4/6/10

Κύριε Ταγίπ, άφησε ήσυχο το Έθνος

Άρθρο του Χουσείν Λαπταλί στην Βολκάν
«ΔΕΝ γράφω αυτό το άρθρο για να δικαιολογήσω την ενέργεια του Ισραήλ αλλά για να υπογραμμίσω τους ψευτοπαλικαρισμούς που θέλει να κάνει το κόμμα του Ερντογάν επενδύοντας πάνω στους νεκρούς μας. Εδώ και μήνες καταστρώνονταν σχέδια, οργανώνονταν επιτελεία, αγοράστηκε πλοίο από τον Δήμο Κωνσταντινούπολης το οποίο προσφέρθηκε στο ίδρυμα για ανθρωπιστικές βοήθειες.

Η οργάνωση μάλιστα επεκτάθηκε και στο εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν δωρεές οι οποίες φορτώθηκαν σε πλοία με ξένη σημαία ενώ στο πλοίο “Μαβί Μαρμαρά” υψώθηκε σημαία των Κομόρων, το οποίο και απέπλευσε με 600-700 άτομα συνοδεία νταουλιών και ζουρνάδων, αφού προηγουμένως έγιναν πολλές δηλώσεις. Το “Μαβί Μαρμαρά” ήταν η ναυαρχίδα του στολίσκου για τη Γάζα.

Το Ισραήλ σε προειδοποιούσε διαμηνύοντας: “Μην το τολμήσεις. Η Γάζα βρίσκεται υπό την κυριαρχία μου”. Πρόκειται για περιοχή που κατοικείται από μουσουλμάνους Άραβες. Εμείς όμως το παίζαμε απελευθερωτές έχοντας την υποστήριξη του κόμματος του Ερντογάν.
Μεταξύ των 600-700 επιβατών υπήρχαν και 60 δημοσιογράφοι. Είναι ανθρώπινο να προβληματιστεί κάποιος για το ποιοι άλλοι επέβαιναν. Δεχόμαστε ότι δεν υπήρχε οπλισμός αλλά το πλοίο ήταν γεμάτο με ρόπαλα, λαβές μπαλτάδων και φτυαριών. Ρε φίλε, ποιον πας να χτυπήσεις; Ισχυρίστηκες ότι αυτά δεν θεωρούνται όπλα. Εντάξει. Ας το παραδεχτούμε.

Αλλά πώς θα αποδείξεις ότι μεταξύ των 600-700 ατόμων δεν υπήρχαν αντάρτες, τρομοκράτες, φιλοπόλεμοι;

Εσύ μεταβαίνεις στη Γάζα για να υποστηρίξεις μυστικά τους Παλαιστινίους πολεμιστές ή για να προσφέρεις ισλαμική και ανθρωπιστική βοήθεια; Δεν είχες σκεφθεί ότι θα λογοδοτήσεις για όλα αυτά;

Η απάντηση είναι καταφατική, αλλά εσύ θέλησες να το παίξεις ψευτοπαλικαράς. Έπεσες έξω. Ο βράχος που πήγες και κτύπησες ήταν σκληρός. Έγινες αιτία να σκοτωθούν συμπολίτες μας. Είσαι υπαίτιος τόσο εσύ όσο και οι Εβραίοι. Διέπραξαν έγκλημα που δύσκολα θα ξεχαστεί.

Φίλε μου , μην πας γυρεύοντας γιατί δεν θα πετύχεις τίποτα.
Το Ισραήλ είναι ο τοποτηρητής της Άγριας Δύσης στην Μέση Ανατολή. Είδες ότι η Αγρία Δύση καταδίκασε τα γεγονότα με μισόλογα. Δεν θα υπάρξουν τιμωρίες και το θέμα θα ξεχαστεί.

Οι απώλειες είναι 10 νεκροί στη Γάζα και 7 ναυτικοί μας στην Αλεξανδρέττα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες. Εσύ όμως δεν υπολογίζεις τις φωνές που υψώνονται από όλη την Ανατολία.

Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να λες μεγάλα λόγια από τη Χιλή όπου βρισκόσουν, να γίνεις δεκτός από τους ανθρώπους σου ως ήρωας και να εκφωνείς λόγος πατριδοκαπηλίας. Στόχος σου είναι η ψηφοθηρία πάνω στα πτώματα των νεκρών».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. Πολὺ δακρύβρεχτο εἶναι. Δίνει ὅμως καὶ στοιχεῖα γιὰ τὸ πῶς ὀργανώθηκε ἡ ἀποστολή.
    Κανεὶς δὲν νοιάζεται γιὰ τὸν παλαιστινιακό λαό, ἀκόμη καὶ αὐτοὶ ποὺ ὁ ἴδιος ὁ λαός τοὺς ἔβαλε ἀρχηγούς του. Ἄσε ποὺ καὶ οἱ ἴδιοι οἱ παλαιστίνιοι τσακώνονται μεταξύ τους.
    Τέλος πάντων τὸ ἡγεμονικὸ παίγνιο στὴν εὑρύτερη περιοχὴ καλὰ κρατεῖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:58 και 2:17 γνωρίζεται τι σημαίνει Βολκάν στην κατεχόμενη Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kaykasios δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε,πες μας εσύ για να μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό θα πει κοινωνική τρομοκρατία δια μέσω του τύπου.

    Το Ισραήλ είναι τοποτηρητής της Άγριας Έδρας, είναι αήττητο, είναι αποφασιστικό, είναι βράχος σκληρός, και ενίοτε βίαιο.
    Που πήγες και έπεσες καημένε Καραμήτρο;
    Και μας πήρες και εμάς μαζί σου..Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

    Καταλάβατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η υτδδω
    μια γεύση απο Βολκάν

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/blog-post_8150.html

    Βολκάν: ''Ο δολοφόνος των Τούρκων δεν βρήκε ησυχία ούτε στον τάφο του''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.