30/4/10

Φυσικά αυτό δεν θα περάσει έτσι κύριοι πολιτικοί που ξεπουλήσατε τη χώρα. Τα δύσκολα έρχονται και για σας!

Αλογοσκούφης-Παπαντωνίου: Το θράσος τους δεν έχει όρια!
Επεισόδια με τον Αλογοσκούφη στο αεροδρόμιο Χίθροου‏...
Επεισόδια εξελίχθησαν στο αεροδρόμιο Χίθροου της Μεγάλης Βρετανίας μεταξύ ομάδας ελλήνων φοιτητών και τον πρώην Υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη. Οι νεαροί μαινόμενοι καταφέρθηκαν λεκτικά κατά του κ. Αλογοσκούφη προτρέποντάς να παραιτηθεί από τις Ακαδημαικές του υποχρεώσεις αφού τον θεωρούσαν κύριο υπεύθυνο για το παγκόσμιο διασυρμό που βιώνει η χώρα το τελευταίο διάστημα.
Προν στιγμήν η κατάσταση εκτραχύνθηκε με την ανταλλαγή ύβρεων (κάτι που προξένησε εντύπωση αφού ο πρώην Υπουργός ήταν παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ιδιαίτερως ψύχραιμος).
Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με τη παρέμβαση 2-3 συνοδών ασφαλείας με τους φοιτητές να φωνάζουν συνθήματα περί ελληνικών καταχραστών και λαμογιών. Έκπληκτοι οι τουρίστες και άλλοι που περίμεναν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς έχει γίνει.
Πηγή: http://press-gr.blogspot.com και axinosp

Σημ.axinosp: Έτσι μπράβο να θεωρείται Persona non grata όπου και αν πάει, όπου και αν σταθεί ο παλιόπ++++, σειρά βέβαια να παίρνει και το άλλο καθίκι ο Παπαντωνίου.

30 σχόλια:

  1. 300 είναι στο σύνολο χωρίς τους βοηθούς τους ας μη το ξεχνάμε αυτό...Εχουν να δουν τα μάτια τους πολλά. Αλλά αυτό που θέλουν να διχάσουν τον λαό δεν θα το καταφέρουν .Βλέπετε κύριοι η πείνα δεν χωρίζεται σε δημόσιο και ιδιωτικό είναι ίδια σε όλους.
    Το μόνο που θα καταφέρεται και το καταφέρατε είναι να ενώσετε το κόσμο και ο εχθρός είστε εσείς και οι φίλοι σας , αλλά επειδή ακόμα δεν το έχετε δει είμαι σίγουρη πως είναι κοντά ο καιρός που θα το δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν είναι τίποτα...
    Μπράβο στα παλικάρια!!
    ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπαντωνίου θέλει πολλές σφαλιάρες, ας μην ξεχνάμε τι έφτιαξε και όταν ήταν Υπουργός Εθνικής Αμύνης.
    Έχει το θράσος να βγαίνει και στην τηλεόραση και να μιλάει σαν να μην έγινε τίποτα.
    Καμιά διχόνοια μεταξύ μας. Μόνο δύο στρατόπεδα υπαρχουν στην Ελλάδα.
    Εμείς, ο Λαός, κι 'αυτοί, οι Κηφήνες.
    Αντί να σκοτωνόμαστε στους δρόμους,ας τους κάνουμε αυτούς να τρέχουνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επι τοπου σφαλιαρωμα σε οποιονδηποτε απο τους 300 εμφανιστει σε δημοσια θεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε τον λαό που είναι και σε στρατόπεδο, απέναντι στους πολιτικούς…
    Και δεν μου λέτε, τόσα χρόνια ποιος του ψηφίζει ??
    Τον ΓΑΠ ποιος τον ψήφισε. Μήπως ο κούκος.
    Ένα λαός πανίβλακας, που τώρα ξύπνησε …λέει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 300 κρεμάλες έξω από τη βουλή απαιτούν 1000 μέτρα σχοινί και 5 κυβικά ξυλεία, τα κάνω δώρο ευχαρίστως για να ξεβρωμίσει η χώρα μας από τους κοπρίτες που ψηφίζαμε τα τελευταία 30 χρόνια όλοι μας, δεξιοί-αριστεροί κλπ, τότε και μόνο τότε δέχομαι ότι μέτρα κριθούν απαραίτητα για να σωθεί η πατρίδα.
    Εξυγίανση με όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ να κυκλοφορούν ελεύθερα δεν γίνεται, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ κρεμασμένοι ανάποδα παδιά ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, όσο γρηγορότερα - τόσο καλίτερα θα μας πιούν το αίμα τα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο και παλι μπραβο. Ουστ κεραταδες και χαφιεδες. λαμογια που το αντερο σας εκοβε...θα σας φαμε ζωντανους αν δεν φερετε καθε λεπτο ζωης που φαγατε απο ολους μας. Παλιο καθικια θελετε και laptop μαρμαρα και ιστοσελιδες. Ας κατεβουμε ολοι ολοι μα ολοι και ας κυκλωσουμε την βουλη να μην μπορει να βγει κανεις απο τους ξεφτιλισμενους...μια μερα να μεινουν μεσα να δουνε την οργη του κοσμου.
    Αν ο κοσμος ολοι δεν ξυπνησουν χειροτερα θα ερθουν. Μην τους φοβαστε. Ξυπνατε ρε....τα λεφτα της μανας και του πατερας σας που δουλευαν χρονια τρωνε....

