22/6/10

Μεγάλη πυρκαγιά στη νεκρή ζώνη από τα κατοχικά στρατεύματα

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στι 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της νεκρής ζώνης Κουτραφά. Η φωτιά άρχισε ταυτόχρονα από έξι διαφορετικά σημεία και φαίνεται να τέθηκε από τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα, τα οποία ήθελαν να έχουν καθαρό το οπτικό πεδίο προς τις ελεύθερες περιοχές.

Η πυρκαγιά, η οποία κατέκαψε ξηρή βλάστηση είχε έκταση τριών χιλιομέτρων και σύντομα επεκτάθηκε και στις ελεύθερες περιοχές.Τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας.

iKypros

21 σχόλια:

  1. αν βρεθούμε προ εκπλήξεων χωρίς πάλι να έχουν γνώση οι πολιτική μας η πρώτες σφαίρες θα είναι σε αυτούς μου είπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κανείς τρίτος δεν μπει στο παιχνίδι, σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι αποφασίσουν να ελευθερώσουν την πατρίδα τους, μπορούν να το καταφέρουν μέσα σε δύο 24ωρα. Ολομόναχοι. Εάν η Τουρκία μείνει χωρίς στήριξη από τις ΗΠΑ, θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
    Εάν σταθούν στο πλευρό μας επιτέλους οι Αμερικάνοι, θα σηκώσουμε παντού και τις δικές τους σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aμερικη = Σιωνισμος! Τοσες πικρες εμπειριες και ακόμα ελπίζουν κάποιοι στη βοηθεια τους; Ελεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν....εάν...εάν η γιαγιάδες ειχαν αρ@@@@ια θα τους έλεγαν παππούδες.
    Σιδεροδέσμιε η εβραΐλα σου (ακόμα και η παραλιακή) δεν έχει προηγούμενο.

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιδηρούντιε,

    Σίγουρα η Κυπριακή δημοκρατία έχει καλά εκπαιδευμένη την Εθνική φρουρά της. Οι ρυθμοί τους δεν έχουν καμία σχέση με τους δικούς μας. Είναι λίγοι(11.000 σε ειρηνική περίοδο) και βασίζονται κυρίως στην επιστράτευση σε περίπτωση που γίνει κάτι. Την επιστράτευση τους την έχουν πολύ καλά οργανωμένη αλλά μην ξεχνάς ότι η Εθνική φρουρά έχει δυο πολύ μεγάλες αδυναμίες:

    1) Δεν έχει αεροπορία.
    2) Δεν έχει το πυροβολικό που θα έπρεπε να είχε.

