31/5/10

Νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ισραηλινός στρατός

31 σχόλια:

  1. ida opla stous stratiotes pou miazoun me opla paintball

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πορτοκαλί σλιπάκι του commando στο 1:13 είναι όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ως γνωστων τουρκικη ηλιθιότης....

    μπορούσαν απλά να τους πετανε εναν εναν στη θαλασσα///// αλλα προτιμουσαν σαν ηλιθιοι να τους χτυπανε...........

    αρε τουρκαλαδες βληματα.........

    το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να πετας τον αλλο εξω απο το πλοιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα λενε οτι οι εβραιοι εχουν παθος με τον κινηματογραφο,ολο βιντεο ειναι.εν πασει περιπτωσει δυσκολα ξεχνιετε το αιμα που χυνεται.δεν τοσο ασχημα σε τελικη αναλυση για μας , αρκει να μην παριστανουμε τον ρομπεν των δασων χωρις κερδος γιατι ουτε ο μεν ουτε οι δε ειναι ...φιλλεληνες απο αλτρουισμο ,μαλλον με την τουρκια μεχρι προτινος ηταν αμφοτεροι ,αν θυμαμαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AUTOI EINAI MAXITES REEEE
    OXISAN TA DIKA MAS TA KOPROSKYLLA POY PIGAN NA PROSEXOUN XASISOFITIES STO AYXANISTAN...
    AN DEN SAS ARESEI DEN PIRAZEI MA DISTIXOS EINAI ALI8EIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου θύμησε Τάσο Ισαάκ η ιστορία. Οι Τούρκοι δεν έχουν τον θεό τους. Έρχεται στρατός με όπλα, και εσύ έβγαλες τα ξίφη του θεού και βαράς μπουνιές; Τι τους πέρασες, αγαθοβιόλιδες Ρωμιοχριστιανούς τους Εβραίους, να σκέφτονται ότι άμα σκοτώσουν δεν θα τους κοινωνήσει ο παπάς για τρία χρόνια; Έτσι, με αυτά τα μυαλά ο Αχιλέας και ο Μ. Αλέξανδρος πήγαν μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στι 1:03 ανοίγουν πύρ οι στρατιώτες για να μην τους λυντσαρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η περιβόητη "αποστολή βοήθειας" στην Γάζα ήταν ένα μεγάλο φιάσκο αφού προτεραιότητα των "ακτιβιστών" ήταν να εκτεθεί το Ισραήλ και όχι η παράδοση βοήθειας στην Γάζα. Η Τουρκία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καποια γεγονότα για να προωθπήσει τις δικές της φιλοδοξίες στην περιοχή αλλά τα πράγματα δεν θα είναι ούτε απλά ούτε εύκολα για αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου θύμησε Τάσο Ισαάκ η ιστορία. Οι Τούρκοι δεν έχουν τον θεό τους. Έρχεται στρατός με όπλα, και εσύ έβγαλες τα ξίφη του θεού και βαράς μπουνιές; Τι τους πέρασες, αγαθοβιόλιδες Ρωμιοχριστιανούς τους Εβραίους, να σκέφτονται ότι άμα σκοτώσουν δεν θα τους κοινωνήσει ο παπάς για τρία χρόνια; Έτσι, με αυτά τα μυαλά ο Αχιλέας και ο Μ. Αλέξανδρος πήγαν μπροστά;

