31/5/10

Αιματηρή επίθεση του Ισραήλ στα πλοία που μετέφεραν εφόδια στη Γάζα




Επίθεση στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινοί καταδρομείς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους 10-15 άτομα, ενώ 60 έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και ένας Έλληνας. Υπό κατάληψη βρίσκεται και το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με ελληνική σημαία και το «Σφενδόνη» με 34 Έλληνες. Ενεργοποιείται η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ΥΠΕΞ. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία.
Το τηλέφωνο που έχει δώσει το ΥΠΕΞ για πληροφορίες σχετικά με την τύχη των Ελλήνων είναι το 210 3681730.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δ.Δρούτσας συναντήθηκε στο ΥΠΕΞ με τον πρέσβη του Ισραήλ και του ζήτησε εξηγήσεις για το περιστατικό και ενημέρωση για την κατάσταση των Ελλήνων.
Παράλληλα, διεκόπη η ελληνο-ισραηλινή άσκηση με την επωνυμία «Μίνωας 2010», που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες προς την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να έρθει σε επαφή και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις από τις ισραηλινές αρχές σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.
Η πρεσβεία του Ισραήλ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «το Ισραηλινό Ναυτικό εμπόδισε έξι πλοία να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και αυτό συνέβη ύστερα από πολυάριθμες εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες επί ώρες, σήμερα τα ξημερώματα, καλούσαν τα πλοία να κατευθυνθούν προς το λιμάνι του Ασντόντ στο Ισραήλ, προκειμένου να εκφορτώσουν το ανθρωπιστικό υλικό που μετέφεραν για να παραδοθεί στη Γάζα, έπειτα από σχετικό έλεγχο.»
Η πρεσβεία -σύμφωνα με την πρεσβεία- «αγνόησαν τις εκκλήσεις».
Ο επίκουρος καθηγητής του ΕΜΠ και ειδικός συντονιστής της προσπάθειας «Ένα Καράβι για τη Γάζα», Γιάννης Μαΐστρος, μιλώντας στο in.gr δήλωσε ότι η επίθεση των Ισραηλινών ξεκίνησε τα ξημερώματα, ενώ υπό κατάληψη βρίσκονται το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» υπό ελληνική σημαία και το πλοίο «Σφενδόνη» με ελληνικό πλήρωμα και επιβάτες από πολλές χώρες.
Όπως είπε ο κ.Μαΐστρος στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, ζητώντας «να σταματήσει η διεθνής τρομοκρατία και να ληφθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση για να επιστρέψουν τα πλοία, να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι και να σταματήσουν οι ελληνο-ισραηλινές ασκήσεις».
'Ηδη από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία.
Η ισραηλινή τηλεόραση μεταδίδει ότι υπάρχουν 10 νεκροί, οι περισσότεροι εκ των οποίων Τούρκοι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.
Ο ισραηλινός στρατός κάνει λόγο για 10 νεκρούς ακτιβιστές. «Κατά την επιχείρηση, οι ισραηλινοί στρατιώτες αντιμετώπισαν ισχυρή σωματική βία. Ορισμένοι από τους επιβάτες χρησιμοποίησαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές και επιχείρησαν επίσης να αρπάξουν το όπλο ενός στρατιώτη. Μπροστά στην αναγκαιότητα να υπερασπιστούν τη ζωή τους, οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Κομμάντος κατέλαβαν έξι πλοία που επιχείρησαν να σπάσουν τον ναυτικό αποκλεισμό [της Λωρίδας της Γάζας]... Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, οι στρατιώτες αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση από τους ακτιβιστές οι οποίοι επιτέθηκαν με αληθινά πυρά», προσθέτει η ανακοίνωση.
«Από τις συγκρούσεις αυτές, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ των επιβατών. Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας από σφαίρα, και μεταφέρθηκαν στα ισραηλινά νοσοκομεί»", προσθέτει η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.
Το πρώτο πλοίο που δέχτηκε επίθεση ήταν ένα τουρκικό σκάφος. Η επίθεση έγινε γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αέρος με ελικόπτερο και από θαλάσσης από πολεμικά και πλωτά σκάφη του Ισραήλ. Ισραηλινοί κομάντος ανέβηκαν στο σκάφος και ακολούθησαν συμπλοκές με πραγματικά πυρά. Μαρτυρίες επιβαινόντων στο πλοίο «Ελέυθερη Μεσόγειος» αναφέρουν ότι πυρά δέχτηκε το έτερο ελληνικό πλοίο, η «Σφενδόνη», αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
in.gr

37 σχόλια:

  1. υπήρχαν εντολές να μην ανοίξει ούτε ρουθούνι ελληνικό.κύριε βενιζέλο,κύριε παπανδρέου ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τα νεώτερα,η αίματοχυσία σημειώθηκε είδικά κατα την επίθεση στο Τουρκικό πλοίο,και υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί, όλοι Τούρκοι.

    Πείτε με κυνικό...αλλα είμαι κατενθουσιασμένος!

    (όχι για τους νεκρούς: για την οριστική ταφόπλακα στην Τουρκο-Ισραηλινή συνεργασία!)

    Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε το μυαλό να επωφεληθούμε,αφήνοντας τους συναισθηματισμούς στην άκρη.


    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ενώ ο Δρούτσας περιμένει για καφεδάκι τον Ισραηλινο πρέσβυ .. να δώσει και εξηγήσεις..
    ----------------
    Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera στην αραβόφωνη εκπομπή του μετέδωσε ότι υπάρχουν 4 Ελληνες τραυματίες, ο ένας απ' αυτούς σοβαρά, ..

