1/4/10

Ιστορική απόφαση της σερβικής Βουλής


Καταδίκασε τις θηριωδίες των σερβοβοσνιακών δυνάμεων στη Σρεμπρένιτσα, το 1995, και ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων

AFP, AP, Reuters

BΕΛΙΓΡΑΔΙ. Δεκαπέντε χρόνια σχεδόν μετά τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, το σερβικό κοινοβούλιο καταδίκασε και επισήμως τις θηριωδίες που διέπραξαν τον Ιούλιο του 1995 οι σερβοσνιακές δυνάμεις και ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων. Η ιστορική απόφαση ελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης με οριακή πλειοψηφία 127 βουλευτών, επί συνόλου 250. Το σχετικό ψήφισμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η Βουλή της Σερβίας καταδικάζει απερίφραστα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά των Βόσνιων μουσουλμάνων στη Σρεμπρένιτσα, όπως αυτά περιγράφονται σε σχετική απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου» και ζητεί συγγνώμη «επειδή δεν έγιναν όσα θα μπορούσαν να γίνουν για να αποτραπούν αυτά τα εγκλήματα». Ο πρόεδρος της χώρας, Μπόρις Τάντιτς, σχολίασε ότι με την απόφαση αυτή η Σερβία «παίρνει τις αποστάσεις της από ένα τρομακτικό έγκλημα του παρελθόντος». Ο κ. Τάντιτς εκτίμησε επίσης ότι η απόφαση θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των Βαλκάνιων γειτόνων.

Η αντίδραση της Ε.Ε.

Αμεση και θετική ήταν η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία χαιρέτισε, διά του εκπροσώπου Τύπου της Κομισιόν, το ψήφισμα ως «σημαντικό βήμα προόδου, τόσο για τη Σερβία, όσο και για την ευρύτερη περιοχή». Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση της ολλανδικής κυβέρνησης, όπου το θέμα της Σρεμπρένιτσα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, λόγω του αμφιλεγόμενου ρόλου των Ολλανδών κυανοκράνων που ήταν επιφορτισμένοι με την προστασία των αμάχων στην πόλη. Μάλιστα, Αμερικανός στρατηγός είχε φτάσει στο σημείο να αποδώσει την αδυναμία των ολλανδικών δυνάμεων να υπερασπιστούν τη Σρεμπρένιτσα στην ανοχή που επιδεικνύουν στην ομοφυλοφιλία στις τάξεις τους, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη χώρα. Ο εκπρόσωπος του ολλανδικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε χθες ότι «καλωσορίζει την πρωτοβουλία του Σέρβου προέδρου Μπόρις Τάντιτς και της σερβικής βουλής, η οποία συμβάλλει στην επούλωση των πληγών του πρόσφατου παρελθόντος». Αντιθέτως, οι επιζώντες και οι συγγενείς των θυμάτων της Σρεμπρένιτσα χαρακτήρισαν το ψήφισμα ανούσιο και υποκριτικό. Εκπρόσωπος της ΜΚΟ «Μητέρες της Σρεμπρένιτσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ικανοποιημένη, αφού η απόφαση δεν χαρακτηρίζει τις πράξεις των Σέρβων στρατιωτών και παραστρατιωτικών «γενοκτονία».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο όρος δεν αναφέρεται ρητά, το ψήφισμα του κοινοβουλίου παραπέμπει σε σχετική απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, στην οποία τα θλιβερά γεγονότα πράγματι χαρακτηρίζονται ως γενοκτονία.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το ψήφισμα θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια της Σερβίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Το Βελιγράδι ελπίζει εξάλλου ότι θα χαρακτηριστεί «υποψήφιο μέλος» της Ε. Ε. εντός του επόμενου χρόνου. Εντούτοις, ορισμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις -και κυρίως η Ολλανδία- συνεχίζουν να εγείρουν ενστάσεις, αφού δεν έχει ακόμη συλληφθεί ο αυτουργός του μακελειού της Σρεμπρένιτσα και πρώην στρατηγός των σερβοβοσνιακών δυνάμεων, Ράτκο Μλάντιτς. Δυτικοί διπλωμάτες μάλιστα δήλωναν ανωνύμως σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι «λίγα πράγματα θα αλλάξουν με το ψήφισμα χωρίς τη σύλληψη του Μλάντιτς, η οποία αποτελεί το βασικό ζητούμενο αυτή τη στιγμή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της Ευρώπης για τη Σερβία».

