8/5/10

Πώς η Ελλάδα δεν θα πέσει στην άβυσσο της καταστροφής

ΘΡΗΝΕΙ και λυπάται κάθε Έλληνας για το κατάντημα της Ελλάδας. Γιατί τόση εμφύλια οργή; Γιατί τόσο πάθος αυτοκαταστροφής; Γιατί τόση δραπέτευση από τη λογική; Πού είναι η ελληνική λεβεντιά; Πού χάθηκε το αξεπέραστο ελληνικό φιλότιμο; Πού εξαφανίστηκε η ελληνική περηφάνια; Πού είναι η αγάπη για την ωραιότερη χώρα του κόσμου; Τι έπαθαν οι Έλληνες αδελφοί;

Τι μανία αυτοκαταστροφής τούς έχει καταλάβει; Μερικοί σπεύδουν να δικαιολογήσουν την οργή των Ελλήνων για τα επώδυνα μέτρα, που η κυβέρνηση Παπανδρέου υποχρεούται να πάρει για να σωθεί η χώρα.

Παρακολουθούσαμε από τη ΝΕΤ σύντομες παρεμβάσεις ηγετών ή εκπροσώπων των κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων ενώ οι τρεις νεκροί της τυφλής βίας κείτονταν ακόμα στο χώρο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή, στα γραφεία τραπέζης. Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούσαν ως εάν να απευθύνονταν σε τοπική ακτίβ!

Καλούσαν, οι αθεόφοβοι, τους πολίτες να συνεχίσουν την… πάλη και τον… αγώνα, για να μην περάσουν τα μέτρα Παπανδρέου, που επιβλήθηκαν στη χώρα από την Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Εξάλλου, οι ηγέτες των εργαζομένων, με μια πρωτοφανή ξύλινη γλώσσα, απαιτούσαν εδώ και τώρα απόσυρση των μέτρων, που πλήττουν τους μισθωτούς. Τι αντιτάσσουν; Τίποτε!

Απλώς απαιτούσαν να μην εφαρμοσθούν τα μέτρα. Και η Ελλάδα; Τι να απογίνει η Ελλάδα; Να χρεοκοπήσει ή να σωθεί; Προφανώς, δεν έχουν άποψη. Γι' αυτό παρατηρείται αυτό το θλιβερό φαινόμενο στη χώρα: Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις, οι καταλήψεις και τα συλλαλητήρια έχουν αναχθεί σε εθνικό άθλημα! Δεν περνά ημέρα χωρίς οι δρόμοι να μη γεμίσουν με πολίτες που διαμαρτύρονται. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις και πολιτικοί, διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι και ανίκανοι, ενισχύουν τη διαφθορά, την ευνοιοκρατία, το αήττητο φακελάκι, το βόλεμα ημετέρων ως αργόμισθων σε βάρος του Δημοσίου, δηλ. του κράτους.

Στην Ελλάδα, χρεοκόπησε το κράτος και νίκησε η παραοικονομία. Οι τρεις νεκροί, θύματα των πασίγνωστων αλλά δήθεν άγνωστων τραμπούκων αναρχικών, έπρεπε να είχαν πεθάνει πριν από χρόνια. Τα προχθεσινά τραγικά γεγονότα… καθυστέρησαν! Ήταν αναμενόμενα από καιρό! Όλοι το γνώριζαν. Ουδείς σχεδόν τόλμησε να προειδοποιήσει για τη σημερινή κατάληξη της Ελλάδας.

Γιατί ο Καραμανλής έχασε τις εκλογές; Επειδή ήθελε να τις χάσει! Για να μην επωμιστεί το σημερινό επαχθές φορτίο, που φορτώθηκε ο Παπανδρέου. Δεν θα συζητήσουμε ξανά γιατί η Ελλάδα έφτασε στο χείλος της αβύσσου, κατά τη δραματική δήλωση Παπούλια. Ας δούμε την τραγική κατάσταση από την αντίθετη σκοπιά: Πώς η Ελλάδα δεν θα πέσει στην άβυσσο.

Για να μη συμβεί αυτό, οι Έλληνες καλούνται να σταματήσουν πάραυτα απεργίες, κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις. Να αρχίσουν να δουλεύουν, σκληρά, όπως οι Γερμανοί.
Οι Έλληνες να ανακαλύψουν ξανά το φιλότιμο, την αλληλεγγύη, την αγάπη προς την Ελλάδα, την ευσυνειδησία. Να αλλάξουν νοοτροπία και αντιλήψεις. Να επιδείξουν δυναμισμό και εργατικότητα. Να επιφέρουν δραστικές τομές στη δημόσια διοίκηση.

Προπάντων, να ανατρέψουν το διεφθαρμένο, ανίκανο και επικίνδυνο πολιτικό σύστημα, που κατέστρεψε τη χώρα. Να στηρίξουν τους θεσμούς και να ξαναφτιάξουν μια καινούργια, σοβαρή, αξιόπιστη και υπεύθυνη Ελλάδα, σεβαστή στους εταίρους και τρομερή στους όποιους εχθρούς. Για να γίνουν αυτά, οι Έλληνες πρέπει να σκοτώσουν τον κακό, επιτήδειο, ανεύθυνο εαυτό τους, που έμαθε στην αρπαχτή και στην ‘κονόμα.

Διαφορετικά, η απαισία πτώχευσις, κατά τον Τρικούπη, όχι μόνο θα διαλύσει, αλλά και θα υποδουλώσει τη χώρα. Σε πιστωτές και εχθρούς. Αν αυτή η εφιαλτική προοπτική δεν τους αφυπνίσει, επιτέλους, ας αναμείνουν τα χείριστα.

Aντιστάσεις -Με τον Σάββα Ιακωβίδη
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

34 σχόλια:

  1. Ψευτοδίλημμα!!!

    Η τραγωδία της χώρας δεν είναι ότι η αριστερά ανθίσταται στα μέτρα . Η τραγωδία είναι ότι η αντίσταση μονοπωλείται από την αριστερά.