    ενώ το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δηλώνει παντελή άγνοια επικαλούμενο ότι δεν έχει πληροφόρηση από τις αρχές του Ισραήλ.
    Το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι οι το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» υπό ελληνική σημαία και το πλοίο «Σφενδόνη» με ελληνικό πλήρωμα και επιβάτες από πολλές χώρες, βρίσκονται υπό την κατοχή των Ισραηλινών δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα το βιντεο της Γκάλιας στην προηγούμενη ανάρτηση για το θέμα, και πρέπει να πω ότι ναι μεν οι Ισραηλινοί σκότωσαν, αλλά και τα άτομα μεσα στο πλοίο αυτό δεν ήταν με τα καλά τους. Ακόμα η ανθρωπότητα είμαστε για κλάμματα, ή, μάλλον για τις ζούγκλες. Τι τραγούδια ήταν αυτά; Είπα σε προηγούμενα σχόλιά μου ότι κάποιοι Ισραηλινοί κύκλοι δεν είναι καθόλου ψύχραμοι και δεν μελετάνε την εργασία τους σωστά. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, δεν ήμουν εκεί για να ξέρω τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ynlX6Qh2hjY&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mιας και τώρα τελευταία πολλές ασκήσεις κάνουμε με τους ισραηλινούς... προσέχτε στο 6:24 τη λέει ένας απλός ισραηλινός πολίτις για την Τουρκία...
    την θέλουν έξω απ’την μέση ανατολή στην Ευρώπη δηλ. να φύγει απ’τον κόρφο τους και να’ρθει στον δικό μας!
    απ’την άλλη βέβαια και οι άραβες γραμμένους μας είχαν πάντα, και ασ’ κόπτονται εδώ και ας φωνάζουν μερικοί (ΒΛΑΚΕΣ)πιο πολύ για την Γάζα παρά για την Κύπρο που την έχουμε ξέχασει εντελώς!
    πρέπει να παίζουμε σκληρά με όλους να’μαστε φίλοι και με όλους εχθροί επιβάλετε! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πολιτικοί που καταγράφονται στην προεκλογική λίστα Jean Cohen επιμένουν ακόμη και σήμερα στις απόψεις τους;
    Διαβάζουμε, στην προπαγανδιστική σελίδα αυτού του ανεκδιήγητου τύπου που παράλληλα σιωπά στις πειρατικές τρομοκρατικές δολοφονικές ενέργειες των συμπατριωτών του και βλέπει μόνο μια αντισιωνιστική προπαγάνδα, χωρίς ωστόσο να νοιώσει την ανάγκη να ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη επανόρθωσης από τα αθώα θύματα που πλήρωσαν (από το 1948 έως σήμερα) με τη ζωή τους το δικαίωμά τους να ζουν ελεύθεροι στη πατρογονική τους γη.
    Μούγκα στη Στρούγκα!!!

    Είναι ο ίδιος που κατάρτισε μία λίστα με πολιτικούς οι οποίοι όπως ισχυρίζεται:

    23.9.09
    Ζαν Κοέν: "Η ιστοσελίδα στηρίζει τις υποψηφιότητες των παρακάτω υποψηφίων με αποκλειστικό κριτήριο την έμπρακτη συμμετοχή τους στο αγώνα εναντίον του αντισημιτισμού".

    Αλήθεια τη στήριξη μπορεί να προσφέρει μία χαμηλής αναγνωσιμότητας ιστοσελίδα;

    Εμείς ρωτάμε τους πολέμιους με την έμπρακτη συμμετοχή τους στο αγώνα εναντίον του αντισημιτισμού:

    Τι έχετε να δηλώσετε για την δολοφονική πειρατεία των εβραίων εναντίον αμάχων ανθρώπων;
    Τι έχετε να μας πείτε για τους τελευταίους βομβαρδισμούς και τον ναζιστικό αποκλεισμό της Γάζας;
    Ειλικρινά μία απάντηση σας θα είχε ενδιαφέρον για τον υποστηριχτή σας...


    Και η λίστα Κοέν:


    Οι υποψήφιοι που βοήθησαν όταν το ζητήσαμε Εκτύπωση E-mail
    Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2009 13:51

    23.9.09
    Ζαν Κοέν

    Η ιστοσελίδα στηρίζει τις υποψηφιότητες των παρακάτω υποψηφίων με αποκλειστικό κριτήριο την έμπρακτη συμμετοχή τους στο αγώνα εναντίον του αντισημιτισμού.

    Η στήλη αναφέρει τα ονόματα κατά αλφαβητική σειρά και δεν συνηγορεί υπέρ του ενός/μιας ή του άλλου/ης υποψήφιου/ας.



    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ζώης Χρήστος Νομός Λαρίσης

    Καμμένος Παναγιώτης (Πάνος) Β! Αθήνας.

