1/6/10

"Βρισκόταν ακόμα και μέλη της τουρκικής ΜΙΤ".

Η Κύπρια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο ΡΙΚ διαψεύδει τις δηλώσεις αυτές του Τούρκου πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι στα πλοία προς τη Γάζα «βρισκόταν ακόμα και μέλη της τουρκικής ΜΙΤ».

Η Κύπρια ευρωβουλευτής, αφού καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση, διατύπωσε σοβαρές καταγγελίες γύρω από την αποστολή στη Γάζα. Η ίδια δήλωσε ότι από την αρχή είχε εκφράσει την αντίθεση της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και είχε αρνηθεί να λάβει μέρος, «γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν παρεισφρύσει άτομα, που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές».

Η Ελένη Θεοχάρους είχε πάρει μέρος σε προηγούμενη αποστολή στη Γάζα, ενώ με την ιδιότητα της ιατρού πρόσφερε πολλές φορές υπηρεσίες στους Παλαιστινίους από τη δεκαετία του 1980.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. O Δρούγος γράφει:

    *Κυρίαρχος είναι ο ρόλος των ΤΟΥΡΚΩΝ στο στολίσκο, αφού άμεσα εμπλέκεται η οργάνωση ΙΗΗ δηλαδή FOUNDATION FOR HUMAN RIGHTS FREEDOMS AND HUMANITARIAN RELIEF. Έχει την έδρα του στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ και ιδρύθηκε το 1995 όταν προσέφερε μεγάλη βοήθεια στην Βοσνία. Έκτοτε έχει γραφεία σε περίπου 100 χώρες.

    Είναι φοβερός ο τρόπος που οι Τούρκοι προωθούν τα συμφέροντά τους, εξιοποιώντας κάθε πρόσφορη ευκαιρία.

    Χώνονται παντού και αντλούν ωφέλη από παντού!

    Οι ημέτεροι, αφού διέλυσαν σχεδόν τελείως όλα τα υπουργεία, το ΥΠΕΞ το ΥΕΘΑ καθώς και όλα τα υπόλοιπα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες, δεν διαθέτουν παρά μόνον τους "δικούς τους" συμβούλους τύπου Ρόντος ή Δρούτσας, για να αντιπροσωπεύουν και να υποστηρίζουν - υποτίθεται - τα συμφέροντα ημών των υποζυγίων που μόνιμα πληρώνουμε τα πάντα ενώ αυτοί απλώς .... κυβερνούν!

    Έξω οι διεφθαρμένοι κλέφτες, έξω οι προδότες της Πατρίδας μας !

    Πρέπει να επανέλθη η θανατική ποινή για τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα τους κάνει να μιλήσουν το ισραήλ, και τότε να δείτε διαφήμιση. Καλά οι δικοί μας δεν πήραν χαμπάρι να απομακρυνθούν από τον στολίσκο αυτό; Οι κύπριοι δεν θέλαν, και τα λέγαν. Οι έλληνες αυτοί τα ξέραν όλα; Ξεκίνησαν από τα κατεχόμενα και δέχτηκαν να πάνε μαζί τους; Δεν πήραν χαμπάρι τίποτα, ότι οι άλλοι πάνε για προβοκάτσια; Η ΕΥΠ; Ο Τσίπρας; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν πολύ σοβαρά για την ασφάλεια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να επανέλθη η θανατική ποινή για τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας!
    αν γινει θα αδειασουν πολλα καλα σπιτια ,αλλα για να γινει πρεπει να βγουμε απο την ε.ε. οσο ημαστε στηνευρωπη ισχυουν τα προσωπικα δεδομενα που οχι μονο δεν μπορεις να τιμωρησεις αλλα ουτε καν να ονοματισης τον προδοτη.ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελληνοφωνη Μοσσαντ κανει υπερωριες στην Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι αφού ο συνήθης θύτης μακέλεψε για χιλιοστή φορά αθώους ανθρώπους, προκλητικά-υπεροπτικά-θρασσύτατα-επιδεικτικά, οι απανταχού "ευαίσθητοι" για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ηγέτες (όσοι δεν "κατάπιαν" την γλώσσα τους), δηλώνουν "συγκλονισμένοι" και "εξοργισμένοι" για τα τελευταία γεγονότα .
    Δέσμιοι των αφεντικών -χρηματοδοτών τους, ξευτιλίζονται για ακόμη μιά φορά μπροστά στα μάτια των Λαών και της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Από την τραγική φιγούρα του Γ.Γ. του ΟΗΕ μέχρι και τον τελευταίο υφυπουργό μιάς μπανανίας, αποδεικνύεται περίτρανα το ποιός κουμαντάρει τον πλανήτη και ποιός ελέγχει ,επί της ουσίας, μιά πλειάδα θεμάτων-θεσμών -φορέων (πληροφόρηση-ΜΜΕ, Οργανισμούς, ΜΚΟ, "επαναστάσεις", τρομοκρατία κλπ).
    Η μοναδική (μέχρι στιγμής) που αντέδρασε πραγματικά οργισμένη (σε επίπεδο Κυβερνήσεως και Λαού) και έσωσε τα προσχήματα, είναι η..Τουρκία..

    Και εκεί αρχίζει και το δεύτερο τραγικό του όλου πράγματος.

    Η ..Τουρκία ανεδείχθει ως "διαχειρίστρια" του Δικαίου και ως Θεματοφύλακας των ανθρωπίνων αξιών.
    Τί κωμικοτραγικό!
    Μιά Χώρα που έχει δώσει δείγματα γραφής στις γενοκτονίες, τις προβοκάτσιες, τις υπονομεύσεις, τις φασιστικές πρακτικές κοκ, να "σηκώνει" στις πλάτες της την παγκόσμια αντίδραση, αφήνοντας πίσω πολλές Χώρες που θα έπρεπε να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο (με καθαρή "προϊστορία", ανάμεσα σ'αυτές και η Ελλάς..).
    Το λυπηρό είναι ότι για τα εγκλήματα που της καταλογίζουν (Γενοκτονίες-εθνοκάθαρση Κούρδων-Κατοχή Κύπρου) διάφοροι φορείς και Κράτη, τώρα θα της δοθεί μιά σιωπηλή "αμνηστία" και μιά ανεπίσημη "χάρη" από την παγκόσμια κοινή γνώμη και ιδίως από τους απανταχού μουσουλμάνους και Άραβες.
    Τα εχέγγυα και τα διαπιστευτήριά της στην "ευαισθησία" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (έτσι όπως τα διαμόρφωσε τον τελευταίο καιρό στο υποσυνείδητο των Λαών), αναμφισβήτητα.
    Δηλαδή ο Θύτης εκμεταλλεύτηκε την τακτική ενός άλλου Θύτη (με πολλές ομοιότητες) για να βγεί αλώβητος από την μέχρι τώρα διεθνή κατακραυγή.
    Ο ξεπεσμός της κοινωνίας είναι πλέον έκδηλος!

    Η Ύβρις συναντάται παντού!

    Πόσες Άμυνες και εφόδια πρέπει να έχει κάποιος για να ανταποκριθεί σε αυτά τα δεδομένα;;

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

    skymnos,blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.