Η απόφαση της Βουλής κάνει ειδική αναφορά στον Μλάντις, σημειώνοντας «ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη σύλληψή του και την παραπομπή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία».

Γενναία πολιτική κίνηση

Σε κάθε περίπτωση, άπαντες αναγνωρίζουν ότι ο φυλοδυτικός κυβερνών συνασπισμός του Βελιγραδίου προέβη σε μία γενναία πολιτική κίνηση, παρά το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας της απόφασης είναι και το γεγονός ότι η συνεδρίαση του κοινοβουλίου διήρκεσε 13 ώρες και μεταδόθηκε και τηλεοπτικά. Εξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι η Σερβία επωμίζεται αποκλειστικά το βάρος των ευθυνών για τον εμφύλιο της δεκαετίας του 1990. Ανάλογη θέση υιοθέτησε και η αντιπολίτευση, με πολλά στελέχη της να υποστηρίζουν ότι «το λουτρό αίματος στη Σρεμπρένιτσα δεν ήταν πιο εγκληματικό από άλλες θηριωδίες που διαπράχθηκαν από τους Κροάτες εναντίον Σέρβων αμάχων».

Ελάχιστοι πάντως ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν ότι πράγματι διαπράχθηκαν εγκλήματα. «Ηταν μία πολύ δύσκολη απόφαση» σχολίασε ο βουλευτής του κυβερνώντος συνασπισμού, Νέναντ Κάνατς, και πρόσθεσε: «Ηταν το πρώτο βήμα για την επανεξέταση του πρόσφατου παρελθόντος μας. Η διαδικασία που μόλις άρχισε θα είναι μακρά και επίπονη».
Η πολιορκία και η σφαγή 7.000 άοπλων μουσουλμάνων

BBC

6 - 8 Ιουλίου 1995. Δυνάμεις των Σερβοβοσνίων πολιορκούν την ορισμένη από τον ΟΗΕ ασφαλή περιοχή της Σρεμπρένιτσα, όπου έχουν καταφύγει δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι άμαχοι, υπό την προστασία 600 ελαφρά οπλισμένων Ολλανδών κυανοκράνων. Μουσουλμάνοι πολεμιστές ζητούν από τους Ολλανδούς του ΟΗΕ να τους επιστρέψουν τον οπλισμό που τους είχαν παραδώσει, αλλά το αίτημα απορρίπτεται. Ο Ολλανδός διοικητής ζητεί αεροπορική υποστήριξη.

9 Ιουλίου. Οι Σερβοβόσνιοι εντείνουν τον βομβαρδισμό. Οι μουσουλμάνοι υποχωρούν από τους νότιους καταυλισμούς προς την πόλη. Οι Σερβοβόσνιοι πλησιάζουν, επιτίθενται σε ολλανδικά φυλάκια και πιάνουν 30 Ολλανδούς ομήρους. Οι Ολλανδοί δέχονται πυρά από τους μουσουλμάνους προκειμένου να μην οπισθοχωρήσουν και ένας κυανόκρανος τραυματίζεται θανάσιμα.

10 Ιουλίου. Οι σερβικοί βομβαρδισμοί σταματούν και τα νατοϊκά αεροπλάνα επιστρέφουν στη βάση τους χωρίς να βομβαρδίσουν. Εως το βράδυ έχουν συρρεύσει στην πόλη 4.000 πρόσφυγες και επικρατεί πανικός. Ο Ολλανδός διοικητής δηλώνει ότι αν οι Σερβοβόσνιοι δεν αποσυρθούν ώς τις 6 το πρωί, θα υποστούν μαζικούς βομβαρδισμούς.