    Κασσίμης Θεόδωρος Β! Αθήνας

    Μπακογιάννη Θεοδώρα (Ντόρα) Α! Αθήνας

    Νεράντζης Αναστάσιος Β! Πειραιά

    Παπαθανασίου Γιάννης Β! Αθήνας

    Παναγιωτόπουλος Πάνος Β! Αθήνας

    Παυλόπουλος Προκόπης Α! Αθήνας

    Φάνη Πάλλη Πετραλιά Β! Αθήνας

    Σαμαράς Αντώνιος Νομός Μεσσηνίας

    Σπηλιοτόπουλος Άρης Β! Αθήνας

    Σταύρου Απόστολος Υπόλοιπο Αττικής

    Χατζηδάκης Κωνσταντίνος Β! Αθήνας



    ΠΑΣΟΚ

    Αλευράς Αθανάσιος (Νάσος) Α! Αθήνας

    Βενιζέλος Ευάγγελος Α! Θεσσαλονίκης

    Γιαννακά Σοφία Νομός Αιτωλοακαρνανίας

    Δαμανάκη Μαρία Β! Αθήνας

    Ευθυμίου Πέτρος Β! Αθήνας

    Μπίστης Νίκος Β! Αθήνας



    ΣΥΡΙΖΑ

    Κουβέλης Φώτης

    --------------------

    Σημείωση:

    1. Η παραπάνω λίστα είναι προσωπική και δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό μου.

    2. Είναι δυνατόν να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που έχουν έμπρακτα συμβάλει στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και να διαφεύγουν της σελίδας. Αν γνωρίζετε τέτοιους ευχαρίστως να τους προσθέσουμε.

    Ζαν Κοέν



    Υποστηρικτής εγκληματιών θα έλεγα εγώ.

    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μιλάει κανείς για την σφαγή; εν τέλει τα καταπίνουμε όλα; δεν μπορεί με κάτι θα μας ψεκάζουν, δεν ήταν ποτέ Σ' ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΆΛΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. Είναι να κλαίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρείς ερωτήσεις πού θά μείνουν αναπάντητες:

    α) Πότε επιτέλους θά γίνει μία αντίστοιχη εκστρατεία γιά τήν κατεχόμενη Κύπρο με συμμετοχή της ελληνικής αριστεράς;

    β)Γιατί η ελληνική αριστερά παραμένει απαθής γιά τά εγκλήματα της Τουρκίας ιδιαίτερα κατά των Κυπρίων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ (στήριξη του σχεδίου Αννάν, εκτουρκισμός Θράκης) έδειξε να συμπλέει μέ τό κεμαλικό κράτος;

    γ)Πώς θά αντιδρούσαν οι Τούρκοι σέ αντίστοιχη ενέργεια των Ελλήνων γιά τήν Ιμβρο καί τήν Τένεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρίες και κύριοι επιτρέψτε μου να σας υποβάλω ορισμένες ρητορικές προφανώς ερωτήσεις έναντι άλλου σχολίου:
    1) θεωρείτε λογικό ότι θα πρέπει η Ελληνική εξωτερική πολιτική να είναι έρμαιη των "ευγενών" διαθέσεων ψευτοαριστερών φιλοισλαμιστών ακτιβιστών και ισλαμοκεμαλιστών του Εντρογάν;
    2) Γιατί από την επίσημη Ελληνική πολιτεία δεν κατέστη από την αρχή, σαφές στους διοργανωτές Έλληνες υπηκόους ότι ενδεχομένως η ενέργειά τους αυτή θα έθετε σε δοκιμασία τις Ελληνοισραηλινές σχέσεις;
    3) Γιατί αυτή η βιαστική ταύτιση απόψεων με τις αντίστοιχες του παμπόνηρου δίδυμου Ερντογάν - Νταβούτογλου;
    4) Ήταν τόσο σοβαρός λόγος αυτός για να ματαιωθεί η κοινή άσκηση των δύο Π.Α.;
    5) Εάν μετά από λίγο καιρό το Τουρκικό εκλογικό σώμα προκρίνει τον νέο... Κεμάλ του ρεμπουμπλικανικού κόμματος που αποφασίσει να εξομαλύνει τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ, θα βρεθούμε ή όχι πάλι με τις πλάτες στον τοίχο;
    6) Πότε θα πάψουμε επιτέλους να είμαστε ουραγοί στην αντιπαλότητα της Τουρκίας με το Ισραήλ;
    7) Πότε επιτέλους θα πάψει το αριστερόστροφο πολιτικό κόστος να αποτελεί φόβητρο για τη σύσφιξη "ειλικρινή και ισοβαρή" των σχέσεων Ελλάδος Ισραήλ;
    8) Μήπως ο κύριος Ερντογάν επιδίωκε την άνιση σύγκρουση για εσωτερκούς εκλογικούς λόγους;
    9) Πού είναι ο Τουρκικός στολίσκος Ανατολικής Μεσογείου να τους διασώσει;
    10) Τί ζητούσε ο Έλληνας δημοσιογράφος στην ισλαμοτουρκική "ναυαρχίδα" που απ'ότι φαίνεται ήταν έμφορτη από ξιφομάχους του... προφήτη;
    CIATICTINOC
    ΥΓ. Τα παραπάνω ερωτήματα ουδόλως αναιρούν την υπερβολική αντίδραση των IDF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να καταλάβουμε τι γίνεται πρέπει να δούμε ποιος ωφελείται από τα γεγονότα.
    Το Ισραήλ έχει χαράξει τη γραμμή να μην περάσουν τα πλοία διότι θα σηματοδοτούσε αναγνώριση κρατικής οντότητας στη Γάζα η τυχόν παράκαμψη των επίσημων Ισραηλινών λιμένων.
    Η Τουρκία βρίσκεται σε μια φάση όπου προσπαθεί να προβληθεί σαν η ισλαμική χώρα - ηγέτιδα των μουσουλμανικών κρατών που δίνει βοήθεια στους χειμαζόμενους Παλαιστίνιους σε πείσμα των προαιώνιων εχθρών τους των Εβραίων.
    Το Ισραήλ έχει μια κυβέρνηση "μη συνεργάσιμη" με τους Αμερικανούς και τη "διεθνή κοινότητα" που "καλό είναι να αντικατασταθεί"
    Η βοήθεια στη Γάζα είναι μια ευκαιρία που περίμεναν (ή και δημιούργησαν οι εμπλεκόμενοι).
    Λίγες μέρες πριν ο ΑΠΟ κάνει μια πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση της κατάστασης και δηλώνει ότι οι συνομιλίες με το Τουρκικό κράτος τελείωσαν ελλείψει συνομιλητών. Λύνει έτσι τα χέρια των αντάρτικων ομάδων του ΡΚΚ για χτυπήματα.
    Τα πλοία φτάνουν στην περιοχή και δέχονται επίθεση από τους Ισραηλινούς. Υπάρχουν νεκροί. Από πολιτική άποψη αυτό είναι ήττα του Ισραήλ. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπά ακτιβιστές αλλά οι θάνατοι αυτοί είναι προαναγγελθέντες. Γιατί θάνατοι; Δεν είχε τα μέσα να σταματήσει τα 5 παλιά πλεούμενα που πήγαιναν σα ψαρόβαρκες; Κέρδισε το Ισραήλ που έριξε; Noμίζω πως έχασε κάθε ηθικό έρεισμα και δίνει χέρι τον Ομπάμα να ρίξει τον "ανεπιθύμητο" Νιετανιάχου, στην Τουρκία να παραστήσει την χώρα των ηρώων. Το ίδιο πρωί η Τουρκία τρώει μια φάπα απ'το ΡΚΚ σε σημείο που δεν το περιμένει. Το χτύπημα είναι στις ακτές της Μεσογείου,κοντά στα τουριστικά θέρετρα (λέτε να έχουν διακοπές μετά δημοσίων θεαμάτων από δω και πέρα οι τουρίστες της περιοχής;)
    Με τα δεδομένα αυτά βγάζω το συμπέρασμα πως κάποιοι ήθελαν νεκρούς και τους είχαν.
    Η Γάζα είναι και παραμένει θύμα και μάταια ψάχνει να φανούν τα πλοία.
    Οι Κούρδοι πρέπει αποφύγουν να συνδέονται σαν ουρά της Ισραηλινής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Τούρκοι είτε με τους Κεμαλιστές είτε με τους Ισλαμιστές θέλουν να κάνουν υπερδύναμη την Τουρκία.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!
    Και το έχουν αποδεχθεί οι περισσότεροι πια στρατιωτικοί. Και το θέλουν!
    Ο μέσος Τούρκος πιστεύει πως αυτή τη στιγμή είναι ανώτεροι στρατιωτικά του Ισραήλ αλλά οι δεύτεροι έχουν πυρηνικά. Ο ΜΕΣΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
    Η Τουρκία περιμένει να αποκτήσει πυρηνικά. Μόλις το καταφέρει θα γράψει κανονικότατα το Ισραήλ και θα επιβληθεί...
    Θα έχει πυρηνικά και όλους τους Άραβες μαζί τους. Αυτό θέλουν και αυτό θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H μάχη έγινε μόνο στο τουρκικό πλοίο "Μavi Marmara". Στα άλλα πλοία υπήρχαν μόνο ακτιβιστές.

