29/6/10

Η Ουάσιγκτον θα πιέσει για την Γάζα.Αναμένουν δύσκολες μέρες το Τελ Αβίβ

Η ισραηλινή εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ έγραψε πως η αμερικανική διοίκηση θα ζητήσει από το Τελ Αβίβ την άρση του αποκλεισμού που εφαρμόζεται στη Λωρίδα της Γάζας.Σύμφωνα με την είδηση της εν λόγω εφημερίδας, ο Ομπάμα θα διατυπώσει το σχετικό αίτημα στη συνάντηση που θα έχει με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετενιάχου στις 7 Ιουλίου.
Στην είδηση που επικαλείται έγκυρες πολιτικές πηγές, υπογραμμίζεται πως η άρση του αποκλεισμού και η ελεύθερη μετάβαση των Παλαιστινίων από τα ισραηλινά σύνορα θα είναι μεταξύ των αιτημάτων που θα διατυπώσει ο Ομπάμα κατά τη συνάντηση του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Ο Ομπάμα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα πάλι χαρακτήρισε ως "αφόρητη" την κατάσταση μέσα στην οποία βρίσκονται οι 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γάζα και είναι οργισμένος με το γεγονός που δεν επιτρέπεται η έξοδος από την περιοχή στους κατοίκους, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη μαζική τιμωρία.

Στη συνάντηση Ομπάμα - Νετανιάχου αναμένεται να συζητηθεί και ο τερματισμός των εποικιστικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Όχθη.
"TRT-ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"

34 σχόλια:

  1. Έκαψαν παιδική κατασκήνωση στη Λωρίδα της Γάζας

    Ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν νωρίς σήμερα σε παιδική κατασκήνωση παλαιστινίων προσφύγων στη Λωρίδα της Γάζας και έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών.

    Ο Αντνάν Αμπού Χάσνα, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αρωγής και Εργων του ΟΗΕ (UNRWA) στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ότι τα ξημερώματα ένοπλοι μασκοφόροι έβαλαν φωτιά στην άδεια κατασκήνωση αφού προηγουμένως έδεσαν το φύλακα.

    Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση αυτόν τον μήνα σε κατασκήνωση της UNRWA.

    Η UNRWA εγαινίασε τις κατασκηνώσεις της αυτόν τον μήνα παρά τις έντονες επικρίσεις από ισλαμικές οργανώσεις ότι οι κατασκηνώσεις "παρασύρουν στην ακολασία".

    Ανάμεσα στην UNRWA και τη Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, υπάρχει ανταγωνισμός για το ποια θα προσελκύσει τα περισσότερα παιδιά στις κατασκηνώσεις της.

    ___________________________________

    >οι κατασκηνώσεις "παρασύρουν στην ακολασία"< (!!!)

    Iδού ο πολιτισμός εκείνων που οι ανεγκέφαλοι τρέχουν να υποστηρίξουν. Κατά τα άλλα, ... το Ισραήλ φταίει. Ζωώδης κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το λένε οι Τούρκοι... μας έπεισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η ειδηση μου υπενθιμιζει τους ....παιδεραστες της Χαμας.

    Προς ...χοιροποιημενην και ζωωδη καταστασιν:
    Γιατι δεν εξαφανιζεστε απο προσωπου Παλαιστινης να ησυχασετε και σεις και μεις και προ παντων, ο τα μυρια οσα παθων, Παλαιστινιακος Λαος.
    Διοτι το οτι θα φυγετε δεν υπαρχει αμφιβολια. Απο σας εξαρταται να διαλεξετε τον χρονο και τον τροπο φυγης.
    Οσο πιο συντομα τοσο πιο καλυτερα για σας.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Omadeon, λεγε απο που εισαι και να μη παιζεις με αυτο το δυσμοιρο λαο,λεγε τωρα και αστο ποιημα.Τερμα τα ψεμματα τα σινεμα κλειστα... πες απο που εισαι και ασε το εργακι που μας γυριζεις εδω μεσα οτι εισαι δηθεν απο τη παλαιστινη και και και...
    Μη παιζεις φιλε μου με το πονο ενος λαου... τελειωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοπελιά, 29 Ιουνίου 2010 12:47 μ.μ.
    που είσαι στα μέσα και στα έξω και μας βεβαιώνεις ότι οι μασκοφόροι είναι της Χαμάς και όχι παλαιστίνιοι πράκτορες της Μοσάντ, μήπως ξέρεις τι έγινε με ''τον εβρα'ι'κό στολίσκο της Ειρήνης'' που θα έστελναν τα λιοντάρια οι Ισραηλινοί στην κατεχόμενη Κύπρο;
    Σε ποιό λιμάνι προσέγγισαν; Στην Αμμόχωστο ή αλλού;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοπελιά, το ενδιαφέρον σας για τα παιδιά των Παλαιστινίων που τα χρησιμοποιούν οι πατεράδες τους ως ασπίδες και που τώρα δεν θα έχουν κατασκήνωση να πάνε, είναι πολύ συγκινητικό!