11 Ιουλίου 1995. Στις 09.00 ο συνταγματάρχης Κάρεμανς πληροφορείται ότι είχε ζητήσει την αεροπορική υποστήριξη συμπληρώνοντας λάθος έγγραφο. Στις 10.30 το νέο αίτημα φθάνει στον στρατηγό Ζανβιέ, αλλά τα αεροπλάνα υποχρεώνονται να επιστρέψουν στην Ιταλία για ανεφοδιασμό, επειδή πετούσαν από τις 6 το πρωί. Στις 14.30 δύο ολλανδικά F-16 ρίχνουν δύο βόμβες σε σερβικές θέσεις γύρω από τη Σρεμπρένιτσα. Οι Σέρβοι απαντούν απειλώντας ότι θα σκοτώσουν τους Ολλανδούς ομήρους και τα αεροπλάνα φεύγουν. Μπαίνει στη Σρεμπρένιτσα ο Σερβοβόσνιος διοικητής Ράντκο Μλάντιτς.

12 Ιουλίου. Λεωφορεία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά σε μουσουλμανικές περιοχές, ενώ οι Σέρβοι ξεχωρίζουν όλους τους άνδρες από 12 ώς 77 ετών «για ανακρίσεις σχετικά με εγκλήματα πολέμου». Εκτιμάται ότι στη διάρκεια των επόμενων 30 ωρών φεύγουν από τη Σρεμπρένιτσα 23.000 άμαχοι. Εκατοντάδες άνδρες στοιβάζονται σε φορτηγά και αποθήκες. Περίπου 15.000 μουσουλμάνοι μαχητές, που προσπάθησαν να διαφύγουν από τα βουνά, υφίστανται βομβαρδισμούς.

13 Ιουλίου. Αρχίζει η σφαγή άοπλων μουσουλμάνων. Οι κυανόκρανοι παραδίδουν 5.000 μουσουλμάνους που είχαν βρει καταφύγιο στην ολλανδική βάση του Ποτοκάρι και, ως αντάλλαγμα, οι Σερβοβόσνιοι απελευθερώνουν 14 Ολλανδούς κυανόκρανους.

16 Ιουλίου. Οι Σερβοβόσνιοι επιτρέπουν στους Ολλανδούς να φύγουν από τη Σρεμπρένιτσα αφήνοντας πίσω τον οπλισμό, τα τρόφιμα και τα φάρμακά τους. Στις πέντε ημέρες μετά την πτώση της Σρεμπρένιτσα, εκτελέστηκαν πάνω από 7.000 άνδρες μουσουλμάνοι της Βοσνίας.








kathimerini.gr

22 σχόλια:

  1. Άντε
    περιμένουμε τώρα και την τουρκική βουλή να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς πάντως ζητήσαμε συγγνώμη από την Αλβανία για τις κραυγές που ακούστηκαν από ένα βίντεο της "Χαφιεδοτυπίας".

    Κανείς δεν μας φτάνει στην "politically correct" συμπεριφορά. ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nτροπή στους Νενέκους του Σερβικού κοινοβουλίου που αναγνώρισαν τη δημιουργημένη από τα δυτικά ΜΜΕ 'σφαγή της Σρεμπρένιτσα" ενώ σιωπούν για την "επιχείρηση Καταιγίδα" του 1995, δηλαδή την εθνοκάθαρση των Σέρβων της Κράινα από τους γερμανο-εξοπλισμένους και αμερικανο-ντυμένους Κροάτες απογόνους των φασιστών Ουστάσα.

    Τι να περιμένει κανείς όμως από ένα εκλογικό σώμα που στέλνει στο κοινοβούλιο με δέκα έδρες ένα ανοικτά προδοτικό κόμμα όπως το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα του Τσέντομιρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι "το Κόσοβο είναι εμπόδιο στην ευρωπαική προοπτική της Σερβίας και πρέπει να το ξεφορτωθεί"!!!

    Τα ίδια έπραξε και ο διάδοχος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς στο άλλοτε κραταιό Σοσιαλιστικό Κόμμα της Σερβίας: ο Ίβιτσα Ντάτσιτς.
    Αν και προέρχεται ο ίδιος από το Πρίζρεν του Κοσόβου, δεν δίστασε να συμμαχήσει με τους φιλοδυτικούς του Μπόρις Τάντιτς με αντάλλαγμα τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

    Όταν είχε έρθει πριν από 1.5 χρόνο στην Αθήνα, συνοδευόταν από μία κουστωδία καλλίγραμμων γραμματέων και υπαλλήλων της Πρεσβείας που του κρατούσαν τα ψώνια ενώ εκείνος κραδαίνοντας ένα τεράστιο πούρο και με ύφος νεόπλουτου εισορμούσε στο lounge του Χίλτον για να πιει τα καπουτσίνο του.
    Κι είχε μεταξύ της κάθε γουλιάς το απύθμενο θράσος να δηλώνει πως "από την πολιτική κληρονομιά του Τίτο και του Μιλόσεβιτς, κρατάμε την κοινωνική ευαισθησία"!!!

