16/4/10

Βάλαμε τους (γκρίζους) λύκους να φυλάνε τα πρόβατα!


Εγρήγορση και Εθνική Συσπείρωση
Ξένος ανταποκριτής στη Γενεύη έλεγε προχτές ότι άκουσε Ευρωπαίο διπλωμάτη να λέει «σήμερα η Ελλάς διέρχεται δράμα που οδηγείται σύντομα σε Ελληνική Τραγωδία αλλά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τον από μηχανής θεό». Συνεχής επανάληψη σφαλμάτων που οφείλονται στην πολιτική ηγεσία. Όλα άρχισαν με εκπληκτική εθελοτύφλωση ήδη από την δεκαετία του 1960. Μισός αιώνας πολιτικών σφαλμάτων μιας ανεπαρκούς ηγεσίας έφεραν, όπως ήταν προβλέψιμο και μοιραίο, την Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου.
Το σχέδιο που αποδίδεται στον Κίσσινγκερ, εφαρμόζεται με πεισματική επιμονή από μία κλίκα Ελλήνων με ανώτατα αξιώματα. Είπε ο Κίσσινγκερ «ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος, πρέπει να τον χτυπήσουμε στην γλώσσα του, στα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα για να καταστεί ανίκανος να μας ενοχλεί στα γεωπολιτικά μας σχέδια». Αυτό το σχέδιο το παραβλέπουμε, ο Κίσσινγκερ σε επιστολή που μου απέστειλε, διαψεύδει ότι το είπε, αλλά περιέργως το βλέπουμε να αναπτύσσεται σε όλες τις πτυχές του.
Μια Ελλάδα όπου η ανάπτυξη ήταν ετήσια αύξηση του ΑΕΠ κατά 8%, με αθρόα εισροή ιδιωτικών επενδύσεων και επαναπατρισμό του εφοπλιστικού διεθνούς κεφαλαίου, άρχισε να προκαλεί δέος στα μεγάλα συμφέροντα της υπερατλαντικής Υπερδυνάμεως, του μεγάλου εχθρού μας. Η Ελλάς σηκώνει κεφάλι έχοντας αγνοήσει την δυναμική του Ανατολικού Ζητήματος.
Το σχέδιο εφαρμόζεται, με επεμβάσεις, απειλές, και άφθονο χρήμα με πειθήνια όργανα μια κλίκα Ελλήνων με βάση την παλαιά στρατηγική ότι τα κάστρα πέφτουν με ενεργούμενα εντός των τειχών. Σήμερα, τα spreads που οδηγούν σε υπέρογκα επιτόκια που θα γονατίσουν μέχρι θανάτου την Ελλάδα, αποδίδονται δήθεν στα όργανα της «κερδοσκοπίας». Εξαπατάται ο λαός όταν του κρύβουν ότι πίσω τους βρίσκονται πολιτικοί λόγοι. Η Ελλάς αντιστέκεται σε θέματα ζωτικού συμφέροντος για τους Αγγλοσάξωνες, οι οποίοι έχουν χάσει τη υπομονή τους. Θέλουν να τελειώσουν γρήγορα σε δύο πλάνα. Στην τελική αποδοχή και εφαρμογή του πυρήνος του Σχεδίου Ανάν ως προς την Κύπρο. Στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ μέχρι του Ιουνίου.
Η Ελλάς πρέπει να συρθεί αιμόφυρτη στην αρένα της εκτελέσεως. Όλα αυτά συνοδεύονται με τον εξευτελισμό που συνεπάγεται το Σχέδιο Κίσινγκερ. Σε αυτά περιλαμβάνεται το σχέδιο εξουδετερώσεως του συμπαγούς εθνικού κράτους με την απόδοση ιθαγένειας σε απροσάμοστους λαούς, που εψήφισε ήδη η Βουλή. Οι Έλληνες θα καταστούν σύντομα μειοψηφία στον τόπο τους, Ελλάδα και Κύπρο. Η Αμερική έχει εξασφαλίσει πρόθυμη συνεργασία εντός των τειχών για το άνοιγμα της Κερκόπορτας. Εάν ο λαός δεν αντιδράσει,όλα θα συμβούν μέσα στο μοιραίο έτος 2010.

