1/6/10

"Όσο πολύτιμη είναι η φιλία της Τουρκίας, άλλο τόσο ισχυρή είναι και η εχθρότητά της."

Τουρκία: Τ. Ερντογάν:«Κανείς να μη δοκιμάσει τις αντοχές της Τουρκίας, όσο πολύτιμη είναι η φιλία της, άλλο τόσο ισχυρή είναι η εχθρότητά της»

«Η διεθνής κοινότητα, αντί να περιμένει την έρευνα από μία διοίκηση που έχει κάνει το ψέμα κρατική πολιτική, πρέπει να εξετάσει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια το θέμα και να δώσει τη δέουσα νομική απάντηση», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στην κατάσταση, που έχει ανακύψει μετά την ισραηλινή επίθεση εναντίον των πλοίων ανθρωπιστικής βοήθειας.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο Ισραήλ είπε «κανείς να μη δοκιμάσει τις αντοχές της Τουρκίας.

Όσο πολύτιμη είναι η φιλία της Τουρκίας, άλλο τόσο ισχυρή είναι και η εχθρότητά της».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ότι «ο ΟΗΕ δεν πρέπει να αρκεστεί στην απόφαση, που ελήφθη στο Συμβούλιο Ασφαλείας» και συμπλήρωσε «η επιθετικότητα του Ισραήλ πηγάζει από τη δύναμη, που αντλεί από κάπου».

Έκανε, δε, γνωστό, ότι σήμερα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ΓΓ του ΟΗΕ και ότι θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνομιλία και με τον Πρόεδρο Ομπάμα.

«Η Παγκόσμια ειρήνη έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα», είπε ο Τ. Ερντογάν και πρόσθεσε ότι «το Ισραήλ οπωσδήποτε πρέπει να τιμωρηθεί».Απευθυνόμενος δε προς τον ισραηλινό λαό, είπε: «πρέπει να τερματίσετε αυτή την πορεία».Ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε λόγο για «κρατική τρομοκρατία» του Ισραήλ και παρατήρησε τα εξής: "Υποστηρίζουν ότι υπήρξαν πυρά από τα πλοία.Φτάνει πια με τα ψέματά σας.Να είστε έντιμοι».

Ο Τ. Ερντογάν υπογράμμισε ότι «όποιος στο εξής παραβλέψει τα εγκλήματα αυτά του Ισραήλ, θα είναι συνένοχος» και τόνισε: «Οι Ισραηλινοί, που τους είχαμε πει δημοσίως ότι αυτοί ξέρουν καλά να σκοτώνουν, έδειξαν γι άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο πόσο καλά ξέρουν τη δολοφονία και τη σφαγή».

Σύμφωνα με τον ίδιος «η σφαγή αυτή είναι εναντίον του διεθνούς δικαίου, της παγκόσμιας ειρήνης και της ανθρώπινης συνείδησης».

«Όλοι μπορεί να παραβλέψουν τα εγκλήματα, ή ακόμη και να τα στηρίξουν με τρόπο ύπουλο.Αλλά το Ισραήλ να μην κάνει το λάθος να νομίσει ότι η Τουρκία είναι σαν τους άλλους.Το κόστος του λάθους αυτού θα είναι πολύ βαρύ», είπε ο Τ. Ερντογάν και σημείωσε ότι το Ισραήλ πρέπει άμεσα να σταματήσει τους περιορισμούς εναντίον της Γάζας και να πάψει να εμποδίζει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστίνους.
Αναφερόμενος στα μέτρα που έχει λάβει η Τουρκία, είπε πως ανακλήθηκε ο Τούρκος πρεσβευτής στο ισραήλ, ματαιώθηκαν τρία κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ, ζητήθηκε η έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ματαιώθηκαν δύο αγώνες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο Ισραήλ μεταξύ της τουρκικής και της ισραηλινής εθνικής ομάδας κάτω των 18 ετών, ζητήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ και ξεκίνησαν επαφές με χώρες της ΕΕ, του Οργανισμού ισλαμικής Διάσκεψης και του Αραβικού Συνδέσμου.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε πως την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει η οργάνωση ισλαμικής Διάσκεψης.Ανέφερε, επίσης, ότι η Τουρκία ζήτησε από τον Ισραηλινό πρεσβευτή στην 'Αγκυρα την άμεση απελευθέρωση των μελών της νηοπομπής και την παράδοση των πλοίων.
ΕΞΠΡΕΣΣ

30 σχόλια:

  1. 40 Τούρκοι στρατιώτες και παραστρατιωτικοί νεκροί, δεκάδες τραυματίες μέσα σε 4 ημέρες απο τους Κούρδους Μαχητές του PKK.