    Ο IDF έδωσε βίντεο με τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι ισραηλινοί στρατιώτες.

    Δείτε το, από εδώ όσο προλαβαίνετε. Ήδη το μπλοκάραν στο YouTube και ζητούν επιβεβαίωση για ηλικία.
    Η Αλήθεια προφανώς δεν αρέσει καθόλου:

    http://elderofziyon.blogspot.com/2010/05/video-throwing-soldier-off-deck-molotov.html

    Και φυσικά κάποιοι είναι υπεύθυνοι για τους νεκρούς. Αυτοί εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=b3L7OV414Kk

    Ελπίζω η ψυχανώμαλη βρυκόλακας που παρακαλάει για νεκρούς "μάρτυρες" να είναι σήμερα χαρούμενη.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα φανηκε για αλλη μια φορά ποιός είναι ο κυρίαρχος του κόσμου. Κτυπάει στο ψαχνό όποιους θέλει στα διεθνή ύδατα και σκωτώνει του ανυπότακτους ακτιβιστες. Τα διεθνή ΜΜΕ σπεύδουν να παρουσιάσουν προσεκτικά και τις επίσημες θέσεις του Ισραήλ. Δεν μας εχουν συνηθίσει σε τέτοια "αντικειμενικότητα" και ουδετερέτοτητα. Οι πολιτικάντιδες ανα τον κόσμο θα ρίξουν κροκοδείλια δακρυα, θα καταδικάσουν, θα συσκευθούν, θα συζητήσουν, θα βγάλουν ψηφίσματα και το θεμα θα μείνει εκεί. Ετσι για εκτώνωση προτείνω την ταινία των Μοντυ Παϊθονς the life of Brian ("ενας προφήτης μα τι προφήτης" επι το ελληνικότερον). Εκει σατυρίζεται η υποκρισία ολων αυτών των πολιτικάντιδων του κοσμου. Οσο για το Ισραήλ, όποιος εχει τα κοτσια ας τα βαλει μαζί του και θα δει σύντομα τις συνέπειες. Παραμείνατε στο ακουστικό σας και θα δείτε εξελίξεις στην Τουρκία που θα τρίβετε τα ματια σας. Ο Ερτογάν είναι ήδη ξοφλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Το Ισραήλ έχει μια κυβέρνηση "μη συνεργάσιμη" με τους Αμερικανούς και τη "διεθνή κοινότητα" που "καλό είναι να αντικατασταθεί"


