1/5/10

Ερχεται με «καρότο» και... μαστίγιο

Αν και η κυβέρνηση προσπαθεί να προσδώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στην επίσκεψη, ο Τούρκος πρωθυπουργός έρχεται με πακέτο διεκδικήσεων και αξιώσεων.Με το δέλεαρ των τουρκικών επενδύσεων και έχοντας στην κορυφή της ατζέντας του τη Θράκη, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα στις 14-15 Μαΐου ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πανηγυρικός χαρακτήρας τον οποίο επιχειρεί να προσδώσει στην επίσκεψη η κυβέρνηση δεν αντανακλά πάντως την πραγματικότητα, καθώς η Αγκυρα δεν δείχνει διάθεση για την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση καλής θέλησης, διατηρώντας ακέραιο όλο το πακέτο των διεκδικήσεων στο Αιγαίο και προωθώντας συστηματικά τις αξιώσεις της στη Θράκη. Αντιθέτως, η Αθήνα είναι αυτή που εμφανίζεται έτοιμη να υποδεχθεί με «δώρα» τον Ερντογάν, δημιουργώντας μια στρεβλή βάση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σημαντικότερο είναι φυσικά η σιωπηρή αποδοχή των τουρκικών προτάσεων για «κώδικα συμπεριφοράς» στο Αιγαίο, με ήπιες αναχαιτίσεις των τουρκικών μαχητικών ώστε να περιορίζεται μεν ο κίνδυνος θερμών επεισοδίων, ενώ όμως συνεχίζονται κανονικά και τακτικά οι αμφισβητήσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, όχι μόνο στα 10 ν.μ. αλλά ακόμη και κάτω από τα 6.

Εν όψει της έλευσης του κ. Ερντογάν και ενώ προετοιμάζονται εντατικά συνεργασίες στον οικονομικό και εμπορικό τομέα, αναζητούνται ιδέες που επικοινωνιακά θα επικαλύψουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

ΕνστάσειςΔεν είναι τυχαίο ότι μόνο έπειτα από έντονες ενστάσεις υπηρεσιακών παραγόντων, δεν προχώρησε τελικώς η «ιδέα», για να συνοδεύει τον Ερντογάν στην Ελλάδα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, μια κίνηση η οποία θα συνδυαζόταν με μια εξαγγελία προθέσεων για την επαναλειτουργία της Χάλκης, αλλά θα υποβάθμιζε τον ίδιο τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα δημιουργούσε αλγεινές εντυπώσεις λόγω των συμβολισμών (μια και ο Ερντογάν δεν κρύβει τις ιδεολογικές καταβολές του στην οθωμανική παράδοση).

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν υποβλήθηκε αίτημα για επίσκεψή του στη Θράκη (εξάλλου η προετοιμασία της επίσκεψης γίνεται με απόλυτα εμπιστευτικό και απόρρητο τρόπο), η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό, αλλά κάποιοι θεωρούν «καλή ιδέα» να συνοδεύσει τον Ερντογάν στη Θράκη και ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Μια τέτοια κίνηση φυσικά θα προκαλούσε σοβαρά ερωτηματικά, στέλνοντας αντιφατικά μηνύματα στη μειονότητα και στο μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης που θέλουν να απεμπλακούν από την εξάρτηση του τουρκικού προξενείου, ενώ θα επισημοποιούσε την προσθήκη και μειονοτικού ζητήματος στην ελληνοτουρκική ατζέντα.

Στη Θράκη, πάντως, με τον «Καλλικράτη» ικανοποιήθηκε το «αίτημα» για την κατανομή των δήμων στην Ξάνθη, καθώς το Σελέρο, κατ’ εξοχήν μειονοτική περιοχή, αντί να ενταχθεί στον Δήμο Μύκης (που είναι αμιγώς μειονοτικός), μπήκε στον Δήμο Δημόκριτου (με τα Αβδηρα και τη Βιστωνίδα, όπου ήδη η μειονότητα αποτελεί περίπου το 35% των δημοτών), θέτοντας έτσι τις βάσεις για τον έλεγχο και δεύτερου δήμου από το μειονοτικό στοιχείο.


