12/7/10

Ισραήλ: «Αποτυχημένη» η προετοιμασία της επιχείρησης κατά της νηοπομπής της 31ης Μαΐου

Το Ισραήλ απέτυχε στην προετοιμασία της επιχείρησης εναντίον της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το πόρισμα στρατιωτικής επιτροπής έρευνας.

Ο ισραηλινός στρατός απέτυχε στην προετοιμασία της επιχείρησης που κατέληξε στην αιματηρή επιδρομή εναντίον της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τα συμπεράσματα στρατιωτικής έρευνας που δίνονται στη δημοσιότητα από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Η επίσημη έκθεση για την ισραηλινή επιδρομή της 31ης Μαΐου που κατέληξε στον θάνατο εννέα Τούρκων ακτιβιστών, θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός της ημέρας από τη στρατιωτική επιτροπή έρευνας με επικεφαλής τον Γκιόρα Εϊλάντ, απόστρατο στρατηγό του ισραηλινού στρατού.

Μη στρατιωτική επιτροπή διεξάγει παράλληλη έρευνα για την επιχείρηση, η οποία προκάλεσε διεθνή κατακραυγή και επιδείνωσε σοβαρά τις σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με αποσπάσματα των συμπερασμάτων του πορίσματος που δημοσιεύει η εφημερίδα Yediot Ahronot, υπήρξαν αδυναμίες τόσο στην προετοιμασία ως προς τη συλλογή και την επεξεργασία των πληροφοριών, όσο και ως προς τις επιχειρησιακές εντολές που δόθηκαν στο κομάντο του ισραηλινού ναυτικού.

Μετά την επιδρομή το Ισραήλ είχε ισχυρισθεί ότι οι κομάντος άνοιξαν πυρ εναντίον των επιβατών ευρισκόμενοι σε αυτοάμυνα, αφού δέχθηκαν επίθεση με σιδηρολοστούς και μαχαίρια.

Ορισμένοι από τους κομάντος, είχε ανακοινώσει τότε ο ισραηλινός στρατός, ήταν οπλισμένοι με όπλα paintball, αλλά έφεραν επίσης και περίστροφα, περιμένοντας ότι θα συναντήσουν μόνο ελαφρά αντίσταση.

Η Yediot Ahronot και άλλα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι η στρατιωτική επιτροπή έρευνας δεν είναι εξουσιοδοτημένη να ζητήσει παραιτήσεις στρατιωτικών. Ωστόσο, εικάζεται ότι θα υπάρξουν συνέπειες για ορισμένους ανώτατους στρατιωτικούς.

Επικεφαλής της μη στρατιωτικής επιτροπής έρευνας είναι ο πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Γιάκομπ Τουρκέλ και συμμετέχουν σε αυτή και δύο διεθνείς παρατηρητές.

Η επιτροπή δεν διαθέτει εξουσιοδότηση να εξετάσει την πολιτική διαδικασία λήψης αποφάσεων πίσω από την ισραηλινή επιχείρηση, αν και ο Τουρκέλ δήλωσε ότι θα καλέσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να καταθέσει.

Η έρευνά της επικεντρώνεται στο αν η ισραηλινή επιχείρηση ήταν σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και στις ενέργειες των διοργανωτών της νηοπομπής και των ακτιβιστών.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

61 σχόλια:

  1. Λυπάμαι αλλά όσο γράφει εδώ ο Τζ-Ιμάμης, δεν μπορώ να παρακολουθώ το μπλογκ. Θα ελέγχω μια φορά το μήνα αν μας απάλλαξε από την παρουσία του και τότε θα ξαναπαρακολουθήσω.... έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι και τοσο δημοκρατικό αυτό που λες να σταματησει καποιος να λεει την γνωμη του οποια και ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ !!!
    Ακόμα και οι ίδιοι οι Ισραηλινοί ομολογούν οτι οι ενέργειές τους που οδήγησαν στον θάνατο 9 άοπλων ανθρώπων ήταν ΛΑΘΟΣ !!!
    Βέβαια κάποιοι ...πολιτισμένοι εδώ έφθασαν στο σημείο να λένε για τους νεκρούς "με αφήνουν παγερά αδιάφορο".
    "Το χρήμα πάνω απ' όλα και οι άνθρωποι ας πεθάνουν"
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα τι πράγματα είναι αυτά???Βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου???Παρακαλώ όχι απρεπείς χαρακτηρισμούς, δίχως αιτολόγηση με βάσιμες αποδείξεις.Αμάν πια!Η δημοκρατία πάσχει στην Ελλάδα. Μόνο το διαδίκτυο προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση!Μην την χαραμίσουμε κ αυτή. Ο χαρακτηρισμός Τζ-Ιμαμης δεν τιμα κανεναν κ καλο θα ηταν να διγραφει. Ας μην αφησουμε να σβησει μια ακομα φωνη ελευθεριας στο διαδικτυο. Πανω απ'ολα η ελευθερια λογου κ εκφρασης, με τροπο ομως που να μην προσβαλλει κανεναν κ να μην προσιδιαζει την ασυδοσια. Κ Σαββα συνεχιστε το καλο σας εργα κ εμεις ολοι αρωγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζιμη ετσι θα κυνηγαμε σε λιγο τους μωαμεθανους φιλους σου κατσε και θα δεις...

    15/44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @12 Ιουλίου 2010 1:38 μ.μ.

    Αγαπητέ/η Ανώνυμε/Ανώνυμη, ο Τζίμης παρά το γεγονός ότι συνήθως επαναλαμβάνει τον εαυτό του, δεν νομίζω ότι είναι επαρκής λόγος για να μην συμμετάσχεις στο ιστιολόγιο.

    Ούτε το ιστιολόγιο αυτό, ούτε πιστεύω οι περισσότεροι απο δώ μέσα είναι κατά του Ισραήλ, καθώς ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ είναι αντισημίτης, και το έχει αποδείξει αυτό στον Β` Παγκόσμιο όταν πολέμησε κατά του Φασισμού και έσωσε πολλούς Εβραίους απο τα ΣΣ και την Γκεστάπο.

    Πέραν αυτού, φυσικά υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι είναι ανοιχτά αντισημίτες Ναζιστικού τύπου οι οποίοι βασικά παραληρούν. Δεν μπορεί κάθε μα κάθε φορά που αναρτάται μια είδηση για το Ισραήλ εμείς να συζητάμε τι έγινε τον 2 αιώνα πχ με τον Αντίοχο τον Επιφανή. Και ο Αντίοχος και οι άλλοι έχουνε γίνει στάχτη και χόβολη, σκοπός είναι να δούμε τι κάνουμε εμείς σήμερα.

    ¨Εγραψα αυτά που έγραψα για να ενθαρύνω όλους να συμμετάσχουν, και πάνω απο όλα για να μην νομίζουν κάποιοι ότι εδώ είμαστε Εβραιοφάγοι.

    Και κάτι τελευταίο:

    Ο μανιώδης Ναζιστικού τύπου Αντι-σημιτισμός ορισμένων μικρών -ευτυχώς- κύκλων εδώ στην Ελλάδα, έχει χρησιμοποιηθεί επανειλλημένα απο Ξένα Κέντρα προκειμένουν να βλάψει τα Εθνικά Συμφέροντα της Πατρίδας και εδώ αλλά και στο Εξωτερικό.

    Η εκμετάλλευση του ανωτέρου γιαλαντζί αντισημιτισμού απο Ξένα Κέντρα κυρίως στις ΗΠΑ, είχε χτυπήσει Ζενίθ το 2004, όταν το κέντρο Σιμόν Βάιζενταλ είχε ζητήσει ανοιχτά απο όλους τους πολίτες ΕΒραικού Θρησκέυματος στον κόσμο να μην επισκέπτονται την Ελλάδα, η οποία σύμφωνα με το κέντρο είναι μια `φανατικά αντισημιτική χώρα`.