    i could not agree more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι άσχετος σε ζητήματα τακτικής του στρατού αλλά στέλνεις στρατιώτες κρεμασμένους από ένα σχοινί σε καράβι που έχει 500! άτομα με κακές προθέσεις; Να πέφτουν ένας ένας ! Δεν είναι λάθος τακτική αυτή; Δεν θάπρεπε να ανέβουν όλοι μαζί στο καράβι και να μην δίνουν στόχο μεμονωμένοι;
    Μήπως πρέπει να ξηλωθεί ο κύριος γαλόνης που το σχεδίασε;
    Φαντάζεστε νάβγαιναν πραγματικά πυροβόλα όπλα και όχι σφεντόνες;
    Πέρα από τα χίλια στραβά μας πάντως αν τόκαναν δικοί μας βάτραχοι οι Τούρκοι θα τους έβλεπαν όλους μαζί από πάνω τους και ούτε θα τους περνούσε απ'το μυαλό να πάρουν τις σφεντόνες. Στείλαν τα παιδαρέλια με τα μεταξωτά βρακιά να βγάλουν το φίδι και ιδού το αποτέλεσμα.
    Να σκοτώσεις τους άοπλους κατά βάσει δεν είναι δύσκολο.
    Δύσκολο είναι να κάνεις αναίμακτη επέμβαση και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιδηρούντιε η νεοειδωλολατρική προπαγάνδα μας έλλειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Galia
    Χθες είπες ''...όταν λειτουργούσαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των μη Εβραίων, σφύριζε αδιάφορα...''.
    Να προσθέσω ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έκαναν και οι Εβραίοι στις ΗΠΑ όταν συνέβαινε το Ολοκαύτωμα.
    Το έπαιζαν ...Κινέζοι !!!
    Ενώ υπήρχαν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία ότι στα ναζιστικά στρατόπεδα και εβραίοι -μαζί με άλλους πολλούς- πέθαιναν κατά δεκάδες χιλιάδες, αυτοί ως γνήσιοι ρατσιστές έναντι ακόμα και των ομόθρησκών τους της Ευρώπης, δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ !!!
    Από τις 500.000 αιτήσεις εβραίων για άσυλο στις ΗΠΑ, έγιναν δεκτές μόνο 25.000. Δεν τους ένοιαζε καθόλου !!!
    Η Ελβετία που ήταν και δίπλα και κινδύνευε με εισβολή, έδωσε σε αυτούς περισσότερες άδειες εισόδου(26.000).
    Ο ...έρωτας μεταξύ Ισραήλ και εβραίων των ΗΠΑ άρχισε μετά τον Πόλεμο των Εξι Ημερών του '67. Όταν είχαν βρει τον χωροφύλακα να τους φυλάξει τα πετρέλαια.
    (τζιμης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ θα έκανα την εξής απλή κίνηση. Θα έδενα το σχοινί καταρρίχησης σε ένα σταθερό σημείο του πλοίου και ταυτόχρονα θα έκανα απότομη στροφή.
    Μέχρι να το απελευθερώσουν, θα είχαν πάει άπατοι, κομάντα και ελικόπτερο.
    -----------------------
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να μη ξεχάσω ότι με το μπαμ που θα κάνει το ελικόπτερο στη θάλασσα, να κόψω το σχοινί για να μη πάμε στον πάτο και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε πάλι ....... αφου είναι προφανές οτι ο ΑΣ=Αντικειμενικός Σκοπός, ήταν αυτό που έγινε.Δλδ προβοκάτσια ,αφού οι εβραίοι είναι προβλέψιμοι και δεν μασάνε από τζάμπα μάνγκες.Και οι δικοί μας τζιριζαίοι αντιμετώπισαν οργανωμένη δύναμη καταστολής και κάνανε τις πάπιες.Και πολύ σωστά έπραξαν γιατί θα τους τρώγανε τα ψάρια.Μόνο στους υπαλλήλους του χρυσοχοϊδη μπορούν να πουλάνε νταηλίκι .....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΒΡΑΪΚΟ ΘΡΑΣΟΣ.


    Αίτηση προς:
    Πολιτικούς, ΜΜΕ, ΜΚΟ και πολίτες όλων των εθνών
    Εμείς οι υπογράφοντες, Εβραίοι και μη Εβραίοι, αριστερά και δεξιά, τους Ισραηλινοί και τους πολίτες πολλών χωρών, εκφράζουμε τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη με το κράτος του Ισραήλ σε σχέση με την σφαγή της 31 του Μάη, 2010 στον στολίσκο για την βοήθεια προς την Γάζα για τους ακόλουθους λόγους:

