26/6/10

Η Αγγλία θέτει περιορισμό στον αριθμό των μεταναστών που θα δεχτεί. Να την καταγγείλλουν οι Έλληνες αντιρατσιστές!!!

Περιορισμό στους μετανάστες θέτει η Βρετανία
Περιορισμός θα ισχύει από τον επόμενο μήνα στον αριθμό των μεταναστών από χώρες εκτός ΕΕ που θα μπορούν να εγκατασταθούν στη Βρετανία.
Περιορισμός θα ισχύει προσωρινά στον αριθμό των μεταναστών που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης προς τη Βρετανία. Ο αριθμός τους θα μπορεί να φτάνει περίπου τους 24.000 ανθρώπους μέχρι τον Απρίλιο του 2011, οπότε και θα αρχίσει να ισχύει μόνιμος περιορισμός, δήλωσε σήμερα στο γαλλικό πρακτορείο μία πηγή από το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.
«Δεν είναι στόχος μας να μειώσουμε, αλλά να εμποδίσουμε μία μεγάλη εισρροή» πριν την εφαρμογή του μόνιμου περιορισμού τον Απρίλιο 2011, δήλωσε αυτή η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, διευκρινίζοντας ότι τη Δευτέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για αυτό το θέμα από την υπουργό Εσωτερικών Τερέζα Μέι.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή από τον επόμενο μήνα και έως τον Απρίλιο του 2011 περίπου 24.100 άνθρωποι που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ θα μπορούν να εγκαθίστανται σε βρετανικό έδαφος, δηλαδή 5% λιγότεροι απ' ότι την ίδια περίοδο πέρυσι.
Στον περιορισμό θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, κυρίως για αθλητές υψηλού επιπέδου ή για υπαλλήλους ξένων εταιρείων που δραστηριοποιούνται και σε βρετανικό έδαφος.
Ο περιορισμός της μετανάστευσης αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές υποσχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

10 σχόλια:

  1. Κατόπιν εορτής και αφού έχει ήδη μετατραπεί σε χώρα πολυπολιτισμική και πολυφυλετική.

    Επ' ευκαιρία να θυμίσω ότι το κακό άρχισε κι εκεί με νόμο του Harold Wilson, ο οποίος, την δεκαετία του '60, έδωσε την βρετανική υπηκοότητα σε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών. Βεβαίως, προηγουμένως η Β. Βρετανία είχε δεχτεί κύμα μεταναστών κυρίως από την Ινδία, το Πακιστάν, τους οποίους είχε αφήσει να εγκατασταθούν ως προερχομένους από πρώην αποικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς είναι πολύ αργά για την Αγγλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα σοβαρό κράτος έτσι λειτουργεί,δεν αφήνει να γίνουν όλα μπάχαλο και μετά να τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα,ούτε με την αδιαφορία του να σπρώχνει τον κόσμο σε ακραία σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στὶς πραγματικὲς δημοκρατίες δὲν ὑπάρχει ἡ ἔννοια τοῦ πολιτικῶς ὀρθοῦ. Ὅχι ὅτι ἡ Ἀγγλία εἶναι πραγματικὴ δημοκρατία, πρὸς Θεοῦ. Ἔχει ὅμως ἕνα foreign office ποὺ ξέρει ἀπὸ τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά ρε παιδιά η Αγγλία έτρωγε για χρόνια το μεδούλι των Ινδών, των Πακιστανών , των Ιρλανδών, των Παλαιστινίων ,των Ουγκαντέζων , των Ροδεσιανων, των Λιβύων , των Σουδανών, των Κονγκολέζων των Μαυριτανών , των Αυστραλών , των Κινέζων και δεκάδων άλλων εθνών τώρα τους πείραξε ότι μαζευτήκαν εκεί λίγες χιλιάδες ξένοι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ η τι Μεγάλη Βρετανία θα είναι αν δεν μπορεί να κρατήσει λίγους ακόμα μετανάστες από τις «αποικίες» της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ανησυχείτε. Σε λίγο θα μεταναστεύουν στην Αγγλία τα παιδιά μας, μιας κι' εκεί γυρεύουν με το κυάλι λευκούς σπουδαγμένους για να αντιμετωπίσουν τη μαύρη λαίλαπα, που τείνει να την μετετρέψει σε αραπιά.
    Ας πληρώσουν τα τομάρια το αίμα των αραπάδων που ήπιαν τόσα χρόνια στις αποικίες με τους σκλάβους.
    Εμείς τι φταίμε όμως που κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε africa corp.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε, δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι; Οι μετανάστες, εις αναζήτησην καλύτερης μοίρας, αποχωρούν από την Ελλάδα. Οι Αλβανοί φυγαδεύουν τις αποταμιεύσεις τους.
    Ρε, την Ελλάδα την αποφεύγουν πια και οι οικονομικοί μετανάστες. Ρε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εὐκαιρία γιά μιά ἐρώτηση γιά έκείνους πού γνωρίζουν τήν Ἀγγλία καλύτερα ἀπό ἐμένα.