    Θα πρεπει να σου θυμισω οτι για να σχηματιστει μια βιωσιμη κυβερνηση στο Ισραηλ, θα πρεπει το πρωτο σε πλειοψηφια κομμα(ασχετως αν ειναι το δεξιο η το εργατικο)να ζητησει την συμπραξη των λεγόμενων "μικρων θρησκευτικων κομματων"!Ετσι τα ακραια αυτα κομματα εχουν ΠΑΝΤΟΤΕ "το πρωτο χερι" στην χαραξη γραμμης απο την εκαστοτε κυβερνηση!Οπότε ειτε ειναι στην εξουσια ο Νετανιαχου, ειτε καποιος αλλος περισσοτερο "φιλελευθερος", ειναι υποχρεωμενος να εφαρμοζει την ακραια πολιτικη που επιβαλλουν αυτα τα θρησκευτικα-ακροδεξια κομματα!Αρα η υποθεση σου δεν ευσταθει!Εκτος εαν νομίζεις οτι οι Αμερικανοι δεν γνωριζουν τα πολιτικα πραγματα του Ισραήλ!

    http://archive.in.gr/news/mideast/01e_kom_relig.htm


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Ο Ερτογάν είναι ήδη ξοφλημένος."

    31 Μαΐου 2010 7:21 μ.μ.και εμεις θα πρεπει να χειροκροτουμε γι αυτην την εξέλιξη;Αν ξοφλησει ο Ερντογαν,βρε κουφιοκεφαλακη που βιαζεσαι να χαρεις, θα ερθουν στην εξουσία οι Κεμαλιστές!Με τους Κεμαλιστες εισαι;Δεν ρωτας και τον κο Καλεντερίδη που τους ξερει "απο την καλη και απο την ανάποδη";
    Αντε να δουμε ποσα ειδη "φρουτων" θα εμφανιστουν στο ιστολογιο εξ αιτιας αυτου του περιστατικού!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μια ερωτηση προς όλους:

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;ΜΙΑ "ΙΣΛΑΜΙΚΗ" ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η ΜΙΑ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ;

    Περιμενω εναγωνιως μια απαντηση απο τους "Τουρκολόγους" του ιστολογίου!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ θα πρότεινα αφού εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και τη λύπη μου γιά τα θύματα, να σταματήσουμε να εκφέρουμε γνώμη επί παντός επιστητού, να μονιάσουμε και να καθίσουμε αναπαυτικά στις καρέκλες μας απολαμβάνοντας τις Τουρκο-Ισραηλινές σχέσεις να πηγαίνουν κατά διαόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγα μην γλυτώσει τον εμφύλιο η Τουρκία, πως κάνετε έτσι για το ποιός θα επικρατήσει εκεί; Όποιος και να είναι εκεί άρχοντας, τελείωσε η υπόθεση που λέγετε Τουρκία, αργά ή γρήγορα. Δεν κοιτάμε να πάρουμε ένα ποδήλατο σαν τον Στέλιο Βάσκο να πάμε και εμείς μία βόλτα μέχρι την Πόλη, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μήπως και προσφέρουμε κάτι στους συνανθρώπους μας;
    http://www.youtube.com/watch?v=ynlX6Qh2hjY&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nέο βίντεο με τους ισραηλινούς στρατιώντες να ξυλοκοπούνται ανελέητα και να ρίχνονται στη θάλασσα
    από τους "καλοκάγαθους" "φιλειρηνικούς" Τούρκους του Μavi Marmara.

    http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα 2 πλοία έχουν ελληνικό νηολόγειο;; Ιδιοκτησία ;; Τα έξοδα τα πληρώνει ποιός ή ποιοί ;; Και η βοήθεια δεν μπορούσε να πάει στην Γαζα μέσω Αιγύπτου ;;; Μάλλον όλα ήταν προ σχεδιασμένα,αφού γνωρίζουν ότι οι εβραίοι δεν μασάνε τζάμπα μαγκιά. Και του χρόνου.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Galia, υποθέτω ότι είσαι ισραηλίτισσα και όχι Ισραηλινή που έχεις πάει σχολείο, στρατό κλπ στο Ισραήλ.
    Δηλαδή δεν έχεις κάνει μετεγκατάσταση στο Ισραήλ, ζεις μόνιμα στην Ελλάδα και ίσως να δουλεύεις σε κάποια ισραηλινή επιχείρηση ή υπηρεσία (Καζίνο Λουτρακίου, Πρεσβεία κλπ).
    Ίσως να πηγαίνεις συχνά στο Ισραήλ για διακοπές, εάν μάλιστα έχεις και κάποιους συγγενείς ή φίλους εκεί.
    Κάνεις δηλαδή ό,τι ακριβώς κάνει το 90% των συνετών Ελλήνων ισραηλιτών.
    ΚΡΑΤΑΣ ΠΙΣΙΝΗ !!!
    Δεν πας να εγκατασταθείς μόνιμα εκεί, γιατί κάπου έχεις πάρει χαμπάρι ότι μιά ωραία πρωία οι Ισραηλινοί μπορεί να πάρουν την άγουσα (ή αλλιώς τον πούλο) για πάλι πίσω στην Ευρώπη ή στην Αμερική και αλλού. Εάν βέβαια προλάβουν και δεν έχουν φάει κανά πυρηνικό στο κεφάλι.
    Την Αμερική δεν την βλέπω και πολύ πρόθυμη στο μέλλον να υπερασπίζεται και να πληρώνει έναν άχρηστο χωροφύλακα, αφού τα πετρέλαια είτε τελειώνουν είτε τα παίρνει και μόνη της πλέον χωρίς την βοήθεια του Ισραήλ.
    Τώρα ο Αχμαντινετζάντ θα είναι αυτός που θα τους την ...μπουμπουνήσει; Κανάς Τούρκος; Κάποιος Πακιστανός, Αφγανός ή η Αλ-Κάιντα; Θα σε γελάσω !!!
    Εσύ πάντως, να μην είσαι εκεί. Κάτσε στ΄αυγά σου εδώ στην Ελλαδίτσα, γράφε τα κειμενάκια σου να βγαίνει και το μεροκάματο και άσε τους ομόθρησκους Ισραηλινούς να βράσουν στο ζουμί τους. Δεν πάει και πολύς καιρός που η Χεζμπολάχ έδειξε ότι έχει μπεί σε άλλη αναβαθμισμένη οργανωτική και επιχειρησιακή βάση. Την επόμενη φορά μήπως τους πάνε στρατιωτικό περίπατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρωτας Μινω:

