2/6/10

Να σώσουμε τους ομήρους!



του Δελαστίκ

Ξυλοδαρμός ανελέητος του Βαγγέλη Πισσία, του επικεφαλής της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής συμπαράστασης προς τους Παλαιστινίους της Γάζας, από ένα τσούρμο Ισραηλινούς ασφαλίτες, επειδή αρνείται να τους δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Κουκουλοφόροι Ισραηλινοί «γιατροί», κατά δήλωσή τους, του κάνουν με τη βία ενέσεις.

Ανώδυνα φάρμακα ή μόλυνσή του με ιούς ή μικρόβια, που μπορεί στο μέλλον να του προκαλέσουν θανατηφόρες ασθένειες, κάτι στο οποίο οι Ισραηλινοί δήμιοι έχουν ειδικότητα γνωστή διεθνώς όπως και οι ναζί πριν από αυτούς; Αγριος ξυλοδαρμός και του καπετάνιου του ελληνικού πλοίου «Σφενδόνη», Θοδωρή Μπούκα, ο οποίος αρνιόταν να παραδώσει το πηδάλιο του πλοίου του στους Ισραηλινούς πειρατές, αφού βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.

Ηλεκτροσόκ στους κρατούμενους ομήρους που απήγαγαν οι Ισραηλινοί στρατιώτες, κλοπή όλων των χρημάτων και αντικειμένων αξίας που είχαν πάνω τους οι απαχθέντες, βασανιστήρια, εξευτελιστικοί έλεγχοι με διαρκές ξεγύμνωμα...

Αυτή είναι η εικόνα που μετέφεραν από πρώτο χέρι οι τέσσερις από τους έξι Ελληνες ακτιβιστές που επέστρεψαν χθες σώοι από την κόλαση της ομηρείας στο Ισραήλ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν. Το εφιαλτικό πρόσωπο του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Ισραήλ σε όλο του το «μεγαλείο».

Παράλληλα, σόκαρε η μαρτυρία ενός εξ αυτών του, Μιχάλη Γρηγορόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι απελαθέντες ακτιβιστές, υπάλληλοι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών τους ξεμονάχιασαν και τους παρότρυναν να μη δημοσιοποιήσουν την κακομεταχείριση που υπέστησαν από τους Ισραηλινούς δημίους, αλλά να πουν ότι... «όλα πήγαν καλά»!!!

Δεν χρειάζονται αναλύσεις για να αντιληφθεί κανείς ότι όσο το θέμα χειρίζεται ένας κύκλος «γραικύλων» του υπουργείου Εξωτερικών, οι 31 Ελληνες που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Είναι προφανές ότι απαιτείται ένα ευρύτερο κίνημα με πολυσχιδείς ενέργειες, διαμαρτυρίες, καταγγελίες και πιέσεις για να αποσπάσουμε από τα νύχια των Ισραηλινών όχι μόνο τους τριάντα Ελληνες αλλά και τους 629, κατά το Τελ Αβίβ, συνολικά απαχθέντες ακτιβιστές της αποστολής.

Εχει τεράστια σημασία να μην αφεθεί πίσω ούτε ένας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το φασίζον καθεστώς του Τελ Αβίβ θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιους και να στήσει πλεκτάνη περί δήθεν «τρομοκρατικών σχεδίων» και όλες αυτές τις ανοησίες και γελοιότητες που προβάλλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα σε ανάλογες περιστάσεις.
Σταδιακά, οι τυφλωμένοι από αλαζονεία εξαιτίας της ατιμωρησίας τους Ισραηλινοί συνειδητοποιούν ότι αυτήν τη φορά δεν θα ξεμπλέξουν τόσο εύκολα με τις συνέπειες του νέου εγκλήματός τους, όσο και αν έχουν τη συνήθη κάλυψη πολλών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και φυσικά εκείνης των ΗΠΑ.

Η απαγωγή περίπου 700 ατόμων από το Ισραήλ και η διά της βίας μεταφορά τους από τα διεθνή ύδατα στο κράτος του Ισραήλ και η εκεί φυλάκισή τους και ο βασανισμός τους, πέρα από τον άγνωστο αριθμό δολοφονιών, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσουν έτσι από πλευράς απαχθέντων πολιτών.