    Στα θετικά της είναι οι μοίρες καταδρομών της καθώς και η τεθωρακισμένη ταξιαρχία η οποία είναι πρότυπο μονάδας. Επίσης, τα επιθετικά ελικόπτερα της μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ σε μια τυχόν σύγκρουση με τις δυνάμεις κατοχής. Το πυροβόλο των 125mm των Τ-80 σε συνδυασμό με τα επιθετικά ελικόπτερα + το υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως και των δύο μονάδων είναι μια αξιόλογη πολεμική μηχανή ικανή να καταφέρει πολλά πράγματα. Ωστόσο, η έλλειψη μαχητικών αεροσκαφών είναι μειονέκτημα.Εκτός να θεωρείς ότι η Ελλάδα θα κάνει πόλεμο σε Έβρο και Αιγαίο και θα βοηθήσει και την Κύπρο. Μια τεθωρακισμένη δύναμη κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να δρα σαν ατσάλινη "γροθιά" (δηλ όχι διασκορπισμένα) με επιθετικό πνεύμα, σε αρμονική συνεργασία με το μηχανοκίνητο πεζικό και με υποστήριξη αεροπορίας. Φυσικά η αεράμυνα της Εθνικής φρουράς είναι αξιόλογη σε σχέση με το παρελθόν και μπορεί να εμποδίσει την τουρκική πολεμική αεροπορία να πετάει σε χαμηλά και μικρά ύψη απαγορεύοντας την έτσι να βοηθήσει τα τουρκικά τεθωρακισμένα. Χωρίς την τουρκική πολεμική αεροπορία σε ρόλο εγγύς υποστήριξης τεθωρακισμένων δυνάμεων οι μαυροσκούφηδες της Κυπριακής δημοκρατίας θα κάνουν πραγματικό πάρτυ...δεν θα μείνει ρουθούνι που λένε. Όσο θα περνάνε οι ώρες όμως η τουρκική αεροπορία θα εξουδετερώνει την αεράμυνα (ΤΟR 1 κτλ) διότι θα την εντοπίζει μέσω ατρακτιδίων και uav. Άμεσα λοιπόν σε δεύτερη φάση με τους πυραύλους ΗARM και άλλα όπλα θα τα εξουδετερώνει ένα ένα τα επίφοβα Τοr Μ1. Υπάρχουν μέθοδοι αποφυγής όπως πχ κλείσιμο των ραντάρ, απόκρυψη με δίχτυα παραλλαγής, χρήση φορητών αντιαεροπορικών όπλων και αντιεροπορικών πυροβόλων κτλ. Ένα παιχνίδι ταχύτητας και ατσάλινων νεύρων... γάτα με ποντίκι δηλ με τους ρόλους να αλλάζουν εναλλάξ από λεπτό σε λεπτό. Εδώ βλέπουμε ότι βασική παράμετρος παραμένει η λέξη "εκπαίδευση" και "ψυχή". Μια αεράμυνα καλά εκπαιδευμένη ακόμα και με υπεροχή του αντιπάλου μπορεί να τον κάνει να φοβάται. Το ψυχολογικό παιχνίδι δηλ.
    Σε κάθε περίπτωση οι δυνάμεις της Εθνικής φρουράς θα πρέπει (αν τυχόν γίνει κάτι) να έχουν ατσάλινα νεύρα. Με υπομονή και επιμονή μπορείς να νικήσεις ακόμα και αν όλα είναι εναντίον σου. Το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται πάντα με αίμα. Το κλειδί(ένα από τα βασικά κλειδιά) της επιτυχίας είναι να κρατηθεί πάση θυσία η Λευκωσία(κυρίως για ψυχολογικούς λόγους). Για να κρατηθεί θα πρέπει κάθε οικοδομικό τετράγωνο να γίνει παγίδα θανάτου για τα μεχμετζίκ. Τρόποι υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχή πολεμιστή και Ελληνικό δαιμόνιο. Χωρίς ηττοπάθεια αλλά και χωρίς υπερβολές. Επίσης, χρειάζεται επιθετικό πνεύμα στα τεθωρακισμένα που θα δράσουν εκτός των πόλεων. Μια ταχεία περικύκλωση και καταστροφή(σε συνεργασία με τα επιθετικά ελικόπτερα) του κύριου όγκου των αντίπαλων τεθωρακισμένων δυνάμεων θα απαλλάξει τους Κύπριους αδελφούς μας από μια μεγάλη απειλή.Αυτά για τις πεδιάδες...συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....συνέχεια...
    Υπολογίστε και μια 10-15μελη ομάδα καταδρομών ή πεζικού που έχει ως τομέα ευθύνης μια γειτονιά στην οποία έχουν σχηματίσει αμυντική περίμετρο με ελεύθερο σκοπευτή, πολυβόλητή, τυφεκιοφόρους και εθελοντές πολίτες. Πολλά μπορούν να εφαρμοστούν αν διατηρηθεί η ψυχραιμία. Ο επικεφαλής μιας στρατιωτικής ομάδας θα πρέπει χωρίς κομπλεξισμό κάποιων στρατιωτικών(παντού σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και μ@..τι να κάνουμε)να έχει χαρτογραφήσει μεθοδικά το χώρο ευθύνης του, τα στρατιωτικά υλικά, τα απλά "αθώα" υλικά των σπιτιών και να αξιοποιήσει στο έπακρο το τυχόν επιστημονικό δυναμικό της ομάδας του. Η μάχη εντός πόλεων(για εθνικούς λόγους...μην παρεξηγηθώ) είναι ένα από τα καλύτερα είδη μάχης αν το παίξεις σωστά.
    Ας αφήσουμε λοιπόν την απελευθέρωση των κατεχόμενων για δεύτερη φάση αν και εφόσον. Είπαμε επιθετικό πνεύμα πάντα αλλά να λαμβάνουμε υπόψιν και τα επιχειρησιακά δεδομένα.

