27/5/10

Ενας Τούρκος στρατιώτης νεκρός σε μάχη στην επαρχία Σιρνάκ


Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων στο χωριό Uludere της επαρχίας Σιρνάκ.

Eνας στρατιώτης σκοτώθηκε και 3 άλλοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης χθες το βράδυ μεταξύ του των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και Κούρδων ανταρτών στο χωριό Uludere της επαρχίας Σιρνάκ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Κουρδιστάν.

Μια ομάδα ανταρτών του PKK προσπάθησε να διεισδύσει στην Τουρκία απο το Ιρακινό Κουρδιστάν.Η ομάδα των ανταρτών εντοπίστηκε όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές απο τουρκική στρατιωτική μονάδα και κατά την σύγκρουση μεταξύ τους , σκοτώθηκε ένας Τούρκος Λοχίας των ειδικών δυνάμεων ο Adem Erboyacı ετών (23) και τραυματίστηκαν άλλοι τρείς στρατιώτες.

Εκατοντάδες Τούρκοι στρατιώτες συμμετέχουν στην επιχείρηση κατά των ανταρτών του PKK στην νοτιοανατολική καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων μηνών.Η επιχείρηση έρχεται σε διάστημα μικρότερο της εβδομάδας μετά τους βομβαρδισμούς της τουρκικής αεροπορίας και του τουρκικού πυροβολικού κατά των θέσεων μαχητών του PKK τόσο στην νοτιοανατολική Τουρκία όσο και στο έδαφος του Ιρακινού Κουρδιστάν.

Zaman,ANF

1 σχόλιο:

  1. Όταν ο πολυχρονεμένος μας πασάς Ερντογάν έλεγε στην Αθήνα ότι ποτέ του στα 5,5 χρόνια που είναι Βεζύρης δεν έχει βομβαρδίσει σε ξένη χώρα, οι χατζηαβάτηδες δημοσιογράφοι που τον άκουγαν, δεν είπαν κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.