    Ζivela Srpski Narod!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Iranian Pastor Tortured, Threatened for ‘Converting Muslims’


    Arrest, imprisonment appear to be part of larger crackdown in Isfahan.
    ISTANBUL, March 8 (CDN) — An Assyrian pastor the Iranian government accused of “converting Muslims” is being tortured in prison and threatened with execution, sources close to the case said ........//////
    Christian Woman Jailed under Pakistan’s ‘Blasphemy’ Laws


    Radical Muslim relative of accuser uses statute to exact revenge, Christian leader says.
    GUJRANWALA, Pakistan, March 24 (CDN) — Police in Alipur have arrested a Christian woman on a baseless accusation of “blaspheming” the prophet of Islam and tried to keep rights groups from discovering the detention, a Christian leader said. .......//////
    Islamic Extremists in Somalia Kill Church Leader, Torch Home

    Islamic extremists looted and set fire to a home outside of Mogadishu once they found out it contained a Bible. (photo: Compass)
    Al Shabaab militants execute pastor; government-aligned Islamists burn house containing Bible.
    NAIROBI, Kenya, March 24 (CDN) — Islamic militants in Somalia tracked down an underground church leader who had previously escaped a kidnapping attempt and killed him last week, Christian sources said ....... ////////
    Muslims Murder Pakistani Christian with Axe Blows

    The body of Rasheed Masih at rest after his violent death. (photo: Compass)
    Rival merchants threatened to kill potato seller if refused to convert to Islam.
    MIAN CHANNU, Pakistan, March 22 (CDN) — Six Muslims in Khanewal district, southern Punjab Province, killed a Christian with multiple axe blows for refusing to convert to Islam this month, according to family and police sources. ......../////
    Pakistani Muslims Accused of Rape Allegedly Attack Sisters

    Muslim rape suspects allegedly beat Muniran Bibi and her sister to try to get their Christian family to drop rape charges. (photo: Compass)
    Fearing conviction, five suspects said to beat 15- and 21-year-old into dropping charges.
    LAHORE, Pakistan, March 18 (CDN) — Five Muslims allegedly ransacked the house of an impoverished Christian in this capital city of Punjab Province last month and angrily beat his daughters in an effort to get the family to withdraw rape charges ....../////

    Lao Officials Visit Expelled Christians, Give Assurances


    Officials led by provincial governor explain law providing for right to believe.
    DUBLIN, March 19 (CDN) — Officials in Laos’ Saravan Province yesterday visited 48 Christians expelled from Katin village and assured them that they had the legal right to embrace the faith of their choice, according to advocacy group Human Rights Watch for Lao Religious Freedom (HRWLRF .......///////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Second Wave of Attacks Near Jos, Nigeria Leaves 13 Christians Dead

    Villagers try to console a mother who lost family to the Muslim Fulani attack in Byei. (photo: Pam Ayuba)
    Muslim Fulani herdsmen strike two more villages, slaughtering women and children.
    LAGOS, Nigeria, March 17 (CDN) — Less than two weeks after a massive attack in Nigeria that killed 500 Christians, Muslim Fulani herdsmen today unleashed more horrific violence on two Christian villages in Plateau state, killing 13 persons, including a pregnant woman and children ......./////////Sheikh Incites Muslims to Attack Christians in Egypt

    Gutted vehicle from last weekend's Islamic attacks on a Coptic church in northern Egypt. (photo: Theban Legion)
    Assault on community center, church, homes leaves 24 Copts wounded.
    ISTANBUL, March 17 (CDN) — A mob of enraged Muslims attacked a Coptic Christian community in a coastal town in northern Egypt last weekend, wreaking havoc for hours and injuring 24 Copts before security forces contained them.........///////
    Officials Threaten to Burn Shelters of Expelled Christians


    Village heads tell church members they must recant faith or move elsewhere.
    DUBLIN, March 16 (CDN) — Officials in southern Laos in the next 48 hours plan to burn temporary shelters built by expelled Christians unless they recant their faith, according to advocacy group Human Rights Watch for Lao Religious Freedom (HRWLRF).