    ΣΜ35Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..300 κρεμάλες έξω από τη βουλή..
    30 Απριλίου 2010 1:26 μ.μ.

    Καντες 600, δεν ειναι μονο οι βουλευτες, υπαρχουν και μεγαλοδημοσιογραφοι και διαφοροι λακεδες που προσπαθουν τα τελευταια χρονια να μας ψησουν οτι ειναι κουλ να εισαι γκει η τραβεστι η πρεζακιας κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 30 Απριλίου 2010 2:10 μ.μ.

    Είναι κι άαααλλοι ειναι κι άααααλλοι φίλε μου. Είναι μερικές χιλιαδούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μας θυμήσω μήπως την εποχή Αλογοσκούφη?
    Όλοι σχεδόν οι υπουργοί τον έκραζαν συνεχώς ακόμη και δημοσίως γιατί δεν τους ενέκρινε κονδύλια.
    Ήταν σχεδόν καθημερινό φενόμενο στα παράθυρα να βλέπουμε στελέχη της Ν.Δ. όλου του φάσματος να τον επικρίνουν και να τον κατηγορούν γιατί δεν τους ενέκρινε προσλήψεις και κονδύλια.
    Ακόμη και σύσομη η αντιπολίτευση τον κατέκρινε για αυτή του την πολιτική.

    Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά ποτέ δεν μου άρεσε η ισοπέδωση.
    Βεβαίως και εγώ θέλω κάποιους να τους δώ να δημεύεται η περιουσία τους,να μπαίνουν φυλακή και να τους αφαιρείται η Ελληνική ιθαγένεια.

    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ήμουν εγώ η Μέρκελ, και λέω αν ήμουν η Μέρκελ επειδή μόνο ο δικός της λόγος τείνει να εισακούγεται από εχθρούς και φίλους, σαν πρώτο όρο θα έθετα την αποπομπή όλων των πρώην υπουργών οικονομικών από οιαδήποτε δημόσια θέση και την ισόβια απαγόρευση επαναφοράς τους στην πολιτική υπό οιαδήποτε μορφή, πολιτικού, συμβούλου, τεχνοκράτη εμπειρογνώμονα, γενικού γραμματέα κλπ.

    Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε φόρους για να διδάσκουν οι αλογοσκούφηδες και οι χριστοδουλάκηδες....

    Έπειτα βέβαια θα απαιτούσα την άμεση δήμευση των περιουσιών τους και την εκποίησή τους υπέρ του δημοσίου....

    Και τελευταία θα αποζητούσα ποινικές ευθύνες, επειδή ακριβώς το να φυλακιστεί κάποιος από αυτους τους μεγαλοαπατεώνες δεν θα δώσει ούτε στον άνεργο δουλειά, ούτε θα γλυτώσει τη 13η η/και 14η σύνταξη του συνταξιούχου, οι δημεύσεις περιουσιών όμως, ειδικά τέτοιων περιουσιών, κάτι θα συνεισέφερραν...

