3/4/10

«To 'Bόρεια Μακεδονία' κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε» λέει ο Δ.Δρούτσας

Και μήνυμα στην Αγκυρα
Η Αθήνα επιθυμεί άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας ΠΓΔΜ, δηλώνει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας, σημειώνοντας ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι κοντά στο πλαίσιο της λύσης που περιγράφει η Ελλάδα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Δρούτσας ξεκαθαρίζει ότι αν η λύση αυτή απορριφθεί από τα Σκόπια, τότε ο κ. Γκρούεφσκι θα πρέπει να εξηγήσει εκείνος στους συμπολίτες του γιατί στερεί από τη χώρα την ευρωπαίκή της τροχιά.

Λίγα 24ωρα προτού αναχωρήσει για την Αγκυρα, ο κ. Δρούτσας στέλνει μήνυμα στην Τουρκία: «τα θετικά μηνύματα Ερντογάν πρέπει να γίνουν πράξη.

Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα, απαντά: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Οφείλουμε όμως να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Καλεί μάλιστα την Αγκυρα να αναλάβει τις ευθύνες της, τονίζοντας ότι η αυξανόμενη στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ατυχήματος.

αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται αισιόδοξος για την οικονομική κατάσταση: «Θα τα καταφέρουμε , δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κόντρα στην ανέξοδη και αδιέξοδη αντιπολίτευση που ευαγγελίζεται συνταγές καταστροφής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.»
ΝΕΑ

30 σχόλια:

  1. Έτσι το επόμενο βήμα θα είναι να θελήσουν οι Βόρειοι Μακεδόνες την απελευθέρωση των Νότιων από τον ζυγό των κακών Ελλήνων! Τέλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να είναι κοντά στα σχεδιά σας κε Δρούτσα,αλλά όχι στα σχέδια των Μακεδόνων.Εσείς βέβαια έχετε μεγαλώσει (;;) στην Αυστρία και φυσικά εμφορείσθε απο την λογική των αυστροουγγαρέζων που συνέλαβαν τον Ρήγα και τον παρέδωσαν στους τούρκους.Διαπράττετε ατόπημα και αν το τελειώσετε θα είναι προδοσία.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και καλή φώτιση.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόρεια Μακεδονία προδότη... Ζούμε όμως για τη στιγμή που θα σταυρωθείς κυριολεκτικά εσύ και οι όμοιοί σου...
    Άλλος ένας τρελός από την πραγματική Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάφερε να ξεπουλήσει την Κύπρο με το σχέδιο Ανάν και νομίζει ότι θα τα καταφέρει με τη Μακεδονία.
    Γιά τολμήστε τομάρια πολιτικοί και θα δείτε τι έχετε να πάθετε.
    Αν ξυπνήσει αυτός ο λαός δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «To 'Bόρεια Μακεδονία' κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε» λέει ο Δ.Δρούτσας

    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ - ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν η λούγκρα ο δρούτσας λέει ότι το "Βόρεια Μακεδονία" είναι κοντά στη λύση που θέλουν οι πουλημένοι πολιτικοί μας εννοεί ότι η πραγματική λύση που θέλουν είναι να ονομαστεί η φυρομ και από εμάς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και με τη βούλα. Καρκίνο σε εσάς και τις σπορές σας τομάρια πουλημένοι ξεφτίλες, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιες ερωτήσεις: Γιατί η Αθήνα επιθυμεί άμεσα λύση στο θέμα ονομασίας της ΠΓΔΜ;; Ποιος βιάζεται;;χμμ...Μάλλον οι ''φίλοι μας'' οι αμερικανοί..Γιατί όμως βιάζονται οι αμερικανοί;; Ξέρει κανείς;;...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΕΣΕΤΑΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμείς που σε πληρώνουμε κ.Δρούτσα, δεν θέλουμε αυτήν την ονομασία.Εκτός αν έχεις κι άλλους εργοδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι Βορεια Μακεδονια...αλλα...Βορεια της Μακεδονιας και επι του αγγλικου ορου οχι North Macedonia αλλα North of Macedonia

    http://www.youtube.com/user/ypruss?feature=mhw5

    National Geographic maps of the Balkans states 1915 - 2006.