    Όταν εσείς τα καίγατε ζωντανά μέσα στα σχολεία τους και στα νοσοκομεία πριν λίγο καιρό με τις ναπάλμ και τις βόμβες φωσφόρου; Ξέρουμε, το κάνατε για να τα γλυτώσετε από τους κακούς πατεράδες και από τις ακόμα πιό κακές μανάδες τους!!!

    Άσε μας ρε κοπελιά! Το έχουμε πάρει χαμπάρι το παραμύθι σας στην Ελλάδα!
    Γι' αυτό δεν θέλετε να πάνε εκεί την βοήθεια οι Έλληνες ακτιβιστές, για να μη δουν τα αποτελέσματα του Παλαιστινιακού Ολοκαυτώματος!

    Μήπως ο Πισσίας είχε μαζί του και τίποτα ΑΚ-47 να τους πάει;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exei kanenas kammia antirisi oti kai oi palestinioi kai oi araves tha ypostirizan tous tourkous anti gia emas mono kai mono epeidi einai mousoulmanoi?

    gia na kseroume ti mas ginetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψευτο-"ομαντεον",

    μηπως σου θυμιζει και αυτον τον παιδεραστη

    "Aisha the Child Wife of Muhammad"
    http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/ayesha.htm

    εκτος απο τους ισλαμοφασιστικους "παιδεραστες της Χαμας";

    - dhimmi no more, "The great people of Italy and islamic nonsense"
    http://www.danielpipes.org/comments/174906

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ανοησία ορισμένων ξεπερνά κάθε όριο.

    Αντί να κοιτάζετε που η Κρήτη είναι κυκλωμένη (χωρίς εισαγωγικά) από τους Τούρκους, οι οποίοι αλωνίζουν στο FIR Αθηνών, κόπτεστε για την Παλαιστίνη!!

    Πατριωτισμός, ναι, αλλά όχι ελληνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ουάσιγκτον θα πιέσει για την Γάζα. Αναμένουν δύσκολες μέρες το Τελ Αβίβ.....
    Χα! Χα! Χα!
    Συγνώμη παιδιά αλλά εδώ γελάνε δυνατά!
    Αυτοί που τους περιμένουν δύσκολες μέρες, είναι οι τούρκοι και μόνον αυτοί
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος 6:48μμ:
    "exei kanenas kammia antirisi oti kai oi palestinioi kai oi araves tha ypostirizan tous tourkous anti gia emas mono kai mono epeidi einai mousoulmanoi?"