    Οπότε, είναι φανερό σε όλους ακριβώς ποιών το παιχνίδι παίζουν όλοι αυτοί οι φανατικοί `αντισημίτες`, οι οποίοι συνήθως παρουσιάζονται ώς:

    -¨Ελλαδίτες αλλά φανατικοί Αντι-Κύπριοι
    -Ελλαδίτες αλλά φανατικοί Αντι-Κρήτες
    -Ελλαδίτες αλλά φανατικοί Αντι-Πελοπονησιοι

    και ούτω καθ`εξής.

    Στο μέλλον, θα πρότεινα άρθρα τα οποία απλά συκοφαντούν τους Εβραίους (όπως πχ τα περί Απίωνος, τα περί αιματοποσίας κτλπ) να μην αναρτώνται καθόλου.

    ¨Οποιος τέσπα επιθυμεί να συζητήσει ιστορικά το τι έγινε στην Παλαιστίνη πρίν 2,500 χρόνια μπορεί να το πράξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 2:28 μ.μ.

    >Βέβαια κάποιοι ...πολιτισμένοι εδώ έφθασαν στο σημείο να λένε για τους νεκρούς "με αφήνουν παγερά αδιάφορο".
    "Το χρήμα πάνω απ' όλα και οι άνθρωποι ας πεθάνουν"<

    Βλέπεις ότι προκαλείς; Δείξε μου έναν που είπε κάτι τέτοιο. ΕΝΑΝ μόνο!
    Πας να διαλύσεις το ιστολόγιο, ρε αλήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .//Ορισμένοι από τους κομάντος, είχε ανακοινώσει τότε ο ισραηλινός στρατός, ήταν οπλισμένοι με όπλα paintball, αλλά έφεραν επίσης και περίστροφα, περιμένοντας ότι θα συναντήσουν μόνο ελαφρά αντίσταση.//
    -------------------------
    Εδώ είναι ένα σημαντικό μέρος από το ζουμί της υπόθεσης:
    -Υπάρχει σοβαρός στρατός που πάει σε επιχείρηση με πολλά ρίσκα έχοντας ως "όπλο" ένα νεροπίστολο;
    -Για να λένε ότι "περίμεναν ελαφρά αντίσταση" σημαίνει ότι ήξεραν πολύ καλά ότι οι επιβαίνοντες στο "Μαβί Μαρμαρά" ήσαν ΕΝΤΕΛΩΣ άοπλοι.
    Πώς το ήξεραν αυτό; Από τους εκατοντάδες πράκτορές τους που δρουν στην Τουρκία, από τους οποίους μερικοί -μαζί με τους ανθρώπους της ΜΙΤ- είχαν ελέγξει το πλοίο πριν, κατά και μετά την επιβίβαση των εκατοντάδων ακτιβιστών που σημειωτέον -πολλοί ανύποπτοι- είχαν πάρει και τα παιδιά τους μαζί.

    Μερικοί δε της ΜΟΣΑΝΤ, θα υπήρχαν και ανάμεσα στους επιβάτες και το πλήρωμα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και θα έδιναν στο Ισραήλ με κάποιο απλό τρόπο (φορητό VHF) πληροφορίες για την κατάσταση πάνω στο πλοίο.

    Αυτό που δεν περίμεναν είναι η σθεναρή αντίσταση των ακτιβιστών. Το λένε και οι ίδιοι.
    Τώρα, θα πρέπει να ομολογήσουν ότι τα κομάντα τους τελικά είναι της πλάκας και καλοί μόνο για paintball-club !!!

    Θα τολμήσουν να ομολογήσουν την ανικανότητα ενός σημαντικού για την άμυνά τους ειδικού σώματος;
    Για να πείσουν τους αντιπάλους τους, τους χρηματοδότες τους στις ΗΠΑ και την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι το Ισραήλ είναι η τέλεια πολεμική μηχανή, έχουν ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμένες δημοσιεύσεις και βίντεο στα ΜΜΕ και έχουν στήσει δεκάδες πολεμικές ταινίες προπαγάνδας.
    ΤΩΡΑ αυτή η εικόνα χάλασε !!!

    Εάν το έχουν αντιληφθεί οι της Φατάχ, Χαμάς, Χεζμπολάχ κλπ, ότι έχουν καταντήσει καφενείο τώρα, θα τους πάρουν φαλάγγι.

    Τζ-Ιμάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος αντισημιτισμος και κουραφεξαλα? οι σημερινοι εβραιοι ουδεμια φυλετικη σχεση εχουν με τους αρχαιους σημιτες (σημιτικης καταγωγης ειναι και οι αραβες). το 90% των κατοικων του σημερινου ισραηλ ειναι εβραιοι στο θρησκευμα (προσοχη !!!!) ασκεναζιμ δηλαδη μεταναστες απο ανατολικη και κεντρικη ευρωπη κυριως, λευκοι και χαζαρικης καταγωγης δηλαδη ουδεμια σχεση με σημιτες. το υπολοιπο 10% ειναι εβραιοι σεραφαδιμ σημιτοχαμμιτικης καταγωγης δηλαδη απο τη βορεια αφρικη και υπαρχει μια μειονοτητα αιθιοπων χαμμιτων που εφτασε στο ισραηλ το '86 αν δεν κανω λαθος. οι ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ κατοικοι του ισραηλ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ειναι 10.000 σαμαρειτες που ουδεποτε εγκατελειψαν τα εδαφη τους

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε τούτο το ιστολόγιο έχουν αναρτηθεί αρκετά άρθρα, τα οποία λένε τι ήταν ακριβώς η "ανθρωπιστική" βοήθεια των Τούρκων. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από το να ανατρέξει κανείς σ' αυτά.

    @ 5:07 μ.μ.

    Άφησε, βρε αδελφέ, να γίνει συζήτηση για το άρθρο. Μην παρεμβάλετε εμπόδια με άσχετα σχόλια. Σεβαστείτε όσους θέλουν να σχολιάσουν το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο λάσπη. Μπορεί ο τζιμης να μας πει ποιος έγραψε "το χρήμα πάνω απ' όλα και οι άνθρωποι ας πεθάνουν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχαιέ,

    Στην καλής προθέσεως προσπάθειά σου, κάνεις ένα ιστορικό λάθος:

    >καθώς ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ είναι αντισημίτης, και το έχει αποδείξει αυτό στον Β` Παγκόσμιο όταν πολέμησε κατά του Φασισμού και έσωσε πολλούς Εβραίους απο τα ΣΣ και την Γκεστάπο<

    Οι Έλληνες πολέμησαν τον κατακτητή και όχι το πολίτευμά του (φασισμό είχαν και οι ίδιοι, άλλωστε), όπως είθισται να λέγεται τα τελευταία 30 περίπου χρόνια. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Ήμασταν ίσως η μόνη χώρα που προστάτευσε τους Εβραίους από τους ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγω παλι λεω αν μην ξανασχολιασω σ' αυτο το ιστολογιο οσο επιτρεπουν στον σαγιαν Galia με η χωρις ψευδωνυμα και σε μια ψιλοαδερφη (αν δεν ειναι ο ιδιος ο σαγιαν) που μας το παιζει "Αχαιος" και μας προτεινει το Παντειο του Ηρακλειδη να μαθουμε Ιστορια για την Παλαιστινη πριν 2500 χρονια.
    Την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ειπες;
    Ειδες που καμμια φορα απο λαθος φυσικα σου ξεφευγει η αληθεια;

    Και αφου "προτρεπει" ευγενικα τους διαχειριστες του Ινφογνωμονα ...."Στο μέλλον, θα πρότεινα άρθρα τα οποία απλά συκοφαντούν τους Εβραίους (όπως πχ τα περί Απίωνος, τα περί αιματοποσίας κτλπ) να μην αναρτώνται καθόλου...." μας παραπεμπει στους ανθελληνες εβραιους του Λος Αντζελες (κεντρο Σιμον Βαιζενταλ) οι οποιοι βλεπουν "αντισημιτες" στον υπνο τους και στο ξυπνιο τους.
    Λιγο περιεργο που τον "Αχαιο" δεν το νοιαζει ο ανθελληνισμος αλλα εχει αυπνιες λογω αντισημιτισμου.
    Με τους "αντισημιτες" στην συναγωγη στα Χανια ρε δεν μας ειπες τι εγινε ακομα.
    Και κοιταξε μην ανυσηχεις γιατι απ οτι μαθαινω αυτα
    (http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html) γινονται και στην Αμερικη. Δηλαδη μεσα στην εδρα του
    "κεντρου" Σιμον Βαιζενταλ και εναγωνιως περιμενουμε να δωση το ανωτερω "ιδρυμα" την σχετικη οδηγια να μας αποτρεπει εμας τους υπολοιπους να πηγαινουμε στις ΗΠΑ λογω του οτι οι ΗΠΑ ειναι μια "φανατικα αντισημιτικη" χωρα.