    Πραγματικός τρόμος και φόβος η Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ζωώδης αγριότητα των Τούρκων άρχισε να γίνεται πλέον ορατή και στο πρόσωπο του Ερντογάν!
    Ουστ από δω γενοκτόνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E αφού είδα και την Τουρκία, φάρο πολιτισμού και προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορώ να κλεισω τα μάτια μου....

    Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς να υπογράψτε το διθνές δίκαιο της θάλασσας που πάτε για δικαιοσύνη. Μην ξεχνιόμαστε τι είπε ο Μπαγής πριν λίγες ημέρες. Τώρα δεν σας συμφέρει. Αναπτύξτε το θέμα και γράφτε το μήπως το δει κανένα μάτι και ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν είναι κάποιος κάτι δεν χρειάζεται να το φωνάζει και να το διαλαλεί για να πείσει ή να ακουστεί. Απλώς ΕΙΝΑΙ ή το ΕΧΕΙ.
    Οταν προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι πλούσιος σίγουρα δεν έχεις μία.Οταν κάποιος δηλώνει ''καλός άνθρωπος'' όλοι τον κοιτούν με καχυποψία.
    Οταν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κοκορεύεται ή ο ίδιος έχει πρόβλημα στύσης ή η Τουρκία αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο ασωτερικό πρόβλημα.
    ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.

    ευχαριστω για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑ,...

    όσο πολύτιμη είναι η φιλία της(ΚΑΘΟΛΟΥ!!), άλλο τόσο ισχυρή είναι η εχθρότητά της(ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ)..

    EΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bρε παιδιά να έχει το θράσσος να παρουσιάζεται η ΓΕΝΝΟΚΤΌΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ένα από τα κράτη που δημιουργήθηκε και αναδείχτηκε σαν κράτος μέσα από θάλασσες αίματος και σφαγών αρκετών λαών και πολιτών υπερασπιτής του διεθνούς δικαίου και της ανθρωπιστικής συμπερίφορας είναι να χτυπάς κατευθείαν ένεση που λένε η να βγαίνεις στους δρόμους και να ουρλίαζεις σαν τρελός και αναρωτιέμαι οι Ισραηλινοί που είναι ένας τόσος έξυπνος λαός δεν την αποστομώνουν σε χρόνο D.T. αναφέρωντας της τις αμέτρητες σφαγές και γενοκτονίες που έχει διαπράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο εχθρός είναι εχθρός και δεν θα είναι ποτέ φίλος!

    Η Τουρκία έχει μάθει να διερευνήσει τις θεωρίες του Paul Joseph Goebbels που συνδέονται με τον Μωάμεθ και το Κοράνι με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Ναι, κάποια μέρα θα έχουμε πόλεμο με το Ισλάμ.....

    Αρρώστησα όταν άκουσα ότι κάποιοι Έλληνες......έγιναν "ανόητοι".......όταν πίστεψαν τον τουρκικό στόλο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να βοηθήσει της λωρίδα της Γάζας.

    Οι Τούρκοι δεν βοηθούν κανέναν.....και ποτέ δεν καταβλήθηκε για εγκλήματα πολέμου. Οποιοδήποτε ηλίθιος θα είχε καταλάβει την πολιτική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Τούρκων.

    Το Ισλάμ θέλει την ατομική βόμβα, ενώ δεν μπορεί.....δίνουν 72 παρθένες.

    Έγινα Μαλάκας;........ποιος ξέρει;........

    Η αυτοκτονία ενθαρρύνεται μεταξύ των Παλαιστινίων.

    Το μόνο που η Παλαιστίνοι αξιωματούχοι ελπίζουν......είναι άνθρωποι που θέλουν να αυτοκτονήσουν.....

    Ένας νεαρός, στην εφηβεία, με χίλια προβλήματα στο κεφάλι και εκατοντάδες ερωτήσεις, όπου δεν μπορεί να απαντήσε......στα πρόθυρα μιας υπαρξιακής κρίσης φυσιολογική σε αυτή την ηλικία, ένας τόσο νέος......κατευθύνεται προς τα όπλα και στην δραστηριότητες αυτοκτονίας.

    Ένας ισραηλινός στρατιώτης ξέρει ότι μπορείτε, "ίσως", να πεθάνει για την πατρίδα του......Ένας Παλαιστίνιος είναι σίγουρος!