    Authorities including a religious affairs official, the district head, district police and the chief of Katin village in Ta-Oyl district, Saravan province, expelled the 48 Christians at gunpoint on Jan. 18. ........//////Islamic Assailants Kill Hundreds of Christians Near Jos

    A survivor among the many children slain in Sunday's attacks on Christians in villages near Jos.
    Fulani herdsmen strike Christian villages, slaying mainly ethnic Berom with machetes.
    LAGOS, Nigeria, March 8 (CDN) — An uneasy calm prevailed in Plateau state, Nigeria today following the killing of hundreds of Christians early yesterday morning in three farming villages near Jos by ethnic Fulani Muslims.

    The mostly ethnic Berom victims included many women and children killed with machetes by rampaging Fulani herdsmen. About 75 houses were also burned.......///////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Morocco Begins Large-Scale Expulsion of Foreign Christians


    Ongoing purge launched nationwide to stop ‘proselytization.’
    ISTANBUL, March 12 (CDN) — Moroccan authorities deported more than 40 foreign Christian aid workers this week in an ongoing, nationwide crackdown that included the expulsion of foster parents caring for 33 Moroccan orphans.

    Deportations of foreign Christians continued at press time, with Moroccan authorities expressing their intention to deport specifically U.S. nationals. Sources in Morocco told Compass that the government gave the U.S. Embassy in Rabat a list of 40 citizens to be deported ....//////Egyptian Court Refuses to Return Passport to Christian


    Convert from Islam tried to leave country to save his life.
    ISTANBUL, March 15 (CDN) — An Egyptian court last week refused to return the passport of a convert from Islam who tried to leave Egypt to save his life, the Christian said on Friday (March 12).


    On Tuesday (March 9) the Egyptian State Council Court in Giza, an administrative court, refused to return the passport of Maher Ahmad El-Mo’otahssem Bellah El-Gohary. El-Gohary said he was devastated by the decision, which essentially guarantees him several more months of living in fear.....////////
    Construction of Two Churches Stopped in Indonesia


    Government unduly seals shut one church building, Islamic mob forces halt to another.
    JAKARTA, Indonesia, March 25 (CDN) — An Islamic mob stopped construction of Santa Maria Immaculata Catholic Church in Citra Garden, West Jakarta earlier this month even as government officials in Yasmin Park, Bogor, West Java halted work on an Indonesian Christian Church (GKI) building.

    On March 12, the same day GKI faced closure from government officials, protestors led by the United Islam Forum (FUIB) blockaded the entrance to Citra Garden, demanding that construction of the Catholic church building there cease. They based their demand on the claim that it did not have the approval of the local citizens, but the church had official permission and therefore has been under construction for several weeks ......//////Latest Offerings from the Religion of Peace
    "He who fights that Islam should be superior fights in Allah's cause"
    Muhammad, prophet of Islam

    2010.03.31 (Kizlyar, Dagestan) - Two suicide bombers send twelve innocent souls to Allah, including rescue workers.
    2010.03.31 (Lashkar Gah, Afghanistan) - A dozen people at a wheat market are blown to bits by a Jihad bicycle bomb.
    2010.03.31 (Pattani, Thailand) - Islamic militants shoot one man to death and wound two others as they are watcing TV in their home.
    2010.03.30 (Heart, Afghanistan) - The Taliban murder five civilians with a roadside bomb.
    2010.03.30 (Mosul, Iraq) - Two civilians are shot to death by Sunni militants.
    2010.03.30 (Hyderabad, India) - Muslims attack a Hindu festival, burning cows, destroying property and stabbing a 22-year-old to death. http://www.compassdirect.org/ TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. El Carnicero Rojo, ημουν ετοιμος να γραψω κατι για αυτο το αισχος αλλα με προλαβες και με κάλυψες απόλυτα με το σχολιο σου!Ενα μονο θα πω:
    "ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ" ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΑΣΕ" ΣΑΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΝΕΝΕΚΟ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ Зоран Ђинђић!
    Ευχομαι και οι δικοι μας οι "Νενέκοι" να εχουν το ιδιο(και χειρότερο)τέλος!