    Edge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το κκε,το λαος και το συριζα δεν μπορει να τους κατηγορεις για ευθυνες .Θα μου πεις απο αυτους περιμενεις σωτηρια?Οχι ,και γιαυτο δεν χρειαζονται οι αναρτησεις με τα εγκληματα του σταλιν που για ψυχολογικη φραγη δημοσιευουν καποια σαιτ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ!!τωρα ,ΑΛΛΑ απο την σκονη μιας ανατροπης των κομματων οπως γινοταν παντα θα αναδυθουν και καποιοι πατριωτες και οχι τα πουλημενα τομαρια που μας εχουν μαντρωμενους σημερα και απο δεξια και απο αριστερα .Επεισης απο το 74 και μετα ακουμε ολο την ιδια καραμελα οτι φταιει ο λαος και οχι αυτοι που κυβερνησαν.δηλαδη φταινε τα προβατα επειδη ο τσομπανης τα οδηγησε στο σφαγειο.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να παρουν δρομο εξω απο την ελλαδα οπως πολυ σοφα κανανε στην αρχαια ελλαδα και ξεκληριζαν τις οικογενειες των προδοτων και γλυτωνανε απο τις δυναστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den eimai yper aftis tis katastasis... kalitera na karpazo8oun apo monoi tous oloi aftoi pou psifisane aftous tous dio .. afto einai to kalitero .. kai meta as skeftoune oloi aftoi .. poso meson valane gia ton gio tous kai tin kori tous.. posa fakelakia dosane se giatrous kai loipous sigeneis... poses fores perasane protoi stin seira kapou kapos kapote... poses fores eidane me stravo mati ton apenanti tous kai poses telika fores den metaniosane gia oola afta pou exoune kanei .. OLOI aftoi pou psifisane aftous... kai mas ferane se afti tin katastasi ... to na vrisoume kai na xlevasoume 300 atoma mono ... xaxa einai poli asteio .. kai oloi aftoi pou krivonte apo piso .. xmmmmm einai ekatomiria ........ ........ kai fisika ... stous ligous panta rixnoume tin eftini .. eliniko einai afto fisika @@@ elliniko ?? emmmm etsi pou ta katantisate .... ti na po ? as po kai efxaristo @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή στους φοιτητές! Οι κακομαθημένοι!! Τι πράγματα είναι αυτά να βρίζουν τους πολιτικούς μας! Ετσι οι ανθρωποι δεν θα τολμούν να κυκλοφορούν στον κόσμο. Εμεις τους θέλουμε να ειναι ελεύθεροι, να κυκλοφορούν χωρίς πρόβλημα, για να μπορούμε να τους βλέπουμε απο κοντά, να τους ραίνουμε με πτύελα, να τους χαϊδεύουμε εκεί που θα νοιώθουν όμορφα. Δωστε τους πολιτικούς στο λαό. Θα περάσουν ολοι πολύ ωραία. Μια ζωή πουλημένες πόρνες ήταν. Καιρος να δώσουν και λίγη χαρά στον λαουτζίκο. Είναι το μονο που ξερουν να κανουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν εγώ μιλούσα για την αδήριττη όσο και θλιβερή αναγκαιότητα ενός νέου εμφυλίου πολέμου, κάποιοι γραφικοί εθνικόφρονες ξεκίναγαν να ξερνάνε τα αντικομμουνιστικά εμέσματά τους.

    Να που η πραγματικότητα τούς προσπερνά και φέρνει τον εμφύλιο πιο κοντά.

    Από την από'δω πλευρά είναι όσοι ΔΕΝ έφαγαν, όσοι καλούνται από το ΔΝΤ και το Γιωργάκη να ματώσουν για να πληρώσουν την κρίση της πλουτοκρατίας.

    Απέναντι βρίσκεται ο βόρβορος των αργυρώνητων κονδυλοφόρων και κομματικών οπαδών και τα ίδια τα ΛΑΜΟΓΙΑ που έφαγαν με τις ευλογίες των γαλαζιομπλε, τα έβγαλαν στην Ελβετία και τώρα θέλουν να κάνουν το νέο "κόλπο γκρόσσο" μετά το (ατιμώρητο) σκάνδαλο του χρηματιστηρίου: τη δεύτερη (υποχρεωτική πλέον) αναδιανομή εισοδήματος από τους μη έχοντες στους κατέχοντες.

    "Όταν ο λαός απειλείται με τυραννία, επιλέγει τις αλυσίδες ή τα όπλα", έλεγε το ΕΑΜ.

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ συμπατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    Το ύστατο level που μπορεί να πιάσει ένας βουλευτής. Ο Υπέρτατος θεσμός της ελληνικής δημοκρατίας αντίστοιχος με εκείνον της τσατσάς σε μπουρδέλο. Πρωθυπουργός συνήθως γίνεται ο αρχηγός του Κόμματος που κερδίζει τις Εκλογές. Είναι χρήσιμο να έχει προϋπάρξει Υπουργός ή Υφυπουργός αλλά όχι απαραίτητο. Αποστολή του είναι να εξυπηρετεί την αμερικανική πολιτική, να καταστρέψει τη χώρα και να στρώσει το δρόμο για να τον διαδεχθεί ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός.