    Αλλα ας μιλησουμε και σοβαρα. Δεν μας εκπλησει το γεγονος οτι οι "κοπτομενοι για Δημοκρατια" εβραιοι ειναι εκεινοι που θελουν να φιμωσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και να κλεισουν το Ιντερνετ.
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/07/blog-post_07.html
    Κι απο που θα ξεκινησουν; Απ το "χωραφι τους" τις ΗΠΑ.

    Βρε ουστ κοπροσκυλα!!!!!



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναζισμός, φασισμός, σιωνισμός, σταλινισμός, κεμαλισμός, και ισλαμισμός, είναι όλα ΡΑΤΣΙΣΜΟΙ και ΦΑΣΙΣΜΟΙ και επομένως είμαι εναντίον.

    Ο "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" είνα χαρακτηρισμένος ως "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" και από την γενική συνέλευση του ΟΗΕ (1975).

    Δηλαδή Φασισμός (ή Ναζισμός αν το προτιμάτε) με την πιό επίσημη βούλα !!!

    Τζ-Ιμάμης
    ----------------

    (Φώσκολε, μη μου ζητήσεις να σου δείξω έστω και ΕΝΑΝ που το είπε αυτό, διότι τα κράτη που το ψήφισαν είναι δεκάδες, σχεδόν ΟΛΑ τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 12 Ιουλίου 2010 5:38 μ.μ.

    Γιατί δε σ' αρέσει το σχόλιο του 5:07 μ.μ.;
    Δηλαδή το σχόλιο του/της
    12 Ιουλίου 2010 1:38 μ.μ. έχει σχεση με το άρθρο;
    Ή μηπως ενοχλήθηκες απο την Ιστορική αλήθεια που σου πέταξε κατάμουτρα ο γάτος;

    Αριστομένης Λιάκος
    Εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τζιμη, φτάνουν πια οι διαστρεβλώσεις:

    - οι ισραηλινοί πήγαν επιδεικτικά με τα paintguns σα να είχαν να αντιμετωπίσουν κανονικούς ακτιβιστές.

    Είχαν λάθος πληροφόρηση;
    Δεν ήθελαν να προκαλέσουν την διεθνή κοινότητα και έπαιξαν τέλεια τον ρόλο του ανύποπτου θύματος που βρίσκεται σε νόμιμη αυτοάμυνα;
    Αυτό είναι κάτι που εσύ κι εγώ δε θα το μάθουμε ποτέ.
    Το αποτέλεσμα μένει, όμως, ίδιο.

    Αν η επιχείρηση είχε νεκρούς ή όμηρους στρατιώτες Ισραηλινούς το Ισραήλ θα είχε χάσει.
    Αν η επιχείρηση είχε νεκρούς άοπλους ακτιβιστές, το Ισραήλ θα είχε χάσει.
    Τώρα που οι νεκροί είναι μόνο οι επιτιθέμενοι τρομοκράτες και όλη η επίθεση είναι καταγεγραμμένη σε βίντεο, το Ισραήλ έχει κερδίσει πανηγυρικά. Και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ξέρουν καλά ποιοί ήταν αυτοί που σκότωσαν το Ισραήλ.

    Και για πρώτη φορά το Ισραήλ βελτιώθηκε στον τομέα που υστερούσε πιο πολύ: στις δημόσιες σχέσεις και στο ότι έχανε πάντα το δίκιο του από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ.

    Οπότε καλή η έκθεση που μιλά για τα λάθη, διότι η έλλειψη αυτοκριτικής και η αλαζονεία είναι κακό πράγμα και οδηγεί σε πραγματικά λάθη.
    Ό,τι όμως και να πούμε, την αλήθεια την είδαμε και την ξέρουμε (για αυτό και εσύ έχεις λυσσάξει):

    Ο Ερντογάν φάνηκε διεθνώς φελλός και για αυτό πήρε πίσω και τον δεύτερο στολίσκο που ετοίμαζε.

    Το ότι βρέθηκε άλλος μεγαλύτερος φελλός που έδωσε ευρωπαϊκό λιμάνι για να σαλπάρει το πλοίο του Καντάφι,

    ας όψονται οι γιγαντιαίοι φελλοί που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επί τη ευκαιρία.

    Διαβάζουμε στον ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ:

    Οι ακτιβιστές που πήγαιναν στη Γάζα ισχυρίζονται, ότι οι επιδρομείς ισραηλινοί στρατιώτες, χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες, που τους έκλεψαν κατά τη πειρατεία!!!

    Οι δολοφόνοι κομάντος, κατά την δολοφονική-επιδρομική κατάληψη του στολίσκου, όταν ήσαν στα πλοία, κατάσχεσαν κάρτες (από τους ακτιβιστές) και κάνουν συναλλαγές με αυτές!!!!
    Ο Ισραηλινός Στρατός, κατηγορείται αυθέως από τους συλληφθέντες ακτιβιστές για κλοπή των χρεωστικών (πιστωτικών) καρτών που τους κατέσχεσαν, κατά την επίθεση τους στον στολίσκο για τη Γάζα, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποίησαν παράνομα!!!!

    Κατά την επιδρομή της 31ης Μαΐου, ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στις βάρκες του στολίσκου και, εκτός από τα χρήματα και τα αγαθά που προορίζονταν για την παροχή βοήθειας στους Παλαιστίνιους της Γάζας, ο κύριος όγκος των οποίων ακόμη δεν έχουν επιστραφεί, αφαίρεσε και το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής περιουσίας των ακτιβιστών, την οποία φρόντισαν να αποκτήσουν.

    Μερικοί στρατιώτες φαίνεται να έχουν χρησιμοποιήσει τις χρεωστικές κάρτες που κατάσχεσαν, για να αγοράσουν αντικείμενα, όπως iPod αξεσουάρ, ενώ τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από τους ακτιβιστές έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για παράνομη πραγματοποίηση κλήσεων!!!!.

    Ο Ebrahim Musaji, 23 ετών, απο το Gloucester, έχει μια βεβαίωση τράπεζας, που δείχνει οτι η χρεωστική κάρτα του, χρησιμοποιήθηκε σε ένα ισραηλινό μηχάνημα αυτόματης πώλησης για την αγορά του κοστίζει 82p (εγγλεζικες λιρες) στις 9 Ιουνίου 2010!!!!

    Επίσης τότε ήταν που χρησιμοποιούνται σε μια ολλανδική ιστοσελίδα, www.thisipod.com, δυο φορές, στις 10 Ιουνίου 2010, μία φορά και για ποσά ίσα με £ 42.42 και στη συνέχεια, για £ 37.83. Και η Καλιφορνέζα ακτιβίστρια Kathy Sheetz, ισχυρίστηκε ότι έχει χρεωθεί περισσότερα από $ 1.000 σε συναλλαγές, μέσω μηχανημάτων αυτόματης πώλησης στο Ισραήλ, από τις 6 Ιουνίου!!!!!

    Musaji και Sheetz ήταν σε δύο διαφορετικές βάρκες (καϊκια) – ο ένας στο Mavi του Μαρμαρά, στην οποία εννέα (9) τούρκοι ακτιβιστές σκοτώθηκαν, και η άλλη στο Challenger 1. Και οι δύο ακτιβιστές, κρατήθηκαν στο Ισραήλ ματά τη σύλληψή τους, και ήσαν υπό κράτηση για ολόκληρο το χρόνο (κράτησής) τους στο ισραηλινό έδαφος.