Χρήστος Αναργύρου
Πολιτικός Αναλυτής


13 σχόλια:

  1. Πολύ καλή σύνδεση των χρηματοοικονομικών τεκταινομένων με τη γεωπολιτική, η οποία βέβαια επιβεβαιώνει ότι νικά πάντα αυτός που έχει συγκεντρωμένο το πραγματικό χρήμα.

    Αναφορικά όμως με το θέμα των ελληνικών ηγεσιών, αυτό που με ενοχλεί, όχι σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά γενικότερα είναι ότι αυτές οι άχρηστες ηγεσίες διαχρονικά, δεν επιβλήθηκαν με δικτατορία, αλλά τις ψηφίσαμε όλοι εμείς. Μας εξαπάτησαν θα πούμε και όντως μας εξαπάτησαν. Αλλά πόσες φορές μπορεί κάποιος να εξαπατηθεί από το ίδιο πράγμα? Από το ίδιο φαινόμενο? Από τα ίδια πρόσωπα? Μία άντε δύο φορές. Από εκεί και πέρα το πράγμα καταντά ύποπτο για ιδιωτεία βαρειάς μορφής. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλους αυτούς που βάλαμε στις καίριες θέσεις και επέλεξαν την καταστροφή?

    Ας ελπίσουμε η επερχόμενη φωτιά να είναι τουλάχιστον καθαρτήρια και για τη σκέψη μας.
    Μάλλον όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η φωτιά να είναι πραγματικά τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς Κομνηνό

    "...αυτές οι άχρηστες ηγεσίες διαχρονικά, δεν επιβλήθηκαν με δικτατορία, αλλά τις ψηφίσαμε όλοι εμείς..."

    Τεχνογνωσία χειραγώγησης μαζών, σου λέει τίποτα;

    Ειδικά όταν υπάρχει πακτωλός χρημάτωφν διαθέσιμων προς χρήση;

    "...Ας ελπίσουμε η επερχόμενη φωτιά να είναι τουλάχιστον καθαρτήρια και για τη σκέψη μας.
    Μάλλον όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η φωτιά να είναι πραγματικά τεράστια."

    +1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ζούσε τώρα ο Χριστόδουλος η κυβέρνηση θα είχε πέσει από καιρό. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.
    Αν εξαναγκάσουν τον Πασόκο δοσίλογο Ιερώνυμο που μάλλον πάσχει και από προχωρημένη γεροντική άνια και αναλάβει τα ηνάι της Εκκλησίας ένας εμπνευσμένος και μορφωμένος ιεράρχης τότε ίσως προλάβουμε κάτι να κάνουμε. Αλλιως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αφού οι άρχοντες βλέποντας την αδράνια του Λαού στα μέτρα τους και τα προδοτικά νομοθετήματά τους σαλαμοποιούν την μεθοδευμένη αλλίωση τους εθνικού μας συνόλου.
    Φέτος βάζουν στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές αλλοδαπούς για πρώτη φορά. Μέχρι να τελειώσει η τετραετία του Jeffry η χώρα θα έχει αλλάξει μορφή σε μεγάλο βαθμο.

    Μόνη ελπίδα μας είναι η εξέγερση του Λαού(που δεν θα γίνει γιατί ο Λαός είναι κοιμισμένος και αλλιωμένος από τον συγχρονο τρόπο ζωής), εξέγερση μέσω της Εκκλησίας την οποία θα ακουθήσουν λίγοι αλλα΄ενεργοί πολίτες, και τέλος εξέγερση του Στραοτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορμώμενος από το αρχαίο: " Ουδέν κακόν αμιγές καλού" ίσως αυτή είναι μια ευκαιρία για την Ελλάδα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.
    Ο λαός θα ξυπνήσει μόνο μέσα από την φτώχεια που έρχεται για την μεγάλη πλειοψηφία από εμάς.
    Όσο για τον Κίσινγκερ, βεβαίως και τα είπε όλα αυτά τα καλά λόγια για τους Έλληνες και την Ελλάδα, βεβαίως και το σχέδιο του φτάνει στην ολοκλήρωση και επειδή κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, ζει ακόμα για να το δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἀφοῦ μᾶς ἀρέσουν τά πολλά λόγια δεῖτε το καί ... κινέζικα. Μετά ξανά μπλά μπλά ....