    Πρωθυπουργός (από σήμερα, 4/10/2009, Μεγάλη Μέρα Εθνικής Ενότητος και Βαρυαροκρατίας) είναι ο καταλληλότερος πλέον, Γιώργος Παπανδρέου. Επόμενοι πρωθυπουργοί -σύμφωνα με προβλέψεις του διάσημου μέντιουμ Νίκου Χορταρέα, της Ελένης Μενεγάκης, του έγκριτου περιοδικού Vogue (αν δεν είναι στη Vogue, δεν είναι στη μόδα) και του Δημοσιογράφου (τους έχει ήδη σε DVD)- είναι η μικρή Ντόρα και ο Γεώργιος Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ίδιος ο Γίωργος Παπανδρέου εμπνεύστηκε το κόμμα της συμμετοχικής δημοκρατίας ώς "ένα κόμμα που θα 'ναι κόμμα-σχολειό". Σε αυτό το σχολείο όμως δεν πατάει κανεις. Γιατί; Πολυ απλά γιατί οι πίο επιφανείς μαθητές του αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Χαρακτηριστικές είναι οι δυσκολίες των Γεωργιού Παπανδρέου και Κώστα Σιμίτη, που καθιστούν ολοφάνερες τις μαθησιακές τους δυσκολίες σε κάθε τους ομιλία (κοινώς, τα σαρδάμ). Ο ύμνος του κόμματος, μετά την απόφαση μετατροπής του σε σχολειό άλλαξε και ορίστηκε ώς ύμνος το παρακάτω τραγουδάκι:

    - Έτοιμοι, αρχίζουμε.
    - Μάγκες τη στρουμφίζουμε!
    - Βγάλτε τα βιβλία σας.
    - Σώστε την υγεία σας!
    - Διάβασες το μάθημα;
    - Μάθημα ανάθεμα!
    - Έργασία και χαρά...
    - Στρούμφ σημαίνει ξενοιασιά!
    - Ποιοί ήταν οι αρχαίοι θεοί;
    - Το Σάββατο κι η Κυριακή...

    Δευτέρα κάτι έχω,
    Την Τρίτη δεν αντέχω.
    Τετάρτη πως βαριέμαι
    Τη Πέμπτη δε κρατιέμαι
    Παρασκευή πρώι να να να να να να να!
    Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κατάγεται απο την θρυλική ninja οργάνωση των Karaman-Lee(Kαράμαν-Λί) και ειναι μακρινός απόγονος του δημιουργού αυτής της οργάνωσης,του HuanJin Karaman-Chang.Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσής του το πέρασε στο μυστικό κρυσφήγετο/εκπαιδευτήριο των Καράμαν-Λί.Το αντικείμενο της εκπαίδευσής του παραμένει ενα μυστήριο για τους επιστήμονες και τους ερευνητές που έχουν κατα καιρούς ασχοληθεί με την μελέτη της ζωής του. Στην ευαίσθητη ηλικία των 18 ετών έδωσε εξετάσεις για το πειραματικό σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά απορρίφθηκε καθώς έπεσε κάτω από την βάση. Στην συνέχεια θέλησε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον οδήγησε στην πρωθυπουργία.

    επεξεργασία Πολιτική καριέρα Στις εκλογές του 2000 έχασε οριακά την νίκη και την πρωθυπουργία από τον Κώστα Σημίτη στα πέναλτυ. Στις 7 Μαρτίου 2004, ως προπονητής της Νέας Δημοκρατίας, αναδείχθηκε νικητής στο βουλευτικό πρωτάθλημα με ποσοστό 45,36% εξασφαλίζοντας κυνοβουλευτική πλειοψηφία . Έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Θεό και στις 10 Μαρτίου ορκίστηκε Πρωθυπουργός και Υπουργός νυκτερινών κέντρων. Η σύζυγός του προσπαθεί να μαγειρεύει κάθε μέρα, αλλά βαρέθηκε και αποφάσισε να ντύνεται σαν την Νταιάνα για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα. Επίσης έχει βρεθεί πως κοιμάται με τα μάτια ανοικτά γιατί ανησυχεί να μην φύγει ο άνδρας της και πορευθεί προς το ψυγείο. Το 2007, παρά την αμφισβήτηση που δέχτηκε, ξαναβγήκε πρωθυπουργός της χώρας μας. Η πορεία του όμως είχε πάρει την κάτω βόλτα και στις 4 Οκτώμβρη 2009 έχασε το πρωτάθλημα τις εκλογές από το Γιωργάκη. Δύο τρεις ώρες μετά παραιτήθηκε από προπονητής πρόεδρος της ΝΔ.