    FYROM: HOW A LIE BECOME TRUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν όλα (σχεδόν) τα κόμματα της Βουλής δήλωναν ότι θέλουν σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό τι ακριβώς καταλαβαίνατε;
    Το "Βόρεια Μακεδονία" ήταν προφανές ότι θα αποτελέσει τη λύση εδώ και κάμποσα χρόνια γιατί λοιπόν να προσποιούμαστε τώρα τους ξαφνιασμένους; Όλος ο..."αγώνας" των ελληνικών κυβερνήσεων είναι να μην είμαστε μόνο εμείς που θα τους αποκαλούμε "Βόρεια Μακεδονία" αλλά να υιοθετηθεί και απο όλες τις υπόλοιπες χώρες και οργανισμούς.
    Όταν το δόγμα μιας χώρας είναι ότι "...δεν διεκδικούμε τίποτα απο κανέναν..." (sic) τότε και Β. Μακεδονία αποκτάς, και γκρίζες ζώνες, και οι ΑΟΖ εξαφανίζονται και το Αιγαίο δεν υπόκειται στους ίδιους νόμους και κανόνες που ισχύουν για όλες τις υπόλοιπες θάλασσες του κόσμου και "καταπιεσμένες μειονότητες" γεννιούνται εκ του μηδενός και άλλα πολλά όμορφα και ωραία.
    Κατα τ'άλλα ...Καλή Ανάσταση (αν και όταν αναστηθεί η Ελλάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Βόρεια Μακεδονία δεν είναι λύση, είναι το άνοιγμα των θηρών του τρελοκομείου. Η Βαρδάρσκα τώρα πια θα έχει διεθνή ερείσματα υποστηριζόμενη και από τους τούρκους για κάθοδο προς την Νότια Μακεδονία, δηλαδή την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο φύλακας του μουσείου Βαρντάσκα, μιλούσε μαζί με τον συνάδελφό του στην ίδια στιγμή........που έτρωγε ένα σάντουιτς.

    Χτυπάει το τηλέφωνο και ο φύλακας, μετά από ένα δάγκωμα.....αφήνει το σάντουιτς.....επάνω στον πάγκο.......

    Πήγε να απαντήσει και ξέχασε το σάντουιτς......όπου διαμένει εκεί όλο το Σαββατοκύριακο.

    Το σάντουιτς χαρακτηρίστηκε σε περιοδικά πολιτισμού των μεγάλων εφημερίδων και επέστησε μεγάλα πλήθη στο μουσείο.

    Μέχρι που η αναλφάβητοι βοηθών καθαριστρια, όπου ποτέ δεν είχε ακούσει για ένας Duchamp, Rafael Sanzio......πέρασε από εκεί και καθαριστεί όλες τις βρωμιές......

    Το μουσείο Βαρντάσκα από εκείνη την ημέρα ποτέ δεν ήταν το ίδιο.....

    Ο κ. Δρούτσας φαίνεται να είναι καλός άνθρωπος, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια μετασχηματισμένη Μπάρμπι.....όπου ο Παπανδρέου παίζει με τις κούκλες στο υπουργείο.

    Από τον ουρανό...

    Καλή Ανάσταση

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή γιατί να λέγονται βόρεια Μακεδονία και να μην λέγονται ανατολική Αλβανία? Δυτική Βουλγαρία? Γιατί πρέπει να προσδιοριστούν ως προς εμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εστω,οσοι ψηφιζουν τα 2 κομματα εξουσιας μονο,ακουσαν προεκλογικα η μετεκλογικα τιποτε αλλο απο αυτο που συμβαινει τωρα;Απαιτησαν απο την οποια αντιπολιτευση αν ελθει στην εξουσια να καταργησει οποια αντεθνικη,μισελληνικη,αντεργατικη κλπ πολιτικη;ΟΧΙ.Ακομη και μετα τα Ιμια,το Χρηματιστηριο και μετα τα τελευταια εξοργιστικα προδοτικα των τελευταιων 5μηνων,γεγονοτα,η μεγαλυτερη επανασταση που θα κανει το κοροιδο ο Ελληνας,ειναι να δωσει καποιες ψηφους λιγοτερες στο ΠΑΣΟΚ,η το πολυ την εξουσια(ανευ ορων)στον αορατο Σαμαρα.Ειμαστε για κλαμματα,οι αριστοι ειναι λιγοι και μακαρι να προβλεπω λαθος.Η Ανασταση αργει μα δεν απελπιζομαι.Υπαρχουν δυναμεις και παραγοντες που τα σκοτεινα διεστραμμενα μισανθρωπα μυαλα της διεθνους αμερικανοσιωνιστικης εξουσιας αδυνατουν να προβλεψουν.Ελπιζω και αναμενω,με το δακτυλο στη σκαδαλη τον ερχομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ Δρούτσα σημαίνει, τμήμα, περιοχή, κομμάτι, διαμέρισμα, περιφέρεια ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ. Δρούτσα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