    Ἕνας ἀπό τούς μαθητές τοῦ Κουμφούκιου, ὁ Zigong, τόν ρώτησε μιά μέρα ποιές ἦταν οἱ ἀπαραίτητες προϋποθέσεις γιά μιά χώρα γιά νά ζεῖ μέ εἰρήνη, καί μέ μιά σταθερή κυβέρνηση. ῾Η ἀπάντηση τοῦ Κουνφούκιου ἦταν πολύ ἀπλή. Ὑπῆρχαν τρεῖς προϋποθέσεις: ἐπάρκεια ὄπλων, ἀρκετά τρόφιμα καἰ ἡ ἐμπιστοσύνη τοῦ λαοῦ.

    Πρῶτον, τό κράτος πρέπει νά εἶναι ἰσχυρό. Πρέπει νά ἔχει στρατιωτικές δυνάμεις πού νά τοῦ ἐπιτρέπουν τήν ὑπεράσπισή του.
    Δεύτερον, πρέπει νά μπορεῖ νά θρέψει καί νά ντύσει κατάλληλα τόν πληθυσμό του.
    Τρίτον, πρέπει ὁ πληθύσμός νά ἔχει ἐμπιστοσύνη στούς ἠγέτες του.

    Αὐτός ὁ μαθητής ὅμως ἔθετε συνεχῶς περίεργα ἐρωτήματα. Ρωτάει λοιπόν τόν δάσκαλο.
    --Ἄν ἔπρεπε γιά κάποιον λόγο νά ἀποκλήσουμε μία ἀπό αὐτές τίς τρεῖς προϋποθέσεις, ποιά θά ἦταν αὐτή;
    -- Οἱ στρατιωτικές δυνάμεις, ἀπάντησε ὁ Κουνφούκιος.
    --Καί ἄν ἔπρεπε νά ἀποκλήσουμε ἀκόμα μία ἀπό αὐτές τίς τρεῖς συνθῆκες ρώτησε πάλι ὁ Zigong, ποιά θά ἦταν αὐτή; »
    Ὁ Κουνφούκιος ἀπάντησε
    -- Τά τρόφιμα. ᾽Επειδή πάντα οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἐκτεθειμένοι στόν θάνατο. Ἐάν ὁ λαός δέν ἔχει ἐμπιστοσύνη σ᾽ ἐκείνους πού τόν κυβερνοῦν εἶναι τελειωμένος. Ἄν δέν μπορεῖ να τραφεί θά ὁδηγηθεῖ ἀναμφισβήτητα στό θάνατο, ἀλλά ποιός ἔχει πετύχει ποτέ νά παραπλανήσει το θάνατο; Τό χειρότερο πράγμα πού μπορεί να συμβεῖ δέν εἶναι ἐπομένως ὁ θάνατος ἀλλά ἡ γενική κατάρευση πού παράγεται ὅταν οἱ πολίτες σταματοῦν νά πιστεύουν στήν ἴδια τους τήν χώρα.
    Σέ ὑλικό ἐπίπεδο ἡ εὐτυχία δέν εἶναι παρά μιά σειρά στόχων ἐνῶ ἡ εἰρήνη καί ἡ σταθερότητα ἔρχονται ἀπό τό ἐσωτερικό, ἀπό τήν ἀποδοχής μας σ᾽ ἐκείνους πού μᾶς ἐλέγχουν - καί αὐτό ἀπαιτεῖ τήν πίστη.
    Έτσι ὁ Κουνφούκιος ἀντιλαμβανόταν τήν κυβέρνηση. Θεωροῦσε ὅτι μόνο ἡ δυνατή πίστη ἐπιτρέπει, ἐξασφαλίζει τή συνοχή τοῦ ἔθνους. ᾽᾽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχήν όταν μιλάμε για πεπραγμένα των προηγουμένων κυβερνήσεων ας μην μιλάμε για "λάθη".
    Το να αποκαλούμε "λάθη" και "γκάφες" τα όσα τραγικά έχουν συντελεστει απο ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δεν είναι παρά μια αφελής προσπάθεια απαλλαγής τους απο τις ευθύνες τους γιατί , μην έχετε καμία αμφιβολία, όλα ήταν 100% εσκεμμένα.
    Δεν χρειάζεται κανένας Κίσινγκερ να μας διαφθείρει (παρόλο που ενδεχομένως να δραστηριοποιούνται και τέτοιες δυνάμεις) αλλά είμαστε και εμείς υπεραρκετοί απο μόνοι μας.
    Γιατί είμαστε κακομαθημένοι, ευθυνόφοβοι καλοπερασάκηδες που απεργούμε και διαμαρτυρόμαστε γιατί μας βάζουν πχ να πληρώνουμε φόρους αλλά όχι όταν βλέπουμε τους υπουργούς μας να παίρνουν μίζες ή τους δημάρχους και τους νομάρχες να φτιάχνουν περιουσίες ή τους βουλευτές να φροντίζουν την πάρτη τους ή όταν ένα δρομάκι στη γειτονιά μας το κοστολογούν 300.000 για να το φτιάξουν και με την πρώτη βροχή διαλύεται ή οταν γίνονται προσλήψει με βάση το βύσμα και πόσα άλλα.
    Έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν. Κάθε λαός σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας είχε και έχει τις κυβερνήσεις που του αξίζει. Γι' αυτό άλλοι σκύβουν το κεφάλι, λένε ζαμάν φου και άλλοι αγωνίζονται και διεκδικούν και θυσιάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου συμπλέουν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.Όλοι τους λίγο έως πολύ ισχυρίζονται ότι πρέπει να πατήσουμε το κουμπί της αυτοκαταστροφής για να γλυτώσουμε από κάποια χειρότερη μοίρα.