    Έλεος πια με τη προπαγάνδα «να δουλέψουμε σαν τους γερμανούς». Έλεος πια με τη προπαγάνδα της αβύσσου. Εδώ έχουμε μπερδέψει τη βούρτσα με τη π****α.

    Όσο και να προσπαθεί η προπαγάνδα του τύπου, εγώ δεν γίνομαι γερμανός που να με γδάρετε.

    ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποστούμε θυσίες, ναι, μέχρι εκεί που αντέχουμε, αλλά 1) στους οικογενειακούς ισολογισμούς ανατρέπεται πλέον κάθε πρόβλεψη και οι άνθρωποι πετιώνταιστο δρόμο, και 2) δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τους Νεοταξίτες και να περιμένουμε άβουλοι την κατάρρευση της εθνικής μας κυριαρχίας και των προτύπων ζωής μας!
    Ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, νεό σύνταγμα (κοινωνικό, πατριωτικό) κλπ, αλλά πώς θα φτάσουμε εκεί;
    Οι πατριώτες σε κάθε κόμμα και αυτοί που πιστεύουν στην Ευρώπη πρέπει να συσπειρωθούν!

    Ρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Ιακωβίδης δεν θα επιρεαστεί από τα μέτρα όπως και ΟΛΟΙ όσοι ζητάν από τον κόσμο νυμφάλια αντίδραση(μη αντίδραση δηλαδή) στα μέτρα.

    Θέλουν να μας πούν ότι 10000000 Έλληνες που θα χτυπηθούν από την κρίση είναι χαζοί και υπερβάλουν όταν είναι προφανές ότι ήδη το επίπεδο ζωής τους πέφτει κάθε μέρα.

    Γιατι κανείς τους δεν ζητά όπως κατεπείγοντως περάσανε τα νομοσχέδια για το ΔΝΤ να περάσουν μερικά νομοσχέδια γαι την δήμευση περιουσιών πάνω από ένα όριο προς το καλό της χώρας;

    Στο κάτω κάτω η βαριά βιομηχανία ο τουρισμός είναι και τον τουρισμό δεν μπορεί να τον πάρεις να τον πάς στην Βουλγαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα διαβάσουμε πολλά αλλά και θα δούμε ακόμα περισσότερη ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ απο εδώ και πέρα.
    Θα δούμε διάφορες δημοσκοπήσεις να παροτρύνουν τον κόσμο να σκύψει και να δεχτεί αυτή την κωλονοσκόπηση ώς μόνη αναγκαία θεραπεία και θα εκθειάζουν τα μέτρα που μας έχουν πάρει για τα φέρετρα ώς δύσκολα μέν αλλά απολύτως αναγκαία.
    Το θέμα δεν είναι άν πάς απο φωτιά ή απο πνιγμό αλλά το ότι πέθανες.
    Αν δεν το καταλάβουμε δεν θα αλλάξουμε κάτι.
    Σωτήρια η λύση του ΔΝΤ που απο τα 300 που χρωστάμε τώρα θα μας φτάσει στα 410 τουλάχιστον στο τέλος της 3ετίας αλλά και με διαλυμένο τον κοινωνικό ιστό.
    Οσοι δεν αντιδράσουν είναι άξιοι της μοίρας τους και οι ίδιοι ΔΗΜΙΟΙ των παιδιών τους.
    Μην κατηγορήσουν μετά τους υπόλοιπους αλλά ούτε και τα κόμματα που ψήφισαν τις τελευταίες εκλογές...ΟιΙΔΙΟΙ θα φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Για να γίνουν αυτά, οι Έλληνες πρέπει να σκοτώσουν τον κακό, επιτήδειο, ανεύθυνο εαυτό τους, που έμαθε στην αρπαχτή και στην ‘κονόμα"

    Αυτά κάφρε της δημοσιογραφίας,
    να τα πεις στον εαυτό σου.
    Εγώ δεν είμαι ούτε της αρπαχτής ούτε της κονόμας.
    Και γράφεις "να σκοτώσουν"; Τί εμετική φραστική βία είναι αυτή; Ενδεικτική για το ποιόν σου!

    Και πριν ξαναγράψεις για Έλληνες, θυμήσου ότι οι Έλληνες έρχονται από την αρχή της Ιστορίας και επιβιώσαμε, έστω όπως επιβιώσαμε μέχρι σήμερα.
    Και δεν μπορείς εσύ να μας βρίζεις.
    Δεν είναι η Ελλάδα το τσιφλίκι σου, ούτε εμείς οι δούλοι σου, για να μας ξεπουλάς στο ΔΝΤ, ψυχάκια της Εξουσίας.

    Εμείς διαδηλώσαμε για να ζητήσουμε να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα και να τιμωρηθούν οι ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Αυτό θα έπρεπε να ζητάς και εσύ, δημοσιοκάφρε, και όχι να επιμερίζεις τις ευθύνες γενικώς στους "Έλληνες". Με ύβρεις και συκοφαντίες. Και να μας ξεφτιλίζετε διεθνώς. Να διαβάζουν οι ξένοι ότι είμαστε όλοι οι Έλληνες λαμόγια.

    Και πού ξέρεις συκοφάντη δημοσιοκάφρε ποιοί είναι οι δολοφόνοι των εργαζομένων της Μαρφίν; Αφού δεν τους έπιασαν!
    Πήγαινε στον εισαγγελέα να καταθέσεις αφού μας λες ότι ξέρεις!

    Αλλά κουβέντα για την άδεια λειτουργίας του κτιρίου ως τράπεζα και για την άδεια από την Πυροσβεστική; Όλη σου η αυστηρότητα και η "Ηθική" εξαντλείται στους φτωχούς διαδηλωτές.

    Έτσι όπως το πάτε, με τις βρισιές που μας εκτοξεύετε, θα αρχίσουν οι ο μ α δ ι κ έ ς α γ ω γ έ ς από θιγόμενους Έλληνες. Γιατί εσείς ονειρεύεστε "σκοτωμούς"
    ενώ εμείς οραματιζόμαστε Ελλάδα Δικαιοσύνης και πραγματική Δημοκρατίας

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΣΗ ,ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΜΠΝΟΙΑ κλπ.
    ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ, ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Όσο και να προσπαθεί η προπαγάνδα του τύπου, εγώ δεν γίνομαι γερμανός που να με γδάρετε."