    ΕΠΕΙΔΗ ο στολίσκος για την βοήθεια στην Γάζα οργανώθηκε, χρηματοδοτήθηκε, και επανδρώθηκε μεταξύ άλλων με αντισημίτες, αντί-Ισραήλ, αντί-δημοκράτες, και είναι υπέρ των τρομοκρατικών οργανώσεων.
    ΕΠΕΙΔΗ αυτοί οι οργανισμοί υποστηρίζουν την γενοκτονία των Ισραηλινών Εβραίων και την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.
    ΕΠΕΙΔΗ οι συμμετέχοντες ήταν οπλισμένοι με φονικά όπλα και ήταν διατεθειμένοι να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον ισραηλινών στρατιωτών.
    ΕΠΕΙΔΗ οι συμμετέχοντες ήταν αποκλειστικά υπεύθυνοι για την σφαγή που σημειώθηκε, συμπεριλαμβανομένων των βαριά τραυματισμένων πολλών ισραηλινών στρατιωτών.
    ΕΠΕΙΔΗ ο στολίσκος ήταν υπό ανοιχτή παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
    ΕΠΕΙΔΗ το Ισραήλ είναι το θύμα μιας παγκόσμιας εκστρατείας ρατσισμού και υποκίνησης μίσους εναντίον εβραίων.
    ΕΠΕΙΔΗ η εικόνα του συμβάντος από τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης μέχρι στιγμής είναι ανακριβής, ψευδής, και σαφώς μεροληπτική εις βάρος του κράτους του Ισραήλ.
    Για όλους αυτούς τους λόγους, εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα απαιτούμε τα εξής:
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση, δίκαιη και αμερόληπτη έρευνα σχετικά με τις οργανώσεις πίσω από το στολίσκο και τον ρόλο τους στη βία που ακολούθησε ως αποτέλεσμα των ενεργειών τους.
    Ζητούμε την άμεση δίωξη και καταδίκη των συμμετεχόντων στο στολίσκο υπεύθυνους για τη βία και ιδιαίτερα των υπευθύνων για τραυματισμούς σε ισραηλινούς στρατιώτες.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση, ανοικτή και δίκαιη έρευνα για το ρόλο των διαφόρων εθνικών κυβερνήσεων στη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, καθώς και τη διευκόλυνση της στον στολίσκο με την επακόλουθη βία.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει αμέσως η αντί-ισραηλινή παρότρυνση στα μέσα ενημέρωσης και στον πολιτικό στίβο.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση και κατηγορηματική δήλωση υποστήριξης για τις ενέργειες του Ισραήλ από τους παγκόσμιους ηγέτες και τους οργανισμούς, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama, συμπεριλαμβανομένης αναγνώρισης της νομιμότητας των σφαγής αυτής.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σταματήσουν και να απέχουν της προκατειλημμένης και παραπλανητικής αναφοράς αυτής της σφαγής και να περιορίζονται στα πραγματικά περιστατικά.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση δημόσια συγγνώμη προς το Ισραήλ από τις οργανώσεις που ασχολούνται με την σφαγή και τις κυβερνήσεις που τους υποστήριξε.

    We hope and believe that this time truth will win out over lies, and that those behind this incident will be exposed and prosecuted for their actions.
    Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι συν τω χρόνω η αλήθεια θα λάμψη και ότι οι υπεύθυνοι της σφαγής αυτής θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους όπως τους αξίζει.

    Φιλικά,
    Ο κάτωθι υπογεγραμμένος


    http://www.petitiononline.com/crm114/petition.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι απειλές της Κυβέρνησης του Ισραήλ εναντίον και αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν γνωστές και είναι ακόμη καταγεγραμμένες, κάτι που από μόνο του συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
    Με τις δεδομένες συνθήκες ζωής αποκλεισμού των παλαιστινίων που ήταν ο στόχος της βοήθειας το λιγότερο που αποδεικνύουν με όλα αυτά είναι ειδεχθής γενοκτονία.
    Έχω συζητήσει με παλαιστινίους οι οποίοι με διαβεβαίωσαν για κάτι το απίστευτο.
    Στα περάσματα οικογενειών από το τείχος οι λεγάμενοι ακατονόμαστοι σκοτώνουν βρέφη για να αποθαρρυνθεί οποιαδήποτε μετακίνηση.
    Ελάτε σήμερα στην πορεία που θα ξεκινήσει από την Ομόνοια μετά το συλλαλητήριο και ρωτήστε τους όταν θα φτάσουμε στην πρεσβεία των χρηματοφασιστών που σκηνοθετούν και εξαγοράζουν συνέχεια όπου βρουν ηλιθίους.

