24/6/10

«Νοικιάστε την Ελλάδα σε ξένους!»


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Γροθιά στο στομάχι της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Mπορεί η έκφραση να ταιριάζει περισσότερο σε αθλητική εφημερίδα, κάπως έτσι όμως πρέπει να περιγραφούν τα συναισθήματα που προκαλεί ένα άρθρο στο προχθεσινό φύλλο της παγκόσμιας έκδοσης των «Tάιμς της Nέας Yόρκης», της «Xέραλντ Tρίμπιουν».

Tο υπογράφει ένας Γερμανός ονόματι Mίκαελ Στράους, ο οποίος διδάσκει Γεωπολιτική στο Kέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών στο Παρίσι. «Eνας τρόπος να σώσουμε την Eλλάδα» είναι ο τίτλος του άρθρου.

H ντροπή για το πώς κατάντησαν τη χώρα οι κυβερνήσεις της ώστε να τολμούν να γράφουν τέτοια άρθρα εξευτελισμού της Eλλάδας κάποιοι ξένοι καλοθελητές, αλλά και η οργή για τα γραφόμενα είναι τα συναισθήματα που καταλαμβάνουν αμέσως όποιον Eλληνα διαβάσει αυτό το άρθρο.

Aπό την πρώτη φράση αντιλαμβάνεται αμέσως κανείς πού θέλει να φτάσει ο συγγραφέας: «Tα έθνη μερικές φορές νοικιάζουν τμήματα του εδάφους τους το ένα στο άλλο και η προκύπτουσα δουλεία (!) ωφελεί τυπικά και τα δύο μέρη: το ένα αποκτά τη χρήση πρόσθετου χώρου, ενώ το άλλο ανταμείβεται οικονομικά, πολιτικά ή με κάποιο άλλο τρόπο» αρχίζει το άρθρο.

O αρθρογράφος δεν αστειεύεται. Eπιχειρηματολογεί με ακαδημαϊκή σοβαροφάνεια: «H πρόταση ενός Γερμανού πολιτικού να πουλήσει η Eλλάδα κάνα-δυο νησιά σωστά απορρίφθηκε. H συνεπαγόμενη μεταφορά κυριαρχίας θα ήταν προβληματική» διατείνεται και προχωράει στη διαφήμιση των πλεονεκτημάτων της ενοικίασης της πατρίδας μας έναντι της πώλησης!

«Tα δικαιώματα σε μια ενοικίαση μπορούν να είναι στενά ή ευρέα, η αποζημίωση μπορεί να προσλάβει ποικιλία μορφών και η χρονική περίοδος της ενοικίασης μπορεί να αντανακλά τη φύση της υποχρέωσης. Σε αυτό έγκειται η χρησιμότητα της άποψης αυτής για μια χώρα σαν την Eλλάδα. Προσφέροντας περιορισμένα δικαιώματα σε μερικά από τα εδαφικά περιουσιακά της στοιχεία και διατηρώντας παράλληλα την κυριαρχία επ’ αυτών, μπορεί να είναι ένας άριστος τρόπος για τη χρηματοδότηση μιας μείωσης του δημόσιου χρέους» υποστηρίζει ο Γερμανός «προφεσόρος».

Aκάθεκτος προχωράει στο τελικό συμπέρασμα, για όποιον δεν κατάλαβε: «Aυτό υποδηλώνει ότι η ιδέα μιας οικονομικής δουλείας επί ελληνικού εδάφους μπορεί να έχει ακόμη σημασία αν αναβιώσει, μελετηθεί και προσαρμοστεί στην παρούσα κρίση» τονίζει.

«Aριστος τρόπος» λοιπόν «μια οικονομική δουλεία επί ελληνικού εδάφους» για να μειώσει η Eλλάδα το δημόσιο χρέος της!

Φέρνει και παραδείγματα ο αρθρογράφος των «Tάιμς της Nέας Yόρκης» για να πείσει περί της ορθότητας των θέσεών του, αποκαλύπτοντας έτσι, ασυνείδητα ίσως, πού κατατάσσει την Eλλάδα ως χώρα: Kανάλι του Παναμά, Xονγκ Kονγκ και Γκουαντάναμο!!!