    Φιλικά,
    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...συνέχεια...
    Μέσα στις πόλεις το παιχνίδι θα πρέπει να παιχτεί με τόλμη..με τρέλα! Πολυβόλα, ατομικά τυφέκια, λόγχες επί τυφεκίων, μαχαίρια, χειροβομβίδες κανονικές και κρότου λάμψης, παγιδεύσεις με αυτοσχέδια εκρηκτικά, αυτοσχέδιες "sticky" bombs, φορητά αντιαρματικά καθώς και πιο βαρέα αντιαρματικά και όλμοι των 60mm μπορούν να μετατρέψουν τα μεχμετζίκ σε σουβλάκια.Κρέατα είναι! Ψυχή μωρέ! Επίσης θα πρέπει να λειτουργήσει η Ελληνική πατέντα για ακόμα μια φορά. Κάθε σπίτι έχει διάφορα υλικά. Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς ρόλους από αυτούς για τους οποίους κατασκευάστηκαν. Είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με πυρομαχικά και άλλα στρατιωτικά όπλα. Μέσα στις πόλεις..μέσα στις κατοικίες...υπάρχουν ένα σωρό φονικά όπλα(με τον κατάλληλο συνδυασμό)...κουζίνες με αέριο(με παροχή δικτύου είτε με φιάλη υγραερίου),καθαριστικά υπολογιστή,υπολογιστές,φούρνοι μικροκυμάτων,ψυγεία,πλυντήρια, ενισχυτές ηλεκτρικής κιθάρας και άλλων ηλεκτρικών συσκευών, κεραίες τηλεόρασης, διάφορα σύρματα, εντομοκτόνα σπιτιού σε μικρές ψεκαστικές φιάλες,οινοπνεύματα, κολώνιες, αποσμητικά χώρου, αφροί ξυρίσματος, απορρυπαντικά, καλωδίωσεις(καλώδια από τηλεφωνα, καλώδια από πολύφωτα, καλώδια από ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α πολλά) και ηλεκτρισμός(δεν θα έχει κοπεί παντού το ρεύμα),μπαταρίες αυτοκινήτου,απλές μπαταρίες, κινητά τηλέφωνα, κοντρόλ τηλεοράσεων, κλιματιστικών, κλιματιστικά, ανεμιστήρες,ραδιόφωνα,ξυπνητήρια, κατσαρόλες,καρφιά, γκαζάκια,γυναικεία καλλυντικά, κεριά,τηλεκατευθυνόμενα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια παιχνίδια μικρών παιδιών που μπορούν να μετατραπούν για άλλα κόλπα σε συνδυασμό πχ με πυροκροτητή(στρατιωτικό υλικό), αλουμινόχαρτα, καυστήρες πετρελαίου(κάνουν κάτι ωραίες εκρήξεις είτε μόνοι τους είτε δίνοντας καύσιμο για μικρές αυτοσχέδιες ισχυρές βόμβες...), αλάτι, άδεια γυάλινα μπουκάλια που είτε φτιάχνεις μια απλή μολότωφ είτε χρησιμοποιείται για άλλα κόλπα σε συνδυασμό με μπαταρίες κ.α, υγρά καθαριστικά με χλώριο,καρφιά καινούργια και σκουριασμένα,ξυραφάκια, τουαλέτες που μπορούν να βοηθήσουν ως πηγή μολύσματος για αυτοσχέδιους μηχανισμούς(αν τυχόν έχουν επιζήσει τα τραυματισμένα μεχμετζίκ από την έκρηξη ή την ηλεκτροπληξία ή τον "αθώο" χημικό αυτοσχέδιο φονικό πόλεμο ή από συνδυασμό αυτών). Επίσης και τυχόν γεωργικά φάρμακα που είναι φονικότατα με τον κατάλληλο συνδυασμό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για βόμβες μεγάλης ισχύος είτε για χημικό πόλεμο είτε για συνδυασμό αυτών σε ένα..έκρηξη και απελευθέρωση του φονικού χημικού περιεχομένου). Η λίστα είναι ατελείωτη.