    Όλο το άρθρο στο http://tsoutsouneros.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο το σχολιο του Galia 12 Ιουλίου 2010 6:16 μ.μ.

    "τζιμη, φτάνουν πια οι διαστρεβλώσεις:"

    και παρα κατω....

    "Και για πρώτη φορά το Ισραήλ βελτιώθηκε στον τομέα που υστερούσε πιο πολύ: στις δημόσιες σχέσεις και στο ότι έχανε πάντα το δίκιο του από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ."
    Χιχιχιχιχιχι!!!!! Chutzpah!!!!! Μπουμ!!!! κατακεφαλα στο κρανιο τα 'χει παρει ο εβραιος.
    Εδω ξεκαρδιζωμαστε στα γελια.

    Για το παρακατω κομματι φερτε την Πυθια να μας κανει αναλυση τι εννοει ο/η "ποιητης" που "δεν ειναι" ουτε κοπελια ουτε εβραια.

    "...Αν η επιχείρηση είχε νεκρούς ή όμηρους στρατιώτες Ισραηλινούς το Ισραήλ θα είχε χάσει.
    Αν η επιχείρηση είχε νεκρούς άοπλους ακτιβιστές, το Ισραήλ θα είχε χάσει.
    Τώρα που οι νεκροί είναι μόνο οι επιτιθέμενοι τρομοκράτες και όλη η επίθεση είναι καταγεγραμμένη σε βίντεο, το Ισραήλ έχει κερδίσει πανηγυρικά. Και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ξέρουν καλά ποιοί ήταν αυτοί που σκότωσαν το Ισραήλ...."



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς: Φώσκολο Ουρί, Παράδεισον.

    Μου γράφεις: 12 Ιουλίου 2010 4:49 μ.μ. //Βλέπεις ότι προκαλείς; Δείξε μου έναν που είπε κάτι τέτοιο. ΕΝΑΝ μόνο!
    Πας να διαλύσεις το ιστολόγιο, ρε αλήτη;//
    -------------------
    Σου απαντώ λοιπόν:
    Το εμμετικό αυτό το είχες γράψει στις 10 Ιουλίου 2010 11:32 μ.μ. στο θέμα:
    "Μακελειό στη Λάρνακα 19 Φεβρουαρίου 1978"
    Ετικέτες Τουρκία
    Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010

    Έγραψες λοιπόν://Για τους παραπάνω λόγους, οι νεκροί Τούρκοι του Μαβί Μαρμαρά
    που πήγαν για να σκοτώσουν ή να «μαρτυρήσουν»,
    προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφοροι.
    Τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που βρέθηκαν στις τσέπες τους//κλπ
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7433980476685836622&postID=1849723064082982334&isPopup=true

    Και σου είχα απαντήσει ότι πρέπει να είσαι αλλοδαπός και όχι Έλληνας διότι εμείς οι Έλληνες από τα αρχαία χρόνια θεωρούσαμε αχρείο, ασεβή και τιποτένιο όποιον δεν σεβόταν τους νεκρούς και μάλιστα τιμούσαμε ακόμα και τους νεκρούς εχθρούς μας!

    Επίσης ότι όταν κάποτε...συναντήσεις αυτούς τους νεκρούς στον παράδεισο, δεν θα σε αντιμετωπίσουν παγερά, ούτε θα είναι αδιάφοροι μαζί σου, αλλά θα σου εξηγήσουν κατά το κοράνι τι γένους είναι ένα ουρί και τι θα πρέπει να κάτσεις (στα τέσσερα) να σου κάνουν.
    Μ
    Και μετά που θα έχεις εμπεδώσει το οθωμανικό δίκαιο κύριε ...Ουρί του Παραδείσου, τα ξαναλέμε !!!

    αλήτης Τζ-Ιμάμης

    (το ιστολόγιο έχει γερές ρίζες πλέον και ούτε εγώ, πόσο μάλλον εσύ, αλλά ούτε και κανένας άλλος μπορεί να το διαλύσει.
    Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου εάν νομίζεις ότι μπορείς εσύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παρλαπιπα, Τζ-Ιμαμη ...

    >>Ναζισμός, φασισμός, σιωνισμός, σταλινισμός, κεμαλισμός, και ισλαμισμός, είναι όλα ΡΑΤΣΙΣΜΟΙ και ΦΑΣΙΣΜΟΙ και επομένως είμαι εναντίον.
    Ο "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" είνα χαρακτηρισμένος ως "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" και από την γενική συνέλευση του ΟΗΕ (1975).
    Δηλαδή Φασισμός (ή Ναζισμός αν το προτιμάτε) με την πιό επίσημη βούλα !!!
    Τζ-Ιμάμης
    ----------------
    (Φώσκολε, μη μου ζητήσεις να σου δείξω έστω και ΕΝΑΝ που το είπε αυτό, διότι τα κράτη που το ψήφισαν είναι δεκάδες, σχεδόν ΟΛΑ τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ)
    12 Ιουλίου 2010 6:11 μ.μ.<<

    Δεν ξεχασες να αναφερεις, πως ειναι ψηφισμα του ΟΗΕ που εχει και ανακληθει, ετσι δεν ειναι, Αρλουμπολογε;

    - http://www.zionism-israel.com/issues/racism.htm
    - http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379
    - Spencer vs. mainstream media "journalist"
    http://www.jihadwatch.org/2010/07/spencer-vs-mainstream-media-journalist.html

    Αλλα ουτε απαντας πως σχετιζετε ο Ναζισμος με τον Ισλαμοφασισμο, σωστα, Τζ-Ιμαμη;

    Δημοκριτος
    - 07 Ιουλίου 2010 10:26 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_2269.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. //...Οι Έλληνες πολέμησαν τον κατακτητή και όχι το πολίτευμά του (φασισμό είχαν και οι ίδιοι, άλλωστε), //
    --------------
    Οι Έλληνες πολέμησαν τον φασισμό (Γερμανίας - Ιταλίας - Βουλγαρίας κλπ), ακριβώς επειδή οι ίδιοι δεν ήσαν φασίστες.

    Και πολύ σωστά ο πόλεμος εκείνος έχει χαρακτηριστεί ως "αντιφασιστικός πόλεμος"!
    Το καθεστώς Μεταξά, είχε μεν επιβάλλει σκληρή δικτατορία στην Ελλάδα, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει το κράτος φασιστικό, αφού δεν υπήρχε υποστήριξη του λαού όπως υπήρχε στην Ιταλία και στην Γερμανία.

    Το ίδιο ήταν και η επταετία 1967 - 1974. Δικτατορία μεν αλλά όχι Φασισμός.
    Ένα στρατιωτικό κίνημα χωρίς συμμετοχή του κόσμου.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντω σε μια δηλωση ενος πρωλαλησαντος οτι Η μονη χωρα που εχει τιμηθει με τιτλους οπως ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ απο τους Εβραιους ειναι οι Αλβανοι καθως ηταν η μονη χωρα οπου οι κατοικοι της δεσμευομενοι απο την ΜΠΕΣΑ δεν εδωσαν ουτε εναν Εβραιο στους ΝΑΖΙ......στην Ελλαδα ολο και καποιους ειχαν πιασει.

    ψαξτε στο google και θα δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δίκαιο είναι αφού αναγνωρίζουν το λάθος τους να ζητήσουν και μια συγγνώμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και αφού ο τζιμης μας έκανε μια περιγραφή της σεξουαλικής του ζωής, πως γονατίζει δηλαδή στα τέσσερα, επιτέλους καταλάβαμε γιατί έχει, όπως λέει, "εμπεδώσει το οθωμανικό δίκαιο", γιατί εκτιμά τους νεκρούς τρομοκράτες του Μαβί Μαρμαρά και γιατί είναι τυφλά ευγνώμων στους μαυριδερούς φίλους του.

    Και λέω "τυφλά" γιατί μάλλον έχει στραβωθεί, όλοι ξέρουμε από τί...