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: Γιατί έγινε αυτό το μακελειό; Οι Ισραηλινοί έχουν αποκλείσει την Γάζα με το ΠΝ τους. Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει, αν δεν τον αφήσουν. Το ρεσάλτο, που προκάλεσε αιματοχυσία και τους εξέθεσε διεθνώς, τι χρειαζόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελεος με το Ολοκαύτωμα έλεος πια....Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είχαν και άλλους λαούς δεν ήταν σε πλειοψηφία μόνο Εβραίοι δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα το οποίο καταντάει και γραφικό απο κάποιο σημείο και μετά.Δλδ οι άλλοι τι είναι μούλοι, μπάσταρδοι, που δεν κάνουν έτσι.Καμία γενοκτονία δεν είναι σωστή και ηθική αλλα όλα έχουν ένα μέτρο....
    Καλώς ή κακώς΄ο θάνατος και ο πόνος δεν είναι προνόμιο μερικών μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 01 Ιουνίου 2010 9:24 π.μ.

    Εκει ειναι που τα κονομανε οι εβραιοι Χριστινα. Με το ψ...καυτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι μεν Τουρκοι επιχειρουν να γινουν το σιδηρουν χερι και εκπροσωπος των λαων του Ισλαμ,το δε Ισραηλ δειχνει πως υπερασπιζεται αυτα που θεωρει Εθνικα του Δικαια.Για εμας που δεν αντιδρουμε δραστικα στις απιστευτες προκλησεις των Τουρκων,μας παραδιδονται μαθηματα πειστικης αντιδρασης.Ισως ειναι ευκαιρια να αναθεωρησουμε στρατηγικα δογματα και να επαναπροσδιοριστουμε Γεωστρατηγικα,καλυπτοντας το χασμα που δημιουργειται στις σχεσεις Τουρκιας-Ισραηλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ομολογώ και εγώ ότι οταν άκουσα τις ειδήσεις για 10 νεκρούς εξοργιστικα. Ωστόσο αν δει κανείς τα πράγμα πιο ψύχραιμα θα καταλάβει ότι κάθε κράτικο πλοίο έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο ( στη βιβλιογραφία αναφέρεται ως « επίσκεψη» ) πολιτικών πλοίων στην συνορευουσα ζώνη του για να προλάβει παραβιάσεις της εσωτερικής του νομοθεσίας. Στην προκειμένη περίπτωση αυτές οι παραβιάσεις αφορούσαν σε παράνομη εισαγωγή οπλισμού. Τα πληρώματα οφείλουν να μην χρησιμοποιήσουν βία και αφού τελειώσει ο έλεγχος να συνεχίσουν την πορεία τους. Αυτό απο ότι αντιλαμβάνομαι έγινε σε όλα εκτός του Τουρκικου πλοίου του οποίου το πλήρωμα ενήργησε προβοκατορικα. Και σας ερωτώ γιατί να ερχισεις να πλακωνεις στο ξύλο τους στρατιώτες που ήρθαν να κάνουν έλεγχο; Ειναι σαν να σε σταματά μπατσος στο δρόμο και να τον αρχιζεις στα χαστούκια. Βεβαίως οι 10 νεκροί είναι πολύ άσχημη εξέλιξη όμως θα πρέπει να αναρωτηθούμε το αίμα αυτών των ανθρώπων είναι στα χέρια των στρατιωτών που πυροβόλησαν σε αυτοαμυνα μετά απο κίνδυνο της ζωής τους η στα χέρια αυτών που αποφάσισαν να κάνουν το πλοίο πεδίο μάχης είτε γιατί θέλουν να εκδικηθούν τον ( απαράδεκτο ) χαμό των Παλαιστινίων είτε για να κερδίσουν εντυπώσεις.
    Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς συμπέρασμα χωρίς να έχει όλη την εικόνα των γεγονότω πάντως. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετά τους γερμανολάγνους, πήξαμε τώρα στους ισλαμολάγνους και εβραιολάγνους.