    Ο Έλληνας δεν κατόρθωσε να αντιληφθεί εγκαίρως ότι δυστυχώς υπάρχει συνέχεια στην εξωτερική πολιτική της χώρας ,μία ολέθρια πολιτική που εφαρμόζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση .Μία πολιτική υποτέλειας που είναι πολιτική ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα.
    Τόσα χρόνια κυβερνήσεις επί κυβερνήσεων κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα που είναι η εξάρθρωση των πάντων από την οικονομία μέχρι το στρατό και γενικά ότι θα μπορούσε να κρατήσει όρθια την Ελλάδα.
    Φτάσαμε στο σημείο να αγοράζουμε οπλικά συστήματα χωρίς πυρομαχικά ,να διοργανώνουμε Ολυμπιακούς με δανεικά που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να ξεπληρώσουμε,να λύνουμε το δημογραφικό πρόβλημα με σεξουαλική επανάσταση καιταυτόχρονη εκτόξευση των εκτρώσεων στην πρώτη θέση στην Ευρώπη και άλλα πολλά "Ήτανε στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάϊδαρος"
    Κανείς μας δεν κατάλαβε τίποτα και όλοι βρεθήκαμε προ τετελεσμένων γεγονότων.Η Ελλάς κατέρρευσε εκ των έσω!Όλοι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν και όλοι έκαναν ακριβώς τα αντίθετα .Είτε το έκαναν επειδή υπερίσχυσε το κομματικό συμφέρον του εθνικού ,είτε επειδή "εκτελούσαν διαταγές???"από ξένα κέντρα εξουσίας !
    Υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας και αυτό ήταν που έδωσε την δυνατότητα να προωθήσουν οι πονηροί τα σχέδιά τους.
    Εν αντιθέσει με το τι συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα που στις πόλεις κράτη - με μικρό σχετικά πληθυσμό - ο λαος συμμετείχε στην λήψη όλων των αποφάσεων.Σήμερα ο λαός καλείται να ψηφίσει μία φορά στα τέσσερα χρόνια κάποιον ο οποίος εκ των υστέρων αθετεί όλες του τις υποσχέσεις και κυβερνά τον τόπο όπως του κατέβει στο κεφάλι ή με όποιον τρόπο του υποδείξουν.Με λίγα λόγια ο κόσμος ψηφίζει κάποιον ο οποίος στην ψύχρα τον κοροϊδεύει.Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μετά τις εκλογές δεν θέλουν να μας ξέρουν και το κυριώτερο δεν θέλουν να μας ακούν.Οπότε πλέον για ποιά δημοκρατία μιλάμε ?Δεν δικαιούται ο λαός να συμμετέχει στην λήψη αποφάσεων για ζητήματα που θα δημιουργήσουν κοσμογονικές αλλαγές στην χώρα του, στην ζωή του ίσως και σε όλο τον πλανήτη και σε όλη την ανθρωπότητα .
    Βλέπω να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση και να γίνονται ψηφοφορίες όταν η ψήφος είναι εξασφαλισμένη για το κυβερνών κόμμα καιμε αυτόν τον τρόπο κάτι έγινε τάχα ,μας πείθουν ότι ακόμα έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε καταστάσεις και να συναποφασίζουμε!
    Η πραγματική δημοκρατία θα ήταν να μπορούμε να αποφανθούμε για το τι πρέπει να γίνει με ένα δημοψήφισμα που θα μπορούσε κάλλιστα να ζητά τη γνώμη μας και για περισσότερα του ενός προβλήματα.
    Η σταθερή άρνηση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος η συστηματική παραβίαση όλων των κανόνων δημοκρατίας ο εσκεμμένος αποπροσανατολισμός του λαού από τα μεγάλα του προβλήματα σε ένα συμπέρασμα με οδηγούν.Η δημοκρατία απέθανε ...ζήτω η δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωνή λαού οργή Θεού λένε....
    Και έτσι είναι απλά ο λαός δεν έχει οργιστεί ακόμα γιατί είναι επηρεασμένος από τα ''ναρκωτικά'' που τόσα χρόνια παίρνει σε συγκριμένες δοσολογίες.
    Ομως το στομάχι είναι κακός σύμβουλος καθώς επίσης και όταν χάσεις την αξιοπρέπεια σου τον αυτοσεβασμό σου ως μονάδα.
    Και διευκρινίζω ως μονάδα γιατί θέλω να εξαιρέσω τους έχοντες και κατέχοντες καρέκλες θέσεις κλπ και γενικώς όσους νιώθουν έτσι.