    Πλοία με σημαία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι τέλεια, ειλικρινείς και δίκαιοι, αλλά """Ποτέ""" όπως η Τουρκία.....μια χώρα γενοκτονίας!

    Αν ήμουν στρατιώτης στο Ισραήλ......Θα είχα πυροβόλησε με.....αέριο μουστάρδα, κέτσαπ και Mac Donald στα τουρκικά σκάφη!

    Από τον ουρανό.......

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομιζω οταν τα ελεγε να κοιταγε προς τα εδω.Γιατι δεν ειδα να τρεχει το ΥΠΕΞ να τον διαβεβαιωνει οτι εμεις ειμαστε οχι μονο φιλοι αλλα και κουμπαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ B
    eisai theos! Me ekanes Kai gelasa me tin psixi mou! Lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παραμύθι με τον βοσκό που φώναζε λύκος ! λύκος ! του τόπατε του παιδιού;
    Δεν τον πίστευε κανείς όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Όσο πολύτιμη είναι η φιλία της Τουρκίας, άλλο τόσο ισχυρή είναι και η εχθρότητά της."

    Εμείς, πάντως, την φιλία της δεν την είδαμε. "Κάνεις Τούρκο φίλο, κράτα κι ένα ξύλο!", λέει μία σοφή κουβέντα του λαού μας. Γιατί άραγε; Μήπως δεν φημίζονται σαν καλοί φίλοι;

    Και ο Μακρυγιάννης γράφει στα απομνημονεύματά του "Τούρκο φίλευε, τα πισινά σου φύλαε!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλιστα,χ.στήκαμε απο τον φόβο μας ....Αλλά αυτό μυρίζει νταηλίκι και εκβιασμό. Θα ξεσκεπαστούν τα μεμέτια για την προβοκάτσια που έστησαν.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα έχει παίξει ο Σουλτάνος, delirium tremens.
    «η επιθετικότητα του Ισραήλ πηγάζει από τη δύναμη, που αντλεί από κάπου»: για σας τους μογγόλους δεν ισχυεί το ίδιο; την Κύπρο την καταλάβατε μόνοι σας;;; άντε Βρε ούστ από 'δω, ψευτόμαγκα, και πρόσεχε μη αναγνωριστεί κανένα πράκτορα της ΜΙΤ στους τούρκους ακτιβιστές, νεκρούς και μη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μποϊκοτάρετε οτι εβραϊκό προϊόν. Μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους.
    Οι Ελληνόφωνοι εβραίοι σχολιάζουν απο Χάϊφα Ουάσινγκτον, Αυστραλία και Ευρώπη.

    Μερικά προϊόντα:
    http://avragioz.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να προσέχει μην σκίσει Κανά καλσόν αυτά που λέει μόνο χαχανητά προκαλεί έχει την εντύπωση πως μιλά σε ζώα που κατοικούν στη χωρά του αυτά αν τολμήσει να τα πει σε επίσημο εκπρόσωπο σοβαρού κράτους θα εισπράξει καμία Μούντζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Weapons Found on the Flotilla Ship Mavi Marmara Used by Activists Against IDF Soldiers

    http://www.youtube.com/watch?v=JvS9PXZ3RWM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. The Invention of the Jewish People

    http://www.amazon.com/Invention-Jewish-People-Shlomo-Sand/dp/1844676234/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1275406193&sr=1-1

    Demolishing the myths and taboos that have surrounded Jewish and Israeli history, The Invention of the Jewish People offers a new account of both that demands to be read and reckoned with. Was there really a forced exile in the first century at the hands of the Romans? Should we regard the Jewish people, throughout two millennia, as both a distinct ethnic group and a putative nation—returned at last to its Biblical homeland?

    Shlomo Sand argues that most Jews actually descend from converts, whose native lands were scattered far across the Middle East and Eastern Europe. The formation of a Jewish people and then a Jewish nation out of these disparate groups could only take place under the sway of a new historiography, developing in response to the rise of Western nationalism. An iconoclastic work of history, The Invention of the Jewish People proposes a bold analysis of nationalism that accounts for the old myths, and provides the intellectual foundations for a new vision of Israel’s future.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κ. Τασκεμπάπ Ερντογάν
    "Όσο πολύτιμη είναι η φιλία της Τουρκίας, άλλο τόσο ισχυρή είναι και η εχθρότητά της."

    "Όσο πολύτιμη είναι η βλακεία των ελλήνων πολιτικών για την Τουρκία, άλλο τόσο ισχυρή θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού σε περίπτωση που τολμήσετε"
    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Όσο πολύτιμη είναι η φιλία της Τουρκίας, άλλο τόσο ισχυρή είναι και η εχθρότητά της."