    Δηλαδή, προδικάζω ότι θα υποστηρίξεις τους άλλους και γι αυτό εγώ προκαταβολικά υποστηρίζω το χασάπη που σε σφάζει! (παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς ποιοί υποστήριξαν έμπρακτα το '74 τους Τούρκους, οι Άραβες ή οι Ισραηλινοί;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 29 Ιουνίου 2010 6:48 μ.μ.
    //...oi palestinioi kai oi araves tha ypostirizan tous tourkous anti gia emas mono kai mono epeidi einai mousoulmanoi?//...
    --------------------------
    Όχι, απ' ό,τι φαίνεται!!!
    ΔΕΝ θα τους υποστήριζαν μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι!
    Σε αυτό το παραμύθι πιστεύουν μόνο οι νεοοθωμανοί του Νταβούτογλου και οι οθωμανολάγνοι-τουρκόφιλοι γενικώς.
    Οι Άραβες τους Τούρκους τους έχουν χεσμένους αφού και αυτοί -όπως και μεις και πολλοί άλλοι- είχαμε υποφέρει και υποφέρουμε ακόμα από τον (νεο)οθωμανικό ζυγό.
    Απόδειξη είναι ότι καμία μουσουλμανική χώρα (πλην Τουρκίας) ΔΕΝ ΕΧΕΙ αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο, παρά τις λυσσώδεις προσπάθειες της Τουρκίας.
    Η οποία συστηματικά εγγράφει το θέμα της αναγνώρισης στην ατζέντα, κάθε φορά που γίνεται η Διάσκεψη των Ισλαμικών Κρατών και κάθε φορά τρώει πακέτο αφού της την ...σβύνουν !!!
    Εδώ την αμφισβητούν οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι πολίτες της, με πρώτους και ...καλύτερους τους Κούρδους !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Δημόκριτε
    Ανώμαλοι υπάρχουν παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη και όχι μόνο στους Παλαιστίνιους επειδή είναι μουσουλμάνοι.
    Και είναι όλοι τους καταδικασταίοι!!!
    Οι καθολικοί αλλά και οι προτεστάντες ιερωμένοι ή οι εβραίοι και βουδιστές που έχουν παραδεχθεί σε πολλές χώρες ότι είναι παιδεραστές, δεν σου λένε τίποτα;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 29 Ιουνίου 2010 7:12 μ.μ.
    Εσένα που σε ενδιαφέρει μόνο τι κάνουν οι Τούρκοι, πόσους έχεις ...καταρρίψει μέχρι τώρα;;;
    Αλλά γιατί να μην ενδιαφερόμαστε και για το τι κάνουν οι Ισραηλινοί;
    Να μη ξέρουμε ποιός είναι ο αυριανός μας σύμμαχος που θα μας ...σώσει από τους Τούρκους;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ισραήλ η Ρίζα του Παγκόσμιου κακού".

    Μάκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε Τζίμη εργολαβία έχεις πάρει τον αντιεβραϊσμό; Με την ώρα δουλεύεις; Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου. Άμα μπορούμε να ωφεληθούμε γιατί όχι; Σου ξαναείπα, φακιόλια ονειρεύεσαι παρά τα αντίθετα που λες... Εκτός αν είσαι ο Omadeon με αλλο όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Κοπελιά, 29 Ιουνίου 2010 12:47 μ.μ.
    που έγραψες αλλού σε έναν ανορθόγραφο φίλο στις
    28 Ιουνίου 2010 12:34 μ.μ.
    //...Ποιος πρωθυπουργός και πότε το είπε αυτό; Δώσε μου την πηγή σου Πρόσεξε, σου ζητώ την πηγή σου, με ήττα. Την άλλη, με ύψιλον, θα την δώσεις στους Τούρκους αφέντες σου!...//
    --------------------------
    Ορθογράφα μου εσύ !!!
    Πρόσεξε πώς γράφεις το γράμμα ΗΤΑ, μην υποστείς εσύ βαριά ΗΤΤΑ και χρειαστεί να δώσεις σε εμένα το ίδιο πράγμα που λες ότι θα δώσει αυτός στους Τούρκους άμα δεν προσέξει το ύψιλον!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Muslims, who stay in Islam and attempt to promote it knowing what they now surely know about it, are the lowest of human beings. Muhammad was a very sick man, or a beast if you prefer to call him. Child molestation is one of the worst of crimes. Muhammad, at the age of 52, married little 6 year old Aisha and began having sex with her when she reached the age of 9. Muhammad’s behavior cannot be justified by Muslims regardless ‘of the context’. Muhammad would be prosecuted for his crime and thrown in prison, if he were alive today.

    Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 88:

    Narrated 'Ursa:

    The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death).ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Κοπελιά", αμφιβάλλεις ότι το Ισραήλ μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας έδωσε τους Condib, για καταστροφή αεροδιάδρομων, που μας παρείχαν πλεονέκτημα έναντι των Τούρκων;

    Γιωτάς είσαι, "κοπελιά";

    Οι Αρμένιοι τουλάχιστον, δείχνουν σοβαρότητα απέναντι στην Ιστορία τους και κράζουν τους "ακτιβιστές" τύπου Πισσία. Επίσης, θυμούνται την εισβολή της Κύπρου
    http://www.armenianweekly.com/2010/06/07/hitler-turkey/

    Τζιμιστάν, το έχετε καταντήσει εδώ μέσα, όλοι οι τουρκογλύφτες

    Shame, Shame, Shame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ τζιμης 7:41 μ.μ.

    >@Δημόκριτε

    Ανώμαλοι υπάρχουν παντού σε όλα τα μήκη και πλάτη και όχι μόνο στους Παλαιστίνιους επειδή είναι μουσουλμάνοι.
Και είναι όλοι τους καταδικασταίοι!!!<

    Σωστα.

    >Οι καθολικοί αλλά και οι προτεστάντες ιερωμένοι ή οι εβραίοι και βουδιστές που έχουν παραδεχθεί σε πολλές χώρες ότι είναι παιδεραστές, δεν σου λένε τίποτα;<

    Εξισωνεις με αλλα λογια τα βαρβαρα καθεστωτα που κυριαρχει το ισλαμοφασιστικο death cult, με τις δημοκρατιες και πολιτισμο της δυσης;

    - dhimmi no more, “Our dear deb and the very long version part deux and ignorance is bliss”
    http://www.danielpipes.org/comments/174897
    - Ianus, “One difference of opinion with many ramifications”
    http://www.danielpipes.org/comments/80414

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. >Εκτός αν είσαι ο Omadeon με αλλο όνομα...>
    29 Ιουνίου 2010 10:32 μ.μ.

    Ετσι μ' αρεσει να μπουρδουκλωνεσαι σαγιαν Galia, που ζητας και την διευθυνση μου στην Ιερουσαλημ.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Καυτεχομενη απο γενοκτονους οβριους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζουμε ημερες παραμονης πληρους εξαρτησης στο γεωστρατηγικο αρμα της Τουρκιας,εκβιαζομενοι οικονομικα και εθνικα και δεν γνωριζουμε τι να κανωμε.Και με αυτο το πλαισιο ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του.Δωστε προτασεις με σοβαροτητα και περαστε αυτες και αλλου,χωρις να μαλωνουμε και να αλληλοσαρκαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο εβραίκής καταγωγής πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Βενιαμίν Ντισραέλι, στο βιβλίο του "Coumgsby" (1850), αναφέρει τα ακόλουθα:

    "Εβραίοι παντού! Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη, περισσότερο ή λιγότερο σημαντική, που να έγινε χωρίς τη δική μας συμμετοχή;
    Ο κόσμος διοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί της σκηνής, αλλά από εκείνα που βρίσκονται στα παρασκήνια..
    Την τελευταία στιγμή οι μυστικές εταιρείες εξουδετερώνουν όλες τις αποφάσεις των διοικούντων. Οι μυστικές εταιρείες αποτελούν τις προσωρινές κυβερνήσεις. Και άνθρωποι της εβραϊκής φυλής βρίσκονται επικεφαλείς όλων αυτών."