    Άμα υπάρχει χώρα με το όνομα Μακεδονία η παράγωγο αυτού πέραν της Ελληνικής Επικράτειας αυτομάτως παύει η Ελληνικότητα της Μακεδονίας και η χώρα με το όνομα αυτής μονομερώς έχει κάθε δικαίωμα διεκδίκησης πάσης φύσεως ναι η όχι:
    Άρα το Μακεδονία της Ελληνικής Επικράτειας καταργείτε
    Και η χώρα με το όνομα (( Μακεδονία )) να έχει επεκτατικές διεκδικήσεις, και όπως κάνει έως αυτή τη στιγμή.
    Κ. Δρούτσα εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος παρακαλώ πολύ παραιτηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι άνθρωποι που ψήφισαν για να έρθει στην εξουσία αυτή η κυβέρνηση κρυπτοιουδαίων, κύναιδων και ψυχανώμαλων ανθελλήνων θα βοηθούσαν ιδιαίτερα το έθνος εάν αυτοκτονούσαν ομαδικώς.
    Όχι τίποτε άλλο, εάν το έκαναν θα γλιτώναμε και 1 εκατομμύριο κηφήνες του δημοσίου καθότι ως γνωστόν: δημοσιος υπάλληλος=πασόκος.

    Καλη ανάσταση στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Βορεια Μακεδονια που το επαναλαμβανουν οι πεμπτοφαλλαγγιτες Γραικυλοι και βαυκαλιζονται ως σαν να επιτυχαν κατι σπουδαιο υπονοει οτι υπαρχει και Νοτια Μακεδονια και ο νοων νοειτο τι επεται μετα απο αυτο ,μετα θα ανακαλυψουν και τους σκλαβωμενους νοτιους μακεδονες (οχι οτι δεν τους ανακαλυψαν ηδη) και παει λεγοντας , οι ηλιθιοι η προδοτες (ενα απο τα δυο σιγουρα δεν χωραει τριτη ερμηνεια) που μας κυβερνουν πιστευουν οτι τα Σκοπιανα θα σταματησει η ορεξη τους εκει ,η υποθεση τωρα ξεκιναει και δεν εχουμε δει ακομη τιποτα η πρωτη φαση του σχεδιου αποσχισης εχει ολοκληρωθει επεται και συνεχεια ,αλλα δεν υπολογισαν το ξενοδοχο εμας τους Ελληνες δηλαδη και ας ξερουν οτι οι διεκδικησεις γυρναν και αντιστροφα Ελληνες Γρηγορειτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΑΡΔΑΣΚΑ

    ΒΑΡΔΑΣΚΑ είναι η μόνη αλήθεια. Κάθε τι άλλο είναι ψέμα.

    Οι Έλληνες πολεμούμε και πεθένουμε γιά να ξεσκεπάζουμε την αλήθεια. Η πολυαρχία των κομμάτων αλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν είναι ελληνική.

    Έτσι δεν νοιάζονται ούτε γιά την αλήθεια ούτε γιά την Ελλάδα. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ της πολυαρχίας λοιπόν. Οι 300 στο Γουδί εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν έρχονται τα όργανα, αρχίζει και ο χορός συνήθως. Αν θυμάστε, προεκλογικά ο πρωθυπουργός μας είχε "διαβεβαιώσει" χαμογελώντας με αυτοπεποίθηση, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων "Αυτό το θέμα εμείς το ανοίξαμε πρώτοι και με μας θα τελειώσει"
    Οταν πρόσφατα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, η Κλιντονίνα του είπε "Είμαστε βέβαιοι ότι θα διευκολύνετε με την εξωτερική σας πολιτική την ένταξη των χωρών Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.." Ο νοών νοήτω.
    Μένουν λοιπόν τα βαφτίσια των Σκοπίων σε "Βόρεια Μακεδονία" για να μπούν στην ΕΕ, ασορτί με την Νότια Μακεδονία της Ελλάδας. Πάμε δηλαδή για άλλον έναν "εθνικό" θρίαμβο και ποιός τη χάρη μας!!!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αδέλφια Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
    Υπάρχει ονομασία και μάλιστα σύνθετη για τα Σκόπια που ικανοποίει απόλυτα και την Ελλάδα. Ιδού: "Ψευδό Μακεδονία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η διαχρονικη ανικανοτητα της διαπραγματευτικης μας ισχυς και γνωσης ειναι ολοφανερη!