    Νέα παιδιά(φαντάροι και έφεδροι αξιωματικοί και μόνιμοι αξιωματικοί)εφοδιασμένα με ηθικό και ψυχή, επιστήμονες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή απόφοιτοι τεχνικών σχολών πρέπει να χρησιμοποιήσουν κάθε γνώση που έχουν. Η πατέντα σώζει καταστάσεις σε κρίσιμες στιγμές που πυρομαχικά δεν υπάρχουν ή που το οικοδομικό τετράγωνο χάνεται ή που πρέπει να εξοικονομηθόυν πυρομαχικά για έξοδο από μια πολυκατοικία. Ένα παράδειγμα θα φέρω..με ατσάλινα νεύρα και κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις μια πολυκατοικία που την έχουν εγκαταλήψει ένοικοι ή μια ομάδα πεζικού ή καταδρομών (από άλλη πόρτα ή παράθυρο κτλ) μπορεί να γίνει φονική παγίδα θανάτου χημικού, βακτηριολογικού, ηλεκτρικού πολέμου κ.α. Μια διμοιρία μεχμετζίκ εφόδου μπορεί να εξουδετερωθεί χωρίς να υπάρξει η παραμικρή φίλια απώλεια. Αν υπάρξει παγίδευση με φιάλες υγραερίου ή με το δίκτυο παροχής αερίου της πολυκατοικίας τότε αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να εξουδετερωθεί συνολικά μια σημαντική εχθρική δύναμη που θα έχει περικυκλώσει μια γειτονιά ή ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Υπολογίστε και ένα βλήμα όλμου των 60mm ή διάφορα άλλα στρατιωτικά πυρομαχικά σε συναδυασμό με τα παραπάνω "αθώα" όπλα. Φανταστείτε μια πολυκατοικία 5 ορόφων με δυο διαμερίσματα σε κάθε όροφο και κάθε διαμέρισμα με ένα σαλόνι, μία κουζίνα, δυο δωμάτια, ένα μπάνιο. Όλα αυτά παγιδευμένα με στρατιωτικό υλικό, αέριο, πετρέλαιο και όλα όσα μαζί που ανέφερα πριν σε μια..αρμόνικη και ταυτόχρονα πραγματικά φονική συνεργασία...συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο φίλε μου,
    εσύ δεν είσαι φοιτητής Γεωπονίας, εσύ είσαι επιτελικός νους!
    Πως και βρέθηκες στην Γεωπονική με τριαντάφυλλα και γαρδένιες;
    Αρκετά πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα περιγράφεις. Σίγουρα η ψυχή και το ηθικό έχουν πρωτεύοντα ρόλο. Πάντως με συγκινεί το πάθος και ο πατριωτισμός σου.
    Στο κάτω-κάτω, εσύ είσαι στην ηλικία που αν υπάρξει ανάγκη θα αποδείξεις στο πεδίο της μάχης τις αρετές σου. Ένώ άλλοι εδώ μέσα.....άνω των -ήντα που το παίζουν παλληκαράκια....