ΤΟ «ΔΩΡΟ» ΜΑΣ
Επισπεύδεται η ανέγερση τζαμιού

Εντύπωση προκαλεί η σπουδή με την οποία η κυβέρνηση έσπευσε την Τετάρτη το βράδυ να ανακοινώσει την «άμεση οικοδόμηση τζαμιού» στον Βοτανικό, θέμα το οποίο θέτει με κάθε φορά ο Ερντογάν αναλαμβάνοντας ρόλο «προστάτη» των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα...

Πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα επισημαίνουν ότι η ανέγερση αυτού του μεγάλου τζαμιού επιδιώκεται για συμβολικούς λόγους, καθώς θα έπρεπε να νομιμοποιηθούν τα περισσότερα από τα 60 τζαμιά της Αθήνας, καθώς εκ των πραγμάτων οι διαφορετικές θρησκευτικές και εθνικές κοινότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο τζαμί (στο μεγάλο τζαμί του Ταύρου πηγαίνουν Αραβες και Αιγύπτιοι, ενώ Πακιστανοί, Θρακιώτες κ.ά. χρησιμοποιούν τους δικούς τους λατρευτικούς χώρους).

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
nmeletis@pegasus.gr
ΕΘΝΟΣ

19 σχόλια:

  1. Pε μπας και τους πληρώνουν για να γράφουν τέτοια άρθρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατά έχουμε οι Έλληνες πλέον μέσα στο κεφάλι ;

    Μας έφαγε το Greek Idol και ο "Λάκης ο Γλυκούλης" και έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα;

    Δηλαδή εγώ και οι λοιποί ελάχιστοι που γράφουμε εδώ και αλλού είμαστε τρελοί που βλέπουμε φαντάσματα.

    Για όνομα του Θεού χάθηκε όλη η λογική σκέψη από τους υψηλά ιστάμενους;

    Κάποτε είχαμε τον Χριστόδουλο και στηριζόμασταν, τώρα που έφυγε ο μακαρίτης τι έμεινε. Να μαζευτούμε όλοι εδώ μέσα και να κλαίμε γοερά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το καρότο αλλά και το μαστίγιο στην ΙΔΙΑ ΤΡΥΠΑ θα τους τα μπήξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερχεται το δολλαριο !!!!!!!!

    και με τις ευλογιες του πατριαρχειου

    να τελικα που η επενδυση στη ελληνοτουρκικη φιλια ερχεται να αποδωσει τα κερδη της

    τουρκικες επενδυσεις στην ενδοχωρα
    αποκτουμε ετσι και στρατηγικο πλεονεκτημα μιας και πλεον θα εξαλειφτει καθε ενδεχομενο συραξης (θα ηταν αντιφατικο να βομβαρδιζουν τουρκοι επενδυσεις τους)

    αμ νομιζαν οι γερμανοι οτι μας κρατανε με τις τοκογλυφιες τους ...
    τους την φεραμε ,
    θα τριβουν τα ματια τους
    οχι που περιμεναν οι παλιοφασιστες οτι θα ξαναδουν την σημαια τους να ανεμιζει στη ακροπολη...

    χρημα και δουλειες να φερει και ολα τα αλλα τα βρισκουμε


    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος! Υπάρχει και ένα όριο στην κακογουστιά!!!

    Θα μας πεθάνουνε που θα μας πεθάνουνε, ας το κάνουν πια με λίγο class! Χάθηκε κάτι σε πιο ποιοτικό, ένα έργο ρεπερτορίου, ένας Σέξπιρ, μια αττική τραγωδία;
    Πάρτε παράδειγμα από τους γερμαναράδες μιζοδότες σας:
    με κλασική μουσική
    έστελναν τους Εβραίους στα κρεματόρια και στον Θάνατο.

    Μα δεν είναι δυνατόν τέτοια χοντροκοπιά και ξεφτίλα:
    Μας λέει το άρθρο ότι η "κυβέρνηση"
    θα υποδεχθεί πανηγυρικά τον Ερντογάν που έρχεται με καρότο και μαστίγιο.