    >ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;ΜΙΑ "ΙΣΛΑΜΙΚΗ" ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η ΜΙΑ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ;<

    Το μονο που αλλαζει ειναι το φεσι - το γενοκτονο, ισλαμο/κεμαλο/φασιστικο death-cult παραμενει ιδιο!

    - Ν. Λυγερος, Γενοκτονία μνήμης και έγκλημα ειρήνης
    http://neo.antibaro.gr/node/317
    - Ν. Λυγερος, Το νέο οθωμανικό δόγμα ως κατάργηση του κεμαλικού
    http://www.lygeros.org/5247-gr.php
    - Ν. Λυγερος, Τεχνητός εκσυγχρονισμός και στρατιωτικό αντιπαράδειγμα
    http://www.lygeros.org/2935-gr.php
    - Ν. Λυγερος, Τουρκοκρατία και στρατοκρατία
    http://www.lygeros.org/2207-gr.php
    - Οι Κεμαλιστές
    http://neo.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=275:kemal&catid=43:greekturkish&Itemid=83
    - Kεμαλισμός και νεοελληνική ιστοριογραφία
    http://kars1918.wordpress.com/2009/06/09/9-6-2009/
    - Ianus, Turkey's secular hijab or "Kemalism is transient, Islam is permant"
    http://www.danielpipes.org/comments/163744
    - Ianus, Why Turkey will never be a democracy
    http://www.danielpipes.org/comments/94283
    - Ianus, One difference of opinion with many ramifications
    http://www.danielpipes.org/comments/80414
    - Fethullah Gülen's Grand Ambition, Turkey's Islamist Danger
    http://www.meforum.org/2045/fethullah-gulens-grand-ambition

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 8:31 μ.μ.

    Noμίζω ότι το έχεις πιάσει πολύ σωστά. Όχι, ως προς τί είμαι εγώ. Αλλά ως προς το θέμα του έργου που παίχτηκε σήμερα: Και το θέμα, όπως λες και εσύ δεν είναι το Free Gaza. Το κεντρικό θέμα είναι Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    Γράφεις:
    "Την επόμενη φορά μήπως τους πάνε στρατιωτικό περίπατο;"

    Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, αγαπητέ-ή, είναι ότι δεν υπάρχει "επόμενη φορά". Υπάρχει προηγούμενη φορά. Και εννοώ ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και όταν λειτουργούσαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των μη Εβραίων, σφύριζε αδιάφορα. Και κοιτούσε τις δικές της υποθέσεις. Και μεταξύ μας, ήταν χαρούμενοι για αυτά που πάθαιναν οι Εβραίοι. Πάντα υπάρχει λόγος για να χαίρεσαι όταν παθαίνει κάτι ένας Εβραίος. Και φυσικά, κανείς δεν έδινε δεκάρα για το πού πήγαιναν εκείνα τα τρένα με τους στιβαγμένους ανθρώπους.
    Εξήντα χρόνια μετά, η ανθρωπότητα ξανακυλά στην ίδια βαρβαρότητα.
    Μόνο που ξεχνάς ότι για τα έξι εκατομμύρια δολοφονημένων τότε Εβραίων, υπήρξαν και άλλα πενήντα εκατομμύρια νεκρών.
    Μπορείς να πανηγυρίζεις, λοιπόν, σήμερα για αυτά που περνάει το Ισραήλ. Εύχομαι μόνο να μην φτάσει η στιγμή που θα σε ακουμπήσει και εσένα ο νέος ναζισμός. Εύχομαι να μην αποδειχτεί ότι το Ισραήλ είναι για ακόμα μια φορά το καναρίνι στο ορυχείο

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H αντίδραση του Ισραήλ είναι αντίστοιχη μέ τήν αντίδραση των Τούρκων στήν περίπτωση των Ισαάκ καί Σολωμού. Ούτε η διεθνής κοινότητα στενοχωρήθηκε γιά τήν δολοφονία των δύο άοπλων Κυπρίων, ούτε οι ελληνες δημοσιογράφοι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πορείες καί κανένας δέν ενδιαφέρθηκε να τιμωρήσει τούς δολοφόνους. Γιά νά μήν μιλήσω γιά τά πογκρόμς των Ελλήνων της Πόλης πού έμειναν ατιμώρητα.