    Προς Σιδηρούντιο:

    Χαίρε!
    Τι εχεις να πεις για το γεγονός ότι ο Νετανιάχου απαγόρεψε τον κατάπλου του ισραηλινού στολίσκου της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που είχε προγραμματιστεί να καταπλεύσει στην Κατεχόμενη Κύπρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την Κατοχή της από τους Τούρκους;

    Αν οι φωτιές που μας πληροφορεί το άρθρο, έχουν όντως μια άμεση τουρκική σκοπιμότητα εις βάρος της ελεύθερης Κύπρου, πότε κατά τη γνώμη σου θα ήταν ο κατάλληλος καιρός ώστε το Ισραήλ να δείξει έμπρακτα προς όλους την θέληση του να συμμαχήσει ενεργά με την Κύπρο και να την υποστηρίξει;
    Όταν θα έχει (φευ) χαθεί και το υπόλοιπο μισό;
    Λέμε τώρα, γιατί εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τα μπράτσα των Κυπρίων από τις ισραηλινές συμμαχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μη ξεχνάμε κάτι,θα πολεμάμε εμείς και τα παιδιά μας,όχι ο άλλος ...και φυσικά σκοτωνόμαστε και μας τιμούν οι μεταγενέστεροι,όπως τιμούμε εμείς τούς προηγούμενους....(Αβέρωφ)......
    Ααααα και κάτι ακόμα.. Τα κόμματα θα κάνουν διάβημα για τους αιχμαλώτους και προσφυγιές στα διεθνή δικαστήρια...,
    και τα παράθυρα της τηλεόρασης θα έχουν πολλά με τούς ειδικούς αναλυτές να μπλαμπλαμπλαμπλαμπλαμπλαα......
    Αλήθεια.,
    Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.
    Γιατί οι σύγχρονοι του δεν τον μιμούνται???????????
    Ααααα είναι στα κέντρα επιχειρήσεων(στα υπόγεια).....
    Τι να πεις,τι να πεις,τι ναπεις...!!?!?!? http://www.youtube.com/watch?v=1iExbJqlZiA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε μου Γιωργο...

    Μακαρι να ηταν ολα οπως τα λες.
    Δυστυχως η εκπαιδευση της Ε.Φ ειναι ανεκδοτο. (εχω 2 χρονια εμπειρια απο την θητεια μου. Τωρα εφεδρος εθνοφρουρος.)

    Ελλειψεις στην αμυνα, κανενα κονδυλι κλπ κλπ...

    Το μονο που μπορει να μας σωσει ειναι ενα θαυμα σε περιπτωση πολεμου με τους τουρκους. Γιατι αδυνατω να πιστεψω πως η Ελλας ειναι σε θεση να βοηθησει την Κυπρο σε περιπτωση ενοπλης αναμετρησης με τους τουρκους, μιας και θα βρεθει προ 3 μετωπων: Θρακη, Αιγαιο, Κυπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ μέσα γράφουν και Τούρκοι λοιπόν.
    Η Κύπρος με πόλεμο σκλαβώθηκε, με πόλεμο μόνο θα ελευθερωθεί. Οι Κύπριοι είναι ικανοί μόνοι τους να ρημάξουν και τα κατοχικά στρατεύματα και να αποκρούσουν κάθε επίθεση. Σήμερα η Κύπρος είναι γεμάτη με γνωστά και άγνωστα οπλικά συστήματα, και πάνω από όλα με ένα λαό ο οποίος τώρα ξέρει πως να πολεμήσει και να αψηφήσει κάθε προδοτική εντολή. Η νεολαία της Κύπρου σήμερα είναι η ικανότερη του Ελληνισμού.