    Οσο χαλαρα σαν να μη συμβαινει τιποτα εμεις οι Τουρκοι δολοφονουμε Ισαακ, Σολωμους κλπ αλλο τοσο τα παιρνουμε στο κρανιο οταν αλλοι δολοφονουν συμπολιτες μας.

    Ετσι ειναι Τασκεμπαπ μου, οπως σπειρεις θα θερισεις. Πιασε τρια τωρα και τρεχα. Επλιζω να στeiλετε και τις μπουνταλοφρεγατες σας στο Ισραηλ να τις κανουν βιδες τα F-15 των Εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Weapons Found on the Flotilla Ship Mavi Marmara Used by Activists Against IDF Soldiers
    http://www.youtube.com/watch?v=JvS9PXZ3RWM
    01 Ιουνίου 2010 6:35 μ.μ.


    Μηπως βρηκανε και τιποτα ατομικα οπλα ρε "ανωνυμε" εβραιε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι Τούρκοι ΑΝ αποφασίσουν να κάνουν κάτι στρατιωτικά εναντίον του Ισραήλ δεν πρόκειτε ούτε να το σκεφτούν να το κάνουν μόνοι τους,ΑΝ απειλούν είναι γιατί πιθανότατα ελπίζουν σε περιφεριακούς συμάχους,αλλιώς γιόκ.

    Εκεί πιστεύω είναι το ζουμί της υπόθεσης,μήπως η Άγκυρα επεξεργάζεται συμφωνία-συμαχία με Συρία-Ιράν για επίθεση κατά του Ισραήλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποτε όλες οι ροζ λουλούδες της ροζέ αριστεράς και της προόδου, οι εναλλακτικοί ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες και όλες οι άλλες συνιστώσες του προοδευτισμού στην Ελλάδα, για να νομιμοποιηθούν στα μάτια του απλού Έλληνα και να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του, θα πρέπει να δείξουν την ίδια ευαισθησία που δίκαια δείχνουν για τον Παλαιστινιακό λαό και για τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου, που οι Τούρκοι έχουν μετατρέψει σε ανοιχτές φυλακές και έχουν στείλει εκεί όλα τα κατακάθια τους για να βιάζουν, να λεηλατούν και να κατασφάζουν τους ολίγιστους εναπομείναντες Έλληνες. Να κάνουν τις ίδιες εκδηλώσει με άλλους «ακτιβιστές» για την απελευθέρωση των εγκλωβισμένων στη Καρπασία. Να αναδείξουν και να συνδράμουν τις καταπιεσμένες μειονότητες στην Τουρκία, τους Κούρδους, τους Αρμενίους, τους Ασσυρίους τους Έλληνες και τους κρυπτοχριστιανούς της Μικρας Ασίας.

    Δεν έχουν κάνει τίποτα από όλα αυτά και για αυτό κανένας δεν τους δίνει σημασία. Τελευταία ανακάλυψαν καινούργιους συμμάχους, τους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν.

    Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πόσο γελοίοι και επικίνδυνοι είναι.


    Κώστας Σταματάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΙΛΕ 6.54
    Είναι πολλά τα εγκλήματα των Τούρκων, και πολύ το αίμα των αθώων που έχει χυθεί από αυτούς, και ζητά εκδίκηση!!
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ''Μηπως βρηκανε και τιποτα ατομικα οπλα ρε "ανωνυμε" εβραιε;''

    Ρε ουστ απο δω που θα με πεις κι εβραιο. Σε κοβω ή για αριστεριστη ισλαμολαγνο ή για τρελαμενο υπερορθοδοξο αρα παραπανω σημασια δεν σου δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σκυλι μετα τις πολλες κλωτσιες στο κωλο καθεται στη γωνια και γρυλιζει...
    Και τωρα μογγολε τι θα κανεις,πολεμο στο Ισραηλ; Κανε τον ετσι για να παρακολουθεις την ιστορια απο τη λιθινη εποχη!
    Θα στειλεις και αλλο πλοιο;;; Αντε ντεεε!!! Μογγολε εσυ δεν ερχεσαι για τη βοηθεια για το γαμησι ερχεσαι...

    Οχι μονο τοσες αλλα και γι'αλλλες πολλες κλωτσες στο κωλο!!!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι σχεδόν σταθήκατε στις δηλώσεις του Ερντογάν-ανεξάρτητα από το μελοδραματικό του ύφος-και στο ρόλο της Τουρκίας και πάλι ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι η τελευταία που θα μπορούσε να μιλήσει για το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως το ίδιο κάνει και το Ισραήλ.