    Να! τα καρότα, να! τα μαστίγια!
    Να! τα βαθιά λαρύγγια, "δυστυχώς, αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής", αλλά "Θα ματώσουμε", θα πονέσουμε", θα υποφέρουμε, θα ξεσκιστούμε για την "πατρίδα",

    Ή μ α ρ τ ο ν!
    αυτή δεν είναι απλά κυβέρνηση πανηγυρτζήδων,
    αλλά περιφερόμενος σαδομαζοχιστικό-γκροτέσκο-βαμπιρο-νεκροφιλικός θίασος της κακιάς ώρας και της τελευταίας υποστάθμης.

    (Μια χούφτα γελοιοδέστατων ατόμων είναι,
    για πόσο θα τους αφήνουμε να μας κυβερνάνε;;;)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο και ακόμα γελάω...
    Τέλος πάντων και τω Θεώ δόξα που σκέφθηκε να φέρει καροτο και όχι τίποτα μεγαλύτερ!ο...
    Για το μαστίγιο "πρόβλημα ουδέν"μετά από τόσα χρόνια που μας μαστιγώνουν το συνηθίσαμε και δεν μας κάνει πλέον εντύπωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α μπα , ερχεται ο μογγολος με καροτο και μαστιγιο ?

    ε και εμεις τον περιμενουμε με γιαουρτια και αυγα...

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ?

    ΩΣ ΠΟΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (Μια χούφτα γελοιοδέστατων ατόμων είναι,
    για πόσο θα τους αφήνουμε να μας κυβερνάνε;;;)

    Galia

    01 Μαΐου 2010 11:00 μ.μ.

    ειναι η κυβερνηση που ο λαος με τη νωπη εκλογικη εντολη του τους εβαλε να κυβερνησουν αυτη τη χωρα

    ολοι μαζι πρεπει στηριξουμε τις προσπαθειες της κυβερνησης

    πρεπει να στηριξουμε την εθνικη προσπαθεια και να συμορφωθουμε εστω και αυτη τη στιγμη . πρεπει να καταλαβουμε οτι ολοι φταιμε για το πως καταντησαμε τη χωρα . πρεπει να αγωνιστουμε να διορθωσουμε τα λαθη του παρελθοντος

    πηραμε τα χρηματα του ευρωπαιου φορολογουμενου για να γινουν επενδυσεις και εμεις τα φαγαμε σε αυτοκινητα ,διακοπες και καλη ζωη

    ηρθε η ωρα να πληρωσουμε τα λαθη μας

    μεσα στην ατυχια μας ημαστε και τυχεροι που βρεθηκαμε με μια ισχυρη κυβερνηση που δεν υπολογιζει το πολιτικο κοστος και πηρε πανω της αυτη εθνικη υποχρεωση χωρις να λογαριαζει το πολιτικο κοστος

    πρεπει να κοιταξουμε μπροστα και να τολμησουμε , πρεπει να αλλαξουμε



    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To πρόβλημα του galia είναι πως θα επανέλθει η Νέα Δημοκρατία. "Εδώ ο κόσμος χάνεται και το .... χτενίζεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....ρε πάρτε το χαμπάρι πια...!!!

    ..ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ.-

    Ας βρούμε άλλο χομπι να ασχολούμαστε πλέον οι τελευταίοι Ρομαντικοί...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωλοπαιδο Προδοτης Παπανδρεου:

    Πηρε τις εκλογες με ενα βοθρο απο ψεματα και απατηλες υποσχεσεις. Το εργο του μερα με την μερα ειναι να αφανισει το Ελληνικο Εθνος και να σβησει το ελληνικο κρατος απο το χαρτη.

    - Τον ελληνικο λαο τον εριξε στη φτωχεια, την απογνωση, την απελπισια για το μελλον, του ποδοπατησε τα ιδανικα και τις αξιες, τον ματωσε και τον πεθαινει. Του ξαναγραφει τα βιβλια της Ιστοριας με ανθελληνικες προπαγανδες και του ζητα να ντρεπεται για οσα μεχρι τωρα αυτος ο λαος ηταν υπερηφανος. Του εχει διαγραψει τις θυσιες που αυτος ο λαος εχει κανει εδω και δεκαδες αιωνες και θελει να τον διδαξει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με βαρβαρους που δεν εχουν ιδεα ουτε απο νομους ουτε απο πολιτισμο.