    Ισραήλ και Κύπρος πρόκειται να συνδεθούν σύντομα πολύ στενά, και το ίδιο ελπίζω να πράξει και η Ελλάς.
    Οι Εβραίοι είναι γενικά εξαιρετικοί άνθρωποι, και εμένα προσωπικά πολύ μου αρέσει ο Σιωνισμός σαν κίνημα. Ας αρχίσουν τώρα τα τραγούδια ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Toulaxiston ta sxolia apo afto to arthro kai apo alla deixnun oti parolayta o Ellinas diatirei tin egrigorsi tou k yparxei elpida oti anthrwpoi sofrones kai patriotes [me ti proodeytiki ennoia] meli apla tis ellinikis koinwnias 8a kataferoun na diaswsun tin ellada ethinka politika koinwnika.yparxei elpis loipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιδηρούντιε δεν μου απάντησες.

    Γιατί ο Νετανιάχου ακύρωσε τη μοναδική εκπεφρασμένη πρόθεση ισραηλινής συμπαράστασης στην Κύπρο;

    Γράφεις:
    "Οι Κύπριοι είναι ικανοί μόνοι τους να ρημάξουν και τα κατοχικά στρατεύματα και να αποκρούσουν κάθε επίθεση'.

    Αφού έτσι πιστεύεις, όπως και εγώ, τότε τι νόημα έχει η συμμαχία με το Ισραήλ που τόσο επίμονα υποστηρίζεις; Εκτός και αν ο σκοπός είναι άλλος, πέρα από την ίδια την Κύπρο και τα αληθινά της συμφέροντα.....

    Αν πράγματι το Ισραήλ εννοούσε στην πράξη μια τέτοια συμμαχία, γιατί δεν στέλνει 5 "πουλιά" να κουρνιάσουν για λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο της Κύπρου ή ένα πολεμικό του πλοίο να κάνει επίσκεψη αναψυχής σε ένα κυπριακό λιμάνι, ώστε οι ναύτες του να δουν τα αξιοθέατα και να δοκιμάσουν και το περίφημο χαλούμι;
    Αυτό όντως θα δημιουργούσε μια αίσθηση στην Τουρκία και σε εμάς θα έδειχνε πως υπάρχει πράγματι ουσία, όχι μόνο προθέσεις και κούφια λόγια.


    Το ότι σου αρέσει πολύ ο Σιωνισμός σαν κίνημα, το έχουμε πια καταλάβει πολλοί εδώ. Το έχουμε εμπεδώσει.
    Σου αρέσει ο Σιωνισμός που ο απώτερος σκοπός του δεν είναι μόνο η ίδρυση του Εβραϊκού κράτους και η αποκλειστική κατοχή της Ιερουσαλήμ, προκειμένου να χτιστεί ο 3ος Ναός του Σολωμόντα, αλλά και η παγκόσμια κυριαρχία του μέσω της Νέας Τάξης.
    Κυριαρχία που βασίζεται στις υποσχέσεις του Θεού(;)και που οι σιωνιστές κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τις επαληθεύσουν.

    Για όποιον θέλει να διαβάσει και να ενημερωθεί για τα σχέδια των Εβραίων, με αποδείξεις, βίντεο και έγκυρα άρθρα δεν έχει παρά να επισκεφτεί το ιστολόγιο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    Μακράν το καλύτερο και πιο κατατοπιστικό για αυτά τα ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Σιδηρούντιος
    Δεν ήταν τόσο δύσκολο να έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι είσαι φιλοσιωνιστής.
    Ούτε πρωτότυπο είναι.
    Αλλά είναι εγωιστικό από την πλευρά σου να πιστεύεις ότι θα πέσει ΤΩΡΑ το σύμπαν επάνω σου.
    Ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί μ' αυτό;

    Να σου δώσω δύο πρόχειρα παραδείγματα:
    Με τον εθνομηδενιστή, ανθέλληνα, φιλότουρκο, φιλοσκοπιανό κλπ Βαλλιανάτο, δεν ασχολήθηκε κανείς παραπάνω, επειδή δήλωσε ο ίδιος ότι είναι γκέη.
    Το είχαμε καταλάβει από πριν!