    Боже спаси, Боже храни,
    српске земље, српски род!

    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους έχουν άγρια στριμώξει για να τους βάλουν στην ΕΕ. Εδώ μπορεί να δει κανείς τι είναι αυτό το μόρφωμα που πάνε να κάνουνε, χωρίς ειρμό και στόχο.

    Ουδείς πιέζει την Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη, διότι η Τουρκία ποτέ δεν ηττήθη. Η Σερβία πλήρωσε και θα πληρώνει ακόμη για πολύ τον εθνικισμό της. Όποιος σηκώνει κεφάλι στην Ουάσιγκτον ή στις Βρυξέλλες, το χάνει.

    Τώρα άλλαξαν κι αυτοί τροπάριο και εφαρμόζουν το "χέρι που δεν μπορείς να κόψεις, φίλα το". Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Μίνωα,
    Φοβάμαι πως όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής για τους δικούς μας "Τζίντζιτς", θα δούμε να τους προστατεύουν γνωστοί και περιώνυμοι "πατριώτες", "εθνικόφρονες" και άλλοι δεξιοί/ακροδεξιοί που τώρα μας εγκαλούν για "σλάβικο αίμα" ως "μπολσεβίκοι".
    Επειδή εδώ στην Ελλάδα οι δοσίλογοι των αγγλοαμερικάνων και των γερμανών, δεν δηλώνουν πια "ευρωπαιστές" όπως στη Σερβία αλλά "πατριώτες" και "χριστιανοί".

    Za slobodu i čast Otadžbine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TALOS(και υπολοιποι μονιμοι κατοικοι του εξωτερικού)οταν οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Σερβους χαριν των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Αλβανών, εσεις χειροκροτούσατε τους βομβαρδισμούς!Και αυτο το λεω μετα λογου γνωσεως, καθοτι εχω πολλους συγγενεις στο εξωτερικο με τους οποιους την περίοδο εκεινη ανταλλαξαμε "βαριες κουβέντες" διοτι-απο τηλεφωνου- μου επαναλαμβαναν αυτολεξι την ΝΑΤΟική προπαγάνδα!Τωρα το "γυρισατε το βιολι"(επηρεασμένοι παλι απο την "περιρρεουσα ατμόσφαιρα" στην οποια υποχρεωτικά ζειτε)και κραυγαζετε "βοηθεια θα μας φανε οι μουσουλμάνοι"!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Σταματω εδω διοτι Μ.Πεμπτη σημερα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @01 Απριλίου 2010 8:11 μ.μ.
    >εσεις χειροκροτούσατε τους >βομβαρδισμούς!

    1999 και 'εξω απο την Downing Street με πάμπολους Σέρβους τους κράζαμε για τους Βομβαρδισμούς. Μακάρι να μπαίναμε και μέσα :-)

    Δεν είναι όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού πρόβατα. Υπάρχει τσίπα.


    NHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο El Carnicero Rojo (7:55 μ.μ.) έκανε το πρώτο βήμα και όρισε το περίγραμμα των προστατών των δοσιλόγων της νέας τάξης:
    "...όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής για τους δικούς μας "Τζίντζιτς", θα δούμε να τους προστατεύουν γνωστοί και περιώνυμοι "πατριώτες", "εθνικόφρονες" και άλλοι δεξιοί/ακροδεξιοί...",
    αλλά αυτό το βήμα το άφησε μετέωρο.