    Υπάρχει χρόνος ακόμα να αντιδράσουμε τίποτα δεν έχει τελειώσει..η Έλληνες μπορούν.
    Τι είναι αυτό που φοβούνται όλοι την αντίδραση αλλά την έντονη αντίδραση του κόσμου γιατί θα λειτουργήσει σαν ντόμινο κατάσταση.
    Βλέπετε όπως είναι οι Έλληνες κάτι ανάλογο είναι και οι Πορτογάλοι, Ισπανοί , σε λίγο καιρό και οι Ιταλοί με τους Γάλλους.
    Αν λοιπόν ανάψει η σπίθα η φωτιά γρήγορα θα πάρει , είναι το μόνο πράγμα που φοβούνται το κόσμο να κατέβει στο πεζοδρόμιο αλλά όλος μαζί όπως κάποτε γινόταν...
    Ποιος μπορεί να σταματήσει τον πεινασμένο, αυτόν που τα έχει χάσει όλα , αυτόν που είναι ελεύθερος γιατί απλά δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα του τα πήραν όλα.
    Έτσι θα είμαστε σε λίγο καιρό αν λοιπόν υπάρχει ελπίδα ακόμα είναι μόνο σε λαϊκή αντίδραση .
    Μια αντίδραση που δεν θα βασίζεται σε κόμμα χρώμα ούτε στο ΕΓΩ αλλά θα βασίζεται σε μια ιδέα που λέγεται Ελλάδα και μόνο Ελλάδα.
    Όταν δεν έχει κράτος , όταν δεν έχεις σύνορα , όταν δεν υπάρχεις σαν έθνος αλλά υφίστασαι σαν περιοχή τι να τα κάνεις τα λεφτά ;
    Είσαι υποχείριο, στρατιωτάκι, δούλος αυτού που έχει το τίτλο ιδιοκτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ,ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΗ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΝΘΟΥΣΑ,ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ , Η ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΕΔΙΝΕ ΠΑΣΟ , ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ , Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ, ΝΟΜΙΖΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ,ΙΣΩΣ,ΜΠΟΡΕΙ, ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ , ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ,ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ,ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΙ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ , Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ NA ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ,ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ, H ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ , ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ {ΑΝΩΤΑΤΟΙ}, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, Η?, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, Ο ΤΥΠΟΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΔΕΝ , ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ήταν να χαρακτηριστεί στην Γερμανική γλώσσα το ανωτέρω άρθρο θα το χαρακτήριζα ως Treffend.