    Το σχόλιο αυτό:

    "Για τους παραπάνω λόγους, οι νεκροί Τούρκοι του Μαβί Μαρμαρά
    που πήγαν για να σκοτώσουν ή να «μαρτυρήσουν»,
    προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφοροι.
    Τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που βρέθηκαν στις τσέπες τους
    και τα χασαπομάχαιρα που κράδαιναν μου ήταν αρκετά για να καταλάβω τι έπαιξε."

    μας το μετέφερε ως

    "το χρήμα πάνω απ' όλα και οι άνθρωποι ας πεθάνουν";
    (12 Ιουλίου 2010 2:28 μ.μ.)

    Και πάλι ως τυφλός, μας έχεις μπερδέψει. Δεν είμαι εγώ ο 4:49 μ.μ.

    Εγώ είμαι αυτός που βρίζει ο Οmadeon. Αλλά και αυτός την ίδια τύφλα έχει, γιατί δεν είμαι ούτε ο Αχαιός, ούτε η Galya, ούτε ο Φώσκολος, ούτε η κοπελιά που αναφέρει. Και δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω κιόλας, γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω καν σε ποιούς σχολιαστές απαντάτε εσείς.

    Τελικά, η τραγική σου κατάσταση οφείλεται στο πολύ "παίρνε" ή μήπως εκτός από τα "ωμά" που τρώς και που μας περιέγραψες,
    παίρνεις και τίποτα ληγμένα;

    (Ας μην κοπεί το σχόλιο, γιατί θα πρέπει να κόψετε και "στα τέσσερα" της κομπλεξικιάς αδελφούλας, που μας προσβάλλει. Η αδελφούλα δεν βρήκε Έλληνες για να την ικανοποιήσουν και για αυτό μας έχει άχτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. //οι Αλβανοι καθως ηταν η μονη χωρα οπου οι κατοικοι της δεσμευομενοι απο την ΜΠΕΣΑ δεν εδωσαν ουτε εναν Εβραιο στους ΝΑΖΙ......στην Ελλαδα ολο και καποιους ειχαν πιασει.//
    ----------------------
    Να δείχνανε την ίδια Μπέσα οι Τσάμηδες και να μη συνεργάζονταν με τους φασίστες εναντίον των Ελλήνων, ντυμένοι με τα ρούχα της Βέρμαχτ, να τους δίναμε κι εμείς το βραβείο "ΟΙ ...ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" !!!
    Τους Εβραίους τους προστάτεψαν και καλώς. Το ίδιο κάναμε και οι Έλληνες και σώσαμε χιλιάδες Εβραίους χωρίς να ζητήσουμε να πάρουμε τίποτα.
    Τους Έλληνες όμως γιατί τους "δίνανε" στεγνά στους Γερμανούς ντυμένοι γερμανικά και με κουκούλες;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. //Και δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω κιόλας, γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω καν σε ποιούς σχολιαστές απαντάτε εσείς.//
    --------------------
    Αφού δεν βάζεις όνομα ρε νούμερο, πώς θα καταλάβεις ότι είναι για σένα
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. //Αλλα ουτε απαντας πως σχετιζετε ο Ναζισμος με τον Ισλαμοφασισμο, σωστα, Τζ-Ιμαμη;//
    --------------------
    Απάντησα ότι ο Κεμάλ ήταν ο μέντορας του Χίτλερ. Αλλά και των σιωνιστών του κράτους του Ισραήλ αφού επί δεκαετίες μέχρι τις μέρες μας υπήρξαν κολλητάρια και σύμμαχοι (Κύπρος 1974 κλπ)των απογόνων του Τούρκων φασιστοκεμαλιστών...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. //Δεν ξεχασες να αναφερεις, πως ειναι ψηφισμα του ΟΗΕ που εχει και ανακληθει, ετσι δεν ειναι, Αρλουμπολογε;//
    ------------------------
    Ωραία πηγή έχεις Φώσκολε:
    www.zionism israel.com/

    - Πήγε ο Μπούς τζούνιορ Ε.Π.Ε. (Εγκέφαλος Περιορισμένης Ευθύνης)στον ΟΗΕ και τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό.
    Γιατί όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι των ΗΠΑ συμπεριλαμβανόμενου του πατέρα Μπούς, δεν πήγαν να ανακαλέσουν το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που είχε αποφασίσει ότι ΣΩΝΙΣΜΟΣ = ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (άρα =φασισμός, =ναζισμός, =κεμαλισμός, =σταλινισμός κλπ).
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. //Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο λάσπη. Μπορεί ο τζιμης να μας πει ποιος έγραψε "το χρήμα πάνω απ' όλα και οι άνθρωποι ας πεθάνουν";
    12 Ιουλίου 2010 5:45 μ.μ.//
    ---------------------
    Εσύ κ. Φώσκολε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. //Επί τη ευκαιρία.
    Διαβάζουμε στον ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ:
    Οι ακτιβιστές που πήγαιναν στη Γάζα ισχυρίζονται, ότι οι επιδρομείς ισραηλινοί στρατιώτες, χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες, που τους έκλεψαν κατά τη πειρατεία!!!

    Οι δολοφόνοι κομάντος, κατά την δολοφονική-επιδρομική κατάληψη του στολίσκου, όταν ήσαν στα πλοία, κατάσχεσαν κάρτες (από τους ακτιβιστές) και κάνουν συναλλαγές με αυτές!!!!
    Ο Ισραηλινός Στρατός, κατηγορείται αυθέως από τους συλληφθέντες ακτιβιστές για κλοπή των χρεωστικών (πιστωτικών) καρτών που τους κατέσχεσαν, κατά την επίθεση τους στον στολίσκο για τη Γάζα, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποίησαν παράνομα!!!!//
    ------------------------
    Για να τα γράφει αυτά ο ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ, θα κλέψανε και το πορτοφόλι του δημοσιογράφου του, οι δήθεν κομάντος που βλέπουμε στις φωτογραφίες με τις πατσοκοιλιές να κλαίνε σαν ψευτογκόμενες.

    Αν και δεν το πιστεύω αφού οι Εβραίοι είναι υπεράνω χρημάτων.
    Δεν τα γουστάρουν τα λεφτά καθόλου!!!

    Ρε Φώσκολε, τι μισθό τους δίνουν για να αναγκάζονται να κλέβουν πορτοφόλια και πιστωτικές κάρτες νεκρών και αιχμαλώτων;;;

    Γι' αυτό οι Ισραηλινοί βράβευσαν τους Αλβανούς με το Βραβείο του ...Τιμιότερου Ευρωπαίου;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη"
    ----------------------

    Παλι ανοιξες το στομα σου με τον
    τροπο που μονο εσυ γνωριζεις.
    Αν θελεις να βριζεις και οχι να παραθετεις και αντιπαραθετεις επιχειρηματα σε συμβουλευω να αποτανθεις καπου αλλου και να γραψεις.Ο σεβασμος στην υπαρξη αυτου του blog ιδιως στις κρισιμες
    για την Πατριδα σημερινες συνθηκες
    θα επρεπε να σε προβληματισει λιγο
    και να εισαι πιο προσεκτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τζίμη και λοιποί μπουρδολόγοι διαβάστε λίγη (λίγη, όχι πολύ, ιστορία). ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΠΑΝΑΡΑΒΙΣΜΟΥ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΣΜΟΥ-ΑΝΤΙΣΗΜIΤΙΣΜΟΥ:
    http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html#part1,
    http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html#part2,
    http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html#part3,
    http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html#part4
    ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΑΚΙ-ΧΕΡΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δημοκριτε γιατι ταλαιπωρεις το καημενο αρχαιοελληνικο ονομα "Δημοκριτος" και δεν χρησιμοποιεις καποιο αλλο που σου ταιριαζει περισσοτερο;Θα μπορουσες π.χ να ονομαστεις Meir Kahane(http://en.wikipedia.org/wiki/Meir_Kahane) η Baruch Goldstein (http://en.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein)

    Πιστευω οτι αυτα τα δυο ονοματα σου ταιριαζουν "γαντι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαβάστε αναλυτικά τα κύρια σημεία του πορίσματος εδώ:
    http://www.drougos.gr/?p=5908

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ sterg

    Αφού δεν προβληματίζει στον ιδιοκτήτη του ιστολογίου και τους συνεργάτες του, γιατί να προβληματίσει τον περί ου ο λόγος αλήτη;

    Κάποτε, προφανώς για το θεαθήναι, ο κ. Καλεντερίδης τον ρώτησε "επιτιμητικά" ποιος του δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει τόσο κόσμο εδώ μέσα. Ήταν τότε που ο αληθινός ιστολόγος OMADEON είχε κάνει παράπονα για την πλαστοπροσωπία.