    Γιά δυόμιση χρόνια ἔμεινα στό Λονδίνο καί σ᾽αύτή τήν διάρκεια ἔκανα μερικές ὁλιγοήμερες ἐκδρομές σέ διάφορες περιοχές στό ἐσωτερικό τῆς Ἀγγλίας.

    Μοῦ ἔκανε λοιπόν ἐντύπωση ὅτι ἡ ὕπαιθρος ἦταν καθαρή ἀπό μετανάστες. Σχεδόν ἀνύπαρκτοι. Οὔτε Ἰνδοί, οὔτε μαῦροι, οὔτε Ἀραβες. Νόμισα ὅτι ὁνειρευόμουν.

    Ἄς μοῦ ἀπαντήσει κάποιος γνώστης γιατί πραγματικά τό ἐρώτημα αύτό μοῦ ἔχει μείνει ἀναπάντητο. Εὐχαριστῶ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι είναι. Καθε κράτος, αναλαμβάνει αυτά που μπορεί να διεκπεραιώσει. Μόνο εμείς παριστάναμε χρόνια τώρα τη Γή της Επαγγελίας, λές και τα περιθώριά μας ήταν ατελείωτα.
    Πολύ σωστά πράττει η Αγγλία και θέτει περιορισμό στην εισροή μεταναστών. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στιν υπαιθρο δεν πηγαιναν οι μεταναστες ετσι και αλλιως γιατι δεν υπηρχαν δουλιες. Η αγροτικη ταξη στο Ηνωμενο Βασιλειο( και οχι Αγγλια, αν πεις σε σκοτζεζο η σε ουαλλο οτι ειναι αγγλοι θα φας ξυλο!) δεν ξεπερνα τα τελευταιο χρονια το 2%.Απο την αλλη ομως ειναι μαζεμενοι στις πολεις και οχι μονο στο Λονδινο.Στην Γλασκωβη απο οπου επεστρεψα πριν 4 ωρες ειναι γεματο με ινδικα εστατορια και μαγαζια (τα οποια παρεπτιντοντως βρωμανε καρρυ).Παραπλησια ειναι η κατασταση στο Μπριστολ (εκει πηγα περοπερσι) και στο Εδιμβουτργο (πηγα πριν 6 χρονια )Στο Σουανσι της Ουαλλιας (εκει κανω το διδκτορικο μου)μαλιστα μια εκκλησια εχει ταυλανδεζικο εστιατοριο και μια αλλη ΤΖΑΜΙ (το τελευταιο ειδικα μου εκανε ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ)Η μονη πολη που εχω παει και δεν θυμαμαι να ειδα πολλλους Ινδουσα κτλ ειναι το Γιορκ (το ρωμαικο Εβορακο)αλλα ετσι και αλλιως αυτη ειναι σχεδον πολη φαντασμα....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.