    Ο πρωθυπουργός παρέλαβε καμμένη γη απο τον Κώστα Σημίτη αλλά θα παραδώσει και αυτός με τη σειρά του καμμένη γη συνεχίζοντας έτσι το άξιο έργο του προκατόχων του.Σύμφωνα με τη κυβέρνηση για όλα ευθύνονται η Ασύμμετρη απειλή απο μουτζαχεντίν τρομοκράτες και εξωγηινους αλλά και ο Στρατηγός Άνεμος. Ο επίσης πρωθυπουργός και θείος του Κωστάκη Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε δώσει δικαίωμα ψήφου και στα δέντρα αλλα τώρα ο ανιψιός του έκαψε τα δέντρα με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμες ψήφους.Τώρα,έχει βάλει στόχο να κάψει και τα μπετά. Σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου του Cambridge ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να κάνει διακοπές 366 μέρες το χρόνο, λέγεται ότι ο ήρωας Πάτρικ απο την παιδική εκπομπή Μπόμπ Σφουγγαράκης φτιάχτηκε στα πλαίσια του Κώστα Καραμανλή, άν και δυστυχώς ποτέ δεν μπόρεσε να τον φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Γιώργός Αλογοσκούφης (πραγματικό όνομα Γιώργος Αλογομούρης) αποτελεί το πρώτο υβρίδιο ανθρώπου με γάιδαρο. Τα φυσικά του χαρακτηριστικά φέρνουν πιο πολύ προς το συμπαθές στείρο τετράποδο, το μουλάρι (που αποτελεί διασταύρωση αλόγου με γάιδαρο).
    Μουσική καριέρα
    Ο Γ. Αλογοσκούφης έκανε μεγάλη καριέρα ως μουσικός, κιθαριστής και ειναι δεινός οργανο-παίχτης.Οι μουσικές επιλογές του επηρεάστηκαν κυρίως απο τον Bob Dylan. Γι' αυτό το λόγο αργότερα μετονομάστηκε από την εκπομπή Ελληνοφρένεια και σε Bob Αλογοdylan. Στα εφηβικά του χρόνια δημιούργησε μαζί με το Giorgakis Papandreou το νεανικό συγκρότημα Ψώφια Άλογα. Κυκλοφόρησαν μονάχα ένα δίσκο με τον τίτλο Τα ψωράλογα. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα και κυκλοφόρησε αρκετούς δίσκους που μπορείτε να τους βρείτε μόνο στη μαύρη αγορά και στις λαϊκές αγορές.
    ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ Ψώφια Άλογα
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΡΗ , ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΟΥΡΗ ΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. “Αν δεν είμουν εγώ...”


    - Η ελιά του για αυτόν
    Ελαιοπαραγωγός της ελληνικής πολιτικής ζωής και πρώην σοσια-ληστής (social thief) πρωθυπουργός της χώρας με το ΠΑΣΟΚ. Επιχείρησε ρετουσάρισμα στο σοσιαλιστικό προσωπείο του και αναγκάστηκε να ρίξει δάκο στη μάπα του για να ψοφήσουν οι ελιές.