Με την υποστήριξη ανθρωπιστικών, πολιτικών και νομικών οργανώσεων, θα υπάρξουν εκατοντάδες προσφυγές στα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλημάτων πολέμου, που θα καθίσουν το Ισραήλ στο σκαμνί του κατηγορουμένου, μετατρέποντάς το σε κράτος - παρία της διεθνούς κοινότητας στη συνείδηση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης.
Αυτό φυσικά είναι αδιάφορο για τους ακροδεξιούς σφαγείς που κυβερνούν στο Τελ Αβίβ, αλλά έχει μεγάλη σημασία για τον υπόλοιπο κόσμο και για τον ανθρώπινο πολιτισμό, που έχει καθήκον να απομονώνει βάρβαρα κράτη όπως αυτό του Ισραήλ.
Ολα αυτά όμως έπονται. Το άμεσο και πρώτιστο καθήκον είναι να επιτευχθεί να γυρίσουν σώα στις πατρίδες τους όλα ανεξαιρέτως τα θύματα της ισραηλινής πειρατείας και απαγωγής.

Απαχθέντες Τρεις Ελληνες δημοσιογράφοι

Φυλακισμένοι βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ τρεις Ελληνες δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική αποστολή βοήθειας προς τη Γάζα και απήχθησαν και αυτοί, όπως σχεδόν 700 άτομα, από τα αιμοσταγή στρατεύματα του Τελ Αβίβ και οδηγήθηκαν παρά τη θέλησή τους στο Ισραήλ υπό την απειλή των όπλων.

Η Μαρία Ψαρά, η Κατερίνα Κιτίδη και ο Αρης Χατζηστεφάνου είναι οι τρεις νέοι σε ηλικία συνάδελφοί μας που κρατούνται στις φυλακές της πόλης Μπεγιέρ Σεβά, στις αρχές της ερήμου Νεγκέβ, όπου βρίσκονται και οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ. Η άμεση απελευθέρωσή τους πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο άμεσων ενεργειών της ΕΣΗΕΑ.

25 σχόλια:

  1. Το Kaliningrad θα συμμετάσχει σε άσκηση της Συμμαχίας για την Ειρήνη
    02-06-2010 09:16:16
    Το πλοίο αμφίβιας επίθεσης Kaliningrad του στόλου της Βαλτικής θα συμμετάσχει στην ετήσια άσκηση BALTOPS-2010 που διοργανώνεται ετησίως στην Βαλτική θάλασσα.

    Η άσκηση ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 1994 στα πλαίσια του προγράμματος Συνεργασία για την Ειρήνη, που σκοπό έχει να αναπτύξει τη δυνατότητα κοινών επιχειρήσεων μεταξύ ΝΑΤΟϊκών και μη Ενόπλων Δυνάμεων.



    Το Kaliningrad θα συμμετάσχει σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ελιγμούς και πλεύση ως τμήμα ενός στολίσκου, αποστολές περιπολίας και προσομοιούμενης αμφίβιας επίθεσης. Η BALTOPS-2010 θα λάβει χώρα την περίοδο 7-18 Ιουνίου.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 663 ακτιβιστές απελαύνει το Ισραήλ
    01-06-2010 14:16:32
    Την απέλαση των 663 ακτιβιστών εντός των επόμενων 48 ωρών ανακοίνωσε το Ισραήλ. Μεταξύ των ακτιβιστών είναι και 31 Έλληνες. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, μεταξύ των ακτιβιστών υπάρχουν και 16 άτομα, τα οποία αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία τους στις ισραηλινές Αρχές.

    Τους 31 Έλληνες επισκέφθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ κ. Λουκάκης.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόλυτη νομιμοποίηση στην πτήση των ισραηλινών ελικοπτέρων δίνει η Λευκωσία, εντός του FIR της οποίας έγινε η επιχείρηση χθες: "Δεν υπήρξε παραβίαση των κανόνων χρήσης του FIR Λευκωσίας από τα ισραηλινά ελικόπτερα στη διάρκεια της χθεσινής επίθεσης εναντίον της νηοπομπής προς τη Γάζα" ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, Νίκος Αιμιλίου, σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ. Διευκρίνισε ότι τα ελικόπτερα βρίσκονταν εντός του FIR Λευκωσίας, αλλά πέταξαν κάτω από συγκεκριμένο ύψος και δεν παραβίασαν τους διεθνείς κανόνες αεροπλοϊας.Oταν τα ελικόπτερα ίπτανται σε χαμηλό ύψος, πρόσθεσε, δε χρειάζεται άδεια από το κράτος το οποίο ελέγχει το FIR. Επομένως, πρόσθεσε, διμερές ζήτημα επί αυτού του σημείου, δεν υπάρχει.