    ΠΕΣ'ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οι πατριώτες σε κάθε κόμμα και αυτοί που πιστεύουν στην Ευρώπη πρέπει να συσπειρωθούν!"


    Ποιά Ευρώπη;Αφου η Ευρώπη μας κατέστρεψε!Ακόμα να το παραδεχτειτε;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O βουλευτής του κόμματος «Εθνική Πατριωτική Δράση», Ανδρέας, ζει στην Αλεξανδρούπολη και είναι νεαρός επιχειρηματίας. Χωρίς πολιτικές βλέψεις στην πραγματική του ζωή, ο Ανδρέας δίνει τη δική του εξήγηση για την άνθηση της eΕλλάδας:«Οταν κάποιος εκλέγεται βουλευτής, αυτόματα η αμοιβή του δωρίζεται στο κράτος. Το σημαντικότερο είναι η διαφάνεια η οποία επιδιώκουμε να υπάρχει παντού, σε κάθε συναλλαγή. Κάθε μήνα η κυβέρνηση θέτει συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους αν δεν τους πετύχει, ο ψηφοφόρος θα στραφεί σε άλλο κόμμα. Μάλιστα, όταν οι πολιτικοί απομακρύνονται από τον κόσμο απλά δεν ξαναεκλέγονται!».Η οικονομική κρίση χτύπησε όμως και την πόρτα του ηλεκτρονικού πλανήτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που η Ελλάδα κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά: «Πολλά κράτη επέλεξαν να αυξήσουν τη φορολογία σε πολλά προϊόντα, η ελληνική κυβέρνηση διατήρησε την ίδια φορολογία και έκανε μειώσεις στα έξοδα.

    Η ταυτόχρονη αναδιοργάνωση των δημόσιων οργανισμών και του στρατού έδειξε ότι τα έξοδα έχουν αρχίσει να μειώνονται, κάτι το οποίο μας οδηγεί να έχουμε ακόμη και εν μέσω κρίσης θετικό ισοζύγιο», δηλώνει ο πρόεδρος.

    Τη μικρογραφία της παγκόσμιας πραγματικότητας ζουν στο Internet πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Οι πολίτες που διαθέτουν ελληνική ταυτότητα είναι περί τους 8.500. Πρώτη χώρα σε πληθυσμό είναι η Πολωνία με 58.729 πολίτες.

    Η κυριαρχία της κάθε χώρας εξαρτάται κατά πολύ από τον αριθμό των πολιτών της. Εντούτοις η Ελλάδα έχει καταφέρει μέσα από την άψογη συνεργασία των πολιτών της και την ολοένα και προοδευτική πολιτική της να πλασαριστεί στη 10η θέση των ισχυρών χωρών, με προοπτική ανόδου ακόμα και στην 5η!

    Σε αυτό συμβάλλουν οι εξαγωγές που αποφέρουν τεράστια κέρδη σε χρυσό και στο γεγονός ότι οι οικονομικοί δείκτες κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

    Aν μπείτε από το κάτωθεν link, θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη της e-Ελλάδας καθώς μόλις φτάσετε στο level 6 το κράτος θα κερδίσει 5 τεμάχια χρυσού, ποσό πολύ σημαντικό για την οικονομία μας.

    Κάντε λοιπόν κλικ ΕΔΩ και ελάτε να φτιάξουμε μια διαφορετική Ελλάδα
    www.newgreece.info/


    Να και κάτι ευχάριστο, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα έχει γίνει η 10η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως, τα ταμεία του κράτους είναι γεμάτα σε αποθέματα χρυσού, έχει άρτια οργάνωσή που γίνεται αντικείμενο μίμησης από άλλες χώρες και οι πολιτικοί της τιμωρούνται διά της... αφάνειάς τους αν δεν πραγματοποιήσουν ό,τι υπόσχονται! Μα είναι ποτέ δυνατόν; Η Ελλάδα;

    Ναι, αλλά για να ακριβολογούμε, η... εικονική Ελλάδα του eRepublik, του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής το οποίο τον τελευταίο καιρό απόκτα όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι προσπαθούν να ξεχάσουν τα καθημερινά προβλήματα της πατρίδας μας. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα βιβλία κι ελάτε μαζί μου για ένα ταξίδι σε μια διαφορετική Ελλάδα!



    Στο erepublik απεικονίζεται ο εικονικός κόσμος -μια αντιγραφή του πραγματικού- με το όνομα New World- και ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στον οικονομικό τομέα (ως επιχειρηματίας), στην πολιτική σκηνή (μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την προεδρία ενός κόμματος) και στον στρατό. Δημιουργοί του on line παιχνιδιού είναι οι ρουμανικής καταγωγής Τζορτζ Λεμναρού και Αλέξις Μποντέ, δυο παιδιά-θαύματα που εργάζονται στον υπέροχα πολύπλοκο ηλεκτρονικό κόσμο.

    Η συμμετοχή για κάποιον παίκτη είναι άκρως δελεαστική, καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ροή της ιστορίας σε μια τεράστια εικονική κοινότητα, να εκπληρώσει τους οικονομικούς, πολιτικούς και στρατιωτικούς του στόχους και γενικά να ακολουθήσει μια παράλληλη εικονική ζωή. Έχει δηλαδή την ευκαιρεία να φτιάξει μια κοινωνία όπως αυτός την θέλει!

    Ο ηλεκτρονικός πλανήτης New World αποτελείται από 61 e-χώρες με κοινό πολίτευμα αυτό της Προεδρικής Δημοκρατίας. Σε κάθε χώρα υπάρχει ξεχωριστό νόμισμα, ενώ ο χρυσός χρησιμοποιείται για τις ανταλλαγές νομισμάτων και θεωρείται μέσο σύγκρισης τιμών για αγορές διαφορετικών χωρών, οι δε εκλογικές αναμετρήσεις λαμβάνουν χώρα κάθε 25 του μήνα!