    Έπρεπε να κάνει και το δεύτερο βήμα και να δώσει και ονόματα (γνωστά και μη εξαιρετέα). Προς διευκόλυνσή του (για λόγους πληρότητας): Σωμερίτης, Πρετεντέρης, Ρεπούση, Λιάκος, Ηρακλείδης (ο της Παντείου), Τζανετάκος, Ν. Δήμου, Μανδραβέλης, Ανδρουλάκης, Δαμανάκη, Τσίμας, Τρεμόπουλος, Μπουτάρης, ο μισός ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και πολλοί ακόμα που θα έφταναν για να σχηματίσει κανείς ολόκληρο τάγμα 'πατριωτών'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα φυσικα οπως υπαρχουν οι δικοι μας Γραικυλοι ετσι υπαρχουν και στη Σερβια,μετα τους φιλανθρωπικους βομβαρδισμους στη Σερβια απο το Νατο επρεπε να ακολουθησουν και οι καταλληλες ενεργειες κινησεις μετανοιας και υποταγης απο τους Γραικυλους της Σερβιας για να βρει η ανυπακοη αυτη μικρη χωρα το δρομο της προς την μεγαλη ευτυχισμενη Ευρωπαικη οικογενεια ,οι Σερβοι λοιπον οι κακοι της υποθεσης αλλα ουτε κουβεντα για τα μαζικα εγκληματα κατα Σερβων αμαχων απο τους Κροατες Ουστασι ,ουτε κουβεντα για τις θηριωδιες των χιλιαδων μουτζαχεντιν αραβικης καταγωγης που διεπραξαν τερατουργιες (αποκεφαλισμους ,βασανιστηρια ,εκτελεσεις βεβηλωσεις εκλησιων ,βιασμους) κατα Σερβων Ορθοδοξων και εχουν καταστησει πλεον την Βοσνια εναν απο τους κυριοτερους Θυλακες της Αλ Καιντα και του μουσουλμανικου εξτρεμισμου με διασυνδεσεις και παροχη προσωπικου και υλικων για χτυπηματα σε ολη την Ευρωπη (2 απο τους αεροπειρατες του χτυπηματος της 9/11 στους διδυμους πυργους ειχαν περασει απο τις ταξεις των Μουτζαχεντιν της Βοσνιας,πολυ πιθανον μερικα φιντανια να βαλαν το χερακι τους και στην Εκπαιδευση Ουτσεκαδων στο Κοσοβο και πολυ πιθανο και ειναι δικη μου εκτιμηση να ανακατευουν και να μπριζωνουν εντοπια εξτρεμιστικα στοιχεια στην Περιοχη της Θρακης και του νεοεισεχθεντος παρανομως μουσουλμανικου πληθυσμου στην Αθηνα (λαθρομεταναστες).Και κλεινοντας θελω να πω οτι οι Ομοδοξοι Σερβοι αδερφοι μας εχουν στο πλευρο τους την πλειοψηφεια των Ελληνων (οχι φυσικα τους πολιτικους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς οι Σέρβοι δεν εχουν ξεκαθαρίσει ακόμη το τί και το πώς.Υποχρεώνονται να δηλώσουν ένοχοι για την σρεμπένιτσα με τα αχνά ανταλλάγματα της ΕΕ και ισως και του ΝΑΤΟ.Βέβαια σκεφτείτε ένα κράτος γίγαντα όπως η γιουγκοσλαβία να γίνεται ξαφνικά η σερβία των 6 εκατμ κατοίκων.....Ναι,και εμείς συμφωνήσαμε για τους βομβαρδισμούς(ο Αντωνάκης το παλληκάρι από την καλαμάτα)και έτσι οι γερμανοί ξεπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους πρός τους κροάτες και σλοβένους για τις μεραρχίες που έστειλαν στο ανατολικό μέτωπο. Ομως έτσι είναι μεγάλη η γερμανία.Ξεπληρώνει τα χρέη της.Μόνον εμείς είμαστε οι λαλάκες και δεν πήραμε αποζημιώσεις.Μάλλον τα πήρανε κάποιοι άλλοι για μας.Και άκρη δεν βγαίνει.Τα πήρα ο παππούς καραμανλής ;;;ναί;;ή ού;;;;Δλδ :μας χρωστάνε οι γερμανοί ή τα λαμόγια εισέπραξαν τα μάρκα και σαν τον γάτο εμ μας απαυτώνουν εμ σκούζουν ;;;ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΗΜΑ,δεν ειπα οτι ολοι οι Ελληνες που ζουν μονιμα στο εξωτερικο ειναι προβατα, αλλα οι περισσοτεροι ειναι.Ειδικα αυτοι που μενουν στις ΗΠΑ(διοτι την προσωπικη εμπειρια που ειχα με τετοιους την ειχα)!Και να φανταστεις οτι αυτοι με πηραν στο τηλεφωνο για να με ρωτησουν αν ο "χασαπης" ο Μιλόσεβιτς εριξε χημικα(!!!)στην Ελλάδα!Και εκει βεβαια σκυλοβριστηκαμε αγρια!
    Και μια που αναφερθηκα στον Μιλόσεβιτς, μπορει καποιο απο τα κοπέλια που υποστηρίζουν με φανατισμό τον ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΣΜΟ να μου λυσει μια απορία;Τελικα ο Μιλόσεβιτς ως τι διώχθηκε απο την ρουφιανοσπορά τους Αμερικάνους και τους συμμάχους τους;Ως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ή ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τελικα ο Μιλόσεβιτς ως τι διώχθηκε απο την ρουφιανοσπορά τους Αμερικάνους και τους συμμάχους τους;Ως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ή ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ;"