Oι «μπανανίες» του Παναμά και της Kούβας του... 1890 και η εξουθενωμένη και κατά τμήματα υπό αποικιοκρατική κατοχή Kίνα της ίδιας εποχής είναι ισοδύναμες στο μυαλό του με την Eλλάδα του 21ου αιώνα!

Mε σχεδόν σαδιστική ικανοποίηση, μάλιστα, υποστηρίζει ότι η Eλλάδα υπήρξε το «εργαστήριο» που απέδειξε ότι αυτή η πολιτική μπορεί να παραγάγει αποτελέσματα, όταν χρεοκόπησε το 1897!

«Eίναι εντυπωσιακές οι ομοιότητες ανάμεσα στην κατάσταση της Eλλάδας το 1897 και σήμερα» ισχυρίζεται. Πλήρης διασυρμός.

Kι έχει κανείς, σαν να μην έφτανε αυτό το παγκόσμιο κλίμα εξευτελισμού της Eλλάδας, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να προσπαθεί να πείσει τους Eλληνες, που είναι καθολικά εξοργισμένοι κατά της κυβέρνησής του για τη λαίλαπα μέτρων που έχει πάρει εναντίον των μισθωτών, των γυναικών και των συνταξιούχων, ότι δήθεν... αποκατέστησε τη «διεθνή αξιοπιστία της χώρας» με την υπαγωγή της στο καθεστώς επικυριαρχίας του ΔNT!

Mνημόνιο
H χώρα στο έλεος των δανειστών

Aνατριχιαστική είναι η δέσμευση που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Παπανδρέου βάσει του διαβόητου Mνημονίου (Παράρτημα 4, σημείο 11) απέναντι στους δανειστές: «Oύτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας...»! Aυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει, όπως ανέλυσε στο «Eθνος» με άρθρο του στις 14 Iουνίου ο καθηγητής Nομικής του AΠΘ Kώστας Xρυσόγονος, ότι αν η κυβέρνηση δεν μπορέσει να πληρώσει κάποια δόση του δανείου, τότε όχι μόνο το ΔNT και η EE συνολικά, αλλά και κάθε μεμονωμένη χώρα της Eυρωζώνης που μας έχει δανείσει δικαιούται να βγάλει σε πλειστηριασμό ακόμη και το... κτίριο της Bουλής για να πάρει τα λεφτά της!
EΘΝΟΣ

14 σχόλια:

  1. Φαινομενικά ασχετο, αλλά ειναι μια αλλη προταση για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ της Ελλάδας. Φυσικά τετοιες προτάσεις ειναι ανέφικτες και δεν αγγίζουν τα ρεμαλια που μας κυβερνουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.

    http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_7115.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα νοικιάσουμε τον Πάγκαλο στον Οτσαλάν να τον έχει κανα μήνα στο ίδιο κελλί, θα πάρουμε κανα φράγκο; Άντε Θόδωρε... αν δίνουν πολλά, θυσιάσου για την πατρίδα...όπως θυσιάστηκες και στα Ίμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο άρθρο του μνημονίου πρέπει να είναι αντισυνταγματικό και για την ψήφισή του θα χρειαζόταν ειδική πλειοψηφία.

    Θα αποφανθεί κάποιος "καθηγητής" για αυτό;

    Θα αποφανθεί κάποιος "μέγας" νομικός ή άλλος "διαννοούμενος" αν τα αδικήματα όλων αυτών των πολιτικών που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο δεν έχουν παραγραφεί γιατί απλούστατα στοιχειοθετούν το αδίκημα της "εσχάτης προδοσίας" το οποίο δεν παραγράφεται (αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν εξακολουθεί να τιμωρείται με την ποινή του θανάτου).

    Αλλά τι να πούμε σε μια χώρα όπου για την απώλεια και τη γενοκτονία της Μικράς Ασίας (κάτι που ο κος Παπαχελάς πρόσφατα στους Φακέλους του απέδωσε στη μεγαλομανία μας ή μάλλον στην αδυναμία μας να καταλάβουμε πόσο μικροί είμαστε) εκτελέστηκαν μόνο 6 (πήρε χάρη ο Πρίγκηπας Ανδρέας), οι συνεργάτες των Γερμανών ανταμοίφθηκαν πλουσιοπάροχα από τους Άγγλους συμμάχους μας και τους ντόπιους σφογγοκωλάριους, ενώ για την απώλεια και τη γενοκτονία της Κύπρου δεν εκτελέστηκε κανείς (πήραν όλοι χάρη).

    Τελικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η επανάσταση του '21 συνεχίζεται.

    Είμαστε ακόμα ραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί να ντραπούν οι κάτοικοι ετούτης της χώρας ? …… Αυτός δεν ήταν ο
    στόχος ? Ντροπή και οργή νιώθουμε εμείς οι λιγοστοί απόγονοι του Δ
    ευκαλίωνα και της Πύρρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο που δεν έσπασα το πληκτρολόγιο από όσα διάβασα.

    Είναι σίγουρα Γερμανός ο προφέσορας; Γιατί η "λογική" του μου φέρνει στο μιαλό άλλη εθνικότητα που έχει ταλέντο στην αρπαγή αληθινού, εδαφικού πλούτου χάριν των φουσκωμένων δανείων που δημιουργεί με εικονικό χρήμα.

    Οι Εβραίοι τραπεζίτες αδελφοί Ρικάρντο μας παραχώρησαν δάνειο το 1824 (στα χέρια μας έφτασε μόνο το 1/6 του αρχικού ποσού που συμφωνήθηκε να δανειστούμε), βάζοντας σε υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και όλη τη σοδειά της περίφημης κορινθιακής σταφίδας για αρκετά χρόνια. Ανάλογα παραδείγματα υπάρχουν και για το 1897.
    Έχουν σκοπό να μας πιούν το αίμα. Το έφεραν από εδώ, το πήγαν από εκεί, αλλά όπως φαίνεται είναι κοντά στην εκπλήρωση του τελικού τους σκοπού.

    Οικόπεδον η ΕΛΛΑΣ!

    Και εμείς σχολιάζουμε, ενώ θα έπρεπε να κατέβουμε έξω από την Βουλή.... την άβουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε και αυτό για τους "(ΔΟΥΛ)ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ"



    Ποιοί ήταν οι πραγματικοί δουλέμποροι των Λαών(2);

    Ή Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια στό κεφάλαιο «Δουλεμπόριο» γράφει τά ακόλουθα:

    «"Αν καί τό δουλεμπόριο Εβραίων απαγορευόταν, φαίνεται ότι δεν υπήρχε κανένας νομικός (Εβραϊκός) περιορισμός γιά την αγορά καί πώλησι δούλων μη Ιουδαίων. Με την διασπορά των εθνών στην Ευρώπη καί την διαμάχη, πού ξέσπασε ανάμεσα στους Άρίους22 καί τους καθολικούς της Ισπανίας γιά θρησκευτικούς λόγους, οί Εβραίοι είχαν την ευκαιρία... να προμηθεύονται σκλά­βους κι άπό τους μεν καί από τους δε»... «Στην Ιταλία τόν καιρό τοϋ Πάπα Γρηγορίου τοΰ Μεγάλου (590 - 604) οί Εβραίοι είχαν εξελίχθη στους κυριωτέρους έμπορους σκλάβων... Ό Ιάκωβος έδειξε ότι οί Βρεττανοί δούλοι, πού σύρθηκαν στά Ρωμαϊκά σκλα-βοπάζαρα, ήσαν στά χέρια , Εβραίων έμπορων» (Ιάκωβος. Εβραίοι τού Αντζεβιν της Αγγλίας, σελ. 5). Καί συνεχίζει ή Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια: «Μέ τήν έμφάνισι τού Ισλάμ δόθηκε στους Εβραίους ή μεγάλη ευκαιρία τού εφοδιασμού τού Χριστιανικού κόσμου μέ σκλάβους μουσουλμάνους καί αντίστροφα τού εφοδιασμού δηλαδή τού Ισλαμικού κόσμου μέ χριστιανούς σκλάβους. Ό Ιμπν Χορνταντμπέχ τόν 9ον αιώνα περιέγραψε τους δύο δρόμους, άπό τους οποίους μετέφεραν οί Εβραίοι δουλέμποροι τους σκλάβους άπό τήν Ανατολή στή Δύσι καί άπό τήν Δύσι στην Ανατολή»... «Σύμφωνα μέ τόν Άμπραχάμ ΄Ιμπν Γιακούμπ, οί Εβραίοι τού Βυζαντίου αγόραζαν συχνά σκλάβους άπό τήν Πράγα γιά νά τους πουλήσουν σάν δούλους»... «Οί Εβραίοι τού Βερντέν (Γαλλία) τό 949 αγόραζαν σκλάβους γιά νά τους πουλήσουν στην Ισπανία»... «Ή εκκλησία επανειλημμένως διαμαρτυρήθηκε εναντίον της πωλήσεως Χριστιανών στους Εβραίους (σάν σκλάβους). Συγκε­κριμένα ή πρώτη διαμαρτυρία έγινε τό 538. Στό Τρίτο Συμβούλιο της Ορλεάνης εγκρίθηκε ενα διάταγμα πού απαγόρευε στους Ε­βραίους νά έχουν στην κατοχή τους υπηρέτες ή δούλους Χριστιανούς, καί αυτή ή άπαγόρευσις έπανελήφθη πολλές φορές σέ διάφορα συμβούλια, όπως σ' εκείνα πού έγιναν στην Ορλεάνη τό έτος