    Η εικονική Ελλάδα, γνωστή σαν e-Greece, διατηρεί την δραχμή, έχει πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη και στην πολιτική σκηνή της συμμετέχουν συνολικά έξι κόμματα. Για όσους θέλουν να μάθουν τα τελευταία γεγονόντα, πριν από ένα χρόνο έληξε η πολεμική εμπλοκή της με την Τουρκία, ενώ δυο ημέρες μετά την ίδρυση της συμμαχίας PEACE (26/8/2008) ενεπλάκη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο... Οχι και λίγα για ένα παιχνίδι που έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2007.

    Tο «Εθνος» συνομίλησε με τον πρόεδρο της εικονικής Ελλάδας, ο οποίος εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Tall Niki και τον βουλευτή αντιπολίτευσης Andrea Βο. Και οι δύο εξελέγησαν στις εκλογές του περασμένου Μαρτίου.

    «Η μεγάλη επιτυχία της ηλεκτρονικής Ελλάδας οφείλεται στις υποδομές, στην οργάνωση και στους θεσμούς που έχουν δημιουργηθεί», αναφέρει ο πρόεδρος της χώρας μας και ηγέτης του κόμματος Κίνημα Εθνικής Ενότητας, Tall Niki. «Η οικονομική της άνθηση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Εχει από τους μικρότερους φόρους εισοδήματος και ΦΠΑ στον κόσμο του eRepublik. Ενας άλλος παράγοντας είναι η σταθερότητα της οικονομίας. Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός για την προστασία της δραχμής έναντι των κερδοσκόπων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι, όσοι βρίζετε τον κ. Ιακωβίδη, φαίνεται πως δεν ξέρετε εναντίον ποιου γράφετε.
    Ό,τι και να γίνει, τα μέτρα θα εφαρμοσθούν· είτε το θέλουμε είτε όχι. Ασφαλώς και το μέγιστον της ευθύνης μέρος φέρουν οι πολιτικοί μας. Όμως, ακόμα κι αν κατάσχουμε τις περιουσίες όλων των πολιτικών (υπουργών, αρχηγών κομμάτων, βουλευτών νυν και τέως) δεν αρκούν για να καλύψουν το χρέος.
    Εφθάσαμε εδώ που εφθάσαμε, με ευθύνη μερικών (πολλών ή ολίγων, δεν έχει σημασία), αλλά εάν ο ένας λέει ότι δεν πληρώνει, ο άλλος λέει δεν μπορεί, τότε τι θα γίνει; Σίγουρα έχει δίκαιο ο μεροκαματιάρης, ο πολύτεκνος, ο άνεργος οικογενειάρχης και τόσοι άλλοι. Δεν αντιλέγω. Η κατάσταση είναι όντως τραγική.
    Σίγουρα χρειάζονται δύο πράγματα: εξυγίανση της πολιτικής ζωής και δουλειά. Για το πρώτο ας μη τρέφουμε αυταπάτες. Όσο δεν αναλαμβάνει ένα στρατιωτικό καθεστώς τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, καθότι αυτούς που σήμερα βρίζουν στις διαδηλώσεις και στα καφενεία ή στα σαλόνια, οι νεοέλληνες θα τους ξαναψηφίσουν σε τρία χρόνια. Αν έχω άδικο πέστε μου. Τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν θα πάρουν πάλι το 95% των ψήφων του ελληνικού λαού;
    Η άλλη λύση που απομένει είναι η σκληρή εργασία και η αποδοχή των οικονομικών μέτρων. Εάν πεινάσουμε τώρα, δεν θα λιμοκτονήσουμε στο μέλλον.
    Μη θεωρείτε ότι απαξιώ τους Ελλαδίτες αδελφούς και κρίνω αφ΄ υψηλού εδώ από την "πλούσια" Κύπρο. Μη ξεχνάτε όμως ότι και στην Κύπρο, μετά την εισβολή, επί εξαετίαν περίπου, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν κατά 20%. Των προσφύγων, φυσικά, μετά παρέλευσιν διετίας η μείωση έγινε 10%. Μετά δε το 1980 άρχισαν οι αυξήσεις στους ήδη μειωμένους μισθούς.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την οργή μερικών. Ο αρθρογράφος σωστά τα γράφει.

    Μπορεί να "τσούζουν", αλλά δεν απέχουν της πραγματικότητας. Γράφει κάποιος παραπάνω "ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ".

    Αφού εσύ ξέχασες, που είσαι υποτίθεται Έλληνας, να ζητήσεις να πάρεις εξηγήσεις, γιατί να μην ξεχάσει ο Ιακωβίδης;
    Πόσες φορές ρωτήθηκε η κ. Μπενάκη στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις; Ξέρεις; Καμμία! Λοιπόν;

    Ίσως κάποιες υπερβολές να έχει το άρθρο, αλλά εγώ το βρίσκω σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Κωνσταντίνος εκ Κύπρου 2.10

    Φίλτατε
    Γιά χάρη τής ιστορίας άς πούμε τά εξής.
    Μετά τήν εισβολή καί γιά μερικούς μήνες έγινε περικοπή στούς μισθούς τών Ελλαδιτών σχεδόν 50% γιά νά σταλεί εκτάκτως βοήθεια στήν Κύπρο.
    Από τό 74 δέ καί έως τό 81 στόν Ελλαδικό προυπολογισμό ποσά τής τάξεως τών τρις ήταν γιά βοήθεια πρός Κύπρο.
    Τό οικονομικό ..θαύμα...πού άρχισε το 81 ήταν λόγω τού εμφυλίου στόν Λίβανο,τού τουρισμού,καί τών ελαχίστων εξόδων γιά εξοπλισμούς.
    Οι πολιτικοί δέ τότε δέν έβαζαν ..χέρι...στό δημόσιο χρήμα.
    Καί τό σημαντικό...τά στρατιωτικά καθεστώτα δέν είναι η λύση σέ κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευγε Σαββα Ιακωβιδη!

