31/5/10

Οχι, θα κάτσει να σκάσει....!


Αλλάζει δρομολόγιο το Zenith
Στη Μάλτα θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο, ύστερα από απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Στο λιμάνι της Μάλτας θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο Zenith αντί για τον Πειραιά, ύστερα από την απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας να αλλάξει το προγραμματισμένο δρομολόγιο.
Επίσης η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσει τον Πειραιά ως λιμάνι βάση.
Εκτός του Zenith, και τα κρουαζερίπλοια Αθηνά και Sea Cloud δεν κατέπλευσαν στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Αλλά τρία κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν κανονικά και αποβίβασαν τους επιβάτες χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μικρή ένταση επικράτησε νωρίτερα όταν έμποροι της Αθήνας και του Πειραιά οι οποίοι κατέβηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτούν τους τουρίστες δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις από μέλη του ΠΑΜΕ και της ΠΝΟ.

11 σχόλια:

  1. Ακομα μια νικη των γραικυλων συνδικαλιστων και του γελοιου κομμουνιστικου κρατιδιου που αντι να τους μαζεψει και να τους σαπισει στο ξυλο τους επιτρεπει να καταστρεφουν τον τουρισμο σε περιοδο κρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς διαχειριστές

    Η ανάπτυξη εθνικής συνείδησης είναι "άσκηση Πολιτικής" ή εναρμόνιση στις επιταγές του Συντάγματός μας; Η απάντηση του Ευτ.Νικόπουλου στην κ.Δραγώνα
    Δημοσιεύουμε Ανοιχτή Επιστολή προς την κυρία Δραγώνα του δικηγόρου της ηρωικής και ασυμβίβαστης δασκάλας Χαράς Νικοπούλου σχετικά με τις "κατηγορίες" της κυρίας Δραγώνα ότι η Χαρά Νικοπούλου "ασκεί πολιτική".
    Όπως επισημαίνει, την απάντηση την δίνει το Ελληνικό Σύνταγμα άρθρο 16 παρ 2 το οποίο δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει καμία "ειδική γραμματέας".
    Οι δημόσιο υπάλληλοι και λειτουργοί υποχρεούνται ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τις εντολές θέσεις, οδηγίες και προτροπές που παραβιάζουν το Ελληνικό σύνταγμα, ακόμη και αν αυτές προέρχονται από Κυβερνητικά πρόσωπα
    Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της ΕΘΝΙΚΗΣ και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες (άρθρο 16, παρ 2)

    Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολή του κ. Ευτύχιου Νικόπουλου (οι επισημάνσεις με έντονα δικές μας)



    Θεσσαλονίκη 29 Μαϊου 2010

    Η ανάπτυξη ΕΘΝΙΚΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ είναι Άσκηση Πολιτικής ή εναρμόνιση στις επιταγές του Συντάγματός μας;

    Τους τελευταίους μήνες η Ειδική Γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων του Υπουργείου Παιδείας και διά βίου μάθησης, κα Θάλεια Δραγώνα, επαναλαμβάνει συνεχώς σε συνεντεύξεις της σε ΜΜΕ ότι η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Χαρά Νικοπούλου δεν πρέπει ν’ ασκεί πολιτική στο χώρο του σχολείου, χωρίς, όμως, ούτε μία φορά να εξειδικεύει και να διασαφηνίζει τι εννοεί. Ταυτόχρονα δηλώνει ότι Χαρά Νικοπούλου είναι μία δασκάλα που κάνει πολύ καλά τη δουλειά της ως εκπαιδευτικός!!! Ποιο από τα δύο ισχύει δεν έχει ξεκαθαρίσει, μέχρι σήμερα η κα Δραγώνα. Η Χαρά Νικοπούλου είναι μία καλή δασκάλα, η οποία κάνει άριστα το εκπαιδευτικό της έργο και γι’ αυτό το Υπουργείο Παιδείας και δια βίου μάθησης τη βράβευσε τον Μάρτιο του 2010 μεταξύ των ογδόντα καλύτερων εκπαιδευτικών, ή η Χαρά Νικοπούλου είναι μία χείριστη δασκάλα, η οποία αντί ν’ ασχολείται με το διδασκαλικό και εκπαιδευτικό της έργο ασκεί ανεπίτρεπτα πολιτική εντός των σχολικών αιθουσών και μάλιστα επί μικρών παιδιών του δημοτικού σχολείου; Ποιο από τα δύο είναι η αλήθεια; Και εάν είναι το δεύτερο για ποιον λόγο το Υπουργείο Παιδείας βράβευσε τη Χαρά Νικοπούλου;....

