2/6/10

"Προσοχή" συνέστησε η Κλίντον μετά την ισραηλινή επίθεση

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ζήτησε από όλα να εμπλεκόμενα μέρη να είναι προσεκτικά με τις αντιδράσεις τους στην επίθεση του Ισραήλ εναντίον της νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, και κατέστησε σαφές ότι καταδικάζει απερίφραστα την αιματηρή επίθεση.

"Πιστεύω ότι η κατάσταση, κατά την άποψη μας είναι πολλή δύσκολή και απαιτεί προσεκτική και συνετή αντίδραση από όλους τους εμπλεκομένους", δήλωσε η Κλίντον στους δημοσιογράφους ενώ υπογράμμισε την συμπόνοια των Ηνωμένων Πολιτειών για "την τραγική απώλεια ανθρωπίνων ζωών και των τραυματισμών", αυτών που μετείχαν στα γεγονότα. Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε ακόμα ότι η κατάσταση στη Γάζα είναι "απαράδεκτη".

Στο μεταξύ ο Λευκός Οίκος απέφυγε να καταδικάσει την ισραηλινή επίθεση εναντίον της ανθρωπιστικής νηοπομπής για τη Γάζα, αλλά εκτιμά ότι θα επηρεάσει την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή περισσότερο από ποτέ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Ρόμπερτ Γκιμπς.
Νooz.gr

1 σχόλιο:

  1. Νταχάου κρύψανε οι χρηματοφασίστες και τα ΜΜΕ

    Εγκαίνια στο να δολοφονούν όποιον προσπαθεί να βοηθήσει έκαναν με τη θεαματική βοήθεια σκατασκόπων, έκαναν οι χρηματοφασίστες με τα τσιράκια τους
    Είναι γνωστό ότι από την αρχή του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου άρχισε τα περισσότερα θύματα να έχουν οι υγειονομικές δυνάμεις, για αυτό δεν υπάρχουν διακριτικά με σταυρούς κλπ αφού είναι ο σημαντικότερος στόχος.. Στόχος που δημιουργεί ψυχολογική αποδυνάμωση όταν ο στρατιώτης έχει δίπλα του τραυματίες και νεκρούς. Στην Κύπρο οι Νταβούτογλοι δεν βομβάρδισαν μέχρι ψυχιατρείο στην εισβολή τους κυρία του κυρίου Μπίλ που Βομβαρδίσατε με μοναδική αγριότητα Βελιγράδι κλπ;
    Με τους σύγχρονους απολύτως άνανδρους πολέμους που κτυπούν αμάχους, το φαινόμενο δεν πρέπει να εκπλήσσει αλλά να μας εξοπλίζει με καλύτερη παιδεία αλληλεγγύης.
    Που είναι σε αυτές τις συνθήκες ο εθελοντισμός χεστήκαμε πάνω μας;
    Είμαι διατιθέμενος άμεσα όπως στην θητεία μου ως υγειονομικός κληρωτός για προσεκτικότερη και αποτελεσματικότερη βοήθεια.

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.