    Όταν εγώ απάντησα στον κ. Καλεντερίδη ότι ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ τού δίδουν το δικαίωμα αυτό, εκείνος εσιώπησε ποιών την νήσσα. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 13 Ιουλίου 2010 10:48 π.μ.

    Προς το παρόν διαπιστώνω ότι μόνο εσύ κάνεις αυτό που κατηγορείς. Εκτός και αν η λέξη αλήτης που χρησιμοποιείς συνεχώς είναι κοσμητικό επίθετο και όχι βρισιά.

    Επίσης κρύβεσαι συνεχώς πίσω από την ανωνυμία, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο. Είναι ακόμη και δυσλειτουργικό αφού κανείς δεν ξέρει σε ποιον απαντά και ποιος λέει τι. Μάλλον εξεπίτηδες το κάνετε, γιατί τι θα σας κόστιζε να βάλετε ένα ψευδώνυμο;

    Θα πρότεινα λοιπόν να αποβληθείτε από το ιστολόγιο, όχι για τις απόψεις σας, αλλά για το υβρεολόγιο που χρησιμοποιείτε και επειδή λειτουργείτε αντικοινωνικά και δημιουργείτε σύγχυση στην ανταλλαγή των απόψεων, πράγμα που όντως είναι κακό για το ιστολόγιο και για τους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δηλαδη με το ψευδωνυμο "Απελλης"
    εσυ γινεσαι επωνυμος,αυτο μαλλον θα θελεις να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η απάντηση σου είναι χαζή ενώ φαίνεσαι έξυπνος.
    Φυσικά και όχι, όμως υπογράφω σαν ΑΠΕΛΛΗΣ και μπορείς να τσεκάρεις τις απόψεις μου επί σειρά αναρτήσεων, να μου απαντήσεις, να κάνουμε διάλογο και ό,τι τέλος πάντων απαιτεί μια επί ίσοις όροις διαλεκτική επαφή.

    Τώρα, δεν ξέρω αν είσαι ο προηγούμενος, έβαλες ένα S, και ξέρω με ποιον μιλάω, Αν και στο μέλλον συνεχίζεις να βάζεις το S ο διάλογος θα διευκολυνθεί και θα ξέρω ότι είσαι εσύ.
    Δεν μιλάω παράλογα, άλλωστε έπαθες τίποτα τώρα που έβαλες το S; Στο κάτω κάτω ούτε ταυτότητα σου ζήτησα, ούτε τη δική μου σου έχω δώσει επειδή υπογράφω ως ΑΠΕΛΛΗΣ!

    Η ανωνυμία κάποιων ίσως οφείλεται στην αμέλεια να βάλουν ένα ψευδώνυμο, για άλλους όμως είναι καθαρά θέμα τακτικής ώστε να μπορούν να κάνουν τις αναρτήσεις και τα σχόλια σαλάτα.
    Ελπίζω ότι εσύ ανήκεις στους πρώτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απελλη
    ------
    Οχι δεν ειμαι "ο προηγουμενος που
    απλως εβαλα ενα ..."S" ",αλλα ο ..."προ-προηγουμενος" που βλεποντας το χαλι γυρω με βρισιες
    μεταξυ σας αποφασισα να βγαλω γραμματα απο το ονομα μου ετσι σαν
    να ετοιμαζομαι να βγαλω εντελως το ονομα μου και τον εαυτο μου απο εδω
    διοτι οπως καταλαβα οι σοφρωνες εδω
    ειναι λιγοι και υπερτερουν οι υβριστες ,οι φασιστες εγωκεντρικοι και αρρωστα εγωπαθεις,οι ασχετοι-πο
    λυξεροι και το κακο το χαλι.τους μονους που λυπαμε ειναι αυτους που εχουν το blog και ξημεροβραδιαζονται για να σας εξυπηρετησουν ακουγοντας και αυτοι στο τελος το "ευχαριστω"απο εσας.
    Δεν πασχουν ουτε η Πατριδα ουτε και οι εχθροι μας,η δικη μας κοινωνια πασχει βαρεια οποια θεση και αν δηθεν λαμβανουμε στα γεγονοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ ΑΠΕΛΛΗΣ
    Ο λόγος που δεν βάζει νικ είναι για να μπορεί να αρνείται τις ανακρίβιες που μας σερβίρει εδώ.
    Όπως χθες που βρήκα και του έστειλα τι είχε γράψει για τους νεκρούς του Μαβί Μαρμαρά.
    Και το αρνήθηκε αφού δεν είχε -λέει- υπογραφή!
    Μπούρδες σε δουλειά να βρισκόμαστε να ασχολούμαστε μαζί του.
    Υποψιάζομαι ότι γουστάρει να τον μπινελικώνουν και εγώ -για σπάσιμο-το σταματάω!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λυπάμαι αλλά όσο γράφει εδώ ο Τζ-Ιμάμης, δεν μπορώ να παρακολουθώ το μπλογκ. Θα ελέγχω μια φορά το μήνα αν μας απάλλαξε από την παρουσία του και τότε θα ξαναπαρακολουθήσω.... έλεος πια...
    12 Ιουλίου 2010 1:38 μ.μ.
    --------------------
    Ραντεβού στις 12 Αυγούστου !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 13 Ιουλίου 2010 3:52 μ.μ.

    Γιατί διακρίνω μια κάποια εμπαθή παράνοια;

    Τζίμη, αν κατάλαβα είσαι μεσοπέλαγα.
    Μήπως είσαι πάνω στο "ΑΜΑΛΘΕΙΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συνεχεια...
    After installing the Megaphone application, you will receive alerts on these articles so that you can voice your opinion on them.
    You can help even more! Report relevant articles and surveys to GIYUS.ORG and help Israel win the public opinion front.

    How can I report articles?

    Online Article Submission Form

    You can use the following form to submit relevant article links to GIYUS.ORG:

    Online Submission Form

    Or


    Web Browser GIYUS.ORG Report Button (recommended)

    Buttons (bookmarklets) are links you add to your browser's Bookmarks/Links Toolbar. They are an easy way to report an article to GIYUS.ORG.

    - Installation:

    Drag this link: Report To GIYUS.ORG up to your Links Toolbar (Firefox users - Bookmarks Toolbar)

    - Usage:

    When viewing a relevant article, simply click on your new Report To GIYUS.ORG button to automatically report the article to GIYUS.ORG

    - Troubleshooting:

    In some versions of Internet Explorer, the "drag button" approach may not work. If dragging the button image does not work, please use the following steps instead:

    1. Right-click on the report button above and select "Add to favorites" (Firefox - "Bookmark This Link").

    2. A general Security Alert may appear, click the "Yes" button to acknowledge.

    3. When the "Add Favorite" (Firefox - "Add Bookmark") window appears, click the "Create in" button and select the "Links" folder (Firefox - "Bookmarks Toolbar Folder"). Click "OK".

    4. The "Report To GIYUS.ORG" button should now appear on your browser's Links toolbar.

    Λοιπον Στεργο, να μην ξαναεπανελθω.