    Η χώρα σούρνετε από τον ερτνογάν σαν σκυλάκι, ενώ οι τούρκοι και οι εβραίοι κάνουν τη δουλειά τους.

    Ο μόνος χαμένος της υπόθεσης είναι η Ελλάδα.

    Και κάθετε τώρα ο καθένας και μαλώνει για το αν οι εβραίοι ή οι τούρκοι έχουν δίκιο.

    Η κατοχή του μυαλού είναι απείρως πιο επικίνδυνη από αυτή της γης.

    Η χώρα μας βιάζεται ασύστολα και οι μισοί από πάμε να κάνουμε καριέρα είτε ως νταβατζήδες της είτε ως πόρνες.

    Οι άλλοι μισοί περιμένουμε στην ούρα για να κόψουμε το εισιτήριο για τη τσόντα.

    Τίτλος?

    «Ο σοδομισμός μιας κυρίας».

    Μια διεθνής υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές, γίγαντες, νάνους, ομάδες, ερμαφρόδιτους, και τη νέα σουπερστάρ της παρτούζας. Εγγυημένη απόλαυση.

    ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολλους θεοφιλους εχει η παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ουσια είναι ότι σαν βόδια πήγαν οι Ισραηλινοί στην πολιτική παγίδα της Τουρκίας. Τόσο προβλέψιμη που ο κάθε ένας μπορούσε να δει τί θα γίνει.
    Πιθανόν οι Ισραηλίτες να υπερέβαλαν για να δείξουν ότι δεν μασσάνε και έχουν γραμμένο το διεθνές δίκαιο (το ξέρουμε δα).
    Πάντως ακόμη κι έτσι ο Ερντογάν πήρε πόντους στο εσωτερικό μέτωπο και μπορεί να εκμηδενίσει οποιαδήποτε συνεργασία των στρατηγών με ισρηλινούς πράκτορες και υπηρεσία, ακόμη και μυστικές τέτοιες, δημιουργώντας καχυποψία και αντιπάθεια ανάμεσα στους "συνεταίρους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Αριστόβουλο

    >Οι απειλές της Κυβέρνησης του Ισραήλ εναντίον και αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν γνωστές και είναι ακόμη καταγεγραμμένες, κάτι που από μόνο του συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας <

    Από πότε οι απειλές αποτελούν έγκλημα; Αν εγώ σε απειλήσω ότι θα σε σκοτώσω, τι μπορεί να μού κάνει η δικαιοσύνη; Βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας και μην γράφετε παπαριές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς galia
    Ταστρατοπεδα συγκέντρωσης είχαν όλες τις φυλές μέσα.
    Τα 6 εκατομμύρια ξέχασε τα, ακόμη και η επιτροπή των στρατοπέδων απέσυρε τη μαρμάρινη πλάκα με τον αριθμό αυτό.
    Τους κακομοίρηδες(πραγματικά) Εβραίους που θανατώθηκαν μέσα εκεί τους πούλησαν ραβίνοι σας που έκαναν συμφωνίες με το διάβολο (Μέρτεν κλπ).
    Αν δεν συνεργάζονταν Εβραίοι δεν θα γινόταν η συγκέντρωση τους.
    Οι πλούσιοι Εβραίοι έφυγαν πληρώνοντας (Μαμωνάς γαρ) και έμειναν οι φτωχότερες τάξεις.
    Και τώρα τα καλλίτερα.
    Τον Χιτλερ τον στήριξαν από την εμφάνιση του και μέχρι σχεδόν την ήττα του οι μεγάλοι Εβραίοι τραπεζίτες (Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ κλπ)
    Εταιρείες Εβραικών συμφερόντων τον τροφοδοτούσαν καύσιμα στο πρώτο μέρος του πολέμου τουλάχιστον.
    Η Τζένεραλ Μότορς είχε εργοστάσιο στη Γερμανία και παρασημοφορήθηκε από τον Χίτλερ.
    Στα δικά μας.
    Λυπάμαι που στο λέω galia αλλά δεν υπήρξε σφαγή, κακιά ώρα και δήωση για τους Έλληνες που να μην ωφελήσει κάποιους Εβραίους.
    Θέλεις στη Χίο, θέλεις στην Κωνσταντινούπολη (Γρηγόριος Ε΄), θέλεις στη Σμύρνη με τις περιουσίες που εγκαταλείφθηκαν, θέλεις στη Νάουσα για να πιάσω μερικές περιπτώσεις. Πάντα σα κακός δαίμονας κάποιοι φοβεροί ομόθρησκοι σου γινόντουσαν ζάμπλουτοι μέσα από τον πόνο του άλλου.
    Δεν το έκαναν όλοι οι Εβραίοι, ναι το δέχομαι και το λέω αλλά μη πας και ταυτίζεις το Ισραήλ με τους Εβραίους όλους.
    Πάψτε να υπερασπίζεστε αυτό το κράτος που δεν κάνει άλλη δουλειά παρά να σκοτώνει ΑΜΑΧΟΥΣ και να μοιράζει δάκρυα.Το Ισραήλ είναι ο πρώτος εχθρός των Εβραίων.
    Πάρτε και κάτι και από το χαρακτήρα του μέρους που ζείτε galia.
    Μη ξεχνάτε πως έχετε μερικούς από τους μεγαλύτερους επιστήμονες, ποιητές , καλλιτέχνες.
    Τίποτε δε σας λείπει παρά κάθεστε και πιπιλίζετε για την ασφάλεια του Ισραήλ.ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η Γ... ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ! Τόσο όσο ο πιτσιρικάς που πέθανε με δυό σφαίρες στο στήθος,και ήταν ένας πανέμορφος με ανοιχτά τα μάτια.
    Δε πονάς galia, δε πονάς για κανένα και κανένας δε θα σε πονέσει.Όταν οι καταστάσεις αλλάξουν (και θα αλλάξουν) τότε πάλι με τις ξύλινες βαλίτσες θα ψάχνετε για μέρος αφού πίσω (Ισραήλ) θα έχετε αφήσει ερείπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Kλειστό" το Ισραήλ για Τούρκους!
    01-06-2010 16:17:36
    Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα δεν θα δέχεται για τον επόμενο ένα μήνυμα αιτήσεις για θεωρήσεις, μετέδωσε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ανατολή", επικαλούμενο Tούρκους πολίτες που επιχείρησαν να καταθέσουν σχετική αίτηση στην πρεσβεία.
    Οι ισραηλινές διπλωματικές αρχές στην Άγκυρα, αναφέρουν, σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ότι επί ένα μήνα δεν θα λειτουργεί το τμήμα θεωρήσεων.

    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μοίρα του τουρκικού στόλου θα πλεύσει προς την Α.Μεσόγειο - Δηλώσεις Τούρκου διοικητή (ανανέωση 2)
    01-06-2010 08:14:58
    Mοίρα του τουρκικoύ Ναυτικού αποτελούμενη από τέσσερις φρεγάτες που προηγουμένως είχαν μετάσχει σε άσκηση στα δυτικά και νότια της Κρήτης και εν συνεχεία είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας, έφτασαν χτές το πρωί στο λιμάνι της Καρθαγένης στην Ισπανία και αναμένεται να αναχωρήσουν για την Αν. Μεσόγειο. Eρώτημα είναι αν θα περάσουν από τον Τάραντα ή θα πλεύσουν κατ'ευθείαν. Μέσα στον παροξυσμό του νέο-οθωμανισμού της, η Τουρκία έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι τα νέα πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλούν στην Λωρίδα της Γάζας, θα έχουν συνοδεία πολεμικών πλοίων του τουρκικού Ναυτικού!

    Η Μοίρα αποτελείται από δύο φρεγάτες ΜΕΚΟ-200Τ, δύο O.H.Perry (TCG Kemalreis, TCG Turgutreis, TCG Gaziantep, TCG Giresun) και το πετρελαιοφόρο "ΑΚΑΡ" και ανήκουν στην δύναμη της τουρκικής task force, Μediterranean Sield. O Tούρκος διοικητής της δύναμης. Mücahit Şişlioğlu, σε συνέντευξή του επάνω στην φρεγάτα Gaziantep (Ο.Η.Perry), χθες σε ισπανικά μέσα, είπε ότι "Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τα γεγονότα και θα πράξουμε ανάλογα".