    Ο Κώστας Σημίτης είναι υβρίδιο Κίνεζοντα - ελιάς και φυτολάγνος. Είναι παντρεμένος με την Δάφνη, φυτό της Αθήνας.
    Μεγαλύτερο του επίτευγμα η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και η ανύψωση του βιωτικού επιπέδου σε επίπεδο Ουγκάντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το 1990 έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και υπό την απειλή περιστρόφου εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδος εγκαινιάζοντας μία περίοδο τόσο λαμπρή όσο και η τουρκοκρατία. Κατά το διάστημα της πρωθυπουργίας του κατέρρευσε το κομμουνιστικό μπλοκ, διαλύθηκαν η Σοβιετική Ένωση και η Γιουγκοσλαβία και ξέσπασε πόλεμος στο Ιράκ. Ως κατακτήσεις της διακυβέρνησής του χαρακτηρίζονται η προσθήκη του Οφιούχου ως 13ου ζωδίου στο ζωδιακό κύκλο και η επιτυχής προσπάθεια για διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, η οποία τελικά στέφθηκε από αποτυχία. Το 1992 έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τη βγει πρώτος στους Σκοπιανούς και να ονομάσει την Ελλάδα Μακεδονία (Πλην Λακεδαιμονίοις), λύνοντας το Σκοπιανό εν τη γεννέσει του. Έτσι έχοντας και την ψηφο των Σκοπιανο-Φυρομ-Βαρδαρο-Νοβομακεδόνων θα γινόταν ο πρώτος Πρωθυπουργός σε δύο χώρες. Αυτά τα χρόνια το πλάσμα Μ μαζί με την κυβέρνησή του προχώρησαν σε ένα γεγονός που πανηγυρίζεται μέχρι σήμερα από όλο τον κόσμο, εκτός από τους Έλληνες. Ο Μ, για να ευχσριστήσρι τον παλιό του συγκρατούμενο Γεώργιο Βους, άνοιξε τα σύνορα και από τότε μπορούν να μπαίνουν στην Ελλάδα Αλβανοί, Βούλγαροι, Ουκρανοί κ.α. Δεν αναφέρομαι στο γυναικείο πληθυσμό αυτών των κρατών, γιατί όλες είναι μουνάρες!!! Με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο της Champions League. Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το 1990 έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και υπό την απειλή περιστρόφου εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδος εγκαινιάζοντας μία περίοδο τόσο λαμπρή όσο και η τουρκοκρατία. Κατά το διάστημα της πρωθυπουργίας του κατέρρευσε το κομμουνιστικό μπλοκ, διαλύθηκαν η Σοβιετική Ένωση και η Γιουγκοσλαβία και ξέσπασε πόλεμος στο Ιράκ. Ως κατακτήσεις της διακυβέρνησής του χαρακτηρίζονται η προσθήκη του Οφιούχου ως 13ου ζωδίου στο ζωδιακό κύκλο και η επιτυχής προσπάθεια για διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, η οποία τελικά στέφθηκε από αποτυχία. Το 1992 έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τη βγει πρώτος στους Σκοπιανούς και να ονομάσει την Ελλάδα Μακεδονία (Πλην Λακεδαιμονίοις), λύνοντας το Σκοπιανό εν τη γεννέσει του. Έτσι έχοντας και την ψηφο των Σκοπιανο-Φυρομ-Βαρδαρο-Νοβομακεδόνων θα γινόταν ο πρώτος Πρωθυπουργός σε δύο χώρες. Αυτά τα χρόνια το πλάσμα Μ μαζί με την κυβέρνησή του προχώρησαν σε ένα γεγονός που πανηγυρίζεται μέχρι σήμερα από όλο τον κόσμο, εκτός από τους Έλληνες. Ο Μ, για να ευχσριστήσρι τον παλιό του συγκρατούμενο Γεώργιο Βους, άνοιξε τα σύνορα και από τότε μπορούν να μπαίνουν στην Ελλάδα Αλβανοί, Βούλγαροι, Ουκρανοί κ.α. Δεν αναφέρομαι στο γυναικείο πληθυσμό αυτών των κρατών, γιατί όλες είναι μουνάρες!!! Με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο της Champions League. Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντώνης Σαμαράς

    Ιός της Αλόγας και της Άννας. Αρχηγός της ΝουΔουΣου, μετά τον Καραμάν Αλή. Μεγάλωσε στην Βεσπουτσία μαζί με το Γιωργάκη, μάθανε μαζί να περπατάνε σε ηλικία 16 ετών, και μετά όταν πήραν φόρα δοκίμασαν ανεπιτυχώς το ποδήλατο. Αναπτύξαν αμοιβαία αισθήματα μέχρι που ανακαλύψανε ότι ήταν στρέιτ και τα χαλάσασανε. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν στο στραβοπάτι της πολιτικής (μηχανικής) και ο Γιωρήκας π΄'ηγε δεξιά, κι Ο ΑΝΤΩΝΊΚΑς πήγε αριστερά. Μετα΄από πολλές μάχες, μπήκε στο προσωπικό του κόμη Μ, όπου δεν άντεξε να γίνει βριλ και έκανε πειρατική ανταρσία. Η κυβέρνηση έπεσε (με τις ευλογίες του κόμη) φέρνοντας τη ΝΔ στον τόπο. Μετά προσπάθησε να κάνει ανεξάρητο κώμα δεν σας έχω ανάγκη ΡΕ. Κώμα μπορώ και μόνος μου ως σποιτική άνοιξη. Τελκά, έπεσε κατευθείαν χειμώνας και ,αφού έανε αίτηση μεταμέλειας, του δώσαν μία θεσούλα στο κόμμ. Μετά τη λαίμαργη πολιτική, άνοδο και κάθοδο του Αλή, τον θυμήθηκαν και τον κάναν αρχηγό, ερχόμενος για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με το Μητσωτακαίικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι Έλληνες πρωθυπουργοί, γνωστοί στη λαϊκή παράδοση και ως Μεσσίες, είναι σπάνιο δείγμα της τοπικής πανίδας. Εικάζεται ότι ασχολούνται με τα προβλήματα της Disneyland και η σχέση τους με τους πολίτες είναι καθαρά σεξουαλική.