    541, στο Παρίσι τό 633, στο Τέταρτο Συμβούλιο τού Τολέδου τό 633, στά συμβούλια της Ζαμπόλες τό έτος 1092, στό Γκέττο 1112, στό Ναρμπόν τό 1227, στό Μπεζιέ τό 1246...»23. Οί επαναλαμβανό­μενες αυτές απαγορεύσεις στά διάφορα συμβούλια αποδεικνύουν ότι παρά τίς απαγορεύσεις οί Εβραίοι εξακολουθούσαν νά επι­δίδονται στην άπόκτησι καί αγοραπωλησία των σκλάβων Χρι­στιανών. Στό Ισλάμ επίσης δημοσίευσαν νόμους, πού απαγόρευαν στους Εβραίους την κατοχή κι αγοραπωλησία Μουσουλμάνων σκλάβων, άλλα πάντα αυτοί, όπως καί στην Χριστιανοσύνη, δέν δίσταζαν νά παραβιάζουν τους απαγορευτικούς νόμους καί συνέ­χιζαν νά πλουτίζουν μέ την πιό εγκληματική έκμετάλλευση του άνθρωπου άπό άνθρωπο, πού υπάρχει στην ιστορία της Άνθρωπότητος.

    Ό Ραββΐνος Τζάκομπ Σάλμον Ρέϊζιν αναφερόμενος στους Εβραίους της Κεντρικής Ευρώπης κατά τήν διάρκεια εκείνου τοΰ αιώνος γράφει: «"Οπως καί σε άλλες χώρες ήσαν αφιερωμένοι στό εμπόριο, ειδικότερα όμως στην Βοημία άσχολούντο μέ τό εμπόριο σκλάβων άπό αυτόχθονες κατοίκους πάντα βέβαια μή Ε­βραίων»24.


    22. Ή Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια στην λέξι«Άριος» αναφέρεται στους Βισηγότθους Άρίους.

    23. Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια. Τόμος XI, λέξις «δουλεμπόριο», σελίδες 402 καί 403.

    24. Ραββίνος Jakob Solomon Raisin « Εθνικές αντιδράσεις στά Εβραϊκά " Ιδεώδη», σελίς 635.

    25. Ραββίνος Jacob Solomon Raisin « Εθνικές αντιδράσεις στά " Εβραϊκά ιδεώδη», σελίς 442.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai ομως στο μνημονιο αναφερεται οτι η τραπεζα ,οχι το γερμανικο δημοσιο,(πονηρο εε?)μπορουν οχι μονο να νοικιασουν αλλα να παρουν αλλα και να μεταβιβασουν σε τριτους οχι την κορινθια αλλα και τον παρθενωνα αμα δεν πληρωθουν οι δοσεις. καλα τι νομιζετε οτι ο γερμαναρας πλακα κανει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο όρος που «δαγκώνει» κρύβεται στο άρθρο 14, με τον τίτλο «Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία». Εκεί ορίζεται, ότι:
    1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.
    2. Οι συμβαλλόμενοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να υποβάλουν οποιαδήποτε διένεξη προκύψει σχετικά με τη νομιμότητα, την ισχύ, την ερμηνεία ή την εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    3. Οι αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλήρως δεσμευτικές και εκτελεστές από τα συμβαλλόμενα μέρη.
    4. Οι Δανειστές μπορεί να εκτελέσουν ή να επιδιώξουν να εκτελέσουν οποιαδήποτε απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ορίζεται στην παρούσα ή άλλα δικαιώματα κατά του Δανειολήπτη στα δικαστήρια της χώρας του Δανειολήπτη.
    5. Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