    Μακαρι να καταλαβουμε ολλοι μας πως πρεπει να αλλαξουμε τις αυτοκαταστροφικες νοοτροπειες και καθυστερημενες αντιληψεις μας!

    Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα.

    - Χ. Γιανναρας, "Οι έξωθεν και οι έσωθεν κερδοσκόποι",
    http://neo.antibaro.gr/node/1233)
    - Π. Ηφαιστος, "Μεταμοντερνισμός - Εθνομηδενισμός - Αποδομησμός",
    http://www.ifestosedu.gr/104Ethnomidenismos.htm
    - Ν. Λυγερός, "Γενοκτονία μνήμης και έγκλημα ειρήνης",
    http://neo.antibaro.gr/node/317
    - Ν. Λυγερός, “Η Ελλάδα και η μικρή ιδέα”,
    http://www.lygeros.org/5499-gr.html
    - Βασίλειος Μαρκεζίνης, "Πολιτική αυτοπροβολής και πολιτική βάθους",
    http://www1.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5761:0909-ba8os&catid=114:views&Itemid=301

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσεξτε τα συγκοινωνουντα δοχεια (η και συγκοινωνουντες ντενεκεδες) της προβοκατσιας των εβραιων. Εδω εφαρμοζεται και το λαϊκον αποφθεγμα: "Ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται"
    Διαβαστε τα σχολια των:
    Galia 08 Μαΐου 2010 1:24 μ.μ. και
    Δημοκριτος 08 Μαΐου 2010 3:56 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργος Βλάχος8 Μαΐου 2010 στις 4:13 μ.μ.

    Το ουσιαστικό θέμα κύριοι είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.
    Τι προτείνομε; Τι ενναλακτικές λυσεις ΕΧΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΕΙΧΑΜΕ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πολιτικοί είναι όλοι και όλοι 300. Φταίνε πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως και κυρίως φταίει ο λαός. Αυτός ο κοιμισμένος λαός που τους ψήφιζε. Που τους έβλεπε να κάνουν ότι έκαναν και δεν έκανε αντέδρασε!! Ένας λαός που πρόδωσε τις πατρογονικές εστίες, είτε γιατί κάπου βολεύτηκε (ή περίμενε να βολευτεί ) είτε γιατί δεν ξέρει τι του γίνετε. Δυστυχώς συμβαίνουν και τα δύο! Και δεν έχει κάποιος να κάνει μια έρευνα στους δρόμους και να ρωτήσει για το τι συμβαίνει ….. θα γελούνε και οι πέτρες !
    Ότι θα πάθουμε το έχουμε κατακτήσει μέχρι κεραίας.
    Οι γραφικότητες του τύπου «εδώ δεν περνάνε αυτά» (σχετικά με το τι γίνεται αυτή τη περίοδο) το μόνο που δημιουργούν είναι γέλωτα. Τίποτα δεν θα γίνει, είναι τόσο κοιμισμένος και άσχετος με τα τεκταινόμενα τούτος ο λαός….. που το μόνο που δύναται είναι απλά να παρακολουθεί την 3-η και τελική (;) καταστροφή του….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς όλους τους απολογητές του δημοσιοκάφρου που αποκαλεί όλους τους Έλληνες "κακούς, επιτήδειους, ανεύθυνους, της ΑΡΠΑΧΤΗΣ και της ΚΟΝΟΜΑΣ".

    Αφού συμφωνείτε ότι είστε τέτοιου είδους Έλληνες, ορίστε ο ειδικός λογαριασμός για να επιστρέψετε -έστω μέρος από- αυτά που ΑΡΠΑΞΑΤΕ και ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ εις βάρος της Πατρίδας σας και των τίμιων Ελλήνων:

    26132462
    (IΒΑΝ: GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC: BNGRGRAA) στην Τράπεζα της Ελλάδος

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περι "ντενεκεδες, προβοκατσια και λυκους" ...

    Δειλε Κλωνε,
    συνεχιζεις να προβαλεις την ηλιθιοτητα σου, ετσι δεν ειναι;

    - 01 Φεβρουαρίου 2010 4:59 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_3728.html

    Συνεχιζε να ξευτιλιζεσαι!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ
    ΜΑΣ ΚΑΘΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΛΛΑΣ.ΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ
    ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΣΤΑ 70 ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΟΥΜΕ
    ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ
    ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
    ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΙ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΧΛΟΥΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΤΙΚΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ
    ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριοι το να ακολουθούμε πάντα τη λογιστική λογική μας κάνει ώς λαό απόλυτα προβλέψιμο,άρα και εύκολα κατευθυνόμενο,άρα και τελείως διαφορετικά αποτελέσματα απο αυτά που αποφέραμε ως λαός, και που με υπερηφάνεια όλοι τα αποκαλούμε ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!!!