    Μέχρι σήμερα η προέλευση τους παραμένει άγνωστη. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν αναπτυχθεί τρεις διαφορετικές θεωρίες. H πρώτη στηρίζει την άποψη πως οι πρόγονοι τους προσγειώθηκαν στον Ελλαδικό χώρο με Χανεμπού εξωγήινης προέλευσης έπειτα από αναταραχές στο γαλαξία της Ανδρομέδας και αργότερα αναγνωρίσθηκαν από τους κατόχους αυθαιρέτων στη χώρα μας ως γελοτοποιοί. Η δεύτερη θεωρία εικάζει πως προέρχονται από διάφορα μέρη του Αρκτικού Κύκλου και ήρθαν στην Ελλάδα με αεροπλάνα και κρις-κραφτ μετά την πτώση της αψίδας του Γαλέριου. Η τρίτη θεωρία, την οποία στηρίζουν οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, προτείνει το σενάριο του "ευφυούς σχεδιασμού" από το Μάκη που κάνει πολύ ωραίο χειροποίητο σουβλάκι.

    Στη μακρά ιστορία τους, από την εφεύρεση της μουστάρδας δηλαδή, έχουν ασχοληθεί με την ταβανοσκόπηση και το πέταγμα φελών και την επισκευή πλέι-στέισιον. Τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες πρωθυπουργοί έχουν κυρήξει Σταυροφορία ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή των Ίντερνετ-φραπέ ενώ έχουν λάβει δεσμεύσεις για την τιμή της μπανάνας.

    Οι wanna-be πρωθυπουργοί που συνδέονται με συγγένεια με τους προηγούμενους πρέπει να είναι σε θέση να αλλάξουν αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει. Όσοι όμως θέλουν να λάβουνε το κλύσμα μέσω κυνοβουλευτικών διαδικασιών πρέπει να κάνουν περιστέρια να προσγειώνονται στο κεφάλι τους, να έχουν φίλους που κάπνιζαν μαριχουάνα ή να είναι οι απεσταλμένοι του Στάλιν στη Γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σχέσεις με άλλα κόμματα και το κατεστημένο Σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας παραλίγο να παρουσιαστεί στην Ελλάδα καθώς αρκετές κορασίδες και νέοι (gay), έκαναν απόπειρες αυτοκτονίας καθώς ο Αλέξης φλερτάρει επινίνδυνα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ένα φλέρτ που θα καταλήξει σε gay γάμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κόμμα του χοντρού (a.k.a Νέα Δημοκρατία) σχεδιάζει να φέρει τον νόμο περί συμβολαίου συμβίωσης κάνοντας τον gay γάμο ευκολότερο.

    επεξεργασία Προβολή Είναι ο μόνος αρχηγός πολιτικού κόμματος που σχολιαζόταν επί δύο εβδομάδες στις κουτσομπολίστικες εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης αλλά και είχε και δικό του επεισόδιο σε σήριαλ του Alpha. Τώρα κάνει σχέδια να αλλάξει manager γιατί ο Αλαβάνος γέρασε και με την καθοδήγηση του Ηλία Ψινάκη να κάνει σοβαρή προσπάθεια στο Hollywood.


    ο Παναθηναϊκός προφανώς δεν είναι χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ... Ο ίδιος ομολόγησε πως έκανε στο παρελθόν χρήση κοκαΐνης , μάλιστα με ένα αβλαβές κατά τη γνώμη του και πρωτοποριακό τρόπο την Συριζοκρυστάλλωσης της κοκαΐνης, ανακάτευε την κοκαΐνη με ναφθαλίνη, αμίαντο, μπαρούτι C1345, και με αλεσμένα αποξηραμένα φύλλα ελιάς. Τα πνευματικά δικαιόματα της μεθόδου αυτής κλάπηκαν από ένα πρεζόνι, τον Βασίλη Παπακοστάντητς(BAC ΠΑΠΑΚΟCTANTIC), Εβραιοσκοπιανό τραγουδιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ El Carnicero Rojo


    ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ.
    ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΟΧΙ "ΑΣΦΑΙΡΕΣ".
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΦΙΛΕ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ.
    ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ;
    ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ "ΦΥΤΑ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.
    ΦΙΛΕ ΤΡΩΩ ΦΛΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ταινία για την Αργεντινή και το ΔΝΤ
    Σ' αυτή την διεύθυνση υπάρχει μία καταπληκτική ταινία για τα δεινά τού λαού της Αργεντινής, μετά την προσφυγή στο ΔΝΤ!
    Επειδή πιστεύω πως οι συνθήκες μοιάζουν με τις δικές μας, δείτε την!

