19/6/10

20 Οι Νεκροί Τούρκοι στρατιώτες στο Semdinli

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY οι απώλειες του τουρκικού στρατού απο την επίθεση των Κούρδων Μαχητών του HPG σε στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Gediktepe μεταξύ των χωριών Tekeli, Günyazı και Ortaklar της πόλης του Şemdinli στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ ανέρχονται σε 20 νεκρούς και 19 τραυματίες.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι πληροφορίες που προέρχονται από επίσημες πηγές του τουρκικού στρατού για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών είναι πλασματικές.

Αναφέρει επίσης το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY ότι 8 ελικόπτερα του τουρκικού στρατού χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των νεκρών και των τραυματιών, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και κατά την διάρκεια της οι Τούρκοι στρατιώτες εγκατέλειψαν τις θέσεις τους.

Αυτό που επισημαίνει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF NEWS AGENCY είναι οτι οι πληροφορίες του προέρχονται απο έμπειρους δημοσιογράφους οι οποίοι και τις συνέλεξαν απο τον τόπο της σύγκρουσης. Οι τουρκικές πηγές ισχυρίζονται οτι οι πληροφορίες τους βασίζονται σε καταγραφές των UAV.Παραθέτουμε δημοσίευμα της εφημερίδας todayszaman και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

6 σχόλια:

  1. Αν καταλαβαίνω καλά οι Τούρκοι έστειλαν τις καλές τους μονάδες να φυλάνε αγωγούς και υψηλούς στόχους και άφησαν τα βουνά αρμόδια όπως έλεγε η γιαγιά μου.
    Πάνε λοιπόν οι κακομοίρηδες στο φυλάκιο και τρώνε πακέτο.
    Λογικό να εγκαταλείπουν θέσεις αφού για ώρες οι άλλοι τους αφήνουν αβοήθητους.
    Να στείλουμε συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι συλλυπητηρια;Δεν σκοτωθηκαν σε ατυχημα,πολεμο εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταλαβαίνω καλά τους έχουν απλά ΣΚΙΣΕΙ.
    Μιλάμε για ΠΟΛΥ στρατηγικό βάθος!
    Για στρατηγικό πάτο καλοί είναι.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ
    ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΟΧΙ ΠΑΠΑΡΙΑ!

    VIVA KURDISTAN
    FREE OCALAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.
    ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ΙσλαμοΣυριζά, όλοι στο δρόμο που σκοτώνονται αθώοι τούρκοι από κακούς εθνικιστές κούρδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.