    - Η νέα κόκκινη γραμμή
    http://www1.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6532:1209-kokkinh&catid=35:macedonia&Itemid=79
    - Ηφαιστος, 5.10.2009. Το Αιγαίο, το κυπριακό, οι Αμερικανοί και ο πήχης της εθνικής ανεξαρτησίας, Χαλαρά και Επίκαιρα 2009, http://www.ifestos.edu.gr/
    - Π. Ηφαιστος, Προκλήσεις στο Αιγαίο, αποτρεπτική στρατηγική - χειραφετημένη ανάλυση
    http://www.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2090:0109-apotreptikh-strathgikh&catid=70:texts&Itemid=138
    - Α. Σταλιδης, Η πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και οι μόνιμες υποσχέσεις της Τουρκίας που δεν υλοποιούναι
    http://antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3683:0506-ellhnotourkika&catid=43:greekturkish&Itemid=83
    - Κώστας Ζουράρις, "Which name do you suggest?"
    http://blog.antibaro.gr/2009/06/434

    "Και μην ξεχνάτε ότι έξυπνος είναι αυτός που δεν κοιμάται, γιατί όταν κοιμάσαι, άλλος γράφει την ιστορία σου." (Νικος Λυγερος)
    http://neo.antibaro.gr/index.php?opt...ews&Itemid=301

    Καλη Ανασταση!
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλά να πάθουμε
    ΠΑΣΟΚ θελατε κύριοι και κυρίες να σωθήτε απο την κακιά δεξιά όχι πως την υποστιρίζω τα ίδια σκατά ήταν σε άλλη απόχρωση.
    Νόμιζαν ότι το Πασόκ θα έιναι αυτό το Ανδρεα Παπανδρέου ρε αυτοι θα μας ξεπουλήσουν σε μια νύχτα θα αλλάξουν και τα σύνορα και θα εξαφανιστουν στο εξωτερικό γιατί οι περισσότεροι έιναι αναθρεμένοι με δυτικές ψευτοπροδευτικές ιδέές που θέλουν να τις πειραματιστουν πάνω στον ηρωικό ελληνικό λαό.
    Οπως στρώσατε θα κοιμοιθούμε όλι μαζι δυστηχώς και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναξυπνίσουμε ελληνες και σε ελληνικό έδαφος.
    Ολοι ψήφο στο Πασοκ να βολευτείται εσείς και τα παιδιά σας στο κολοδημόσιο για να απολάυάνεται μισθουλάρες και επιδόματα.
    Τώρα να τον λουστήτε τον αμερικανό που δεν γνωρίζει την σύνταξη της ελληνικής γλώσσας και απολαύστε την πολιτική του.
    Πασόκ θέλατε φάτε το στα μούτρα.

    Εμείς όμως που δέν θέλαμε ούτε Πασοκ ούτε ΝΔ και κανένα αλλο κοπροκόμμα που απλά πρωτάσουμε πρώτα το συμφέρον της πατρίδας χωρίς κανένα ανταλλαγμα ΄κομματικού βολέματος εμείς τι σας φταίμε ρε λαμόγια τι σας φταινε τα παιδία μας που θ΄'ελουν να μεγαλώσουν στην ελλάδα ως ελληνόπουλα και να μην πληρώνουν ξένες αμαρτίες εμείς τί σας φταίμε θα μου απαντήσει κανεις:

    Οσο για την Μακεδονία αυτή την έχουν ξεπουλήσει εδώ και χρόνια εχουν μπεί και οι υπογραφές με τις ευλογίες των αμερικάνων και των <> των ευρωΠΕΩΝ απλά θέλουν να βρούν το κατάλληλο τρόπο και στιγμή για να μας το περάσουν στα μυαλά μας σαν κατι αναμενόμενο δίκαιο και επιτυχημένο.
    Δηλαδή μετά ενος κακού μύρια έπονται.
    Αλοίμονο μας συνέλληνες αφυπνιστήται και να ήσαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα για την διάσωση της πατρίδας μας απο έσωθεν και έξωθεν εχθρούς.

    ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμπρος λοιπον αδελφια, αφου σε λιγο θα υπαρχει η βορεια Μακεδονια η οποια ειναι σκλαβωμενη απο κατι σλαβους και αλβανους, θα εχει ερθει και η ωρα και για την απελευθερωση της απο αυτους. Αντε λοιπον κ. Δρουτσα φτειαξε μας την μερα να παμε να απελευθερωσουμε την υπολοιπη μακεδονια, αλλα οσο για σενα δεν σε βλεπω καλα. Μαλλον για εσχατη προδοσια στην κρεμαλα θα πας διοτι η προθεση σου ειναι διαφορετικη απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ιστορία ενός ψέματος που θα πιστέψουμε και εμεις οι Ελληνες στο τέλος.Ενα κράτος το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Μακεδονια και του οποιου οι κάτοικοι ειναι σλάβοι θα ονομαστεί Βόρεια Μακεδονία.Και εμείς που κατοικούμε στην μία και μοναδική Μακεδονία τι είμαστε σκλαβωμένοι στην Ελλαδα;.κ.Δρουτσα ηρθε η ωρα να πατε στην ευχη της Παναγίας .Ο Ελληνικος λαος δεν πρεπει να τρέφει αλλα φίδια στον κόρφο του.

    ΠΕΡΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. North Macedonia? No thanks.
    A proposal instead:

    NO MACEDONIA would be a decent and quite appropriate name for those irrational,confused,victimized by propaganda, racially messed up people of Vardarska Banovina.

    Αυτά τά λίγα από τόν γραφικό στήν μητρική γλώσσα μερικών μερικών γιά νά καταλάβουν.όσο γιά τό 'θέλουμε' τού δρούτσα(αλήθεια από πού κρατάει καί αυτούνου η σκούφια;θά μάς πληροφορήσει επαρκώς κάποιος πιό υπεύθυνος από εμάς τούς πλανεμένους πού βλέπουμε παντού 'φαντάσματα';)άς τό βάλει εκεί πού ξέρει.Ο Ελληνικός Λαός,στό Εθνικόν Κέντρον καί στήν Διασπορά, ούτε τό συζητάει ούτε τό διαπραγματεύεται τό θέμα. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...Είναι καί μεγάλη η Χάρις τού Κυρίου...
    Μοναστήρι Γευγελή Γή Ελληνική,Θά ξαναγυρίσουμε μιά μέρα καί εκεί.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Είθε νά αναστηθεί καί τό χιλιοταλαιπωρημένον Έθνος ΜΑΣ,είθε νά αναστηθεί καί η πλανεμένη Ανθρωπότης.Τού χρόνου μέ κεριά,μέ φλόγα στήν καρδιά,ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ θά κάνουμε μέσ' στήν ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

    γραφικός(γραφικότατος μέρες πού είναι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αφού συμφωνεί και ο πρόεδρος σας ο καρατζαφέρης ο κωλουτούμπας
    γιατί τώρα βρίζετε τον δρούτσα??????????
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @05 Απριλίου 2010 7:41 μ.μ.

    1.Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για το σκοπιανό παραμένει η ίδια. Κανένα όνομα με τη λέξη Μακεδονία μέσα.

    2. Ακόμα και να άλλαζε η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. αυτό δεν κάνει τον Δρούτσα λιγότερο προδότη για το "Βόρεια Μακεδονία", ούτε και εσάς του πασόκους λιγότερο υπεύθυνους για τη κυβέρνηση κρυπτοεβραίων που ψηφίσατε και μας κάθησε στο σβέρκο και δε σκοπεύει να φύγει μέχρι να διαλύσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νομίζουν οι αλήτες ότι θα περάσει έτσι και αυτό???
    Όσο για τους Καρατζαφερομπουμπούκους αυτοί και αν θέλουν κρέμασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντε, αρχίστε το φάγωμα μεταξύ μας.... αυτό θέλουν τα κοράκια.Είμαστε ή δεν είμαστε ενωμένοι στην απόφαση από το 1991(??) οτι ο ορος Μακεδονία δεν θα περιέχεται στην όποια ονομασία της βαρντάρσκα μπανοβίνα ;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.