    Γνωρίζει κάποιος τι έγινε το διάστημα 1849-1850 στην Ελλάδα με τα λεγόμενα "Παρκερικά";
    Ο Πάρκερ ήταν Άγγλος ναύαρχος που κατέπλευσε έξω από τον Πειραιά με στραμμένα τα κανόνια των πλοίων του προς την Αθήνα. Ο Πάρκερ απείλησε με βομβαρδισμό και επισιτιστικό αποκλεισμό της Αθήνας, αν η Κυβέρνηση του Όθωνα δεν κατέβαλε αποζημιώσεις για την φθορά της περιουσίας του εβραίου τοκογλύφου Δαυίδ Πασίφικο μετά από την εισβολή του εξαγριωμένου πλήθους στην οικία του.έγινε παραίτιος οχλοκρατικού επεισοδίου σε βάρος του, λόγω ασέβειας που επέδειξε κατά την εκφορά του επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Φιλίππου και του επακόλουθου εθίμου της καύσης ομοιώματος του Ιούδα. Συγκεκριμένα το έτος εκείνο (1849) πρωτοαπαγορεύθηκε το έθιμο αυτό μετά την εκφορά του επιταφίου, τουλάχιστον στην Αθήνα λόγω της έκτακτης τότε επίσημης επίσκεψης του Γάλλου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Έτσι ο αθηναϊκός λαός ανέβαλε τη τέλεση του εθίμου για την Δευτέρα του Πάσχα, στη πλατεία Ηρώων (στου Ψυρρή). Όταν όμως επενέβει η αστυνομία και ακολούθησαν ταραχές, διερχόμενο το πλήθος προ της οικίας του Πατσίφικο είτε προκαλούμενο απ΄ τον ίδιο είτε θεωρώντας αυτόν ως υπαίτιο της απαγόρευσης επιτέθηκε στη οικία του προκαλώντας κάποιες καταστροφές, ο ίδιος δε, μόλις και που διασώθηκε από τη μανία του πλήθους, κατέφυγε στη αγγλική πρεσβεία, της οποίας την υπηκοότητα είχε αποκτήσει πρόσφατα.[1]. Ιδιαίτερα άξιο προσοχής είναι ότι αμέσως το πρωί της επομένης του συμβάντος ο τότε άγγλος πρεσβευτής Σερ Έντμοντ Λάιονς προέβει σε διάβημα προς το ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών για την καταβολή αποζημίωσης στον θιγέντα με το αστρονομικό για τα τότε δεδομένα ποσό των 886.736 δραχμών και 57 λεπτών. Τότε η ελληνική κυβέρνηση βεβαίως αρνήθηκε θεωρώντας ότι το θέμα ανήκει στη Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συνέχεια.....


    Γεγονός όμως υπήρξε ότι έναντι των μέτρων εκείνων πάντες οι Έλληνες από του Βασιλέως μέχρι και του τελευταίου εργάτη επέδειξαν γενναία ψυχραιμία και οι δε πληγέντες από τα μέτρα αυτά κυρίως έμποροι και ναυτιλλόμενοι στον Πειραιά τάχθηκαν όλοι στο πλευρό της ελληνικής Κυβέρνησης επιδοκιμάζοντας την στάση της.
    Η άρνηση αυτή έδωσε την ευκαιρία στον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας Πάλμερστον να ζητήσει από την Ελληνική Κυβέρνηση την άμεση καταβολή της αποζημίωσης για τις καταστροφές που υπέστη ο Πατσίφικο, χωρίς να είχε γίνει ούτε στοιχειώδης καταγραφή. Το ποσό αυτό είχε κριθεί πολλαπλάσιο ακόμη και της αξίας των τότε ανακτόρων (της Πλατείας Κλαυθμώνος). Με την αιτηθείσα επέμβαση όμως των Μεγάλων Δυνάμεων της Ρωσίας και της Γαλλίας και ιδιαίτερα με την αποχώρηση του Γάλλου πρέσβη από το Λονδίνο η υπόθεση πλησίασε στο τέλος της.