    Προσωπικά χαίρομαι γιά ότι έγινε. Η δικαιοσύνη εναντίον της Τουρκίας αποδόθηκε με αυτόν τόν τρόπο. Επαθαν αυτό πού έχουν συνηθίσει νά κάνουν στούς άλλους. Προσωπικά θαυμάζω τό Ισραήλ γιά τό θράσος του καί τήν μαγκιά του γιατί έτσι έχει καταφέρει καί τό προσκυνά ολόκληρη η υφήλιος.

    Πάντως στήν αγαπητή Galia θέλω να πώ ότι και οι Εβραίοι σφύριζαν αδιάφορα στήν σφαγή των χριστιανών από τούς νεότουρκους. Επίσης ότι εχθρός του πολιτισμού δέν είναι μόνο ο ναζισμός αλλά κάθε σύστημα πού χρησιμοποιεί αντίστοιχες μεθόδους, όπως ο κεμαλισμός τόν οποίο στήριζε τουλάχιστο μέχρι τώρα τό ισραηλίτικο λόμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι και οι 2 εχθροί μας. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να αποστασιοποιηθούμε ώστε να καταλαγιάσει η σκόνη και μετά να συμμαχήσουμε με τους Εβραίους. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ φιλία (ή έστω λυκοφιλία) με τους περιτμημένους. Ανάχωμα για τη λαίλαπα του Ισλάμ και τη " μητέρα των ισλαμιστών Τουρκία " που Γιγαντώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. «Ακόμη και μέλη της τουρκικής ΜΙΤ βρίσκονταν στα πλοία προς τη Γάζα», που κτυπήθηκαν σήμερα από το Ισραήλ δήώσε η Κύπρια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο ΡΙΚ. Η Κύπρια ευρωβουλευτής αφού καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση, διατύπωσε σοβαρές καταγγελίες γύρω από την αποστολή στη Γάζα.
    Δήλωσε ότι από την αρχή είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και είχε αρνηθεί να λάβει μέρος, «γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν παρεισφρύσει άτομα, που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Galia, γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαι Ιουδαία; Δεν είναι κακό.

    Προσωπικά είμαι Έλλην και θεωρώ εχθρό (από την απαρχή της Ιστορίας) τον Σιωνισμό.

    Βέβαια, στην σημερινή εποχή ο εχθρός λέγεται Ισλάμ με κύριο εκφραστή και "αρχηγό" την Τουρκιά!

    Και στο δόγμα "ο εχθρός του εχθρού μου" πρέπει η Ελλάς να συμμαχήσει με το Ισραήλ-το ανάχωμα των μουσουλμανικών ορδών και μία ισχυρότατη παγκόσμια δύναμη..

    Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν σας παραξενεύει που όλα τα ΜΜΕ (ελληνικά και ξένα) κλαίγονται για τους καημε΄νους τους Τούρκους;

    Και πως ήδη το Ισλάμ θεοποιεί τους Τοούρκους πεσόντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Προσωπικά θαυμάζω τό Ισραήλ γιά τό θράσος του καί τήν μαγκιά του γιατί έτσι έχει καταφέρει καί τό προσκυνά ολόκληρη η υφήλιος."


    Ωρες-ωρες εχω την εντυπωση οτι τα ντουβαρια διαθετουν μεγαλυτερη νοημοσυνη απο ορισμένους εδω μεσα!
    Και εμεις καλο μου παιδι αν ειχαμε τις "πλατες" της Αμερικής, θα ημασταν το ιδιο θρασεις και μαγκες με τους Ισραηλινους που τοσο θαυμάζεις!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. GALIA ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς ανωνυμο "31 Μαΐου 2010 7:45 μ.μ."

    Βλέπω νοιωθεις καλυτερα με τον Ερτογάν. Αν σου αρέσει, δικαίωμα σου, το σεβομαι. Οι κεμαλιστες δεν μιλούσαν καν για αναγέννηση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, τους είχαμε τοσα χρόνια αντιμετωπους και τους παιζαμε πολυ πιο ίσια από ότι τους ισλαμιστες που έιναι πολυ πιο δραστηριοι και υπερκινητικοί. Φυσικά για μας αυτό που προέχει ειναι να βγουμε απο το τελμα, αλλα με φρουτα νεοέλληνες σαν του λόγου σου που δίνουν τόση σημασία στο ποιος κυβερνά την Τουρκία και όχι στο ποιοι κυβερνουν την Ελλάδα δεν το βλεπω. Και κατι ακόμα, επειδή δεν φανηκε να έχεις την ευφυία να το καταλάβεις: πανυγυρίζω που ειναι ξοφλημένος ο Ερτογάν όχι μονο επειδή η Τουρκία θα απολέσει εναν ικανότατο ηγέτη, αλλά και επειδή αυτό θα σηματοδοτήσει ενδεχομένως αναταραχες και εσωτερικές διαμάχες στην Τουρκία, με όλο το Κουρδικό σε πλήρη εξέλιξη και το εβραϊκό λόμπυ εναντίον της Τουρκίας. Και αυτό κουφιοκεφαλάκη, είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε οχι μας συμφερει αφάνταστα. Ολα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν παίζεται θέατρο μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για τα ματια των αράβων. Ετσι λοιπόν όταν δεν αντιλαμβάνεσαι το νόημα των σχολιαστών του ιστολογίου καλύτερα ρούφα το αυγό σου και αραξε, γιατί τελικά μπορεί το φρούτο να αποδειχτεί οτι εισαι εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητέ fstav,
    νομίζω ότι θα τρίζουν τα οστά των Κυπραίων αδελφών μας, με την παρομοίωσή σου.

