29/4/10

Τεχνικό πρόβλημα σε σκάφος

..Τα προβλήματα που παρουσιάζουν πολλά σκάφη, καθιστούν αδύνατη την υπηρεσιακή τους χρησιμοποίηση, όπως αναφέρουν σε δεκάδες σήματα προς την κεντρική διοίκηση, αξιωματικοί του λιμενικού από τα νησιά μας....

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε σκάφος του λιμενικού σώματος, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι της Κω, όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτές, το σκάφος (ΑΜΠΕΚΙΝ Νο 20) επέστρεφε από περιπολία στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία και την στιγμή που έφθανε στο λιμάνι παρουσιάστηκε πρόβλημα στον άξονα μετάδοσης κίνησης στην προπέλα του, με συνέπεια να απαιτηθούν ακαριαίοι και έμπειροι χειρισμοί από τον κυβερνήτη του, προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κύκλοι από τη διοίκηση του λιμενικού σώματος υποστήριζαν ότι όντως υπήρξε πρόβλημα, το οποίο όμως δεν δημιουργήθηκε από αποκόλληση του άξονα αλλά από μετατόπισή του κατά μερικά εκατοστά, χωρίς όμως να επιβεβαιώνουν ότι σημειώθηκε εισροή ύδατος.

Σημειώνουν επίσης ότι το συγκεκριμένο σκάφος είχε βγει σε «υπηρεσία» πριν από 20 μέρες, μετά από γενική συντήρηση που έγινε σε αυτό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε αρκετά ακόμη περιπολικά του λιμενικού στα νησιά της παραμεθορίου, όπως το Νο 616 της Κω, τα 123 και 520 στη Λέρο, το 140 στην Πάτμο κλπ.

Τα προβλήματα που παρουσιάζουν πολλά σκάφη, καθιστούν αδύνατη την υπηρεσιακή τους χρησιμοποίηση, όπως αναφέρουν σε δεκάδες σήματα προς την κεντρική διοίκηση, αξιωματικοί του λιμενικού από τα νησιά μας.
Πηγή : Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.