    "Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ stergο

    Φαινεται οτι εισαι μαλλον καινουργιος στον Ινφογνωμωνα.
    Αλλοιωτικα δεν θα εγραφες αυτα που γραφεις.
    Με "συμβουλευεις" να αντιπαραθετω επιχειρηματα στα "επιχειρηματα" των "αλλων" (υποτιθεται των ελληνοφωνων εβραιων σχολιαστων).
    Μα φιλε μου εχω απο χρονια διαπιστωσει και επισημανει οτι ΔΕΝ μπορει κανεις να κανη διαλογο με επιχειρηματα με τους εβραιους σιωνιστες.
    Διοτι αυτοι δεν κανουν διαλογο εδω η και σε αλλα ιστολογια, αλλα προωθουν την εμμετικη τους προπαγανδα υπερ των γενοκτονων εβραιων του ισραηλ τους.
    (οι υπολογιστες τους ειναι συνδεδεμενοι με την καθε πρεσβεια τους στα κρατη που φιλοξενουνται)
    Και σε προκαλω:
    Να μου υπενθιμησης ΠΟΤΕ οι ελληνοφωνοι εβραιοι κατηγορησαν το ισραηλ για οτιδηποτε εγκλημα διεπραξε; Προσφατα, οταν οι εβραιοι δολοφονουσαν μικρα παιδια και γριες στην Γαζα, ο γνωστος σαγιαν (και με αλλα ψευδωνυμα) Galia, ρικνυε τα ιματια του οτι ...οι Παλαιστινιοι ηταν εκεινοι που πετουσαν Λευκο φωσφωρο απο τις ταρατσες τους και μετα κατεβαιναν τα σκαλια να τις φανε στη μουρη ωστε να δυσφημισουν το "αγιον" ισραηλ του.
    Ο ιδιος σαγιαν προχθες μας ελεγε κιολας οτι οι "κομμαντος" δηλ. οι πειρατες στο στολισκο βοηθειας για την Γαζα ειχαν .....χρωματοπιστολα.
    οποτε ευλογα καταλαβαινεις οτι αφ ενος δεν μπορεις να κανεις αντικειμενικο διαλογο μαζι τους, αφ ετερου δεν μπορεις να τους αφησης να ξερνουν την καταπτυστη χασμπαρο/προπαγανδα τους στην Ελληνικη μπλογκοσφαιρα.
    Οποτε μαλλον στο ψιλο πρεπει να τους παιρνουμε παρα στα σοβαρα.

    Αλλα μην νομιζεις οτι αυτοι που ξερνουν προπαγανδα υπερ των εγκληματιων του ισραηλ δεν εχουν κερδος.
    Οπως εχω παραθεσει πολυ παλια (και θα το ξαναπαραθεσω για σενα) οι εβραιοι αληταμπουρες υποστηρικτες γενοκτονιων και γενοκτονων, πληρωνονται απ το ΥΠΕΞ του ισραηλ τους για την προπαγανδα που κανουν.
    Δεν το κανουν τζαμπα.

    Διαβασε λοιπον τι ειχα γραψει προ καιρου:
    Ελληνες φιλοι της Ιστοσελιδας "Ινφογνωμων".
    Το εχω πει και το εχω επαναλαβει στο παρελθον με την βοηθεια της μαρτυριας του δημοσιογραφου Τζοναθαν Κουκ ο οποιος ζει και εργαζεται στην Ναζαρετ της υποδουλομενης Παλαιστινης.
    Περιληπτικα σας ειχα ενημερωσει για το "Πως δουλευουν οι εβραιοι που υποστηριζουν με δοντια και νυχια τα εγκληματα και τις γενοκτονιες του ισραηλ τους"
    Αναλυτικα:
    Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται.......κλπ. κλπ.

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html
    --------------------------------
    Τωρα εχουμε την προεκταση αυτης της πραγματικοτητας που μας περιεγραψε πριν μερικα χρονια ο κ. Κουκ.
    Διαβαστε κι ας μεταφρασει καποιος αγγλομαθης.
    Why do I need to report?
    GIYUS.org (Give Israel Your United Support) SPENDS A LOT OF EFFORT TRACKING DOWN ONLINE ARTICLES AND SURVEYS, THAT MEMBERS SHOULD SEE AND ACT UPON.
    Συνεχισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. >όμως υπογράφω σαν ΑΠΕΛΛΗΣ<

    Υπογραφή το λες εσύ αυτό; Από κει να δεις πόσο σου κόβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. το να γράφει κάποιος ότι "τα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στις τσέπες κάποιων και οι χατζάρες που κράδαιναν"

    είναι το ίδιο με το:

    "το χρήμα πάνω απ' όλα και δεν με νοιάζουν οι νεκροί";;;

    Οπότε, δίκιο έχει ο φίλος που την κάνει. Σε κανέναν δεν αρέσει να πατάει στις ακαθαρσίες.

    Και δίκιο έχει και ο φίλος που έγραφε για την αλβανική μπέσα τις προάλλες. Αλλά πού να βρεθεί η μπέσα; Πήξαμε στην ισλαμική κελεμπία και στην π... εδώ μέσα.

    Τα καταφέρατε και τους διώξατε τους Έλληνες σχολιαστές. Ξεμείνατε μόνο ένα μάτσο γερμανοτσολιάδες νεοναζί και κυρίως μαυριδεροί τουρκόσποροι. Σας εύχομαι, λοιπόν, κάθε ευτυχία και... άντε, βρε!
    και καλούς απογόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ Ανωνυμος 13 Ιουλίου 2010 10:24 π.μ.

    >> Δημοκριτε γιατι ταλαιπωρεις το καημενο αρχαιοελληνικο ονομα "Δημοκριτος" και δεν χρησιμοποιεις καποιο αλλο που σου ταιριαζει περισσοτερο;Θα μπορουσες π.χ να ονομαστεις Meir Kahane(http://en.wikipedia.org/wiki/Meir_Kahane) η Baruch Goldstein (http://en.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein)

Πιστευω οτι αυτα τα δυο ονοματα σου ταιριαζουν "γαντι".
    13 Ιουλίου 2010 10:24 π.μ.<<

    Κλωνε, συνεχιζε να ξευτιλιζεσε και να διασκεδαζεις το κοινο!

    Δημοκριτος
    - 01 Φεβρουαρίου 2010 4:59 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_3728.html?showComment=1265036392493#c1924908014079349027

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παρλαπιπα Τζ-Ιμαμη - Μερος β...

    >>//Αλλα ουτε απαντας πως σχετιζετε ο Ναζισμος με τον Ισλαμοφασισμο, σωστα, Τζ-Ιμαμη;//

    --------------------

    Απάντησα ότι ο Κεμάλ ήταν ο μέντορας του Χίτλερ. Αλλά και των σιωνιστών του κράτους του Ισραήλ αφού επί δεκαετίες μέχρι τις μέρες μας υπήρξαν κολλητάρια και σύμμαχοι (Κύπρος 1974 κλπ)των απογόνων του Τούρκων φασιστοκεμαλιστών...

    τζιμης
    13 Ιουλίου 2010 1:24 π.μ.<<

    Σοβαρα τζιμη;

    Που τα βρισκεις αυτα περι "ο Κεμάλ ήταν ο μέντορας του Χίτλερ. Αλλά και των σιωνιστών ...", θα μας πεις;

    Και για να μην ξεχνιεσαι, δες και τουτα:
    - Promachos, „Kavgam” means in German „Mein Kampf”
    http://www.scribd.com/doc/21531151/Mein-Kampf-or-Kavgam-in-Turkish
    - How Islamists Came to Dominate European Islam
    http://www.danielpipes.org/8412/islamists-dominate-european-islam
    - ISLAMOFASCISM 101 - The very Appropriate Term
    http://therealityshow.blogtownhall.com/default.aspx?mode=post&g=b60b262e-30ba-44cd-b520-3965e6651102

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 13 Ιουλίου 2010 5:59 μ.μ.