    Ορίσθηκε επιτροπή διαιτησίας η οποία και εξακρίβωσε πως η ζημία που τελικά είχε υποστεί ο Πατσίφικο ήταν μόλις 3.750 δραχμές, με αρκετές αμφιβολίες, αφού και ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποδείξει το τρόπο απόκτησης των καταλογιζομένων ειδών. Έτσι αφενός η ελληνική κυβέρνηση κατέβαλε στον Πατσίφικο το ποσόν των 3.750 δραχμών και αφετέρου επεστράφη σε αυτήν το υπόλοιπο ποσό εκ 330.000 δραχμών που είχε εν τω μεταξύ καταθέσει στην Αγγλία, ως εγγύηση, για την άρση τουλάχιστον του αποκλεισμού.[4]
    Στην Αγγλία το θέμα συζητήθηκε στην Βουλή των Λόρδων όπου καταδικάστηκε η ενέργεια του πρωθυπουργού, ενώ η Βουλή των Κοινοτήτων αναίρεσε την απόφαση. Ο Πάλμερστον υπερασπίστηκε τις ενέργειές του όχι μόνο για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά για την γενικότερη εξωτερική πολιτική του, που υιοθετούσε την υπεράσπιση οποιουδήποτε Βρετανού πολίτη με όλα τα μέσα, με μια ομιλία πέντε ωρών γνωστή ως Civis Romanus sum (Είμαι Ρωμαίος πολίτης). Η Βασίλισσα Βικτωρία της Αγγλίας απέστειλε σχετικό έγγραφο στον Πρωθυπουργό θεωρώντας τον εν λόγω υπουργό ως κύριο υπαίτιο της εις βάρος της Αγγλίας αποδιδόμενη διεθνή δυσφορία αλλά και κοινοποιώντας την απαγόρευση πλέον οποιασδήποτε ενέργειας επί εξωτερικών σχέσεων χωρίς την προηγούμενη έγκρισή της.

    ΥΓ.
    α) (Ο αποκλεισμός είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν από την πείνα αρκετοί φτωχοί Έλληνες τον χειμώνα του 1850)

    β) Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ κατήγγειλε απροκάλυπτα τη δράση αυτών των μυστικών εταιρειών, ως εχθρούς των ΗΠΑ, της ανθρωπότητας και της Δημοκρατίας. Ο σχετικός λόγος του έμεινε παροιμιώδης.
    Περιττό να πούμε ότι δολοφονήθηκε λίγο καιρό αργότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Δημόκριτος
    ...//Εξισωνεις με αλλα λογια τα βαρβαρα καθεστωτα που κυριαρχει το ισλαμοφασιστικο death cult, με τις δημοκρατιες και πολιτισμο της δυσης;//...
    -------------------
    Έπιχείρημα φοβερής φιλοσοφικής σκέψης!
    Πιστεύεις ότι χρησιμοποιώντας (μερικές φορές) ψευδώνυμο αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου, παίρνεις και λίγο από την σοφία του;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ισραήλ η Ρίζα του Παγκόσμιου κακού".
    Μάκης Χριστοδουλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοπελιά, 30 Ιουνίου 2010 12:55 π.μ.
    είναι ΝΤΡΟΠΗ να χρησιμοποιείς κάθε φορά και άλλο νικ. Όπως τώρα το ...Shame και να λες ότι...//το Ισραήλ μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας έδωσε τους Condib, για καταστροφή αεροδιάδρομων, που μας παρείχαν πλεονέκτημα έναντι των Τούρκων...// όταν ξέρεις ότι οι Ισραηλινοί έδωσαν την απαραίτητη χείρα βοηθείας στους Τούρκοι για να κάνουν την εισβολή.

    ''Να σε κάψω Γιάννη μ, να σ' αλείψω λάδι''!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 29 Ιουνίου 2010 10:32 μ.μ.
    ...//Καλά ρε Τζίμη εργολαβία έχεις πάρει τον αντιεβραϊσμό; Με την ώρα δουλεύεις; Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου. Άμα μπορούμε να ωφεληθούμε γιατί όχι; Σου ξαναείπα, φακιόλια ονειρεύεσαι παρά τα αντίθετα που λες... Εκτός αν είσαι ο Omadeon με αλλο όνομα...//

    O Omadeon και εγώ είμαστε από αυτούς που πάντα βάζουμε το νικ μας. Προσωπικά έχω μόνο ένα.
    Βάζε και συ το ένα και μοναδικό δικό σου να ξέρουν και οι άλλοι ποιός είσαι(εγώ ξέρω).
    Ακόμα και στο διαδύκτιο πρέπει να υπάρχουν ηθικοί κανόνες.