    Αναφερόμενος στις εξηγήσεις που έδωσε τη Δευτέρα ο Ισραηλινός πρεσβευτής στη Λευκωσία, ο οποίος είχε κληθεί στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Ν.Αιμιλίου είπε ότι ο πρέσβης του Ισραήλ επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι οι καταδρομείς βρίσκονταν σε αυτοάμυνα. Από την πλευρά μας, είπε ο κ. Αιμιλίου, τονίστηκε ότι ακόμη και αν ήταν έτσι τα πράγματα, υπήρξε "υπερβολική χρήση βίας", με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι.

    Ο Ν.Αιμιλίου ανέφερε ότι η επιχείρηση των Ισραηλινών έγινε σε διεθνή ύδατα και εκτός της περιοχής ασφάλειας που επέβαλε το Ισραήλ για τη Γάζα.

    Γενικά η Κύπρος είναι πολύ συγκρατημένη ως προς την κριτική της στην ισραηλινή επιχείρηση, όπως άλλωσε και η Αθήνα...

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι ακτιβιστές αναχώρησαν απο το διηρημένο απο τους τούρκους νησί της Κύπρου. 700 άτομα ήταν, καθώς είπαν τα ΜΜΕ και παιδιά και μωρά?? Βάρβαροι οι Ισραηλινοί να συμφωνήσω, αλλά γιατί αυτοι οι ακτιβιστές δεν βάδισαν και λίγο στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, και να προσπαθήσουν να τα βάλουν με τον "ευγενικό" τουρκικό Στρατό? Ξέχασαν άραγε οι φίλοι-αριστεριστές μάλλον, & Συριζαιοι- το 1996 τι συνέβηκε στην Κύπρο με τον Ισαάκ και Σολωμού?. "Έπαιξαν" με το χαρτί της Τουρκίας οι "ακτιβιστές", και έχασαν.
    Το Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα, που βάζει την ουρά μέσα στα σκέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τενεδος και η ιμβρος δεν εχει ακτιβιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα τους μαρτυρες και σιγα το δραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >Το Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα, που βάζει την ουρά μέσα στα σκέλια.<

    Αυτό είναι το ζουμί κι αυτό ενδιαφέρει εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oi duo ex8roi mas tsakonontai. emeis den exoume kanena logo na emplakoume.
    etsi, exoume mono na kerdisoume.
    i ipo8esi einai 8eio doro gia tin Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δελαστικ :σε υπολόγιζα για σωστό.Το παίρνω πίσω.Αλλά μην νομίζεις οτι χάφτουμε ότι μας σερβίρεις,πιθανόν έναντι ανταλλάγματος.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακαρι να μπαγλαρωνανε και τη Δραγωνα, τον Τσιπρα, τον Λαλακη κλπ και να τους ταραζανε στα ηλεκτροσοκ και δαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τιμη κ δοξα στους συριζαιους τενεκεδες.ουστ ρεμαλια που θελεται να φταξετε κ εξωτερικη πολιτικη με τους δολοφονους των εθνων μογγολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ> ΔΕΛΑΣΤΙΚ Κ ΙΝΦ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κατάληψη ελληνικού πλοίου σε διεθνή ύδατα δεν είναι ισοδύναμη πράξη με κατάληψη ελληνικού εδάφους;


