27/4/10

Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

7 σχόλια:

  1. Priceless...που λέει και το παιντί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπανδρέου, παπατζή! Αλλά ποιος θυμάται σήμερα αυτά και ποιος ότι βγήκε πρωθυπουργός την 4/10/2009 με το σύνθημα "υπάρχουν λεφτά"; Αν ρωτήσετε αυτούς που τον ψήφισαν, ακόμη πιστεύουν ότι τα 5 χρόνια της ΝΔ έφεραν την χώρα σ' αυτή την κατάσταση.

    "Οι Έλληνες δεν είναι ώριμοι για Δημοκρατία", είχε πει ο Παπαδόπουλος και δεν είχε άδικο. Το αποδεικνύουμε καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν καλό να αναφερόταν η ημερομηνία που έγινε η συγκεκριμένη συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anonime you are right. o GAP ftaei gia ola, o karamanlis iksere ti na kanei kai ta pigaine kala alla ton afagan oi megales dinameis.

    makari na eixame ena papadopoulo, kai giati oxi kai arxiepiskopo gia proedro. oi ellines den einai etoimoi gia dimokratia. eksallou den tin anakalypsan aytoi. episeis den pame kala genikos, opote na leme oti theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Απριλίου 2010 2:05 μ.μ.
    ανοιξε τα ηχεια σου....
    Απο εκει και περα
    κυριοι η αληθεια ειναι απλη.Ολες οι κυβερνησεις κανανε λαθη.Δεν εκανε μονο η ΝΔ,ουτε μονο το ΠΑΣΟΚ.Τωρα αν ο ενας κυβερνησε 5 χρονια και αλλος 25,σαφως παιρνει και το αναλογο μεριδιο ευθυνης.Η ΝΔ εκανε λαθη,ισως και παραπανω απο οσα θα περιμενε κανεις.Ο ΓΑΠ εκανε και αυτος,κατεμε τραγικα.Δεν μπορει ενα πρωθυπουργος να βγαινει και να λεει οτι εχουμε χασει την εθνικη μας κυριαρχια,ειμαστε καραβι που βουλιαζει κ.τ.λ
    Τι περιμενε δηλαδη να κανουν οι κερδοσκοποι? Για σκεφτειτε το,να βγαινει ο αρχηγος ενος κρατους και να λεει αυτα για την πατριδα του, για την χωρα του.Σαν να λεει ,ελατε να ασελγησετε.Ουτε μπορω να δεχτω την δικαιολογια οτι πριν αναλαβει δεν ηξερε την κατασταση της οικονομιας.Λες και ειχαμε την σουπερ ντουπερ οικονομια ,με κερδη πριν αναλαβει ο καραμανλης.Το 2004 που εχασε τις εκλογες το πασοκ πως ηταν η οικονομια δηλαδη,μετα τα εξοδα για τους ΟΑ 2004.
    Αν θελανε ολες οι κυβερνησεις,ανεξαρτητως κομματος, να φτιαξουν την οικονομια θα το ειχαν κανει.Το μονο που τους ενοιαζε ολους ηταν να κυβερνησουν.
    Αυτο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι να μην δεχθουμε αυτα που θελουν να περασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικάντηδες παρακαλέστε τον θεό σας,να μη σας διώξουν από την ευροζώνη.
    Την νύχτα που θα σας διώξουν,θα κοιμηθείτε στο πειθαρχείο!
    Θα φάτε πολύ ξύλο από τον Λαό και τους Συνταγματάρχες που θα αποφασίσουν για την τύχη σας και δεν θα σας λυπηθεί κανένας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.