δεν μπορούν να την προβλέψουν. Όλα αυτά είναι σενάρια που έχουν μια βασική παραδοχή. Αυτή η βασική παραδοχή είναι πως η Ελλάδα θα εξακολουθεί να είναι ελκυστικός τόπος για μετανάστες. Η ψυχρή αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, το υπερχρεωμένο κράτος των τελευταίων τριάντα ετών δημιούργησε μέσα από κομματικές-συνδικαλιστικές υπόγειες διαδρομές μια τάξη κατά βάση κρατικοδίαιτη που εξαρτιόνταν από το κράτος είτε μέσω της άμεσης μισθοδοσίας της είτε εμμέσως μέσω της παροχής υπηρεσιών του ιδιωτικού τομέα στην μεσαία αυτή τάξη. Οι υπηρεσίες αυτές υπήρχε η γενική πίεση να γίνουν φτηνές. Αυτές οι υπηρεσίες εξαρτιόνταν κατά βάση από το εργατικό κόστος. Άρα χαμηλό εργατικό κόστος έφερνε χαμηλές τιμές υπηρεσιών. Ταυτόχρονα η μεσαία τάξη αν και σε επίπεδο ευρωπαϊκού μέσου όρου είχε χαμηλές αποδοχές κατάφερνε να έχει ένα υψηλότερο κοινωνικό στάτους εξ’ αιτίας της χαμηλής τιμής των υπηρεσιών. Μαζί με τα κύματα της λαθρομετανάστευσης δημιουργήθηκε και ένα παρασιτικό πνεύμα εκμετάλλευσης της «μαύρης εργασίας» από την ιδιωτική πρωτοβουλία αφού κανένας δεν προστάτευε την εργασία και πολλοί απολάμβαναν υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές. Υπήρχε δηλαδή μια πρωτότυπη ελληνικού τύπου κοινωνική «ομερτά». Όπου οι μεσαίες τάξεις που ήταν επιφορτισμένες για τον έλεγχο της νομιμότητας της εργασίας νομιμοποιούσαν την παρανομία αποδεχόμενες τις λαθροχειρίες με ανθρωπιστικές δικαιολογίες αλλά στην ουσία επωφελούμενες από την εργασιακή αναρχία. Αυτό όλο το κατασκεύασμα φυσικά επειδή στην βάση του ήταν κρατικοδίαιτο δεν ενδιαφερόταν για την ανταγωνιστικότητά του στις αγορές όπου άλλα κριτήρια από το εργατικό κόστος διαμορφώνουν την αξία των προϊόντων αλλά για την παροχή απλά και μόνο φτηνών υπηρεσιών στην ντόπια μεσαία τάξη που αυτή άλλωστε το συντηρούσε. Μιλώ σε παρελθόντα χρόνο διότι θεωρώ πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η ελληνική κοινωνία θα αναγκαστεί να αλλάξει πολύ και σε μικρό χρονικό διάστημα και ίσως αυτό να συμβεί βίαια.
    Αν δεν έρθουν αυτές οι αλλαγές και αυτό το μοντέλο εξακολουθήσει τότε όντως θα έχουμε αυτή την εξέλιξη των αριθμητικών προβολών διότι η ελληνική κοινωνία θα χρειάζεται συνεχώς νέα χαμηλής ειδίκευσης φτηνά εργατικά χέρια για την «βρώμικη εργασία» και οι λαθρομετανάστες θα εξελίσσονται σε λαθροαπασχολούμενους πλήττοντας και τους παλιότερους από αυτούς. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα μεταβληθούμε σε μια τυπικά μεσανατολική χώρα που δεν θα έχει καμιά θέση στην Ευρώπη. Κάτι μεταξύ Λιβάνου και Συρίας. Ούτε πολιτισμική συνάφεια, ούτε κοινωνική συνοχή, ούτε φυσικά και οικονομική ανάπτυξη στα ευρωπαϊκά πρότυπα αν συνεχίζουμε το ίδιο μοντέλο επιδοτούμενης «ανάπτυξης». Σε αυτή την περίπτωση θα χάσουμε και την στρεβλή μας «ανάπτυξη» διότι θα χάσουμε την πηγή της επιδότησής μας. Αλλά εδώ έρχονται οι καταλυτικές εξελίξεις των τελευταίων 6-7 μηνών που θα έχουν και σκληρή συνέχεια για ορισμένα ακόμα χρόνια. Αυτά τα χρόνια θα είναι το κρίσιμο σημείο καμπής. Η Ευρώπη δεν μπορεί άλλο να ανέχεται αυτή την κλεπτοκρατική μετακοτζαμπάσικη κρατική οργάνωση της ημιπαρανομίας μέσα στους κόλπους της. Ή θα προσαρμοστούμε οπότε η Ελλάδα εκ των πραγμάτων θα γίνει πολύ σκληρότερη στην πάταξη όλων των παρατυπιών ή θα αποβληθούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Διαλέγουμε και παίρνουμε.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μὴν πολυπιστεύετε τὶς διάφορες ἐκθέσεις τῶν Η.Π.Α., ἐντάσσονται στὸ πλαῖσιο τῆς μαλακῆς ἰσχύος τῶν Η.Π.Α., οἱ ὁποῖες εἶναι μία ἡγεμονικὴ δύναμις παγκοσμίου ἐμβελείας.
    Ἁπλῶς τὶς ἐκτιμοῦμε λαμβάνοντας ὑπ' ὄψιν καὶ τὸ τί θέλουν νὰ πετύχουν οἱ Η.Π.Α.