    Κάνω Λάθος; Γιατί κανένας δεν αναφέρεται σε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Μετα τους βγαλανε τα νυχια με πενσα....μετα τους τρυπησαν τα ματια με πυρομενες βελονες...μετα τους κρεμασαν απο τα γεννητικα οργανα αλλα οι γεναιοι συριζιοτες ακτιβιστες δεν λυγισαν ενω εφτυναν στα μουτρα τους βασανιστες τους.Ελεος Κε Δελαστικ,πολλες ταινιες βλεπεις.Αληθεια οι γενναιοι ακτιβιστες [ωραιος και πομπωδης τιτλος],ποτε εκαναν κατι για την Ελλαδα,την Κυπρο,τις ωμοτητες των τουρκων,τις βεβηλωσεις των αλβανων και σκοπιανων;.Περσυ εκαναν παρελάση στα σκοπια με σκοπιανες σημαιες φωναζοντας οτι η Μακεδονια ειναι σκοπιανη.Την πατησαν ομως ολοι και πρωτοι οι τουρκοι διοτι νομισαν οτι οι ισραηλιτες ειναι κοτουλες σαν και εμας που στο πρωτο βαρελοτο σηκωνουμε τα χερια και κατεβαζουμε τα σωβρακα.Παντως αν οι ισραηλιτες ειχαν δειξει λιγο ψυχραιμια,αφηνοντας τους να μπουν στα χωρικα υδατα,θα ειχαν καποιες δικαιολογιες να προβαλλουν.Και οπως πολυ σωστα επισημανε ο φιλος για καταληψη Ελληνικου πλοιου σε διεθνη υδατα,σ'αυτο επρεπε πρωτιστως το Ελληνικο ΥΠΕΞ να εστιασει και να ψελλισει για σχεδον παρομοιες τουρκικες μεθοδους εναντιον Ελληνικων πλοιων ειτε εμπορικων [ψαραδικα],ειτε πολεμικων [λιμενικα μεσα].Δυστυχως το παντελονι ειναι 'αδειο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 6:17 μ.μ.

    Διότι δεν ισοδυναμεί.
    Οι Τούρκοι, όμως, έκαναν νηοψία σε ελληνικό πλοίο, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κι εμείς δεν βγάλαμε άχνα. Αυτό γιατί δεν το λες; ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΝ κι έφυγαν με το "ευχαριστώ" μας από πάνω. Γι αυτό έχεις κάτι να πεις;