    Για το Ισραήλ όμως κουβέντα δεν κάνατε για το αν συμφωνείτε με την πειρατεία σε διεθνή ύδατα και τη σφαγή αμάχων-έστω και ανόητων ή και ορισμένων πρακτόρων της ΜΙΤ, γιατί πράκτορες δεν ήταν όλοι, έτσι;

    Αντίθετα διέκρινα και έναν θαυμασμό από ορισμένους προς την ισραηλινή υπεροχή και ανδρεία που σχεδόν υπερφυσικά θα ταίριαζε περισσότερο σε μυθολογική ταινία του Χόλυγουντ. Και δεν μου λέτε και μένα για να καταλάβω, αυτοί οι παληκαράδες οι ισραηλινοί κομάντος με ποιούς έχουν πολεμήσει τις τελευταίες δεκαετίες, ώστε να μπορούν να συγκριθούν σε αξία και ανδρεία μαζί τους;
    Μα φυσικά με τους Παλαιστίνιους έφηβους και τα παιδάκια που τους πετάνε πέτρες. Και με κάτι ξεβράκωτους που έχουν λιγοστό και απαρχαιωμένο οπλισμό. Να μην ξεχάσω και την νυκτερινή προσγείωση και απελευθέρωση των ομήρων στην Ουγκάντα. Όσο για τον πόλεμο των 7 ημερών μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ποιοί βοήθησαν.

    Τι θέλω να πω με αυτά. Ότι απλά σας θολώνει την όραση η μακραίωνη και έντονη έχθρα που έχουμε ως Έλληνες απέναντι στον Τούρκο και παραβλέπετε τον Εβραίο που επίσης είναι πανάρχαιος εχθρός μας. Και ίσως αφελώς σκεπτόμενοι "ο εχθρός του εχθρού μου" θα παίρνατε εύκολα το μέρος του Ισραήλ σε αυτή τη διαμάχη, που σημειωτέον είναι αληθινή, καθώς ζούμε ιστορικές στιγμές. Θυμάμαι πως κάποιοι ξερόλες έγραφαν πως ήταν μπλόφα η ένταση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Τουρκία. Όμως υπάρχουν νεκροί και ένα σχέδιο σε εξέλιξη που πολύ καλά περιγράφει ο Νταβούτογλου.

    Όμως η λογική του Έλληνα δεν μπορεί να είναι να συμμαχήσει με τον Διάβολο για να σωθεί από το θηρίο. Ναι ο Τούρκος είναι όπως τον περιγράφετε, όμως η Νέα Τάξη δεν είναι δικό του δημιούργημα. Με κανέναν από τους δύο. Ουδετερότητα με επαγρύπνηση. Απλώς τους παρακολουθούμε να τρώγονται και να εξασθενούν, ελπίζοντας πως έπειτα από μια μεταξύ τους σύρραξη θα μπουν στο καβούκι τους και η περιοχή θα ησυχάσει πάλι για καμμιά τριανταριά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ετσι είναι. Η τακτική της βίας απ΄οπουδήποτε και αν προέρχεται, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά από τους διεθνείς οργανισμούς που (υποτίθεται) προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους διεθνείς κανονισμούς.
    Η επικράτηση μέσω βίας και υπεροπλίας, έχει περάσει κάθε όριο.
    Κατά τα άλλα, η στάση της Τουρκίας ("μην τα βάζετε μαζί μας") θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς. Η Τουρκία δεν αστειεύεται και έχει πολλά κυριαρχικά σχέδια, άλλωστε δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίσει.
    Ας την προσέξουν καλά, για να μη λένε μετά ότι μόνο εμείς οι Ελληνες πατριώτες, είμαστε οι καχύποπτοι μαζί της. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aσ μου επιτραπεί να πιστεύω οτί οι Τούρκοι έχουν ύπερεκτιμήσει τις δυνατότητες τους και θα έχουν ενα άσχημο ξύπνημα όπως και ο Σάνταμ Χούσεην.Βασικά η Τουρκία δεν έχει δυνάμεις να γίνει η "πρώτη δύναμη" ΚΑΙ στα Βαλκάνια ΚΑΙ στην Μέση Ανατολή ΚΑΙ στον Καύκασο ταυτόχρονα.Ας ελπισούμε οτι δεν θα αποφασίσουν να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους σ' ένα μετώπο
    Χρήστος Βούλαγαρης από Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.