    Εγώ συγκλονίστηκα με την μεγάλη γενοκτονία που συντελέστηκε ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του 90, όπου σύμφωνα με το φίλμ, 35.000 άνθρωποι τον χρόνο κατά μέσο όρο, πέθαιναν από ιάσιμες ασθένειες και υποσιτισμό!!!! Σε μία χώρα που διαθέτει εθνικούς πόρους για να θρέψει 300 εκατομμύρια ανθρώπους!!!! Είναι λίγο μεγάλη (περίπου δύο ώρες, αλλά αξίζει τον κόπο.

    http://www.larisaportal.gr/diafora/argentina.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Εσύ δε μας είπες ως ένστολος αστυνομικός και κομμουνιστής σε ποιά πλευρά θα είσαι; Αυτή της έννομης τάξης ή αυτή της "επανάστασης";


    Αλλά ας σοβαρευτούμε

    Ό ρόλος του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία είναι να καπελώνει και αδρανοποιεί όλες τις αντιδράσεις των Ελλήνων.
    Η εξωκοινοβουλευτική αριστερά (αναρχικοί, μπαχαλάκηδες) έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, να αποσυντονίζουν κάθε αντίδραση της κοινωνίας.
    Στη πράξη όσες πορείες και να κάνει το ΠΑΜΕ γνωρίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δε θα πάει ποτέ με το μέρος του. Αυτό διότι μπορεί όλοι να αγανακτούν με τη κατάσταση αλλά μόνο ψυχοπαθείς θέλουν να δουν τον θυληκό Χρουτσώφ (παπαρήγα) ελέω θεού κυβερνήτη της χώρας, τον ημίτρελλο Μαίλη υπ. εξωτερικών και την Ελλάδα σοβιετική "δημοκρατία".
    Η πλειοψηφία του κόσμου βλέπει όλα αυτά και προτιμά να κάτσει σπίτι της αφού δε θέλει η διαμαρτυρία του να καπελωθεί από τα αφιονισμένα παιδάκια με τις κόκκινες σημαίες και τα αναρχοπρεζάκια με τις μολότωφ. Αυτό φάνηκε και σήμερα άλλωστε η συμμετοχή του κόσμου ήταν ελάχιστη.
    Πόσοι ήταν στο ΠΑΜΕ; 3500-4000 άτομα στη καλύτερη και προφανώς οι μισοί θα ήταν πακιστανοαφρικανοαλβανοί που θα ανέμεναν να γίνουν επεισόδια ώστε να κάνουν κάνα πλιάτσικο και να θυμηθούν τις "ένδοξες" μέρες του Δεκέμβρη 2008.

    Για αυτό το λόγο λοιπόν η αριστερά (ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, εξωκοινοβουλευτικοί) είναι οδόφραγμα σε κάθε πραγματική διεκδίκηση των Ελλήνων έναντι της κρυπτοιουδαικής μαφίας του Jeffrey Mineiko και της φανερής ιουδαικής μαφίας του ΙMF του D.Strauss-Kahn...

    Οι διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ είναι απλά χορογραφίες στην ευρύτερη παράσταση που έχει χτιστεί για την Ελλάδα. Άλλωστε η αριστερά ήταν ανέκαθεν ελεγχόμενη από τους περιτμημένους ενορχηστρωτές. Οι τελευταίοι ελέγχουν και τις δύο πλευρές ώστε να μη χάνουν ποτέ.

    Τα ίδια έγιναν και στην Αργεντινή. Όσο οι πορείες γίνονταν με κόκκινες σημαίες, σφυροδρέπανα και σε αυτές συμμετείχαν τα χαζοχαρούμενα παιδάκια με τα ράστα μαλλία και οι αζευγάρωτες 45άρες με μπλουζάκια τσεγκεβάρα η αστυνομία έμενε ατάραχη. Όταν άρχισαν οι Αργεντινοί να κατεβαίνουν με σημαίες της Αργεντινής ενεργοποιήθηκαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί και άρχισαν να πυροβολούν τους διαδηλωτες. Τα βιντεάκια είναι στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται...

    Το ίδιο θα γίνει και εδώ, για αυτό και ο Κοεν-τζόγλου (κατά κόσμον Χρυσοχοίδης) βιάζεται να εντάξει τους πακιστανούς στην αστυνομία ώστε να μην έχουν κανέναν ηθικό φραγμό να πυροβολήσουν Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η χύτρα σφυρίζει και δεν γίνεται αποσυμπίεση.θα σκάσει εδώ?θα σκάσει εκεί? κανείς δεν ξέρει.μας περιμένουν δύσκολες μέρες. Μιά καλή αρχή αποσυμπίεσης είναι και οι κρεμάλες στο σύνταγμα για το κόστος δεν γενάται θέμα σύσωμος ο ελληνικός λαός θα συνεισφέρει.άντε και καλή λευτεριά αδέρφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.