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δουμε ποτε οι μουσουλμανοι και οι Κροατες θα μιλησουν για τισ σφαγες τους στην Σλαβονια και στην Βοσνια! Παρεπιπντοντως ποτε δεν εχω υποστηριξει την πολιτικη τω Αμεικανων στο κοσσοβο η στηνΣερβια και τα σχολια μου το αποδεικνυουν! Αληθεια "καποιος" δεν θυμαμαι να εχη γραψη κατι για τους Αρμενιουσ και την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ τους . Ειθε ο Εσταυρωμενος να μασ σκεπη παντοτε!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο (αυτη τν στιγμη στην ΥΠΕΡΟΧΗ Κερκυρα ΜΑΣ)
    ΥΣ. ενδιαφερουσα χρονια για κανατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο πρόσωπο του Μιλόσεβιτς τιμωρήθηκε ο σερβικός εθνικισμός. Η επίσημη κατηγορία, βέβαια, ήταν οι εθνοκάθαρση.

    Έπρεπε να σταλεί μήνυμα, ότι όποιος σηκώνει κεφάλι στην ΝΤΠ, το χάνει.

    Το ίδιο έγινε και με τον Σαντάμ Χουσεΐν. Η επίσημη κατηγορία ήταν ότι το 1984 είχε διαπράξει μαζικές δολοφονίες με χημικά εναντίον Κούρδων.
    Έπρεπε να περάσουν 22 χρόνια για να θυμηθούν να το τιμωρήσουν; Ή μήπως ήταν αιτία ότι αποφάσισε να πουλά πετρέλαιο σε € αντί $; Γιατί δεν τον τιμώρησαν (ούτε καν ανέτρεψαν) το 1991;


    Συμφωνώ με τον Αλάστορα, ότι ναι μεν μέρος του Ελληνισμού στο εξωτερικό είχε μπουκωθεί από τα εκεί ΜΜΕ και ήταν φυσικό να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, αλλά πολύ μεγάλο μέρος -δεν μπορώ να πω πόσοι- είχε κάνει διαμαρτυρίες μαζί με τους Σέρβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ROJO.
    Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ".
    Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΠΑΣΜΟ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡA ΕΙΠΕ ......Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ...Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ........
    Ω ΚΑΛΑ!! Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ .ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ,ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΡΧΙΖΕ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΒΟΣΝΙΑ ,ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΥΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΡΒΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙ(ΦΙ)ΚΑ ,ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΒΟΣΝΙΟΙ ΣΚΟΡΠΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ,ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ Ο ΚΑΡΑΖΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΩΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡ ΛΑΖΑΡ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ 1389 (ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΛΑΝΤΙΤΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 10/7/95 ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ...ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ (ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1804)Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΒΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΥΤΡΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕ ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΙΔΙΟΡΥΘΜΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ( ΣΕΡΒΩΝ,ΚΡΟΑΤΩΝ ,ΒΟΣΝΙΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΥΣΤΑΣΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΜΑΧΩΝ,ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΘΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΧΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΕΣΚΑΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΞΙΛΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ THIS IS THE BALKAN WAY!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΜΟΥΤΖΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η 28Η ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ (ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ)ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ (ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ)Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ (ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ) ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΛΑΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.