    Πρόκειται προφανώς για εξέλιξη με εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες.

    Φυσικά η Άγκυρα δεν θα τολμήσει πέρα από βερμπαλισμούς να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο εκτός και αν αποφασίσουν να θυσιάσουν πέρα από 10-20 φανατικούς ισλαμιστές, όπως συνέβη χθες και μερικές φρεγάτες. Το Ισραήλ έχει αποδείξει ότι εννοεί αυτά που λέει.

    Πληροφορίες από το Τελ-Αβίβ αναφέρουν ότι έχουν «παγώσει» όλα τα προγράμματα αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και τίθεται και θέμα συνέχισης παραδόσεων των συστημάτων.

    Το γεγονός ότι το σύνολο των νεκρών, άσχετα αν μόνο ειρηνικοί ακτιβιστές δεν ήταν, ήταν τουρκικής καταγωγής και επέβαιναν στο τουρκικό καράβι, έχει θορυβήσει την τουρκική κοινή γνώμη.

    Όπως είναι γνωστό από χθες, η Τουρκία έχει ανακαλέσει τον πρεσβευτή της από το Τελ Αβίβ, ενώ εκτός της απειλής της συνοδείας των επόμενων πλοίων, έχει απειλήσει και με «άνευ προηγουμένου, ανυπολόγιστα αντίποινα».

    Τουλάχιστον ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντζ διευκρίνισε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤRT «δεν μπορούμε να κηρύξουμε πόλεμο - αυτό δεν θα ήταν σωστό». Βέβαια και να ήθελαν να κηρύξουν πόλεμο δεν θα μπορούσαν αφού δεν έχουν κοινά σύνορα και ένας "πόλεμος" θα περιοριζόταν σε αεροναυτικά επεισόδια με γνωστή την κατάληξη για την τύχη της τουρκικής Αεροπορίας εκ των προτέρων...

    Την ίδια στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού εν αναμονή πιθανών πυραυλικών επιθέσεων από την Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

    Η Αραβική Ένωση έχει συγκαλέσει κατεπείγουσα σύσκεψη σήμερα Τρίτη προκειμένου να κατασταλάξει πάνω σε μια κοινή πολιτική απέναντι στο Ισραήλ.

    Η Αίγυπτος δέχεται πιέσεις να τερματίσει τον δικό της αποκλεισμό της Γάζας, ενώ όπως είναι γνωστό, η χώρας μας σταμάτησε χθες την κοινή ελληνοϊσραηλινή άσκηση Μίνωας 2010.

    Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τις ΗΠΑ, που αποτελούν και τον στενότερο σύμμαχο του Ισραήλ.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επιμένουν οι ακτιβιστές, στέλνουν νέα καράβια!
    01-06-2010 15:44:42
    Οι οργανωτές του «Στόλου της Ελευθερίας» που χθες έγινε στόχος ισραηλινής νηοψίας με αποτέλεσμα τον θάνατο 16 ακτιβιστών, ανακοίνωσαν ότι τις επόμενες μέρες θα στείλουν δυο ακόμα καράβια στην περιοχή.

    Η Γκρέτα Μπέρλιν της οργάνωσης Free Gaza Movement δήλωσε ότι ένα φορτηγό καράβι ήδη είναι έτοιμο να προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

    Ένα δεύτερο καράβι, με 36 επιβαίνοντες, ετοιμάζεται να το συναντήσει για να πλεύσουν από κοινού.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε συ εβραιε με το defencenet.gr εισαι και κοπριτης.
    Γραψε ρε αβαφτιστε λακε και κατι δικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ντρέπομαι για τον τόπο μου... Νταβούτ... Έρντο... πόσο Οθωμανικό τους έριξες και πόσο χρήμα τους "Έλληνες" που σας γλύφουν τόσο; Ντρέπομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.