    συνέχεια

    http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνική αυτοχειρία κι εδώ;
    Πώς θα ξεκαθαρίσει η ήρα απ’ το στάρι
    Τι λύση έδωσε ο κ. Ανωμερίτης;
    Δυο και πάνω χρόνια τα λιμάνια κλειστά! Εις βάρος όλων μας!
    Στο λογαριασμό της ΔΕΗ βλέπω, σύμφωνα με το Ν.3833/10, να μας παρακρατούν τέλος για
    Εκτέλεση Τελωνειακών Εργασιών (ΔΕΤΕ 5%0).
    Όποιος δεν σέβεται τη δουλειά του και προσπαθεί να διατηρήσει προνόμια εις βάρος των άλλων, να πάει σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η καταληψει και η απεργια ειναι

    οπλο
    και καθε οπλο θελει σεβασμο

    γιατι χανει την αξια του

    και γιατι ειναι δικοπο οπλο

    στην ελλαδα βεβαια......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ο ΓΑΠ συνεχίζει το έργο του "ως αρχικό σχέδιο": μας πάει για ελεγχόμενη χρεωκοπία και εκμηδένιση της τιμής της εργασίας σύμφωνα με τις επιταγές ΕΕ και ΔΝΤ και εσείς εδώ θύματα των ΜΜΕ συνεχίζεται να ασχολείσθε με ΚΚ και κρουαζιέρες.
    Όπου και να δέσει το "ΖΕΝΙΘ" δε γλιτώνουμε.
    Με τη λογική σας πρέπει να δεχόμαστε τα πάντα γιατί αλλιώς θα πληγεί η φουκαριάρα η οικονομία μας
    Μη στάξει η ουρά του μέσα!
    Αν αυτό δεν είναι γελοίο είναι υποκριτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ΣΕΕΝ θέτει κάποια ερωτήματα προς την ΠΝΟ:



    "Διερωτώμεθα τελικά για τα ακόλουθα:
    i. Πως θα ένοιωθε και πως θα αντιδρούσε η ΠΝΟ στη περίπτωση που Σωματεία άλλων χωρών λιμένων προσεγγίσεως κρουαζιεροπλοίων ενεργούσαν με ανάλογο τρόπο, απαιτώντας την αντικατάσταση Ελλήνων ναυτικών με ναυτικούς της χώρας των;
    ii. Πως κανένα άλλο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν διατηρεί σήμερα τέτοιου είδους περιορισμούς; Και αν όλα αυτά τα κράτη έπραξαν βεβιασμένα και αβασάνιστα, θα διατηρούσαν τόσα χρόνια την ελευθερία επισκέψεως των κρουαζιεροπλοίων αν δεν είχαν όφελος;

    Τέλος, δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Commission έχουν αναγνωρίσει όπως στις περιπτώσεις του cabotage για τα κρουαζιερόπλοια με κοινοτική σημαία, εφαρμόζεται το καθεστώς του κράτους της σημαίας και όχι της χώρας υποδοχής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην ξαναπατήσει κανένα κρουαζιερόπλοιο να δω που σκατά θα πάνε να δουλέψουν οι "καημένοι" οι ναυτεργάτες.
    Όλα τα καλομαθημένα αντιδράνε σε ό,τι γίνετε. Καιρός τους ήτανε να εξισωθούνε με όλο τον υπόλοιπο κόσμο που ιδρώνει για να βρει μια δουλειά και να τα φέρει βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τούτο είναι το δεύτερο πλοίο που διαγράφει ελληνικό λιμάνι. Το πρώτο ήταν πριν κανέναν μήνα (δεν θυμάμαι όνομα), που διέγραψε το Ηράκλειο και πιάνει τώρα Αττάλεια.

    Όλοι κι όλοι έχομε βαλθεί να καταστρέψουμε την χώρα. Θα τα καταφέρουμε, δεν μπορεί!

    Βαλθήκαμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικά, σαν τους ποντικούς που πέφτουν στον γκρεμό, όταν αυξηθούν υπερβολικά και δεν μπορούν να ζήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:56: Μπορεί να υπάρχουν αδικίες αλλά με τον "κοινωνικό αυτοματισμό" που προωθείται από κυβέρνηση και ΜΜΕ αυτή τη στιγμή μας αποπροσανατολίζουν.
    Τελικά αν οι εργαζόμενοι διασπασθούν δουλεύουμε για εξίσωση με βάση το χαμηλότερο μεροκάματο.
    Η χαρά του ΓΑΠ δηλαδή!
    Που μας κοροϊδεύει ότι θα διαδήλωνε και ο ίδιος ...εναντίον της πολιτικής του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν 2 εβδομάδες που ήταν να πιάσει λιμάνι στη Ρόδο το ΖΕΝΙΤΗ ήθελαν οι κοπρίτες του ΠΑΜΕ να το εμποδίσουν οι Ροδίτες όμως ξεσηκώθηκαν και τους προειδοποίησαν ότι θα τους πετάξουν στην θάλασσα και δεν τόλμησαν να φανούν, τελικά ο λαός υποδέχθηκε τους τουρίστες με λουλούδια οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι.
    ΛΑΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 31 Μαΐου 2010 6:32 μ.μ.

    Απ' ό,τι άκουσα στις ειδήσεις χθες βράδυ, τούτο δεν είναι το δεύτερο, αλλά το ΤΕΤΑΡΤΟ πλοίο που ξεγράφει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.