    Ούτε με τον Νίκο Δήμου θα ασχοληθούμε εάν δηλώσει κι αυτός ανοιχτά ότι είναι φιλοσιωνιστής!
    ''χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει'' !!!
    Μ' άλλα λόγια ... Α.Κ. !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=179239

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Σιωνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Εβραϊκό πατριωτικό κίνημα που αφοφάσισε να φτιάξει ένα κράτος - καταφύγιο για ένα μικρό λαό τον οποίο στην ιστορία σχεδόν οι πάντες τον κυνήγησαν μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετικός.

    Οι ισραηλινοί στην παρούσα φάση δεν προσπαθούν να τραβήξουν με την Τουρκία ένα σχοινί το οποίο έχει σπάσει. Αργλα η γρήγορα θα γίνουν διάφορα πιστεύω υπέρ της Ελληνοεβραϊκής φιλίας. Ελπίζω. Ανεγκέφαλοι φιλότουρκοι υπάρχουν και ανάμεσά μας και ανάμεσα στους Ισραηλινούς. Αυτοί είναι το πρόβλημα και όχι όσοι επιθυμούν την Εβραιοεληνική φιλία.

    Δεν είμαι απλά φιλοσιωνιστής. Μετά από τις συναντήσεις μου μαζί σας έγινα ένας Ελληνοέλλην Σιωνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γι αυτό μου αρέσει που είμαι Ελληνας, ότι είμαστε ειδική για όλατσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "ένα μικρό λαό τον οποίο στην ιστορία σχεδόν οι πάντες τον κυνήγησαν μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετικός".

    Δηλαδή όλη η ανθρωπότητα τρελλάθηκε και άρχισε να αρμενίζει στραβά, ενώ ο γιαλός ήταν ίσιος; Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Οι Εβραίοι δεν παρήγαν ποτέ τίποτα άξιο λόγου. Βάζουν τους άλλους να δουλεύουν για αυτούς.
    Ένα μόνο χάρισμα έχουν την τοκογλυφία, και μια δαιμονική ικανότητα να δημιουργούν χρήμα από το πουθενά-απ΄το αίμα δηλαδή των θυμάτων τους.
    Το λυπηρό είναι ότι οι Σιωνιστές "κρύβονται" πίσω από τους απλούς, συχνά και ιδεολογικά αντίθετους τους, συμπατριώτες τους που είναι αυτοί που πληρώνουν την νύφη.
    όπου πήγαν εξαπάτησαν, καταχράστηκαν, συνωμότησαν, υπονόμευσαν, διείσδυσαν, διέλυσαν, διαίρεσαν, πλούτισαν με ένα και μόνο σκοπό, να κυριαρχήσουν.
    Να αναφέρω ονόματα μεγάλων ανδρών του πνεύματος, των τεχνών και της πολιτικής που έχουν αναφερθεί με απαξιωτικά λόγια για αυτούς τα τελευταία 2.300 χρόνια; Από τον Κικέρωνα μέχρι τον Σαίξπηρ, τον Βολταίρο, τον Τολστοϊ, τον Ντοστογιέφσκι έως τον Γκαίτε; Που να γράφω άλλα ονόματα. Όλοι είχαν τρελλαθεί, μόνο εσύ και οι δικοί σου βλέπετε εξαιρετικούς ανθρώπους.