    Καταπληκτικό άρθρο το οποίο θέτει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

    Ο Πολιτικός Αναλυτής κ. Χρήστος Αναργύρου τεκμηριώνει απόλυτα τα όσα σήμερα συμβαίνουν.

    Συγχαρητήρια στον Ινφογνώμονα για την εξαιρετική ανάρτηση.

    Τα "παληκαράκια" της Αμερικανικής Πρεσβείας που νομίζουν ότι είναι πανέξυπνα και μας συμπεριφέρονται αλαζονικά και σκαιά, όπως τότε οι ναζήδες χιτλερικοί των SS Schutzstaffeln, υποβάλλοντας άστοχες και ανόητες αναφορές, νομίζοντας ότι έτσι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, κάμνουν τεράστιο λάθος.

    Σύντομα, όταν οι ΗΠΑ θα χρειαστούν την Ελλάδα, όπως το 1941 και το 1945-9, για να επιφέρουν κάποια ισορροπία στην περιοχή, αυτή δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα υπάρχει.

    Ήδη στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, έχουν βρεί τον μάστορή τους !

    Τύφλα να έχουν όλα τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν, κάθε μήνας που περνά σκοτώνονται και Αμερικανοί μισθοφόροι στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν !

    Τι να το κάνω, αν αύριο ο Θεός τους τιμωρήσει και τους καταστρέψει!

    Εμείς που χύσαμε το αίμα μας σε κάθε πόλεμο, αγωνιζόμενοι για τον πολιτισμό και την ελευθερία, εμείς πληρώνουμε τον λογαριασμό και γι' αυτούς. Γιατί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην σας κάνει εντύπωση ότι οι "άρχοντες" που κυβερνούν την χώρα έχουν "ψηφιστεί".

    Υπάρχουν τέλειοι τρόποι ελέγχου των ψηφοφόρων καθώς και των υποψηφίων οι οποίοι έχουν εφαρμοστεί στην Πατρίδα μας που αποτελεί πειραματόζωο λαό.

    Οι (υποτιθέμενοι) πολιτικοί (?) μας αμίλλονται ποιός θα δώσει περισσότερα !

    Όπως φαίνεται μας κυβερνούν απόλυτα άμοραλ άτομα, τα οποία έχουν καταφέρει να εκτελούν - deliver - όλες τις εντολές που λαμβάνουν.

    Κατέστρεψαν όλη την βιομηχανία και την οικονομία που με τόσο κόπο και χρήμα, μετά τον τρομερό Β΄Π.Π. και τον φρικτότερο 1945-1949 πόλεμο καταφέραμε να δημιουργήσουμε !

    Εχάλασαν και διέφθειραν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μπορεί ακόμη και να λιμοκτονούσαν, αλλά ήσαν όλοι τους πατριώτες !

    Ο Μπάρακ Χουσεϊν Ομπάμα γνωρίζει την λεξη "φιλότιμο" η οποία δυστυχώς τείνει να καταργηθή στην χώρα μας !

    Ας είναι όλοι τους, οι Εφιάλτες και οι Αλλοδαποί κακούργοι καταραμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και για πείτε μου σας παρακαλώ :οι λύκοι φταίνε αν εμείς τους βάλαμε να μας φυλάνε ;;;; Ρε μπάς και χάνουμε ;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ
    ΥΓ θα σας στέλνω λοιπόν τις καταχωρήσεις μου εις διπλούν για να τις "περνάτε" με την πρώτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα ο λαός καλείται να ψηφίσει μία φορά στα τέσσερα χρόνια κάποιον ο οποίος εκ των υστέρων αθετεί όλες του τις υποσχέσεις και κυβερνά τον τόπο όπως του κατέβει στο κεφάλι ή με όποιον τρόπο του υποδείξουν.OLO TO ZOYMI EINAI EDO .OPOY KAI NA APOTHESOYME TO KOYKI DEN ALAZH TIPOTA .OLES OI ENALAKTIKES APO PRIN NARKOTHETIMENES .MONO O APO MHXANHS THEOS MAS APOMENOI H ENAS POLEMOS.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.