    - Τα εκκατομυρια λαθραιους που δεν εχουν κανενα δικαιωμα να βρισκονται σε αυτη την χωρα, αντι να τους στειλει εκει απο οπου ηρθαν, τους νομιμοποιει με ελληνικη υπηκοοτητα!!! Στους παρανομους δινει δικαιωματα, περιθαλψη και παροχες με τα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων, και διαβατηρια. Τους στελνει στον παραδεισο την ιδια στιγμη που σβηνει την εννοια του ελληνικου εθνικου κρατους για να στειλει το ελληνικο εθνος στην κολαση και στην εξαφανιση.

    - Στους Τουρκους δινει τα παντα, περισσοτερα και απο οσα ζητουσαν!! Τους δινει το Αιγαιο, τα πετρελαια, την Θρακη, την εισοδο στην Ευρωπη, την Κυπρο, συγχωρεση για ολα τα εγκληματα που εχουν κανει στον παρελθον και για ολα τα προβληματα που δημιουργουν στους Ελληνες καθε μερα.

    - Στους Αλβανους υποχωρει.... Στους Σκοπιανους υποχωρει....

    Αυτο το τιποτενιο υποκειμενο μπηκε σε μια θεση οπου οποιος καθεται υποτιθεται οτι δουλευει για το συμφερον και το καλο του Ελληνικου λαου. Το πως εγινε αυτο το τραγικο λαθος ας μας γινει μαθημα. Αλλα αυτη τη στιγμη πρεπει χωρις καθολου καθυστερηση να ξεσηκωθουμε και να πεταξουμε μακρια αυτον τον αλητη Παπανδρεου και ολο το συναφι των κομπλεξικων θεατρινων που κουβαλαει μαζι. Εδω και τωρα. Ειναι θεμα επιβιωσης πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Galia

    Ένα μήνυμα δε μπορείς να γράψεις που να μη περιέχει κάτι για εβραίους και ολοκαύτωμα;

    Όχι τίποτε άλλο θα κάνεις τους κακεντρεχείς να υποπτεύονται πως στη πράξη ο μόνος λόγος που γράφεις εδώ είναι για να περνάς την εβραική προπαγάνδα.
    Ξέρεις τώρα, γράφεις κάτι που η πλειοψηφία των χρηστών εδώ συμφωνεί και στο κατάλληλο σημείο τσουπ να σου και η σπόντα περί ολοκαυτώματος.

    Ασφαλώς αστειεύομαι..κανείς δε σε υποπτεύεται για κάτι τέτοιο, το έχουμε σιγουρέψει προ πολλού ότι ο ρόλος σου εδώ είναι ακριβώς αυτός.
    Δηλαδή το ανελέητοπιπίλισμα του εγκεφάλου μας υπέρ Σιών.

    Ελπίζω να μη σε πληρώνουν σε Shekel από τη πρεσβεία. Μαθαίνω πως επίκειται υποτίμηση του.

    Αλήθεια να σε ρωτήσω,έγραψες ότι οι Γερμανοί στέλνανε τους εβραίους στα κρεματόρια υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής. Αυτο τώρα είναι κάτι σαν και τα άλλα που λέγατε παλία ότι οι Γερμανοί κάνανε σαπούνι από το λίπος εβραίων και γάντια από το δέρμα τους; Ρωτάω διότι και αυτό μούφα μου φαίνεται θα αποδειχθεί:)
    Το Yad Vashem τι λέει; Έχει δώσει την έγκριση του για αυτό το νέο αξεσουάρ προπαγάνδας που χρησιμοποιείς; Για τσέκαρε εάν είσαι σε πλήρη ευθυγράμιση με τα κεντρικά γραφεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
    Η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν είναι το γιαούρτομα και οι απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις πχ Κακλαμάνη.
    Ταυτόχρονα όμως δεν είναι καιρός για προσεγγίσεις και συνομιλίες με τους αιωνίως εχθρούς μας. 'Οταν είσαι κάτω, τραυματίας και μισοπεθαμένος, περιμένεις να αναρώσεις, να σταθείς στα πόδια σου και μετά να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε που μια ζωή σε κτυπά και σε δέρνει... εκτός πια και αν είσαι τόσο ηλίθιος να πιστεύεις ότι αυτή την στιγμή (που περίμενε χρόνια να βρεθείς) θα αλλάξει και θα σε βοηθήσει... μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τους Τούρκους.

    τπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ h

    Αν εσύ νιώθεις ενοχές για αυτά που έκλεψες, υπάρχει ένας αριθμός λογαριασμού, όπου ανώνυμα μπορείς να τα επιστρέψεις.

    H δική μου οικογένεια και όλος ο κύκλος μου, ούτε έκλεψε σεντ, ούτε δανείστηκε, ούτε καν χρησιμοποιούμε πιστωτικές κάρτες.

    Η λαϊκή εντολή δεν δόθηκε στον Παπανδρέου επειδή ο λαός τον εξέλεξε ως Μεσσία. Διότι ο φελλός την έχει δει Μεσσίας. Μόνο έτσι εξηγούνται οι σημερινές του δηλώσεις.

    Η λαϊκή εντολή δόθηκε για ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και για το ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για το οποίο δεσμεύτηκε.

    Όλα αυτά που κάνει σήμερα αυτός και ο σαδομαζο-γκροτέσκο-βαμπιρο-νεκροφιλικός θίασος,
    ούτε τα ανακοίνωσαν προεκλογικά, αλλά και δεσμεύουν τη χώρα σε βάθος χρόνου.

    Όσο η ΝΔ δεν αντιδρά είναι συνυπεύθυνη! H αριστερά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των περιστάσεων μόνη της.
    Εκτός, αν το επόμενο που μας ετοιμάζουν είναι μια "λαϊκή επανάσταση".
    Αυτό εννοούσα πριν, όταν είπα για εκλογές. Ότι πρέπει οι πολιτικοί να δείξουν ότι σέβονται τους Θεσμούς της Δημοκρατίας.
    Και όχι να σφυρίζουν αδιάφορα και να μας εξωθούν σε νέο εμφύλιο.
    Δεν μπορείτε να σκεφτείτε με προεκτάσεις κάποιοι;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαινεται πως ο Τουρκος διαβασε και εφαρμοζει αψογα τα λεγομενα του Θουκυδιδη, Κονδυλη, Ηφαιστου και αλλων.

    Παντα βεβαια σε συγκριση με τους δικους μας, εκλεκτους δημαγωγους, συνδικαλιστες, και Εθνομηδενιστες Τσιφτετελληνες (απο εμας εκλεγομενους!) ...

    "... Έκανα και θα κάνω τα πάντα για να μην χρεοκοπήσει η χώρα, πρόσθεσε ο Γ.Παπανδρέου, ..." (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_8613.html)

    Καλο ξημερωμα!
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Βιο.
    Χάνεις τον καιρό σου με την χοντρή.

    Πέρσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καρότο και μαστίγιο αυτός; Βαζελίνη εμείς... σιγά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΄ΓΥΦΤΟΥ΄ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ .... ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ
    ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χωρις σχολια:

    "Mαταιώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Μόσχα για τον εορτασμό των 65 ετών από το τέλος του Β’Π.Π., λόγω της εκρηκτικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. Η επίσκεψη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μεταξύ 8-10 Μαίου.
    Η Ελλάδα στην μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή, όπου θα είναι παρόντες οι περισσότεροι ηγέτες της ευρωπαϊκής ηπείρου, θα εκπροσωπηθεί στην Μόσχα από κάποιον χαμηλόβαθμό αξιωματούχο.

    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

    Ο Ερντογαν ομως και η αυλικοι του θα ερθουν κανονικα. Για τον προδοτη ανθελληνα Παπανδρεου η εξυπηρετηση της Τουρκιας ειναι υψηλη προτεραιοτητα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.