    Αλλά δεν νομίζεις ότι και πάλι λίγα γράφω σε σχέση με την συστηματική σιωνιστική προπαγάνδα που γίνεται από μερικούς εδώ;
    Βάλε έστω και ένα μικρό απόσπασμα από αυτά που έχω γράψει που να πιστοποιούν αυτό που λες για τα φακιόλια (χαχαχα μου θυμίζεις την Ρένα Βλαχοπούλου με αυτή τη λέξη)
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ τζιμης, 30 Ιουνίου 2010 12:34 μ.μ.
    >Έπιχείρημα φοβερής φιλοσοφικής σκέψης!
    Πιστεύεις ότι χρησιμοποιώντας (μερικές φορές) ψευδώνυμο αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου, παίρνεις και λίγο από την σοφία του;<

    Αυτα περι "επιχειρηματος"!
    Δεν εχεις να πεις τιποτα δηλαδη ...

    Κατα τα αλλα, συνεχιζε να διασκεδαζεις το κοινο, αρλουμπολογε!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Δημόκριτε
    Τι να πω για την κοτσάνα σου ότι αφού είμαι αντισιωνιστής (είμαι διότι θεωρώ τον σιωνισμό όπως και τον κεμαλισμό, ως φασισμούς), άρα είμαι υπέρ του ισλαμοφασισμού; Λογική 5χρονου!

    Είπαμε:Οι φασισμοί όλων των ειδών και υπό όποια επικάλυψη, ΤΕΡΜΑ!!!

    Αλλά εσύ για να κατατάσσεις το σιωνιστικό Ισραήλ ''στις δημοκρατιες και πολιτισμο της δυσης;'', πρέπει να έχεις υποστεί μεγάλη πώρωση με τον σιωνισμό.
    Και άμα έχεις να πεις τα καλύτερα για ένα είδος φασισμού, θα αποδεχθείς και τους άλλους φασισμούς, πιό εύκολα.
    Οι άλλοι, μαζί με τον Σιωνισμό, είναι: Ναζισμός, ιταλικός Φασισμός, Κεμαλισμός, Σταλινισμός (οι κύριοι) και Ισλαμοφασισμός, Φρανκισμός, Σαλαζαρικός φασισμός, Πινοσέτ Παπαδοπουλικός, Μεταξικός κλπ (οι δευτεροκλασάτοι)!!!

    Μήπως έχεις και συ να πεις κάτι για το θέμα της ορθογραφίας σου;
    Που ενώ κάνεις παρατήρηση και απειλείς με ...ανασκολοπισμό (δες πιό πάνω 29 Ιουνίου 2010 11:27 μ.μ.) άλλον φίλο εδώ που κάνει ορθογραφικά λάθη, εσύ η τέλεια ορθογράφα και Περιούσια Κόρη του Γιαχβέ, παθαίνεις αυτή την ...ήττα η ίδια, αφού δεν ξέρεις ότι το γράμμα ''Η'' γράφεται ήτα;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γραφεις τζιμη 7:05 μ.μ.:

    >
Τι να πω για την κοτσάνα σου ότι αφού είμαι αντισιωνιστής<

    Πιος πεταξε "την κοτσανα" λες, εσυ η εγω;

    >(είμαι διότι θεωρώ τον σιωνισμό όπως και τον κεμαλισμό, ως φασισμούς), άρα είμαι υπέρ του ισλαμοφασισμού; Λογική 5χρονου!
    Είπαμε:Οι φασισμοί όλων των ειδών και υπό όποια επικάλυψη, ΤΕΡΜΑ!!!
    Αλλά εσύ για να κατατάσσεις το σιωνιστικό Ισραήλ "στις δημοκρατιες και πολιτισμο της δυσης;", πρέπει να έχεις υποστεί μεγάλη πώρωση με τον σιωνισμό.<

    Ισχυριζεσαι δηλαδη πως το δημοκρατικο καθεστως του Ισραηλ δεν "κατατασσεται στον πολιτισμο της Δυσης";

    >Και άμα έχεις να πεις τα καλύτερα για ένα είδος φασισμού, θα αποδεχθείς και τους άλλους φασισμούς, πιό εύκολα.
Οι άλλοι, μαζί με τον Σιωνισμό, είναι: Ναζισμός, ιταλικός Φασισμός, Κεμαλισμός, Σταλινισμός (οι κύριοι) και Ισλαμοφασισμός, Φρανκισμός, Σαλαζαρικός φασισμός, Πινοσέτ Παπαδοπουλικός, Μεταξικός κλπ (οι δευτεροκλασάτοι)!!!<