    Ανατρέξτε στην ιστορία μας και λογιστείτε ποιά απο όλα τα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ μας διέπονταν απο λογιστική λογική......ΨΥΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Μάνο 141, δεν ξέρω γιατί παραθέτεις όσα παραθέτεις, αφού εγώ όσα έγραψα στο τέλος δεν τα έγραψα επαιρόμενος για να δικαιολογήσω το "κυπριακό οικονομικό θαύμα", αλλά για να δείξω ότι, όπου είναι αναγκαίο, οι θυσίες πρέπει να γίνονται. Φαντασθείτε να έλεγαν στην Κύπρο κάποιοι: "Να πληρώσουν μόνο οι γριβικοί· αυτοί έφεραν τους Τούρκους" ή άλλοι να έλεγαν το αντίστοιχο για τους μακαριακούς. Φαντασθείτε οι πρόσφυγες να έλεγαν: "Εμείς είμαστε πρόσφυγες, το κράτος οφείλει να μας πληρώσει κι όχι εμείς να πληρώσουμε στο κράτος". Πού θα πηγαίναμε;
    Τώρα, για το πρώτο που γράφεις, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει. Όπως και να ΄χει το πράγμα, κανείς δεν είπε πως δεν πρέπει να είμαστε εσαεί ευγνώμονες στην μητέρα πατρίδα για την βοήθεια σε χρήμα, εξοπλισμό και ΑΙΜΑ που μας έχει παράσχει μέχρι τούδε. Είναι γι΄ αυτό τον λόγο που προσυπογράφω όσα έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο σήμερα λοιδωρούμενος Σάββας Ιακωβίδης, ότι δηλαδή η μικρή Κύπρος το ποσόν των 60 εκ. ευρώ που οφείλει να παραχωρήσει ως δάνειο στην μητέρα Ελλάδα, να το παραχωρήσει δωρεάν, ως ελαχίστη ανταπόδωση των όσων έχουμε λάβει μέχρι σήμερα.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    Υ.Γ. Έξοδα για εξοπλισμούς είχαμε, προτού ενσκήψει η κομμουνιστική λαίλαψ, τεράστια (κατ΄ αναλογίαν πληθυσμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παντού τα νεύρα μας δοκιμάζονται ως πειραματόζωα ελεγχόμαστε παντού οι έλληνες όπου εκφραζόμαστε. Ιδίως στην αντίδρασή μας στη σκλαβιά που μας επιβάλει ο ξένος παράγων και οι εδώ συνεργάτες...

    Τα δε εξήντα μύρια, μην πω που να τα βάλετε, αντί ως φαρισαίοι να τα δώσετε στα λαμόγια να τα μοιραστούν με την ΑΛΗΤ που μας πίνει το αίμα, ω ανυποψίαστε "εκ Κύπρου"...))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κ. Σάββα Ιακωβίδη
    Ο ραγιαδισμός είναι της μόδας εδώ και αρκετά χρόνια και όπως φαίνεται συμβαδίζετε με τη μόδα.
    Πιστεύετε ειλικρινά ότι θα σωθεί η πατρίδα με το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο απείραχτο, και τις δομές του κράτους και της κοινωνίας αλώβητες; μήπως νομίζετε ότι θα τους πιάσει το φιλότιμο και θα μας αδειάσουν τη γωνιά;
    Όταν τα πράγματα φθάνουν σε τέτοιο σημείο, διορθόνωνται μόνο με ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και συνοπτικές διαδικασίες, διαφορετικά τη λύση θα δόσουν τα εγγόνια μας, αν υπάρχουμε ως ανεξάρτητο κράτος.
    Στή δημοκρατία υπάρχουν και ΑΔΙΕΞΟΔΑ ορισμένες φορές και τέτοια είναι η περίπτωση της χώρας μας αυτή τη φορά.
    Μην προσπαθείτε να ενοχοποιήσετε τον πολίτη, είναι άδικο, του είπαν να κλέβει και έκλεβε, του είπαν να μη δουλεύει και δεν δούλευε, του είπαν να λέει ψέματα και έλεγε, του είπαν να φοροδιαφεύγει, να ξενοπηδάει, να παριστάνει το μάγκα, να είναι γλύφτης και τόσα άλλα, για δείτε λίγο τα πρότυπα που του πλασάριζαν συνεχώς, τώρα ας πούμε όλα τα παιδιά μας θέλουν να γίνουν τραγουδιστές-ιες, τυχαίο είναι;
    Το ότι οι ομοφιλόφιλοι (που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, δεν έχω τίποτε απολύτως με τους ανθρώπους) πλασάρονται συνεχώς από τα ΜΜΕ ως προοδευτικά και καλιεργημένα άτομα είναι τυχαίο;
    Λοιπόν ένας είναι ο ένοχος ο οποίος και πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ από τη μέση, με όποιο κόστος, τα υπόλοιπα (ΘΥΣΙΕΣ-ΚΛΑΜΑΤΑ-ΠΟΝΟΣ ) αμέσως μετά.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πω-πω!!!! οταν τον ξεβρακωνης τον εβραιο, προσποιουμενο τον ελληναρα. Τουρκος εις στο τετραγωνο γινεται!
    Δειτε,
    08 Μαΐου 2010 5:25 μ.μ.
    08 Μαΐου 2010 5:31 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Μάνο

    >Μετά τήν εισβολή καί γιά μερικούς μήνες έγινε περικοπή στούς μισθούς τών Ελλαδιτών σχεδόν 50% γιά νά σταλεί εκτάκτως βοήθεια στήν Κύπρο.<

    Αυτό δεν το θυμάμαι ομολογουμένως και μάλλον δεν έγινε. Το ότι, όμως, η Ελλάδα έδωσε πολλά χρήματα στην Κύπρο είναι γεγονός. Σωστή οικονομική αιμορραγία. Δεν παραπονούμαι, κάθε άλλο, απλώς επιβεβαιώνω.

    Για το κυπριακό οικονομικό θαύμα, νομίζω ότι όντως έχεις δίκιο. Η κρίση στον Λίβανο ανάγκασε πολλούς Άραβες να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους από την Βηρυτό στην Κύπρο. Όμως, υπήρξε σωστή και έντιμη διαχείριση εκ μέρους της πολιτικής σας ηγεσίας.

    @ Galia

    Κάτσε βρε, που αρπάχτηκες κι εσύ. Δεν είπαμε ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι έτσι, αλλά σίγουρα πολλοί. Πού το κακό δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η κυβέρνηση υποχρεούται να λάβει επωδυνα μετρα για να σωθεί η χώρα
    Και ενώ τα μέτρα για τους μισθούς , τις συντάξεις, το ασφαλιστικό, το ΦΠΑ και γενικά ότι αφορά και πλήττει πρωτίστως τους «πληβείους» τα πήρε εν ριπή οφθαλμού, κατά τα άλλα
    ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ το λαθρεμπόριο καυσίμων ( 5 δις €)
    ΘΑ Ελέγξει το πόθεν έσχες οσων εβγαλαν 20 δις σε τράπεζες του εξωτερικου για να δει πως αποκτήθηκαν τα χρήματα αυτά
    ΘΑ εφαρμόσει ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο
    ΘΑ
    ΘΑ

    Επίσης να προτείνω μερικά ακόμα ΘΑ
    ΘΑ μετατάξει τους υπεράριθμους υπαλλήλους της βουλής ακριβώς όπως σκεφτεται να κάνει σε άλλες περιπτώσεις
    ΘΑ μειώσει τον αριθμό των βουλευτών σε 200
    ΘΑ σταματήσει τη χρηματοδότηση των κομμάτων, των ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών κλπ

    Δυστυχώς πολλές φορές έσπειραν ΘΑ αλλά ποτέ δεν φύτρωσαν

    Οσο για τις απόψεις οτι και να δημευθούν οι περιούσιες οσων έφταιξαν δε θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι διαφωνώ.
    Θα αγαλλιάσει η ψυχή μας, η δική μου τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 08 Μαΐου 2010 8:29 μ.μ.