    Ο Σιωνισμός δεν είναι απλά ένα τοπικό Εβραϊκό πατριωτικό κίνημα-μια πτυχή του σαφώς είναι-αλλά είναι κυρίως μια θρησκευτική κοσμοθεωρία μέσα στην οποία το Ισραήλ είναι προορισμένο να κυριαρχήσει σε όλη τη γη με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.
    Μπες στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ να διαβάσεις και άλλες απόψεις, τεκμηριωμένες με πολλές αποδείξεις και άσε τους "Ελληνοέλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ''...οι πάντες τον κυνήγησαν μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετικός.''
    Αυτό το ''διαφορετικός'' (δηλαδή περιούσιος) λαός που πιστεύουν ότι είναι, τους δημιουργεί πρόβλημα και δημιουργούν παντού και πάντα προβλήματα στους άλλους.
    Ο σιωνιστικός ρατσισμός κάνει τον χιτλερικό ρατσισμό να ωχριά μπροστά του.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή εσείς χρόνο δεν έχετε να μελετήσετε τι θα πει άνθρωπος και τι χιμπατζής, δεν σημάινει ότι εγώ την ζωή μου πρέπει να δώσα για να ανοίξω τα δικά σας μάτια. Παρ' όλα αυτά λίγα λόγια ακόμα θα πω εδώ. Στην αρχαιότητα οι Εβραίοι έζησαν μαζί με πολλούς άλλους για πολλά χρόνια ειρηνικά και αδελφικά. Μερικές φορές οι Εβραίοι στην αρχαιότητα ήταν ενωμένοι μεταξύ τους, πολλές φορές όμως δεν ήταν. Κάποιοι από αυτούς πολύ συχνά πολεμούσαν εναντίον κάποιων άλλων Εβραίων, και έκαναν κατα καιρούς συμμαχίες σχεδόν με τους πάντες, είτε εναντίον κάποιων ομογενών τους, είτε εναντίον άλλων. Λειτουργούσαν δηλαδή πολύ παρόμοια με τους αρχαίους Έλληνες οι οποίοι είναι πασίγνωστοι για τους εμφυλίους τους, αλλά και τις συμμαχίες τους σχεδόν με τους πάντες κατα καιρούς. Το αντι-εβραϊκό μένος ορισμένων συγγραφέων της αρχαιότητας ρίζα σχεδόν πάντα έχει κάποιον πόλεμο μεταξύ των ανθρώπων του εκάστοτε συγγραφέα και κάποιων Εβραίων. Υπάρχει δηλαδή λογική εξήγηση. Σε περίοδο πολέμου δεν γράφει κανείς ύμνους για τον εχθρό , αλλά ύβρεις. Μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού τα πράγματα αλλάζουν. Ο αντι-εβραϊσμός του Χριστιανικού κόσμου ρίζα πλέον αποκτά την άρνηση των Εβραίων να αναγνωρίσουν τον Ιησού ώς αναστάντα Θεό, τέκνο μίας παρθένου. Τη στιγμή δηλαδή που ένας κόσμος ολόκληρος προσκυνά τον αναστάντα εκ νεκρών υιό του Θεού, οι Εβραίοι με την άρνησή τους να πιστέψουν κάτι τέτοιο είναι σαν να αποκαλούν τον κόσμο ανότητο. Επιτρέψατέ μου να πώ ότι στην άρνηση αυτή το δίκιο είναι με τους Εβραίους. Μισήθηκαν οι Εβραίοι επειδή με την στάση τους έδειξαν σε άλλους πόσο ανόητοι είναι.
    Οι δε θεωρίες περί τοκογλύφων προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ αδύνατοι στα μαθηματικά και δεν μπορούν να κάνουν αριθμητικές πράξεις.
    Όποιος πιστεύει σε θεωρίες περι ανωτερότητας οποιουδήποτε λαού ή θρησκείας είναι για δέσιμο. Δεν μπορεί ως τέτοιους να ονομάζουμε τους Σιωνιστές. Οι Σιωνιστές αυτό που θέλουν είναι να κρατήσουν αυτό το πολύ μικρό κρατίδιο που έχουν και να ζήσουν με ασφάλεια. Δείτε επιτέλους ένα χάρτη το πόσο μικρό είναι και σταματήστε τους παραπλευρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είσαι πολύ θλιβερός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.