    Μαλιστα, και πως συμπλεκεται ο σιωνισμος με τον φασισμο, θεωρεις;
    Και δεν θα ξεχασεις να αναφερεις της πηγες σου, ετσι δεν ειναι;

    
Μιλας για "πωρωση" και γραφεις στα σοβαρα τα ακολουθα;


    >Μήπως έχεις και συ να πεις κάτι για το θέμα της ορθογραφίας σου;
Που ενώ κάνεις παρατήρηση και απειλείς με ...ανασκολοπισμό (δες πιό πάνω 29 Ιουνίου 2010 11:27 μ.μ.) άλλον φίλο εδώ που κάνει ορθογραφικά λάθη, εσύ η τέλεια ορθογράφα και Περιούσια Κόρη του Γιαχβέ, παθαίνεις αυτή την ...ήττα η ίδια, αφού δεν ξέρεις ότι το γράμμα ''Η'' γράφεται ήτα;<

    Συνεχιζε να ζεις με της φαντασιωσεις σου, αρλουμπολογε!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. //...Και δεν θα ξεχασεις να αναφερεις της πηγες σου, ετσι δεν ειναι;//...
    --------------------------
    Κοπελιά, προς το παρόν έχω να σχοληθώ με την δική σου ...πυγή!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τζίμη, είμαι αυτός που λες πως ξέρεις ποιος είμαι. Καλώς, δεν υπάρχει πρόβλημα, άρα ξέρεις όμως ότι δεν είμαι κοπελιά. Εν πάση περιπτώσει, το αντιπαρέρχομαι. Εμάς κι εσένα υποθέτω, μας ενδιαφέρει τι γίνεται η Ελλάδα σήμερα και όχι ποιος έσφαξε ποιον και πότε διότι όλοι κατά καιρούς έχουν σφάξει όλους και αν το ψάχνουμε έτσι θα φτάσουμε στο Big Bang! Συνεχώς αναφερόμαστε στον κακό τάδε και τον καλό δείνα. Υπάρχουν μπλογκς που ασχολούνται με ιστορικά θέματα. Εδώ μας ενδιαφέρει το "εδώ και τώρα"... Όσο για τους Παλαιστίνιους, τέλη 1960 μέχρι και 1983 πολλοί απ' αυτούς που ήταν φοιτητές εδώ ήταν οι καλύτεροι μου φίλοι. Ξέρω τα πράγματα με αρκετές λεπτομέρειες από τα δύσκολα χρόνια της Σάμπρα και Σατίλα. Τι να πω! Ότι είμαι κανένας αδιάφορος στον ανθρώπινο πόνο; Όμως εδώ η πατρίδα μας δίνει αγώνα ύπαρξης ΤΩΡΑ και πρέπει να πιαστεί από οποιαδήποτε σανίδα. Οι Παλαιστίνιοι έχουν πάρα πολλούς να τους βοηθήσουν. Εμείς να δούμε τα χάλια μας. Ας αφήσουμε λοιπόν το αντιεβραϊκό μάθημα, υπάρχουν επαναλαμβάνω, δόξα τω Θεώ πολλά μπλογκς όπου μπορείς να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου αντικείμενο. Εδώ και δεν θα διαφωνείς, είμαι σίγουρος, μόνο για Ελλάδα μιλάμε!!! Και ως προς τις χαρούλες τύπου "κοπελιά" ασ'τες. Δε λέει... Τις πας να αποδείξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. >> //...Και δεν θα ξεχασεις να αναφερεις της πηγες σου, ετσι δεν ειναι;//...
    --------------------------
    Κοπελιά, προς το παρόν έχω να σχοληθώ με την δική σου ...πυγή!!!
    τζιμης
    01 Ιουλίου 2010 11:13 μ.μ.<<

    Παρλαπιπα, "σχολησου" και γραψε μας!

    - Nonie Darwish, "A Letter To Gaza"
    http://israelseen.com/2010/05/06/a-letter-to-gaza-nonie-darwish/

    Δημοκριτος
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.