    Δεν αρπάχτηκα με σένα :)

    Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι η Συλλογική Ευθύνη είναι επινόηση μόνο χουντικών καθεστώτων.
    Και μόνο μια Χούντα θα προσπαθούσε μέσω των λακέδων της να μας πείσει ότι είμαστε όλοι οι Έλληνες λαμόγια

    Και έχεις δίκιο, πολλοί Έλληνες είναι έτσι.
    Και πάλι, όμως, εγώ δε θα τσακωθώ με τον διπλανό μου. Γιατί σε ένα ευνομούμενο κράτος, προστατεύονται και τα χρηστά ήθη και ο έντιμος πολίτης.

    Εδώ, όμως, όλοι ξεσάλωναν εις βάρος μας, γιατί ο αρχι-απατεώνας και αρχι-διαφθορέας που επέβαλε ως κυρίαρχη κουλτούρα
    το μπαξίσι, το ρουσφέτι και το ραχάτι
    ήταν το ίδιο το δοβλέτι.
    Το πρασινο-μπλε τσίρκουλο των άπληστων, αχόρταγων, ανόητων και ανίκανων υιών, ανιψιών, θυγατέρων εγγονών και μπατζανάκηδων που μας μπαστακώθηκε από τη Μεταπολίτευση.
    Αυτός είναι ο μόνος εχθρός σήμερα.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανωνυμε 08 Μαΐου 2010 8:03 μ.μ., aka Omadeon - συνεχιζεις να μην εχεις ιδεα για το τι σου γινεται, σωστα;

    Περι Ξεβρακωματος, Ηλιθιοτητας και Αυτοεξευτελισμου - η, ο "αποφοιτος (Summa Cum Laude)", Omadeon - Μερος β
    - 04 Μαΐου 2010 11:11 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_7147.html

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 09 Μαΐου 2010 2:02 π.μ.
    επισης γνωστον σαν Galia,
    Koen, Christo, Zulu, και δεν συμμαζευεται....

    Ελεεινε και τρισαθλιε, ελληνοφωνε και αλλογενη εβραιε, ανθελληνα , τουλαχιστον μη μαγαριζης το ονομα του "Δημοκριτου".
    Και να ξερης οτι εγω παντα υπογραφω τα σχολια μου.
    Τωρα το οτι κρατας και φακελλο στα σχολια μου, αυτο παει να πη οτι σας χτυπω εκει που σας ποναει.
    Ηθικοι αυτουργοι δολοφονων (και πιθανως φυσικοι) ειμαι εδω να ξεσκεπαζω την αθλια υποκρισια σας.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Εχεις καμμια αμφιβολια οτι αποφοιτησα με 3.83 GPA απο σχολη του Πανεπιστημιου του Μισιγκαν (UoM-10 top Universities in the '80s) αγραμματε εβραιε, γυφτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Οπως εχω γραψει και για το κυριο Μαρινο του BHMATOΣ ειναι πραγματικα συγκινητικο το θεαμα εος πλουσιοπαροχα αμειβομενα δημοσιοφραφου να σηνιστα στους πολιτες των ποιων η πλειοψηφια ειναι ζητημα αν θα βγαλει το χρονο αυτα που αυτος θα βγαλει τον μηνα να σφιξουν το ζωναρι! Αναρωτιεμαι λιοπον αυτος θα το σφιξει καθολου η μαλλον οχι? Γιατι σε αυτην την περιπτωση θα ηθελα αν μπορουσε να μας γραψει ενα εξισου πεισπουδαστο αρθρο σ' οτι αφορα την ενοια του ορου υποκρισια με παραδειγματα απο τημ νεολλληινιοκη κοινωνια? (ας ξεκινησει απο τον ευατο του αν δεν μπορει να βρει αλλο παραδειγμα)
    @ προς γνωστο και μη εξαιρετεο πλαστοπροσωπο (και με τη βουλα) Ισλαμιστη "mawali" για αλλη μια φορα δεν ξερω ουτε την αξιοτιμη Gallia ουτε τον αξιοτιμο Δημοκριτο ουτε κανενα αλλο απο αυτους που γραφουν εδω μεσα (εξαλλου εδω δεν ειναι site κοινωνικων επαφων ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ)Επισης μηπως του θυμιζουν κατι τα παρακατω?
    "Ομαδεών
    από πού παίρνεις το δικαίωμα να προσβάλεις τόσο κόσμο;"
    η αλλιως "Για μένα επειδή έχεις πεί πολλά σου απαντώ είσαι ενας κοινός συκοφάντης ένας ελεινός προβοκάτορας ένας ανάγωγος ένας αυθάδης ένας πληρωμένος λασπολόγος και όλα αυτά στην σιγουριά της ανωνυμίας και μην το παίζεις ήρωας"
    και φυσικα "ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνεχίζει να υπογράφει ΨΕΥΔΩΣ σαν "omadeon"(μετά τις προηγούμενες εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου) έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (δεν ξέρω ποιές ακριβώς, αλλά είναι ΜΟΝΟ κακές οι προθέσεις του).
    ΔΕΝ ξέρω ΓΙΑΤΙ το κάνει,
    Αλλά αν συνεχιστεί αυτό το κακό κ. Καλεντερίδη θα αναγκαστώ να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, π.χ. σε ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΤ..."
    Ομως σαν να μην ηταν αρκετα α οσα εχει ηδη κανει συνεχιζει ακαθεκτος στο δρομο της λασπολογιας¨"επισης γνωστον σαν Galia,
    Koen, Christo, Zulu, και δεν συμμαζευεται....
    Ελεεινε και τρισαθλιε, ελληνοφωνε και αλλογενη εβραιε, ανθελληνα , τουλαχιστον μη μαγαριζης το ονομα του "Δημοκριτου" και αποθρασυνεται πληρως "ΥΓ.
    Εχεις καμμια αμφιβολια οτι αποφοιτησα με 3.83 GPA απο σχολη του Πανεπιστημιου του Μισιγκαν (UoM-10 top Universities in the '80s) αγραμματε εβραιε, γυφτε;"
    Ανθρωπος που "γραφει" κατα αυτο τον τροπο (με πολλες`ενοιες) οχι Πανεπιστημιο δεν εχει τελειωσει αλλα αμφιβαλλω αν εχει τελειωσει εστω την ¨"βοιδοσχολη" που λεει και ενας αλλος ομοιδατης του! Μαλλον κανενα "μεντρεσε" στην Σομαλια η στο Πακισταν θα εχει τελειωσει και αυτο το "ηθος" θα του εχει διδαξει ο ιμαμης του στα ιδιατερα μαζι με το Οθωμανικο δικαιο.και σιγουρα του ταιραιζει το ευστοχο σχολιο του Δημοκριτου "Περι Ξεβρακωματος, Ηλιθιοτητας και Αυτοεξευτελισμου - η, ο "αποφοιτος (Summa Cum Laude)", Omadeon "
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο






    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/40.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29&utm_content=Yahoo%21+Mail#ixzz0nTGtVOEl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ Χρήστο Βούλγαρη,

    Είναι θλιβερό το ότι αναγκάζεστε να "συνομιλήσετε" με το άτομο, δήθεν "Omadeon".
    Αυτός δεν πρόκειται ούτε σε διακόσια χρόνια να φτάσει στη δική σας σκέψη.
    Μπείτε λίγο στη σκέψη του και καταλάβετε γιατί λέει συνέχεια ότι είμαστε όλοι εμείς οι διαφωνούντες το ίδιο:
    Για αυτόν δεν είμαστε άνθρωποι, ξεχωριστοί και μοναδικοί. Για αυτόν είμαστε υπάνθρωποι προς εξαφάνιση, όπως ακριβώς οι κατσαρίδες! Έχουν οι κατσαρίδες όνομα; Διαφέρει σε κάτι η κατσαρίδα Χρήστος Βούλγαρης, Christos, Galia;

    Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι προχώρησε ακόμα ένα βήμα.
    Γράφει:
    "αγράμματε εβραίε, γύφτε"

    Προχώρησε από τους Εβραίους και στους Ρομά, επιβεβαιώνοντας πλήρως, ότι έχουμε να κάνουμε με στυγνό
    νεο-ναζί

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aγαπητή Gallia σ' εθχαριστώ ολοψύχα για τα σχόλια σου, με τιμάς! Δυστηχώς έχεις απόλυτο δίκιο.Παντως η λογική αυτου του κυριού μου θύμιζει έντονα την περίπτωση ενός φονταμενταλιστή ισλαμιστή "ιεροκύρηκα" εδώ στο "Λαντονισταν" ο οποίός είχε πεί δημόσια ότι οι Χριστιάνοι και οι Εβραίοι είναι κατσαρίδες και οι Μουσουλμάνοι έχουν καθήκον να τους εξοντώσουν. Ενδιαφέρουσα συμπτώση, έτσι δεν είναι? Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΤΩΣΗ?
    Μετά τιμής, Χρήστος Βουλγάρης απο Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πλαστογραφε με το ψευδωνυμο "Omadeon",
    ποιον νομιζεις πως κοροιδευεις εκτος τον εαυτο σου;

    Γραφει ο πραγματικος OMADEON
    (07 Μαΐου 2010 5:24 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_9611.html):

    Quote
    "... OMADEON είπε...
    Δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ ο σχολιαστής που υπογράφει ως "Οmadeon" με ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ επανειλλημένα (σε αυτό ειδικά το μπλογκ). Παρακαλώ να ΜΗΝ ξαναγίνει αυτό.
    Εγώ γράφω πάντα logged-in, ο άλλος (δήθεν-)Omadeon είναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ και ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ανώνυμος. ΚΑΝΕΝΑ από τα σχόλιά αυτου του ατόμου δεν είναι δικά μου.
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να υπογράφει σαν "Omadeon" πλην εμού.
    Η λέξη "Omadeon" είναι ΤΕΧΝΗΤΗ και επινοήθηκε από μένα το έτος 1999, αρχικά σαν μουσικό ψευδώνυμο και μετά σαν ψευδώνυμο στο διαδίκτυο. Την επέλεξα επίτηδες έτσι ώστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά αλλού στο διαδίκτυο ή στον κόσμο. ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ τη χρησιμοποιώ...
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνεχίζει να υπογράφει ΨΕΥΔΩΣ σαν "omadeon"(μετά τις προηγούμενες εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου) έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ (δεν ξέρω ποιές ακριβώς, αλλά είναι ΜΟΝΟ κακές οι προθέσεις του).
    ΔΕΝ ξέρω ΓΙΑΤΙ το κάνει,
    Αλλά αν συνεχιστεί αυτό το κακό κ. Καλεντερίδη θα αναγκαστώ να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, π.χ. σε ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ..."
    End Quote


    >>ΥΓ. Εχεις καμμια αμφιβολια οτι αποφοιτησα με 3.83 GPA απο σχολη του Πανεπιστημιου του Μισιγκαν (UoM-10 top Universities in the '80s) αγραμματε εβραιε, γυφτε;<<

    Καμια ...!

    Συγχαρητηρια!
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.