    Ο Ισαάκ και ο Σολωμού, ήταν άοπλοι. Δεν κράδαιναν ούτε τσεκούρια, ούτε μαχαίρια, ούτε σιδηρόβεργες, ούτε σιδηρογροθιές, ούτε άρπαξαν όπλα. Η διαμαρτυρία τους ήταν μόνο συμβολική. Ως Σύμβολα ενόχλησαν και δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους. Και ως Σύμβολα οφείλουμε να τους τιμάμε.

    Και όπως οι δολοφόνοι τους ήταν "υπάλληλοι" του τουρκικού κράτους, το ίδιο "υπάλληλοι" είναι και κάποιοι Τούρκοι του "Mavi Marmara".
    Μην είσαι άδικος με το Ισραήλ. Η στρατιωτική συνεργασία του με την Τουρκία ξεκίνησε από το 1996. Ενώ με εμάς αντίστοιχη συμφωνία είχαν υπογράψει από το 1994. Που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ.

    Όσο για τα παλιότερα, είναι μεγάλη ιστορία. Διάβασε για τον Henry Morgenthau και για την Ελληνική Γενοκτονία. Οι Μικρασιάτες τον τιμούν.

    Για τον Κεμαλισμό και την Τουρκία για τους Τούρκους, μια άλλη φορά
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Galia,
    Κάποτε η καραμέλα ''...αφού υπήρξαμε θύματα του ναζισμού, μπορούμε σήμερα να κάνουμε όλα τα εγκλήματα του κόσμου...'', θα λυώσει.
    Είναι σαν να πάνε κάποιον κατά συρροήν παιδόφιλο στο δικαστήριο και αυτός να ζητάει να αθωωθεί επειδή ο προπάππος του ήταν ...αγωνιστής του '21.
    Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν.
    Λέω κάτσε στ' αβγά σου και μη ξεχνάς ότι μέχρι το '67 ο διεθνής παράγων (ΗΠΑ) σας είχε γραμμένους κανονικά. Ούτε ένα βιβλίο δεν είχε γραφτεί, ούτε ένα κινηματογραφικό έργο δεν είχε γυριστεί, 25 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα.
    Ή μάλλον, είχε γραφτεί ένα και μοναδικό βιβλίο το 1965, μυθιστόρημα όπως αποδείχθηκε, αφού ο συγγραφέας του την ώρα που υποβαλλόταν στα μαρτύρια που περιγράφει, βρισκόταν αραχτός στην ασφάλεια της ...Ελβετίας και όχι στο Νταχάου.
    Η προστασία των ΗΠΑ -χάριν της οποίας και μόνο το Ισραήλ επιβιώνει- μπορεί και να μην είναι αιώνια.
    Είτε διότι δεν θα θέλουν, είτε και διότι δεν θα μπορούν.
    Και λέγοντας ''ΗΠΑ'' συμπεριλαμβάνω τους εβραίους της Αμερικής που σας θυμήθηκαν μόνο όταν είδαν ότι μπορούν να στήσουν την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ και να τα οικονομήσουν χοντρά σε βάρος των πραγματικών θυμάτων.
    (τζιμης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτή η καραμέλα, Τζίμη, περί "υποστήριξης της Αμερικής" είναι από τις μεγαλύτερες μούφες.
    Το Ισραήλ είναι μια χώρα που δημιουργήθηκε με μια απόλυτα ειρηνική διαδικασία. Υπέρ της δημιουργίας ψήφισαν και οι ΗΠΑ και ΕΣΣΔ.
    Το ποιός βοήθησε το Ισραήλ πριν το 1968, δε θα στο μάθω ούτε εγώ, ούτε οι ιστοριογράφοι τύπου "Γκαίμπελς" που διαβάζεις.
    Δες με τί όπλα πολέμησε ο ισραηλινός στρατός πριν το 1968
    και μετά μίλα για "αμερικανική βοήθεια".
    Έλεος! και τα ψέματα και η ανοησία έχουν ένα όριο!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανένας δεν κλαίει για τους τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν από τους κούρδους.Γιατί ;;;Αυτονών η ζωή έχει άλλη αξία ;;Μάλλον μας περισσεύει η υποκρισία.Οχι μάλλον σίγουρα.Αν δείτε τα βίντεος θα δείτε-αν θέλετε βέβαια να δείτε- οτι οι κομμάντος 13 δεν κατέβηκαν για να σκοτώσουν και φυσικά βρέθηκαν ξαφνιασμένοι από την θερμή υποδοχή. Ετσι λέω εγώ.Τώρα τόσοι ειδικοί εδώ,μας λένε πως κανεις fast rope ,πως αντιμετωπίζεις το πλήθος και κανένας δεν είδε τα paintball οπλα ....(ένας το αναφέρει σε κάποια καταχώρηση).Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ ΑΛ

    Χαίρομαι που κάποιος ειδικός, λέει την αλήθεια για αυτό που βλέπει: ότι πήγαν για τυπικό έλεγχο σε ακτιβιστές και όχι για να αντιμετωπίσουν τρομοκράτες.
    Αυτό που λες για τα τουφέκια paintball το έγραψα πρώτα εγώ στις 31 Μαΐου,
    στις 6 το απόγευμα
    και μετά το επισήμανε σε επόμενη ανάρτηση και άλλος σχολιαστής.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.