    Στην περίπτωση του Ισραήλ, απλώς χτύπησαν λάθος πόρτα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγα-σιγα "παιδια" μη μου ξυπνησετε τον Galia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά το... "ακτιβιστής" είναι δουλειά; Πόσα βγάζει ένας ακτιβιστής; Του κολλανε ένσημα; Πώς γίνεται κανείς; Πλρώνεται όπως πληρώνονται ο νεολαίοι κεμαλοΙσλαμοσυριζαίοι με μετρητά κάθε πρωι κάτω από το μαξιλάρι;
    Κύριε Δελάστικ, οι τρεις νεαροί συνάδελφοι σου ξέρουν από πού κατουράει η κότα; Πήγαν για βάπτισμα επαγγελματικού πυρός; Πέρασαν απ' τα Εξάρχεια, έτσι... Άσε μας ρε Δελαστικ, νόμιζα ήσουν σοβαρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KYΡΙΕ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΥΡΕΥΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αὐτὰ παθαίνουν ὅσοι γίνονται πιόνια σὲ ἡγεμονικὰ παίγνια ἄλλων κρατῶν.
    Ἂς πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Ομηροι" ,οπως Βαγγελης Πισσιας.
    Καλο παληκαρι και παιζει δυνατα και
    ζεστα τον εαυτο του και δεν εχει και τιποτα να χασει,μονιμη θεση εχει σαν καθηγητης ΤΕΙ και μορφωνει και τα ελληνοπουλα για να μπορουν να αντιμετωπισουν την ανεργια που θα συναντησουν με διαφορους εκπαιδευτικους (και οχι μονο )τροπους.Φιλος του πρωην πρακτορα
    της ΚΥΠ Δημητρη Κουφοντινα,φιλος του κατηγορουμενου για συμμετοχη στον ΕΛΑ Χρ.Τσιγαριδα,συν-επιμελητη
    της εδοσης για τα "ανταρτικα" ,500
    σελιδων, με τιτλο "Εξεγερμενοι Κοσμοι" και πολλα αλλα.Πραγματι ενδιαφερον ανθρωπος και πιστευω ευτυχισμενος χωρις να βαριεται σε αυτη τη ζωη.Συμμετεχει στην κινηση...της κοινωνιας προς τα εμπρος και λιγο "καθαριστρα" στην μποχα που δημιουργουν οι καρακλατοι
    που ειναι για ανακυκλωση σε αυτη την κοινωνια.Πρωτοπορος μπουρλοτιερης και στην... πλωρη
    των καραβιων με τα μπουρλοτα για την Γαζα ,κατι σαν κακεκτυπο του
    Καναρη.Παντως χωρις αμφιβολια η Ελλαδα παντα παραγει ανησυχους ανθρωπους που με διαφορα προσχηματα
    ανησυχουν συνεχεια για το προφιλ τους και επιμενουν να φαινονται συνεχεια στο "μπαλκονι" εστω και στην γωνια του ...καδρου,ειναι εξυπνοτερο αυτο απο το γκρο πλαν.Αυτοι οι τυποι χρειαζονται γιατι συμπληρωνουν το παζλ και αν δεν τους ειχαμε επρεπε να τους δημιουργησωμε.Στην Φυση εχει προνοηθει κατι παρομοιο,διαφορετικα
    η μποχα απο τα στασιμα πτωματα των "μεγαλων ζωων' που κυριαρχουν στην ζουγκλα θα
    ητανε ανυποφορη για οιοδηποτε συστημα ζωων ( η ανθρωπων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sterg Πες μας και άλλα σε παρακαλώ.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α)Αν οντως εχουν κακομεταχειριστει ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ τοε ειναι οντως ενα θεμα που πρεπει να εξεταστει και να γινουν τα σχετικα διαβηματα διαμαρτυριας ανεξαρτητως της πολιτικης τοποθετησης τους (ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ο σεβασμος των δικαιωματων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εξαρτωνταν απο τι κομμα ψηφιζουν!)Ας μου επιτραπει να θέσω δυο ερωτηματα
    Β)Εστω και ενας απο αυτους τους ακτιβιστες εχει συμματασχει σε ποιαδηποτε κινητοποιηση για την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ την Τενεδο ,την Ιμβρο την Μικρα Ασια και τον ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ?
    Γ)Απο δεχομενοι το γεγονος οτι ο εν λιγω στολσκος υπο τουρκικη αιγιδα θα αναχωρουσε απο την ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ δεν αναγνωρισαν εκ των πραγματων κυριαρχικα δικαωματα στην Τουρκια επι των κατεχομενων εδαφων?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Sterg,γιατι φιλε μου δεν γραφεις αυτα που γνωριζεις.Το ιστολογιο αυτο,οπως βλεπεις,εχει κυριο λογο υπαρξης την σοβαρη και τεκμηριωμενη ενημερωση και σχολιασμο.Τωρα αν χανουμε την μπαλλα καμια φορα,δεν πειραζει.Αναμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλε ΝΑΙΑΣ 10.16 και Ανωνυμε 11.15
    -----------------------------------
    Χαιρομαι που βρηκατε ενδιαφεροντα αυτα που εγραψα.
    Και εσεις θα μπορουσατε να γραψετε
    ακομη καλυτερα αν εισασταν πιο προσεκτικοι στην πληροφορια του διαδικτυου και την...γαρνιριζατε και με λιγο ανακατωμα απο αποψεως
    Συστημικων Δομων.Βλεπετε ποσο...ευ
    κολο ειναι αντι να πιεζετε εμενα να...συνεχισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΤ από 2 Ιουνίου, ΦΟΒΕΡΟΣ!!!
    Και όπως λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ, αν οι Παλαιστίνιοι έχουν δίκιο να βάζουν βόμβες σε σχολικά, σε εστιατόρια και όπως μπορούν να αντιστέκονται στο κατακτητή, τότε για δεν φωνάζουμε να κάνουν το ίδιο οι Κύπριοι. Να ρίχνουν ρουκέτες στην άλλη πλευρά μέχρι "και ο τελευταίος Τούρκος να πέσει στη θάλασσα"! Ή το τραπέζι και τα δικαστήρια είναι η λύση, ή οι ρουκέτες και το αντάρτικο πόλεων. Εγώ μαζί σας με όποια λύση, αλλά διαλέξτε ΜΙΑ. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.