    konion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ENAS DIAXIRISTIS XRIAZETE STATISTIKES [MELONDOLOGIA ] VLEPONTAS TA MELLONDA NA STATHEROPOIISI TIN ISXI TOY OSTE NA MBORI NA DIAXIRIZETE TON GEOGRAFIKO XORO EPOPTIAS TOU ANEKSARTITA ALLAGON TON ITHAGENON AKOMA KAI EPIVALONDAS ALLAGES SE PLITHISMIAKES OMADES GIA NA TIS ELENXI .MIN MPORONDAS OMOS NA ELEKSI TA PARADOKSA .OUTE TIS EK SXEDIOU METAVOLES POU DEN ELENXI [AGNOSTES ]MIN LAMVANONDAS TES SAN STATHERES STO DIAGRAMA APIKONISIS TOY EREUNOYMENOU MONDELOY.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους, θα το καταλάβουμε; Το υποσυνείδητο της Ελλάδας, αυτοί οι άνθρωποι που κρατάνε το όραμα του Ελληνισμού ζωντανό, δεν είναι οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών που κυριαρχούν στην κρατική μηχανή, δεν είναι οι προδότες που έφαγαν τις αποζημιώσεις, δεν είναι οι απόγονοι αυτών που πούλησαν τους πρόσφυγες από Μικρά Ασία και αλλού, δεν είναι άνθρωποι που μπλέχτηκαν με προδοσίες, δεν είναι αυτοί που μέχρι τώρα κυβέρνησαν την χώρα, δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Το υποσυνείδητο του Ελληνισμού είναι οι απόγονοι των Ελλήνων που αντιτάχθηκαν κάθε κατακτητή, είναι άνθρωποι υπεράνω θρησκείας και κομμάτων, είναι άνθρωποι ελεύθεροι, υπερπατριώτες, και τους περισσότερους θα τους βρει κανείς εκτός κομμάτων και πρόσφυγες να ζουν έξω από την Ελλάδα. Οι θρησκόληπτες ορδές Ελληνόφωνων πρασινομπλέ βαρβάρων που καταδυναστεύουν την Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να εξελληνιστούν, δηλαδή να εκπολιτιστούν, διαφορετικά πάμε για καταστροφή. Τόσο τα ελληνικά κόμματα, όσο και η Εκκλησία, και οι αρχές που έχουν την δύναμη να επηρεάσουν, έχουν σαπίσει και ιδεολογικά και ηθικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μαθηματικά δεν υπολόγισαν ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι άντρες που δεν πρόκειται να βρουν γυναίκες. Στην πατρίδα τους άλλοι παντρεύονται 4 ενώ στην πατρίδα μας έχουμε υπογεννητικότητα, δηλαδή λίγες νέες γυναίκες όπως και άντρες.
    Ακόμα δεν υπολόγισε ότι η ανάπτυξη τα τελευταία 100 χρόνια βασίζεται στο πετρέλαιο το οποίο τελειώνει. Το πετρέλαιο δεν θα εξαφανιστεί αύριο αλλά η τιμή του θα αυξάνεται σταθερά. Αυτό θα επιδεινώσει την υπογεννητικότητα στις πόλεις αλλά μπορεί να αυξήσει τις γεννήσεις στα χωριά.
    Τέλος υπάρχει μεγάλη αύξηση του πατριωτισμού, αλλά και ρατσισμού στην ευρώπη και ελλάδα. Το μόνο πράγμα που μας συγκρατεί είναι το ενοίκιο που μας πληρώνει η ΕΕ για να ανεχόμαστε την ιδεολογία της.