    Δε μου λες, τι κερδίζεις γράφοντας λαμακίες και χρησιμοποιώντας το όνομα μου;
    Θέλεις να με δυσφημήσεις δημιουργώντας πλαστές εντυπώσεις για μένα;
    Ότι είσαι ένας πλαστογράφος, ρουφιάνος και χαμαιλέοντας που μεταμφιέζεται στα πάντα, μέχρι και κουράδα γίνεσαι, το έχουμε καταλάβει.
    Πρώτη φορά στο διαδίκτυο βλέπω ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟ μ....κα χαχάμη σαν εσένα.
    Ούστ ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. για χαλαρωσε λιγο περιτμημενε φιλε 13 Ιουλίου 2010 7:15 μ.μ. δηλαδη οποιος γραφει κατα των εβραιων ειναι γερμανοτσολιας ισλαμοφασιστας και τουρκοσπορος? γραφουμε και κατα των εβραιων και κατα των μουσουλμανων και κατα των γερμανων και κατα ολων. ο καθενας εδω μεσα και σε καθε μπλογκ σχολιαζει και σχολιαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παρλαπιπα Τζ-Ιμαμη - Μερος γ

    >>//Δεν ξεχασες να αναφερεις, πως ειναι ψηφισμα του ΟΗΕ που εχει και ανακληθει, ετσι δεν ειναι, Αρλουμπολογε;//
    
------------------------

    Ωραία πηγή έχεις Φώσκολε: 
www.zionism israel.com/
    Πήγε ο Μπούς τζούνιορ Ε.Π.Ε. (Εγκέφαλος Περιορισμένης Ευθύνης)στον ΟΗΕ και τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό.<<

    Και λοιπον;

    
>>Γιατί όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι των ΗΠΑ συμπεριλαμβανόμενου του πατέρα Μπούς, δεν πήγαν να ανακαλέσουν το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που είχε αποφασίσει ότι ΣΩΝΙΣΜΟΣ = ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (άρα =φασισμός, =ναζισμός, =κεμαλισμός, =σταλινισμός κλπ).
τζιμης
    13 Ιουλίου 2010 1:45 π.μ.<<

    Για να μην ξεχναμε ποιος ητανε κατα του ψηφισματος:
    - http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_46/86

    Καλητερα αργα παρα ποτε, ετσι δεν ειναι Παρλαπιπα;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τζίμη, αν κατάλαβα είσαι μεσοπέλαγα.
    Μήπως είσαι πάνω στο "ΑΜΑΛΘΕΙΑ";
    13 Ιουλίου 2010 5:24 μ.μ.
    -------------------
    Όχι.
    Θα πήγαινα όμως στο μέλλον με κάποιο ελληνικό πλοίο!
    Τώρα είμαι σε άλλο μέρος (Ν. Ειρηνικό) για επαγγελματικούς λόγους !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. //Οπότε, δίκιο έχει ο φίλος που την κάνει.//
    --------------------
    Ου !!! Τον είδαμε πόσο την "έκανε" !!!
    Εδώ είναι και κάνει υπερωρίες μπας και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των σιωνιστών αφεντικών σας.
    τζιμης

    Υ.Γ. Εάν θελήσεις να απαντήσεις -που δεν το βλέπω- βάζω στοίχημα ότι θα πεις πάλι το ποίημά σου περί τουρκόφιλων και ισλαμόφιλων. Χωρίς βέβαια ΠΟΤΕ να έχεις έστω και μια φράση μου που να το αποδεικνύει. Αλλά έτσι είσαστε οι σιωνιστές.
    Ψεύτες, φιλάργυροι, άφιλοι και ανθέλληνες, μια ζωή στο πλευρό των εχθρών της Ελλάδας κεμαλοισλαμιστών Μπασμπούγ και Ερντογάν για να τα οικονομάτε πουλώντας τους όπλα που τα χρησιμοποιούν εναντίον μας !!!
    Και εναντίον των Κούρδων βέβαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. //Τζίμη και λοιποί μπουρδολόγοι διαβάστε λίγη (λίγη, όχι πολύ, ιστορία). ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΠΑΝΑΡΑΒΙΣΜΟΥ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΣΜΟΥ-ΑΝΤΙΣΗΜIΤΙΣΜΟΥ://
    ----------------------
    (Είχες πει ότι την "κάνεις";
    Ή έτσι μου φάνηκε;
    Πιτσιρίκο, πας να κάνεις φτηνό εκβιασμό στους διαχειριστές μήπως;
    12 Ιουλίου 2010 1:38 μ.μ.)

    Αυτός ο όρος (ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΣΜΟΣ) έχει απασχολήσει ποτέ τον ΟΗΕ;
    Διότι τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ τον έχει καταδικάσει με ψήφισμα από το 1975 όταν τον είχε εξομοιώσει με τον φασισμό !!!
    Το ότι μετά από πολλά χρόνια ακυρώθηκε το ψήφισμα, λίγη σημασία έχει.
    Άλλωστε αυτός που το ζήτησε (Μπούς τζούνιορ), δεν είναι και κανας καλύτερος.
    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει !!!
    Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά τα λάχανα !!!
    Χασάπης από τους λίγους κι αυτός!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εχει μεγάλη πλάκα να σας διαβάζω χωρίς να συμμετέχω !!!(αυτό δεν είναι συμμετοχή !)και πολύ διδακτικό για τα μεγάλα παιδιά που καταπιάνονται με μεγάλα θέματα. Να είστε καλά όλοι σας.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @13 Ιουλίου 2010 7:22 μ.μ.

    Ο,τι πεις εσυ rabbi Kahane.
    Δεν σου το'πα.Απο εδω και περα ετσι θα αποκαλεισαι.Τι Φωσκολος και πρασινα αλογα.Rabbi Kahane και αγιος ο Θεος.Rabbi Kahane που'ναι και πιο πιασαρικο.Και σου παει "γαντι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κλωνε, 14 Ιουλίου 2010 2:33 μ.μ.

    Εχεις ιστορικο να προβαλεις την ηλιθιοτητα σου, ετσι δεν ειναι;
    Και ομως Τσαρλατανε, ιδεα δεν εχεις για το τι σου γινεται, σωστα;

    Συνεχιζε να γελοιοποιεισαι!

    Δημοκριτος
    - 01 Φεβρουαρίου 2010 4:59 μ.μ.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_3728.html
    - 31 Αυγούστου 2009 5:11 μ.μ.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/08/m-heron.html?commentPage=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @14 Ιουλίου 2010 6:59 μ.μ.

    Rabbi Kahane εχεις δικιο.Ετσι πρεπει να'ναι.Αλλωστε ο,τι πειτε εσεις οι rabbi ειναι εκ Θεου.Η μηπως προτιμας το Elohim;

    Shalom
    υγ.Κοιμασαι ορθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φτάσατε στο σημείο να βρίζετε θρησκεία;
    Μα τέτοια έλλειψη λογικών επιχειρημάτων;
    Τολμάτε να γράψετε τα ίδια για το Ισλάμ; Σε χαντάκια θα σας βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @15 Ιουλίου 2010 2:44 μ.μ.

    Σε ποιο σημειο ρε κρετινε βλεπεις να βριζεται θρησκεια;Ειναι ψεμα οτι εσεις οι Εβραιοι εκτος απο Yahweh αποκαλειτε τον Θεο σας με διαφορα αλλα ονοματα οπως Elohim, El, Shaddai, Elyon, Avinu, Adonai, Shekhinah, κλπ;Βλεπεις να υπαρχει καποιο υβριστικο προθεμα πανω σ'αυτες τις λεξεις;Η μηπως εκνευριστηκες που αποκαλω τον ψευτο-Δημοκριτο με ενα ονομα που του ταιριαζει;Εκτος εαν θεωρεις οτι ο φασισταρας rabbi Meir Kahane ουδεποτε υπηρξε.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Meir_Kahane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "Κρετινισμος" αλα 15 Ιουλίου 2010 7:04 μ.μ.,
    "Γαντια" και "Πρασινα Αλογα" ...

    >>@14 Ιουλίου 2010 6:59 μ.μ.
    Rabbi Kahane εχεις δικιο.Ετσι πρεπει να'ναι.Αλλωστε ο,τι πειτε εσεις οι rabbi ειναι εκ Θεου.Η μηπως προτιμας το Elohim;
    Shalom
    υγ.Κοιμασαι ορθιος.
    14 Ιουλίου 2010 8:16 μ.μ.<<

    Κλωνε, συνεχιζε να παραμιλας και να ψαχνεσαι!
    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.