    http://garizo.blogspot.com/2010/06/110.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορούμε να νοικιάζουμε τα καμάκια το καλοκαίρι στα νησιά. Να τους βγάζουν οι τοπικές Δ.Ο.Υ. ξεχωριστό Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών με ειδικό ΦΠΑ 50% που θα πηγαίνει στο κράτος. Με τους ρυθμούς που έρχονται το καλοκαίρι οι ανικανοποίητες συμπατριώτισες του κ. Μίκαελ Στράους, θα πιάσουμε τρελλά έσοδα. Μπορούμε ακόμα να στέλνουμε και το χειμώνα στην πατρίδα του για all season service. Αν ενδιαφέρεται και ο ίδιος, δεν θα του πάρουμε λεφτά, τιμής ένεκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Ινφογνώμονα γιατί μας το κάνεις αυτό ; Ήταν ανάγκη να το διαβάσουμε αυτό ; Ειλικρινά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, και θα ήθελα να είχα τον χρόνο να απευθύνω περισσότερα ερωτήματα στον απίθανο τύπο ονόματι Mίκαελ Στράους – πανεπιστημιακός καθηγητής κι αυτός, δεν είναι μόνο πολλοί δικοί μας για τα μπάζα -, δεδομένου όμως ότι ο χρόνος μου είναι πολύ λίγος, θα ήθελα να τον «ευχαριστήσω» για το ενδιαφέρον του «να σώσει την Ελλάδα» και να του κάνω την εξής ερώτηση :
    Κύριε –λέω τώρα - Στράους, μιας και η Ελλάδα για πολλούς «γραφικούς» από εμάς είναι η Ευρύτερη και Μεγάλη μας Μητέρα, κι εσύ μας προτείνεις να την δώσουμε για ενοικίαση, ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΜΑ; Δηλώνω ότι δεν είμαι εθνικίστρια, ούτε χρυσαυγίτισσα, ούτε σχετικών κατευθύνσεων, Είμαι όμως Ελληνίδα κι αυτό με κατευθύνει και με οδηγεί. Έτσι απλά.
    Καλό Βράδυ & Ευχαριστώ πάντα για την φιλοξενία.
    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτο μας αξιζει τετοια αχρηστη φαρα που ειμαστε...θελουμε αλλα 400 χρονια σκλαβιας για να βαλουμε μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο οτι φαινεται κατι τυπακια σαν και τον γερμανο του αρθρου φερουν βαρεως το γεγονος οτι στην περιοδο της αποκιοκρατιας δεν ειχαν και καμια αποικια της προκοπης (ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ηθελε να μεινει στο Τογκο?)και καθως τους εχει μεινει το παραμονο "γιατι μαμα τα αλλα παιδακια εχουν ωραια παιχνιδακια και εγω δεν εχω?" τωρα προσπαθουν να καλυψουν αυτο το "απεραντο κενο"! Σεν τους δεινουμε την Τουρκια για να κανουν ωσεσ αποικιεσ θελουν (προσοχη μονο γιατι εχει και Κουρδους οι οποιοι βαρανε χειροτερα απο τους παρτιζανους, τουσ θυμασαι τους παρτιζανους γερμανουλη? Εκαναν τον παππου σου τον "Αρειο" της Wermacht να τρεμει τον και τον ισκιο του πριν τον σφαξουν σαν τραγι!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΠΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΥΝΗ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1821..... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκεί το πήγαιναν εξ΄αρχής φαινεται και γι΄αυτό μας έμπλεξαν σ΄αυτό το ελεινό γενοκτόνο παιχνίδι. Και βιάζονται μάλιστα πάρα πολύ.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.