    Μόλις κοπεί το χρήμα της ΕΕ ή διαλυθεί η ΕΕ θα έχουμε εξαιρετικά ακραία πατριωτική βία σε όλη την ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παραπάνω ανάλυση μού φαίνεται ελαφρώς αισιόδοξη.

    Όπως έγραψε ο dimitrakis, η δοθείσα εξίσωση που μοντελοποιεί την εξέλιξη πληθυσμού δεν περιλαμβάνει τις νέες αφίξεις μεταναστών. Εάν ορίσουμε A τον ρυθμό τών αφίξεων, R και Q τον ρυθμό γεννήσεων και θανάτων ανά κάτοικο στην μονάδα τού χρόνου αντιστοίχως, και p(t) την συνάρτηση τού πληθυσμού σε κάποιο χρόνο t, η διαφορική εξίσωση είναι:

    p'(t) + (Q - R)p(t) = A

    Η λύση μπορεί βεβαίως να βρεθεί με μία αριθμήτική μέθοδο, όπως την αναφερθείσα Runge-Kutta 4, αλλά η εξίσωση είναι απλή και μπορεί εύκολα να βρεθεί αναλυτικά σε κλειστή μορφή:

    p(t) = A/(Q - R) + (p0 - A/(Q - R)) * exp((R - Q)(t - t0))

    ...όπου t0 ο αρχικός χρόνος και p0 ο πληθυσμός στον χρόνο t0.

    Εάν βάλει κανείς τιμές για να βρεί τον πληθυσμό τών μεταναστών:
    Α = 0
    R = 9.45 * 8 / 1000
    Q = 10,51 / 1000
    t0 = 2009
    p0 = 1000000
    ...λαμβάνει τα αισιόδοξα αποτελέσματα που είδαμε.

    Εάν δεχθούμε τον ισχυρισμό ΟΗΕ ότι για κάθε ένα συλλαμβανόμενο κατά την είσοδο έχουμε δύο ασυλλήπτους, τότε ορίζουμε Α ως το γινόμενο των εισερχομένων επί 3, μείον τον αριθμό τών απελάσεων κατ' έτος. Με βάση τα στοιχεία τού 2009, όπου όμως είχαμε κατ' εξαίρεση υψηλό αριθμό απελάσεων (63427) έναντι άλλων ετών (πχ 17077 το 2007, 20555 το 2008), έχουμε:

    A = 126145 * 3 - 63427 = 315008

    ...οπότε τα 10 εκατομμύρια επιτυγχάνονται όχι το 2045 αλλά το 2024. Το 2045 προβλέπεται να είναι 55 εκατομμύρια.

    Εάν δεχθούμε δε αυτό που επανειλημμένως εδήλωσε ο μετριοπαθής πρόεδρος τής Ενώσεως Μεταναστών Ελλάδος Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί, οι μετανάστες σήμερα είναι όχι ένα αλλά δυόμισυ εκατομμύρια. Άρα θέτουμε:

    A = 2500000

    Τότε, τα 10 εκατομμύρια τα φθάνουμε το έτος 2020, το 2025 γίνονται 16, το 2045 γίνονται... 70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΓ. Παίζω με τους αριθμούς και βρίσκω:

    Εάν φράξουμε από σήμερα ερμητικά τα σύνορα και εάν ο σημερινός αριθμός είναι 2,5 εκατομμύρια αντί 1 και εάν δεν απελαθεί κανείς, τότε θα έχουμε 5 εκατομμύρια το 2020, 10 το 2030 και 25 το 2045, αντί τών 10 που προτείνει το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANALOGA MIA STATHERI METABLITI EINAI O KINEZIKOS METANEUTIKOS PARAGONTAS POU LOGO TIS PLITHORAS TON ALLON OMADON PERNA APARATIRITOS OI OPOIOI OMOS KANOUN PIO STATHERES VASIS KAI OPOS PAME SINDOMA THA DOUME KAI TON PROTO CHINOMAXALA. TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω γράψει πολλές φορές ότι ή θα κάνουμε πόλεμο σύντομα, όλοι μαζί εναντίον του ισλαμοφασισμού, η θα γονατίσει όλη η ανθρωπότητα, σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχετικό, το οποίο δίνει ελπίδες είναι εδώ

    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΓ2:
    Στον επίλογο έγραψα λάθος μεταβλητή, εννοούσα:

    p0 = 2500000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για κάποιο λόγο το προηγούμενό μου μήνυμα δεν εγκρίθηκε ακόμα (από χθες). Απάντησα στους ισχυρισμούς του κ. Γεωργαντζά στο:

    http://les-malakies.blogspot.com/2010/03/oh-noes-teh-mozlims-r-coming.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.